Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel szeretnék lefeküdni (5 db)

Mit csináljak, ha a barátnőmmel szeretnék lefeküdni, de ő nem akarja elveszíteni a szüzességét? 17F

A választ előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Attól is függ mióta vagytok együtt, hogy hány éves. De ha egyáltalán nem szeretne a késõbbiekben sem lefeküdni veled, nem akarja hogy te legyél az elsõ az életében akkor nem te vagy az akit keres.

Attól is függ mióta vagytok együtt, hogy hány éves. De ha egyáltalán nem szeretne a késõbbiekben sem lefeküdni veled, nem akarja hogy te legyél az elsõ az életében akkor nem te vagy az akit keres.
Ha szereted, vársz rá. Persze nem örökké, de neked kell érezned, hogy mennyi ideig bírod. Ha egyszer le akarsz lépni, akkor azt tisztességesen tedd, plusz a lelki terrort is kerüld. Ha még sokáig nem akar lefeküdni veled, mindenképp beszélgess vele az okokról, de sosem követelõzõen, különben nem fog bízni benned.
várj, ha szereted ez nem nagy kérés tõle
mióta vagytok együtt, hány éves a barátnõd? orál volt-e már? ha ezeket megírod könnyebb lesz válaszolni a kérdésedre :)
hát elég önzõ gyerek lehetsz, ha téged csak az érdekel, hogy szexeljetek, de az nem, hogy õ mit akar...
Javaslom a jobb alsó madárfogást... :-D
Csináljátok análba!
Megválaszoltad a saját kérdésed. , , de õ nem akarja elveszíteni a szüzességét'' Vagy dobd ki, és keress egy ku.rvát, vagy várj még vele és ne rinyálj. Én majdnem 2 évet tudtam várni az exemre, és most is elég hosszú "várakozás elé nézek" de nem bánom. Szerintem sokkal nagyobb az élvezet. :)
3 hónap után megdöntenél egy 16 éves kislányt? Ilyen idõs korba a fél évnek kéne a minimumnak lennie... Vagyis felénk így szokás de lehet nagyon vidéki vagyok
hány éves a barátnõd?
Szerintem embertõl függ, hogy milyen korai. Én a párommal 3 nap járás után lefeküdtem - nem, nem vagyok ribanc, csak nyár volt meg Balaton, stb... De ti még elég fiatalok vagytok, bármennyire is ezt sugallja a mai társadalom, nem kell mindennel kapkodni. Ha szûz, akkor meg fõleg ne. Amikor elveszítettem a szüzességem, akkor már fél éve kapcsolatom volt a fiúval. Ne siettesd. Beszélgess vele a témáról.
1 kis pia és már csak rajtad múlik, hogy el akarja e veszteni... csak ne légy hülye
A kérdező hozzászólása: A bizalom kölcsönös. Teljesen megbízunk egymásban, úgyhogy ez nem lehet baj.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm 16 éves, már 3 hónapja járunk, szeretjük egymást, és nem, nem vagyok önzõ. A kérdésem fõként azoknak szól, aik tudják, hogy három hónapos aktív kapcsolat után már lehet-e szexelni, vagy ezt egy nõ még túl korainak tartja. A válaszotokat nagyon köszönöm
J is teszi, 17 évesen még ráér. avagy csak szimplán nem bízik meg benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a tanácsokat pedig szívesen megfogadom, mivel ez a LÉNYEGE az oldalnak :-)

Miért szeretnék lefeküdni a legjobb barátnőmmel, most akkor szerelmes vagyok?

Egyik barátnőmhöz vonzódok nagyon,szexuálisan.És már egyszer megfogdostam,de rávágtam,hogy csak véletlen volt,most mit tegyek?

Legjobb válasz: Honnan tudjam, hogy mit érzel?

Honnan tudjam, hogy mit érzel?
Mondd azt, hogy szeretnél vele dugni, csak finoman megfogalmazva. Ettõl még nem vagy szerelmes.
Hány éves vagy? 10 lányból 9 átesik ezen, kíváncsiság, érdeklödés az új dolgok iránt. A szerelem az nem ez... (Én 23 vagyok, 14 évesen jártam kis ideig a legjobb barátnömmel, akkor még szexuális dolog nem volt, csak csók. Évekkel késöbb egyszer lefeküdtem vele, de valahogy nem olyan volt, ahogy annak idején elképzeltem, pedig akartam. Fiúkhoz vonzódom:-))
ez fura.. komolyan sok lány átesik ezen? :SS mert félek h én is átfogok..:// egyébként nem tudom h mit tegyél, de tényleg beszélned kéne vele.Lehet h nemet mondana, de lehet h igent.

Szeretnék lefeküdni a barátnőmmel, de nem tudom hogyan védekezzünk. Mit tegyek?

Konkrétabban én eléggé vonakodok az óvszert?l...Mindig úgy gondolom hogy az nem nyújt akkora élvezetet,és úgy nem az igazi,mert hozzá sem érsz a n?höz...

Legjobb válasz: én egy idõben megszakitással védekeztem,de rizikós,60%os védelem,elég gyenge,az ovszer 96%.A tabi 99.9.mellesleg az ultra vékony óvszer nem vészes...és ha figyeltek nemlehet baj.én inkább szedek tabit....17/L

én egy idõben megszakitással védekeztem, de rizikós, 60%os védelem, elég gyenge, az ovszer 96%.A tabi 99.9.mellesleg az ultra vékony óvszer nem vészes...és ha figyeltek nemlehet baj.én inkább szedek tabit....17/L
énis tablettával vágtam bele a szexuális életbe, óvszerrel nemakartam elveszteni a szüzességemet az nekem olyan izés volt :D elmész nõgyógyászhoz, mondod neki h tablettát szeretnél feliratni, õ megvizsgál, és felír egyet. kérdezd meg tõle h mikor kell elkezdened szedni, és aztis h mennyi idõ után nyújt védelmet. fogadd meg a tanácsait és ennyi az egész.
a tablettát amúgy minden nap kell szedni, egészen addig amíg nem szeretnél gyereket. orvostól kell megkérdezned h mennyi idõ után véd, mert nemminden tabletta egyforma. olyansok is vannak, amiket csak 21 napig kell szedni, és utána 7 napos szünet van, ekkor jön meg a menzeszed, majd a 8. napot újra kezdeni és megint 21 napig szedni, ésígy tovább. de olyanok is vannak, ahol nincsen 7 napos szünet hanem mindennap kell szedni. ezért mondom hogyha tablettát iratsz fel, az iorvostól kérddezd meg ezeket a dolgokat.
Elsõre maradjon a gumi, mert nem fogod tudni mi fog történni! Hidd el, az ilyenkor a legjobb, aztán lehet más után nézni!
Gumival kellene, még lehet kellõ tapasztalattal sem rendelkezel (ne vedd sértésnek!) de tényleg az egy biztonságos védekezés. Ha nem is 100% majdnem. De egy vékony óvszerrel, ha tudod hogy kell használni élvezni fogod, nem értek a fogamzásgátlókhoz, de azt már ezerszer hallottam hogy 1 hónap szedés után kezd el hatni, addig bizonytalan és még ott vannak a mellékhatásai is, ezzel lehet sokan vitába tudnának száléni, de ha pl. egy nõ azt mondja nekem hogy nincs mellékhatása számára, egy másik pedig hogy van. Szerintem még a modernebb fogamzásgátlók is megzavarják a nõ szervezetét, szerintem ha már a barátnõd le se lehet beszélni róla hogy fogamzásgátlót szedjen akkor szedjen. De pl. én feltételezem hogy nálad idõsebb vagyok és a barátnõm már belement hogy fogamzásgátlót szedjen és mikor már majdnem felírták én kezdtem el aggódni hogy ne legyenek a mellékhatások és még mindig gumizunk és élvezzük:)
Elõször gumi aztán tabi, mi is így csináltuk
Amig nem próbáltad milyen gumival addig nem tudod milyen is valójában. Ugyan úgy érzel mindent benne, mintha gumi nélkûl csinálnád, igaz van külömbség, mert aki csinálta gumi nélkûl az azt mondja jobb nélküle, de azért gumival se vészes szerintem, én pl nem sok külömbséget veszek észre. Azt meg tudod bárhol venni, a tabinál meg ha a bnõd 18 év alatt van tudtommal szülõ is kell az orvoshoz hogy felirjon neki és nem biztos szülei belemennek, de ha ennél idõsebbek vagytok akkor nincs gond ezzel. Meg a tabinál lehetnek mellék hatások is, valakinél nincsen de elõfordulhat hogy a bnõdnél lesz, soha se lehet tudni, guminál nem valószinû, hacsaknem valamelyikõtök allergiás valamilyen összetevõjére, de nem sûrün hallani ilyet. A nõdhöz meg hozzá érsz a kezeddel a testeddel meg minden, csupán a nemiszerveddel nem, annyit meg el lehet viselni, meg annyinak elégnek is kellene lennie szerintem. Én nem is törõdök azzal hogy ott nem érünk össze hisz pettingnél úgy is érinti meg én is az övét, csak épp nem egymás nemiszervével :) meg elég ha a testét érintem kezemmel, nagy élvezet nekem az is, ha simogathatom, meg csókolhatom közbe és észre se veszem hogy gumi van rajtam. Amúgy is a párodat kell élvezni, nem pedig azzal törõdni hogy ér össze a nemi szervetek, hidd el észre se fogod venni hogy rajtad van csak ha azzal foglalkozól.
Meg kell beszélni vele, de ha spontán jön a dolog (elég gyakran elõfordul:D) akkor kell hogy legyen nálad 1-2 gumi. Megszakítás nem ajánlott elsõ alkalommal, ha félresikerül 9 hónap és felsír valaki :) )
Védekezz gumival. Én is úgy kezdtem, majd mikor már 3 éve voltam a párommal, áttértünk a tabira. Elõtte gumival is ugyanúgy élveztem, mióta bogyót szedek nem élvezem gumival. Érdemesebb óvszerrel kezdeni, hisz nem tudod hozod-e a párod vmi betegséget. Persze ez csak akkor áll fenn, ha elõtted már volt valakije.
Vegyél ilyen vékony slim gumit azzal szinte olyan mint anélkül és nem kell félni se a terhességtõl se a fertõzésektõl
ne vonakodjál, az szükséges és kész, nem kívánságmûsor. majd az lesz élvezetes ha az abortuszra a 30 rongyos csekket ki kell fizetni meg maga az élmény. ne legyél idióta.
ez egyénfüggõ. vannak olyan lányok akik nemélvezik annyira, de vannak olyanokis akik észresem veszik.
A kérdező hozzászólása: És gumival ugyanúgy lehet élvezni?
A gumi a legjobb fédelem céljából.Tabi bonyolúlt és ha akkarsz hozzáérni akk kézimunka.
A kérdező hozzászólása: Értem...És a tabi az olyan milyen? Átlagban meddig kell szedni, mikor stb.?
GUMI UMIG MIGU IGUM

Az normális, hogy ha pornót nézek, és úgy maszturbálok, akkor kb 2 percig bírom, de ha pornó nélkül csinálom, vagy a barátnőm csinálja nekem, akkor sokkal tovább bírom? Szeretnék lefeküdni vele, de attól félek, hogy hogy hamar el fogok menni.

Legjobb válasz: Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.

Ha elmész hamar akkor elmész... akkor majd jön a második menet ;) Amúgy meg ki lehet húzni egy darabig, úgy, hogy amikor már érzed, hogy "itt az idõ" leálltok egy kicsit, aztán ha normálizálódott a helyzet, újra csináljátok, ezt játszátok el egyszer-kétszer és egy idõ után jobban fogod bírni.
ne a élvezésre koncentráj próbálj másra gondolni de a maszturbálásnál be gyakoroltad , hogy gyors támadás, így jártál!

A barátnőmmel most szeretnék lefeküdni és néha neki fájt a petting, amikor lefelé tolódtam a vaginában. Kérdésem, hogy merre ajánlatos benne haladni?

Általánosan az emberek csak azt veszik észre hogy csak tolják a hölgynek meg minden.De ez a a barátnömnél nem okokoz örömet.Bizonyos irányokba el kell mozduljak hogy (pontot) találjak ahol élvezi

Legjobb válasz: Lefelé??? Ezt én nem értem... :-(

Lefelé??? Ezt én nem értem... :-(
Felfelé hátra. De én nektek még nem javasolnám az együttlétet, hiszen akkor érett meg az ember a szexualitásra, ha tisztában van a saját és a partner felépítésével, biológiájával. A kérdésfeltevésedbõl kiindulva ti még nem vagytok ezen a szinten. Ne haragudj, de ezt érzem... Tolódtam a vaginában? Benne haladni? Tolják a hölgynek? Pontot találjak? Általános pontok belül hol vannak? Milyen kifejezések ezek? Tisztában vagyok azzal, hogy valahol el kell kezdeni, meg senki nme kezdi úgy, mint egy profi, de elõtte még elméleti tudást kellene szereznetek. VÁRJATOK A DOLOGGAL!!!
Ez nem politika, hogy balra vagy jobbra!Itt csak egyenesen elõre lehet haladni.Ha már "eltolódsz" valamerre ott már valami nem stimmel.Azt a bizonyos "G" pontot csak hosszú gyakorlás után lehet megtalálni.Szerintem maradj még a pettingnél, de olvass utána a nõi anatómiának is, mert a petting nem okozhat fájdalmat. Üdv:G.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!