Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek napja van (99 db)

Fiu vagyok. Megcsalom avval a baratnomet ha van egy fiu haverom aki meleg es megengedem neki hogy puszilgasson minden nap es ha konyorog meg meg is csokol? De nagyon jo haverok vagyunk. Szerintetek megcsalom a baratnomet evvel?

Legjobb válasz: Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.

Már nem azért, de szerinted így boldog a barátod? Könyörögnie kell te meg kínzod... ne alázd már meg õt ennyire. Döntsd el kivel szeretnél lenni és akkor válassz.
Megtaláltad már a valós szexuális orientációd? :D
Eloszor puszi, aztan csok, legkozelebb seggbetelefonal.
Huuu de meleg van!
Kicsi homokszem került a gépezetbe :D:D
az csak attól függ, hogy neki-neked mi számít megcsalásnak!döntsétek el ti, ezt a ti mércétekkel mérik..
Nem tudom, hogy a barátnõd milyen forma, de én utálnálak. Tudod milyen megalázó az, ha egy pasival smárolsz, miközben ott a barátnõd? Gondolom nem, és soha nem is fogod megtudni....
szerintem elõször tanulj meg írni, és mond meg a barátnõdnek hogy meleg vagy, majd lõdd magad tarkón
szép lassan elindultál a homoszexuálissá válás útján... szerintem addig szakíts a lánnyal, amíg nem kell földbe aláznod azzal hogy elhagytad egy pasiért.
nyugi pár hét aztán te hagyod ott egy fasziért
Ne hallgass az elõzõekre. A haverságba sok minden belefér. Más az a kapcsolat, ami a barátnõdhöz fûz, és más, ami a haverodhoz, akihez nem Te közeledsz, hanem õ közeledik hozzád. Ha neki jólesik az, hogy megpuszilgathat, miért ne tennél jót vele, miért ne engedhetnéd meg neki? Te nem leszel azzal szegényebb. Rajta meg segítesz. Ennyi az egész. Két különbözõ dologról van szó, egyiknek semmi köze a másikhoz.
Te vagy Puszi Dávid?:O x'D
A 18:41-esnek írnám, meg a kérdezõre is vonatkozik. Szerinted egy csók belefér a HAVERSÁGBA??? Még a barátságba sem fér bele, nem hogy a haverságba. Plusz az, ha hagyja, hogy egy csávó megcsókolja, akkor nem normális a gyerek (magyarul: meleg). A kérdezõnek meg azt üzenem, hogy IGEN, MEGCSALÓD A BARÁTNÕDET!
Hehe... Te ilyenkor még azon izgulsz, hogy ezzel megcsalod-e a csajodat? OMFG.
18:41 Biztos te is HOMÁR vagy!
Hány éves vagy?
R**adjon meg a fajtád az!Ilyennek barátnõ??? eriggy melegedni b*zi haverodhoz a csajt meg inkább küld el hogy találjon magának egy értelmes pasit!!!És még van p*fád ilyet kérdezni??! IGEN!MEGCSALOD!!!Méghozzá undorító disznó módon!:@
Ez a homoszexualitás elsõ jele... inkább a barátodnak hagyod hogy csókolgasson, ....
egyetértek az utolsóval és az utolsó elõttivel xD
juj ez de durvaaaaa xD am semmi bajom a homokosokkal, télleg, de ez kicsit meredek XD
De most komolyan. A kérdezõn kívül, még hány olyan fiú van aki heteronak vallja magát és barátnõje is van, de smárol az egyik barátjával? XD
lehet hogy bisexvagy..amugy meg sztem nem megcsalás ha télleg csak barátságot érzel iránta és olyan jo barátod
Igen megcsalod, mert egy homár vagy te is, ha pasikkal smárolsz! Szerinted milyen érzés lesz annak a csajnak megtudni, hogy akit szeret, az igazából meleg...
Te meg tanuld meg alkalmazni a kis és nagybetûket és az írásjeleket (pl. mondat végén pontot teszünk). Az evvel-avval is helyes, igaz én sem használom de már megszoktam. A kérdezõnek már írtam, hogy döntse el mit akar ne kínozza a barátját. A barátnõjét meg ne csapja be. És saját magát se...
Hát ha a barátnõd helyében lennék biztos kiakadnék hogy egy srcáccal csalsz meg.Amúgy semmi gondom a melegekkel megilyenek de te mit éreznél ha a párod egy nõért elhagyna? Gondolom neked se esne jól..Mérlegelj hogy kit szeretsz jobban és dönts!
ha érteném a kérdést, akkor jó lenne....
A kérdező hozzászólása: Tehát az ovuláció mikor van? :) van egy alsó hatàra? Mindenhol ugy olvastam hogy a 12 naptól lehrt
Az ovuláció az mindig a menstruáció elsõ napjától számított 14. nap Elõzõ voltam. 18/L
Örülj neki, és ne kérdezz hülyeséget:D
Add meg neki, amit kíván, ha mást teszel, hülye vagy :)
Sokan vagyunk akik mit meg nem adnának azért, hogy legyen egy ilyen srác az életükbe! Örülj neki, de mond meg neki ha ennyire megakar enni mindennap, hogy hagyjon másnapra is belõled!:D 18/L
nah figyelj...ha minden nap megesz mond neki hogy egye a farkadat is:) )
Bocsi félre olvastam. De férfiak is szeretnének ilyen bnõt!
A kérdező hozzászólása: :D koszike a valaszokat:Dmeg irhattok;)

A barátnőmnek már meg kellet volna jönnie a menstruációjának a 26. napon és már a 32. napban van mi lehet a gond?

Eddig folyamatosan pontosan megjött neki a 26. napban de most nem akar neki megjönni és szeretnék segítséget kérni a tapasztaltabb n?kt?l hogy nekik mi a tapasztalatuk ebben. el?re is köszönöm a válaszokat :) 18/F

Legjobb válasz: Csináljon minél elõbb egy tesztet. Bármi okból késhet, egyébként, de a legvalószínûbbet ki kellene zárni ;)

Csináljon minél elõbb egy tesztet. Bármi okból késhet, egyébként, de a legvalószínûbbet ki kellene zárni ;)
Lehet terhesség, nekem mindig rövidebb ciklusaim voltak, 24-25 naposak, a leghosszabb ciklusom 31 napos volt, amikor babát terveztünk a férjemmel, akkor a 31. napon sem jött meg, így a 32.-en teszteltem erõs pozitívat! Szóval vegyetek tesztet, azzal nem veszíthettek semmit. De lehet valamilyen betegség miatti késés, esetleg hormonális probléma. Ha nem terhesség és továbbra sem jön meg, akkor pedig keressen fel egy nõgyógyászt és kivizsgálják, mi lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Nagyon sokat segítettetek nekünk :)

Megjött a barátnőmnek és 2 nap után elmúlt, ilyenkor mi van?

Szexeltünk, de bogyóval védekezik! Megjött neki, jó időben, meg minden! Közbe is szeretkeztünk, meg minden és 2 nap után elmúlt! Másikfalyta fogamzásgátlót kapott, de azt mondja már vagy 6 fajtát szedett és az átállás közben is lehet szexelni! Most mi van? lehet, hogy terhes, vagy csak valami zavar van?

Legjobb válasz: Nem kell csodálkozni az ilyen sza*rok felborítják az egyensúlyt... 2 napig jött meg 2 napig jött meg nem tudsz mit csinálni. Barátnõmnek meg se jön, mondtam hogy ez nemnormális de nem akar elmenni orvoshoz.

Nem kell csodálkozni az ilyen sza*rok felborítják az egyensúlyt... 2 napig jött meg 2 napig jött meg nem tudsz mit csinálni. Barátnõmnek meg se jön, mondtam hogy ez nemnormális de nem akar elmenni orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: de akkor nem terhes, meg efélék? :O
Milyen "efélék" te szerencsétlen? És gyógyszerváltás alatt nem ártana védekezni a biztonság kedvéért. De hiába beszél itt bárkinek az ember.
A kérdező hozzászólása: Az orvos nem monta! ;) a másik meg, hogy menszesz elõtt szedett egyfélét, menszesz után kezdi a másikat! Nagy szexológus f*****!
Akkor minek kérdezel, ha annyira biztos vagy benne? Fölösleges játszani az eszed. Vagy terhes vagy nem, de gyógyszer váltásnál ajánlott védekezni egy ideig.

Barátnőmnek napja kellett volna megjönniie, folyton görcsöl görcsölget a hasa van amikor nagyon. (kb 6 napja ) eddigi tesztek negativak .2 Nap mulva érdemes ujjat csinálni?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem hozzátenni hogy : nem egyfolytában görcsöl, van amikor egynap max egyszer, de van amikor sûrûn.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hozzátenni hogy : nem egyfolytában görcsöl, van amikor egynap max egyszer, de van amikor sûrûn.
Ha nem késik sokat lehet azért görcsöl mert meg fog jönni szerintem várjatok pár napot még és utána teszteljetek vay egyszerüen menjen orvoshoz
A kérdező hozzászólása: 10 NAP * ennnyit késik most, csak a numlock" lemaradt :D az orvos a nõgyógyászt mondja . a nõgyógyászhoz sürgõsségivel is csak 1-2 hónap mulva kapott, idõpontot. elõõbb sajnos nem..
Szerintem csináljatok ujjat biztos ami biztos, bár ha ennyitb késik akkkor szerintem tutii hogy babaa . Tervezett babaa ?
ha negativ akkor azért iráány a doki a ha poozitiv akkormeg azért.

A barátnőmnek 5-6 éve van menstruációja, és 2-3 éve rendszeresen beállt ( 28 nap, +/- 2 ). Két hónapja nem jött meg rendesen neki, csak 3 hete egy napig kis váladék, illetve egy hete újra egy napig kis vérszerű váladék. Mit jelenthet ez?

Mindig gumival csináljuk, de mindig ellen?rzöm, és nem szakadt ki soha. Fáj a melle, szerinte bármelyik pillanatban megjöhet neki, de már napok ota ezt mondja, én meg már kezdek izgulni. Miért nem jön meg neki normálisan most ?

Legjobb válasz: terhes, ez tuti... hány éves?

terhes, ez tuti... hány éves?
Akkor visszavontam. BOCS...
A kérdező hozzászólása: a barátja vagyok te okos
Miért nem mernek emberek a saját nevükben kérdezni? "A barátnõmnek 5-6 éve van menstruációja" "Két hónapja nem jött meg rendesen neki" itt meg: "Mindig gumival csináljuk" meg "mindig ellenõrzöm, és nem szakadt ki soha" Most akkor te vagy a barátnõd... Ennyire gyerek vagy, hogy magad még névtelenül sem vállalod fel...
A kérdező hozzászólása: micsoda lehetetlenség, most hivott, és megjött neki, és rendes vér, nem csak oolyan elõ izé
Szerintem menjetek el dokihoz, õ megmondja a tutit, hogy most mi a helyzet.
elsõ, ezt mibol gondolod? nem terhes, mert nem volt kockazatos aktus, de még ha lett volna is, az se jelentené azt, h egyértelmû a terhesség.. vegyen egy tesztet, ha az negativ, akkor menjen el orvoshoz..
Lehet hormonzavar.
ha 20 éves akkor gratula apa leszel mert nincs ilyen tünetü nemi betegség(nekem elhiheted az anyám nõgyógyász) nincs gáz csak ha nem fogja zavarni hogy a suliba xxxl rucikban kell majd flangálni...
A kérdező hozzászólása: betegséget is jelenthet ?
Vegyen tesztet. Aztán akár negatív, akár pozitív, menjen orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 20
elõszöris mindenképp vegyen egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: akkor nem baj

A barátnőmmel 3 napja feküdtünk le és akkor vesztette el de még mindig nagyon fáj neki és nehezen tud pisilni és véres is. Védekeztünk! Mit tanácsoltok? Ez mit jelenthet? Van okunk aggódni vagy természetes?

Legjobb válasz: aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S

aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S
Ha nehezen tud pisilni és véres is, vagy zavaros (a pisi), akkor valószínû, hogy összeszedett valami fertõzést. Orvoshoz kell vele menni, mégpedig (ha nehezen pisil) lehetõleg gyorsan.

Olvastam arról hogy az ovuláció körbelül a 12 naptól a 35. napig megtörténhet. Van olyan hogy mondjuk valakinek hamarabb történik? Barátnőm tegnap volt ciklusa 7. napjában, lehetséges hogy akkor megtörtént esetleg?

Nem azért, puszta kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.

Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.
na számoljunk egy picit: 1. védekeztél: a gumióvszer PEARL-indexe 3-4. Vagyis 100 nõbõl 3-4 esik teherbe egy év alatt, ha így védekeznek. 2. Ha sehogy sem védekeznek, akkor ez 85. Szóval még akkor sincs 100% esély a gyerekre. 3. a naptármódszer, ami most a te esetedben tulajdonképpen fennáll, hiszen a várható ovuláció idõpontjától távol történt az aktus, az 14-40% . Ez a 3 összeszorozva egy igen-igen kis valószínûséget ad, ami ellen jön a te "vétséged", hogy megfordítottad a gumit. Még ha véletlenül elõváladékos is lett volna, akkor is nagyon kicsi az esély hogy abban spermium van. Végsõ következtetés: ide valami irtózatosan nagy "csoda" kell, hogy fogantatás történjen.
A kérdező hozzászólása: de akkor látom nem lehet belõle gond :)
A kérdező hozzászólása: Nem is izgulok, de gondoltam felteszem a kérdést 2 okból: 1. Legalább tanulok kicsit, és mostmár nem kell kérdést feltennem 2. kicsit azért megnyugszom, bár itt nemigazán vagyok most ideges :)
Áhh. Semmi gond. Azért ennyire nem egyszerû a dolog. Erre még matematikailag is annyira kicsi az esély, hogy felesleges számolgatni. Márpedig azt már a fene megette, ha nem józan ésszel, hanem matematikai lehetõségekkel kalkulálunk.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem mert elkövettem azt a hibát, hogy amikor felvettem az óvszert, kifordítva kezdtem felvenni, és utána megfordítottam, és ráraktam úgy, de nemm volt a péniszemen elõváladék :) ezért kérdeztem :)
Egyébként jól is gondolod. Közvetlenül vérzés után nem szokott peteérés lenni, ha lenne, akkor is túl vékony a nyálkahártya, de láttam már rá példát, hogy valaki ilyenkor alkotott gyereket :) Na nem azért, mert mégis volt peteérés, csak egy kicsit korábban volt, a spermium meg kibírta addig :)
A kérdező hozzászólása: hát 28 naposak általában :) csak annyira akarok kilyukadni, hogy nagyon valószínû hogy nem mostanság van ovulációja :) ugye? :)
Mit jelent, hogy nem állt be? Mennyire nem állt be? Mert én 24 vagyok, 11 éve menstruálok, de a mai napig csúszkál 2-3 napokat. Szóval ha csak ennyi, az nem gond. Nem beállt ciklusnál nehezebb kiszámolni az ovulációt, de akkor is átlagolni kell egy kicsit, de csak kb. eredményt kapunk, pontosat nem.
A kérdező hozzászólása: és ha még nem állt be neki rendesen a menstruációja? :) azért gondolom valószínütlenebb hogy így a 7. nap körül fog, amikor 1 nappal elõtte volt vége a menstruációnak :)
Mindig van esély a teherbeesésre. Korábban is lehet a peteérés és a spermiumok is várakoznak egy darabig. Viszont azért lényegesen kevesebb, mintha ovuláció idején fekszetek le egymással.
Általában úgy történik, ahogy az elsõ írta, de egyébként a ciklus alatt bármikor bekövetkezhet ovuláció.
A kérdező hozzászólása: 6. napon meg volt még neki, a 7. nap reggelén is, délután már nem ! :)
A kérdező hozzászólása: Szóval ha tegyük fel, a 7. napon lefeküdtünk, akkor nincs esély a teherbe esésre ? :) ha jól értelmezem :)
A kérdező hozzászólása: ha jól értelmezem, szinte lehetetlen hogy megtörténjen.. amugy nem élveztem el, csak azután fejezte be nekem, miután levettem, tehát ondó nem került bele :)
Mert napi szintem 2-3 alkalommal szeretkeztek:)
mondjuk ha egy kicsit hevesek vagytok, akkor kidörzsölõdhet lent, akkor is, ha elég nedves
Szerintem ez természetes. Azért még is csak nyomás éri odalett. Van hogy nekem 1 után is ha kicsit hosszabb ideig csináljuk.
az amit írtál. pl. nekem is volt olyan, hogy szabályosan ledörzsölte a bõrt a farkamról a punci, amit dugás közben nem így éreztem. Csak utána, amikor már relaxációs idõ volt. Más érzés kap prioritást, jut el az agyba mint fõ érzés, amikor szex zajlik. A többi jelzés (jelen esetben az altesti fájdalom) csak akkor ér célt, ha a fõ kifullad. (pl. ha megütöd a kezed - érzed, hogy fáj. De ha mindjárt utána tökön rúgnak, hidd el, nem fogod a kezedet figyelni...)
A kérdező hozzászólása: Ki hitte volna, de be kell osztani a szexet is mert elkopnak az alkatrészek :)
Szerintem ezért van ez az oldal.
Nálunk is ez a gond. Annyit szexelünk, hogy elhasználjuk egymást... Nemrég tartottunk egy hetes böjtöt, csak orális szex volt. Bevallom, jót tett :D
Nekem is szokott fájni. Ha akad egy olyan hétvége amit egymásra tudunk szánni, akkor bizony nálunk is elõfordul. Hétfõn még a pisilés is fájdalmas szokott lenni. Ez van. Ilyen a nõi test. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!