Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek jobban (109 db)

Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, én is neki de holnap megyünk standra, és jön barátnőm is. (elöször találkoznak ők ketten) mi van ha a barátnőm jobban tetszik neki? ! ( jobb az alakja, szebb is )

Legjobb válasz: emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.

emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.
Ha konkrétan nem nyomul rá, nincs miért aggódnod.
Soha ne menj pasit szerezni nálad jobb csajjal, szarvashiba. Lehet hogy akkor is te kellenél neki, de minek kockáztatni?

19 éves vagyok, a barátnőm 18 éves. Mit kéne tennem, hogy a barátnőm jobban el kezdjen érdeklődni felőlem?

19 éves vagyok,a barátn?m 18 éves.

Legjobb válasz: Te bármit tehetsz,de ha õ nem csinál semmit akkor nyista. Am sztem már õ véget akar vetni a kapcsolatnak.

Te bármit tehetsz, de ha õ nem csinál semmit akkor nyista. Am sztem már õ véget akar vetni a kapcsolatnak.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném , mert csomó mindent tervez velem de köszönöm szépen válaszod !
Én sem vágom mi a nõknél ez 1 évutáni trágárkodás, de ezt csinálják ez tény és undorító. Én két dolgot szoktam csinálni-Mit mondtál?-utána jön a para és elhallgat-vagy ha nem olyan súlyos, akkor egy napra megsüketülök.
1vok, akkor lehet h annyira nem akarod elveszíteni, h kicsit sokat vársz tõle, és veled akar maradni, csak kicsit több hely kell neki, a csúnya beszédet meg tartogassa az ágyba :P :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen válaszod
Szexeltek már?
nem akarlak elkeseríteni, de kb én is ilyen voltam exemmel :S sok mindent terveztem én is vele, de végén szakítottam... am majdnem 2 évig voltunk 1ütt... 19/L
Talán a barátnõd jobban néz ki?(nem akarlak megsérteni..)
Csúnya vagy, õ meg szép.
A kérdező hozzászólása: Még egyikünkrõl se látot képet
Akkor a barátnõddel jobban kijön.Ennyi.
Hát akkor szerintem elég mindegy.
Akkor honnan ismeritek egymást?
A kérdező hozzászólása: A sráccal itt ismerkedtem meg
Lehet, hogy csak egy unalmában szórakozó harmincas kocka.Amúgy lehet, hogy nem vagy elég érdeklõdõ?
nem ártana, ha beléd szeretne... tuti nem szerelmes beléd.
Fújj egy kis permetezõszert a szemébe...
csináld te is neki ezeket, ha nem viszonozza akkor gond van....
napközben figyelj oda rá jobban, ne csak az ágyban legyenek elvárásaid, azért tenni is kell, fõleg egy hosszú kapcsolatban, ha meg nem régóta vagytok együtt, akkor tényleg valószínû, hogy nem szeret
ne legyél büdös

Mit tegyek hogy a barátnőm jobban észre vegye h szeretem?

Legjobb válasz: Vegyél neki vmit, de inkább vidd el valami jó helyre, nem muszáj külföldre, és sokat beszélgess vele!!Hajrá

Vegyél neki vmit, de inkább vidd el valami jó helyre, nem muszáj külföldre, és sokat beszélgess vele!!Hajrá
Legyél vele nagyon kedves: mondd neki, hogy mennyire szereted, dícsérd a külsejét, hogy mennyire szép, milyen jól áll rajta a ruha, stb. Gyakran öleld át, sokat puszilgasd. Hogyha sétálgattok vhol, hívd meg egy fagyira, néha vegyél neki vmi apróságot (nem kell, hogy drága legyen! pl. egy csoki bõven megteszi). Kb. ennyi jutott eszembe, én ezeknek mindig nagyon szoktam örülni. 18/L
A kulcsszó: Figyelmesség. Figyelj rá, kérdezgesd, hogy mi van vele. Emlékezz a dolgaira. Mindíg õ legyen az elsõ. Persze ne fojtsd meg a rajongásoddal. Ha õ is szeret akkor nincs gáz. Sok sikert.

Hogy érjem el azt hogy a baratnöm jobban odafigyeljen rám?

Elnézest a helyes irásért nem vagyok jó bene

Legjobb válasz: gondolom srác vagy... esetleg mondasz egy kort? meg hogy hogyan nyilvánul meg ez az "oda nem figyelés"? talán többet tudunk segíteni :)

gondolom srác vagy... esetleg mondasz egy kort? meg hogy hogyan nyilvánul meg ez az "oda nem figyelés"? talán többet tudunk segíteni :)
A kérdező hozzászólása: 17 és kicsit olyan közvetlenül beszél velem az üzenetek végére nem irja oda hogy szeretlek már monta hogy kicsit érzekeny vagyok es mindenért megsértodok és hogy roszul esik lehet de az a baj hogy az ember meg erzi azt hogy nem figyelnek rá elégé és most ezel én is igy vagyok. szerintetek min kelene valtoztask?
én megértelek, az én barátom is ilyen:) mármint én mindig mondom neki, hogy szeretem, és tényleg igyekezek odafigyelni rá, de azért én is emberbõl vagyok:P magyarul: korántsem vagyok tökéletes, szal elõfordult már hogy elfelejtettem valamit, amit nem akartam, pedig nem is volt olyan fontos, de a barátomnak akkor is rosszul esett:( szóval evvel vigyázni kell!:) amúgy én pont ezt szeretem a barátomban, hogy ilyen érzékeny, és mindenre nagyon odafigyel:) nem csoda hogy õ is ugyanilyen szintû odafigyelést vár el, aminek kicsit nehéz megfelelni, de én mindent megteszek ezügyben;):D sajnos azt kell, hogy mondjam, de az az egyetlen megoldás, ha beszélsz vele errõl. magától nem fog rájönni, hogy ez téged bánt, vagy adhatsz neki jeleket a nemtetszésedrõl, de lehet, hogy félreértelmezi, esetleg megbántod vele... tudom nehéz elmondani a gondjainkat, de hidd el, ez a lehetõ legjobb megoldás a problémák megoldására:) persze figyelj oda, hogy finoman mondd el neki, nehogy megbántsd vele közben:)
A kérdező hozzászólása: de egy ideig minden rendben volt mikor pl most a téli vakacióba éreztem azt hogy igen is szeret törödik velem de 2 3 napja már megint azt erzem hogy nem törödik velem velem van a gond? probajm meg azt hogy kicsit en se figyelek anyira rá?

Mit tegyek, hogy a barátnőm jobban bírja?

Miért van az, hogy a barátnőm szinte egy percen belül elmegy. Biztos, hogy orgazmusa van, mert jól ismerem őt. Neki is kínos, nem csak nekem rossz ez, mert utána, már nem kívánja.23F

Legjobb válasz: Barátnõm is ilyen gyorsan elélvezõ típus. Nekem mondjuk tetszik, hogy ilyen hamar elélvez, mivel én sem bírom órákig a szexet, így legalább én is kielégülök és nem egyéb módon kell befejezni.

Barátnõm is ilyen gyorsan elélvezõ típus. Nekem mondjuk tetszik, hogy ilyen hamar elélvez, mivel én sem bírom órákig a szexet, így legalább én is kielégülök és nem egyéb módon kell befejezni.
Mivel te sem bírod sokáig, érezd magad szerencsésnek, meg a barátnõd szemében is fasza gyereknek számítasz, szal örülj neki és jónapot. Az jobb lenne, ha te 10 percig sem bírod, õ meg 40ig akarná? Akkor meg azért sírnál, hogy tul hamar élvezel el...addig kinlódsz vele, hogy bírja jobban, amig te fogod megszívni:D
Ez csak példa volt.
9 de itt nem a csávó megy el hanem a csaj!
Jó mondjuk mi ilyen téren tapasztaltak vagyunk. De amúgy ezen rengeteg féle képpen lehet változtatni. De mondjuk ha másodpercek alatt elmész a pu**i látványától akkor az nem kis problem.
na neee! ezt nem hiszem el, hogy ilyen van!
3. Miért lenne bizarr? A férfiak sem egyformán bírják. Van aki órákig is képes szexelni, van aki pár másodperc után elélvez. Miért lenne ez másképp a nõknél?
A kérdező hozzászólása: Sajnos képtelen vagyok rávenni, hogy tovább folytassuk, pedig nem rajtam múlna..Egyszerûen olyan neki, mint a fiúknak, miután elmegy, tehát hozzáérni sem lehet..(de nem fiú:)
ezt nem értem.. ha nem hagyod abba akkor elmegy másodszor vagy harmadszor... vagy akkor abba kell hagynod?!
a nõk képesek sorozatos orgazmusra, beszéld meg vele, hogy próbáljátok ki, hogy te tovább folytatod amíg élvez és utána is, és lehet, hogy egy kicsit kellemetlen elsõre, se aztán hirtelen visszajön a vágy, és jöhet a következõ orgazmusa :)
Na mivan? Ez elég érdekes hiszen a nõk sokkal jobban bírják a szexet mint mi pasik. 1perc alatt még nem is értem hogy kerülhet ennyire izgatott lelkiállapotba. Én a párommal nagyjából 30-40 percig is szexelünk mire õ elélvezik. Lehet hogy a barátnõdnek van valami problémája mert ez így elég bizarr.
mázlisták!!! :D
Azok a csajok, akik képesek a hüvelyi orgazmusra, azok jellemzõen hamarabb el tudnak élvezni. (nem mindegyik persze) A feleségem is ilyen. Dugáskor 2-3 perc alatt elélvez, de ha nyalom, akkor negyedóra a minimum.

Miért van az, hogy a barátnőm jobban kell a fiúknak, mint én, mikor. (? )

... ő sokkal kövérebb, vagyok olyan jófej és szép,mint ő, én halálra koplalom magam,hogy olyan legyek, mint a sztárok vékonyságban, alakban. Igaz, picit válogatok fiúk terén. Testre kb. AnnaSophia Robb és Vanessa Hudgens kereszteződése vagyok.

Legjobb válasz: Mert neki van melle. Ne koplalj annyit, nézz úgy ki, mint a barátnõd, és kész! Vagy mutass egy képet magatokról.

Mert neki van melle. Ne koplalj annyit, nézz úgy ki, mint a barátnõd, és kész! Vagy mutass egy képet magatokról.
Ha csontvázzal akarnánk járni, akkor elkérnénk az iskolai szertárból. Hízzál, királylány
"halálra koplalom magam, hogy olyan legyek, mint a sztárok vékonyságban, alakban." Azért, mert ennyibõl is lejött, hogy felszínes, irigy, és stílustalan vagy....pont az ilyen sablonos lányokat utálom, akik sztárokat majmolnak, semmi egyéniség nem szorult beléjük, különbnek érzik magukat mint az átlag, közben sekélyesek.....
Talán a barátnõd nem annyira beképzelt, felszínes és önelégült mint te.
Mert õ nem rád irigykedik.
Ne haragudj, de ha nekem ilyen barátnõm lenne mint te, akkor milyenek lenének az ellenségeim? Öntelt vagy, és irigy.Milyen barátnõ az ilyen?
"Miért van az, hogy a barátnõm jobban kell a fiúknak" Ez most komoly kérdés??? Látom semmi önkritikád....wááá rosszul vagyok az ilyen lányoktól! De hál' Istennek az én barátnõm egy áldás! Viszont ha szingli lennék, menekülnék az ilyen beképzelt rib.ktõl!
Én nem foglak egyböl letámadni. Nem ismerlek se téged, se a barátnödet, de nem lehet hogy nem a külsöddel van baj, hanem a belsöddel? a viselkedéseddel? vagy (nekem volt "szerencsém" ilyen "barátnõhöz" mivel régebben eléggé kis nyominger kinézetem volt. szoval hogy ö tudatosan probál téged elnyomni, akár kinézetével, akár viselkedéssel? sajnos vannak ilyen barátnök is. Persze ez csak feltevés, mint mondtam nem ismerlek titeket igy nem mondhatok véleményt :) 18L
Egyébként 10 kg zsír és 10 kg izom között hatalmas különbség van.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam, hogy most nem kellek senkinek, mert van jó pár jelenkezõ, egyszerûen ha a barátnõmmel vagyok õ mindig több figyelmet kap. egy ideig nem zavar, mindaddig, amíg nem attól, akit szeretek.. és most ez a helyzet:(
"amikor 10kg-mal több voltam rám se néztek! na erre ki mit mond?" Úgy tûnik most sem más a helyzet, akkor pedig nem a testtömegeddel van a baj.
kép?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok irigy, csak kíváncsi voltam. mindenki azt írja, hogy hízzak. értem én, csak amikor 10kg-mal több voltam rám se néztek! na erre ki mit mond?
a koplalással nem érsz el semmit, csak elfogynak az izmaid amik a test vázát adják! szálkásító diéta+aerob edzés ! koplalást tessék elfelejteni
A kérdező hozzászólása: micsoda jellemzõket kapok. tiszta szuper:/
Régebben volt egy "barátom" nekem is. Ha összefutottunk lányokkal, mint ha ott se lettem volna. Ha beajánlott engem maga helyett, csak egy fintort kaptam, és fordultak vissza hozzá. Szerintem egyszerûen látszott rajtam az önbizalomhiány, önsajnálat. Már van párom egy ideje, szóval nem csajozok már rég, de most szerintem jobban menne, mivel úgy érzem, mint ha kicseréltek volna. Tehát nem a külsõmmel volt a baj, hanem a belsõmmel. Amúgy a csont és bõr lányok nem szépek. Max a divat kreálta agymosott szépségideál követõinek. Én a nõies nõket szeretem.

Normális, hogy a barátnőm jobban fél a terhességtől mint a cisztától vagy más betegségtől?

Ha késik a menzesze akkor egyből tesztel, és retteg, hogy nehogy terhes legyen. Azt mondja, hogy maga a terhesség és az abortusz gondolata jobban elborzasztja mint egy ciszta, vagy bármi más ami szintén késleltetheti a menstruációt.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Egyébként meg tudom azért érteni. Mikor 17 éves voltam, a terhességnél rosszabb dolognak csak a rosszindulatú daganatot tartottam volna. Most már, hogy ha "becsúszna" a gyerek, akkor is megtartanám (bár még nem tervezek egyelõre gyereket), így már nem tûnik akkora katasztrófának. Egyébként az eü okok miatt elkövetett öngyilkosságok között az elsõ ok az abortusz. Tehát azok körül, akik vmilyen eü indokból lesznek öngyilkosak, a nõk közül az abortuszon átesettek vannak legtöbben. Azért ez sejtet vmit. Gondolom férfi vagy, te nem igen érzed át azt, hogy mekkora súlya van egy terhességmegszakításnak (lelkileg). Gondolj bele, hogy õ maga mondja azt az orvosnak, hogy kaparja ki belõle a saját gyerekét. Szerinted utána milyen bûntudata lesz? A nõk nagy része sosem tudja feldolgozni.

Elsõ vagyok. Egyébként meg tudom azért érteni. Mikor 17 éves voltam, a terhességnél rosszabb dolognak csak a rosszindulatú daganatot tartottam volna. Most már, hogy ha "becsúszna" a gyerek, akkor is megtartanám (bár még nem tervezek egyelõre gyereket), így már nem tûnik akkora katasztrófának. Egyébként az eü okok miatt elkövetett öngyilkosságok között az elsõ ok az abortusz. Tehát azok körül, akik vmilyen eü indokból lesznek öngyilkosak, a nõk közül az abortuszon átesettek vannak legtöbben. Azért ez sejtet vmit. Gondolom férfi vagy, te nem igen érzed át azt, hogy mekkora súlya van egy terhességmegszakításnak (lelkileg). Gondolj bele, hogy õ maga mondja azt az orvosnak, hogy kaparja ki belõle a saját gyerekét. Szerinted utána milyen bûntudata lesz? A nõk nagy része sosem tudja feldolgozni.
Azok a nõk, akik nem akarnak az adott pillanatban gyereket, már csak ilyenek. A legtöbb ciszta pl. nem veszélyes, a legtöbb magától elmúlik. A veszélyesebbekrõl meg gondolom nem tud semmit. Lehet, hogy ha azt mondaná neki az orvos, hogy "nem terhes, de PCOS-e/endometriosaisa van" örülne, mint majom a farkának. De ha kicsit is belelátna a dolgokba, és értene hozzá, akkor lehet rájönne, hogy nem a terhesség a rosszabb... De miért parázik ennyire? Védekezi kell normálisan, és akkor jó eséllyel nem lesz terhes. Azért manapság már igen jól ki lehet védeni a nem kívánt terhességet...
Hát a terhesség elég veszélyes és a szülés is. Normális. Sok nõ fél a terhességtõl nõgyógyásztól, persze a férfiak ezt mind kihagyják. Így könnyû értetlenkedni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem pont ezért, amit írsz, hogy "jó eséllyel nem lesz terhes" Úgy véli, hogy a terhesség ellen csak az önmegtartóztatás véd.
Valahol igaza van, mert tényleg nincs 100%-os módszer. 1-2 hibaszázalék még a legmegbízhatóbb eszközök esetén is fennáll.
Kérdezõ, azért az utolsó választ nagyon fontold meg, mert nagyon hasznos és tanulságos volt!
én sem vágyom gyerekre, maximum legyen 1. én is rosszul vagyok a terhesség gondolatától, mert arról eszembe jut hogy milyen teher jár ezzel. rosszullétek, orvos, nagy has, minden baj..a szülésrõl ne is beszéljünk! a sima szüléstõl rosszul leszek, a császármetszés talán, de akkor meg a hasam vágják fel és lesz egy szép varrat a helyén..ami ezek után jön..nos: szoptatás(szerintem undorító), a pelenkázással semmi baj, hisz 10 mp és be tudtam pelenkázni a húgaim anno, de a baba-mama bohóckodások..na attól hányingerem van. nem is beszélve arról, hogy anyagi háttér is kell egy gyerek felneveléséhez és mivel mint szülõ, a legjobbat akarnám a gyereknek, de ha az anyagi keret nem engedi..igaz, lehet hogy lenne munkám, de a mai világban nem lehet tudni és ilyen bizonytalan dolgokra nem akarom építgetni a gyerekem jövõjét. én így vagyok vele.gondolom a kérdezõ barátnõje is.
megértem a barátnõdet, én is ettõl félek a legjobban. maga a tény, hogy egy másik élõlény növekedik bennem, elég hátborzongató. tudom, hogy ez természetes (mármint hogy a nõk szülnek)de nekem akkor is sok. na meg, hogy megváltozna a testem, talán elhíznék, és nem tudnék lefogyni, lógna a hasam, a mellem, a szülésnél ha császármetszésem lenne örökre ott maradna egy heg, ha meg természetesen szülnék lehet, hogy gátmetszést kéne végezni, mert nem férne ki, utána meg vizelettartási problémáim lennének...stb. szóval nekem is ez a legnagyobb félelmem. el se tudjátok képzelni, hogy milyen ez.

Ha a barátnő kielégít orálisan jobban beleszerettek a csajba? Jobban kötődtök a barátnőhöz?

Legjobb válasz: öhm, hát Nekem nem kellett orális kielégítés, hogy beleszeressek.

öhm, hát Nekem nem kellett orális kielégítés, hogy beleszeressek.
Most ha azon gondolkodsz, hogy így akarod megszerettetni magad, akkor ezt felejtsd el!! Ismerek egy lányt aki pont ezt az elvet alkalmazta, a fiú pedig, csak kapott az alkalmon... Aztán a lányt mindenki h*lyének nézte, hogy ilyet csinált... Akkor az a lány nekem nagyon tetszett, szóval ha nála amúgy saját magaddal nem tudsz szeretetet elõidézni, hidd el találsz olyat aki rajongani fog érted!
Igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!