Találatok a következő kifejezésre: A barátom én 19 (60 db)

Mit tegyekha a barátom nem nagyon foglakozik vele? (én 14 a barátom meg 19 éves vagyok) egy hónapja vagyunk együtt, demár régóta ismerjük egymást

Eleinte mkor még az elején voltunk akkor képes volt velem találkozni munka előtt úgy hogy alud 3-4órát és este dolgozot. Csak azért hogy látthasson és ezt csináltuk elég sokáig.Mindig mndja hogy milyen fontos vagyok neki, de valamikor nem érzem:( Mikor beszélünk azt érzem mintha csak egy haverjával beszélne és nem a barátnőjével. Mindenki mondja hogy hagyjam az egész dolgot vele, de már elkezdtemkötődni hozzá ésnagyon fontos nekem! Próbáltam már ezt elmondani neki, de ő nem fogja fel és csak egy kisebb veszekedés lett belőle , amit mindig megbeszéltünk és kibékültünk. Nem akarom elvesziteni, viszont félek hogy ezzelcsak azt akarja hogy én szakítsak vele. Viszont az esetek 60%-ban aggódik rtem és mindig mondja/írja hogy nagyon fontos vagyok neki most akkor mi van? Kérlek segítsetek , hogy mit tegyek!

Legjobb válasz: csak én sokallom ezt a korkülönbséget?

csak én sokallom ezt a korkülönbséget?
Gyere ülj az ölembe, majd foglalkozom én veled pici lány. :P:D
EL kellene felejtened. És nem, egyáltalán nem vagy érettebb a korodnál.
Ilyenkor minden tini érettebbnek gondolja magát társainál, közben 30-ból 1 csak igazán érett. A korkülönbség 10 évvel késõbb nem is lenne baj. De most, annyira különbözik a világotok, hogy a kapcsolat nem mûködhet! Ez egyáltalán nem baj, így természetes, de meg kell értened, hogy nem mûködhet. A te napi gondjaid közé az tartozik, hogy a suliban milyen dolgozatot írtál, szemét Julika kicsúfolta Erzsikét, tesin megint futni kellett... Õ erre nem tud mit reagálni, ahogy te se arra, hogy ma szemét volt a fõnök, ma megint nem tudtam végezni a melóval, nem jutott idõm ebédelni se... Szerencsétlen elfáradt, 3-4 óra alvás semmire sem elég, emellett ráébredt, hogy hiába szeret mondjuk, akkor sem mûködhet a dolog, mert az életetek másfele tart. Mire te odakerülsz, hogy érettségizel, õ már arra se fog emlékezni, hogy az övé milyen volt. Keressetek korosztályotokbelit.
A kérdező hozzászólása: Szegény nagyon fûradt volt már, én is mindig mondtam neki hogy inkább aludjon de õ azt mondta hogy nem találkozzunk mert már nagyon hiányzom neki
Lehet, hogy csak én nem tudom normálisan megérteni, de nekem az jön le az elejébõl, hogy napi 3-4 órát aludt csak. Az nem sok....ez nem lehet probléma?
A kérdező hozzászólása: én jóval éretteben gondolkozoma koromnál és õt ez sosem zavarta ! ezért nem gondolnám ezt
Nem a kor számít, hanem a lelki érettség ami viszont eléggé korfüggõ. Szerintem rájött, hogy túl fiatal vagy neki és megunt.
Keress meg. Majd én megvigasztallak;)
A kérdező hozzászólása: lehet egy kicsit sok, denema kor számít
Dehogy vagy érettebb..
Gondolom azért, mert a kedves kérdezõ, már menne férjhez, a fiú meg még nem annyira..
Miért ne mûködhetne? Miért merül fel benned a kérdés? :)
Nem látom be, ezen információk miért utalnának arra, hogy nem mûködne? Minden rajtatok múlik. Abszolút nem szélsõséges a ti esetetek.
A kérdező hozzászólása: Én 100%ig hiszek benne és a barátom is. De annyi rossz véleményt hallottam már, hogy nincs "örökké tartó szerelem". De köszönöm az optimista válaszodat!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadó! Nem errõl van szó joghallgató egyetemista vagyok nem gondolkodom még ilyeneken csak érdekelt hogy szerintetek van-e örökké tartó szerelem amikor fiatal korban összejön valaki a párjával és együtt öregednek meg
Már a szerelemet is nehéz definiálni... Egy másik helyen ezt igyekeztünk megbeszélni de csak részeredményre jutottunk! Ha még rózsaszín köd van akkor nem lehet megmondani meddig maradtok együtt! A másik topikban a csajnak az volt a baja hogy õ "racionálisan" szereti a barátját! Vagyis nincs rózsaszin köd egyikõjüknél sem de szeretnek együtt lenni és jól megértik egymást! Azt lehet mondani ami sajnos igaz, hogy majd az idõ eldönti! Az életben bármi lehet és annak az ellenkezõje is! És a statisztikában is kell az a 100-ból 1 ember is akinek sikerül mint ahogy a többi 99-is akinek nem...
A kérdező hozzászólása: 21:52-és válaszadó nagyon szépen köszönöm az érzelmes és HASZNOS választ! Nálunk mèg mindig rózsaszín köd van ennyi idõ után is. De a válaszod kielégítõ volt, egy ilyen válaszra voltam kiváncsi!
A kérdező hozzászólása: Ertelmes*

A négy év soknak számít ha én 15 a barátom pedig 19 éves?

Nagyon kedves velem és egyáltalán nem siettet semmit... nagyon sokan azt mondják hogy nincs vele semmi baj mert hogy nagyon kedves. De van egy barátnõm aki szerint még azelõt szakítanom kéne vele, hogy igézem : bármibe bele rángatna amit nem akarok".. Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Addig nincs gond, míg te igézel. Akkor lesz gond, ha már õ igéz téged. :D Egyébként szerintem, ha jól megvagytok, nincs ezzel semmi gond sem.

Addig nincs gond, míg te igézel. Akkor lesz gond, ha már õ igéz téged. :D Egyébként szerintem, ha jól megvagytok, nincs ezzel semmi gond sem.
Nem szàmit soknak! Ne törõdj màssal!
Ne hallgass a barátnõdre, a barátodtól függ hogy milyen õ. Attól hogy 19 éves nem kell egybõl azt hinni hogy nem lehet egy normális fiú... Mivel lenne különb egy 16-17 évesnél?
nem! én 21 éves vagyok, és összejönnék 15 évessel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) és az utólsó válaszolóhoz lenne az a kérdésem, hogy téged nem zavar hogy a barátnõd ennyivel fiatalabb??
Ha nem is szakítasz vele, de tényleg csak abba menj bele, amit 100%-osan akarsz, és csak akkor, ha már tudod, hogy tényleg szeret a fiú, nem csak szexre kellesz neki! Hagyj idõt, hogy kiérdemeljen Téged!!!

Mit adjak karácsonyra a barátomnak? én 16 éves lány vagyok ő meg 19 éves (fiu természetesen)

valami kreatív jópofa, ajándékra gondoltam de semmi elképzelésem nincs ti mit attatok a szerelmeteknek??

Legjobb válasz: Attól függ mit szeret. Leginkább olyasmit adj, aminek hasznát venné, tudná "nyúzni" a jövõben.

Attól függ mit szeret. Leginkább olyasmit adj, aminek hasznát venné, tudná "nyúzni" a jövõben.
mi az ami egyáltalán érdekli? Hobbi? kedvenc sport? Kedvenc énekes/banda? Ilyemsikbõl indulj ki. De akár a Karácsonyból is kiindulhatsz, mint téma. És ha ezt veszed alapul, akkor szerintem a sajátkészítésû ajándék a legjobb. Pl.: közös kép egy karácsonyi keretben, egyedi képeslap stb. (mellékesen nem "attatok" hanem "adtatok"
Vegyél neki egy elektromos légycsapót.XXD

15 éves lány vagyok, a barátom nemsokára 19 éves lesz. Egy ideje tervezem hogy lefekszek vele, ő régebben már párszor bepróbálkozot, de mindig elutasítottam szegénykémet. Szerintetek örűlne neki ha most én hoznám fel a témát?

Lassan 5 hónapja vagyunk együt. a Barátom nagyon szeret, megért?...

Legjobb válasz: akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :), szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni

akkor vágj bele, ha te is igazán akarod, csak azért ne, mert tudod hogy õ szeretné. egyébként a kérdés hülyeség, miért gondolod hogy elhajtana, hogy "nem drágám, nem akarok veled sexelni..." nyílván örülni fog neki. esetleg ha meglepiként szervezed meg neki, mégjobban fog örülni. az elsõt érdemes olyan helyen csinálni ahol jól érzed magad: mondjuk otthon, szülõket elküldeni (nézd anya, vettem nektek színházjegyet :) , szobát romantikusan berendezni (rózsaszirmok, stb...) . amikor átmegy hozzátok vagy egybõl le fogja vágni, de ha másnem utána nagyon meg fogja neked köszönni
Annak jobban örûlne ha nem beszéled meg vele egyszer csak kezdeményezed felé a sexet. Próbáld úgy szervezni a közös alvást hogy csak áthívod hogy alodjon ott nálad vagy te alszol nála.
persze, hogy örülni fog:) ügyesen, és ésszel! jó szórakozást:) 18/L
nyugodtan hozd fel neki a témát 100% hogy örülni fog. Ui.:érezzétek jól magatokat
Nagyon jófej barátod van, becsüld meg;) Azt tanácsolom, várj addig a szexszel, ameddig szeretnél, muszájból ne tedd meg! Azonban ha már érettnek érzed magad hozzá, nyugodtan hozd fel a témát:) Lényeg: védekezzetek és érezzétek jól magatokat (meg egymást):P L/17
Persze, hogy örülne. Érezzétek jól magatok ;). Ja és használjatok gumit. :D
Nem fog örülni.... Majd csak esküvõ után...
szerintem meg ne csinálj vele még semmit ha ö kanos simogasd neki szeritnem ö enyivel is be éri...elvered neki és kész !
szõke vagy, érzem.
Kerlek te csaj irj nekem egy emailt mert szeretnek neked mondani valamit!!De nem szeretnem masok elott mondani!Koszonom:*
Ha biztos vagy benne, hogy akarod tedd meg!Vedekezz!Es ugyelj arra, hogy ne verjen at a baratod!Mert megtortenhet, hogy utana kidob!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok cigány!!!! Alap h védekezünk xD
pedig cigányéknál igenis pulyátkell ilyenkor csinálni.amennyibe nemvagy cigó használj gumit.amúgy szerintem még korai.:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h csakis gumival, a barátom is mondta h csak gumival nem akar még családot:D
és h érted, h alap? mivel? mert a te korodbeli csajok jönnek aztan sirni ide, h terhesek-e, mert nem védekeztek, csak vigyáztak.. :S
jó szex-et:)
A kérdező hozzászólása: Alap h védekezünk:D és köszönöm az értelmes válaszokat:) amúgy amikor megismertem a barátom nem tudtam h hány éves, és engem nem izgat h 18 elmúlt :D
pedobear mod V1.3 most komolyan...mit esztek a 18+ srácokban?? tegnap olyat láttam...13 éves KISLÁNY írta myviprandin: pasit keresek 15-19 éveset -.-" hát no comm.
DEFEND! védekezz mindenképpen, lehetõleg Shield Blockkal, amit 75%-os block ratet ad 10 sec-re. A Shield wall azért nem jó mert csak csökkenti a damredet 50%-al, viszont az armor mitigációd igyis magas!! bubit csak akkor használj ha HSelni akarsz!
utolsó, el se hiszem, h vannak itt, gyk-n még olyan normalis emberek, akik tudnak a védekezésrõl!! :) ) jo volt ezt olvasni..
23:55 [email protected] hülye vagy már bocs, hogy lehet ilyen tanácsot adni valakinek, védekezni márpedig fontos, olyan nincs, hogy majd vigyáz, vegyél gumit kérdezõ!
utolsó, ekkora baromságot ne mondj már 1 15 éves csajnak, h csinalja gumi nelkul!!!!! kérdezõ, védekezni, mégpedig gumival!! hacsak nem akarsz terhes lenni.. itt nincs mire vigyázni.. pff.. :S
Ha te is felvagy keszulve akkor igen!De vigyazz mert megbanhatod!A baratod biztosan orulne neki! Hasznaljatok gumit biztonsagosabb!!Az is igaz, hogy gumi nelkul jobban erzed es jobb erzes de ezt te dontod el, hogy akarod de ha vegul is ugy dontesz, hogy gumi nelkul akkor mond a baratodnak, hogy vigyazzon de szerintem o mar tapasztalt ebben!
15 évesen még nem kellene.. ha 1 év után is még veled lenne, akkor tenném meg..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szõke:D Am köszönöm a választ: 00:22 és 00:34:)
egyet értek a harmadikkal majd ráér esküvõ után!

19 éves a barátom én 16 nem akarok még vele lefeküdni. Pár hónapja vagyunk együtt de nagyon szeretem és kivánom is meg minden de még várni akarok egykicsit. H mondjam meg neki?

Nagyon jó pasi. és olyan hogy nekem els?re az jött le h csak azt akarja majd. És lehet h ezért is nem akarom még. meg hát mert sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.

Az elején el kellett volna neki mondanod, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, de még most sincs késõ. Mond el neki, hogy vársz a tökéletes alkalomra a tökéletes pasival, és úgyérzed még nincs itt az ideje.
figyelj... egy a lényeg.. akármilyen hu de jo pasi, semmiképp ne feküdj le vele azért mert nyaggat, vagy mert meg akarod tartani õt!! oké??? ez nagyon fontos!! mond meg neki hogy még várni szeretnél ezzel a dologgal.. ha valoban szeret várni fog. ha nem és elmegy, gondolj arra hogy milyen jo hogy nem vele feküdtél le elöször.. mert ha ilyet tesz nem érdemel meg! 20L
Csak egyszerûen mond meg neki, hogy nem szeretnél lefeküdni még vele. Mond, hogy még nem vagy felkészülve rá. Ha tényleg azt akarja, akkor ott fog hagyni, de ne búsulj, mert akkor õ nem érdemel meg téged, ha meg nem csak azt akarja, akkor tud várni. Egy a fontos ne kertelj mond meg neki egyszerûen. Sok pasi nem érti a célozgatást. Meg kell mondani neki és akkor tudja mi a pálya.
Ehhez hozzá kell fûznöm valamit: bármit csinálsz is, ne hazudj! Az csak problémákat szül. Egy darabig könnyebb, ha hazudsz, de egy idõután összecsapnak a hullámok a fejed felett, és annál szarabb lesz minden... Bármirõl is legyen szó. Az én eddigi 23 évem ezt tanította nekem...
Az én tanácsom különbözik a többitõl... A javaslatom, hogy hazudj! Szinte az egész életünk hazugságokra épül, azoké is, akik itt írják, hogy mondd el neki... Õk sem tennék! Kifogást mindig lehet mindenre találni. De a legegyszerûbb, ha azt mondod, hogy még félsz az elsõ alkalomtól... Meg kell értenie, hogy nem akarod "csak úgy" elveszíteni a szüzességed. -ReapeR-23/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem:( és ha emiatt otthagyna hát biztos hogy nagyon kilennék :\ és valamilyen szinten õt is meglehet érteni én tudom. Remélem egy ideig megérti majd ha valahogy szépen elmondom neki:)
Most mitõl félsz? Hogy nem fekszel le vele akkor azért hagy ott hameg lefekszel vele akkor meg azért? Szerintem túl sok gyakorikérdéseket olvasol. belezavarodsz már az egészbe. ha annyira tetszik akkor feküdj le vele. Miért ne. Te is azt szeretnéd akkor mit kell gondolkozni meg túlkombinálni??
Csatlakozok az elõttem szólóhoz, nyugodtan feküdj le vele... A lányok túl nagy feneket kerítenek a szexnek, míg szüzek. Lehet összetöröm a pici szívedet, de egyáltalán nem nagy dolog az a pici hártya a lábad között. Semmit nem ér... Ráadásul az is biztos, h nem azzal fogod leélni az életedet, aki átszakítja. Tudom, ez végképp kikészít, de ez van, az 1.-vel mindig szakít az ember. Tanulni kell. Szóval húzz rá gumit és ne parázz! A gumi az 1etlen fontos része a dolognak.

Van egy lány, aki nagyon bejön nekem, de 3 évvel idősebb nálam (én 19\F, ő 22\L) és majdnem 1 éve van barátja. Barátok vagyunk a lánnyal már 1 ideje. Lehet ilyen esetben próbálkozni?

Vagy érdemes ilyen esetben próbálkozni...vagy elrontaná a barátságot...A lány többet van velem, mint a barátjával...úgy értem, h sokkal több a közös programunk meg miegymás...a barátjával egy munkahelyen dolgoznak, de nem közvetlenül egymás mellett...néha beugrik nála "udvarolni"...de ennyi...lehet, h már unják egymást...nem tudom...mintha azt vettem volna észre, h a lány apróbb jeleket is küld, meg mindig nevetünk szal együtt nagyon jól szórakozunk...Arra gondoltam, h bepróbálkozok...csak félek, h elrontaná a barátságunkat...mit gondoltok?

Legjobb válasz: szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)

szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)
HA vele jól érzi magát egyáltalán nem reménytelen. Add tudatára hogy bejön neked, de olyan szinten hogy ha õ ezt elutasítaná a barátság megmaradjon - De tényleg, ha veled boldog akkor van esélyed- van egy lány ismerõsöm, 8 hónapja jár valakivel, elvan vele meg szereti, 2 hete felvettem újra a kapcsolatot, azóta amikor beszélünk látszik rajta hogy majd kicsattan a boldogságtól, én már komolyabban is elgondolkozott rajtunk, meg hogy ha szeptemberbe 1 városba kerülünk elhagyná értem a pasiját. Szóval a nõket megérteni :D Nemtudom :) Próba cseresznye Hajrá 22F
A kérdező hozzászólása: Sokat dumalunk és mindig vigyorgunk, mint a vadalma....majd elhívom vhava kirándulni késõbb, ha jó idõ lesz....teremtek vmi romantius legkört és akkor majd bepróbálkozok....most is szoktunk járni össze vissza kirándulni, ami abból áll, h fexünk a fûben és eszünk-iszunk, dumálunk, vigyorgunk, hazamegyünk....moziba is járunk...de lehet, h csak a barátjának tekint...de, mintha jelezne is vmikor...
Szerintem még várj 1 picit. Uttána tegyél vmi konkrét dolgot, és hha dobja a barátját, akkor szabad a pálya, persze az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze, de én a helyedbe megpróbálnám, de csak késöbb.

3 évim szedtem a yasminelle fogamzásgátlót. Most hagytam abba 3 hónapja. Lefeküdtem a barátommal Szeptember 17. én 18. án ugy hogy nem védkeztünk. Szeptermber 15. én, 16. án, 17. én 18. án és 19. én volt peteérésem. Lehetek terhes?

Szeptermber 19. én (Csütörtökön) megjött a vérzésem 9 nappal előbb jött mint ahogy kellett volna, gondolom azért mert a gyógyszer bekavarja hogy már nem szedem. Viszont lehetek terhes? Vagyis megfoganhatott így a baba hogy nekem 19. én megjött 2 nappal azután hogy a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül ugy hogy peteérésem volt? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!

Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!
Nekifuthatnál újra, elég érthetetlen lett a leírás..Szeptember 15-tõl 19-ig minden nap peteérésed volt?? :) Egyébként meg ha csütörtök óta menstruálsz, akkor hogyan lehetnél terhes??
A kérdező hozzászólása: 17.én és 18.án feküdtünk le (védekezés nélkül). és 19.én hajnalba jött meg a vérzésem. és 15.tõl 19.ig volt peteérésem igen.
A kérdező hozzászólása: ha elmult a vérzésem hétfõn. aztán várok még egy kicsit és szeptember végén veszek tesztet. körübelül akkor már kimutatja.
Hú pont peteéréskor kellett védekezés nélkül! Elég felelõtlen voltál! Szeptember vêgén csinálj tesztet de ha az negatív 2 hét mulva ismételd meg! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: de akkor miért jött meg 19.én? mert még akkor nem mutatható ki a terhesség hát végül is nem mert rá 1 napra megjött és most is megvan vérzek rendesen. ígyis lehet baba? akkor elkéne hogy muljon nem?
Menstruáció alatt pont az a megvastagodott méhnyálkahártya távozik a méhedbõl, ami az embrió beágyazódásához elengedhetetlenül szükséges. Kicsit jobban nézz utána a nõi biológiának, mert ezek szerint az alapdolgokkal sem vagy sajnos tisztában. Szóval elég képtelen dolog az, hogy most ess teherbe.

Miért vagyok szarul, ha én szakítottam a barátnõmmel? F/19

4 napja szakítottam vele, de azóta sem vagyok valami hú de jó kedvû. Egyszerûen annyit veszekedtünk a végén, hogy teljesen felõrölt, de õ ezt nem akarta igazán megérte, tudomásul vette, de nagyon kivolt. És én sem vagyok valami jól, mindig eszembe jutnak az emlékek, meg hogy mennyire jó volt, de érzem, az eszem tudja, hogy jól döntöttem. Szerintetek már csak a megszokás az, ami kiváltja ezt belõlem?

Legjobb válasz: Attól még, hogy akkor is jó döntésnek tartottad a szakítást, és most utólag is, természetes, hogy idõre van szükséged ahhoz, hogy feldolgozd, és természetes, hogy hiányzik a barátnõd, és eszedbe jutnak a vele kapcsolatos szép emlékek. Szerintem nyugodtan éld meg az érzéseidet úgy, ahogy jönnek, ne próbáld elnyomni magadban õket, és idõvel egyre könnyebb lesz.

Attól még, hogy akkor is jó döntésnek tartottad a szakítást, és most utólag is, természetes, hogy idõre van szükséged ahhoz, hogy feldolgozd, és természetes, hogy hiányzik a barátnõd, és eszedbe jutnak a vele kapcsolatos szép emlékek. Szerintem nyugodtan éld meg az érzéseidet úgy, ahogy jönnek, ne próbáld elnyomni magadban õket, és idõvel egyre könnyebb lesz.
Meddig voltatok együtt? Tök természetes, ha így érzed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!