Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek orgazmusa, hogyan (76 db)

Hogy szerezzek a baratnomnek orgazmust vagy mit tegyek h orgazmusa legyen?

Párszor voltunk együt. Volt egy alkalommal h szerinte 5 is volt de általában 1 sincs mit kell tennem h minden alkalommal legalább 1 legyen. A szex elojatekot leszámítva minimum fél órás. Hogy tudnák legkönnyebben orgazmust szerezni neki.

Legjobb válasz: Figyelj ra mit elvez.. ha nm talald inkabb kerdezd meg..

Figyelj ra mit elvez.. ha nm talald inkabb kerdezd meg..
Úgy, hogy jobban megismered a testi vágyait. Ehhez néhány alkalom kevés.
Menj be a boltba és vegyél neki egyet. Így szerezz neki egyet.
szugeráld. gondold erõsen, h ott lesz az az orgazmus, és akkor biztosan ott lesz!
Kérdezd meg hogy amikor egy alakalommal 5 volt, azt hogy sikerült elérnie és próbáld ugyanazt csinálni

Mért van az, ha a barátnőmet orgazmushoz juttatom az még okés, hogy spricel de egy az hogy sokat és kicsit vizelet szaga van én csinálok rosszul vmit?

Legjobb válasz: Mert a húgycsövön keresztül távozik a spricc és keveredhet vizelettel, de nem teljesen az! AZ a G-pontos orgazmus miatt keletkezõ váladék, ami oda választódik ki.

Mert a húgycsövön keresztül távozik a spricc és keveredhet vizelettel, de nem teljesen az! AZ a G-pontos orgazmus miatt keletkezõ váladék, ami oda választódik ki.
Nem csinálsz semmit rosszul, sõt:) Ez a különleges nõi orgazmus, van ilyen, csak nem minden nõnél:)
Szok spriccelni? Örülj neki! Tudod hány pasi vágyik ilyenre???? (és hány NÕ!!!) Hadd spricceljen!
én is akarok olyat MOST!!!!!! már volt benne részem, de a párom most nincs itthon:-( mindent jól csinálsz.
Megvizsgálták tudósok, és megállapították hogy van benne jócskán vizelet. Nem csinálsz rosszul semmit.
A kérdező hozzászólása: De nem úgy érzem mint ha onna jönne mert a hüvelyében megduzzad a G pontja és ha ezt nyomogatom akkor szok spriccelni

Mikor és miböl lehet tudni azt, hogy egyszerre mentünk el a szexben? És honnan tudom azt, hogy a barátnömnek orgazmusa van, volt?

Legjobb válasz: Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.

Barátnõd érezteti veled ha orgazmusa van (jobb esetben). Én onnan szoktam tudni hogy megfeszül, kicsit fölemeli a derekát, valamint a hüvely érezhetõen tágul illetve szûkül.
Szuszogás, hangok, izom összehúzódások (hüvely, has, far...), kipirosodás, érintésre érzékeny csikló /csiklói orgazmus esetén/, megrázkódó test...
Hali!Hát saját tapasztalat az, hogy a csúcshoz közeledve akár megszorít kezével téged vagy a párnát, elkezd jobban mozogni veled, ...megemeli csípõjét, érzed hogy hüvelye meg-meg szorít ritmikusan, majd lassan leáll a mozgással és huuuu.Persze valamennyiben, hevességben különbözik nõ és nõ között, valamelyik szorosan magáhozszorít, esetleg megkarmolja a hátad, valamelyik csak összemarkolja a lepedõt.
A kérdező hozzászólása: leggyakoribb hogy megrázkodik a teste !!! én sohasem tudom hogy egyszerre megyünk-e el !! ez gáz !!??
olyan érzés mintha porszívoba dugtat volna a farkad
Hali!Lenne itt még valami ha biztosabban szeretnéd tudni milyen a teljesítésed nála.Persze ennek fontos alapköve mint bármely jó kapcsolatnál az õszinteség köztetek és hogy meg tudjatok mindent beszélni.FONTOS! :) Ne közvetlen szex után kérdezd meg, mert valamelyik nõ ettõl kiszalad a világból.Késõbb négyszemközt beszéljetek, esetleg kérj tõle tanácsot, mondja meg hogyan jobb neki, mit szeret jobban...ééés akkor talán elmondja neked! :) )

Hogyan okozhatnék a barátnőmnek orgazmust?

Próbáltam már ujjazással és a csikló izgatásával. Elolvastam csomó angol és magyar nyelvű oldalt és hogy hogyan kéne csinálni, de egyszerűen nem megy, pedig szeretném ha nem csak nekem, hanem neki is jó lenne és érezné, hogy milyen. A legfőbb probléma talán az, hogy soha nem csinálta magának és nem tudja mit kéne éreznie. Amikor a csiklóját izgatom egy darabig jó neki aztán megállít, mert úgy érzi, hogy furcsa. Úgy írta körül, hogy olyan mintha túl sok lenne a jóból és hogy bizsergő érzés, kicsit kellemetlen is. Viszont volt amikor azt érezte, mintha szét áradt volna valami meleg az egész testén. Lányok, mit kéne éreznie? Hogyan kéne csinálnom? 18/F

Legjobb válasz: elõrántasz pár millát

elõrántasz pár millát
Vedd at felette az irányítás. Ne hadd h megallitson. Fektesd hanyatt fekudj oldalt tedd be neki az egyik kezed tedd a mellere es a masikkal izgasd közbe a pocket. De közbe dugd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. :)
szerintem jól gondolod az lesz az, csináld tovább ;)
Szia! Van a pornofilmekbol jol ismert nyalas ahogy nyelvheggyel ingerli a csiklot kozvetlen... Ezzel ba...ak nalam el a pasik... Na ha nekem a csiklomat kezdik nyalogatni falnak megyek! Kozvetlen felette jo! Azt eszre fogod venni ha orgazmusa van mert remegni fog a combja, kejes nyoges (nem utanozhato)... Probald ravenni, hogy ismerje ki a testet es ugy iranyitson ra teged... Sajnos a masztizas nelkul nem fogja soha tudni, hol jo neki!!! Akar a zuhanyrozsa fejevel, kezzel barhogy! De ha ateli egyszer az orgazmust akkor tudni fogja mit kell erezzen, mikor kezd alakulni, bizseregni! Nekem pl. Rogton vegem ha a labaim nyujtva vannak egymas mellett, Parom az oldalamhoz terdel es befurja a nyelvet a szemerem ajkak koze! Es korbe-korbe vagy fel-le jar a nyelve...
A kérdező hozzászólása: Igen, a "meleg szétárad" érzés biztos az. Viszont amikor megállít, mert úgy érzi kicsit, hogy furcsa és "mintha túl sok lenne a jóból", az nem tudom mi lehet. Van egy olyan sejtésem, hogy ha tovább csinálnám és nem állítana meg akkor jönne a "meleg szétárad" érzés. De ebben nem vagyok biztos.
A kérdező hozzászólása: Ne értsétek félre, nem frigid. Egyszerûen csak önmagának nem szereti csinálni. A rendes szexet imádja.
szerintem az az érzés lesz az amit érez:)
a fapina átka, hogy szálka megy az ujjadba :DD
A kérdező hozzászólása: Reméltem, hogy nem kell kiírnom, de akkor elõre megkérnék mindenkit, hogy vegyétek komolyan a kérdést. Tényleg szeretnék segítséget kapni.
Szólj nekem s meglesz!

Milyen módszerrel tudnám elérni, hogy a barátnőm orgazmusakor ejakuláció legyen?

Legjobb válasz: Kitartással és ütemes ujjazással. egyáltalán volt már neki , mert nem minden nõ képes rá.

Kitartással és ütemes ujjazással. egyáltalán volt már neki , mert nem minden nõ képes rá.

Miért van az, hogy a barátnőm orgazmusa közben elpisilte magát?

Legjobb válasz: csatlakozom az elöttem szólóhoz szerintem is nagyon élvezte

csatlakozom az elöttem szólóhoz szerintem is nagyon élvezte
Csak elmenet, nem bepisilt. Én is spriccelek hüvelyi orgazmusnál. 25/N
Ennyire sokan vagytok akik nem ismeritek ezt a jelenséget? Pont olyan mint a pasiknál a magömlés csak ez vizesebb hatású.
Nem pisilt, csak elment:-)
azért, mert annyira ellazultak az izmai, hogy véletlen kieresztette:P ez teljesen normális, ráadásul azt bizonyítja, hogy nagyon élvezte a szexet;)
Lehet hogy csak te nem tudod megkülöböztetni a "pisilést" a nõi ejakulációtól : http://free.x3.hu/squirt/
mert kezdett elmenni.ez a pisilési ingerrel jár. vagy simán, régen volt wcn xD
El ne hidd, hogy besipilt!G-foltos orgazmusa volt(nõi ejakuláció).Légy büszke magadra és a barátnõdre..És reménykedj, hogy még sok ilyen élményt nyújthatsz a barátnõdnek!:)
16:28-as válaszoló vagyok, azt tanácsolom hogy szex elõtt mindketten menjetek ki wc-re, és nem lesz ilyen gond:P én is ezt szoktam tenni;):D
én már hallottam olyat, hogy a lány lovagolt és annyira élvezte, hogy mikor orgazmusa volt ellazultak az izmai és véletlen bepisilt...:P nem feltétlenül tudatlan a kérdezõ, van ilyen:P
elspriccel orgazmus közben? velem soha sem fordult elö max az én tamácson dugjon fel egy tampont
http://forum.index.hu/Article/showArticle?cmd=Article_showAr.. aki azt állítja hogy G pontos orgazmusa volt akkor tanulmányozza ezt az oldalt:) márpedig létezik ilyen.
Szerintem sem lehetett sima pisi, mivel felizgult állapotban nagyon nehéz pisilni , én nekem szex után kell legalább egy negyed ora nyugalom h tudjak wczni akkor is ha már feszít a hólyagom:-)
Na, már megint a sok 1/2 eszû, aki mindent /õszinte választ/ lepontoz!!!! Az ien ossstobáktól el kéne a netet tiltani! Vagy azért csinálják, hogy másokat bosszantsanak?! Mindegy, nagy jelentõssége nincs... Ez legyen életük legnagyobb öröme!!!!!!
Ha ez a dolog az orgazmusával együtt járt, akkor gratulálok, ilyen dologra a nõknek csak körülbelül az 5%-a képes.
g pontos orgazmusa volt egyáltalán nem pisilésrõl van szó
kiegesziteskent az elozokhoz... G pontos orgazmus (spriccelos orgazmus) soran eleg nagy mennyisegu folyadek is lovellhet ki noknel... a`m ez nem szines es szinte szagtalan (szinte, ertsd ugy, hogy nem kellemetlen vagy jellegzetes szagu, finom illata van akar az izgalmi valadeknak)... szoval ezt konnyu megkulonboztetni a vizelettol... ha az elobbi tortent, akkor tenyleg erezd magad szerencsesnek:) ha meg az utobbi, akkor is, izgalmi allapotban tenyleg nagyon nehez parancsolni az izmoknak... es mindenkeppp erdemes elotte wczni, hiszen g.os orgazmus eseten talan meg nehezebb parancsolni az izmoknak:)

Min kellene változtatnom, hogy a barátnőmnek orgazmusa legyen?

Sziasztok! Fél éve vagyok együtt a mostani párommal (én 28, Õ 24). Sajnos a barátnőm nem tud elmenni szexközben. Orálisan izgatva és ujjazással el tud, viszont szex közben nem. És nem értem, hogy miért. Teljesen normális méreteim vannak, kitartó is vagyok, nem vagyok gyorstüzelő és mégse megy el, próbáltuk több pózban is. Élvezi, de egyszerűen hiányzik valami. Ötletek? Mert én már sajna kifogytam mindenből. Ja és 5 éve él szexuális életet, különböző pasikkal és azóta egyetlen egyszer sem ment el még szex közben. Már azon vagyunk, hogy kikérjük egy nőgyógyász tanácsát. Tudtok olyat akitől lehet ilyeneket kérdezni Pesten?

Legjobb válasz: Lehet, hogy gátlás. Vagy csak közben a csiklóját is izgatni kell, amikor csináljátok. L W.

Lehet, hogy gátlás. Vagy csak közben a csiklóját is izgatni kell, amikor csináljátok. L W.
Szexuálpszichológus kellene. Amúgy meg próbáld ki 20 perces elõjátékkal ahol mindig leálltok orgazmus elõtt. A farkad fölött hajnyíróval nyírd rövidre a szõrt és misszionárius pózban ezzel dörgöld a punciját! Valószínûleg így el fog tudni menni.
Azt mondod ujjazással el tud menni. Akkor tudod hogy ujjazás közben mennyi idõ után megy el, milyen tempóban, intenzitással csinálod. Ezt kell utánoznod szex közben is.
28 évesen tudhatnád, hogy nem csak maga a behatolás (más néven dugás)a szex. Tehát az, hogy "szex közben nem tud elmenni" eleve baromság. A probléma, amit nem tudtál megfogalmazni a hüvelyi orgazmus hiánya. Sok ilyen nõ van. Létezik ilyen probléma, lehet, hogy nálatok is ez van. Teljesen felesleges nõgyógyászhoz menni. Esetleg szexológus. Vagy próbálkozzatok sokféleképpen. Elképzelhetõ, hogy egyszer rájössz a nyitjára és kiderül, mégis képes hüvelyi orgazmusra, de szerintem erre kicsi az esély. Keresd a g-pontját, hátha meglesz és sikerre visz. Esetleg vegyetek egy pici csiklóvibrátort és izgassa magát aktus közben.
Ahogy a 3. válaszoló is írta, szerintem menjetek el szexológushoz.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már minden fajta óvszerrel, óvszer nélkül, gyûrûvel, melegedõs síkosító, stb.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha ujjazáskor elmegy, az hüvelyi orgazmus, nem?
Recézett óvszert próbáltátok már?
Valószínûleg képtelen hüvelyi orgazmusra... Ha a csiklóját izgatod/izgatja, képes elmenni. Ezt csak gyakorolni kell, kérjétek szakember tanácsát. Sajnos nemvagyok pesti, nem tudok orvost ajánlani :( de nõgyógyász helyett, szexológust javaslok.
A kérdező hozzászólása: Szerintem gátlás lesz a dologban, mert egyébként eléggé az. Megérteném, hogy a csiklóját is izgatni kell, ha nem tudna elmenni pl ujjazáskor. De akkor elmegy...
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti: Épp ez az, hogy úgy elég gyorsan el tud menni, percek alatt, pedig nem csinál se gyorsabban, mint a péniszemmel, ráadásul csak egy ujjal. Misszionárius pózban múltkor 25-30 percig csináltuk INTENZÍVEN! és mégse...
Én is inkább az anál okozta következményekre tippelnék.
Bazzeg. Úgy megdugtad, hogy beszart? XD
Legyen õ felül ezentúl. Lehet kipréselted belõle a dolgokat.
kérd meg h mennyen el elõtte wcre.
Lehet, hogy csak nem jól törölte ki és nem mosta le a seggét szarás után. Én a helyedben pedzegetném a nagy wc témát, valahogy úgy, hogy: Kicsim, olyan jól esett egy laza zuhany reggel, nagy wc után. Ezt többször is emlegetném.
Szarni készült, csak b.szott kimenni.:)
Mondd ezt: Ne szarjál a lepedõmre e, vagy elnáspángolom a valagadat a vasvillámmal e! !!!
xD [email protected]á[email protected] le, hogy megsértõdik-e.
A barátnõd valószínûleg sokat análozott-itt az eredménye:DD
Patrik meg Nóra, ti vagytok azok?
Ha anált csináltok, ne csodálkozz ember... A segget sem arra találták ám ki hogy te azt told...Fordított helyzetben mennyire bírnád, hogy valami vastag, merev dolog szétfeszítí a beleid?! Te se úsznád meg szarozás nélkül... Ha meg utána még elvártad hogy leszopjon, ajánlom dokit kérdezz meg... Mert a belekben rengeteg baktérium van, ami se neki se neked nem tesz jót....
Elõfordulhat, hogy ez valóban megesik, de abban az esetben irány az orvos.
Basszátok meg úgy röhögök, hogy görcsöl a hasam! :D Ennyi marhát mint ami itt van, de rohadt jó kedvet csináltatok! :D
#15 Nem gondolom Tudom
visitva röhögök:DDDDDD
Kamu a kérdés, nem gondoljátok?:D
Feldobtátok az estém XD
Második vagyok. Még én is röhögök. XDD
még mindig röhögök :D:D:D:D
Elõtted egy húszcentis kúrta seggbe mindennap háromszor.
miénk mókus a mókus segge miénk a mókus hát rakjuk seggbe:D

Mit csináljak, hogy a barátnőmnek orgazmusa legyen? Többféle módszert is kipróbáltam, de nem sikerült.

cSAK értelmes válaszokat kérek :D 23/f

Legjobb válasz: az eddigi baratnoimmel sikerult

A kérdező hozzászólása: az eddigi baratnoimmel sikerult
[email protected] találd fel magad. Google? Szexel foglalkozó könyvek stb?
õ nem mondja hogyan jó? csiklói van neki?
Hát ha feszült a kis hölgy valami miatt, vagy olyan kategóriás aki nehezen megy el és/vagy csak a csiklója által, akkor néha egy ilyen mûvelet kemény 1-2 órás küzdelem is kell. Ehhez viszont neked nagyon kell akarni. Kis szerencsével pár sikeres próbálkozás után már könnyeben is megy, mert oldottabb lesz és/vagy jóban rááll a dologra testileg és lelkileg.

Hogyan veszem észre hogy a barátnőmnek orgazmusa van?

Nem tudom, hogy van ez, mert ugye itt tulajdonképpen nem jön semmi, mint a férfiaknál, igaz? Itt csak az érzés van? És mi van akkor, hogyha én már elélveztem, de a barátn?m még nem jutott el az orgazmusig?

Legjobb válasz: Onnan tudod, hogy a hüvelye rendszertelenül összehúzódik, és õ is vergõdni fog. Bár azért a dolog emberenként is változik. Ami meg azt illeti, hogy nem bírod addig ameddig kéne azon tudsz te is fejleszteni, hogy hogyan tudod visszatartani, másrészt meg meg lehet néhány másodpercre állni (kihúzni nem kell) menet közben amikor közel érzed magad, és akkor folytatni. 18F

20:21-es én tudok rajtad segíteni! Ha érdekel, írj privit.
Onnan tudod, hogy a hüvelye rendszertelenül összehúzódik, és õ is vergõdni fog. Bár azért a dolog emberenként is változik. Ami meg azt illeti, hogy nem bírod addig ameddig kéne azon tudsz te is fejleszteni, hogy hogyan tudod visszatartani, másrészt meg meg lehet néhány másodpercre állni (kihúzni nem kell) menet közben amikor közel érzed magad, és akkor folytatni. 18F
ha te hamarabb mentél el akkor még mindig van legalább 4 lehetõséged hogy a csúcsravidd.. 1. izgatod a csiklóját 2. kinyalod 3. ujjaddal folytatod a témát 4. jöhet a második menet !! ;)
OKoz is meg nem is.. m imádok szexelni, csak az a bizonyos kielégültség állapota nagyon hiányzik... :/ és mostmár sokszor gondolok rá h vaon bennem van a hiba ?
nekem sose volt még orgazmusom .. :/ 20/L
Ezt fogja mondani, figyelj: oooh, uuuh, áááhhh, ááááááhh, ááááááhh!!!
Szaporábban veszi a levegõt, a teste megfeszül, hüvelye összehúzódik és tényleg rángatózni kezd. :) Lehet hülyén hangzik, de a nõi orgazmushoz meg kell tanulni úgy venni a levegõt, hogy elõidézze azt. :)
"És mi van akkor, hogyha én már elélveztem, de a barátnõm még nem jutott el az orgazmusig?" szar helyzet.
A kérdező hozzászólása: 20:21 és ez nem okoz neked valami féle hiányérzetet? nem "értelmetlen" így a szex? És mi van akkor, ha a csaj eljutott az orgazmusig, de én még nem élveztem el? Attól még lehet folytatni nem?
20:21 nem vagy egyedül. nekem sem volt még sosem, de nekem önkielégítésnél sem megy :/ nem tudom mi lehet a hiba. a kérdezõnek: szerintem nem értelmetlen orgazmus nélkül sem a szex. normális esetben szeretnél a párodnak örömet okozni és nekem jó érzés maga a tudat hogy örömet szerzek neki. annyi rossz viszont tényleg van benne, hogy hiányérzetem van...meg olyan üresnek érzem magam utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!