Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek jön meg 2 honapja (3 db)

A barátnőmnek nem jön meg 2 honapja a menszesze, de volt már ilyen. Az első honap után volt teszt negativ, a második honap után is negativ, akkor ha terhes akkor csak kimutatja a teszt nem?

De megbeszéltem hogy orvoshoz mennyen el és nézessük meg! de ös csak nyavajgot hogy fél fél de utánna rávettem hogy mennyünk el és adot egy ULTRAHANGOS beutalot

Legjobb válasz: Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...

Védekeztek??? Mert ha igen és jól is, akkor nem lehet gond! De ha nem... Bár mondjuk szerintem, ha a teszt nem mutatott ki semmit, akkor csak nincsen semmi gond...
Két hónap mensi kimaradással, azért nem csak baba lehet.A kedvesednek üzenek, h aki szexelni nem fél, az ne féljen a dokitól sem.Bár ha még nem állt be a menzesze, amit írtál te is, h máskor is maradt már ki, akkor lehet ilyen.Viszont akkor meg a rendszeres nemiélethez túl fiatal.
Én is jártam így és az lett a dologból , hogy hormonálisan valami nem volt velem rendben.Adott a doki egy gyógyszert, ami beállította a menstruációmat.Minden nap beveszek egy bogyót(nem fogamzásgátló), azóta pedig minden oké.Jobb átesni ezen, nem is fáj a vizsgálat, mert késõbb, amikor változik a kedvesed véleménye a babáról, lehet, hogy komolyabb problémával kell szembenéznie.Bátorság!!!

Barátnőmnek meg kellett volna jönni találkánk előtt de nem jött meg. Aztán én megujjaztam és már 2 hónapja nem jön meg neki. Mondja hogy fáj neki a hasa de nem vérzik meg semmi. Vajon mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A két dolog valószínûleg nem függ össze.Nem tudom, hogy mennyi idõs a barátnõd, de fiatal korban normális, ha kimarad pár hónapot.De mindenképp ajánlatos felkeresni az orvosát.

A két dolog valószínûleg nem függ össze.Nem tudom, hogy mennyi idõs a barátnõd, de fiatal korban normális, ha kimarad pár hónapot.De mindenképp ajánlatos felkeresni az orvosát.
Ha fáj a hasa, menjen orvoshoz, ne várjon vele, ki kell vizsgálni.
kisfiam te lehet hogy apukaleszel!
Terhes a csaj!
nah végülis mi lett?

Barátnőmnek olyan problémája van, hogy a havi vérzése (illetve nála nem mondanám havinak) egyik hónapban megjön, következő 2 hónapban nem jön meg, utána megint megjön neki, és így tovább. Mitől lehet ez nála?

Szexuális életet nem él. Hiába mondom neki, hogy menjen el n?gyógyászhoz, anyukájával vagy akár velem, egyszer?en hajthatatlan. Ez nem normális és ezzel nem lehet játszani. Legyetek szívesek segítsetek, mert nagyon aggódom érte. Szerintetek mit?l lehet ez nála? Hogyan tudnám jobb belátásra bírni?

Legjobb válasz: Nekem is volt 16 éves koromban egyébként nincs semmi baj még szabálytalan a menstruációja, én elmentem orvoshoz ugyan ezekkel a problémákkal és õ mondta hogy ez normális ebben a koromban. Vannak nõk akiknek soha nem lesz szabályos a menstruációja, vannak olyanok akiknek a terhesség után beáll. Ez változó és ember függõ

Nekem is volt 16 éves koromban egyébként nincs semmi baj még szabálytalan a menstruációja, én elmentem orvoshoz ugyan ezekkel a problémákkal és õ mondta hogy ez normális ebben a koromban. Vannak nõk akiknek soha nem lesz szabályos a menstruációja, vannak olyanok akiknek a terhesség után beáll. Ez változó és ember függõ
hormon zavar!!el kell meni orvoshoz
Mondd meg neki, lehet olyan betegsége amitõl a homlokán kinõ egy kopasz p.na! Tehát sûrgõsen doktor bácsi!
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen nem lehet vele beszélni. :S
ne nõgyógyászhoz menjetek, hanem egybõl endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: És hogy vegyem rá?
ha szép szó nem segít, akkor fenyegetés és zsarolás. csak az õ érdeke miatt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd megpróbálom az anyukájával együtt. Talán hatásosabb lesz. :/
Hány éves a lány? Ha mostanában jött meg neki akkor ez normális... Van akinek lassan áll be. Nekem is az elején volt hogy kimaradt hónap azt megint normális kimaradt de semmi bajom nem volt. Mostanra beállt néha csúszik pár napot de ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!