Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel szeretnék lefeküdni és néha (1 db)

A barátnőmmel most szeretnék lefeküdni és néha neki fájt a petting, amikor lefelé tolódtam a vaginában. Kérdésem, hogy merre ajánlatos benne haladni?

Általánosan az emberek csak azt veszik észre hogy csak tolják a hölgynek meg minden.De ez a a barátnömnél nem okokoz örömet.Bizonyos irányokba el kell mozduljak hogy (pontot) találjak ahol élvezi

Legjobb válasz: Lefelé??? Ezt én nem értem... :-(

Lefelé??? Ezt én nem értem... :-(
Felfelé hátra. De én nektek még nem javasolnám az együttlétet, hiszen akkor érett meg az ember a szexualitásra, ha tisztában van a saját és a partner felépítésével, biológiájával. A kérdésfeltevésedbõl kiindulva ti még nem vagytok ezen a szinten. Ne haragudj, de ezt érzem... Tolódtam a vaginában? Benne haladni? Tolják a hölgynek? Pontot találjak? Általános pontok belül hol vannak? Milyen kifejezések ezek? Tisztában vagyok azzal, hogy valahol el kell kezdeni, meg senki nme kezdi úgy, mint egy profi, de elõtte még elméleti tudást kellene szereznetek. VÁRJATOK A DOLOGGAL!!!
Ez nem politika, hogy balra vagy jobbra!Itt csak egyenesen elõre lehet haladni.Ha már "eltolódsz" valamerre ott már valami nem stimmel.Azt a bizonyos "G" pontot csak hosszú gyakorlás után lehet megtalálni.Szerintem maradj még a pettingnél, de olvass utána a nõi anatómiának is, mert a petting nem okozhat fájdalmat. Üdv:G.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek a public pickup-s filmekről?

6

Nehezen izgulok fel mit tegyek?

Párkapcsolatban élek 2 éve szeretem a páromat és nagyon vonzó a teste számomra, sok mindent megtesz hogy felizgasson de csak ha erősen koncentrálok akkor megy mit tegyek mi baj velem??? Én vagyok a lány)

9

Szerelem vagy szeretet van a szeretők között?

12

Lanyok masztizas kozbe mire izgultok fel? -porno nezes -fantaziallas -camsex Esetleg valami mas?

3

Jobban szeretjük a szeretőnket mint a párunkat?

14

Még egy hét mire találkozok a barátommal, de addig én megőrülök. Mit csináljak?

13

A swingerezésben nem tűnik el a szex intimitása?

vagy ha igen, ez mit jelent? mivel más? nem silányul el az élmény?

6

Vaginális szexnél szoktátok a lány fenekét összeszorítani, hogy még szűkebb legyen?

6

A kollégám felesége?

33éves ffi vagyok.
A sztori a következő.

Van egy kollégám, 35 éves, van egy felesége aki 23! A csajjal többször talákoztam ill. összefutottam amikor jött be a férjéhez, sokszor hozott be nekünk sütit is pl. (többen vagyunk ffiak kollégák).
Aztán egyszer haza kellett engem hozni a reptérről, de a kollégám nem ért rá és a feleségét küldte értem.
A csaj hihetetlen, korát meghazudtoló. Talpraesett, okos, humoros, és szép. Nem az a tipikus plázamacska akikkel ált. dolgom van, van melle, feneke, van mit rajta fogni de bomba!
Amikor hazahozott a reptérrő beszélgettünk, kicsit néha talán perverzebb poént is előttem neki.
Hát, múlthéten aztán lefeküdt Velem...
Nem kérek kommenteket hogy a csaj mekkora ri..nc és hasonlók, valahol megértem, a férje...- hát hagyjuk is.

A sajnálatos az hogy a Férjével közvetlen munkakapcsolatom van, és kicsit ciki ha szóba kerül a csaj, vagy mesél róla/magukról bármit. A csaj nem akarja Velem folytatni a dolgot, Én viszont nagyon szeretném.
Mit kellene tennem? Annyiban hagyni?

37

Ismerkedni 16-17 éves lányok valaki?

http://kepfeltoltes.hu/view/131025/PhotoChooser-3a672cef-9e5..

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!