Találatok a következő kifejezésre: A barátom én (2477 db)

A baratomat en "szereztem meg" ezert sokszor ugy erzem nem kellek neki igazan. Mit tegyek?

Mivel nem o udvarolt nekem, hanem en "csabitottam el", gyakran elofordul hogy "ha nincs lo a szamar is jo" helyzetben erzem magam, mert ugye nem o hajtott ram... Ennek lehet valami koze az onbizalomhoz?

Legjobb válasz: Kérdés, hogy ezt csak Te érzed így, vagy a barátod különbözõ jeleibõl következtetsz minderre?! Amikor "megszerezted" a barátod, megbizonyosodtál arról, hogy õ is legalább annyira elégedett Veled, mint Te õvele? Mert ha visszagondolva azt látod, hogy ilyen a kérdéseidben szereplõ érzéseid már kezdetektõl fogva voltak, akkor érdemes lenne a lehetõ legõszintébben elbeszélgetni errõl a barátoddal, mert semmi sem történik ok nélkül. Ha ezek az érzéseid csak mostanában merültek fel, ez viszont természetes nõi reakció Részedrõl. Általában az a papírforma, hogy a férfi hódít és a nõ dönt, hogy elfogadja, vagy sem az udvarlót és nem fordítva. Bár amikor ez Nálatok megtörtént, valószínûleg annyira bejött Neked a srác, hogy amolyan "szükség törvényt bont" alapon léptél, viszont azért mégiscsak megszólal Benned az ösztönöd, hogy ez nem volt így annyira okés pláne, ha most x idõ elteltével a barátod ellustult és semmit sem tesz azért, hogy nõnek érezhesd Magad mellette. Ez pedig vastagon beleszólhat az önbizalmadba. Ha a srác eleve olyan típus, hogy Neked kell mellette a nadrágot hordanod, akkor nem sokat tehetsz. Amúgy ne tartsd Magadban ezeket a jogos panaszaidat. Vesd fel neki is és találjatok rá közösen megoldást. Attól, mert Te hajtottál rá még Te vagy a nõ és ennek megfelelõen szeretnéd is nõnek érezni Magad mellette. :)

Kérdés, hogy ezt csak Te érzed így, vagy a barátod különbözõ jeleibõl következtetsz minderre?! Amikor "megszerezted" a barátod, megbizonyosodtál arról, hogy õ is legalább annyira elégedett Veled, mint Te õvele? Mert ha visszagondolva azt látod, hogy ilyen a kérdéseidben szereplõ érzéseid már kezdetektõl fogva voltak, akkor érdemes lenne a lehetõ legõszintébben elbeszélgetni errõl a barátoddal, mert semmi sem történik ok nélkül. Ha ezek az érzéseid csak mostanában merültek fel, ez viszont természetes nõi reakció Részedrõl. Általában az a papírforma, hogy a férfi hódít és a nõ dönt, hogy elfogadja, vagy sem az udvarlót és nem fordítva. Bár amikor ez Nálatok megtörtént, valószínûleg annyira bejött Neked a srác, hogy amolyan "szükség törvényt bont" alapon léptél, viszont azért mégiscsak megszólal Benned az ösztönöd, hogy ez nem volt így annyira okés pláne, ha most x idõ elteltével a barátod ellustult és semmit sem tesz azért, hogy nõnek érezhesd Magad mellette. Ez pedig vastagon beleszólhat az önbizalmadba. Ha a srác eleve olyan típus, hogy Neked kell mellette a nadrágot hordanod, akkor nem sokat tehetsz. Amúgy ne tartsd Magadban ezeket a jogos panaszaidat. Vesd fel neki is és találjatok rá közösen megoldást. Attól, mert Te hajtottál rá még Te vagy a nõ és ennek megfelelõen szeretnéd is nõnek érezni Magad mellette. :)
Legyen több önbizalmad!!! A te elméleted alapján majdnem minden pasinak úgy kéne érezni mint neked. Hiszen általában õk a kezdeményezõk. Õk pedig inkább büszkék rá. Hát legyél te is az!
lehet õ nem olyan erõs egyéniség mint te és bárkivel ilyen lenne nekem pl. mindig visszafogottabb pasijaim vannak, elég nagyszájú vagyok
ezt is csak egy nõ írhatta ki...
Úgyértem lehet észrevettél olyan jelenket amik miatt ezt érzed :$ Lehet tényleg így van!!! Ha egy pasi igazán megbecsül egy nõt akkor szerintem nem merül fel benne ilyesmi :O
Hát lehet de lehet valami teljesen más is :$
A kérdező hozzászólása: Mikor szerelmes voltam bele csak baratok voltunk, o nem tudott rola, kozben akiert mar evek ota epekedett jart csak a fejeben es nem is erdekeltek igazan mas lanyok, nem nagyon kellett senkinek o sem. Tehat mi van ha kapott az alkalmon hogy bejon valakinek, es mivel a masikkal ugyis remenytelen lett volna ezert mindegy is kivel jar csak legyen valaki?
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy erted?
A kérdező hozzászólása: Akkor az lehet amit az utolso mond. :)

Van egy lány, most szakitott a barátjával én régóta ismerem a barátját is nagyon jó barátom volt ő hozot össze minket. Én nem vesztem össze a lánnyal. Ezt a barátja zokon vette nekem nagyon bejön a lány is bír engem de többet akarok milegyen?

Barátok maradtuk a lánnyal,járkálgatunk erre-arra mindennap beszélünk de én többet akarok mer nagyon imádom:S fáj aszivem ha elmegy 5percre is rögtön hiányzik,azt mondja hogy én vagyok a legjobb barátja de én többet szeretnék mint barátság nagyon jól kijövünk megveszek neki mindent egészvégig nevetgélünk segitek neki mindenbe bármibe. Hogy jelezzem neki hogy többet akarok mint barátság? az baj hogy most tetszik neki valaki..aki szintén a barátom de ? rá se hederit.micsináltáok a helyembe? a barátaim azt mondják pali vagyok hogy a semmiér foglalkozok vele mer télleg az összes szabadid?met elveszi..

Legjobb válasz: Köszi;)

A kérdező hozzászólása: Köszi;)
Szépen, finoman, óvatosan vesd fel neki, hogy esetleg el tudná-e képzelni, hogy legyen köztetek valami komolyabb? Ezt is megteheted kicsit viccesen, hogyha esetleg nem vesz komolyan, vagy nem tetszik neki az ötlet, akkor se menjen a barátság rovására. Ha nm zárkózik el az ötlettõl, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy te benne lennél... Mindezt finoman, tapintatosan persze... Hajrá!

Van egy barátnöm aki a LeG jobom de ha a régi legjobbja szoba kerül akk én. Semmi vok meg velem nem nem olyanmint vele mindig mondja h nem a barátja én vok neki dee már nem is egy eset volt ilyen h vele volt szerintetek 2 szinű hadjam a farncba vagy?

Legjobb válasz: Hát a helyesírásodért én hagynálak a francba.. amennyit értettem a szövegbõl azt mondod hogy volt egy legjobb barátnõje de amikor veletek van akkor téged semmibe vesz. hogy vele nem olyan mint veled? akkor igen haggyad..

Hát a helyesírásodért én hagynálak a francba.. amennyit értettem a szövegbõl azt mondod hogy volt egy legjobb barátnõje de amikor veletek van akkor téged semmibe vesz. hogy vele nem olyan mint veled? akkor igen haggyad..
El, ha megcsaltad.
Terjed vaginális, anális, orális szex során és még akkor ha az édesanyád úgy adott neked életet hogy fertõzött volt vele.
A kérdező hozzászólása: Én sem, meg Õ se csalt meg!
Hoppáhoppá, neki mégsem te voltál az elsõ :DD
Egyébként annyi más nemi úton terjedõ betegség van, miért pont ez jutott az eszedbe?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert olvastam a tüneteit. Nekem is vannak, az alhasi fájdalom, csak néha jön fel, de a váladék jön.. Pont olyan, ahogy leírja. Gondoltam, megkérdezem, hogy el lehet-e kapni. Vagy csak sima tévhit.:)
A kérdező hozzászólása: Mármint így el lehet-e kapni
Ha attól félsz hogy esetleg elkaptál valami hasonlót akkor jobb orvoshoz fordulni, mert ha esetlegesen tényleg megkaptad akkor jobb nem húzni.
Jaj drágám, el kell menni doktorbácsihoz, és õ majd kimutatja, hogy van-e valami fertõzésed!

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Szex előtt mindíg végig csókolgatom és alaposan beindítom a barátom. én is felizgulok, de neki nem kellene viszonoznia ezt?

ö nem kényeztet mint én ?t,pedig nagyon szeretném!lehet úgy gondolja hogy ? a szexel viszonozza ezt?mit tegyek?

Legjobb válasz: nekünk a barátnõmmel nem volt szex de hasonló a probléma :) de már dolgozunk rajta :) mikor végeztél akkor mond neki h "Most te jössz :)" :)

nekünk a barátnõmmel nem volt szex de hasonló a probléma :) de már dolgozunk rajta :) mikor végeztél akkor mond neki h "Most te jössz :) " :)
Jézusom mennyi hülyeséget képesek egyesek leírni... Szerintem a kommunikálás mindent megold. Próbáld tudtára adni, hogy mit szeretnél, kérd meg hogy kényeztessen egy kicsit. Lehetséges hogy õ nem gondolt erre, vagy ahogy te is mondtad utólag. Mindenképp beszéljetek róla:)
Nem lehet, hogy az a baj, hogy össze téveszted a barátod egy motorral... mert a motort szokás beindítani, a férfiakat felizgatni kellene.
Nem mûködik a bekapcsoló gomb... Vidd el gépészmérnökhöz Kolom. Pár Géza vagyok, 45 éves. Gépészmérnök és mosógépszerelõ.
Szerintem szopasd le a cafkát.
Bár lehet terhes vagy..és õ a gyerek apja..vagy egy kecske:|
Ilyen párbeszédek lehetnek: - Szia szereted azt az SP gyereket? - Szia bugyibuciiii, igen, olyan jóóó hangja van. - OK, jössz egymás farát túrni? - Igen, hozom a kotont. - Jó, én a chili paprikát.
vagy csak kicsit izgasd fel és akk még ne engedd a behatolást és csak veszi az adást..:)

Ti mit tennetek a helyemben? 7. éve leszünk együtt a barátommal. Én 21 vagyok, a párom 24 éves. Gimis első szerelem mindkettőnknek.

Nem élünk meg együtt, mert meg a családját anyagilag támogatnia kell, mivel apja elhagyta őket és van 2 húga is. Tudnotok kell, hogy szeretek neki mindent megadni, főzni rá, meglepni, masszírozni, bújni. Édesanyja sosem főz és rendetlen. Ezert is tartom fontosnak,hogy házias legyek! A gondom, hogy a páromnak olykor vannak olyan beszólásai, hogy még fiatal a házassághoz, utazni akar és élni meg más nőkkel lenni, mert később bánná, hogy ebből kimaradt. Én mondtam neki, hogy értékes, ami köztünk van, és ha igazan szeretne nem gondolkodna így. 2 hétre szétmentünk, én szenvedtem, húgai elmondása szerint ő is sírt titokban. Aztán kimondtam, hogy menjen, vége, akkor meg visszajött, hogy velem akar lenni.. Érzem, hogy igazat mondott, de néha rájön a dilihopp, és akkor minden csajt megdugna, amit ha megtenne, elhagynám örökre, mert kiábrándulnék. És mondott ilyet, hogy az igazi egymásnak teremtett párok újra egymásra találnak. A viselkedésemben próbáltam változni,lesz.rni, nem hívni telón annyit, és úgy látom, hogy ez bejött. Boldog velem mostanában, de meddig?? Ha valakinek jó tanácsa, tapasztalata van ilyenben, segítsen nekem! Mert nem akarom olyan valakire pazarolni az időm, aki sosem fog eléggé becsülni..

Legjobb válasz: Ha szeretitek egymást nem akarnátok mással is lenni. Sok lány megy férjhez élete elsõ szerelméhez, 2 barátnõm is. Azt tudnod kell, hogy egy kapcsolat se fenékig tejfel és igen küzdeni kell a másik szerelméért mindennap. Ez van.

Ha szeretitek egymást nem akarnátok mással is lenni. Sok lány megy férjhez élete elsõ szerelméhez, 2 barátnõm is. Azt tudnod kell, hogy egy kapcsolat se fenékig tejfel és igen küzdeni kell a másik szerelméért mindennap. Ez van.
Hát, ez egy nagyon nehéz kérdés. Én a helyedben leültetném, és megpróbálnám vele egyszer s mindenkorra megbeszélni ezt a dolgot. Még nagyon fiatalok vagytok, és lehet úgy érzi, hogy mennie kell. De akkor ezt meg kell mondania õszintén, hogy ne rabolja az idõdet. Sok sikert kívánok! :)
Sajnos túl fiatalon kezdtétek mégha összeilletek is. Mindkettõtökben benne a kíváncsiság.. Nem éltétek ki magatokat, és ez idõrõl idõre elõ fog jönni a kapcsolatotokban.. Sok veszekedés szakítgatások stb.. Minél elõbb véget vettek ennek annál jobb lesz mindkettõtöknek.
nehéz ügy. nem tudom, mi lenne a helyes. elmondásod szerint nehéz élete lehetett.
Az a helyzet, hogy én csak 17 éves vagyok, barátnõm van már lassan fél éve, viszont így nem igazán bulizhatok, stb. Én is azt érzem, hogy még nem éltem ki magam, elveszíteni viszont nem akarom õt, mert szeretem. Így viszont nem mindig becsülöm meg. Mikor megbecsülöm, akkor meg õ olyan velem, hogy nehéz elviselni, gondolom õ sem becsül meg engem, mert még nem tapasztalt eleget az életben, de az is lehet, hogy velem van a hiba.
Igen 2-esnek abban igaza van hogy túl hamar kezdtétek, szóval elsõk egymásnak és akkor házasság meg együtté lés majd meg gyerekek meg miegymás....szóval õ élni akar, fiatalok vagytok. Azt hogy mi lenne a legjobb azt nem tudom. Talán ha már 7 éve együtt vagytok komolyan le kéne ülnötök és megbeszélni hogyan tovább...ki mit szeretne az életben, hogyan merre...
A kérdező hozzászólása: Õszintén szólva, volt hogy csókolózott más lányokkal, viszont elnéztem neki. Csak az bánt az egészben, hogy kétszer eljátszotta ezt, és úgy érzem, azóta sem kért igazán bocsánatot tõlem. Rendben, hogy a csók nem nagy dolog, de a lánnyal egy egyetemre járok, és ha meglátom eszembe jut ez a történet. A helyzeten továbbront, hogy nagyon ellenszenves az a lány, szinte azt látom, hogy jól esik neki, hogy belepiszkálhatott a kapcsolatomba, bár tudom, hogy a páromnak semmit sem jelentett az egész.
tartsatok szünetet!
Hát, nálam már a csók kivágná a biztosítékot. Én otthagynám.
A kérdező hozzászólása: Igen volt, szünet a csók miatt, és visszakönyörögte magát, kicsit jobb volt 2 hétig, utána meg folytatta ugyanott, ahol abbahagyta, és megint elkezdte fújni, hogy neki szabadságra van szüksége.
A kérdező hozzászólása: Minden értelmes, segítõkész választ felpontozok.
Sokkal gyakoribb ez a probléma mint hinnénk! Sokan azt mondják, hogy hagyd el mert nem szeret igazán, meg ha ez egyszer felmerül örökké benne lesz stb... Tapasztalatból mondom, hogy egyszer minden férfinak "benõ a feje lágya" Kinek elõbb kinek késõbb! Csak rajtatok múlik, hogy mennyire tudjátok kezelni a helyzetet! Mennyit bír el a kapcsolatotok! A kapcsolatot egy folyamatként kell kezelni, melynek vannak mélypontjai is! Ezeket átvészelhetitek, de szét is mehettek! Csak rajtatok áll!!! Majd egyszer ez a fiú is felnõ és nem a minél több idegen p*nci lesz számára a fontos!
nem tudok mit mondani..kitartás! ;)
Én nem mondanám, hogy nem szeret a barátod azért, mert kíváncsi más nõk iránt is. Persze nehéz feldolgozni, hogy de akkor miért? Az én párom nekem az elsõ volt minden téren, nagyon szeretem õt, de ennek ellenére én is kíváncsi vagyok. Mert fiatal vagyok még, érdekel milyen lehet más fiúval, de ennek ellenére soha nem csalnám meg, mert szeretem! Õ már kiélte magát, volt pár barátnõje, neki sokkal könnyebb. Szóval nem azért van ez, mert nem szeret, ez egy természetes, ösztönös dolog, hogy így érez! Amíg nem fajul tettekbe ez a dolog, addig szerintem nincs miért aggódnod. 19/N
Szerintem két lehetõség van: 1, Együtt maradtok, és a párodnál idõnként elõjön, hogy mással is kiakarja élni magát. Ebbõl késõbb veszekedés lesz. 2, Szüneteltek és kiélitek magatok másokkal, és ha tényleg szeretitek egymást késõbb újra összejöttök és együtt maradtok.
ha másokkal akarja kiélni magát = más nõkkel, akkor szerintem nem szeret már ugyanúgy. ha szeretne nem akarna máshoz menni. és ezek a gondolatok érzések elõjöttek, már nem fognak eltûnni belõle. csak rosszabb lesz. és szerintem nagy esély van rá hogy meg fog csalni ha együtt maradtok. hacsak eddig nem tette még meg. csak egy példa: az én férjem velem volt együtt elõször. nekem emiatt voltak, vannak félelmeim...a nem élte ki magát dolog miatt. és ezeket el is mondtam neki. õ erre azt válaszolta, hogy szerinte nem kell ahhoz másik nõ hogy kiélje magát. ha akar valami újat pl, akkor megbeszéljük. õ soha egyszer sem mondott olyat hogy más nõkkel is akarna lenni. abban a pillanatban vége lenne a kapcsolatunknak szerintem. a szerelem pont ebbõl áll. csak vele akarsz lenni és senki mással! gondold meg. még fiatal vagy, találhatsz mást! 27/N
A kérdező hozzászólása: Mit éreznél, ha elveszítenéd a barátnõdet? Melyik fájna jobban, ha szakítanál, és elveszítenéd, vagy ha vele maradsz és néha bosszankodsz? Ha úgy érzed, hogyha elveszíted az a rosszabb érzés, akkor nem szabad elengedned.
Én nem csajozni akarok, egyszerûen csak bulizni haverokkal. Tudom, hogy nála soha nem fogok jobb barátnõt találni, csak az a baj, hogy még nem vagyunk képesek értékelni egymást. 17/F voltam újra.
A kérdező hozzászólása: Igen, teljesen igazatok van. Már többször leültünk beszélni, akárhányszor elhatározásra jutunk, akkor a másik fél visszakönyörgi magát. És tényleg úgy érzem, hogy ha kiélte volna magát, nem lenne ez a problémánk, lehetnénk boldogak, viszont most, hogy így vagyunk, mégsem engedhetem el õt csajozni, hogy megnyugodjon, hogy tényleg a legjobb lánnyal jár.
ennek különmenés lesz a vége sajnos :( volt egy 5 éves kapcsolatom. Õ szûz volt még mikor összejöttünk, én tapasztaltabb és ez nagyon tetszett neki. A legnagyobb szerelem volt az (eddigi) életemben. Körülbelül 2 éve jártunk együtt mikor teljesen bekattant, azt mondta úgy érzi rátelepszem, és hogy megfojtom a szeretetemmel. Szabadságot akart. Szakított. De picivel elõtte tudtam meg hogy összevissza csókolózgatott buliban lányokkal. Külön voltunk 1 hónapot, addig is csókolózgatott. Végül megbeszéltük és újrakezdtük. Utána volt egy nagyon szép, tökéletes idõszak, tényleg minden harmonikus volt. De kellett ehhez az egy hónap különlét. Én fogytam 12 kilót, õ csókolózgatott picit, ennyi elég volt.
ha félsz és nem tudod mit csinálj akkor ne feküdj le vele majd amikor elkap a "hév", ess neki :) ))
Szia! Akkor elmesélem rövid is történetemet... Én 2 évet várattam a barátomat ezzel a szex dologgal. Én is nagyon féltem, nem tudtam h jól csinálom-e majd, nem tudtam h milyen lesz a szituáció, de közben iszonyatosa kívántam, imádtam, akartam. Miután megtörtént a dolog én voltam a legboldogabb ember, és "vertem a fejem a falba" h miért nem elõbb tettem meg. Nem tudom h ti milyen viszonyban vagytok, de ha még bizonyítást vársz a párodtól akkor mondd el neki h kell még egy kis idõ h biztos legyél benne h nem csak azért kellesz neki h egy újabb strigulát behúzzon. Vagy ha még félsz az újtól akkor is várj egy kicsit. Mindennek eljön az ideje és hidd el akkor sokkal jobb lesz ha nem kényszerbõl teszed meg, hanem magad miatt. Sok sikert! 20/L
Ha szereted akkor vágj bele...sokat nem vesztetsz a mai korban már nem nagy dolog szûzen férjhez menni. Jó dolog a szex de a védekezésre is gondoljatok!!!!!!Mindent bele nagylány!!!!
4 hónap az már bõven elég h megbizz benne.
szavazás? jó akkor ne feküdj le vele 11 és fél hónapig.
bízd magad a pasira...
dugni jó, dugasd meg magad
Tanulj meg ékezetet rakni elõbb...
mitõl félsz?hogy fáj-e?megfelelsz-e majd neki?rosszúl csinálsz vmit?otthagy-e utána?ha ott hagy akkor le kell szarni a fejét...az hogy jó leszel-e neki attól ne félj majd a fiú irányít téged az elsõ úgysem lesz vmi jó...
Én is féltem, és úgy mérlegeltem, hogy amíg nem tudom eldönteni, amíg megkérdezem magamtól, hogy na most mi is legyen, feküdjek le vele, ne feküdjek le vele?! akkor még hagyom a dolgot... És amikor már ott voltam, hogy mennyire kívánom és akarom, és nem merült fel a kérdés, hogy na mi lesz ha ez meg az lesz, akkor volt ott az idõ. Egyébként én 4 hónapot vártam.
Ha kívánod akkor just do it!!! Ha még nem, akkor várjatok, míg te is lángra gyúlsz.
én fogadok egy ezresbe hogy már holnap lefekszik vele :D
Mitõl félsz????
hát én ugy vagyok ezzel a szex témával, hogy egy fiúnak adod magad oda "tisztán". a többi már nem olyan fontos.! A szüzesség nagy dícsõség ennyi ídõsen. gratula hozzá;) szvl sztm ha szeretitek egymást és nem is az a hú de fiatal korosztály vagytok akkor ha ugyérzed probáld ki mert ha szeret akk ugyis ugy csinálja a doglokat, hogy nkd legyen a legjobb. de ha nem állsz még kész akk várj bõven. egyszer veszited el akkor várd ki a hozzá illõ embert és ha meg van akk probáld ki!! de ezt csk te tudhatod... és mitõl félsz? sok boldogságot:)

Fiuk, ferfiak, nalatok mikor alakul ki a szerelem? 2 honapja randizok a baratommal, en mar beleszerettem! Nektek altalaban mennyi ido kell? Es ha megtortenik, mibol latom?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél máshogy van. Én példáúl mindig elsö látásra szeretek bele valkibe. Még nem volt olyan hogy ez útközbe megtörténjen.

Ez mindenkinél máshogy van. Én példáúl mindig elsö látásra szeretek bele valkibe. Még nem volt olyan hogy ez útközbe megtörténjen.
Elsö vagyok. De viszont van olyan hogy egy lányhoz nagyon nagy kötödés alakul ki és nagyon megszeretem.
én egy gyönyörû õszinte mosolyba tudok igazán beleszeretni amikor csillog a lány szeme...persze csak az után, hogy ismerem a belsejét és nagyon tetszik...de maga a szerelem az agyamban akkor kezd el kibontakozni, akkor indul be a kémia...1. a lelkem szereti meg aztán az elmém, a testem meg csak kívánja meg a szükséges pillanatban azt nem tudom irányítani sajnos... 21F
Nem igazán hiszek az ilyesmiben... tuti, hogy nem szeretett még beléd? A párommal, akivel 3 éve vagyunk együtt, rögtön egymásra hangolódtunk, elõtte volt egy féléves kapcsolatom, a srác bármennyire is szerette volna, nem szeretett belém, így haverokként folytattuk..
A barátod már réges-rég beléd szeretett, a nõknek (sokkal) több idõ kell általában úgy hallottam.
A kérdező hozzászólása: Koszi ! Nem tudim, hogy belem szeretett-e, en ugy erzem, nagyon egy hullamhosszon vagyunk. Foleg ha egyutt vagyunk. Nekem ugy tunik talan kisse ovatos. Nem tudom, hogyan is tudhatnam meg.
A ferfiaknak tobb ido kell hozza. Amikrol itt irtatok az sima fellangolas az elejen. Viszont a nokben akar elso latasra is kialakulhat a szerelem. A ferfi agy teljesen maskepp mukodik.
Ugy tudhatod meg ha kivarod. De sose kerdezd meg tole . Hagyd hogy o mondja ki magatol.
A kérdező hozzászólása: Koszi! Akkor lehet h a kezdeti fellangolas elmult nala? Mert valahogy mar nem keres annyit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!