Találatok a következő kifejezésre: A barátoMal hónapja (13 db)

3 hónapig jártunk a barátomal és közben sokszor öszevesztünk.3hónap után kimondta h vége! fájt. az benne a legrosszabb h vele volt az elsősex és most amikor csak beszélünk vitáznikezd! én szeretem! mit tegyek hogy hejre hozam a kapcsolatunkat?

Legjobb válasz: Semmit,aki menni akar had menjen.Én is jártam így 16 évesen,és nekem is az elsõ szex volt,és õ is csak lefektetni akart,és én is nagyon szerettem.Fel a fejjel,heverd ki(nekem hónapok kellettek),aztán kacsongass más palik felé. No meg egy olyan kapcsolat,amiben 3 hónap alatt sokat veszekednek a felek,a késõbbiekre sem mutatna túl sok jót.Hidd el valami olyan pasiból lesz jó kapcsolat,akivel nem veszekszel az elsõ 3 hónapban,de még nagyon az elsõ fél évben sem.

Semmit, aki menni akar had menjen.Én is jártam így 16 évesen, és nekem is az elsõ szex volt, és õ is csak lefektetni akart, és én is nagyon szerettem.Fel a fejjel, heverd ki(nekem hónapok kellettek), aztán kacsongass más palik felé. No meg egy olyan kapcsolat, amiben 3 hónap alatt sokat veszekednek a felek, a késõbbiekre sem mutatna túl sok jót.Hidd el valami olyan pasiból lesz jó kapcsolat, akivel nem veszekszel az elsõ 3 hónapban, de még nagyon az elsõ fél évben sem.
hát, nem is tudom, ha sokat veszekedtetek, akkor alapból nem kellett volna lefeküdni vele... meg nem 3 hónap után. figyelj, ha minimum fél évig együtt lettetek volna, szex nélkül, akkor úgy már kiderül, hogy tényleg nem csak azt akarja, hanem szeret is téged. ez a 3 hónap pont egy ilyen idõ, hogy az már azért valamennyi, szal nem "csak a szexet akarom" gyanús dolog, viszont annál többet egy pasi nem bír ki egy lány mellett, ha nincsenek felé érzelme, vagy legalább emberi szeretet és ragaszkodás. ez a fiú egy pöcs volt. lépj rajta túl. tudom, hogy nehéz, nekem 2 éve volt egy olyan esetem, amikor "jártam" egy fiúval, és vele volt az elsõ csókom. két hétig tartott, utána ki is jelentette, hogy nem is akar tõlem semmit. trófea. még jó, hogy nem lett belõle több. akkor azt hiszem, talán 13 lehettem. 2 évig nem bíztam utána se fiúban, se lányban, és elég nagyot csalódtam az emberiségben. nem azért, mert szerelmes lettem volna, mert nem voltam az., csak érted, a helyzet. annyira utáltam mindenkit, hogy senkivel nem találkoztam, ismerkedni még ismerkedtem neten (mindig ott szoktam, személyesen gátlásos vagyok nagyon), de nem találkoztam senkivel. egy év múlva ez egy kicsit felengedett, akkor volt olyan, aki szeretett volna velem kapcsolatot létesíteni, de nemet mondtam. 2 év után jutottam el a szintre, hogy képes legyek annyira megbízni valakiben, hogy szeretni tudjam. persze még mindig nem hiszem el, hogy õ is szeret, pedig fél éve vagyunk együtt, még ne feküdtünk le, és tényleg elég sokszor bizonyítja... szóval ne kövesd el ezt a hibát még egyszer, meg azt sem, amit nekem sikerült. üdv. ha számít, akkor 16 éves vagyok.
Szerintem a veszekedeseket megunta. az en barataom egy es fel ev utan akartt szakitani emiatt..s megigertem neki h elfogadom ot ugy ahogy van, nem fogom probalni megvaltoztatni es a veszekedeseket is elhagyom. Meg dolgozunk rajta h jobb legyen a kapcsolatunk, mert nem konnyu, de szeretjuk egymast, ugyh benne vagyunk mindketten. Ferfiakat nagyon de nagyon eltudja ijeszteni egy cirkusz.Erre gondolj mindig.! Mond meg h elso volt, neked sokat szamitott, es ha meg van mit menteni akkor igen, es h tobbte nem lesz veszekdes.mert mindenki erdemel egy masodik eselyt

2-jónapja szakítotam a barátomal. Azota nem találkoztunk. Nemsokáig jártunk majdnem 1-hónapot de én nagyon szeretem még mindig, járni nem akarok már vele. DE ha találkznánk higy viselkedjek hogy ne látszodjon rajtam hogy még szeretem?

Létszi értelmes tanácsokat és még anyi hogy ha találkoznánk valahol,hogy vehetném észre rajta ha megviselte a találkozás vagy ilyesmi!!!!

Legjobb válasz: jónapot kívánok

jónapot kívánok
A kérdező hozzászólása: Jó estét!!
Hát ha még csak 2 jó napja szakítottatok, akkor még nyilván fura lesz az elsõ találkozás. Természetes, hogy hiányzik, majd ha a szakítás után egy jó hét is eltelik, akkora egész más lesz.
Hányd le sugárban és fordulj meg!
Hányd le sugárban és fodulj meg

A barátomal az elmult hónapban többször is lefeküdtünk. Minden alkalomal gumival védekeztünk, plusz elsem élvezett.8. -án kelett volna megjöjön de nemjött, már 5 napja késik. Terhes vok? Vagy stressz miatt lehet? Nagyon ideges vok.

Lasan fél éve járunk,edig nem volt baj,volt már,hogy késett de a 6. napon megjött.

Legjobb válasz: Mi itt gondolhatunk akármit. Ha 5 napja késik és aggódsz, akkor csinálj egy tesztet. Csak akkor tudod meg, függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk.

Mi itt gondolhatunk akármit. Ha 5 napja késik és aggódsz, akkor csinálj egy tesztet. Csak akkor tudod meg, függetlenül attól, hogy mi itt mit gondolunk.
ha nem volt baj a gumikkal akkor nincs miért aggódnod:) ha még nem szedsz fogamzásgátlót és nem múltál el 18 akkor akár az 1hétre is lehet számítani. sok minden mmiatt késhet pl ha sokat idegeskedsz meg am se rendszeres még 10en éves korban. ha 1-1, 5 hét után se jön meg akkor érdemes fontolóra venni a terhességi tesztet:) remélem segítettem:)
Csak gond terhes. am meg ajánlom a nyelvtan átnézéset megint, lemerem fogadni h nem vagy még 18-.-
Le is ellenõrizétek a gumit?
A kérdező hozzászólása: Ja és semmi gond nem volt a gumikal 1ik sem volt jukas, szakadt, stb.
Nekem azt mondta az orvos, hogy 1-2 hét csúszás nem egészen normális, de lényegében természetes. Sok oka lehet annak, hogy késik. Ha 2 héten belül nem jön meg, akkor érdemes dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: De gondoljátok terheség áll a hátérben? :(
nem hiszem, hogy terhes lennél. ha minden rendben volt a gumikkal, nem voltak LYukasak stb, akkor semmi gáz.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nyugisabb letem, kösz a válaszokat bocs a helyesirásért de ideges vok, nem tok odafigyelni semmire mert ez a kérdés agaszt.
A helyesírásodtól
ömmm...nem láttátok egymást???ennek akkor nincs értelme...
Ettõl még a gugli fordító is lefagy.
sztem nem, semmi.... bocs
Az igazi vak randi. :-) 1, 5 éve még csak nem is láttátok egymást. Lehet velem van a gond, de tuti hogy nem vártam volna ennyit, egy csajra se, és lenne valakim...
Ilyen helyesírással csodálkozol?
A kérdező hozzászólása: roman a gombozatom sajnos es nem tudok helyesen irni vele :(

Szakitotam a barátomal 2-hónapja azota nemis találkoztunk. Igazábol ő csalt meg. Haverjaival joba vagyok együt fognak bulizni azon a helyen ahol énis. Találkozni fogok vele. Honan tudhatom meg hog tetszeke még neki?

Vagy hogy érdekli e hogy otvagyok vele egy légtérbe ? Helyesirásért bocsi.

Legjobb válasz: Megcsalt, nem szeret téged, mi a szarért akarnál megint vele lenni?? megint át fog vágni. Ne menj oda bulizni ha jót akarsz magadnak. Legyen már egy kis gerinced. Átvágott és még te akarod újra keresni.

Megcsalt, nem szeret téged, mi a szarért akarnál megint vele lenni?? megint át fog vágni. Ne menj oda bulizni ha jót akarsz magadnak. Legyen már egy kis gerinced. Átvágott és még te akarod újra keresni.
biztos zavarni fogja ha még érez irántad valamit...de miért kell egy helyen buliznotok?
Onnan hogy ebbõl dugás lesz
3! igaza van hát nem tudom milyen a volt barátod, remélhetõleg nem lesz bunkó, még lehet Neked lesz szar N

Már 4 hónapja együtt vagyok a barátomal. Még a kapcsolatunk előtt elég elzüllött életet élt. És sajnos a mai fiatalokat igen csak érdekelt kábszerek is rabul ejtették. Lehetséges h képes volt lerakni? Van okom az aggodalomra? Esetleg tapasztalat?

valóban képes az igaz szerelem megváltoztatni egy ember életvitelét?

Legjobb válasz: függõ volt ? vagy csak alkalmanként/bulikon használta ? Ha függõ volt mindig vágyni fog arra az érzésre. Extázisba akar kerülni.. lehet megtudja állni hogy ne használja, de mindig kattogni fog ezen. Ha alkalmanként használta nagy az esélye hogy le tudja rakni.

függõ volt ? vagy csak alkalmanként/bulikon használta ? Ha függõ volt mindig vágyni fog arra az érzésre. Extázisba akar kerülni.. lehet megtudja állni hogy ne használja, de mindig kattogni fog ezen. Ha alkalmanként használta nagy az esélye hogy le tudja rakni.
Attól függ mit tolt és meddig. Ha szintetikusat és relatíve sokáig (életvitelszerûen), akkor pszichés függés gyakorlatilag soha nem múlik el, pont mint a dohányosoknál meg az alkoholizmusnál: egyszerûen megtanul drog nélkül élni, de szinte minden nap meg kell küzdenie a kísértéssel. De vannak olyan motivációi, sikerélményei, amelyek helyettesítik a drogos flesst (szerelem, jó társas kapcsolatok, értelmes célok, munka, hobbi) kisebb az esélye a visszaesésnek. Drogmegelõzésbõl írtam az egyik szakdolgozatomat, remélem, segítettem:)
Igen, képes. Én mielõtt összejöttem volna a barátnõmmel elõtte 4 évig dohányzott. Mondtam neki hogy tegye le. Azóta egyszer nem gyújtott rá. És elmondása szerint nem is hiányzik neki.
*de ha
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. egyébként igen már lehet függõségnek nevezni. kitartok mellette és próbálom motiválni de azért még is csak kapizsgálnak bennem a dolgot. Köszönöm válaszaitokat nagyon sokat segített. Az egyetlen dolog ami ilyenkor elõttem van hogy a keresztapám 10év függõség után lerakta mert találkozott a keresztanyámmal. most van 2 gyönyörû gyermeke és boldog házasságban én 15 éve. De õt is a szerelem motiválta. Tehát bízom azért benne.

6 honapja járunk a barátomal, én 15 ö 18 lesz. Most tartunk ott, hogy felhozta a sex dolgot. Most mit tegyek? Én még félek a szextöl, viszont öt jobban szeretem, nem is az aktustol félek, hanem inkább attol hogy csalodást okozok neki.

ugy gondolom, hogy egy 18 éves srácnak azért vanak igényei

Legjobb válasz: Igen vannak szexuális igényei!!!! Deh ha tényleg szeret akk sztem elfogja fogadni hogy te még nem szeretnél szexelni...:)

Igen vannak szexuális igényei!!!! Deh ha tényleg szeret akk sztem elfogja fogadni hogy te még nem szeretnél szexelni...:)
CSAK és KIZÁRÓLAG akkor tedd meg, ha úgy érzed, hogy te is nagyon-nagyon szeretnéd. Ne kényszerítsd magad. Ha a barátod nem érti meg, engedd útjára, nem érdemli meg, hogy feláldozd érte magad.
A 16.43-sal teljesen egyetértek. CSAK akkor ha már te is felkészültél rá. Különben nem lesz kellemes élmény a szex. Még fiatal vagy várhattok még egy kicsit és ha a barátod igazán szeret akkor meg kell értenie, hogy te még nem vagy felkészülve rá. Addig is sok más módja van az örömszerzésnek!!
szerintem egy 18éves fiútól meggyõzõ teljesítmény az a 6hónap (sajnos ma már az is :]) ettõl függetlenül megértheti ha még várni akarsz, pont határeset ez a 15, attól csak kiegyensúlyozottabb leszel a jövõben ha vársz! ugyanakkor megéri apró lépésekben haladni ami a testiséget illeti...és akkor határozottabban eltudod dönteni hogy mien lesz vele
Én a helyedbe tuti várnék még. Nem a te korodban kell elkezdeni a szexet. Bõven ráérsz még vele. Ha szeret téged a párod, vár rád, akár még 1 évet is. Amíg félsz, addig felejtsd el a szexet, mert nem fogod élvezni. Hogy csalódást okozol? Erre akkor kellett volna gondolnod, amikor összejöttetek...Ezért is célszerû azonos korosztályból választani gyerekként. Akkor kevésbé valószínû, hogy elhagy, mert már javában élné a szexuális életét és a gyerektõl nem kapja meg. Amúgy csalódást aligha okozol neki. Köszi a lepontozást!
ha tényleg szereted, tedd meg, hogy okoznál már csalódást?:D [ esteleg akkor ha kiderül h hermafrodita vagy vagy transzvesztita xD ] neked kell eldönteni.
szakítottál vele? mért? a szex végett?
A kérdező hozzászólása: pont most nö napon szakitotam vele
pettingeljetek sokat nyaljon és izgasson hogy legyél eléggé nedves és ha készen állsz a szexhez akkor tedd meg hidd el élvezni fogod csak az a lényeg elötte hogy legyél izgalmi állapotba izgassa a csiklódot vagy újjazzon 1 vagy 2 újjal vagy nyaljon ki tösször /amúgy a párodnak mekkora pénisze van?/ az a lényeg hogy legyél nagyon izgalmi állapotba akkor nem fog fájni ha nagyon fájna akkor szólj neki hogy fáj de nem fog csak az a lényeg hogy lényeg hogy az elsö alkalommal nagyon figyeljen rád aztán a többi mát menni fog hajrá bocsi hogy ennyet írtam, L/17
A kérdező hozzászólása: a korosztályomban is már csak azért keletem volna h jol megdugjanak és ot hagyanak ugyhogy szerintem az 3 év korkülömbség nem is olyan nagy.
A kérdező hozzászólása: már kis lépés? ezt akartam irni.
A kérdező hozzászólása: "kis lépéseket" például mit? edig csak adig jutotunk el h megérintetem és 1-2 szer a számba vetem . ez mér kis lépés?
A kérdező hozzászólása: is-is kiderült h már rég van egy másik kapcsija is

Még nem jöt meg és a barátomal kb 1 hónapja nem voltam egyût a múlt hétvégéig elõte rendszeresen megjöt de most késik 1 hete semi jele h terhes lenék vagyis nincs hányinger se szédülés de mostanába sokat streszelek szerintetek emiat késhet?

Legjobb válasz: Szia! A legegyszerûbb ha elmész valamelyik patikába , veszel 1 vagy 2 tesztet ha biztosra akarsz menni , és már tudod is a választ , hülyeség itt elkezdeni találgatni mitõl késik. Nem drága a teszt. Ha esetleg csinálsz , kiváncsi leszek az eredményre.

Szia! A legegyszerûbb ha elmész valamelyik patikába , veszel 1 vagy 2 tesztet ha biztosra akarsz menni , és már tudod is a választ , hülyeség itt elkezdeni találgatni mitõl késik. Nem drága a teszt. Ha esetleg csinálsz , kiváncsi leszek az eredményre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen hát veszek ha a héten nem jönne meg de remélem h még nem vagyok az

A barátoMal 4 hónapja vunk 1üT! EDig gumival védekeztünk, d a dokik fogamzásgátlót irt ki, 1éb okok miaT! Ha normálisan xedem a tabit, aKor +történhet úgy mint a guminál, h a barátom belémélveZen? ! MeKora az esély, h terhes maradok?

Legjobb válasz: Ti ezt a kódolt szöveget,hogy a francba tudtátok elolvasni? A tanácsom a kis hölgynek az,hogy elõbb tanuljon meg helyesen írni aztán keféljen!

Ti ezt a kódolt szöveget, hogy a francba tudtátok elolvasni? A tanácsom a kis hölgynek az, hogy elõbb tanuljon meg helyesen írni aztán keféljen!
a fogamzásgátlo 98-99% véd a terhességtöl. ne félj e miatt van olyan biztonságos mint a gum, i. énis fogamzásgátlot szedek és nagyon jo
Ha rendesen szeded, akkor a teherbeesés valószínûsége majdnem hogy 0.
Szerintem elég fiatalka... :D Hát ha rendesen szeded akkor nem sok esély van rá tényleg hogy teherbe esel, de volt már iylenre nem 1 példa hogy mégis! Fõ a biztonság.Én havonta csinálok egy tesztet és valamikor hüvelytablettát , pesszáriumot vagy gumit használunk mert sajnos egyszer már megtörtént a baj :(
statisztikailag a tabletta jobb, mint az óvszer. úgyhogy nyugodtan élvezzen beléd. végülis a tablettának ez a lényege.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, csak szerettem volna mindent leirni, h megtudjam amit szeretnék! d látom vannak itt olyanok is, akik nem tudják kordában tartani az érzéseiket, és ahelyett, h segitenének egyéb trágár megjegyzéseket irnak... a többieknek köszönöm szépen!!!

Lehetek terhes ha: szedem a diane fogamzasgatlot 1 honapja es egyutt voltam a baratomal mensi utan 4 nappal, de nem vedekeztunk?

Aztan bevettem a postinort (72 oras surgosegi fogamzasgatlot) aztán rá 1 nappal ujra egyut voltunk de elszakadt a gumi de nem élvezett el de az a "második menet" volt már.a diane-t folytatom szedni!

Legjobb válasz: Tehát ha jól értelek... Megjött, elkezdted szedni a tabit és miután elmúlt a mensi (addigra hány tabit szedtél be?), azután 4 nappal nem védekeztetek. Ebben az esetben gyanítom nem vártad ki a fog.gátló hatóidejét (ami legtöbbször 2 hét), így nem hathatott, tehát teherbe eshettél. Ezért bevetted az esemény utánit...Ebben az esetben is van 15 % esély a teherbe esésre (pearl index). De rá egy napra megint baleset volt. Akkorra már nem vonatkozik az esemény utáni hatása, és még a fog.gátlód sem védett addigra, szal akkor ismételten teherbe eshettél (még ha kicsi is az esélye, mert csak elõváladék került beléd). Kérdés, hogy addigra hány fog.gátlót vettél be, tudott-e hatni addigra. Azt kéne tudni, mennyi tabit szedtél be az 1. balesetig, majd a 2.-ig és mennyi a hatóideje a diane-nak. Az esemény utánit meg a fog.gátlót nem egyszerre kéne szedni... A helyedben 2 hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, mert így piszkosul nehéz kitotózni, hogy most milyen esélyeid vannak a terhességre. Ha úgy értetted, hogy már benned volt 1 levél és épp az 1. gyógyszermentes napjaid tartottad, mire jöttek a balesetek, akkor addigra valószínûleg védett voltál, tehát nem kellett volna a 72 órás sem, mivel a fog.gátló a szünetben is hat. Ebben az esetben az orvosnak nem kellett volna felírnia a 72 órásat. Nem is értem, miért írta... Gyanítom, hogy addigra a fog.gátlód is védelmet nyújtott. Egyébként a diane fogamzásgátló hatása csak mellékhatás, eredetileg bõrproblémákra való gyógyszer és egyáltalán nem gyenge! Pont ezért szabad max. fél évig szedni! Szal jól félreinformált a dokid.

Tehát ha jól értelek... Megjött, elkezdted szedni a tabit és miután elmúlt a mensi (addigra hány tabit szedtél be?), azután 4 nappal nem védekeztetek. Ebben az esetben gyanítom nem vártad ki a fog.gátló hatóidejét (ami legtöbbször 2 hét), így nem hathatott, tehát teherbe eshettél. Ezért bevetted az esemény utánit...Ebben az esetben is van 15 % esély a teherbe esésre (pearl index). De rá egy napra megint baleset volt. Akkorra már nem vonatkozik az esemény utáni hatása, és még a fog.gátlód sem védett addigra, szal akkor ismételten teherbe eshettél (még ha kicsi is az esélye, mert csak elõváladék került beléd). Kérdés, hogy addigra hány fog.gátlót vettél be, tudott-e hatni addigra. Azt kéne tudni, mennyi tabit szedtél be az 1. balesetig, majd a 2.-ig és mennyi a hatóideje a diane-nak. Az esemény utánit meg a fog.gátlót nem egyszerre kéne szedni... A helyedben 2 hét múlva csinálnék egy terhességi tesztet, mert így piszkosul nehéz kitotózni, hogy most milyen esélyeid vannak a terhességre. Ha úgy értetted, hogy már benned volt 1 levél és épp az 1. gyógyszermentes napjaid tartottad, mire jöttek a balesetek, akkor addigra valószínûleg védett voltál, tehát nem kellett volna a 72 órás sem, mivel a fog.gátló a szünetben is hat. Ebben az esetben az orvosnak nem kellett volna felírnia a 72 órásat. Nem is értem, miért írta... Gyanítom, hogy addigra a fog.gátlód is védelmet nyújtott. Egyébként a diane fogamzásgátló hatása csak mellékhatás, eredetileg bõrproblémákra való gyógyszer és egyáltalán nem gyenge! Pont ezért szabad max. fél évig szedni! Szal jól félreinformált a dokid.
Egyrészt véd a két levél közt is a tabletta, másrészt ilyenkor még nincs érett petesejted, tehát nincs mit megtermékenyíteni. A peteérés egyéntõl függõen a ciklus 10-15 napján kezdõdik el. Vagyis akkor lesz érett petesejt. van olyan fogamzásgátlási módszer is ami erre alapoz. De az állítólag nem teljesen biztonságos. Detti 22/L
Okos lehet a dokid... A diane gyenge??? Én 2 évig szedtem, és az abbahagyása olyan hormonzavart okozott, hogy már 1 éve nem akar jönni a baba. A legundorítóbb gyógyszerek egyike. Ráadásul nem fogamzásgátló, hanem olyan gyógyszer, aminek a MELLÉKHATÁSA a fogamzásgátlás... Keress másik nõgyógyászt!
kedevs válaszolók, szerintem nem száz százalákig kizárt a terhesség, simán lehet terhes, ha valaki akár egy napot is kihagy és ha esemény utáni után történik "baleset", arra sem garancia az ha bevette valaki a tablettát, én az utolsó együttléthez képest 10-14 nappal csinálnék egy terhességi tesztet és utána nyugodnék csak meg teljesen. Kedves válaszoló, nem igaz, hogy mensi után két héttel nem lehet teherbeesni, mert a középidõ normálisan egy héttel a mensi utolós napja után van, vagyis akkor a legfogékonyabb az ember lánya a terhességre. Kedves Kérdezõ! maradj az oldalom, mert úgy vettem ki a bejegyzéseidbõl, hogy van szükséged némi ismeretre a nemiséggel kapcsolatban. és ha elfogadsz egy tanácsot, akkor legközelebb szex elõtt kérdezz kevesebb idegeskedéssel jár!
Az orvosod akkor jól átvert!A diane az egyik legerõsebb fogamzásgátló!Ettõl vannak jóval gyengébbek is ugyanezért az árért.
nem lettél volna terhes a tabi a szünetben is véd!!! jól megkavartad a szervezeted
Tanulsz biológiát??Menstruáció után nem lehetsz 2hétig csak elõtte 1hét!Mert akkor van peteérésed!!!!
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm, nekem azt mondta a patanásokra irja fel és egyike a leg gyengébeknek, jól át vert akor!!!nos akor meg nyugottam, de mégis milyen bajom lehet hogy be vettem a másik tabletát is?(hányinger, fáratság, érzékenység?? mert ezeket érzem)
A kérdező hozzászólása: bocs, nem tanulok biológiát.lógot a tanárnõ, nem mindenhol egyformán adják le a leckét! kõsz a megértést és a válaszokat
A kérdező hozzászólása: biztosra akartam menni! azért mert azt mondta az orvos hogy a diane nagyon gyenge tableta. lehetek terhes vagy nem? és miért vagyok csont száraz ezek után?
Valaki durván lepontozta a hasznos válaszokat :) Gratulálok...
A kérdező hozzászólása: hanyadik naptol érezhetek terheség elõjeleket?? mert nem tudom de vagy be beszélem magamnak......vagy a tableták melékhatása??
Szerintem az lenne a legtisztább, ha szolnál az orvosodnak, vagy egy másik orvosnak, ha ebben a jelenlegiben már nem bízol. Az meg fogja neked pontosan mondani, hogy mire mennyi az esélyed, mert ez itt így már nagyon zavaros. Nem tudom hány éves lehetsz, de szerintem mielõtt ilyen helyzetekbe kerülsz kicsit olvass és érdeklõdj utána a dolgoknak. A bajt könnyebb megelõzni, mint késõbb orvosolni. És ez nem játék, mivel itt emberi életekrõl, köztük a sajátodról is szó van. Nem az a baj, hogy létesítesz szexuális kapcsolatot, hanem az, hogy mindezt úgy teszed, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal. Érdeklõdj és olvass utána.
A kérdező hozzászólása: nah 100% nem vagyok terhes. kõsz a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!