Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmnek jön (152 db)

USA-ban tanulok F vízummal. Hazamennék látogatóba pár napra. Vissza pedig a barátnőmmel jönnék. Õ jöhet ESTA-val velem, míg én az F vízummal lépek be?

Õ csak 2 hétig maradna.

Legjobb válasz: "Õ jöhet ESTA-val velem, míg én az F vízummal lépek be?" Miért ne mehetne? Nem vagytok összenõve, 2 külön emberrõl lévén szó, egyikõtök ESTA-val, másik nem.

"Õ jöhet ESTA-val velem, míg én az F vízummal lépek be?" Miért ne mehetne? Nem vagytok összenõve, 2 külön emberrõl lévén szó, egyikõtök ESTA-val, másik nem.
Persze, miért ne mehetne?

Hogyan segítsek a barátnőmnek? (jön a 2. kistesó)

Barátn?m (18) ma sírva meséli, hogy az anyukája (37) már megint terhes és nem is lehet elvetetni már...

Legjobb válasz: 18 éves nagy lány, ha a lelkiismerete kibírja, nyugodtan elköltözhet otthonról, nem kell az anyukáját istápolnia.

18 éves nagy lány, ha a lelkiismerete kibírja, nyugodtan elköltözhet otthonról, nem kell az anyukáját istápolnia.
A lány költözzön rokonokhoz, ne engedje eltolni az életét, csak mert az anyja nem ismeri a fogamzásgátlást... Az ilyentõl elvenném a gyerekeit. :S Azért kell megszülni, hogy a gyereke gondozza? Mondjuk nem meglepõ, a korkülönbségbõl ítélve, õ annyi idõsen szülte a barátnõdet, mint most amennyi a lánya.
Az anyuka a kicsikkel menjen anya otthonba a lány egyesül a nagyszülõkhöz. Minél elõbb indítsatok gyerektartási pert mert attól hogy nem akarja a 2 kis gyerekét még gondoskodni kell róluk. Talán anyuka kizárólagos lakáshasználatot is kaphat ha közös az ingatlan.

Hogy lépjek túl azon, hogy szinte minden srácnak a barátnőm jön be?

Nem rá vagyok féltékeny, inkább magamban bizonytalanodtam el. Pedig van azért önbizalmam, nem akarom ?t majmolni meg semmi ilyesmi, csak mostanában valahogy nem látnak meg. Ráadásként anyukám is állandóan azzal jön, hogy mennyire szép meg csinos meg stb. Ezzel mit kezdjek? Örülök nagyon a sikereinek, csak hiányzik nekem is a rivaldafény.

Legjobb válasz: Nekem mindig az volt, hogy én voltam a másik lány. Egyszer észrevettem, hogy barátnõmnek ez mennyire rosszul esik. Aztán egy fél évre rá egy másik barátnõnmél én lettem az elfelejtett. Nagyon rossz érzés volt, mondjuk tudom már, hogy miért õt látták meg, de akkor annyira görcsösen akartam, hogy végre engem is legalább annyian lássanak, hogy szerintem ez elüldözött mindenkit:D Nagyon szép, hogy nem vagy rá ezért féltékeny, bennem ott lapult a dolog:( Szerintem próbáld meg kizárni ezt, menjél el más barátnõiddel is bulizni, hogy ne mindig csak az elfelejtett szerep jusson neked és próbálj meg nem ezen görcsölni, hidd el, hogy szép vagy, csinos, hogy bármelyik fiú örülne, ha megajándékoznád egy mosollyal és akkor ez fog kisugározni belõled.:)))

Nekem mindig az volt, hogy én voltam a másik lány. Egyszer észrevettem, hogy barátnõmnek ez mennyire rosszul esik. Aztán egy fél évre rá egy másik barátnõnmél én lettem az elfelejtett. Nagyon rossz érzés volt, mondjuk tudom már, hogy miért õt látták meg, de akkor annyira görcsösen akartam, hogy végre engem is legalább annyian lássanak, hogy szerintem ez elüldözött mindenkit:D Nagyon szép, hogy nem vagy rá ezért féltékeny, bennem ott lapult a dolog:( Szerintem próbáld meg kizárni ezt, menjél el más barátnõiddel is bulizni, hogy ne mindig csak az elfelejtett szerep jusson neked és próbálj meg nem ezen görcsölni, hidd el, hogy szép vagy, csinos, hogy bármelyik fiú örülne, ha megajándékoznád egy mosollyal és akkor ez fog kisugározni belõled.:) ))

A barátnőm jön hozzám a hétvégén, szexeltünk már, de tudom, hogy tegnap megjött neki. Mikorra múlik el, hogy lehessen szexelni?

A fontosabb kérdés: Ilyenkor sokkal ingerlékenyebb? Csak mert az elöbb hívott telon és mindenért lecseszett...áhh. Milyen legyek? Mennyire változik a hangulata ett?l? Csajok válaszát várom! Normális csajokét. Kössz

Legjobb válasz: Ilyenkor csak a farkas póz marad. :(

Ilyenkor csak a farkas póz marad. :(
Változó mikor múlik el. Valakinek 3-4 nap valakinek mint nekem is majdnem 1 hét. Nekem mielõtt megjön kicsit ingerlékenyebb vagyok, de ez sok nõnél van. Ez a PMS. Olvass utána. A másik, hogy ha megjön én 3 napig azt sem szeretem ha hozzám érnek....nem hogy szex...áh....Nem! :( Szavaidból úgy veszem ki, hogy nem rég vagytok együtt.... Nekem ilyenkor a párom fülét is behúzza, mert tudja robbanok. Szóval nagyon megértõ!
Hóvégén a lányok ingerlékenyebbek, ki jobban, ki kevésbé, kinél észre sem lehet venni. Ilyenkor többet nyel a kulturált férfiember, bár vigyázni kell, mert van csaj, aki ezt kihasználja :) Amúgy, ha a leányzó nem görcsöl, és vágyik a szexre, akkor óvatosan, de hajrá. Gumi, elõtte-utána zuhany kötelezõ, ágyra törölközõ ajánlott :)
Mivel nem ismerjük a barátnõd ciklusát ezért nem tudjuk, h neki meddig tart, de olyan 3tól 7 napig tarthat elvileg. És valóban ettõl hisztisebb, ilyenkor légy vele megértõbb és hagyd rá a hülyeségeket. És ne szexeljetek amikor megjön neki. Igen vannak akik ilyenkor is csinálják, de ilyenkor sokkal nagyobb fertõzés veszélynek van kitéve egy lány (még óvszerrel is), az meg a másik, h tök undorító! 25N
A kérdező hozzászólása: Én nem csinálnám. meg nem is a szex zavar, csak az hogy hisztis, és rideg. Próbálok jófej lenni de...máskor normális, most meg itt lecsesz mindenért.
figyu.sajnos ez így mûködik. más napokon amikor nem menstruál hidd el nem veszekedne veled semmiségeken. van akit nem visel meg, van akit igen. ahogy idõsödnek a nõk ált. egyre rosszabb lesz:-) mivel fiú vagy nem értheted hogy milyen feszült ilyenkor az ember...:-) komolyan egy rémálom. semmibõl jövõ idegbaj. egyik percben sírsz, a másikban dühöngsz. és szétvet az ideg. rajatm 20 évesen jött ki, addig semmi. a páromnak szólok h idõ van, és huzza meg magát akkor tudja hogy nem érdemes lkeállnia vitatkozni, meg szexre ácsingózni, mert az állandó ideg meg a görcsök és a vérzés teljesen elveszik az ember életkedvét. szóval ilyenkor nem magadra gondolj, hanem vedd tudomásul, hiába ritkán taliztok, hogy van olyan amikor nem lehet és kész.
A kérdező hozzászólása: az oké hogy a hormonok, de nem akarok vele mindig vitatkozni. Plussz szeretnék valami "nemi érintkezést is", csokolózni meg hogy olyanok legyünk mint egy pár. nem akarok vele veszekedni, meg nem akarom h a hangulatváltozásaival égessen:S annyira vártam ezt a hétvégét nem akarok beégni:(
Nekem átlag 5 nap, de csak az elsõ kettõ nagyon erõs, utána már szinte semmi "gondom" nincs. Egyébként közvetlenül elõtte és közben sokkal ingerlékenyebb vagyok, de ezt nem gondolom komolyan, csak a hormonok :) 18/L
A kérdező hozzászólása: megértem, de mi szombattól hétfõig együtt leszünk. 3NAPIG! az azért sok...és valahogy ki kell bírnom, sõt szeretném ha jól érezné magát. Ritkán látjuk egymást, valami azért szeretném ha jutna nekem...ugy hogy rajta bugyi marad. De hisztis, és áhh:( már a kedvem is elment
Igen, ilyenkor a legtöbb nõ hisztisebb, fogadd el így. Barátnõmnek volt már 3 napos menzesze, anyámnak már 8 is, szóval változó. Holnap NE szexeljetek semmiképp.
Még mindig ott a legjobb barátok, a jobb kezed.
Akadnak, akik menzesz alatt is szexelnek...
A legtöbb nõnek 5 napig tart (ettõl függetlenül lehet, hogy bnõdnek 3 napig vagy akár egy hétig is tarthat). Valószínûleg feszültebb, idegesebb + még amiatt is stresszel szegény lány, hogy pont megvan neki, amikor találkoztok. Légy vele kedves és még véletlenül se hozd fel a szex témát, ha õ nem említi. 18L
Bocsi, de csak akkor tudod jól érezni magad az imádott leányzóval, ha szex van?! Egyéb elfoglaltság eszedbe sem jut?! Annyi minden van, amivel kellemesen el lehet tölteni az idõt! Ha csak a testiség köt téged hozzá, hagyd az egészet a fenébe, de a lány helyében én vérig lennék sértve! Az meg, hogy ebben az idõszakban hisztisebb, ingerlékenyebb, teljesen természetes. Épp emiatt van szüksége figyelmességre, szeretetre. Önzõ vagy Életem! A kérdésed pedig, hogy meddig is tart a menstruáció, megint csak aara utal, hogy baromira nem vagy tisztában alapvetõ dolgokkal! Talán érdemes lenne utánajárni, nem ciki hidd el! A szex elemi , és nagyon fontos része egy kapcsolatnak, erõsíthet, ronthat is rajta, tehát nem mindegy , hogy milyen, de nem szabad, hogy csak ez legyen fontos! Törõdj a leányzó lelkével is! Akinek csak a szex kell, annak nem konkrétan barátnõre van szüksége, hiszen az ilyen irányú igényeit kielégítheti olyannál is, akitõl távozik az aktus után, nem hisztizik, nem kell e lelkével foglalkozni, nincs felelõség, nincs kötõdés. Bocs, ha cinikus voltam!

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!
mi az a zoldpardon ? mit csinalnak ott az emberek ?
A kérdező hozzászólása: A Zöldpardon egy szórakozóhely, de ha nem is hallottál még róla, akkor minek írsz "választ"? Nem bunkó akartam lenni, csak nem értem a logikát...
A kérdező hozzászólása: A Zöldpardon egy szórakozóhely, de ha nem is hallottál még róla, akkor minek írsz "választ"? Nem bunkó akartam lenni, csak nem értem miért írtál...
Elvileg 18alatt csak szülõvel lehet menni (meg persze zöld kártyával)és ezt igazolni is kell... Habár multkor haverom apja bevitt mimdkettõnek szal nemnézik lyan szigorúan.

Van egy fiú, nagyon tetszik nekem, én is neki de holnap megyünk standra, és jön barátnőm is. (elöször találkoznak ők ketten) mi van ha a barátnőm jobban tetszik neki? ! ( jobb az alakja, szebb is )

Legjobb válasz: emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.

emiatt ne parázz. a személyiséged, a kisugárzásod, és az önbizalmad nagy szerepet játszik ilyen helyzetben. mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy mióta ismered, honnan, hány évesek vagytok stb.
Ha konkrétan nem nyomul rá, nincs miért aggódnod.
Soha ne menj pasit szerezni nálad jobb csajjal, szarvashiba. Lehet hogy akkor is te kellenél neki, de minek kockáztatni?

Milyen programok legyenek a partyn? A barátnőm 13 éves lesz meglepetés bulit rendezünk neki milyen programok legyenek nincs ötletünk mert nagyon jó bulit szeretnénk neki. csak lányok jönnek a barátnőm zseret táncolni énekelni.

el?e is köszi

Legjobb válasz: filmek zene üvegezés pletyka magazinok nem toom...sose voltam "csak lányok" bulin.... De lepjétek meg egy hatalmas tortával!!!!!!

filmek zene üvegezés pletyka magazinok nem toom...sose voltam "csak lányok" bulin.... De lepjétek meg egy hatalmas tortával!!!!!!
Akkor ha megtudjátok szervezni egy házikaraoke, nyomjatok be zenéket ki ismeri fel õket, de a lényeg a társaság és a hangulat:D Jó bulizást!:D
A kérdező hozzászólása: ok köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!