Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek jobban fáj, (6 db)

Miért van az, hogy a barátnőm most vesztette el a szüzességét, de a 2. alkalom jobban fájt neki és nem is bírta?

3 napja vesztettük el mindketten a szüzességünket egymással. Nagyon nehezen ment be, de végül sikerült elég jól betenni. Utána kihúztam és csurom vér volt minden, nagyon vérzett. Nem is szexeltünk úgy igazán, csak annyi volt, hogy betettem meg kivettem. Szerencsére a vérzés elmúlt neki és már nem is fájt neki. Ma eljött, gondoltuk most már jobb lesz... Alig ment be félig és azt mondta, hogy sokkal rosszabb, mint az els?. Ezután vérzett is neki megint egy picit. Ez miért van? Biztosan elvesztette az 1. alkalommal a szüzességét? Rengeteg vér kifolyt. Lehet arról szó, hogy még nem gyógyult be neki?

Legjobb válasz: A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!

A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!
Ferikeee, te ne beszélj hülyeségeket arról amihez nem értesz. Nem akarlak megbántani, de tényleg ne riogasd már szerencsétlen kérdezõt a találgatásaiddal. Nincs ott semmilyen nyílt seb. Kérdezõ, minden nõnek másmilyen szûzhártyája van, és a párodé valószínûleg egy vastagabb volt, ami amikor megszakadt, jobban vérzett mint egy átlagos vastagságú. Megértem, hogy nem igazán volt gusztusotok folytatni, de ne aggódj semmi gond. Ami viszont a teendõ, hogy legközelebb a barátnõdet minél inkább felizgasd, illetve biztosítsd, hogy el tudjon lazulni. Pár korty bor vagy valami jót tehet neki, vagy esetleg használjatok síkosítót. Legyél vele óvatos és gyengéd, ugyanis bár nincs szûzhártyája, a hüvelye nem tágult még ki, így fájhat neki amikor behelyezed, de ha van síkosító, el van lazulva, fel van izgulva, és te óvatos vagy, akkor nem lesz gond :) Szóval elõször csak kicsiket mozogj benne, ha sikerült berakni, és ahogy látod, hogy kezd hozzászokni, akkor lehet a tempót gyorsítani, de lehet, hogy az elsõ igazi alkalom még nem lesz neki kellemes. Meg kell szoknia, csak annyit tehetsz, hogy mellette állsz, figyelsz rá, óvatos vagy vele, és gondoskodsz róla, hogy érzi, hogy szereted, támogatod, és a legjobbat akarod neki.
Hát igen, meg a vér "síkosítóként" is funkcionált. Most, hogy kevesebb volt a vér, szárazabb volt a hüvelye, és olyankor elég kellemetlen. Gondolom, félt is tõle. Ha veszel síkosítót, az is hasznos lehet, akkor nem fog annyira fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez hasznos volt!
1. Nem gyógyult be 2. Nem lazult el eléggé
A kérdező hozzászólása: Mármint amikor már nem fáj neki.
1 év
A kérdező hozzászólása: És ha csak könnyebb sérülés volt odabenn? Mennyi a normál gyógyulási idõ?
Szerintem a hártyával együtt jött a hüvely faláról egy pici bõr is, szal most konkrétan ott egy nyílt seb van, nem csoda hogy fájt neki.. Várjatok még vele egy kicsit.. mondjuk egy 1, 5-2 hét után próbáljátok meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A barátnőmmel szeretném hátulról is kipróbálni de neki nagyon nem teccik az ötlet vagyis próbáltuk már de fájt neki, azóta jobban fél tőle mint az első eggyütléttől:/ Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem én vagyok az a barom, aki annak ellenére, hogy a párjának fáj vmi, csak azért is csinálja. Te vagy itt a barom drágaság, nem én. Arról nem is beszélve, hogy a lánynak ugyan miért kellene a végbelét közösülésre használnia? Elárulom: A te segged is pont ugyan olyan. Sõt, neked legalább van prosztatád, amit el lehet érni onnan. Inkább az ilyen barmokkal kellene csinálni vmit, mint te. Nem csak az oldalról letiltani, hanem nõ közelébe se engedni. Szánalmas vagy, undorító és önzõ. Minek vagy azzal a szerencsétlen lánnyal, ha leszarod, hogy mi fáj neki és mi nem?

Nem én vagyok az a barom, aki annak ellenére, hogy a párjának fáj vmi, csak azért is csinálja. Te vagy itt a barom drágaság, nem én. Arról nem is beszélve, hogy a lánynak ugyan miért kellene a végbelét közösülésre használnia? Elárulom: A te segged is pont ugyan olyan. Sõt, neked legalább van prosztatád, amit el lehet érni onnan. Inkább az ilyen barmokkal kellene csinálni vmit, mint te. Nem csak az oldalról letiltani, hanem nõ közelébe se engedni. Szánalmas vagy, undorító és önzõ. Minek vagy azzal a szerencsétlen lánnyal, ha leszarod, hogy mi fáj neki és mi nem?
"ha szeret ad még 1 esélyt! " Ezt a baromságot. Miért kellene vkinek eltûrni azt, ami fáj neki? Ennyi erõvel minden nap jól végigverem a párom egy bottal, de "ha szeret elviseli". Aki szereti a párját, az nem kér tõle olyat, ami neki fájdalmas. Érted ezt? Kérdezõ: Ha fáj neki, akkor minek akarod erõltetni? Miért élvezet az neked, ha õ szenved? Szadista vagy, vagy mi a jó fene? A te segged is ugyanolyan, vegyél egy vibrátort azt dugdosd a sajátodba...
"próbáltuk már de fájt neki"
Lány vagyok, nincs prosztatám. És a %-omat még nem sikerült levinned, szóval erõlködjél még.
Mármint az anál fáj neki? Próbáld sok sikosítóval és fokozatosan tedd be, de elõször ujjazd csak. Nekem is fájt az elsõ, de barátom miatt belementem utána többször is. Pár alkalom és megszerettem nagyon. Nem fájt egyáltalán.
Ha jól csinálja ha nem, ha a lány fél és nem tud ellazulni igenis fáj neki! Elég önzõ vagy, hogy azok után, hogy ez kellemetlen neki te még erõltetnéd, hát én ilyen pasit már rég ott hagytam volna.
ha fájt neki nem voltál elég óvatos vagy nem használtatok elég síkosítót! ha jól csinálod nem szabad h fájjon neki! szal mondd meg neki h próbáljátok meg még 1x és most nagyon vigyázni fogsz meg abbahagyod ha mondja stb stb csak te nagyon szeretnéd! ha szeret ad még 1 esélyt! 17/F
nyald ki sokszor azt ond neki ennyi sziveszégért csinálja meg veled az anált :)
"ha már 5 éve vagyunk együtt akkor szerintem igazán kibírná egyszer, tartottam már én sokszor a hátam miatta" Egyszer kibírná? Ez mégis milyen hozzáállás, már ne is haragudj?
Látom, hogy kérdeztél. De talán nem kötelességem minden percben ezt az oldalt nézni. (Az elõzõt nem én írtam, de erre magad is rájöhettél volna, ha ránézel a %-ra.) Egyébként meglepõ módon, orvosi egyetemen orvosnak tanulok. (Általános orvosi szak)
A kérdező hozzászólása: amint már montam nem érdekelnek a számok, de szerintem hanyagoljuk egymást mert reggelig osztani egymást. válasz?
Csak gondolkodj el azon, hogy tényleg miért is akarod ezt az egészet. Részemrõl lezárva.
84%-osnak van teljesen igaza. Ha nem szeretné akkor miért kell ráerõltetni? Ez nem azonmúlik, hogy szeret vagy nem. Az viszont elégnyilvánvaló hogy te vagy nem szereted vagy egy intoleráns baromfi vagy. Vegyetek szépen egy vibrátort, amit majd a barátnõd használ a te fenekedbe. Jó szórakozást :)
És neked van barátnõd? Beszarás... Habár úgy kell neki... nem sajnálom.
Hát hogy te mekkora egy tapló vagy!Nem akarja, erõlteted?!Dugdoss a saját seggedbe farokméretû tárgyakat, úgy, hogy nem akarod, azt megtudod, milyen kellemes.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem valamit
És a s.eggedet is tartottad neki? Azt nem engednéd, igaz-e, hogy egy akkora mû[email protected] feltoljon neked és húzogassa, mint a tiéd? És ha nem, miért nem? Már látom a választ: mert nem vagyok b.zi.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem magam okosabbnak csak ha már 5 éve vagyunk együtt akkor szerintem igazán kibírná egyszer, tartottam már én sokszor a hátam miatta. megkérdezhetem hogy mit tanulsz?
Jah bocs, "egésségügyi fasságba".
Nem tudom miért szidsz, én legalább írni megtanultam, de úgy látom, neked még az általános iskolát sem sikerült végigjárnod:) Miért gondolod, hogy több eszed van? Egyébként egészségügyi "fasságba" járok igen, orvosi egyetemre. Talán akkor annyira még sem vagyok degenerált, mint te.
A kérdező hozzászólása: a tiédet kipróbálnám!!!! egyetem annak lehet csak neve is , papírt adnak nem eszek szépségem . gondolom valami egésségügyi fas...ba tanulsz
20 éves vagyok. És ha az egyetem neked elvont, akkor legyen. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha vkit szeretsz, nem kényszeríted olyanra, ami neki fáj. Miért akarod análisan, ha látod az arcán, hogy nem jó neki? Minek akarod erõltetni? Miért nem jó a puncija?
A kérdező hozzászólása: ez az hogy lány és nem nõ , akkor gondolom valami kis tizenévescsitri lehecc és valami elvont iskolába jársz
A kérdező hozzászólása: gondolom neked a kur....nyád szokta a prosztatádad maszíroszni és gondolom van tapasztalatod, engem nem érdekelnek a számok . jajjj szegény pár le is csökkent a százalék!!!!!! hihi kbbe
84% olvasd már el még1x... ha jól csinálja egyáltalán nem fáj a lánynak!!!
Én egy análkedvelõ nõ (asszony) vagyok. Tehát alapvetõen mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy imádom mikor a férjem a fenekembe élvez :-D Sõt, szerintem nemcsak egy tartós kapcsolatban, hanem egyéjszakás kalandban is lehet olyan figyelmes partnert találni, akivel lehet élvezni az anált. Én is egyéjszakás kalandban kaptam rá az ízére. DE: Ahogy a kérdezõ beszél a barátnõjérõl az nekem visszataszító. Mert az én olvasatomban, semmi sem perverz, míg mind a 2 fél élvezi. És náluk nem ez a helyzet :-( Ha meg véletlenül félreértettelek volna: Tanácsok: Minél több idõt tölts az alsó testrészén. Akár orálisan, akár manuálisan. Izgasd a csiklóját amennire tudod. Közben a másik kezeddel kalandozz néha a hátsó irányba. Eleinte kívülrõl izgasd a záróizmot. Késõbb ha lazult, akkor egy újjal (síkosítóval) beljebb is merészkedhetsz, ha nem ellenkezik akkor haladj tovább. Szépen lassan 2 újjal stb. Ha tetszik neki, akkor õ maga fogja felajánlani a hátsóját, ha nem, akkor nincs értelme erõltetni. Ez a folyamat akár hetekig is tarthat. Lehet, hogy elsõ 2-3 alkalommal csak azt engedi, hogy megsimogasd a lukat :-D Tehát ha szereted a barátnõdet, akkor sok kitartással és odafigyeléssel rávehet egy második körre. Még a végén hogy nagy análfant csinálsz belõle :-D
Rakd seggbe.Annak tuti örülni fog.
Nem tudsz vele mit tenni.
kend be síkosítóval.
Tágísd ki elõször kicsit az ujjaiddal, és nem mindegy az sem, hgy mennyi elõjáték van, lehet hogy nem izgul fel eléggé, vagy nagyon szûk.
Ha azért fáj neki, mert túl szûk, akkor az, amit fentebb leírtak: síkosító, ujjazás, hosszabb elõjáték. Lehet más oka is a fájdalmas szexnek, de ez már nõgyógyászati kérdés, te nem tudsz vele mit csinálni.

A barátnőmnek egyre jobban fáj, mikor szeretkezünk, pedig már lassan fél éve elvesztette a szüzességét. Mi lehet a gond?

Rendesen nedvesedik, nem hiszem, hogy azzal van a gond (legalábbis tapasztalatom szerint), ha óvszert használunk viszont eléggé kiszárad, mostanában ezért mell?ztük, viszont mára ott tart a dolog, hogy annyira fáj neki, hogy nem tudunk szexelni. Eléggé vad, gyors, mármár durva szexet szeret, lehet hogy attól van? Nekem is van egy folt a péniszemen, ami úgy néz ki, mintha kidörzsölte volna valami. Soha nem hallottam még ilyenr?l,és nem hinném, hogy betegség, hiszen csak egymással szeretkeztünk, és mindketten szüzek voltunk még, mikor belekezdtünk. lehet hogy összeszedett valahol valamiféle fert?zést?(most volt kint horvátországban egy hetet) remélem van biztatóbb ötletetek! El?re is köszi

Legjobb válasz: Ha fertõzés, akkor nem most szedte össze, mert elmondásod szerint ez az állapot már régebb óta tart. Lehetséges, hogy a vadság miatt annyira kidörzsölõdött, hogy már nagyon fáj neki, ha hozzáérsz. Én mindenképpen javaslom a nõgyógyászt, mert csak õ tudja pontosan megmondani, hogy mit kell tennie, mitõl lehet és hogyan kezelje. Menj el vele te is a dokihoz, ha nagyon fél. Igaz, hogy a vizsgálatnál nem lehetsz jelen, de elõtte-utána jól fog eni neki, hogy vele vagy.

Ha fertõzés, akkor nem most szedte össze, mert elmondásod szerint ez az állapot már régebb óta tart. Lehetséges, hogy a vadság miatt annyira kidörzsölõdött, hogy már nagyon fáj neki, ha hozzáérsz. Én mindenképpen javaslom a nõgyógyászt, mert csak õ tudja pontosan megmondani, hogy mit kell tennie, mitõl lehet és hogyan kezelje. Menj el vele te is a dokihoz, ha nagyon fél. Igaz, hogy a vizsgálatnál nem lehetsz jelen, de elõtte-utána jól fog eni neki, hogy vele vagy.
Sajnos nem vagyunk orvosok így nem nagyon tudunk pontos választ adni a kérdéseidre, csak a személyes véleményünket mondhatjuk el. Az én véleményem szerint ez egy körforgás. A barátnõd nem tud rendesen benedvesedni így a szex egyre durvább lesz, ami csak még jobban ront az állapotán. Szerintem minél hamarabb menjetek orvoshoz és mutassátok meg magatokat nehogy baj legyen s addig is szüneteltessétek az eggyütlétet. Ez mindkettõtöknek érdeke! Lehet, hogy kaptatok valamilyen fertõzést és az okozza. Személy szerint egy sürgõs orvosi kivizsgálást javasolnék mindkettõtöknek.-szexmentesen a ti érdeketekben(ha nem kaptál ott elég választ felkereshetsz egy szexológust)
Én is szeretem a durva szexet, de már csak az orgazmus után, mert addigra kellõen ellazulok, bevadulok.Ha elõtte nekem nem volt jó, akkor nem jó a szex sem.A nõk nagy része nem élvezi a hüvelyi szexet.Próbáltad már úgy, hogy elõször önzetlenül kielégíted majd utánna csinálod? Lehet, hogy megsérült a hám a hüvelyében, akkor pihentetni kéne pár napot v.allergiás is lehet a gumira v.a síkosítóra.
A kérdező hozzászólása: Furán fogalmaztam, nem régóta tart, amióta visszajött horvátországból, egy párszor voltunk együtt, de az utolsónál már beraktam, és nem is tudtuk folytatni. Mint mondtam, a nedvesedésével nincs probléma. Ebben teljesen biztos vagyok, max a vadsággal lehet a gond. Mindig kielégítem szex elõtt, ha nem, akkor nem is szokta élvezni. Egyébként a 15-20 perc elõjáték után nálam természetes az orális szex, és a rendes szex után is ki szoktam elégíteni. Nem szeretem, ha nem élvezi az együttléteinket, épp ezért szeretkezünk durvábban, mert azt élvezi. A gumiban lehet valami, ugyanis a Maskulan óvszerektõl teljesen kiszárad, de ahogy mondtam, mellõzzük mostanában. Remélem tényleg csak hámsérülés, de már tervezzük az orvost. Köszi szépen a segítséget
Naggyon felelõsségteljes pasi vagy :) DE jó lenne ha az összes pasi ilyen lenne... ! Remélem azóta már rendbejöttetek! ;)
Van egy ötletem.Az egyik hogy minden agyban dõl el hogy fáj neki.Lehet hogy nem mûködik úgy valami ahogy kéne és nem engedi el magát annyira.Ezt minden csaj tudja akkor kegyetlenül tud fájni még ha nedves is...Hameg minden oké köztetek akkor egyértelmû hogy nõgyógyáz.Magad miatt meg ne aggódj az csak egy zsír folt.Errõl már beszéltünk itt egy másik kérdésben még megtalálod ha nagyon keresed.Sokszor hallottam már ezt a bajt.
ejj te szadista :D
Nem a péniszed nagy, hanem suta vagy a szexhez, és nincs elõjáték. Ha egyáltalán igaz amit itt hablatyolsz...XD
Mekkora tahó vagy...:S Szegény barátnõdet sajnálom. Akarod, hogy jó is legyen neki, vagy egyáltalán nem érdekel, csak neked legyen jó? -.-"
Biztos kidobnám a pasimat ha ekkora állat lenne... Nem tudom sok idióta miért élvezi ha fájdalmat okoz a nõnek...
tényleg egy paraszt vagy ha ezt élvezed. szegény lányt sajnálom...
az baj cimbi és örülj neki, ha ezek után még akar veled ilyet csinálni. azt persze nem élvezed, ha látod, hogy élvezi, gratulálok.
Vigyázz!! Többet nehogy szexelj vele véletlenül átszúrod valamelyik belsõ szervét.
Szegény lány?!?! Miért szegény??? Fogyatékos, hogy nem bír szólni??? Vagy, ha még az elsõ ilyen alkalom után is képes aláfeküdni a pasijának, akkor lehet, hogy õ is élvezi, akkor meg mitõl szegény???
Ha a barátnõdnek nem baj akkor nekem se...
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha õ is élvezné, de ez engem akkor is felizgat.

Melyik a rosszabb a hangszálgyulladás vagy a torokgyulladás? Melyik fáj jobban? És még mindig ötleteket kérek hogy hogyan lehet a barátnőmnek hangszálgyulladása vagy torokgyulladása.

Már próbálta a barátn?m a sok fagylaltot,jeget,nagyon hideg vízet..nem vált be ötleteket légyszi.

Legjobb válasz: Miért akar megbetegedni? O.o

Miért akar megbetegedni? O.o
A kérdező hozzászólása: Ènekversenyre kéne mennie , de nem akar indulni.a szüleit is próbálta lebeszélni, de nem sikerült.a tanár meg kötelezõvé tette.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!