Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek orgazmusa, hogyan tudom (14 db)

A barátnőmnek nincs orgazmusa, hogyan tudom a csúcsra juttatni?

Beszéltünk már rolla hogy mivel lehetne segíteni e problémán, próbáltunk krémejet de ez csípte neki, mandcsettát is próbáltunk de ez sem nyujtott jnagyobb élvezetett. Mivel lenne érdemes próbálkozni hogy ? is elérje a csúcsot?

Legjobb válasz: Általában kétféle orgazmus létezik.Hüvelyi,és a csikló. a hüvelyi orgazmus kevesebb nönek adatik meg. legjobb lenne a barátnödnek megnéznie egy szex filmet,es felfedeznie önmagán,hogy mitöl jön izgalomba,és valószínü rájon a dolog nyittjára. (csikló,mell,popsi) De lehet,hogy lelki problémája van,és azét nem sikerül.

Általában kétféle orgazmus létezik.Hüvelyi, és a csikló. a hüvelyi orgazmus kevesebb nönek adatik meg. legjobb lenne a barátnödnek megnéznie egy szex filmet, es felfedeznie önmagán, hogy mitöl jön izgalomba, és valószínü rájon a dolog nyittjára. (csikló, mell, popsi) De lehet, hogy lelki problémája van, és azét nem sikerül.

Mikor és miböl lehet tudni azt, hogy egyszerre mentünk el a szexben? És honnan tudom azt, hogy a barátnömnek orgazmusa van, volt?

Legjobb válasz: Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.

Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.
Szuszogás, hangok, izom összehúzódások (hüvely, has, far...), kipirosodás, érintésre érzékeny csikló /csiklói orgazmus esetén/, megrázkódó test...
Hali!Hát saját tapasztalat az, hogy a csúcshoz közeledve akár megszorít kezével téged vagy a párnát, elkezd jobban mozogni veled, ...megemeli csípõjét, érzed hogy hüvelye meg-meg szorít ritmikusan, majd lassan leáll a mozgással és huuuu.Persze valamennyiben, hevességben különbözik nõ és nõ között, valamelyik szorosan magáhozszorít, esetleg megkarmolja a hátad, valamelyik csak összemarkolja a lepedõt.
A kérdező hozzászólása: leggyakoribb hogy megrázkodik a teste !!! én sohasem tudom hogy egyszerre megyünk-e el !! ez gáz !!??
olyan érzés mintha porszívoba dugtat volna a farkad
Hali!Lenne itt még valami ha biztosabban szeretnéd tudni milyen a teljesítésed nála.Persze ennek fontos alapköve mint bármely jó kapcsolatnál az õszinteség köztetek és hogy meg tudjatok mindent beszélni.FONTOS! :) Ne közvetlen szex után kérdezd meg, mert valamelyik nõ ettõl kiszalad a világból.Késõbb négyszemközt beszéljetek, esetleg kérj tõle tanácsot, mondja meg hogyan jobb neki, mit szeret jobban...ééés akkor talán elmondja neked! :) )

A barátnőm nem tudja elérni a hüvelyi orgazmust, hogyan sikerülhetne már?

Ugy tudom,h ehhez id? kell,de ? max 6-8perc után megunja a szexet,és nem ér el a csúcsra,probáltuk már ujjal,olyan pózban ahogy álítólag ez könnyebben sikerül,de nem megy!!Mit tegyek,h sikerüljön?

Legjobb válasz: Én ennyit tudok hozzáfûzni: http://hypathia.freeblog.hu/archives/2008/09/18/Meg_nem_volt..

Én most 19 vagyok, 2 éve élek szexuális életet... Másfél hónapja járok valakivel, és a hétvégén másodszorra feküdtünk le egymással. Az elsõ nálam eléggé félresikeredett még anno két éve, így már kezdtem feladni a reményt hogy valaha is élvezni fogom a szexet, de rájöttem hogy nagyon partner függõ, hisz a mostani barátommal a második együttlét, második meneténél mááár sikerült hüvelyi orgazmust elérnem úgy, hogy elõtte sehogy senkivel, csak ha magamnak csináltam! Fontos hogy ismerje a saját testét, és beszélgessetek nagyon sokat arról, hogy neki mi hogy jó, mi az ami kevésbé tetszett, és ne legyenek köztetek gátlások, mert ha azt mondja jó volt, és nem teszi hozzá, hogy "de lehetett volna jobb", akkor sosem fogja elérni a csúcsot!! Mond el neki, hogy benned bízhat, és nem fogsz megsértõdni, ha arrébb teszi a kezed, vagy azt mondja ezt inkább így csináld, ne úgy, de fontos hogy kommunikáljatok. Esetleg bevethetnétek síkosítót is, azzal is könnyebben megy lehet! :)
Szija! a hüvelyi orgazmust naon kevés nõ tudja elérni!!! Ehhez sok idõ kell h a bnõd megtanulja....de sajna még nekem sem volt hüvelyi orgazmusom:( De addig is izgasd neki a csiklóját és akk tuti elélvez...de nem sok különbség van a hüvelyi és a csiklói orgazmus között állítólag!!!
A volt barátnõm 27 éves korára sem tudta elérni, viszont egy jóval korábbi barátnõm már 17 évesen el tudta érni. Nyugi, én akkor 20 voltam. :) A volt barátnõm nem élvezte a szexet õ is megunta pár perc után, de azt a pár percet se élvezte. Mondhatni, csak hagyta, hogy betegyem neki. Csak ez így nem volt jó. Se neki, se nekem. A végén annyira elhidegültünk egymástól, hogy, bár együtt éltünk, hét hónapig nem szeretkeztünk, aztán szakítottunk is. SZóval a szeretkezés és az orgazmus egy sokismeretlenes egyenlet. Ki kell deríteni, miért unja meg. Ki kell próbálni, hogy sem ujjal, sem pedig pénisszel nem éri-e el. Ha komolyabban érdekel a téma és fontos, hogy a barátnõd élvezze, amit csináltok, írj nekem egy e-mailt, én pedig küldök egy videót "Nõi orgazmus minipack" címmel, amit egy havertól kaptam. Állítólag neki bejött! Ezt komolyan írtam! Z
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek!Minden tippet használni fogok amit adtatok!Mondjuk a bizalom eléggé jol megvan, és meg is szoktuk beszélni ezt a dolgot!

Honnan tudom, hogy a barátnőmnek orgazmusa volt e?

Lehet érezni?

Legjobb válasz: Volt egy lány akinél éreztem, mert kicsit nagyon nedves volt, szóval mintha leöntöttek volna... de akkor még nem tudtam hogy mi...

A kérdező hozzászólása: Volt egy lány akinél éreztem, mert kicsit nagyon nedves volt, szóval mintha leöntöttek volna... de akkor még nem tudtam hogy mi...
bocs, de pont ezen az oldalon volt mar ilyen kerdes, oda erkeztek valaszok, olvad el.
esetlen annyiban érezheted, h több nedv ömlik a farkadra közben, vagy ha ügyes vagy, lehet megérzed az összehúzódásokat amit az orgazmus okoz...de egyik sem törvényszerû
nagyokat fog sóhajtozni, nyögni, mert azt némán nem lehet tûrni, és úgy összehúzódik a nunija, hogy nem tudnád betenni.

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.
Végezzen rendszeresen (naponta 5x) Kegel gyakorlatokat, attól intenzívebb lesz az orgazmusa, és hosszabb is. Tapasztalatból mondom. 32/L
szerintem menjetek el egy tanácsadóhoz, ha ennyire rossz a helyzet
Az elsõ 2 kérdésre: lehetséges... Arra + hogy 2-3 év után... háááát... ha pasit cserélt közben, lehet. :P Amennyire én tudom egy csomó csaj van, akinek életében soha nincs orgazmusa. Én is futottam már bele olyanba, akivel 1 istennek sem sikerült... pedig szoktam tudni, hogy mit hova... :) Elég frusztráló... Ja és gondolom barátnõd a masztit sem csinálja, mert "jaj az milyen már", így aztán segíteni sem tud, hogy hogy csináld... :S
Szia! Nem kizárt. Én 4 éve élek kapcsolatban, soha nem érte el, ha masztizok, akkor van. Õ az elsõ férfi az életemben és idõsebb is, nem tudom mi a gond, de nem érzek vele semmit. Mármint imádom, meg felizgat, de arra nem képes. :( Nem tudom mással menne-e, nincs tapasztalatom, lehet õ béna, lehet én, de valami nem oké. 20/ lány
A kérdező hozzászólása: Összesen 3 komoly kapcsolata volt már..de fél elmenni ezzel vhova, így is tart attól, h 'túl sok kellemetlenséget' okoz már így is nekem(de én támogatom!) Pedig nagyon hosszúak az együttléteink, és szerinte kevés szexben van ennyi érzékiség. Nem tudtok olyat, h vkinek sokáig nem volt, aztán mégis lett? És a sok próbálkozást hozta meg, vagy vmi teljesen új dolog?
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszra: de szokta, és akkor elvileg átéli, de szerinte nem olyan intenzív az sem, ill. nagyon rövid ideig tart. És neked mi lett abból, h nem tudtad sehogy sem kielégíteni? Vagy nem volt komoly kapcs?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mióta írtad, azóta Kegel-gyakorlat csinálok minden nap, és már éreztem is a változást, nagyon is! :) ))
Remek! :-) Nagyon örülök neki.

Honnan tudom meg hogy a petting közben orgazmusa volt a barátnőmnek? Vagy észre lehet ezt venni valahogy? Vagy mi a jele ennek?

Legjobb válasz: talán a remegõ láb :) gyorsabban veszi a levegõt,lüktet a hüvelye és talán kicsit erõsebben szorít az orgazmus alatt...de sztem ez mindenkinél más...

talán a remegõ láb :) gyorsabban veszi a levegõt, lüktet a hüvelye és talán kicsit erõsebben szorít az orgazmus alatt...de sztem ez mindenkinél más...
úgy van orgazmusa hogy nem veszed észre, csak bámul ki csendben a fejébõl mint szex elõtt. de hülyeségeket tudnak kérdezni néhányan...
Ha remeg a teste, Egyre gyorsabban veszi a levegõt.. mikor elmegy akkor már majdnem sikolt. A csípõje gyorsabban mozog. Ilyesmi. Am meg sztem észre lehet venni ha egy csaj megjátsza.

Hogyan tudom észrevenni, hogy a barátnőm nem színleli az orgazmust?

Milyen jelek szoktak lenni ?

Legjobb válasz: Remegés, apróbb nyögések megváltozik a levegõvétel gyakorisága, szapora pulzus, rángások. Persze azért ne egy epilepsziás rohamra gondolj.

Remegés, apróbb nyögések megváltozik a levegõvétel gyakorisága, szapora pulzus, rángások. Persze azért ne egy epilepsziás rohamra gondolj.
Annyi van...A sóhajtozás, az nem számít.Hanem amikor élvez, a hüveje összeszorul, jó pár izomcsoportjával együtt, kb fél percre. A végén piros az arca a testéhez képest. amikor elélvez, nyomja magába mégjobban a szerszámot.Ezek mind , talán az utolsó kivételével tuti jelek.
hát, ha már úgy vergõdik alattad, mint a szirti borz, akkor biztosan tudsz valamit :D
amikor hoz cigit másnap reggel akkor nem szinlelte az orgazmust :)
Csak én vagyok olyan stréber, hogy utána néztem mi is az a nõi orgazmus?szinte mindent tudok róla hála a jó öreg internetnek. Más pl te kérdezõ miért nem képes erre?
Hüvelylüktetés pl, azt érezheted a péniszeddel.
MRI-vel vizsgáld közben az agyát!

Honnan tudom, hogy pettingnél a barátnőmnek mikor van orgazmusa?

Mib?l láthatom hogy éppen a csúcson van? És ha orgazmusa van, mit csináljak amivel még élvezetesebbé tudom tenni?

Legjobb válasz: nehéz ügy :) elhiszed amikor azt látod hogy a csúcson van mást nem tudsz tenni :)

nehéz ügy :) elhiszed amikor azt látod hogy a csúcson van mást nem tudsz tenni :)
ha a csúcson van, úgy is visít, mint a választási malac XD
Hangok alapján, légzés felgyorsulása alapján, esetleg kipirosodott, izzadtabb bõr, remegõ test... orgazmus után a légzés lassulása, megnyugvás, illetve a hüvely ritmikus összehúzódása... Ilyesmik alapján, szerintem.

Nincs orgazmusa a barátnömnek, nem tudja eléggé el engedni magát, hogyan tudnék seggiteni rajta?

Eléggé feszült mostanában, azt mondja, hogy e miatt nem tud el menni... nem tudja magát el engedni... egy jó pár hónapja nem volt orgazmusa ....azel?tt volt párszor.

Legjobb válasz: Segíts neki kikapcsolni, ellazulni, legalább egy rövid idõre... Vegyetek együtt egy forró fürdõt, aztán masszírozd meg a vállát, hátát, lábát, amit csak jól esik. Ez a masszázs átcsaphat erotikus masszázsba, aztán a többi jön magától. Sok sikert!

Segíts neki kikapcsolni, ellazulni, legalább egy rövid idõre... Vegyetek együtt egy forró fürdõt, aztán masszírozd meg a vállát, hátát, lábát, amit csak jól esik. Ez a masszázs átcsaphat erotikus masszázsba, aztán a többi jön magától. Sok sikert!
A masszazs tenyleg jo, plane, ha van a kozelben egy pohar bor, mmmm.....
Az alap kérdés, hogy mi miatt szorong vagy ideges? Addig nem tudsz segíteni, amíg erre nem válaszol.
A kérdező hozzászólása: Hát szorong minden miatt...elege van mindenböl...depressziós idõszaka van... unja magát... nem nagyon jártunk el sehová se együtt se külön...most kezdünk el járkálni eggyütt is külön is ...csak erre szeretnék még valami megoldást
Vidd el egy hétvégére a hegyekbe, ahol csak ketten lesztek és csak egymásra figyeltek, talán elmondja mi baja, ha nem, akkor legalább elfelejti egy idõre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!