Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel szeretnék lefeküdni és (2 db)

A barátnőmmel most szeretnék lefeküdni és néha neki fájt a petting, amikor lefelé tolódtam a vaginában. Kérdésem, hogy merre ajánlatos benne haladni?

Általánosan az emberek csak azt veszik észre hogy csak tolják a hölgynek meg minden.De ez a a barátnömnél nem okokoz örömet.Bizonyos irányokba el kell mozduljak hogy (pontot) találjak ahol élvezi

Legjobb válasz: Lefelé??? Ezt én nem értem... :-(

Lefelé??? Ezt én nem értem... :-(
Felfelé hátra. De én nektek még nem javasolnám az együttlétet, hiszen akkor érett meg az ember a szexualitásra, ha tisztában van a saját és a partner felépítésével, biológiájával. A kérdésfeltevésedbõl kiindulva ti még nem vagytok ezen a szinten. Ne haragudj, de ezt érzem... Tolódtam a vaginában? Benne haladni? Tolják a hölgynek? Pontot találjak? Általános pontok belül hol vannak? Milyen kifejezések ezek? Tisztában vagyok azzal, hogy valahol el kell kezdeni, meg senki nme kezdi úgy, mint egy profi, de elõtte még elméleti tudást kellene szereznetek. VÁRJATOK A DOLOGGAL!!!
Ez nem politika, hogy balra vagy jobbra!Itt csak egyenesen elõre lehet haladni.Ha már "eltolódsz" valamerre ott már valami nem stimmel.Azt a bizonyos "G" pontot csak hosszú gyakorlás után lehet megtalálni.Szerintem maradj még a pettingnél, de olvass utána a nõi anatómiának is, mert a petting nem okozhat fájdalmat. Üdv:G.

Az normális, hogy ha pornót nézek, és úgy maszturbálok, akkor kb 2 percig bírom, de ha pornó nélkül csinálom, vagy a barátnőm csinálja nekem, akkor sokkal tovább bírom? Szeretnék lefeküdni vele, de attól félek, hogy hogy hamar el fogok menni.

Legjobb válasz: Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.

Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.
ne a élvezésre koncentráj próbálj másra gondolni de a maszturbálásnál be gyakoroltad , hogy gyors támadás, így jártál!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!