Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel voltunk kb (23 db)

Milyen szinûek voltak, láttad õket vagy csak érezted?:D vagy mi?:D Mert ez így elég értelmetlen xD
homokot szórt bele, de nem értem mire gondolsz xD
De láttad azokat a micsodákat?Vagy csak bent érezted?
Túrós volt a puni! De tényleg az mitõl van?
az ujjad retkes volt te állat ! vagy a veseköve leszakadt XD
Én is jót röhögtem a kommenteken!!:) ) Ha normálisan leírnád mit láttál talán normális válaszokat kapnál!!
Jesszus ez a kérdés...de fõleg a válaszokXD
ien átlátszós fehér darabokra gondolsz?? :D az tejsav én azt olvastam valakinek ien valakinek oan. Én tisztaságmániás vagyok napi 2X fürdök, reggel este mégis olyan ha felizgat a barátom nagyon.És az nem túrós fúúúj :D ez ien szagtalan csúszós valami ami kel oda hogy csússzon.ne törõdj vele :)
"10-15mp-nyi...szex" Nekem már sikerült 20-25 mp-ig is elhúzni!DDD Viccet félretéve: bizony van rá esély, nem is kicsi.:(
A kérdező hozzászólása: vizelés után is? mennyi az esélye? vegyek esemény utánit?
"Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra." http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 ebbõl másoltam ki, de vannak benne érdekes részek amúgy nem mostad meg, de meg se törölted a WC-n? a lánynak menstruációs idõszakától is függ, nézzetek szét neten, 50 -50 %, hiszen nem tudjuk mindenre a választ N
10-15 mp? Az meg mire jó? Az élvezethez kevés, a teherbeeséshez elegendõ. Pár hét múlva meg majd jön a szokásos kérdés, amit a barátnõd ír, hogy "Lehetek terhes így?"

A barátnőmmel kb.3hónapja már azon voltunk, hogy szakítunk mert olyan semmilyen volt a kapcsolatunk de még hivatalosan együtt voltunk amikor is ő párszor csókolózott egy másik gyerekkel. Megbocsáthatok neki?

elmondása szerint össze volt zavarodva és hogy igazából nem számított neki semmit csak megtetszett neki a srác és azt hitte,hogy menni fog de azt mondja hogy akkor jött rá, hogy igazán szeret és hogy nem kell neki más!Nem merte elmondani egy darabig mert félt hogy szakítok vele és hogy azt nem bírná ki! Nem tudom hogy ezt meg lehet-e bocsájtani vagy nem!

Legjobb válasz: Én megbocsátanék neki helyedben. Voltam már hasonló helyzetben és én is tényleg akkor, ott döbbentem rá, hogy valóban nagyon szeretem a párom.

Én megbocsátanék neki helyedben. Voltam már hasonló helyzetben és én is tényleg akkor, ott döbbentem rá, hogy valóban nagyon szeretem a párom.
Szerintem bocsájts meg neki! Minden ember hibázhat! Hány évesek vagytok amúgy, ha szabad megkérdeznem?:)
A kérdező hozzászólása: Ja és már majdnem két éve együtt vagyunk és ez most jelentett elöször problémát!de amíg nem tudtam meg megint olyan jó volt a kapcsolatunk mint régen!
A kérdező hozzászólása: 20évesek vagyunk!köszi a válaszokat sokat segít mert én is arra hajlok , hogy megbocsássak mert még mindig(sajnos) nagyon szeretem!
Én nem csaltam meg a pasimat csak szakítás után "jártam" valakivel, akivel nem volt semmi. Nekem nem akar a barátom megbocsájtani(õ 22éves). Pedig én nagyon szeretem! Örülhet a barátnõd, hogy ilyen megbocsájtó barátja van!:) Sok boldogságot nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy voltam vele , hogy a csók már megcsalás de ahogy belekerültem ebbe a helyzetbe (úgy gondolom ezzel mindenki igy van) átértékeltem a helyzetet mert itt is vannak sztem fokozatok pl. hogy mi miért történt vagy minek a hatására!én ezt igy látom a megbocsájtásról meg annyit hogy ha még egyszer megtörténik akkor vége de ahogy ismerem még egyszer nem merné megkockáztatni!a te pasidat viszont nem értem de hát ki ilyen ki olyan!bár ha nagyon szeretne akkor biztos megbocsájtana persze nem tudok semmit a helyzetrõl se a kapcsolatodról szóval okoskodni nem akarok!de ha szereted és neki nem kell valaki aki szereti akkor jó hülye!
Köszi, hogy ezt leírtad, Érdekelt mi zajlik ilyenkor egy pasi fejében. Lehet egy kérdésem? Gondolom a családod is tudja, hogy mi zajlik köztetek és arra lennék kíváncsi, hogy a szüleid nem szólnak bele ebbe a kapcsolatba? Mármint nem mondták, hogy ne békülj ki vele, mert úgyis még egyszer megteszi? Vagy egyáltalán nem befolyásol a döntésedben a család?
Már annyira nem szerethet téged ha másokkal csókolozik

Mit tegyek? A barátnőm a temetőben a sírol vett le 2 db db kb 100 ftos virágot egy nő feljelentette . És engem is bele kevertek az ugybe mert vele voltam . Én és a bárátnőm nemsoká 13 évesek leszünk

Legjobb válasz: Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.

Ez a lehetõ legnagyobb bûn, temetõbõl lopni, hihetetlen és elképesztõ, ne tegyél semmit, csak gondold végig, mit tettetek és milyen barátnõd van.
Az elõttem szólónál a pont!
ez bizony sírrablás, majd a szüleidet elõveszik és szégyenkezhetnek miattad.neked nem kell tenni semmit ezzel kapcsolatban.
az ugye megvan, hogy nem a száz forint számít, hanem, hogy sírról lopott?!
meg is érdemlitek!!! hogy mertetek sírról virágot lopni? tisztában vagy azzal, hogy itt nem az anyagiak számítanak, hanem maga a tettnek a súlyossága? egy hallottól virágot lopni, olyan mint vak embert szakadékba vezetni halt már meg rokonod? tudod te egyáltalán, milyen szar érzés, mikor egyik szerettedrõl valaki pofátlan, aljas és undorító módon ellopja azt a virágot, amit te nagy szeretettel és gondoskodással vittél oda? hánynom kell tõletek...
Szüzesség addig van, amíg egy srác be nem dugja a farkát.. Nem érdekes, milyen mélyen, nem érdekes hányszor. Terhes nem lesz a lány, de hogy szûz se már, az is biztos..
Abban mások is fürdenek te undorító állat.
az sokkal valószínûbb, hogy elkaptok valami fertõzést
ja és a barátnõd már nem szûz
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen a segítõ kész válaszaitokat és meg értettük :) de még mindig attól parázunk hogy terhes :/
Hihihi:D nyugi. Nincs itt semmi baj. Igen, értem. Van egy ilyen helyzet. Ilyen a szerelem és a kapcsolat ezzel jár. :) ) figyu. Nyugi. Nincs semmi baj. A lány nem terhes mert nem lehet az és ennyi a lényeg.
Ja, meg hogy reméljük em kapott el semmit :)
Meg annyi hogy lécci, ha már megteörtént ez az eset. Ne mondjátok azt hogy nagy hiba volt. Ne mondjátok hogy megbántátok mert mikor megtettétek jo volt. Inkább röhögjetek egyet az egészen és máskor jobban figyeljetek oda. Ha lehet inkább gumival próbáljátok :) ezt ne ugy vegyétek hogy most összedõl a világ. Szerintetek a felnöttek, a szüleitek hány évesen kezdték. Most nem arra biztatlak hogy csináljátok de csak nem akarom hogy lelkiismeretfurdallásotok legyen. De ezt komolyan kell venni. Használjatok gumit vagy valamit:/
A kérdező hozzászólása: Hát eddig semmi jele hogy terhes lenne semmije se fáj és semmi fertõzés :) terhességi teszt nem volt még de szerintem nem is fog kelleni :) igazad van Xenon jó volt meg minden csak az a gond hogy úgy kezdõdõt hogy meg kérdeztem hogy oda dörgölhetem e és az lett belõle hogy rögtön próbálkoztunk be tenni és addig toltam csak hogy érezze de tovább nagyon nem is ment volna abból a helyzetbõl csak ha rá ül de nem is akartunk többet még . 3 évet várni akarunk vele minimum de nem hiszem hogy kifogjuk bírni és köszönet: xenon11-nek , Andais nak :) tanultunk az esetbõl :)
gumi termál vízben? omg. Xenon te hány éves is vagy? Nehogy úgy csináljátok mert b*szhatjátok mivel a gumi vízben nem tartós. Inkább maradjatok a sima pettingnél vagy orálnál ha már nem birjátok ki.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Nyugi nem termál vízbe fogjuk csinálni . eszünk ágába sincs csak neki is utólag esett le hogy fertõzés meg stb. :) hülyék voltunk 1x és ennyi :)
Éppen nem arra célzok hogy épp vizben próbàlkozzanak. Vizben semmi értelme nem lenne a guminak:D ennyire ne forgasd ki a szavam
Amugy én se vagyok idõsebb. 14/L :)
Elmegy a kedvem a termálvíztõl, meg mindenféle víztõl. :S De ugye ezt nem a sör virsi fesztiválon csináltátok?
hát nem csak a menstruációja zavaros.... :/
Már ott tudtam, hogy fiatalok vagytok mikor azt a válaszodat olvastam, amiben azt ecseteled, hogy milyen rendszertelenül van meg neki a mensije. Egyértelmû, hogy még fiatal és be sem állt neki rendesen. Jó lenne, ha ilyen felelõtlenül nem szórakoznátok. Remélem tényleg megbántad. Elég gáz lenne, ha 13 évesen teherbe esne. De nyugi szerintem itt nincs arról szó. Viszont termál fürdõben nem szexelnék sem másmilyen nyilvános vízben. Egyébként termálban a legnagyobb a fertõzés veszélye vagy felfázás veszélye stb. Lehet ezért jár sokat pisilni... Én csak annyit mondok, hogy okosabban!! Vagy ne csináljátok.
"bedugtam hogy érezze hogy milyen lenne ha elvesztené" http://i.imgur.com/JGx0wZV.gif
Én inkább azon aggódnék hogy nem e kapott el valami fertõzést. Ilyen termákfürdõlben simába el lehet. Terhesség meg nem tom nagyon kicsi a valószínûsége.
veletek a belépõ 10x-szeresét kéne kifizettetni, mert elveszitek már elõl is a medencét, és ez undorító. remélem, terhesek lesztek mindketten.
A kérdező hozzászólása: Tudjuk hogy nagy hibát követtünk és és azt is tudjuk hogy undorító volt de soha többet nem csinálunk ilyet :/ csak a lány kissé zavaros néha mármint a menstruációja tavaly valamikor csúszott neki 1 nagy csomót idén most meg vagy 2 hetet már az lehetséges hogy az ujjazástól ? :S
Elsõsorban: FÚJ Másodsorban: FÚJ És végezetül: én is nagyon remélem, hogy mindketten terhesek lesztek.
A kérdező hozzászólása: 1x csak egy kicsit oda akartam dörgölni hogy milyen érzés ez nekem és neki . Ebbõl az lett hogy oda tettem a nyílás hoz (hüvelyéhez) és ebbõl lett az hogy addig addig erõltettük hogy annyira be engedtük hogy fájt neki és aztán kivétel után is fájt 2 percig de eddig semmi vérzés semmi nem volt . csak annyi hogy gyakran megy wc-re egyéb ötlet ? nekem fáj 1 kicsit ha meg nyomom de szerintem ez elfog múlni .
Remélem bemásztak a farkadba a nanoméretû vizicápák és felfalják álmodban belülrõl :D
A kérdező hozzászólása: Nem vicces annyira ... csak hogy eláruljam azért csináltunk ekkora butaságot mert nem vagyunk hogy is mondjam annyira rákészülve csak gondoltuk megnézzük milyen érzés ez .... Hidd el ha lehetne vissza forgatnám az idõt és nem csináltam volna ezt vagy más módon .... de ez nagyon megijesztett most hogy utólag le esett hogy terhes lehet ....
Hány évesek is vagytok?:D
A kérdező hozzászólása: akár mennyire is égõ én 14 a lány meg 13 lesz ..... KÚRVA NAGY HIBA VOLT TUDJUK MIND 2 en .
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek hogy ilyen érzés hozok elõ néhány emberbe ..... nagyon felelõtlenek voltunk :/ nem tehetünk róla már hogy vízbe akartuk ... Sajnálom . 1 et megfogadtunk ... VÍZBE SOHA TÖBBET !

A kiskutyam majusban lesz 1eves a baratnom kiskutyaja pedig kb fel eves. Mindketted kislanyok. Meg fognak tudni baratkozni? Ma mar voltak nalunk ismerkedni de kb 10 percbol 8at vegig ugattak

Legjobb válasz: Ha nem jönnek ki jól egymással, akkor -ritka, fajta függõ kivételtõl eltekintve- komoly szocializációs és sorrendbeli gondok lehetnek. Ha ezek nem állnak fent, nem lehet semmi gond. De ha aggódsz, érdemesebb lenne egy semleges területen, póráz nélkül találkozniuk.

Ha nem jönnek ki jól egymással, akkor -ritka, fajta függõ kivételtõl eltekintve- komoly szocializációs és sorrendbeli gondok lehetnek. Ha ezek nem állnak fent, nem lehet semmi gond. De ha aggódsz, érdemesebb lenne egy semleges területen, póráz nélkül találkozniuk.
Ha nektek egyedül nem megy az összeszoktatás, akkor kérjetek meg egy kiképzõt, hogy foglalkozzon veletek, meg a két kutyával. Szerintem elvállalná, és nem is lenne annyira drága. A kutyák összehaverkodnának, és titeket is megtanítana kezelni a necces helyzeteket. Hová valósiak vagytok?
A kérdező hozzászólása: hát én Romániában lakom.
velünk is így volt csak idõsebbek voltak a kutyusok. kb. 10percen keresztül morogták ugatták egymást(kerités volt köztük). azt hittem nem fognak összeszokni de amikor kinyitottuk a kaput akkor kiderült hogy csak félt a mi kutyusunk a másiktól. végigvittem õket az udvaron(miután megszaglászták egymást) és fèl órára rá már bunyóztak is! (azt még hozzáteszem hogy az èn kutyusom ez elõtt életében 4szuka kutyánál többel nem találkozott)
elõször is tisztázzátok le, hogy a két kutya-gazda kapcsolat rendben van-e. ha úgy gondoljátok, hogy a hierarchikus viszonyok mindkettõtöknél rendben vannak, akkor azt javaslom, hogy összeszoktatni semleges helyen kezdjétek õket, pórázzal. magyarul menjetek el velük sétálni. ha nagyon ugatnak, akkor ne hagyjátok a szemkontaktust felvenni egymással, pórázzal határozott de nem túl erõs rántással bírjátok õket továbbhaladásra. legyetek lazák, higgadtak, ha érzik a feszkót a kutyák, akkor annál jobban fognak menni egymásnak! a póráz lehetõleg laza legyen, és elõször tartsatok oldaltávolságot egymástól, aztán ha elcsöndesednek (elfáradnak) akkor menjetek közelebb egymáshoz. lehet, hogy elsõ sétára nem fog még összeszokni a két kutya, de pár alkalom után valószínûleg már el fogják viselni egymást. de arra figyeljetek, hogy még ezek után is zûrök lehetnek egyik vagy másik kutya saját területén, ha esetleg ott találkoztok. (saját edény, saját gazdi, a hazai pálya elõnye)
Hogyan próbáltátok õket összeismertetni? Gondolom szemtõl szemben, feszes pórázon, esetleg ölben. Hiba. Egész egyszerûen csak sétáljatok együtt, ne erõltessétek az ismerkedést. Majd alakul az magától.
igen lehet.
de miért kell gumi nélkül? aaa. ha gumi nélkül csináljátok akármeddig, akkor már rögtön megvan az esélye, ne legyetek már ennyire naivak.
haggyadmár barátommal másfél hónapja gumi nélkül vagyunk együtt 4szer belém is ment azt nemvagyok terhes
14:38-as: 17 éves vagy. Az irományodból kiderült hogy 15 éves korod óta "felelõsségteljes" szexuális életet élsz. Lehet hogy szemét vagyok, de remélem teherbe esel. Tudod, más rendesen védekezik és ha egy kicsit is késik, már megijjed, nehogy terhes legyen. De te... 21/N
Ebbõl nem. De szerintem hogy ne kelljen félned, hanem normálisan, félelem nélkül tudj együtt lenni a barátoddal, használjatok más védekezési ezközt(fogamzásgátló, vagy a megszakításos közösülés mellé Pharmatex hüvelykúpot)
(14:38 ast én írtam ) 17/L
volt egy párom 2 évig mindig megszakítással védekeztünk.aztán mindig belém élvezett az utólsó 1 évben és sose lettem terhes ... azt hittem nem is leszek... de aztán végül az lettem...azóta félek nagyon nehogy az legyek megint. azóta van egy új párom 1 éve és vele is megszakítással védekezünk.volt párszor mikor belém élvezett ... de csak akkor mikor megvolt.meg egyszer mikro nem volt meg de utána kimostam és nem lettem terhes de nagyon féltem.
Utolsó: elég primitívek vagytok. A XXI. században aki nem gyereket, az nem megszakítással védekezik. Elég gázak vagytok...
igen van.. viszont ha meg nem csinaltad gumi nelkul normalis dolog h erdekel a dolog, h milyen lehet anelkul. Kicsi az eselye h teherbe esik.. nagyon kicsi mivel sokan meg elesben sem tudnak egykonnyen teherbe esni. Donts ahogy akarsz en kiprobaltam :) es jo volt.
jajj, nem is, mert 14 évesen kezdtél szexelni. Nahh, még "gyönyörûbb" vagy.

Ma együtt voltam a barátnőmmel és együtt lét előtt megfürödtünk. Lefekütünk, majd pihentünk kb háromnegyed órát, majd ismét egymásnak estünk. De a két alkalom közt nem fürödtünk meg. Mielőtt élveztem kivettem. Mekkora az esélye hogy teherbe esett?

megjegyzés: tegnap múlt el a menzesze.tegnap még halványan volt meg neki.ma már egyáltalán nem

Legjobb válasz: Így kb. fele annyi az esélye a teherbeesésnek, mint ha nem védekeztek sehogy. Remélem, örülsz.

Így kb. fele annyi az esélye a teherbeesésnek, mint ha nem védekeztek sehogy. Remélem, örülsz.
50% vagy igen, vagy nem
Olcsóbb mint a babakocsi. :)
De mért kell mindig ezt a "mielõtt élveztek kiveszem" módszert? Nem hiszem el, hogy nem futná gumira, vagy tablettára..
Én megértelek téged és a barátnõdet is. Ne hallgass az okoskodókra. Igazából mi is így szexelünk a barátnõmmel tehát általában 2 alkalom egymás után és a végén kiveszem DE én lehet, hogy még ürülnék is egy gyereknek adott esetben. Nem akarok még gyereket csinálni természetesen azért veszem ki a végén. A tabletták nem tesznek jót a barátnõm szervezetének az állandó gumihasználat pedig költséges és nem is jó benne. Így sokkal kevesebb az esélye, hogy terhes lesz mintha simán bele engednék, tehát nagyon nem valószínû. Még akkor sem olyan könnyû a fogantatás amikor akarod. Ha nem vagy biztos a kapcsolatodban, fiatal vagy stb... gondolj bele abba milyen lenne az ha a barátnõd terhes lenne és eszerint tegyél. Gyógyszer, gumi, megszakításos módszer... ahogy érzed.
örülnék*
nem is tudtam, hogy a fürdés fogamzásgátló hatású...O.o
Uramisten, megint egy "gumiban nem áll fel" típusú félimpotens gyerekgyáros. :D Édesszivem, ha a gumi nem tetszik, akkor mi lenne, ha választanátok a maradék cirka tucatnyi védekezési lehetõség közül egyet? (Nem, a "kihúzom idõben" az nem védekezés.)
Oké, ha nem jó a gumi, akkor is ott a tabletta. Ha az meg a barátnõdnek nem tetszik, akkor mondjuk Pharmatex? Annyi védekezési mód van, hogy hihetetlen..
3 napra az együttlét után már kimutatja az eedményt.
én nem értem ezt a "két alkalom között nem fürödtünk meg" részt, annak van valami jelentõsége? Egyébként kicsit olyan érzésem van, mintha emberek direkt azért csinálnának ekkora baromságokat, hogy utána kiírják ide. Napi x nemvédekeztünk, lehet terhes kérdés...?Nálam is elõfordult régebben, hogy felelõtlenül szexeltem, de utána nem irogattam ki, tisztában voltam a lehetséges következményekkel. Ha már elég idõsek vagytok a szexhez, akkor tudnotok kéne, hogy ez nem védekezési mód. Ettõl függetlenül szerintem nem lesz terhes, legyen igazam, nektek meg legyen több eszetek!
Hát elég nagy hülye vagy... Van rá esély h terhes.
De még hiába veszed még, ennyi idõ alatt semmi nem változik.
Dm-ben van már 600forinttol (én x-epillt vettem tavaly)
Annyiba, amennyibe 10 óvszer.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és mennyibe kerül egy vizelet sugaras teszt?
védekezés nélkül MINDIG van esély. aktustól számított 14.napon reggeli vizeletbõl egy vizeletsugaras terhességi teszt BIZTOSAT mutat.
A kérdező hozzászólása: vágom én, de hogyis mondjam finoman...ha gumiban csinálom lankad a férfiasságom...
Mindenki szekáll titeket pedig nemta helyes védekezés volt a kérdés. Menzesz után min. esély a teherbeesésnek. Ak ijedj meg, ha ovukor letettek volna együtt. Lehet, hogy belekerült x spermium, de a barátnõdnek nem volt érett petesejtje!

Terhes lehet a barátnőm, hogyha orál sex után1× bentvolt neki kb.2 makknyi, és maga az orálsexsem tartott 1-2 percnél tovább, közelsem voltam ahoz, hogy elmenjek, ezután 1× bent volt neki kb.2 makknyi Először volt ilyen, Mikor kell tesztet csinálni?

lényeg,hogy nem tudjuk volt-e el?váladék,3 napja történt a dolog és, Mikor kell terhességi tesztet csinálni,2 hét múlva menszeszel várjunk addig?, és szüzességünk elvesztettük ezzel?

Legjobb válasz: A szüzességet sokféleképpen szokták definiálni,de szerintem az általánosan elfogadott a kuki a punciban,tehát igen elvesztettétek.És igen, lehet terhes a barátnõd, bár erre kicsi az esély, az elmaradt menzesztõl lehet terhességi tesztet csinálni.

A szüzességet sokféleképpen szokták definiálni, de szerintem az általánosan elfogadott a kuki a punciban, tehát igen elvesztettétek.És igen, lehet terhes a barátnõd, bár erre kicsi az esély, az elmaradt menzesztõl lehet terhességi tesztet csinálni.
nemb kell egybõl tesztet csinálni meg kétségbe esni , nem ennyire egyszerû azért teherbe esni:) várjátok meg amég meg jön neki de sztem nem lesz ebbõl baj mert ha volt elõváladék azt "lenyalta" :P
Nem értem, miért fekszetek le egymással (VÉDEKEZÉS NÉLKÜL) ha ennyire tudatlanok vagytok! Egy lány/nõ nem csak attól lehet terhes, ha elmész benne! Ugyanis már az elõváladék is elég attól függetlenül, mennyi ideig voltál benne és persze mennyire. LÉNYEGTELEN! Mint ahogy az elõttem szóló is írta, nem biztos, hogy volt peteérése a barátnõdnek. Tesztet 2 hét múlva kell elvégezni, akkora már megtörténik a beágyazódás! Ez a szüzesség dolgok pedig... Megkérdezhetem hány évesek vagytok? 18/L
igen..terhes lehet...a makknyi szót úgy használod mint vmi mértékegységet b*zd! :D
szakadok a röhögéstõl XD
A stílusból és az értelmi szintbõl ítélve max 15.. :) )) Amúgy ha le is nyalta az elõváladékot, amikor beleraktad, nem folyhatott ki újabb adag? :) Az nem olyan, hogy kiszopkodja és egyszercsak elfogy...
A kérdező hozzászólása: Bocsi , de nem!
A kérdező hozzászólása: 4. erre én is gondoltam, ez is egész jó válasz ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3. válasz adónak, az értelmes választ .
Én 15 éves vagyok de legalább felvilágosítom magamat az internetrõl, szerintem csak 12-13 éves lehet. Ha semmit sem tudtok minek fekszetek le egymással? jól mondta az elõttem szóló...
Igen, lehet.
ha most történt vagy tegnap akkor irány a nödoki 72 orás tabletta. bár hétvégén nem tudom mennyire lehet.
A kérdező hozzászólása: Kb. mennyi rá az esély, hogy teherbe eshet?
50-50..ezt igy nem lehet. van aki simán teherbe esik egy kis elöváladéktol is, van aki tervezett szextöl sem. egyéni. tul sok az esély...
Eseményit a hétvégi ügyeleten is felírják. Menjetek inkább irattassátok fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!