Találatok a következő kifejezésre: A barátom és most a barátnőmmel (26 db)

Was?!
Most ezt írd le újra értelmesen!
Érthetõbben is megfogalmazhattad volna a kérdést. Ha nem bízol a barátodban, az nem oké.
A kérdező hozzászólása: szeretnek benne megbizni de nem megy, mert tudom milyen volt rengeteget csajozott azt mondja most csak en vagyok neki, de nem vagyok biztos benne, csak remelem, es most meg elment bulizni..

A legjobb barátnőm most szakított 2 év után a barátjával és ezt nem nagyon tudja feldolgozni. Hogy segíthetnék?

5 hónappal ezel?tt a barátja külföldre ment tanulni és ez egy ilyen távolsági kapcsolat lett , egyre több vitával féltékenység stb..

Legjobb válasz: majd egyszer feldolgozza,nem nagyon tudsz mit csinálni,ez borzalmas érzés..lehet beletelik 2 évbe is :S De egyszer mindenképpen túlteszi magát rajta.

majd egyszer feldolgozza, nem nagyon tudsz mit csinálni, ez borzalmas érzés..lehet beletelik 2 évbe is :S De egyszer mindenképpen túlteszi magát rajta.
Vidd el inni. Ezert vannak a jo baratok... :)
mindenképp hallgasd meg, próbáld meggyõzni, hogy az élet még elötte áll, nem kell leragadni egy olyan pasinál aki még tönkre is teszi!! nem tudsz sokat tenni, ez a dolog idõ kérdése, de úgy rásegíthetsz ha nem hagyod egyedül :)
Unatkozol, az a bajod. Különben nem tennél föl kérdést a semmirõl.
Unalmasan telik a délutánod?


Keress egy másik srácot.
Csípd ki magad és meny bulizni.
Próbálj meg ne gondolni rá, ne találkozz se vele se a barátnõddel. Foglald le magad más dolgokkal, de ha még mindig szereted semmiképp se keress más pasit mert az nem segít. Ha elmész mással randizni akkor csak azt fogod benne látni hogy a volt pasiddal sokkal jobb volt és mégjobban szeretni fogod.
5 éve szenvedek, de már megvagyok, próbálkozom mást keresni, de mindenkiben õt keresem. Akármennyire szeretek valakit, õt akkor is jobban szeretem. Szóval örülj, ha te elfelejted :)
Ha összejön vele a barátnõd, felejtd el mindkettõt! Házinyúlra nem lövünk. Amúgy gondold azt végig, hogy õ mégis mennyire tisztelt/tisztel ha három hónappal szakítás után rámozdul a barátnõdre.
keress egy olyan fiut aki megbecsul :P :)

Lehet beleszerettem a legjobb barátomba? Van barátnőm, de a legjobb barátommal lefeküdtem, és most folyton ő jár a fejemben, és úgy érzem jó lenne vele lenni.

Idáig azt hittem hogy ez a kaland csak kaland marad, de most nem tudom hogy érzek. Folyton ? jár a fejemben, és ha rágondolok hogy valaki mással van akkor rohadtul bedepizek, ráadásul vele is álmodtam.

Legjobb válasz: megcsaltad a barátnõdet. láttunk már ilyet. egy pasival. ilyen is volt már. Lehetsz akár biszex, akár meleg (mert teljesen hetero nem vagy, ezt fogadd el), akkor is ott van a kérdés: tükörbe tudsz nézni, ha arra gondolsz, hogy ezt egyszer muszáj lesz beadagolnod a barátnõdnek? szerintem most egy darabig vonulj vissza, és ne beszélj egyikükkel se. tisztázd magadban a saját érzéseidet, identitásodat! csak rajtad múlik, melyiküket választod, de akármennyire is fáj, mindkettejükkel õszintének kell lenned, ha tiszta lelkiismeretet szeretnél. sok sikert!

megcsaltad a barátnõdet. láttunk már ilyet. egy pasival. ilyen is volt már. Lehetsz akár biszex, akár meleg (mert teljesen hetero nem vagy, ezt fogadd el), akkor is ott van a kérdés: tükörbe tudsz nézni, ha arra gondolsz, hogy ezt egyszer muszáj lesz beadagolnod a barátnõdnek? szerintem most egy darabig vonulj vissza, és ne beszélj egyikükkel se. tisztázd magadban a saját érzéseidet, identitásodat! csak rajtad múlik, melyiküket választod, de akármennyire is fáj, mindkettejükkel õszintének kell lenned, ha tiszta lelkiismeretet szeretnél. sok sikert!
22:33-nál a pont. Valszeg a barátod is ugyanígy érez irántad. Úgyhogy innen már nincs visszaút, szembe kell nézned a helyzettel.
Nem csak a barátnõdet alázod meg azzal, hogy áltatod, hanem a szerelmedet is azzal, hogy titkos kaland-státuszban tartod.
nem az baj, hogy fiúba vagy szerelmes, hanem hogy: hûtlen vagy.
Megcsaltad a barátnõdet(akit el akarsz majd venni) egy sráccal......hát gratulálok ember XDXD
ÁÁÁÁÁÁ agysejtkárosodás ON
Miért, nem az?
"Mi a fene van velem?" Bekebeleztek a búzák, ez lett veled.
A kérdező hozzászólása: kérlek ne beszélj így. nagyon jó barátom, legjobb, nagyon régóta ismerem, és kérlek SZÉPEN ne "búzázd"
A kérdező hozzászólása: jó akkor nem álltatom tovább, bevallom neki, csak félek hogy elutasít:(
ne félj.. aztán majd írd meg, hogy mit reagált..

1 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, és most a legjobb barátommal beszélgetnek. Régen ugyanez volt ugyanezen szereplökkel és megcsalt a barátnőm. Ez most teljesen más de ez a tüske nagyon rosz hatással van rám. Mi tévő legyek? Info lejebb!

1 éve együtt vagyunk a barátn?mmel. Elötte volt egy másik barátn?m aki az akkori legjobbnak vélt "legjobb barátommal" csalt meg. Most a jelenlegi barátn?m akit nagyon szereteké s 1 éve együtt vagyunk és tényleg nagyon szeretem, mindenemet feláldoznám érte, és ?szintén, tisztán, rendületlenül szeretem, elkezdett beszélgetni a mostani legjobb barátommal akivel szintén régóta ismerjük egymást és mondhatni testvérünknek tartjuk egymást. De mégis szarul érzem magam amiért beszélek. Szerintetek mit csináljak? A verzió: kérjem meg ?ket, hogy ne beszéljenek b verzió: szenvedjek csendesen az miatt, hogy beszélnek. Régóta bennem van a tüske, és nem is az, hogy beszélgetnek ami zavar, mert bízom bennük, hanem inkább az, hogy tudom azt, hogy bízhatok bennük és szeretem ?ket, de mégis valamiért féltékeny vagyok, és rosszul érzem magam emiatt.

Legjobb válasz: azért mert régebben átéltél már ilyen szitut és megcsalás lett a vége,az nem azt jelenti h most is az lesz a vége.tanulj meg jobban bízni az emberekben.az h beszélgetnek nem jelent semmit,tök ártatalan dolog.

azért mert régebben átéltél már ilyen szitut és megcsalás lett a vége, az nem azt jelenti h most is az lesz a vége.tanulj meg jobban bízni az emberekben.az h beszélgetnek nem jelent semmit, tök ártatalan dolog.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy ártatlan...de nem tudok parancsolni az érzéseimnek, és az érzelmeimnek...
Szia! Pedig az értelmetlen féltékenykedés tönkre tud tenni egy jól mûködõ kapcsolatot is. Az akkor volt, most meg most van! Egyébként is milyen barát az ilyen aki elcsábítja a barátnõdet...pfff.. Ha õ tényleg igaz barát és szeret a barátnõd is ilyen még csak meg sem fordul a fejükben!:) L/19

A legjobb barátnőm otthagyott és most egyedül érzem magam. Hogyan szerezhetnék barátokat? 14/L

Legjobb válasz: Õszintén? Bárhol! Én is voltam ilyen helyzetben, de el kell fogadni, hogy az életünkbe az emberek jönnek és mennek. Én is egyedül éreztem magam, de aztán 2011 nyarán minden megváltozott. Akkor eldöntöttem, hogy többé nem akarok egyedül lenni és barátokat keresek. Szóval jelentkeztem egy nyári modelltáborba. Itt rengeteg embert ismertem meg, akikkel máig tartom a kapcsolatot és akikkel most is egy csapat vagyunk. Itt ismertem meg a legjobb barátnõmet is. Aztán azon a nyáron mentünk a Balatonra, ahol szintén új barátságra tettem szert. Tudod, ezzel csak azt szeretném mondani, hogy számtalan lehetõséged van barátkozni, akár táborban, akár egy nyaralás során, akár az iskolában, sõt, még az interneten is. Tudom, hogy nehéz, de ha rászánod magad, és odamész beszélgetni, csodálatos embereket ismerhetsz meg! :)

Õszintén? Bárhol! Én is voltam ilyen helyzetben, de el kell fogadni, hogy az életünkbe az emberek jönnek és mennek. Én is egyedül éreztem magam, de aztán 2011 nyarán minden megváltozott. Akkor eldöntöttem, hogy többé nem akarok egyedül lenni és barátokat keresek. Szóval jelentkeztem egy nyári modelltáborba. Itt rengeteg embert ismertem meg, akikkel máig tartom a kapcsolatot és akikkel most is egy csapat vagyunk. Itt ismertem meg a legjobb barátnõmet is. Aztán azon a nyáron mentünk a Balatonra, ahol szintén új barátságra tettem szert. Tudod, ezzel csak azt szeretném mondani, hogy számtalan lehetõséged van barátkozni, akár táborban, akár egy nyaralás során, akár az iskolában, sõt, még az interneten is. Tudom, hogy nehéz, de ha rászánod magad, és odamész beszélgetni, csodálatos embereket ismerhetsz meg! :)
Ismerem az érzést. Engem a VOLT legjobb barátnõm elárult, meg kibeszélt a hátam mögött. Nagyon rossz érzés volt és én is egyedül éreztem magam. Aztán rá 2 évre beszélgetni kezdtem egy lánnyal, akit most már nevezhetek barátomnak, de nem a legjobbnak. Még van 2 másik is, de úgy érzem mind a 3 kihasznál, én meg nem akarok bunkó lenni, de egyszerûen nem hagy nyugodni, hogy én tényleg barátként tekintek rájuk, õnekik meg szerintem semmit sem jelentek, csak akitõl mindent kérhetnek. Én hülye meg is teszem. Sajnos nem igen tudok tanácsot adni, neten szerintem nem tanácsos ismerkedni, bármennyire is bejött másoknak. Az iskoládban csak van néhány ember, akivel szívesen összebarátkoznál... Mindenestre várj a csodára!

17 évesen teljesen eltávolodtak a barátaim, mert iskolát váltottam, és az új suliból meg nincsenek. Most akkor már én is elkéstem, és barátok, barátnő nélkül fogok meghalni?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. Több munkahelyen dolgoztam, akikkel akkor együtt dolgoztam azokkal rendszeresen jártunk ki ebédelni, tudtuk kivel mi történik (lakásvásárlás, összeveszés rokonnal, stb). Aztán ahogy elkerültünk a cégtõl, már nem tartottuk a kapcsolatot. Vannak emberek, akik csak egy szakaszán részesei az életünknek. Aki fontos, az megmarad. Van olyan is, akivel évekig nem találkoztam, aztán egyszer újra kapcsolatba kerültünk valahogyan, aztán most egy ideje tatjuk a kapcsolatot. Úgyhogy ne izgulj, próbálj barátkozni, majd lesznek ott is haverok.

Ez teljesen normális. Több munkahelyen dolgoztam, akikkel akkor együtt dolgoztam azokkal rendszeresen jártunk ki ebédelni, tudtuk kivel mi történik (lakásvásárlás, összeveszés rokonnal, stb). Aztán ahogy elkerültünk a cégtõl, már nem tartottuk a kapcsolatot. Vannak emberek, akik csak egy szakaszán részesei az életünknek. Aki fontos, az megmarad. Van olyan is, akivel évekig nem találkoztam, aztán egyszer újra kapcsolatba kerültünk valahogyan, aztán most egy ideje tatjuk a kapcsolatot. Úgyhogy ne izgulj, próbálj barátkozni, majd lesznek ott is haverok.

Van egy srác akit nagyon szeretek. Régen láttam és most újra felbukkant, amikor láttam nagyon ideges lettem vagy csak féltem. Az egyik jó barátom elmondta, hogy szerinte kibe szerelmes az a srác. és kiderült, hogy a legjobb barátnőmbe. Mit csináljak?

S.O.S

Legjobb válasz: Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom,hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)

Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom, hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)

Most választanom kell a legjobb barátom és a barátnőm között?

A vicces az egészben annyi, hogy nekem a legjobb barátom, egyben osztálytársam elmesélte, hogy ? belezúgott az egyik csajba az osztályból, viszont akkor már én is kacsingattam afelé a csaj felé. Na a durva az hogy most összejöttem azzal a csajjal akibe a legjobb barátom szerelmes. Ha ez kiderül mi lesz? Valamelyiket elveszítem? De fontos nekem mindkett?... Segítsetek, köszi :)

Legjobb válasz: Lehet, hogy a barátod egy kicsit duzzogni fog, de hogyha igaz barát, emiatt nem fogod elveszíteni. Lemondani viszont a saját boldogságodról egy barát miatt azonban szerintem hülyeség. Pláne, hogy lehet, hogy a lánynak nem is jön be a barátod.

Lehet, hogy a barátod egy kicsit duzzogni fog, de hogyha igaz barát, emiatt nem fogod elveszíteni. Lemondani viszont a saját boldogságodról egy barát miatt azonban szerintem hülyeség. Pláne, hogy lehet, hogy a lánynak nem is jön be a barátod.
1 barátság egy életen át kitarthat. ez a kapcsolat a lánnyal alligha. dönts melyik a fontosabb... bár az idõ minden sebet begyógyit, de lehetséges h a haverod soha nem bocsájt meg miatta
a 2.-nak igaza van, egyet ne felejts sose : 1. Cikkely : Tesók az elsõk ! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) megpróbáljuk egyelõre titokban tartani, aztán majd lesz valahogy..:)
bölcs indián mondás.. amirõl 2 ember tud az már nem titok :D szóval rossz ötlet :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!