Találatok a következő kifejezésre: A barátom és utána a (272 db)

Ha elélvezett a barátom és utána még ugye húzogattam neki, hogy majd megint felálljon de utána gumi nélkül tette be picit akk végülis nem lesz gond?

Jó tudom lehet, írni hogy gumi nélkül nem kéne meg stb... Csak kiszerettem volna próbálni, hogy úgy tényleg jobb-e mert elvileg úgy jobb, mert gumiba én nem érzek úgy "semmit" ezért szerettem volna kipróbálni de végülis nem sokáig volt bent, mrt hát ugye nem mertem, hogy vél. legyen vmi. De kérdeztem t?le, hogy ugye nem volt olyan azt mondta, hogy nem és én bízok benne. De jobb ha másokat is megkérdezek.

Legjobb válasz: ha nem akarod gumival, akkor szedjél gyógyszert, de ez, amit csináltál, egy értelmetlen hülyeség. és igen, lehet baj. remélem nem lesz.

ha nem akarod gumival, akkor szedjél gyógyszert, de ez, amit csináltál, egy értelmetlen hülyeség. és igen, lehet baj. remélem nem lesz.
Dõlj hátra, nyugodj meg. Simán teherbe eshetsz. Attól hogy nem volt a fütykös spermás, még szivárog belõle és a spermiumok még 24 órán túl is fickándoznak. Úgyhogy elég nagy rá az esélyed, hogy anya leszel. Gratulálok!
Persze, hogy teherbe eshettél. Kiverted neki, elélvezett. Tiszta cucc volt a farka (de ha esetleg le is törölte, akkor is maradtak a húgycsövében, amiket a következõ elõváladék kimoshatott), és így dugta be. Ha végiggondolnád mit csináltál, te is rájöhetnél, hogy bizony van esély rá. Máskor ne legyél hülye. Addig meg imádkozz.
Ha tudod hogy nem kéne mi a fenének csinálod? Az ilyenek mennek abortuszra.
Imádom a logikát, nem is az elején nyomna párat ááá minek amikor belehet tenni "szaftosan" is.
Le volt törölve? XD Sokat érsz vele, kb. a nagy büdös semmit. Menjél vissza bioszt tanulni inkább, sok boldogságot a gyerekhez.
A kérdező hozzászólása: én meg gratulálok, hogy ilyen bunkó vagy ;) normálisabban is lehet írni fõleg , hogy közösségi oldal... -.- egyébként ha az leszek majd szólók ;) te leszel az elsõ felkérlek keresztszülõnek is -.-... de igen tudom mert én olyan csúnya vagyok...
Szerintem nem lesz gond. Én is vesztettem már el a fejem, de ez nyilván nem mérvadó. Te is kérdezheted akár, hogy: miért pont én? De kicsi rá az esély. Irass gyógyszert! Sok elõnye van. (legalábbis szerintem) 24/l
Hát igen nagy eséllyel lehet gond :S De reméljük hogy mégsem lesz és többet nem csináltok ilyen butaságot! Jó gumi nélkül a szex ez tény, és ha így szeretnétek akkor inkább írass fel magadnak fogamzásgátlót. Nem egy nagy dolog, és utána szabad a szex bárhol bármikor bárhogyan :D
Ha azt vártad ettõl az oldaltól, hogy " nem lesz semmi baj" akkor rossz helyre jöttél. Itt õszintén kapsz válaszokat. Ha nem tetszik nem kell ide írni. Tény, hülye voltál, menj el szakemberhez ha nem jön meg.
Cicavirág, nem hallottál még az elõváladékról? Ráadásul elõtte ment el, hiába törölted le, még simán jöhetett belõle. 1 sperma elég a megtermékenyítéshez! Hamarosan majd biztosan kiirod, hogy nem jött meg, lehetek terhes? :D:D:D
hidd csak, hogy okos vagy, minden ostoba ezt teszi. aki tényleg az, az meghallgatja mások véleményét, és nem csinál butaságokat, ha mégis, legalább utólag belátja, hogy az volt.
A kérdező hozzászólása: nem azt írtam h egy egész menetre volt benne úgy.. de nem baj ennyit ér ez az oldal semmit,
Szerintem több, mint 50-60% esélyed van rá. Remélem legalább megérte... (nem...)
A kérdező hozzászólása: bizony ;) de sztem én amikor csináltam neki kézzel akk le jött róla...
mivel az ondó sejtek mikroszkopikus méretûek a barátod nem lehettek biztos h nem volt olyan én is kihúzósat játszom a barátnõmmel (bár mi azt sem bánnánk ha véletlen becsúszna)de mégis két aktus közt elszaladok megmosni :D legközelebb inkább ti is tegyetek így
A kérdező hozzászólása: azért mert le volt törölve...
Háááát... Elvégre is. ...... Le kellett volna szopnod, de bõnyállal rendesen mélytorokkal nyögéssel, ahogy kell...

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer. Vettem be az aktus után 72órás esemény utáni tablettát. A nőgyógyász azt mondta hogy 3 nap múlva vérzésem lesz. Már 4 nap eltelt azóta, hogy bevettem a gyógyszert és még nem jött meg. Lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)

Ne aggódj! Van akinél nem jelentkeznek mellékhatások, meg nem látszik "kifelé" a "hoermonbomba". Nekem pl a mensteuációm, minden ugyanúgy zajlott utána mint rendesen, nem görcsöltem, semmi. Nem kell, h 3 napra rá vérzés legyen!!! Amit viszont javaslok (nekem legalábbis ahogy a doki javasolta) vegyél majd tesztet és/vagy 3 hét után menj el nõgyógyászhoz egy ultrahngra, ott lehet a tehességet 100%osan kizárni! Meg legalább megnyugszol :)
nekem se 3 napra jött meg, hanem normális idõben, mikor alapból kellett volna, azaz (a tabletta bevétele után) 2 héttel.. :D semmi para ilyenkor. :)
nekem egy teljes hónap kimaradt utána szal ne parázz ha mégis biztosra akarsz menni vegyél egy tesztet

Orálisan kielégítettem a barátom és utána nem akart megcsókolni, ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Az lenne gáz hogyha minden orális kielégítés után szeretne veled csókolózni. XD

Miért lenne gáz? Az lenne gáz hogyha minden orális kielégítés után szeretne veled csókolózni. XD
Bennehagyod a cuccost a szádban és smárolásnál átadod neki. Ez a habcsók.
Gáz. Aki undorodik a saját farkától, az ne rakja be más szájába se.
nem azonnal, de egy pár " öblítés " után én is megcsókolom, persze nem bõnyálas nyelvest, de meg ha nem szeretném akkor csak homlokon csókolnám vagy megsimogatnám a buksiját..
Szar ügy. Remélem azóta már rájöttél hogy nem a megfelelõ srácot szoptad le.
Gáz.. Engem nem zavar, én szeretek a barátnõmmel smárolni utána. nincs ebben semmi.
Én se csókolom meg a páromat, miután beleélveztem a szájába. Undorodom a spermámtól.
Ez egy kérdést is megérne, hogy ha ti pasik elvárjátok hogy az a szánkban legyen, úgy hogy ti undorodtok még a csóktól is utána, akkor az nem jogos. Másrészrõl meg én se szeretem ha magamat érzem a pasim száján. Ennek ellenére mindig járt a csók utána mindkettönknek :) Nem is lehet érezni egy idõ utána (nem kell hozzá sok). Szóval gáznak nem gáz, de ki hogy... Emiatt pont nem kell aggódnod, hogy nem szeretne :)
Sztem nem, én se szoktam vágyni a csókra, miután a barátom odalent járt, szóval sztem érthetõ
Én se csókolnálak meg.
Az!
hát eléggé na és miért nem? ennyire finnyás vagy mi? elég fura emberek vannak
igen, az jo ha õ kezdi a csókot!:)

Miért megy el elöszőr gyorsan a barátom és utána miért birja sokáig? (bövebben lent)

Amikor nekifognák, hogy kielégítsem, kb. 6-7 huzás után elmegy(azelött smárolunk meg, levetköztet meg minden).. elmegy,letörli majd kb. 2 perc mulva ismét merev és akkor kb. 1 órát birkozom vele^_^ Miért van ez, hogy elöször ílyen gyorsan el kell menjen? ez normális, csak én vagyok tudatlan? ( ? 16 éves)

Legjobb válasz: normális, csak te vagy tudatlan ;)

normális, csak te vagy tudatlan ;)
igen, normális. nagyon felizgatod ;) de ez sok pasival így van amúgy. ja és szerintem ez inkább szexualitás téma, de nembaj. amúgy örülj neki, hogy utánna 1 órán át tudtok "birkózni" :P
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattatok:)
hát mert nagyon izgató vagy számára, ezért megy el hamar, aztán meg idõ kell míg újratermelõdik a sperma

Tegnap kielégitettem a barátomat és utána már nem is ölelgetett úgy mint elötte, mért volt ilyen?

kimentük egy parkba és ott kielégitette a barátomat utána leültünk egy padra és csak a telefonját csinálgatta/hallgata a zenét.de elötte mielöt kielégittetem volna ölelgetet,puszilgatott.

Legjobb válasz: bocs. szal egyesek tapintatosabbak... :)

Ahogy sokan leírták, most összerakom: ez egy bunkó, és miután kielégült (ami tényleg nagyon-nagyon lefárasztja az embert, és _minden_ érdeklõdést kivesz a szex iránt), nem foglalkozott veled. Mondjuk fordítva kellett volna, ha ismered a férfiak mûködését, ezt te is tudnád. De ha tapló, azon ez nem segít. Nem nyomogatom a telefonom, ha a párommal vagyok, ez független a szexualitástól. Mellesleg ahogy Petranova leírta, vannak olyan pasik, akik szex után még nagyobb vágyat éreznek a gyengédségre, én is ilyen vagyok, onnan tudom :)
A férfiak magömlés során elveszítik az összes szexuális energiájukat, amit hagytak felgyülemleni a nemi szerveikben. Idõ kell, hogy megint elegendõ mennyiségû energia termelõdjön. Ez az óriási mennyiségû és hatalmú energia gyakorlatilag kimegy a szemétbe, amikor nem gyermeket nemz a pár. Ez az energiaveszteség a férfiak testére és lelkére is hatással van. Elfáradnak és sokan elvesztik minden érdeklõdésüket az intimitás iránt. magömlés elõtt lehetnek õk a világ legnagyobb lovagjai, az energia elvesztése hatással lesz a lelkükre. A testük azt üzeni nekik, hogy pihenniük kell, alvással kell valamennyire kompenzálni a nagy energiaveszteséget. Bizonyos mértékben a testünk irányítja lelkünket (nemtõl függetlenül). Gondoljatok bele és belátjátok: a természetnek az a célja, hogy az utódnak a lehetõ legeslegjobb útravalót adja. De azt a sok egészséges és nagyszerû dolgot, ami az ondóban van nem csak úgy a semmibõl állítja elõ, hanem a férfiak szerveitõl vonja el. Még szép hogy fárasztó a magömlés. Ez a fáradtság gyakran nyugalommal is jár, hisz energia hagyja el a testet, negatív és pozitív egyaránt. Olyan ez, mint a lányok menstruációja. Ott is energiaveszteség megy végbe, és ez hatással van testükre, de gyakran lelkükre is. Szerencsére a magömlést és a menstruációt is meg lehet tanulni mesteri szinten irányítani. Csak hát hány olyan férfi (és nõ) van, aki hajlandó lenne lemondani a magömlésrõl (orgazmusa attól még ugyanúgy lenne)?
Ne általánosíts, mert az nem igazságos a rendesekkel szemben.
Sajnos az a nyavalyás magömlés testileg-lelkileg kimerítõ. A legtöbb férfi azonnal alszik miután magömlése volt. De ez egy kicsit pofátlan volt azért.
bocs. szal egyesek tapintatosabbak... :)
kielégült. ennyi. ha elélvezett már nincs kedve a "romantikázáshoz". ez a pasiknál így megy, legfeljebb tapintatosabbak és nem szarnak a fejedre 1 élvezés után.
Szerintem ezt nem a kielégülésre kell fogni. Ha tényleg igazán szeret utána is törõdik veled. Sõt... törekszik rá, hogy õ is örömöt okozhasson neked. Az elsõ válaszadónak adok igazat.
Kielegult , s mar nem kivant annyira , mint elotte!
Nem szeretnék bunkó lenni...de fiatalnak látszol, akkor miért pont egy park? Na mindegy. Lehet a barátod ezzel a puszilgatással épp azt akarta elérni hogy kényeztesd és elégítsd ki. Bár nem értem ezután miért lehetett ilyen furcsa, te ismered õt. Talán neki ennyi volt hogy csináld neki és kifújt? Nem tudom. Egyáltalán szerelmesek vagytok?
Egoista, ennyi!!! Ha valóban szeretne, érdekelnék a te érzéseid is. Még ha csak szexrõl van is szó, akkor is fontos a kölcsönösség.Ez egy tapintatlan bunkó.Remélem nem vagy belé szerelmes, és otthagytad. De mitmondjak, egy parkban...szóval azért te is elég igénytelen vagy nah.
erre nem tudok mit mondani. Leht hogy csak azt akarta.
Fasziból van. Elment, neki jó volt...dehogy mi van a másikkal az kit érdekel?! hahóóó, PASIII!!
A kérdező hozzászólása: engem is elvitt a csúcsra
Mert csak arra ment. Nekem is ez a véleményem. Bár én ezt szó nélkül nem hagytam volna az biztos. Ha nem is aznap, de a következõ napon biztos, vagy mikor legközelebb találkozom vele. Elég kellemetlen lehetett neked, bár neki kétlem. A kifáradáshoz pedig: Akkor a telefonját miért tudta nyomkodni?:O
Ez a legtobb pasinal igy termeszetes. Tudod van elojatek, akcio, es az utojatek. Hat ez lett volna az utojatek amikor foglalkozik veled. Mondd meg neki hogy foglalkozzon veled, es ne massal utana is!
Azért nyugodj meg nem minden férfi ilyen. A párom egy jó szeretkezés után a legédesebb, mert látom rajta, hogy annyira kielégült. Akkor mindig olyan kis bújóssá válik, mint egy kisfiú. Petranova
Szerintem minden pasi más...és én a helyedbe szóvá tenném neki ...mert nõk vagyunk és nem csak addig jó egy pasi mig elnem visz a csúcsra ..és ha igazán szeret akkor odafigyel erre ezekután..legalább egy kicsit..

Ha lefeküdtem a barátommal és utána véreztem az mit jelent? Miért volt az?

Legjobb válasz: Szûz voltál? Ha nem, akkor is néha elõfordul. Nem kell tõle félni. Csak ha gyakori. Lehet, hogy durvák voltatok..

Szûz voltál? Ha nem, akkor is néha elõfordul. Nem kell tõle félni. Csak ha gyakori. Lehet, hogy durvák voltatok..
Azt jelenti, hogy szûz voltál. Vagy azt hogy pont akkor jött meg. :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szûz..már kb 5 éve nem..soha nem volt ilyen..amugy nem is voltunk durvák..van mikor ugy csináljuk de akkor nem vérzem..kicsit félek
ha szex után másnap vérzik a csaj az baj..?????

Ha kinyalt a barátom és utána csókolóztunk, lehet valamilyen betegségem? (pár gondolat még lejjebb, légyszi válaszadás előtt olvasd el azt a pár sort! )

Nagyon aggódok, mert nagyon fel voltam már izgulva amikor kinyalt, és nekem ez nem esett jól így, csak ezt nem mertem neki megmondani. Szex nem volt köztünk, csak petting és annak is az a része, hogy én nem csináltam neki még semmit, csak ? nyalt ki engem.

Legjobb válasz: Ha csak kinyalt, akkor nem eshettél teherbe. Talán azért nem jön meg, mert annyira izgulsz és görcsölsz ezen a témán...ez miatt késik. Mitõl lennél beteg? Vagy a fiúnak volt betegsége éppen? Szerintem nagyon fiatal lehetsz még és nagyon izgulsz! Hány éves vagy?

Ha csak kinyalt, akkor nem eshettél teherbe. Talán azért nem jön meg, mert annyira izgulsz és görcsölsz ezen a témán...ez miatt késik. Mitõl lennél beteg? Vagy a fiúnak volt betegsége éppen? Szerintem nagyon fiatal lehetsz még és nagyon izgulsz! Hány éves vagy?
Hány éves vagy?Nem értem mitõl lennél terhes? Azt írtad, hogy nem volt szex csak petting(kinyalt ahogy írtad)Komolyan azt hiszed, hogy ettõl már terhes lehetsz??Ahogy olvasom nem vagy eléggé felvilágosítva a szex veszélyeirõl....De megnyugtatlak a nyalástól nem lehetsz terhes.A menzeted inkább késhet a stressz miatt, mint az miatt, hogy köhögsz.."Néha görcsöl" a hasam..nem kell aggódnod meg fog jönni...Legközelebb mielõtt hagyod, hogy valaki kinyaljon nem árt utána járni hogy mi a szex, milyen betegségeid lehetnek, és milyen védekezési módszerek vannak...
Simán teherbe eshetett, ha a fiú elélvezett a hasára vagy akár egy zsepibe és utána ujjazta is a csajt nem csak nyalta(kerülhetett a kezére cucc és mint tudjuk az elõváladékban is lehet érett spermium). Ez 1%, de még is van rá esély.
sikmán csak a stressz miatt nem jön meg. azt te tudod h milyen a higiéniád ott lent, de az max szájbetegséget stb kozhat. várj mégegy hónapot pihenj, egyél sok petrezselymet (nemvicc), és ha egy hó múlva sem jön meg fordulj nõgyógyászhoz mindenesetre vegyél egy terhességi tesztet hátha becsúszott vmi
szia! nyugodj meg, nem vagy terhes! nem azért nem jön meg mert terhes lennél, hanem ahogy te magad is mondtad: félelem van benned, aggódsz, stresszelsz, idegeskedsz. ez idézi elõ azt hogy nem jön meg. szal nyugi!nincs semmi baj:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat :( a volt barátommal fogok beszélni, köszönöm ezt a tanácsot pár embernek, akik írtátok! nagyon szomorú vagyok, nem akarok ilyen lenni, és sajnálom ha tapasztalatlan vagyok, de az az igazság, hogy ha szerelmes az ember, akkor "õrültségekre" is képes és meg akar felelni a párjának, mégha nincs is tisztába teljesen azzal, hogy esetleg nincs is felkészülve a dologra :(
Nyugodj meg, nincs semmi baj:) Bár nem tudom hogy van ez, mert pl. mikor én sokat stresszelek, akkor elõbb jön meg a kelleténél:S Én is azt mondom, hogy várj még néhány napot, aztán ha addig sem jött meg, menj el nõgyógyászhoz. De tényleg pihenj sokat, relaxálj, felejtsd el a gondokat.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi az eddig írt válaszokat...16 éves vagyok/lettem tegnap, de a szülinapomon is majdnem egész nap sírtam, nagyon megvisel a szakítás és most még ez is, pláne nem merek beszélni senkinek arról, hogy mi történt, nagyon ki vagyok :( sokat jelent ha írtok nekem, tényleg köszönöm! nagyon fáj, hogy szakítanom kellett "vele" és hülye vagyok, mert még mindig szeretem... :( Nagyoooooon félek :( (bocsánat, nem szeretnék nyafogós r*bancnak tûnni, mert nem vagyok az)
Ja, és ha nem élvezted amit csinált, minek hagyod kislány?
Egyértelmûen nem lehetsz terhes. Jól gondolod, hogy ezektõl is késhet. A volt barátodnak volt valami nemi betegsége van épp más fajta betegsége volt van?
Csak ideges voltál.

Elhagy a barátom és visszamegy a régi nőjéhez? Rossz érzésem van, mindig megérzem amikor taliztak, máshogy viselkedik velem utána.

Amikor összejöttünk egy, szakítás után volt,nem f?ztem

Legjobb válasz: nézd ,ha annyira a régihez huza szive ,akkor el kell engedned,vagy elfogadod ,hoyg csak a második lehetsz a szivében,bár ez fájdalmasabb szerintem.lehet hoyg most még nincs szex köztük,(én erösen kétlem-)de elöbb -utobb lesz,ha ascaj nyomul,és a pasi odavan érte még...akkor mi itta kérdés?!gondolkozz,és dönts,eza szélmalomharc hosszu távon fárasztó tud lenni ám.elöször bezsélj vele komolyan,hoyg téged ez bánt,és ne találkozzanak,vagy talizzanak,de ugy ha et is ott lehetsz.és ha nem akarja,akkor pattintsd le szerintem,mert csak az idödet pocsékolod vele.sok sikert,és kitartást.

nézd , ha annyira a régihez huza szive , akkor el kell engedned, vagy elfogadod , hoyg csak a második lehetsz a szivében, bár ez fájdalmasabb szerintem.lehet hoyg most még nincs szex köztük, (én erösen kétlem-)de elöbb -utobb lesz, ha ascaj nyomul, és a pasi odavan érte még...akkor mi itta kérdés?!gondolkozz, és dönts, eza szélmalomharc hosszu távon fárasztó tud lenni ám.elöször bezsélj vele komolyan, hoyg téged ez bánt, és ne találkozzanak, vagy talizzanak, de ugy ha et is ott lehetsz.és ha nem akarja, akkor pattintsd le szerintem, mert csak az idödet pocsékolod vele.sok sikert, és kitartást.
esö avgyok... azt szertetm volan csak mondani még, hogy ne félj attól gha elveszited, mert ebböl amit elmondtál, soha nem is volta tiéd igazán.keress egy egy olyan pasit akinek te vagy mindene.lehet nem lesz egyszerü szakitani, de ne szenvedj, ha nem muszáj, a levélböl itélve fiatal vagy még...addig válts amig van lehetöséged válogatni.pussz. 26/L
A kérdező hozzászólása: Inkább a remény van bennem mint a szenvedés.Állítólag azért szakítottak, mert az utolsó idõkben nem akarta a lány a szexet és mindig vitatkoztak emiatt.Mi sûrûn csináljuk és arra gondoltam ha még mindig nem akar lefeküdni vele a lány, úgyis engem választ majd, mert az elején azt mondta, neki nagyon fontos a szex.Nekem nagyon jó vele, nem volt ilyen figyelmes velem még senki, de egynél többször nem csináljuk, neki elég.Gondoltam másképp lesz ha a lány végre eltûnik az életébõl, de attól félek nem fog, mert ha a barátom le akarta volna koptatni, már megtette volna és ezért félek mi lesz.
megint én vagyok(én voltam eddig is.) kkor is azt mondom, hoyg szép dolog hoyg reménykedstz, de nem hiszem hyg van értelme.a szex nem minden , ha érzelmileg jobban kötödika másik lányhoz, és ráadásul még szex is lesz vele, akkor alul fogsz maradni...higgy nekem, ne tisztességes játszma ez veled szemben.
Az elmondottak alapján itt már nagyon nincs mit tenned, ne várj rá, akkor soha nem hagyja abba... Állítsd válaszút elé... Vagy befejezi a találkozgatást, vagy maradnak a randijai, és Te tûnsz el... Attól tartok, hogy hazudik azzal, hogy azt mondja, hogy nincs köztük szex... Lényegében vele van, te pedig szopsz...Durván fogalmazva. Szerintem csak etet téged, kell neki egy biztos pont az életében... 23/F

Most feküdtem le a barátommal és lecsúszott a gumi ő azt mondta, hogy még akkor esett le amikor már nem volt bennem viszont ebben nem vagyunk biztosak. Ha holnap elmegyek gyógyszerért és beveszem utána már nem áll fenn a veszély hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Dokihoz kell menned, és ha elmeséled neki részletesen, hogy mi történt, akkor õ ledönti, hogy szükség van-e a sürgõsségi tabira. Mert õ is csak indokolt esetben írja fel. Ha szükség van rá, és holnap be is veszed, akkor nem maradhatsz terhes, mert idõben beveszed és nagyon nagy a hormontartalma.

Dokihoz kell menned, és ha elmeséled neki részletesen, hogy mi történt, akkor õ ledönti, hogy szükség van-e a sürgõsségi tabira. Mert õ is csak indokolt esetben írja fel. Ha szükség van rá, és holnap be is veszed, akkor nem maradhatsz terhes, mert idõben beveszed és nagyon nagy a hormontartalma.
Ha most feküdt le a barátjával, akkor holnap a doki biztos nem fogja tudni megmondani, hogy lehet-e terhes vagy sem. Az kb. olyan egy hónap múlva derülhet ki. Így járt a barátnõm is. Szerintem menj el a dokihoz, õ felírja a 72 órás tablettát. De azért legközelebb ügyesebbek legyetek. Ez nem olyan tabi, amit gyakran be lehet kapni. Vegyél hüvelyúpot, ami asszem olyan 4 órán át véd. Azt talán nem lehet elrontani. :)
3000-5000 ft. körül mozog
hát elõször nõgyógyász aki felírja a gyógyszert...vény nélkül nem kapsz esemény utáni tabit...egyébként asszem ezek a tabletták eléggé megbízhatóak...de ugye mint tudjuk semmi sem 100% de szerintem használ...
Ha 24 órán belül veszed be 90, ha 24-48 óra között, akkor 70, ha 48-72 óra között, akkor 40%, hogy hatásos - körülbelül. Szóval minél elõbb, annál hatásosabb.
Hát a gyógyszerhez doki kell. A doki meg valahogy úgyis kideríti, hogy szükség van-e erre. Szóval a dokinál kiderül, hogy terhes vagy-e. De én is úgy gondolom, hogy ezek megbízhatóak.
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam le, hogy viszont most volt meg a mensesem és tegnap múlt el. A barátom anyukája szerint viszont akkor 0, 1% esélyevan a dolognak, de azért nem árt a 72 órás tabletta nem?
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm
A kérdező hozzászólása: Amúgy mennyibe kerül egy ilyen tabletta vagy ez különbözõ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm hogy válaszoltatok holnap megyek el és iratok fel és akkor ki is váltom.
hát ha most múlt el kevés esély van rá, hogy terhes legyél, de azért nem ártana egy terhességi teszt.
Igen, lehetsz terhes. Fogalmam sincs hány %, de az Ördög nem alszik.
kérdezz meg egy orvost is
en ugy tudom hogy nem lehetsz terhes ha 2 napja mult el mert meg nem szalt le a mehbe a petesejted . de inkabb beszelj egy hozzaertovel
50 százalék. Vagy igen, vagy nem. Különben jó, hogy akkor kezdtek el ezen gondolkodni, mikor már kicsúsztatok a 72 órából, és esemény utánit se lehet bevenni. Kezdj el gondolkozni a baba nevén, meg készülj rá, hogy pocsék hónapod lesz, hogy azon kell izgulni hogy vagy megjön vagy nem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!