Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel szeretjük egymást, de (27 db)

6 honapja vagyunk egyutt a baratnommel, szeretjuk egymast, de valahogy mikor beszelgetunk nincs kozos tema regebb volt de mostnaba nem tudunk jokat beszelgetni. Szerintetek mi a baj? Kerlek adjatok tippeket hogyan menthetnem meg a kapcsolatom

jelzem ez az elso komolyabb kapcsolatom szal nincs gyakorlatom... F/16

Legjobb válasz: Az nem túl jó jel ha fél év után már nincs közös témátok. De azért gondolom, néha el jártok sétálni, kirándulni bárhová. Lehetne ez is egy téma, hogy hova szeretne elmenni veled. Természetesen csak is teljesíthetõ dolgokba gondolkozz!És hogy mi lehet a baj,hát erre szerintem igazán jót senki nem fog tudni mondani de azt kizártnak tartom, hogy a fél év alatt "kimerült" volna a téma tárház.

Az nem túl jó jel ha fél év után már nincs közös témátok. De azért gondolom, néha el jártok sétálni, kirándulni bárhová. Lehetne ez is egy téma, hogy hova szeretne elmenni veled. Természetesen csak is teljesíthetõ dolgokba gondolkozz!És hogy mi lehet a baj, hát erre szerintem igazán jót senki nem fog tudni mondani de azt kizártnak tartom, hogy a fél év alatt "kimerült" volna a téma tárház.
nekem csak akkor van ilyen amikor órákat irunk neten személyesen mindig van mirõl, hülyülünk vagy megbeszéljük mitcsináltunk ma stb
Ne hidj annak ki feléd nevet, két esküvel mondja , hogy szeret.Annak se ki könnyet ejt, mert ki könnyet ejt könnyen felejt.Ki szemedbe néz némán az szeret csak igazán. remélem érted ;)
hááát.szerintem emiatt ne aggódj!Biztosan úgy van nálatok ahogy nálunk.Mi is fél év körül meg hónapokig hullámvölgyben voltunk, nem tudtunk beszélgetni, az ágyon csak feküdtünk egymás mellett és meg sem szólaltunk, csak a szeretet tartott össze minket, aztán rá kellett jönnöm, hogy ez egy átmeneti állapot, és mostmár teljesen tökéletes minden, és imádom a barátom:) Korom ugyanannyi.

A barátnőmmel nagyon szeretjük egymást, de alig találkozunk, és én még jobban el szeretném csábítani. Hogyan?

Legjobb válasz: Itt az a nagy kérdés, hogy miért találkoztok keveset ha szeretitek egymást? Nincs idõtök egymásra? Messze laktok egymástól? Egy kapcsolatban tényleg fontos, hogy elég idõt töltsetek együtt, úgyhogy szerintem próbáljatok meg több közös programot szervezni. Vidd el moziba, sétálni vagy akárhova amihez kedvetek van, lényeg hogy minél többet legyetek együtt.

Itt az a nagy kérdés, hogy miért találkoztok keveset ha szeretitek egymást? Nincs idõtök egymásra? Messze laktok egymástól? Egy kapcsolatban tényleg fontos, hogy elég idõt töltsetek együtt, úgyhogy szerintem próbáljatok meg több közös programot szervezni. Vidd el moziba, sétálni vagy akárhova amihez kedvetek van, lényeg hogy minél többet legyetek együtt.
Virág, bon-bon, udvariasság, figyelmesség, kedvesség. Ha már éltek szexuális életet: orális szex :)

Beleszerettem a legjobb barátomba aki a volt pasim haverja! De a fiú meg a barátnőm bejönnek egymásnak, csak a csajnak van pasija. Elmondtam a fiúnak hogy többet érzek barátságnál de ő a barátnőmet szereti. Most mit tegyek?

Nem akarom elveszíteni

Legjobb válasz: Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).

Hát szerintem ilyen esetben nem sok mindent tudsz tenni. :( Próbálj meg barátian hatni rá, ne érezze, hogy csak rá hajtasz, de azért légy vele kedves, és éreztesd vele, hogy számíthat rád. Vagy beszélgess a szeme láttára másik sráccal is, és ha picit is érdekled, akkor rá fog jönni, hogy kellesz neki! :) Ha nem, akkor meg majd lesz más. ;) Ne félj! Én is éreztem már ilyet, és tudom, milyen rossz. :( Ha pedig tényleg érdeklik egymást a barátnõddel, akkor a csajszi úgyis szakítani fog a barátjával a másik srác miatt (ha annyira bejön neki az a fiú).
ne járasd le magad, inkább hagyd õket!ha téged választ ugyis tudni fogod hogy csak nincs ló jó a szamár is alapon van veled!

14 éves vagyok, de még nem volt első csókom! Elhívtam a barátnőmet korizni, és szeretjük egymást, de nem merem megcsókolni mert félek, hogy rosszul sül el! Mit tegyek?

Legjobb válasz: ha szeretnéd megcsókolni, szerintem, ha leültök pihenni egy padra ès pár mp-ig egymást nézitek akkor lassan közelíts a szájához :)

ha szeretnéd megcsókolni, szerintem, ha leültök pihenni egy padra ès pár mp-ig egymást nézitek akkor lassan közelíts a szájához :)
Nincs ezzel baj :) és az elottem szolonak igaza van lassan kozelits ha o se csokolozott még biztos fura lesz de jo ha tenyleg szereted
A kérdező hozzászólása: De ez még elsõ randi, úgy hogy nem is akarom elsietni! Mit gondoltok, hogy próbáljam meg, vagy várjak még vele?
22 vagyok és egész életemben egyszer randiztam.Csókot, meg talán egyszer kaptam volna, ha élek a lehetõséggel de kihagytam.

Van egy barátnőm, akivel nagyon egymásra vagyunk hangolódva, szeretjük egymást, de amikor alszunk, nem hajlandó hozzám bújni. Ellök ha közeledek hozzá, azt mondja nem tud jót aludni ha mellette vagyok. A szex egyébként működik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Itt is ez van nálam, egy ideig bírom ha a barátnõm rám mászik, de engem zavar az alvásban, errõl nem tehetek és õ sem. Van aki úgy tud csak aludni ha van helye hozzá, fogadd el és ne foglalkozz vele.

Itt is ez van nálam, egy ideig bírom ha a barátnõm rám mászik, de engem zavar az alvásban, errõl nem tehetek és õ sem. Van aki úgy tud csak aludni ha van helye hozzá, fogadd el és ne foglalkozz vele.
fürdesz te rendszeresen?
Peldaul en is igy vagyok, el sem birok aludni, ha valaki ram van bujva, ugy erezem nem kapok levegot, annak ellenere, hogy nem szorit magahoz meg semmi. Szoval ennek semmi koze hozzad, egyszeruen maskant nem tud aludni, nyugi
büdös vagy. vagy egyszerûen nem szereti, ha folyamatosan tapizzák, simogatják, vagy ha akárki a testközelében van.
Én is meg tudok õrülni ha közel jön hozzám a barátnõm alváskor úgy hogy esetleg hozzám is ér. De csak addig gáz amíg a kapcsolat elején vagy mert nem tudod hogy hogy mondd meg neki kedvesen, hogy ne bánts meg, hogy csak úgy tudsz aludni hogy ha nyújtózkodsz ne akadj bele senkibe.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy csak én fogom fel ennyire tragikusan? De nekem ez fontos lenne, egyszerûen csak nagyon jól esik ha hozzám bújik, érzem a közelségét.
Ne aggódj ezen, én is olyan vagyok, hogy szeretek nyújtózkodni és én sem mindig bújok bele a barátomba. Azt is mondtam már neki, hogy egyszer le fogom lökni az ágyról!:D nem hitte el, hát egyszer tényleg lelöktem. Nem kell ebbõl ekkora ügyet csinálni, csak értsd meg, hogy õ jobban szeret úgy aludni, ha nem bújik hozzá valaki folyamatosan! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek velük, már kicsit másként látom ezt innentõl kezdve.:)

Barátnőmmel lassan 2 éve vagyunk együtt, minden nagyon jó, nagyon szeretjük egymást de nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

velem veszítette el a szüzességét,és azt mondja,hogy nagyon jó a szex és nagyon élvezi,de igazából nem tudott még elélvezni.azt mondta,hogy az unokatesója és mindenki ilyen náluk a családba és ez nem az én hibám. de engem nagyon zavar és nyomaszt! kérlek segítsetek,mit hogyan csináljak,hogy végre minden tökéletes legyen. mert nagyon szeretem és minden örömet minden téren meg szeretnék neki adni!?

Legjobb válasz: ismerõs ez a helyzet én is így voltam de erre nincs "tuti recept" mert mindenki más kérdezdgesd h mi esik neki jól. lehet csak vaginálisan nem tud élvezni...vagy nem engedi el magát eléggé

ismerõs ez a helyzet én is így voltam de erre nincs "tuti recept" mert mindenki más kérdezdgesd h mi esik neki jól. lehet csak vaginálisan nem tud élvezni...vagy nem engedi el magát eléggé
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod!
Próbáltad már orálisan kielégíteni? Ha csiklói orgazmusa sincs akkor , passz! :(
A kérdező hozzászólása: igen próbáltam, bár nagyon sokáig tartott de úgy sikerült. de szex közben semmi :/
Egy lány akkor tud csak elmenni, ha tudja mi és hogy jó neki. Ehhez pedig szükséges, hogy masturbáljon. Kérdezd meg a barátnõdet, hogy elõtted maszturbált-e, vagy mióta együtt vagytok. Ha igen akkor kérdezd meg mi esett neki jól és hogy szeretim(ezt át tudod vinni gyakorlatba), ha nem akkor bíztasd, hogy kezdje el felfedezni a saját testét!
Ha orálisan volt orgazmusa, akkor miért nem izgatja a csiklóját szerelmeskedés közben is? Így a legkönnyebb eljutni a csúcsra és megtapasztalhatja a csiklói és hüvelyi orgazmust is egyszerre! Lehet, hogy azért megy ez neki nehezen, mert gátlásos, feszült, bár 2 év együttlét után, már nem kellene feszengenie az ágyban.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi lehet igazából a baj, ezért nem is tudom, hogy nekem mit kellene tennem, hogy ez sikerüljön neki :/ lehet velem van a baj?
Szerintem próbáljátok ki, hogy egymás elõtt maszturbáltok, azt csinálhatjátok többször is. Ha lovagol rajtad úgy sem tud elmenni?
A kérdező hozzászólása: hát sajnos úgy sem :/ bár nem is igazán szoktuk úgy csinálni csak nagyon ritkán.

Mit tegyek ha a volt barátnőm akivel kb: fél éve szakítottunk de még mind a ketten szeretjük egymást csak az a baj hogy amikor vele vagyok akkor ő teljesen elérzékenyül meg minden és a régi szép és jó dolgok jutnak eszébe?

de mikor hazamegyek t?le 1-2 napig nem beszélünk és a neten utánna beszélünk akkor meg a rossz meg a veszekedések törnek fel benne és ezért nem járunk újra pedig szeretjük egymást mit tudnék ijen hejzetben tenni? és most igy szakítás után találkozunk néha és akkor is smárolunk egy csomót meg minden mint régen meg mintha járnánk de másnap a legutóbbi eset után megkérdeztem t?le h akkor most újra eggyüt azt írta h nem... és ez nekem nagyon szar meg neki is és nem tudom mit csináljak segítsetek lécci pontosan ezt írta nekem arra hogy akkor most újra eggyütt? nem... amikor elöttem vagy teljesen más mert ezsembe jut minden jó... és akkor az agyam kikapcsol... persze akkor sokáig biirta-vagyis legutúbb na de ilyenkor mikor igybeszünk akkor meg a rosszak... és itt nem a sziivemre hallgatok perszeakkor igen mikor velem vagy.... segítsetek nekem nagyon szeretem... ?

Legjobb válasz: http://www.demotivalo.net/view/57745/a-konyv olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne

http://www.demotivalo.net/view/57745/a-konyv olvasgasd egy kicsit, nagyon sok jó tanács van benne
A kérdező hozzászólása: kössz de ha lehet léci ne a helyes írást nézd már hanem próbálj meg segíteni mert szar helyzetben vagyok
mi az hogy most akkor újra együt ne légy ilyen mimóza mond meg neki hogy találkozni szeretnél vele és ha fel hozza a régi dolgokat annyit kell tenned hogy azt mondod hogy az akkor volt és ma ma van és ha esetleg megint csókolózás lenne belölle illetve pont ez az nem szabad meg történnie kicsit legyél vele hideg de ne bántsd meg ás rá fog jönni h neki ez így jó vagy szeretne e veled járni de ha te azok után hogy lezárod vele és eldöntötted kicsit meg könnyebbülsz akkor nem kell újra járnod vele

Van egy barátnőm és már 2 éve járunk. Már nincs semmi új a kapcsolatunkban és nincs értelme együtt maradnunk, de mindketten szeretjük egymást, és nem tudnánk egymás nékül élni. De együtt sem! Nem tudom mi tévő legyek. Ha valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezeket meg lehet oldani, ha elég erõs a kötõdés és a szerelem. Nekem is komoly kapcsolatom van, sokszor voltak hullámvölgyek meg jó szakaszok, de mi mindig megoldottuk. Megbeszéltünk mindent õszintén. Elmentünk a régi helyekre, ahol az elsõ idõkben voltunk:) Ha szeretitek egymást, akkor biztosan meg lehet menteni a kapcsolatot. Esetleg a szexben is lehet újításokat, meglephetnéd a bnõdet vmivel: pl. gyertyafényes vacsi, szeretkezés holdfényben. Mi is ilyenekkel dobtuk fel a kapcsolatot. Persze ez csak az egyik fele. A másik dolog hogy elmentünk sétálgatni, sokat hülyültünk:) És eddig mindig megoldódott a problémánk:) Amúgy neki én vagyok az elsõ barátnõje, nekem már volt több pasim, de igazából egyik sem komoly. Vele több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már tervezzük a közös jövõt. Szerinte az a legjobb a kapcsolatunkban, hogy õszintén elmondjuk a problémákat, meg hogy mi zavarja a másikat, idõnként meglepjük 1mást apróságokkal, 1-1 újítással:) És közösen minden akadályt le tudunk gyõzni (pedig rengeteg van: szülei kollégiumba akarják iratni..stb..:S ) Sok sikert! 19L

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Ezeket meg lehet oldani, ha elég erõs a kötõdés és a szerelem. Nekem is komoly kapcsolatom van, sokszor voltak hullámvölgyek meg jó szakaszok, de mi mindig megoldottuk. Megbeszéltünk mindent õszintén. Elmentünk a régi helyekre, ahol az elsõ idõkben voltunk:) Ha szeretitek egymást, akkor biztosan meg lehet menteni a kapcsolatot. Esetleg a szexben is lehet újításokat, meglephetnéd a bnõdet vmivel: pl. gyertyafényes vacsi, szeretkezés holdfényben. Mi is ilyenekkel dobtuk fel a kapcsolatot. Persze ez csak az egyik fele. A másik dolog hogy elmentünk sétálgatni, sokat hülyültünk:) És eddig mindig megoldódott a problémánk:) Amúgy neki én vagyok az elsõ barátnõje, nekem már volt több pasim, de igazából egyik sem komoly. Vele több, mint 1 éve vagyunk együtt. Már tervezzük a közös jövõt. Szerinte az a legjobb a kapcsolatunkban, hogy õszintén elmondjuk a problémákat, meg hogy mi zavarja a másikat, idõnként meglepjük 1mást apróságokkal, 1-1 újítással:) És közösen minden akadályt le tudunk gyõzni (pedig rengeteg van: szülei kollégiumba akarják iratni..stb..:S ) Sok sikert! 19L
Ilyenkor az egyiknek kell a rossznak lenni, és minden kapcsolatot megszakítotok egymással. Fájdalmas lesz, de ez a helyes út.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jókívánságot...de még csak 10-én lesz a névnapom akkor kapok pénz és csak utána tudom elvinni valamikor . :S
Na tökjó ötlet:) SOK SIKERT NEKTEK:) Majd írd le h ment:)
A kérdező hozzászólása: én nemrég ajánlottam pont az állatkertet... én imádom de õ nem szeretné...arra gondoltam hogy van itt egy étterem és egyik nap bemennék foglaltatnék asztalt és megkérném hogy tegyen egy gyertyát középre valaki idõre...és mikor odaérkeznénk akkor ott lenne az asztal gyertyával:D remélem megoldható+ pizza:D talán nem lesz olyan vészes árban
Persze, hogy feldobná:D Amit mindketten élveztek és benne vagytok, az mind jó:P A pizzázó is jó dolog:P Állatkert? Az nem drága. Mi is voltunk ott a szerelmemmel:) És tök jó volt.:D Napokig volt témánk:D
A kérdező hozzászólása: meg pizzázóra lenne pénz de az nem túlzottan romantikus:D
A kérdező hozzászólása: Szia! A vacsora pénz hiányában hanyagolható... majd nyáron horvátországba... fogalmam sincs milyen helyekre lehetne menni táncolni... disco kizárt dolog... moziban már voltunk az sajna nem valami új... a szexben meg nem tudom mi újat lehetne:D (gondoltam már a vibrációs gyûrûre) az szerinted feldobná?
Bocsi félreolvastam:D Szal. volt már szex:D Nincs olyan dolog amit a bnõd szeretne és még nem csináltátok? Ha van akkor meglephetnéd vele:) Vegyél neki virágot! Sok sikert!!! Majd írj hogy mi lett, kíváncsi vagyok:) újra 19L
Szia:) Jah, értem. Azt hittem idõsebbek vagytok:) Szeretkezés volt már? Ha volt, akkor lehetne abban újításokat:) Ha nem voltak régi helyek, ahova mentetek, akkor elmehetnétek étterembe, moziba, táncolni. Hidd el ezek új élmények lesznek és nagyon jót tesznek a kapcsolatnak:) Legyél kreatív és szerintem harcolj a kapcsolatért, ha szereted a lányt:) Persze ez rajta is múlik. De sztem ha kitartóak vagytok, akkor biztos hogy megmenthetõ a kapcsolat:) *tegnapi 19L vagyok:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznosnak tartom a válaszod köszönöm szépen! csak ötletem nincs hogy mivel dobhatnám fel a szexet... a vacsora mellékes mert 16/f vagyok és szülõje ott van meg stb. a régi helyekkel az a gáz hogy nem volt olyan:S ha tudnál tippeket még adni akkor szívesen olvasom:)
elõzö vok:D írd le lécci hogy mit gondolsz arról amit írtam:D 19L
A kérdező hozzászólása: na újra itt vagyok...elvittem vacsorázni és itt is aludt nálunk... nagyon jól sikerült az este... köszönöm a tippeket:)

A tanácsotokat szeretném kérni. Nagyon szeretjuk egymást a barátnőmmel, De a szülei nem fogadnak el mert roma vagyok. Szerintetek mit csináljak most? És nem hagyjuk a kapcsolatot!

Ha titkolózunk és egy idő után küldök a házukhoz pl rózsákat vagy bon bont az jó ötlet lenne?

Legjobb válasz: ha emiatt nem fogadnak el, de ti szeretitek egymást, akkor legyetek titokban együtt, az oké az hogy küldözgess neki virágot, csokit annyira nem ha a lánynak tetszene is és nem tartaná túl nyálasnak, ha a szülei meglátják, magyarázkodhat de tõle kérdezd meg, hogy szeretné-e

ha emiatt nem fogadnak el, de ti szeretitek egymást, akkor legyetek titokban együtt, az oké az hogy küldözgess neki virágot, csokit annyira nem ha a lánynak tetszene is és nem tartaná túl nyálasnak, ha a szülei meglátják, magyarázkodhat de tõle kérdezd meg, hogy szeretné-e
A kérdező hozzászólása: Igen szeretné ezt már megbeszéltük h-h fogok bevágódni a szüleinél és nagyon teperni fogok.
Kérdés, hogy mennyi idõsek vagytok? Egyébként én nem tartom túl jó ötletnek a titkolózást, csak egyszer kell a szüleinek megtudniuk és egy életre végleg el vagytok vágva elõttük.
A kérdező hozzászólása: Én 17 Õ 16 tudom fiatalok vagyunk még. de mindent megteszek érte!

Barátnőmmel másfél éve vagyunk már együtt. Nagyon szeretjük egymást, egymásnak elsők vagyunk és mindent megadunk egymásnak. De egy vmi bánt engem a szex téren. Volt már valakinek a kapcsolatában ilyen?

Hetente csak egyszer tudunk együttlenni és azis a hétvége. Álltalába én szoktam kezdeményezni, de örülnék neki ha egyszer ? mászna rám. Ha kezdeményezek és már szinte mászok rá meg puszilgatom közbe mindig csak azt mondja hogy feküdjek már le mellé ami egy kicsit rosszul esik:( Látom rajta hogy semmi kedve sincs hozzá:( Ilyenor mindig megkérdem h van vmi baj, erre ? azt mondja h dehogy van. Utánna kis id? mulva másznék rá megint akkor is ugyanezt mondja és mondani szoktam hogy nagyon kívánom meg minden, erre ? is uyganazt felei de mégse látom rajta:S ez egy kicsit furi nekem. Szite mindig akkor szoktunk szeretkezni ha megvagyunk borotválkozva ott lent, és ha nem mondja h megfog borotválkozni akkor már tudom h semmi esély sincs h együtt legyünk. A másik meg az hogy ha naggyon mászoki már rá leggtöbbször azt mondja, hogy mivan én csak ezért vagyok vele:( És ez olyan rosszul szokott esni:( Volt már vki hasonló cip?ben? Vagy most inkább ne kezdeményezek várjak amig ?? Köszönöm a hozzászólásokat!

Legjobb válasz: A nõk ilyenek. Irányítani kell õket. Sajnos vannak akik még némi lelki terrort is hozzá tesznek. De vedd föl a kesztyût és kezd el Te is mondani: Te nem értesz meg engem, neked csak az a fontos, hogy valaki legyen melletted, nem is tetszem neked igazán, én jobban vágyom rád, mint puszta ölelgetés, de ezek szerint ez nem kölcsönös. Ja és még valami, ha elkezdtek beszélgetni valamirõl, SOHA ne fogadj el kitérõ válaszokat: csak, azért, mert. Ez nem válasz, ha meg nincs indoka valami ellen, ne hisztizzen. Vannak nõk, akikkel csak így lehet bánni.

A nõk ilyenek. Irányítani kell õket. Sajnos vannak akik még némi lelki terrort is hozzá tesznek. De vedd föl a kesztyût és kezd el Te is mondani: Te nem értesz meg engem, neked csak az a fontos, hogy valaki legyen melletted, nem is tetszem neked igazán, én jobban vágyom rád, mint puszta ölelgetés, de ezek szerint ez nem kölcsönös. Ja és még valami, ha elkezdtek beszélgetni valamirõl, SOHA ne fogadj el kitérõ válaszokat: csak, azért, mert. Ez nem válasz, ha meg nincs indoka valami ellen, ne hisztizzen. Vannak nõk, akikkel csak így lehet bánni.
Én is visszautasitom néha néha a barátomat. Ti hány évesek vagytok? A mi kapcsolatunkban néha néha igen sok a veszekedés, és ilyenkor semmi kedvem ahhoz, hogy házzám bújon, megöleljen esetleg petting stb... Mikor lelkiekben nincs rendben nálam minden akkor ne ölelgessen engem a párom. Lehet, hogy ez a baj nálatok is, nem? hogy a csajszi fél valamitõl, netán nincs rendben minden a lelkiekben. Nekem pl nagyon fontos az, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatom legyen viták nélkül, mert hanem átugrunk a ló túlsó oldalára és a szexrõl fog szólni az egész. Ezt pedg nem engedem. amúgy minden hétvégén törvényszerû? ha nincs kedve a lánynak akkor azt is tiszteletben lehet ám tartani, persze csak ha nem Mindig van ez igy... Beszélj vele, kérdezd meg, minden rendben van-e? Üdv
Hát ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem ez a lány nem szeret téged. Milyen kifogás az, hogy nem borotválkozott? Csak ezért? Ez olyan, mintha nekem azt mondaná a párom, hogy szõrös vagy, így nem kellesz (pedig lehet, hogy csak nem volt idõm). Lehet, hogy tényleg csak arra kellesz, hogy legyen valaki. Fõleg, ha olyanokat mond, hogy keress mást. Ha nincs kedve valakinek, akkor azt normálisan is lehet közölni a másikkal.
Azért ilyen, mert a nõknek több idõ kell, hogy megkívánják a pasit. Lehet, hogy túl soros a napirendje, nem tud ellazulni, és nincs is eszébe a testi együttlét. Én is így vagyok sokszor, bár mi a párommal nem mindig hetente 1x vagyunk együtt, van, hoyg többször ott alszom. És amikor fáradt vagyok, vagy zsúfolt napom volt, akkor rossz, hogy próbálkozik, mert nem akarom megbántani, de egyszerûen semmi hangulatom hozzá, mert annyira kimerült vagyok. Volt, hogy õ békén hagyott, és másfél, két hét múlva én másztam rá. Szerintem hagyd békén, kérdezgesd a napjáról, és ha túl zsúfolt volt, meg rohant, akkor ne csodálkozz, hoyg fõleg hétvégén kimerült. Nem kell minket irányítani, csak nekünk szükségünk van regenerálódásra, hoyg teljes erõvel a párunkra koncentrálhassunk. És ha te minden hétvégén bepróbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy elutasít, mert lehet már unja, hogy soha nem hagyod békén. Légy egy kicsit megértõbb vele szemben, és mutasd ki neki, hogy nem csak azért kell, próbáld segíteni, hogy relaxálhasson, légy társa ebben. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Tusom h szeret mert napjában többször is mondja hogy igy meg ugy szeretlek. De a másoik hozzászóló tanácsát megfogadom és várok amig õ lép. És ha nem fog lépni akkor majd komolyabban is rákérdezek hogy mégis mi a probléma.
Ha csak amiatt tudod, hogy szeret mert mondja akkor xart sem ér az egész. Nézz más barátnõ után. AMeddig nem kóstolsz valami mást, addig a savanyúcukorka is édesnek hat.
A kérdező hozzászólása: Csak félek ha mondanék neki ilyet akkor õ azt felené rá hogy õ nem tudja nekem megadni mindazt amire vágyok meg akkor menjek és keressek vki mást aki majd jobban szeret engem meg iylenek:( Ilyat is mondott már nekem és akkor ne vágjam be a durcit:( Utánna meg én megyek hozzá bocsánatot kérni.
A kérdező hozzászólása: Hát türelmes leszek és nem huzom fel magam vagyis megpróbálom, csak mindig az van elõttem h régebben sokkar kivánatosavv volt.
Szia! Hát nálunk pont fordítva van..ha lelki gondjaink vannak, azon néha egy sírás majd összebujás, és végül egy jó szex nagyon sokat tud segíteni, na persze aztán még egy összebujás:) Ha régebben más volt a helyzet , akkor nyílván változoztt valami...tudakold meg h mi az, egy jó kapcsolatnak alapja a jó szex és az õszinte beszélgetés... hajrá!
Hmmm. Annyira ismerõs ez a helyzet nekem. :) Lány vagyok és 18 éves, a barátom fél évvel fiatalabb nálam. Elõfordul hogy érzem, hogy kíván és csókolgat, de ha nem lépek rá, akkor elõbbutóbb maga jön rá, hogy nekem most nem alkalmas épp a szex. A nõk imádnak igényesek és tiszták, szõrtelenek lenni, ezért kicsit rossz lehet neki, ha te akkor közeledsz felé, ha épp nem borotválkozott pl 4 napig. Nekem is rossz. Bár engem csak elõjátéknál zavar. Ettõl még szeret téged. Lehet hogy azért ilyen, mert szex közben nem elégül ki. Erre is figyelj. Egy nõ aki szereti a szexet másképp viselkedik, mint a barátnõd. Kérdezgess. És legközelebb sokat figyelj rá szex közben. A reakcióit, nem feltétlen akkor a legjobb a nõnek ha sikítozik és zihál. Valaki jobban szeret közben piciket sóhajtozni. Te ismered a barátnõd, próbáld megfejteni, mit akar jelenteni ez... ennyit tudok segíteni. Kirari
A kérdező hozzászólása: Jó szokott lenni nagyon a szex mert mindig egyszerre megyünk el és szoktam is rajta látni hogy jobban kapkodja olyankor a levegõt.
Én máshonnan közelíteném meg a dolgot, saját tapasztalatból.38 éves nõ vagyok és az elsõ igazi, szeretkezés közbeni orgazmusomat 28 évesen éltem át.A férjem igazi szerelem volt, 22 évesen hozzámentem, de a szex terén tapasztalatlan voltam.Igazából csak vártam, hogy jobb lesz és jó is volt, mindig egyre jobb, és akkor mindig azt hittem, az az igazi "élvezésféle".De valahogy nem hozta ki belõlem azt a mindent elsöprõ vágyat, hogy akarom, még és megint!!Pedig jó volt azért. Én is sokszor inkább néztem egy jó filmet, elég volt a tudat, hogy összebújunk és együtt vagyunk.Õ nem tudta, hogy miért és nyomult, én meg ettõl elkezdtem azt érezni, hogy már megint??Hagyjon már békén!Éppen az ellenkezõ hatást váltotta ki nálam.Nemhogy egyre gyakrabban csináltuk volna, hanem úgy ritkitottam az alkalmon, ahogy csak tudtam. És!Közbem szerelmes voltam belé!Na, ezt rakjátok össze:-) Közben meg magamnak masztizgattam otthon, amikor egyedül voltam.És egyre jobb volt, és egyre jobban megismertem a saját testem, hogy mit, hogyan kell velem tenni, hogy jó legyen. Késõbb el is váltam tõle.Lett egy barátom, és az új szerelem, és fõleg a tapasztalat, a saját testemmel kapcsolatban, meghozta a fergeteges, hajnalig tartó szexcsatákat is. Most 38 éves vagyok.Folyamatosan nyitott az új dolgokra.Rengeteget olvasok, nézek ezzel a témával kapcsolatban.És ma már tudom, hogy nem voltam egyedül a problémámmal.Sok-sok nõ van, akinek ritkán, vagy soha! nincs orgazmusa, sokan csak megjátszák, különösen fiatal lányok, akik nem is igazán tudják, mi az. Én arra gondolok, a barátnõd szeret téged, de tapasztalatlan a szexben, lehet, nincs orgazmusa pl.Masztizni szokott?Kérd meg, csinálja elõtted!Vagy csináljátok együtt, egymás elõtt!Próbáld körüljárni, mikor volt az elsõ orgazmusa, hogyan érte el, kérdezd meg, hogyan csináld, hogy jó legyen neki! javaslom, látogassatok el egy szexshopba és vegyél neki egy vibrációs csiklóizgatót, nem drága és csodákra képes! Kényeztesd azzal!Meglátod, le sem fogod tudni vakarni magadról!! Hány évesek vagytok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!