Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek mint egy (294 db)

Mit csináljak akkor ha akár hányszor át megyek a barátnőmhöz mindig egy letölthető játékkal játszik?

Elegem van abból hogy akár hányszor át megyek hozzá mindig vagy a hajamat birizgálja vagy pedig 1 órán keresztül a gépnél ül. Én ezt nem bírom. Meg mondjam neki, hogy zavar?! Mert ha meg mondom egyb?l elküld az otthonából.

Legjobb válasz: Jó csak hogy az a baj hogy õ nekem a legjobb barátnõm és nem akarom meg bántani.

A kérdező hozzászólása: Jó csak hogy az a baj hogy õ nekem a legjobb barátnõm és nem akarom meg bántani.
ellenben õ megbánthat így téged?
ha elkezd játszani akkor mond neki h most akkor te hazamész...
mondd meg neki szépen, kedvesen, hogy ne haragudjon meg, de te szeretnél vele beszélgetni, szórakozni, és minden egyéb, mert gépezni otthon is tud. Sértõdés nélkül is el lehet intézni. Ha pedig a hajadat birizgálja, és nem mondod meg neki hogy zavar, tereld el a szót, és találj ki valamit gyorsan hogy mit csináljatok.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van köszönööm szepen.

A baratnom joba van egy lannyal, aki tok bunko csak neki jatsza az aranyost . Ha valamit nem ugy csinal ahogy o Mondja duhong. A baratnom mindig kibekul vele hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: mond meg hogy csak játsza ha a barátod el fogja hinni vagy csinálj telóval egy felvételt titokban remélem hasznos vol a tanácsom

mond meg hogy csak játsza ha a barátod el fogja hinni vagy csinálj telóval egy felvételt titokban remélem hasznos vol a tanácsom
Beszélj vele, mond meg neki, hogy téged ez zavar.
nem értem h mért baj ha szeretne egyszer egy héten elmenni bulizni egy jót.
A kérdező hozzászólása: az van, hogy megkérdezem hétvégén együtt leszünk, õ erre azt feleli, nem tudom megnézem lesz e valami buli... ez kicsit aggasztó : / és ha nincs semmi csak akkor
szerintem a barátnõd megtalálta a hosszú kapcsolat titkát :) én férjnél vagyok, gyerekünk is van, mégis van havonta 1-2szer mindkettõnknek egy "kimenõnapja" :) ez mindig is így volt nálunk, és mûködik :)
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy engem ez zavar. felháborodva fejemhez vágott egy csomó dolgot, télleg az van hogy sokminden fontosabb neki. meg õ a kapcsolatunkat összegyûri a magánéletével meg a barátaival, és ha összeveszik vkivel rajtam van levezetve.
Nekem is volt ilyen. Az oké, hogy megvan a saját élete és hagyni is kell, de hogy csak másodlagos idõelütõ segédeszköz legyél neki az egyáltalán nem normális.Kezelni sajnos én sem tudtam...szakítás lett a vége:/
Nekem a barátom hasonló. :( Ráadásul csak hétvégente van itthon, 3 napot. De abból 1 vagy 2 biztos, hogy buli vagy kocsmázás a haverokkal. Sajnos ez van, már kezdek beletörõdni. Néha én is elmegyek barátnõimmel, haverokkal, akkor meg látom rajta, hogy õ féltékeny. :D


Több mint egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Mind a ketten szűzek vagyunk, és már kijárna egy kis "kufirc", nem?

Én próbálkozom, de nem képes rávenni magát, pedig több adandó alkalom is volt, és hát könyörgöm, több mint egy év.... azért szerintem már vártam eleget, nem?

Legjobb válasz: ameddig úgy hívod, hogy "kufirc" addig nem.. hány éves vagy 12? azok nevezik így.. és nagyon röhögnek rajta.. nade a kérdésedre.. miért nem akarja beszéltél már vele errõl?

hát ne a zárdából keress barátnõket :) beszélj vele. és tényleg ha egy kicsit komolyabbak lesztek, akkor csináljátok
ameddig úgy hívod, hogy "kufirc" addig nem.. hány éves vagy 12? azok nevezik így.. és nagyon röhögnek rajta.. nade a kérdésedre.. miért nem akarja beszéltél már vele errõl?
Az úgy annyi idõsen már elég... durva. Kérdezz már rá nála, hogy miért nem bízik benned annyira!?
nem kell erõltetni. pláne 18 év alatt a lány lehet h nem is akarja. ezt meg kéne érteni. de hát ki mondta h már ennyi évesen csajozni kell? ennyi évesen még tök fiatalok vagytok. a 18 év alatti lányokat az ilyenben nagyon meg kéne érteni és nem erõltetni!
szarügy :D jah és terhes vagy xD
ha szüzet fogsz ki magadnak biztos hogy aszexuális lesz!..
hah? anyám is így nevezte... amúgy huh remélem én nem ilyen aszexuális bnõt fogok ki... f18
Sok dolog miatt nem akarhatja. 1: még nem érett meg rá. 2: érzi rajtad ezt az idegesítõ sürgetést és a türelmetlenséget. Senki nem szeretné nyomás miatt elveszteni. Rendben hogy már 1 éve együtt vagytok, de ha szereted, akkor nem téped a lapokat a naptárból, hogy mennyit kellett már várni rá. Ha nem éri meg, lépj tovább. Inkább mint hogy belekényerítsd valamibe amit még nem akar.
pettingeltetek már?
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg, hogy hány éves, hanem hogy már több mint egy éve együtt vagyunk, de még nem volt semmi... ennyi idõ után én már majd felrobbanok néha, õ meg jelét sem adja annak hogy vágyna rá, pedig 17 évesen már akarhatná
ezt annyira nem értem!!! ha egy csaj 14 évesen már elveszti a szüzességét, akkor ribi, de ha 17 évesen még az akkor apáca???!!
Hány évesek vagytok?
lehet, hogy nem szeret.
A kérdező hozzászólása: Én 18/F, õ 17/L
Én lány vagyok, és 26 évesen vesztettem el s szüzességemet.Féltem és undorodtam a szextõl. Próbáltam szexelni többször is, de mindig olyan hüvelygörcsöm lett, hogy a fiú képtelen volt belém hatolni. Akkor összejöttem egy férfival, aki megértett és meggyógyított.Azzal kezdte, hogy együtt aludtunk néhányszor, de nem volt szex, csak összebújás. Aztán közölte, hogy masszázs lesz, de szex nem. Akkor már annyira megbíztam benne, hogy nem görcsöltem, és a masszázs teljesen ellazított, fel is izgatott, és én kértem, hogy akkor most próbáljuk meg. És sikerült.

Szerintetek feltekeny kellene lennem ha a baratnom minden reggel beul a baratnoivel egy kavezoba a sulija melett?

Legjobb válasz: Miért kéne? Ne hülyéskedj! Nem chippandale showra megy! Nem kell mindent túlkomplikálni! Nincs is annál idegesítõbb, mint egy ok nélkül féltékenykedõ pasas!

Miért kéne? Ne hülyéskedj! Nem chippandale showra megy! Nem kell mindent túlkomplikálni! Nincs is annál idegesítõbb, mint egy ok nélkül féltékenykedõ pasas!
Szerintem attól, hogy minden reggel beül valahova a barátnõivel még kár lenne féltékenynek lenned!
nem, dehogy! csak ha szakítani akarsz vele...akkor emlegesd fel neki, hogy ez Téged zavar, garantáltan dobni fog!
utolsónak igaz van..én nõ vagyok, de köztünk is vannak olyanok, akiknek az állandó hülye féltékenységét nem is tudom, hogy lehet elviselni...
Na egy ilyen pasitól mentse meg a lányokat az Isten
Kár lenne ha ez miatt szakításra kerülne a dolog.
Jó, igazatok van! Nekem ez eszembe se jutott, ugyanis én abszolút nem vagyok féltékeny senkire, ezért is zavar, ha valaki az rám.
én az lennék:S de ha szeret ugyse csal meg:)
Meg az olyan nõktõl elõttem szóló, akik a féltékenyebb pasasokat tartja gázosnak. Mennyi aberrált [email protected] rohangál, féltékenységi rohamokkal, mirõl beszélt....? Hagyjad már. Mind a 2 nem tagjai között vannak dilisek, azok találjanak egymásra és jól ellesznek. Nem fognak legalább unatkozni.
Nem kell emiatt féltékenynek lenned, hülyeség. Én is beülök néha a bnõimmel ide-oda, akár kocsmába is, buliba is járok, mégsem csalom meg a barátomat, sõt õ az egyetlen a számomra.

Barátnőm amikor elélve érzem hogy a hüvelyéből mint egy kis gömg folyadékot bocsájt ki, szex után amikor elmegy a wcre átlátszó folyadék jön ki belőle. Ennek közze van a női sqirthez?

Legjobb válasz: Nem, ez csak méhnyaknyák, minden nõnél termelõdik, állaga és mennyisége a ciklus során változik. A spriccelõs orgazmus során áttetszõ folyadék távozik, de nem minden nõ képes rá.

Nem, ez csak méhnyaknyák, minden nõnél termelõdik, állaga és mennyisége a ciklus során változik. A spriccelõs orgazmus során áttetszõ folyadék távozik, de nem minden nõ képes rá.
hüvelyváladék.
nem ahhoz van köze, mert az ott az adott pillanatban jön, ha dugás közben lenne, akkor ragadnál Te is, bõven olyan lennél N
A kérdező hozzászólása: szex közben van amikor õ elmegy érzem én is mintha teljesen elfolyna belülrõl!Nöi orgazmusnál van ilyen??
igen, de nem belülrõl, hanem kifolyik, ezért ragadnál Te is de ez sincs mindenkinél, N
A kérdező hozzászólása: létezik hogy õ így megy el??mert mindig akkor van csak amikor elmegy!És ha kihúznám menet közben lehet spriccelne??vagy az nem hüvelyi??

A barátnőmnek van egy barátja, de ő mindig focizni megy. Mit csináljon, hogy a vele többen legyen?

A fiú csak focizni szokott.Tényleg mit csináljon?? A barátnőm nevében is kösz!

Legjobb válasz: Semmit, meg lehet kérni egyszer szépen. A többi baromság. Aki bízik a párjában, az elfogadja a döntését. Én sem szeretném minden napomat egy olyan lánnyal tölteni, aki máris irigy és féltékeny, ha bármi mással foglalkozok. Szóval, amit tanácsolok: meg lehet kérni szépen, ha hallgat hallgat, ha nem nem. Zsarolni, kényszeríteni, fenyegetõzni, és bármit tenni, amivel a viselkedését kontrollálni próbáljátok, az baromság, és rövid úton szakításhoz vezet. El kell fogadni hogy van saját élete, ha nem tetszik, akkor biztos van olyan, aki többet lenne szívesen vele.

Semmit, meg lehet kérni egyszer szépen. A többi baromság. Aki bízik a párjában, az elfogadja a döntését. Én sem szeretném minden napomat egy olyan lánnyal tölteni, aki máris irigy és féltékeny, ha bármi mással foglalkozok. Szóval, amit tanácsolok: meg lehet kérni szépen, ha hallgat hallgat, ha nem nem. Zsarolni, kényszeríteni, fenyegetõzni, és bármit tenni, amivel a viselkedését kontrollálni próbáljátok, az baromság, és rövid úton szakításhoz vezet. El kell fogadni hogy van saját élete, ha nem tetszik, akkor biztos van olyan, aki többet lenne szívesen vele.
menjen le a barátnõivel nézni, vagy el máshova... esetleg más pasit keressen.

Van olyan mobiltelefon amit le lehet követni? Mondjuk a barátnőmnek veszek egyet ajándékba, ő nem tudja, hogy van benne ilyen funkció és én mindig tudom, hogy hol jár.

Legjobb válasz: Én casio-órát tudok ilyet de nagyon drága. Ilyen telefon ha jól tudom nem kapható magánszemélyeknek.

Én casio-órát tudok ilyet de nagyon drága. Ilyen telefon ha jól tudom nem kapható magánszemélyeknek.
A kérdező hozzászólása: hasonló a hasonlóval társalog :) )) hehe
Minden telefont le lehet követni, de nem neked, hanem minimum a rendõrségnek.
i-phone :D:D:D:D:D:D:DD jézusom hogy lehet így leírni XDDDD . a barátnõdet meg ne akard lenyomozni te bunkó.
az i-phone olyan :S
A kérdező hozzászólása: a pannon oldalán találtam valamit, de az csak üzleti ügyfeleknek elérhetõ valami flottakövetésnek hívják. De ehhez bármilyen teló jó?
Elvileg létezik ilyen, bár nem legális. Volt is egy cég, ami túl nagy reklámot kapott, rászállt a hivatal és azóta hivatalosan nem foglalkozik ilyesmivel. Sajnos elfelejtettem a nevét, talán azért mert én megbízom a feleségemben.
bármelyik gps-es, symbianos nokiával lehet ilyet csinálni.

A baratnommel lassan egy hete vagyunk egyutt es o 2 hete szakitott a volt pasijaval de meg mindig ot szereti 6 honapig voltak egyutt, azt mondja h mindig mikor velem van az expasijara gondol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?

Ne gondolj semmire. nem heverte még ki a szakitast. bizonyitsd be neki h te sokkal jobb vagy mint a volt pasija. azt azonban nézd el neki ha néha hianyzik neki. nem volt meg a kötelezõ gyászidõszak. :S nem véletlenül jar veled, nem?
hát én nem mentem volna ebbe a kapcsolatba bele márha ez kapcsolat aszondod egy hete vagy vele de két hete szakított szóval szakítás után eltelt egy hét és már új kapcsolatba keveredett szerintem ne várj túl sokat tõle te is lehettél volna óvatosabb azér fél évet nem lehet egy hét alatt elfelejteni...
2 hét után alatt nem lehet felejteni. Téged ez nem bánt, hogy folyton az exet említi?
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet elfeljeteni ezt mondtam is neki h megertem...de epp ez bant h ot emliti:D csak nem tudom mit tegyek ellene
Mit értesz az alatt, lassan egy hete vagytok együtt? Már 6 napja? Komoly.. Kellene hagynod neki egy kis idõt, h eldöntse, mit is akar tulajdonképpen.
A kérdező hozzászólása: Szexpartiban* :D
-mindenki mindenkivel? Kihagyom -ha valóban szereti a pár egymást akkor nem mennek ilyenbe bele. -persze, csak felvetés.
Csak egy kérdés: A "mindenki mindenivel"-be beletartozik a haverom is?:D
Azért remélem, hogy csak meggondolatlanságból írtad a "mindenki mindenkivel"-t. xD
A kérdező hozzászólása: Kicsit rosszul igazatok van.
ööö... de én bi vagyok... ha véletlenül pont bejössz nekem, megdughatlak? Már késö, kérdést nem lehet javítani:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!