Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek mint egy hete késik (3 db)

A barátnőmnek több mint egy hete késik a mensije, a terhességnek semmi jele, 2hete voltunk utoljára együtt, a gumi nem volt lyukas! A barátnőm most vesztette el a szűzességét! Előfordulhat, hogy emiatt kimarad vagy mi az oka?

Legjobb válasz: Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!

Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!
Biztos csak a hormonháztatása borult fel. Az elsõ szex után ez elõ szokott fordulni: van akinek késik, és van akinek hamarabb megjön. Meg fog jönni neki, ne aggódjatok!
ne aggodj nem terhes. csak egyszerüen kimaradt.Lehet hogy azért hogy titeket bosszantson. bocsi vicc volt.

A barátnőm az utóbbi időben ragadós a hüvelyi nedvessége és a menzesze is késik már több mint egy hete. Ez valami fertőzés lehet?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni, de nem lehet, hogy terhes véletlen? Amúgy lehet tényleg valamilyen fertõzés is, sajnos könnyû összeszedni (nyilvános WC, starnd, bárhol) és attól is késhet a menzesze! De beszéljétek meg...vegyetek egy terhességi tesztet mindnképp, ha valami (baj) van, ha baj. Akkor már mutatja!

Nem lehet tudni, de nem lehet, hogy terhes véletlen? Amúgy lehet tényleg valamilyen fertõzés is, sajnos könnyû összeszedni (nyilvános WC, starnd, bárhol) és attól is késhet a menzesze! De beszéljétek meg...vegyetek egy terhességi tesztet mindnképp, ha valami (baj) van, ha baj. Akkor már mutatja!
Mindenképpen menjen el a barátnõd egy nõgyógyászhoz. Ha fertõzés az oka, minél hamarabb ki kell kezelni, hogy ne okozzon komolyabb bajt és Téged se fertõzzön meg. Ha terhes lett, akkor sem árt, ha minél hamarabb látja orvos.
Egy teszt nem ártana :Ö)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

A barátnőmmel kb 9 hónapja vagyunk együtt és mindig óvszerrel védekezünk. Most kb már egy hetet csúszik a menstruációja. Lehet ez oka hogy terhes vagy pedig csak szimplán késik vagy kimarad neki? Mekkora esélye van ennek?

Legjobb válasz: Azt írtad hogy mindig védekeztek,akkor nem sok esélye van,ha kinem szakadt a gumi,de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek,az attól is lehet hogy stresszel,de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)

Azt írtad hogy mindig védekeztek, akkor nem sok esélye van, ha kinem szakadt a gumi, de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek, az attól is lehet hogy stresszel, de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)
Ha mindig védekeztetek, és nem jutott sperma a hüvelybe, akkor nemigen lehet terhes. Csináljatok tesztet, egy hetes késésnél már mutat eredményt. Késés lehet stressztõl, idegességtõl vagy betegségtõl is. Ha nem jön meg, mindenképp menjetek orvoshoz, ki kell deríteni, mitõl késik!!! Ha tartós kapcsolatban éltek, jobb a fogamzásgátló, beszéljetek róla, a dokival is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!