Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel pózban vagyunk, és (4 db)

A barátnőmmel lovagló pózban vagyunk, és csak a nyakát puszilgatom meg simogatom, nincs semmi aktus és néha elkezd rángatózni a csípője meg összeszorul egy kicsit. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Annak a jele, hogy izgalomba hoztad. Tetszik neki ez a helyzet, ha fojtadod több is lehet belöle. További jó szorakozást

Annak a jele, hogy izgalomba hoztad. Tetszik neki ez a helyzet, ha fojtadod több is lehet belöle. További jó szorakozást
Nagy valószínüséggel a vágy jele, élvezi amit csináltok. Gondolom, ha nem élvezné és a félelemtõl, a nemakarástól rándulna össze, azt azért észrevennéd rajta...
dehogy! a barátnõd nagyon is élvezni fogja, egyszerûen a megszokott póz közben állítsd fel, és kapd el. meg fog lepõdni:D
ha õ négykézláb áll és te mögötte térdelsz az a kutya póz. Úgy is meglehet csinálni, hogy áll a fal/asztal elött, szétrakja a lábait, kicsit bepucsít és úgy is betudsz hatolni. De rengeteg póz van pl itt: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html és itt: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=72d10b4fc5..
A kérdező hozzászólása: nehéz ezekben a pozókban szeretkezni , mert még kezdök vagyunk ebben a kategoriába , !!! ugyanis évekig csak a 3 leggyakoribb pozban csináltuk és most már ujitani szeretnénk !!
A kérdező hozzászólása: úgyértem nem csúszik majd ki könnyebben !!
A kérdező hozzászólása: Kérlek válaszoljatok !!!! Segitsetek nekem !!!
A kérdező hozzászólása: köszi kiprobálom
A kérdező hozzászólása: kiprobáltad ?

Ha olyan pózban csináljuk a barátnőmmel, hogy ő van felül, de én mozgok (vagy mindketten), akkor ahogy a herém lötyög, az fáj. Miért van ez és hogyan lehetne elmulasztani?

Legjobb válasz: Finomabban bánj a kéjdrazsékkal! :) Szal elég, ha csak a barátnõd mozog felül, vagy óvatosan mozoghatsz Te is! Tapasztald ki! Ha csak ebben az esetben fáj, nincs gáz, de ha nyugalomban is ilyen érzésed van, urológus!

Finomabban bánj a kéjdrazsékkal! :) Szal elég, ha csak a barátnõd mozog felül, vagy óvatosan mozoghatsz Te is! Tapasztald ki! Ha csak ebben az esetben fáj, nincs gáz, de ha nyugalomban is ilyen érzésed van, urológus!
Nyisd ki az ablakot hagy jöjjön be egy kis hideg. Attól majd felhúzzák magukat és máris nem lötyög. De mivel nyár van még a hideg zuhanyt tudom ajánlani.
én már voltam ilyen helyzetben amikor nagyon sokáig csináltuk...utánna 1 napig úgy görcsöltek h azthittem felrobban...
A kérdező hozzászólása: Csak ebben a helyzetben, és csak ha gyorsan... De nem szeretnék lemondani errõl, mert amúgy nagyon élvezetes így csinálni :D


Szüzesség elvesztése milyen pózban? Gumival vagy anélkül. Kb mennyire fog fájni a lánynak. (barátnőmnek) Hogy csináljam. Hogy ne fájjon neki, és élvezze. Mert nagyon fél tőle? 18F 17L

Legjobb válasz: Misszionáriusba vagy esetleg lovaglóban gyengédebben ajánlanám. Természetesen gumiban! Nem is értem, hogy juthat eszedbe az az opció, hogy gumi nélkül. Ha van elegendõ elõjáték, akkor nem hinném, hogy nagyon fájna, de ez mindenkinél változó. Függ a felektõl, a mérettõl, a félelemtõl. Az, hogy maximálisan élvezni fogja, az ritka, inkább a többi alkalomnál jellemzõ. Mindenképp legyél gyengéd és odafigyelõ.

Misszionáriusba vagy esetleg lovaglóban gyengédebben ajánlanám. Természetesen gumiban! Nem is értem, hogy juthat eszedbe az az opció, hogy gumi nélkül. Ha van elegendõ elõjáték, akkor nem hinném, hogy nagyon fájna, de ez mindenkinél változó. Függ a felektõl, a mérettõl, a félelemtõl. Az, hogy maximálisan élvezni fogja, az ritka, inkább a többi alkalomnál jellemzõ. Mindenképp legyél gyengéd és odafigyelõ.
Képes lennél gumi nélkül lefeküdni?
misszionárius póz, gumi nélkül nem fáj úgy a lánynak, szóval, ha "tudsz vigyázni magadra", amíg beteszed neki, addig ne húzd fel a gumit, de aztán mindenképp. figyelj oda rá, elõtte kellõen lazítsd el.
GHB
Szerintem felejtsétek el a gumit, kár elrontani ezzel az elsõ élményt. Szedjen tabit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!