Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek mint egy hete (17 db)

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.

A barátnőmnek több mint egy hete késik a mensije, a terhességnek semmi jele, 2hete voltunk utoljára együtt, a gumi nem volt lyukas! A barátnőm most vesztette el a szűzességét! Előfordulhat, hogy emiatt kimarad vagy mi az oka?

Legjobb válasz: Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!

Ha minden alkalommal védekeztetek, akkor biztos, hogy nem lehet terhes. Elõfordulhat, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartása, de ez majd beáll. Ha bármilyen kételyetek van, hogy mégis terhes lehet pl. elõváladéktól, akkor csináljatok tesztet!
Biztos csak a hormonháztatása borult fel. Az elsõ szex után ez elõ szokott fordulni: van akinek késik, és van akinek hamarabb megjön. Meg fog jönni neki, ne aggódjatok!
ne aggodj nem terhes. csak egyszerüen kimaradt.Lehet hogy azért hogy titeket bosszantson. bocsi vicc volt.

Igaz ha valaki először elkezdi szedni a fog. Gótlót, legelőször akár egy hónapig is tarthat a mesntruációja? Barátnőm ezt mondta. Vagy legalábbis hosszabb ideig mint egy hét.

Legjobb válasz: hát én bizony egész elsõ hónapban véreztem, jó nem úgy mint mikor menstruálok de folyamatosan és több volt mint pecsételés és itt még nagyon sok ilyen lányról olvastam úgyhogy igen elképzelhetõ. de egyébként ha a menzi 5. napján kezdi akkor ez elkerülhetõ, igaz a védelem csak késõbb alakul ki.

hát én bizony egész elsõ hónapban véreztem, jó nem úgy mint mikor menstruálok de folyamatosan és több volt mint pecsételés és itt még nagyon sok ilyen lányról olvastam úgyhogy igen elképzelhetõ. de egyébként ha a menzi 5. napján kezdi akkor ez elkerülhetõ, igaz a védelem csak késõbb alakul ki.
A kérdező hozzászólása: *fog.gátlót bocs
Ez egyáltalán nem igaz. Legalábbis velem nem történt ilyesmi... Csak a két levél közti 1 hetes szünetben jön meg, és általában nem tart tovább 4-6 napnál.
Nem igazán. Ha a mesi elsõ napján kezdi el szedni akkor csak addig tart amíg tart. Lehet áttöréses vérzése az elsõ három hónapban. Van akinél még tovább tart. De a rendes mesije nem húzódik el több mint egy hétig.
A kérdező hozzászólása: értem.. hát állítólag neki egy ismerõsének tartott egy hónapig.... furának tartottam énis. még nem szedem am, most fogok kiiratni, de eeddig 7-8napig szokott tartani mindig. Ha szedni fogom, már kevesebb napig lesz elvileg.. ésgyengébben is úgy tudom.
Igen, én is végig véreztem, volt hogy nem is kicsit. Azért itt is már sokan kérdezték, hogy normális e, mert bizony nem ritka. De túl lehet élni végülis!
De. teljesen igaz. nem féltetlenül jársz így, de elõfordulhat. Nekem nem volt gondom, de sok ismerõsöm így járt.
Venni egy terhességi tesztet.
én is ezt ajánlom aztán ha negatív, lehet fellélegezni ha meg nem akkor lehet gondolkodni, hogy hol rontotta el

Szerintetek jó-e ha a barátnőm minden héten tart egy böjt napot amin csak ízesítés nélküli zöld teát és vizet iszik?

Barátn?m minden héten tartana egy víznapot amin csak vizet iszik és ízesítés nélküli zöld teát.Mit gondoltok err?l szakmai szemmel? Én nem tartom jónak, nem fogyókúrázik. A barátja azt mondta neki, hogy ez jót tesz a szervezetének, mert így egy nap nem terheli meg a szervezetét és tovább fog élni vagy mi:D mi err?l a vélemény?

Legjobb válasz: Persze. remek ötlet, mint a káposzta diéta, a tejföl diéta, a 90 napos diéta meg a kavics diéta... Esetleg a normális étkezés még nem jutott senkinek az eszébe?

Persze. remek ötlet, mint a káposzta diéta, a tejföl diéta, a 90 napos diéta meg a kavics diéta... Esetleg a normális étkezés még nem jutott senkinek az eszébe?
bullshit. a bélrendszer a lóf.aszt pihen, a szivizmokat nem akarjuk néha pihentetni kicsit? az emésztõ rendszernek az a dolga, hogy emésszen, ilyen módon jut a szervezet tápanyagokhoz. itt az érv, ennyi. egészséges szervezetet el kell látni makro tápanyagokkal, vitaminokkal, ha a barátnõd kitalál valami fa.sságot esetleg utalj rá, hogy hamis a vallása, nem követi az igaz utat vagy amit csak akarsz, nincsenek ilyen újitások, hogy valaki kitalálja hogy "ez" vagy "az" majd biztos jó lesz a tesének. mert ez nem egy regény, ez a valóság. utána lehet nézni persze, hogyan táplálkoznak nagyon egészséges/erõs emberek, taoista táplálkozási szokásoknak, de nem kell ész nélkül kitalálni saját szokásokat.
Ha abból indulunk ki, hogy régen sem jutott õseinknek mindennap hami, és túlélték, akkor biztosan nem lehet olyan káros. DE. a régi idõk emberét nem terhelte a környezete ami ma nem mondható el. Stressz, szennyezés...ezeket ma mindenbe bele kell kalkulálni sajnos. Ha csak vizet iszik, milyen az a víz?? Amikor fluort adnak a vízhez, amirõl köztudott, hogy kivonja a csontokból a kalciumot? Nem hogy megelõzi a fogszúvasodást, hanem elõsegíti?? Nos akkor egy ilyen böjt nap meggondolandó...legalábbis ami a csapvizet illeti...a palackos víznél sem lehet tudni igazán mit is rejt... Talán ha jó minõségû szûrõvel szûri a vizet.... A heti ilyen kúrát más okból sem tartok túl jónak. Havi rendszeresség normális táplálkozás mellett elég lenne. Szerintem.
"ha normálisan étkezik" Ki étkezik ma normálisan Magyarországon? Minden étel tele van szeméttel. Maximum vidéken, de ott is csak akkor, ha a saját kertedbõl válogatsz, és azt soha nem permetezted.
ha ennyire vakon hallgat a barátjára, akkor hiába vinnél oda neki egy belgyógyászt, aki logikusan levezetné neki, hogy marhaság és felesleges, akkor is csinálná, mert hát a pasija mondta. uh itt inkább az a kérdés, hogy ki van a csajra nagyobb befolyással te vagy a pasija?
ha normálisan étkezik mi a fenének méregtelenít, mer ugye ez a célja? az annak kell, aki minden mocskot összezabál...
"13:56 miért gondolod, hogy hasznos?" Nem akartam ismételni az elõzõeket: pihen a bélrendszer, méregtelenít, megszabadul a salaktól anélkül, hogy közben más feladata lenne (emésztés). A zöld tea amúgy is kimutatottan egészséges.
A kérdező hozzászólása: 13:56 miért gondolod, hogy hasznos? 14:12 azért tettem fel ezt a kérdést, hogy kész érvekkel tudjak elõállni és, hogy letudjam beszélni errõl.
Valóban nem árt. Ha rendszeresen csinálja, inkább pozitív hozadéka van, mint negatív.
1 nap semmit nem ér pl egy méregtelenítõ kúra úgy néz ki, hogy 3 nap csak gyümölcs és zöldség fogyasztás (így a szervezet nem kap nehéz ételeket) és ezután kell áttérni az egészséges táplálkozásra (pl. barna kenyér napi 1x, napi 1 nehézétel, stb 4 óránként evés kis mennyiségben - mint a babák) így a szervezet soha nincs leterhelve, mindig fitt, az ember mindig üde. szóval egy méregtelenítés 3 nap, mire a szervezet átmossa magát teljesen.
A kérdező hozzászólása: 01:24 azt hiszem ez a hatás megosztott:) mivel azt mondta , hogy akkor nem csinálja.. majd kijelentette, hogy max kéthetente:) Köszönöm mindenkinek a segítséget ebben a témában:)

Segítség! A barátnőmnek van egy 3 és fél hós fia, és kb.3 hete minden nap egyszer rájön egy olyan "hiszti"-síró görcs, hogy alig lehet megvigasztalni. Mi lehet a gond?

FONTOS! Ma voltak az orvosnál, aki nem is foglalkozott ezzel a témával, inkább azon lovagolt, hogy hogy-hogy nem alussza még át a baba az éjszakát:-(((( Kit érdekel, nem?

Legjobb válasz: nálunk is volt, nyugi. az idegrendszerük még éretlen, nehezen dolgozzák fel a külvilág rettentõ sok ingerét és emiatt van mikor "kiborul" a bili.

nálunk is volt, nyugi. az idegrendszerük még éretlen, nehezen dolgozzák fel a külvilág rettentõ sok ingerét és emiatt van mikor "kiborul" a bili.
Még annyit, hogy minden baba sír, nyilván nem foglakozik ezzel az orvos, ezért ne ítéljétek el.
Túlpörög. Sok az inger, ki kell rekeszteni valahogy. Kapcsoljatok be "fehér zajt" neki ilyenkor, pl. porszívó, hajszárító, ez szokott segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nem is ítéljük el, de ha szinte sírva megy a szülõ, kocsit lehetne segítõkészebb vagy legalább próbálna nyugtatni. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: *kicsit
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy mégis csak kólikás? Nem "öreg" már ahhoz? Mettõl meddig tarthat?
Ez nem hiszti 3 honaposbabanal meg nincs hiszti minden pici baba sir ki tobbet ki kevesebbet

A barátnőm az utóbbi időben ragadós a hüvelyi nedvessége és a menzesze is késik már több mint egy hete. Ez valami fertőzés lehet?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni, de nem lehet, hogy terhes véletlen? Amúgy lehet tényleg valamilyen fertõzés is, sajnos könnyû összeszedni (nyilvános WC, starnd, bárhol) és attól is késhet a menzesze! De beszéljétek meg...vegyetek egy terhességi tesztet mindnképp, ha valami (baj) van, ha baj. Akkor már mutatja!

Nem lehet tudni, de nem lehet, hogy terhes véletlen? Amúgy lehet tényleg valamilyen fertõzés is, sajnos könnyû összeszedni (nyilvános WC, starnd, bárhol) és attól is késhet a menzesze! De beszéljétek meg...vegyetek egy terhességi tesztet mindnképp, ha valami (baj) van, ha baj. Akkor már mutatja!
Mindenképpen menjen el a barátnõd egy nõgyógyászhoz. Ha fertõzés az oka, minél hamarabb ki kell kezelni, hogy ne okozzon komolyabb bajt és Téged se fertõzzön meg. Ha terhes lett, akkor sem árt, ha minél hamarabb látja orvos.
Egy teszt nem ártana :Ö)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Nekem van egy baratnom, aki meg nem szeretkezet sokat es az utobi honapokba minden napba kozosultunk, man het napja hogy nem let beteg! 2 tesztet is csinaltunk es mind az jot ki hogy terhes, es meg is ugy faj a hasa mint menstrualas elot?

most terhes vagy nem?

Legjobb válasz: Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?

Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?
Biztos, hogy terhes. Ha késik is neki és a tesztek is azt mutatják, akkor tuti az. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, mert a nõdokihoz 16 éves korig szülõvel kell menni. A hasfájásnak idõvel el kell múlnia.
Mond mar hany evesek vagytok!!!
hat egyeertek...szerintem is terhes maradtal...mar ket teszt nem hazugik...ugy h csinaljatok vlmit ha nem akarjatok megtartani...en is feltem mert hat mikor en is lefekudtem a baratommal ra par napra kellett volna megjojjon es ra majdnem ket hetre jott...beijedtem nagyon
hany eves is vagy?
ÍRNI, AZT NEM TUDSZ, DE MÁR... HÜLYE KIS SZAROSOK!!!!!!
Szerintem is terhes, szóval azt utdom javasolni, hogy minnél hamarabb keressetek fel egy nõgyógyászt.
Nekem valami azt súgja, h ez kamukérdés... ha nem, akkor nõgyógyász mihamarabb!

A barátnőmmel kb 9 hónapja vagyunk együtt és mindig óvszerrel védekezünk. Most kb már egy hetet csúszik a menstruációja. Lehet ez oka hogy terhes vagy pedig csak szimplán késik vagy kimarad neki? Mekkora esélye van ennek?

Legjobb válasz: Azt írtad hogy mindig védekeztek,akkor nem sok esélye van,ha kinem szakadt a gumi,de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek,az attól is lehet hogy stresszel,de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)

Azt írtad hogy mindig védekeztek, akkor nem sok esélye van, ha kinem szakadt a gumi, de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek, az attól is lehet hogy stresszel, de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)
Ha mindig védekeztetek, és nem jutott sperma a hüvelybe, akkor nemigen lehet terhes. Csináljatok tesztet, egy hetes késésnél már mutat eredményt. Késés lehet stressztõl, idegességtõl vagy betegségtõl is. Ha nem jön meg, mindenképp menjetek orvoshoz, ki kell deríteni, mitõl késik!!! Ha tartós kapcsolatban éltek, jobb a fogamzásgátló, beszéljetek róla, a dokival is.

Mit vegyek a 14éves barátnőmnek akinek most volt egy hete a szülinapja és akkor már ellőttem minden "puskaporom" az ajándékkal kapcsolatba! Mit vegyek neki?

-A lány szeret sminkelni parfümöt használ jól öltözik ékszereket hord. Köszönöm el?re is a hasznos válaszokat!

Legjobb válasz: attól függ mennyit szánnál rá egy gravírozott karkötõ vagy nyaklánc jó lehet, ha nem akarsz 5000 ft-ot áldozni rá akkor valami kozmetikai kencefice(krém, smink eszköz amibõl már éppen kifogyóban van, vagy fürdõsó stb.)

attól függ mennyit szánnál rá egy gravírozott karkötõ vagy nyaklánc jó lehet, ha nem akarsz 5000 ft-ot áldozni rá akkor valami kozmetikai kencefice(krém, smink eszköz amibõl már éppen kifogyóban van, vagy fürdõsó stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, lehet a sminkes cuccok mellett döntõk :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!