Találatok a következő kifejezésre: A barátom én 19 évesek (32 db)

Mit tegyekha a barátom nem nagyon foglakozik vele? (én 14 a barátom meg 19 éves vagyok) egy hónapja vagyunk együtt, demár régóta ismerjük egymást

Eleinte mkor még az elején voltunk akkor képes volt velem találkozni munka előtt úgy hogy alud 3-4órát és este dolgozot. Csak azért hogy látthasson és ezt csináltuk elég sokáig.Mindig mndja hogy milyen fontos vagyok neki, de valamikor nem érzem:( Mikor beszélünk azt érzem mintha csak egy haverjával beszélne és nem a barátnőjével. Mindenki mondja hogy hagyjam az egész dolgot vele, de már elkezdtemkötődni hozzá ésnagyon fontos nekem! Próbáltam már ezt elmondani neki, de ő nem fogja fel és csak egy kisebb veszekedés lett belőle , amit mindig megbeszéltünk és kibékültünk. Nem akarom elvesziteni, viszont félek hogy ezzelcsak azt akarja hogy én szakítsak vele. Viszont az esetek 60%-ban aggódik rtem és mindig mondja/írja hogy nagyon fontos vagyok neki most akkor mi van? Kérlek segítsetek , hogy mit tegyek!

Legjobb válasz: csak én sokallom ezt a korkülönbséget?

csak én sokallom ezt a korkülönbséget?
Gyere ülj az ölembe, majd foglalkozom én veled pici lány. :P:D
EL kellene felejtened. És nem, egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál.
Ilyenkor minden tini érettebbnek gondolja magát társainál, közben 30-ból 1 csak igazán érett. A korkülönbség 10 évvel késõbb nem is lenne baj. De most, annyira különbözik a világotok, hogy a kapcsolat nem mûködhet! Ez egyáltalán nem baj, így természetes, de meg kell értened, hogy nem mûködhet. A te napi gondjaid közé az tartozik, hogy a suliban milyen dolgozatot írtál, szemét Julika kicsúfolta Erzsikét, tesin megint futni kellett... Õ erre nem tud mit reagálni, ahogy te se arra, hogy ma szemét volt a fõnök, ma megint nem tudtam végezni a melóval, nem jutott idõm ebédelni se... Szerencsétlen elfáradt, 3-4 óra alvás semmire sem elég, emellett ráébredt, hogy hiába szeret mondjuk, akkor sem mûködhet a dolog, mert az életetek másfele tart. Mire te odakerülsz, hogy érettségizel, õ már arra se fog emlékezni, hogy az övé milyen volt. Keressetek korosztályotokbelit.
A kérdező hozzászólása: Szegény nagyon fûradt volt már, én is mindig mondtam neki hogy inkább aludjon de õ azt mondta hogy nem találkozzunk mert már nagyon hiányzom neki
Lehet, hogy csak én nem tudom normálisan megérteni, de nekem az jön le az elejébõl, hogy napi 3-4 órát aludt csak. Az nem sok....ez nem lehet probléma?
A kérdező hozzászólása: én jóval éretteben gondolkozoma koromnál és õt ez sosem zavarta ! ezért nem gondolnám ezt
Nem a kor számít, hanem a lelki érettség ami viszont eléggé korfüggõ. Szerintem rájött, hogy túl fiatal vagy neki és megunt.
Keress meg. Majd én megvigasztallak;)
A kérdező hozzászólása: lehet egy kicsit sok, denema kor számít
Dehogy vagy érettebb..

Mit adjak karácsonyra a barátomnak? én 16 éves lány vagyok ő meg 19 éves (fiu természetesen)

valami kreatív jópofa, ajándékra gondoltam de semmi elképzelésem nincs ti mit attatok a szerelmeteknek??

Legjobb válasz: Attól függ mit szeret. Leginkább olyasmit adj, aminek hasznát venné, tudná "nyúzni" a jövõben.

Attól függ mit szeret. Leginkább olyasmit adj, aminek hasznát venné, tudná "nyúzni" a jövõben.
mi az ami egyáltalán érdekli? Hobbi? kedvenc sport? Kedvenc énekes/banda? Ilyemsikbõl indulj ki. De akár a Karácsonyból is kiindulhatsz, mint téma. És ha ezt veszed alapul, akkor szerintem a sajátkészítésû ajándék a legjobb. Pl.: közös kép egy karácsonyi keretben, egyedi képeslap stb. (mellékesen nem "attatok" hanem "adtatok"
Vegyél neki egy elektromos légycsapót.XXD

15 éves lány vagyok, a barátom nemsokára 19 éves lesz. Egy ideje tervezem hogy lefekszek vele, ő régebben már párszor bepróbálkozot, de mindig elutasítottam szegénykémet. Szerintetek örűlne neki ha most én hoznám fel a témát?

Lassan 5 hónapja vagyunk együt. a Barátom nagyon szeret, megért?...

Legjobb válasz: akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :), szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni

akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :) , szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni
Annak jobban örûlne ha nem beszéled meg vele egyszer csak kezdeményezed felé a sexet. Próbáld úgy szervezni a közös alvást hogy csak áthívod hogy alodjon ott nálad vagy te alszol nála.
persze, hogy örülni fog:) ügyesen, és ésszel! jó szórakozást:) 18/L
nyugodtan hozd fel neki a témát 100% hogy örülni fog. Ui.:érezzétek jól magatokat
Nagyon jófej barátod van, becsüld meg;) Azt tanácsolom, várj addig a szexszel, ameddig szeretnél, muszájból ne tedd meg! Azonban ha már érettnek érzed magad hozzá, nyugodtan hozd fel a témát:) Lényeg: védekezzetek és érezzétek jól magatokat (meg egymást):P L/17
Persze, hogy örülne. Érezzétek jól magatok ;). Ja és használjatok gumit. :D
Nem fog örülni.... Majd csak esküvõ után...
szerintem meg ne csinálj vele még semmit ha ö kanos simogasd neki szeritnem ö enyivel is be éri...elvered neki és kész !
szõke vagy, érzem.
Kerlek te csaj irj nekem egy emailt mert szeretnek neked mondani valamit!!De nem szeretnem masok elott mondani!Koszonom:*
Ha biztos vagy benne, hogy akarod tedd meg!Vedekezz!Es ugyelj arra, hogy ne verjen at a baratod!Mert megtortenhet, hogy utana kidob!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány!!!! Alap h védekezünk xD
pedig cigányéknál igenis pulyátkell ilyenkor csinálni.amennyibe nemvagy cigó használj gumit.amúgy szerintem még korai.:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h csakis gumival, a barátom is mondta h csak gumival nem akar még családot:D
és h érted, h alap? mivel? mert a te korodbeli csajok jönnek aztan sirni ide, h terhesek-e, mert nem védekeztek, csak vigyáztak.. :S
jó szex-et:)
A kérdező hozzászólása: Alap h védekezünk:D és köszönöm az értelmes válaszokat:) amúgy amikor megismertem a barátom nem tudtam h hány éves, és engem nem izgat h 18 elmúlt :D
pedobear mod V1.3 most komolyan...mit esztek a 18+ srácokban?? tegnap olyat láttam...13 éves KISLÁNY írta myviprandin: pasit keresek 15-19 éveset -.-" hát no comm.
DEFEND! védekezz mindenképpen, lehetõleg Shield Blockkal, amit 75%-os block ratet ad 10 sec-re. A Shield wall azért nem jó mert csak csökkenti a damredet 50%-al, viszont az armor mitigációd igyis magas!! bubit csak akkor használj ha HSelni akarsz!
utolsó, el se hiszem, h vannak itt, gyk-n még olyan normalis emberek, akik tudnak a védekezésrõl!! :) ) jo volt ezt olvasni..
23:55 [email protected] hülye vagy már bocs, hogy lehet ilyen tanácsot adni valakinek, védekezni márpedig fontos, olyan nincs, hogy majd vigyáz, vegyél gumit kérdezõ!
utolsó, ekkora baromságot ne mondj már 1 15 éves csajnak, h csinalja gumi nelkul!!!!! kérdezõ, védekezni, mégpedig gumival!! hacsak nem akarsz terhes lenni.. itt nincs mire vigyázni.. pff.. :S
Ha te is felvagy keszulve akkor igen!De vigyazz mert megbanhatod!A baratod biztosan orulne neki! Hasznaljatok gumit biztonsagosabb!!Az is igaz, hogy gumi nelkul jobban erzed es jobb erzes de ezt te dontod el, hogy akarod de ha vegul is ugy dontesz, hogy gumi nelkul akkor mond a baratodnak, hogy vigyazzon de szerintem o mar tapasztalt ebben!
15 évesen még nem kellene.. ha 1 év után is még veled lenne, akkor tenném meg..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szõke:D Am köszönöm a választ: 00:22 és 00:34:)
egyet értek a harmadikkal majd ráér esküvõ után!

A négy év soknak számít ha én 15 a barátom pedig 19 éves?

Nagyon kedves velem és egyáltalán nem siettet semmit... nagyon sokan azt mondják hogy nincs vele semmi baj mert hogy nagyon kedves. De van egy barátnõm aki szerint még azelõt szakítanom kéne vele, hogy igézem : bármibe bele rángatna amit nem akarok".. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Addig nincs gond, míg te igézel. Akkor lesz gond, ha már õ igéz téged. :D Egyébként szerintem, ha jól megvagytok, nincs ezzel semmi gond sem.

Addig nincs gond, míg te igézel. Akkor lesz gond, ha már õ igéz téged. :D Egyébként szerintem, ha jól megvagytok, nincs ezzel semmi gond sem.
Nem szàmit soknak! Ne törõdj màssal!
Ne hallgass a barátnõdre, a barátodtól függ hogy milyen õ. Attól hogy 19 éves nem kell egybõl azt hinni hogy nem lehet egy normális fiú... Mivel lenne különb egy 16-17 évesnél?
nem! én 21 éves vagyok, és összejönnék 15 évessel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) és az utólsó válaszolóhoz lenne az a kérdésem, hogy téged nem zavar hogy a barátnõd ennyivel fiatalabb??
Ha nem is szakítasz vele, de tényleg csak abba menj bele, amit 100%-osan akarsz, és csak akkor, ha már tudod, hogy tényleg szeret a fiú, nem csak szexre kellesz neki! Hagyj idõt, hogy kiérdemeljen Téged!!!

Korai az eljegyzés? Én 19, a barátom pedig 26 éves. Mikor időszerű már a házasság?

Már együtt élünk egy albérletben, amit 3 éven belül meg tudunk venni, mert a párom sokat keres, és befektetésünk is van. De én munka mellett még f?iskolás is vagyok... Annyira szeretném, de nem akarom elsietni... (bár ma már egy esküv?i magazint is vettem:) Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia!Én 20éves vagyok és a párom 30 múlt. 3éve vagyunk együtt ebböl már 2,5éve együtt is lakunk. Tavaly decemberben volt az eljegyzésünk és idén december 20-án össze fogunk házasodni!Szerintem ha tényleg komolyan szeretitek egymást nem korai semmi sem! Sok boldogságot!

Szia!Én 20éves vagyok és a párom 30 múlt. 3éve vagyunk együtt ebböl már 2, 5éve együtt is lakunk. Tavaly decemberben volt az eljegyzésünk és idén december 20-án össze fogunk házasodni!Szerintem ha tényleg komolyan szeretitek egymást nem korai semmi sem! Sok boldogságot!
Szia! én 20 vagyok, a párom 28. mi 2éve 7hónapja vagyunk együtt, és 2éve 4hónapja lakunk együtt! a mi eljegyzésünk most volt húsvétkor, és jövõre meg akarjuk tartani a menyegzõt is, mivel én meg nagyon szeretnék babát. De úgy volt hogy 2008 karácsonyakor megtartjuk az eljegyzést, de lemondtam mert nem éreztem még azt hogy igen! De ez a vélemény meg is változott 3hónaora rá. Ezt csak te tudhatod, hogy elsietitek e, de jobb lenne ha inkább a pároddal megbeszélnéd. Ne tedd meg ha nem érzed magad biztosnak. De ha igen akkor pedig ne gondolkozz olyanokon, hogy mit szólnak majd az emberek. Ha igent mondasz, Gratula, és sok szerencsét :D
Szia:) szerintem elég fonto lenne az, hogy mennyi idelye vagytok együtt...gondolom azért legalább egy éve...A fiú részérõl egyáltalán nem korai (az én apukám már apuka volt 24 évesen)...Részedrõl pedig akkor korai, ha gondolkodsz rajta...Ne hezitálj, ha úgy érzed, tényleg nagyon tudod szeretni ezt a fiút, és õ is téged, akkor semmi ok az aggodalomra. tény az hogy fiatal vagy, de én is megtenném a helyedben...(OFF:sajnos én nemtudom megtenni, a párommal egyidõs vagyok, és õ 7 év múlva végez az egyetemmel:( addig pedig se keret rá sem semmi...) szóval tartsatok eljegyzést ha úgy esik jól:) gondolom akkor belátható idõn belül esküvõ is van a láthatáron:) SOK SOK Boldogságot NEKTEK:) Üdv

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Szeretnénk egy 500ezres telket venni. Hogyan tudnánk ezt banki kölcsön vagy hitel formájában megtenni, ha van 200ezer alaptőkénk?

Legjobb válasz: hät ezt én nem tudom,de a hitel sosem jo....a mäsik meg ird meg merre vannak ilyen olcso telkek kérlek!!komolyan.:).kösziiii

hät ezt én nem tudom, de a hitel sosem jo....a mäsik meg ird meg merre vannak ilyen olcso telkek kérlek!!komolyan.:) .kösziiii
Egy fontos dolgot nem írtatok: Van-e munkahelyetek, jövedelmetek, stb. Ha van, akkor azt a háromszázezer forintot át lehet hidalni személyi kölcsönnel is pl. De ha vidéken élsz, menj be a takarékszövetkezetbe, ott is segíteni fognak.
A 19 éves kor személyi kölcsönnél gondot jelent, mert ha még van is jövedelmetek, min. 21 évesnek kell lenni . Telekre nem adnak hitelt, csak ingatlanra. Amennyiben rendelkeztek jövedelemmel és van egy ingatlan-fedezet ( pl. nagymamának, anyukának...stb ) arra tudtok felvenni. :) üdv.

A barátom és én 19 évesek vagyunk. Õ még "szűz", én viszont már rég nem. Mikor a szexhez jutunk, akkor lekókad a . Mit tegyek?

Mindent megpróbáltam már.Orálisan is kényeztettem,simogattam,nem is siettem el.Már 5x el?fordult,h miután felállt neki le is kókadt.Én nagyon vágyom rá,de már félek neki kezdeni,félek a kudarctól.Talán túlságosan teljesíteni akar,vagy fél.Nem értem. :(

Legjobb válasz: Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.

velünk pontosan ugyanez van!! :O én is mindent kipróbáltam mint te, de semmi nem használt... az alkohol nem tudom, nem biztos h jó ötlet-e mert ha nem az a baj h fél hanem vmi más akkor az alkohol csak még nehezebbé teheti.. Mióta van nektek ez a problémátok? nekünk több mint fél éve... én is tök tanácstalan vagyok.. :(
Tehát szûz! Próbálj meg elõször csak pettingelni vele. És a végén ne legyen semmi szex. Majd késõbb (másnap) megint. És közben ösztönözd õt, hogy milyen jó (még ha nem is), de jól csinálja (tehát adj egy kis önbizalmat neki). Majd ha már úgy érzed, hogy majd megõrül érted, akkor rántsd magadra, és kezdjétek el. Ha így sem sikerül, és lelohad, akkor forduljatok szexterapeutához, mert ezen valószínûleg csak õ fog tudni segíteni...mivel nekem most nincs jobb ötletem.
Nagyon egyszerû a dolog... Nem a péniszével van a gond... hanem azzal hogy szûz és nagyon rástresszel a dologra :) semmi gond nincs ezzel, csak fél és nagyon izgul tudat alatt hogy mi lesz ha.... Ha nagyon nem menne a dolog akkor vegyetek pár szem viagrát hogy beinduljon a dolog... attol nem lesz függõ... de ha meg pénz gondotok van akkor meglehet oldani azzal is hogy azt mondod neki: kicsim ha egyedûl kitudod verni akkor én is kitudom neked... bár elég rossz a pasinak hogy ezt halja de ez igy egy megoldás lehet. nem kell egybõl szexelni lehet petting is... csak probáld ellazitani... vagy igyon meg egy sõrt vagy ilyesmi hogy nyugisabb legyen... ez a megoldás.
Próbáljátok úgy, hogy elõtte iszik egy kis alkoholt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!Megpróbáljuk a sört is meg a viagrát is talán.Csak menjen már...:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Kb 3 hete, az alatt volt 5 alkalom.Gondoltam már mindenre.Hogy fél, vagy nem tetszem neki annyira.De nem.Mindent megpróbáltam és meséli mindig, h egyedül semmi gond nem volt.Szerintem egy jó kapcsolathoz a szex is hozzá tartozik, de itt nincs szex, pedig annyira kívánom õt és tudom, h õ is engem. tanácstalan vagyok. :(
Lehet érzelmi oka is, vagy merevedészavara van. Mért van idézõjelben a szûz?
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy volt petting is és biztatom is, nem is keveset.Ezért kédezem a ti véleményeteket.Mert már nem tudok mit kitalálni.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert ha egyedül van semmi gondja, csak ha velem van. :(
Próbálj meg szerezni viagrát /kb.feketén 3000ft-ért kapsz 1 db-ot!! De hidd el megéri! Én fiuként kiprobáltam milyen a hatása!!! Pazar!!! Órákig állt s orgazmuskor után sem lankadtam le!!! Próbáljátok ki!

19 éves a barátom én 16 nem akarok még vele lefeküdni. Pár hónapja vagyunk együtt de nagyon szeretem és kivánom is meg minden de még várni akarok egykicsit. H mondjam meg neki?

Nagyon jó pasi. és olyan hogy nekem els?re az jött le h csak azt akarja majd. És lehet h ezért is nem akarom még. meg hát mert sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.

Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.
figyelj... egy a lényeg.. akármilyen hu de jo pasi, semmiképp ne feküdj le vele azért mert nyaggat, vagy mert meg akarod tartani õt!! oké??? ez nagyon fontos!! mond meg neki hogy még várni szeretnél ezzel a dologgal.. ha valoban szeret várni fog. ha nem és elmegy, gondolj arra hogy milyen jo hogy nem vele feküdtél le elöször.. mert ha ilyet tesz nem érdemel meg! 20L
Csak egyszerûen mond meg neki, hogy nem szeretnél lefeküdni még vele. Mond, hogy még nem vagy felkészülve rá. Ha tényleg azt akarja, akkor ott fog hagyni, de ne búsulj, mert akkor õ nem érdemel meg téged, ha meg nem csak azt akarja, akkor tud várni. Egy a fontos ne kertelj mond meg neki egyszerûen. Sok pasi nem érti a célozgatást. Meg kell mondani neki és akkor tudja mi a pálya.
Ehhez hozzá kell fûznöm valamit: bármit csinálsz is, ne hazudj! Az csak problémákat szül. Egy darabig könnyebb, ha hazudsz, de egy idõután összecsapnak a hullámok a fejed felett, és annál szarabb lesz minden... Bármirõl is legyen szó. Az én eddigi 23 évem ezt tanította nekem...
Az én tanácsom különbözik a többitõl... A javaslatom, hogy hazudj! Szinte az egész életünk hazugságokra épül, azoké is, akik itt írják, hogy mondd el neki... Õk sem tennék! Kifogást mindig lehet mindenre találni. De a legegyszerûbb, ha azt mondod, hogy még félsz az elsõ alkalomtól... Meg kell értenie, hogy nem akarod "csak úgy" elveszíteni a szüzességed. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem:( és ha emiatt otthagyna hát biztos hogy nagyon kilennék :\ és valamilyen szinten õt is meglehet érteni én tudom. Remélem egy ideig megérti majd ha valahogy szépen elmondom neki:)
Most mitõl félsz? Hogy nem fekszel le vele akkor azért hagy ott hameg lefekszel vele akkor meg azért? Szerintem túl sok gyakorikérdéseket olvasol. belezavarodsz már az egészbe. ha annyira tetszik akkor feküdj le vele. Miért ne. Te is azt szeretnéd akkor mit kell gondolkozni meg túlkombinálni??
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, nyugodtan feküdj le vele... A lányok túl nagy feneket kerítenek a szexnek, míg szüzek. Lehet összetöröm a pici szívedet, de egyáltalán nem nagy dolog az a pici hártya a lábad között. Semmit nem ér... Ráadásul az is biztos, h nem azzal fogod leélni az életedet, aki átszakítja. Tudom, ez végképp kikészít, de ez van, az 1.-vel mindig szakít az ember. Tanulni kell. Szóval húzz rá gumit és ne parázz! A gumi az 1etlen fontos része a dolognak.

Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik nekem egy lány aki nagyon szép. Csak az a baj hogy én szerintem nem vagyok annyira "jó pasi" hozzá. Ezt abból gondolom hogy ő is velem egykorú de 18, 19 éves barátai szoktak lenni. Segítettek?

Mi mondhatni barátok vagyunk, de én többet szeretnék tőle csak én nem merem neki ezt megmondani.Néha iskolába mellé szoktam ülni ( néha ő kéri ) és néha haza is szoktam kísérni de ennyi.. Szerintetek van nála esélyem, és ha igen akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást

beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást
mond meg neki, elvégre mégis már ismeritek egymást jó ideje!
A kérdező hozzászólása: HOnnan tudod hogy régóta ismerjük egymást??
Ha osztálytársak vagytok, ez elég egyértelmû, nem? :-)
Azt ajánlom, lassan itt a nyár, hívd el sétálni, beszélgessetek! Egy próbát megér!
hello :D nem szeretenk rossz lenni de te mibol gondolod azt hogy rossz pasi vagy?? hivd el egy filmre es ha szuletesnapja van adjal egy szal viragot neki mert azt nagyon fogja pontozni. 14/L

A barátom 19 éves én pedig 15, ugye nem gáz?

Legjobb válasz: 20 éves pedó

20 éves pedó
De szopjad le gyorsan azt hagyd ott mert az nem akar tõled csak szexet hugikám :D
Nem gáz, hanem szilárd halmazállapotú.
Csak ha fiu vagy
Am akkor lenne gáz ha hélium lenne :D
Felejtsd el õt örökre, ha neked ez gáz:S Nem való neked kapcsolat.
lsfásfsdéf, ásdf
Centi?kiló? méter? liter?
Hé 15 éves csaj, segíts már nekem is ilyen fiatal barátnõt szerezni. Totál unom az öreg elhasznált nõket a korosztályomból. 20 éves fiú.
nem gáz hanem pedofil
de hülyék vagytok mért lenne már pedofil bakker 4 év van köztük az semmi és honnan tudjátok h a csaj mennyire érett, attól még h az átlag 15 éves lányok kis fruskák attól még egyáltalán nem tudjátok h õ milyen meg azt se h a srác milyen szval erre szerintem nem lehet véleményt írni.
egy 15 éves gyerek messze áll az érettségtõl, naívak akik azt gondolják egy felnõtt 19-22 éves pasi 13-16 éves kislányoknak való
Hát elég begyöpösödött agyad van haver én 15 éves koromban elég érett voltam már gondolkodásilag utáltam amikor körülöttem röhögcséltek a kislányok például.Sajnállak vannak problémáid.Kérdezõ a helyedben leszedném a kérdést mert itt csak olyanok válaszolnak akik nem ismernek és nem tudják megítélni a helyzetedet
Egyáltalán nem a kor a fontos, ha valaki szereti a másikat az a 4 év igazán mindegy. És igenis van olyan, hogy egy lány éretebb a korabelieknél, és illik egy 19, 20 éves fiúhoz. A párommal 15 évesen ismerkedtem meg, õ akkor 20 éves volt, már régóta ismertem, de akkor kialakult közöttünk valami. Megvoltak a félelmeim ezzel kapcsolatban nekem is, a kora miatt, de nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog, ha valakik igazán szeretik egymást. Azóta eltelt 5 év, én 20 éves vagyok, õ 25, és még mindig együtt vagyunk, egy boldog kapcsolatban. És már nem is tûnik soknak az a korkülömbség...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat, akik meg elítélnek azok nyomoréékok..kíváncsi lennék hogy nektek hány évesen volt barátnõtök/barátotok..És itt mindenki a b*szással jön, senki nem azt kérdezte hogy gáz-e ha lefekszem vele, és mielõtt irnátok, légyszi olvassátok el normálisan a kérdést!!:) )
olyan kib*szott nagy görények vagytok.. -.- 1. egyáltalán nem pedo a srác, ez teljes mértékben hülyeség, csak úgy megsúgom.;) 2. azis hülyeség h kislány, 15 évesen már nem annyira az, és lehet h pl. egy 18 éves értelmi szintjén van. 3. ha tényleg szeretitek egymást, nem számít a kor.(: 4. viszont valószínû, h õ már szexelni akar.. nem tudom h te hogy állsz ehhez a kérdéshez.. de ha már az összejövetelt követõen le akart veled feküdni, akkor lehet azért kellettél/kellesz neki, DE ha már régóta jártok, és tiszteletben tartja h esetleg te nem akarod, és megvár, akkor tényleg szeret.. :) ha meg már lefeküdtetek..akkor is vagy csak azért kellesz neki sajnos, vagy ha ígyis boldogak vagytok, a kor hajrá.:) sokáig.(: ez a véleményem.. :) a sok gyökér meg eltakarodhat, ha meg ennyire ráértek sz*pjátok le egymást.. ;)
Szerintem nem illetek ossze! 15 evesen eszembe sem jutott egy 19 eves fiuval kikezdeni, vagy jarni vele. Lehetne tobb eszed is :) De sok boldogsagot :)
Egyebkent ha azt akarod hallani, hogy nem gaz es, hogy csudaklassz hogy 4 evvel idosebb a pasid akkor miert irod ki a kerdest? :) Az elozo voltam.
szerintem meg õ kérdezte és nem nekünk kéne eltakarodnunk a p*csába hanem annak aki írja...ez egy kérdés kifejted a véleményedet a kérdésrõl és nem arról hogy szerinted mennyire hülyék a többiek és kész amugy túl sok az a 4 év hidd el nekem...
akkor takarodjatok el ha nem tudtok normális választ adni.. tanácsokat lehet, de nem a p*csába kell elküldeni szegény lányt.
A kérdező hozzászólása: Pff...Köszönöm a normális válaszokat, a többiek pedig takarodjanak a p*csába.:) )))))
Hogy lenne gáz?:) Én 14 éves vok és egy 21 éves fiuval jártam...mostmeg egy 18 évessel kavarok :D
Ne foglalkozz azokkal, akik pedofiloznak. De én sem értem, miért kérdezed meg, hogy gáz-e? Kit érdekelnek a többiek?? Ha szeretitek egymást, nem számít a kor.
Szerintem egyáltalán nem gáz, legjobb barátnõm most 17 és már 3 éve jár egy 24 éves pasival :) ) 15L
természetes, h NEMGÁZ!:) Én 14vagyok a fium meg 20!És nemcsak szexet akar tõlem! Nagyon szeret ahogy énis õt!:)
áh ne mondjátok már ezt. persze sok lehet az ilyen elcseszett pasi akinek nem kell a saját korosztálya/senkinek nem kell a saját korosztályából de képzeljétek, van hogy összejön két ember, akinek nem épp azonos a kora, de egymáshoz illenek és szeretik egymást, egy lány meg lehet érettebb a koránál. persze nem mondom hogy ez biztos így van, de szóval csak ne ítéljetek már látatlanban.. persze lehet hogy gáz, de lehet hogy nem. :L
Egy 20 éves pasinak a következõ okokból kell egy 15 éves kislány: -pedo(általános értelemben, nem az orvosi és jogi értelmében) -éretlen kisfiú és magához való éretlen kislányt keres -lúzer és nem kell senkinek a saját korosztályából (mondjuk úgy 18 felett) Egyébként rád nézve nem annyira gáz mert te vagy a kislány.
A kérdező hozzászólása: Na aki nem tud normális válaszokat adni, annak takarodóó van, senki nem kíváncsi a hülye beteg állat válaszotokra..Nyomorékokk..remélem tudja kinek szól:) )
Nem vagyok pedo!!! Okoska, 14 alatti csajjal közösülsz akkor vagy pedo!!! Amúgy mg ti sem tudjátok milyen [email protected], ha nincs senkid. Akkor ugass, ha még 20-on túl sem kellesz egy csajnak sem!! Nem gázzz!!!!
A kérdező hozzászólása: 23:39. Köszi a választ..A többi nemnormális, állattal ellentétben..:)
HM. :d Akkor te sem leszel elhasznált kis ku***a 20 éves korodra.... XD Amúgy, mivel kitetted a kérdést, tudod rá a választ XD
Amúgy egy 19 éves fiú voltam 18 éves barátnõvel.
A kérdező hozzászólása: De ki beszél itt most a szexrõl??olvasd el figyelmesen a kérdést mielõtt válaszolnál!!Utána okoskodj!!LoW:)
Ez aztán az értelmes kérdés. Ha most azt mondom, hogy nagyon gáz akkor szakítasz, vagy mi? Mert nem hiszem, hisz gondolom szereted meg ilyenek, (bár kitudja a mai világban) akkor meg nem tök mind1 a korotok?
A kérdező hozzászólása: úgy látom az XD-zés az nagyon megy(Y)grt.
A kérdező hozzászólása: 23:50. Teljes mértékben igazat adok..Talán azért írtam ki, mert unatkoztam..:)
És hogy ismerkedtetek meg? :) Tudom h ez nem jön ide, csak kíváncsiságból kérdezem :DD
Nem gáz :) Én is 15 vagyok, a barátom pedig 21. Szóval, nyugi.
20 éves fiú dobj egy privit:PP
persze kislányok tartsatok össze, aztán ne csodálkozzatok ha a felnõtt barátotok lecserél, mert megun meg mert nem egy szinten vagytok, 15 évesek foglalkozzanak már mással ne a pasizással, keress a saját korosztályodban ha viszket a segged és neked mindenképp pasiznod kell, gáz de fõleg a 19, 21 éves fiúk részérõl
15 éves lány vagyok...barátom pedig 21...:D
attól függ. de nem feltétlenül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!