Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek napja van menzesze, (2 db)

A barátnőmnek ötödik napja van menzesze, ma szeretkezés közben elszakadt a gumi! Vegyünk esemény utáni tablettát, vagy nem szükséges?

A vérzése még intenzív, peteérése van!!

Legjobb válasz: ha még meg volt neki amikor csináltátok,nem kell esemény utáni tablettát bevennie,mert menstruáció közben nem eshet teherbe ha véletlen belement a "cucc"...

ha még meg volt neki amikor csináltátok, nem kell esemény utáni tablettát bevennie, mert menstruáció közben nem eshet teherbe ha véletlen belement a "cucc"...
"A vérzése még intenzív, peteérése van!!"----> NEM akkor van peteérése amikor menstruál, hanem pont 2 menstruáció között nagyjából félidõben... Ilyenkor, menstruáció közben nagyon kevés az esély arra, hogy teherbe ejthetted. Persze semmi sem 100%, csak ha nem szexeltek.
Nem szükséges az esemény utáni, nagyon kicsi az esélye - szinte semmi - hogy teherbe esett.

A barátnőm holnap kezdi el a 2. levél Lyndinetta tablettát szedni, ma van a menzesze utolsó napja, én azt hittem, hogy már vége mert mint mondta (meg tapasztaltam is) tiszta volt. Lehet belőle baj?

mondjuk tampont használ ami álíltólag felszívja és utána egy ideig tiszta, nah mind1...

Legjobb válasz: Nem lehet baj belõle, ne aggódj! 1 hónap után már véd a tabletta, a menstruációs napokon is, ha mindig bevette a barátnõd! És nem össze-vissza szedte!

Nem lehet baj belõle, ne aggódj! 1 hónap után már véd a tabletta, a menstruációs napokon is, ha mindig bevette a barátnõd! És nem össze-vissza szedte!
Nem, a tabletta, amit szed 1 hét után védettséget ad! A szünetben is véd, megnyugodhattok.
én vagyok a bnõ:) és órapontosan szedem:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!