Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel pózban vagyunk, (7 db)

dehogy! a barátnõd nagyon is élvezni fogja, egyszerûen a megszokott póz közben állítsd fel, és kapd el. meg fog lepõdni:D
ha õ négykézláb áll és te mögötte térdelsz az a kutya póz. Úgy is meglehet csinálni, hogy áll a fal/asztal elött, szétrakja a lábait, kicsit bepucsít és úgy is betudsz hatolni. De rengeteg póz van pl itt: http://www.szex-mesterfokon.com/szex-pozok/index.html és itt: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=72d10b4fc5..
A kérdező hozzászólása: nehéz ezekben a pozókban szeretkezni , mert még kezdök vagyunk ebben a kategoriába , !!! ugyanis évekig csak a 3 leggyakoribb pozban csináltuk és most már ujitani szeretnénk !!
A kérdező hozzászólása: úgyértem nem csúszik majd ki könnyebben !!
A kérdező hozzászólása: Kérlek válaszoljatok !!!! Segitsetek nekem !!!
A kérdező hozzászólása: köszi kiprobálom
A kérdező hozzászólása: kiprobáltad ?

Barátnőmmel (26éves) több mint 3 éve vagyunk együtt, de nem érzi nagyon mikor benne vagyok, így nem is nagyon szeret sexelni. Mikor ugrál rajtam akkor elmegy, de mikor más pózban vagy benne vagyok nem érez kb semmit. Mi lehet a baj?

Mikor felül van és úgy csináljuk akkor is el szokott menni de nem vonza nagyon a sex mert nem nagyon érez semmit.Nem hiszem hogy azzal van a baj hogy túl kicsi lennék mert utána jártam és nem ezzel van a baj, de sajnos pontosan nem tudom mivel lehet. Szóval aki nem segít csak olyan akar írni hogy kicsi a ...-am az ne is írjon semmit! Segítséget szeretnék kérni hogy új pózt kell kitalálni vagy mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Hátulról?

Hátulról?
A kérdező hozzászólása: Úgy is szoktuk, és azt mondja szereti, de hát ma olyanokat keresett hogy mért nem érzi meg nem tudom. és hát beszéltünk róla és azt mondja nem nagyon érzi mikor benne vagyok.
A barátnõdnek akkor elég tág a hüvelye. Ezt okozhatja az is, hogy a hüvelyben lévõ szalagok meggyengültek, ezáltal kevésbé rugalmassá vált. Vannak gyakorlatok a hüvelyfal erõsítésére, és rugalmasabbá tételére, szóval ezeket meg kellene próbálni.
Vagy nagy a hüvely vagy kicsi a cerka.

Hogy tudom elérni előbb a barátnőmnek a csiklóorgazmust aktus nélkül, ha nyalom, vagy ha simogatom? Aktus közben melyik pózban megy el leghamarabb?

Akárhogy próbálkozunk, képtelen elmenni. :S Léci segítsetek!

Legjobb válasz: Egy csajnak nem feltétlenül az a célja, hogy eldurranjon. A szex más formáit is szeretné élvezni, nem csak a spriccet. Ne rohanj rá a csiklójára, mert ha idõ elõtt elkezded kínozni, végképp leblokkol. Gondold meg a következõket. 1. lehet, hogy utál téged, vagy csak simán nem szeret. Valószínûleg más okból hagyja, hogy használd. 2. Lehet, hogy elélvezett már, de nem mutatja meg, vagy szégyelli, esetleg nem tart téged méltónak rá. 3. Örülj, hogy nem játssza el elõtted a fene nagy orgazmust, hanem õszinte. 4. A lányok egy része nem szereti, ha megérzed a punciszagot. Olyan csajjal is találkoztam már, aki unalmasnak tartja a nyalást. Kérdezd meg talán tõle végre, hogy mit szeretne, meg hogy mit nem.

Egy csajnak nem feltétlenül az a célja, hogy eldurranjon. A szex más formáit is szeretné élvezni, nem csak a spriccet. Ne rohanj rá a csiklójára, mert ha idõ elõtt elkezded kínozni, végképp leblokkol. Gondold meg a következõket. 1. lehet, hogy utál téged, vagy csak simán nem szeret. Valószínûleg más okból hagyja, hogy használd. 2. Lehet, hogy elélvezett már, de nem mutatja meg, vagy szégyelli, esetleg nem tart téged méltónak rá. 3. Örülj, hogy nem játssza el elõtted a fene nagy orgazmust, hanem õszinte. 4. A lányok egy része nem szereti, ha megérzed a punciszagot. Olyan csajjal is találkoztam már, aki unalmasnak tartja a nyalást. Kérdezd meg talán tõle végre, hogy mit szeretne, meg hogy mit nem.
Figyeljetek a megfelelõ körítésre. Ha vannak õszinte érzelmek mindkét részrõl, akkor nem lehet probléma. Az a legfontosabb, hogy feloldódjon és ne teljesítmény kényszer legyen az együttlét. Ha nem az orgazmus elérésére figyeltek mindenáron, akkor hamarabb ellazul és akkor jön az magától is. Ha gátlásosabb, akkor az együttlét elõtt kellemes zene, amennyiben már ihat alkoholt, egy pohár finom bor, vagy pezsgõ szintén oldjaa a feszültséget. Együtt fürdés, utána maszírozd át testápolóval, vagy olajjal pl. Ne rögtön a csiklóra menj rá, hanem keress egyébb erogén zónákat, mell, combok, has, oldalak, stb. azokat kényeztesd nyelveddel, kezeddel. Ha kellõképpen nedves lesz, akkor próbáld finoman a nyelveddel izgatni a csiklóját. A kutyapózt próbáljátok meg, a legmélyebben ebben a pózban tudsz belehatolni. Remélem kellemes együttlét lesz.
Ha csiklóorgazmust akarsz, akkor ne kutyapózban csináljátok. Akkor a csikló egyáltalán nem ingerlõdik. Most nem a mélységen van a lényeg. Hosszas elõjáték, ez fontos, ahogy írták, érezze, hogy most nem "dugni" akarsz, hanem csak neki örömet szerezni. Aztán a nyelveddel izgasd, elõbb lassan, aztán késõbb gyorsíthatsz. Aztán ha már fokozottabb izgalmi állapotban van, akkor az ujjaddal segíts rá lassan a hüvelynél. Csak odateszed elõbb, aztán esetleg néha becsúszik véletlenül... Szex a hagyományos pózban, ha rádõlsz, akor közben dörzsölöd a csiklót is és az segíthet neki. 36/L
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, ez mind igaz, de én nem ezt kérdeztem. Szeretjük egymást, meg teljesen elengedi magát, nem errõl van szó. Nem is gátlásos. Elõjáték kb 2-3 óra. Ez szerintem nem olyan kevés. Be van nedvesedve teljesen. Többször pettingelünk, de nem megy el. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de akkor is...
Én sem tudok elélvezni, ha a csiklómat izgatja a barátom. Én azt szeretem ha a G pontomat izgatják. Az a hüvely elsõ felében van a felsõ (has felõli) oladlon. A barátom úgy kezdi, hogy nem nyúl bele a puncimba csak a hüvelybemeneteltõl a csiklómig húzogatja finoman az ujját, aztán amikor már elég nedves vagyok akkor benyúl és elkezdi izgatni a G pontom. Nekem ez nagyon bejön. Plussz érdemes olyan pózokat választani, ahol eléred a barátnõd punciját és tudod izgatni miközben benne van a péniszed. Ilyen a kutya póz pl.. Ha kell még segítség írj! Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos volt!:)
a lány masztizás közben eljut?
A kérdező hozzászólása: Nem... Nem is nagyon szokta magának...

Ha olyan pózban csináljuk a barátnőmmel, hogy ő van felül, de én mozgok (vagy mindketten), akkor ahogy a herém lötyög, az fáj. Miért van ez és hogyan lehetne elmulasztani?

Legjobb válasz: Finomabban bánj a kéjdrazsékkal! :) Szal elég, ha csak a barátnõd mozog felül, vagy óvatosan mozoghatsz Te is! Tapasztald ki! Ha csak ebben az esetben fáj, nincs gáz, de ha nyugalomban is ilyen érzésed van, urológus!

Finomabban bánj a kéjdrazsékkal! :) Szal elég, ha csak a barátnõd mozog felül, vagy óvatosan mozoghatsz Te is! Tapasztald ki! Ha csak ebben az esetben fáj, nincs gáz, de ha nyugalomban is ilyen érzésed van, urológus!
Nyisd ki az ablakot hagy jöjjön be egy kis hideg. Attól majd felhúzzák magukat és máris nem lötyög. De mivel nyár van még a hideg zuhanyt tudom ajánlani.
én már voltam ilyen helyzetben amikor nagyon sokáig csináltuk...utánna 1 napig úgy görcsöltek h azthittem felrobban...
A kérdező hozzászólása: Csak ebben a helyzetben, és csak ha gyorsan... De nem szeretnék lemondani errõl, mert amúgy nagyon élvezetes így csinálni :D

A barátnőmmel lovagló pózban vagyunk, és csak a nyakát puszilgatom meg simogatom, nincs semmi aktus és néha elkezd rángatózni a csípője meg összeszorul egy kicsit. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Annak a jele, hogy izgalomba hoztad. Tetszik neki ez a helyzet, ha fojtadod több is lehet belöle. További jó szorakozást

Annak a jele, hogy izgalomba hoztad. Tetszik neki ez a helyzet, ha fojtadod több is lehet belöle. További jó szorakozást
Nagy valószínüséggel a vágy jele, élvezi amit csináltok. Gondolom, ha nem élvezné és a félelemtõl, a nemakarástól rándulna össze, azt azért észrevennéd rajta...

Szüzesség elvesztése milyen pózban? Gumival vagy anélkül. Kb mennyire fog fájni a lánynak. (barátnőmnek) Hogy csináljam. Hogy ne fájjon neki, és élvezze. Mert nagyon fél tőle? 18F 17L

Legjobb válasz: Misszionáriusba vagy esetleg lovaglóban gyengédebben ajánlanám. Természetesen gumiban! Nem is értem, hogy juthat eszedbe az az opció, hogy gumi nélkül. Ha van elegendõ elõjáték, akkor nem hinném, hogy nagyon fájna, de ez mindenkinél változó. Függ a felektõl, a mérettõl, a félelemtõl. Az, hogy maximálisan élvezni fogja, az ritka, inkább a többi alkalomnál jellemzõ. Mindenképp legyél gyengéd és odafigyelõ.

Misszionáriusba vagy esetleg lovaglóban gyengédebben ajánlanám. Természetesen gumiban! Nem is értem, hogy juthat eszedbe az az opció, hogy gumi nélkül. Ha van elegendõ elõjáték, akkor nem hinném, hogy nagyon fájna, de ez mindenkinél változó. Függ a felektõl, a mérettõl, a félelemtõl. Az, hogy maximálisan élvezni fogja, az ritka, inkább a többi alkalomnál jellemzõ. Mindenképp legyél gyengéd és odafigyelõ.
Képes lennél gumi nélkül lefeküdni?
misszionárius póz, gumi nélkül nem fáj úgy a lánynak, szóval, ha "tudsz vigyázni magadra", amíg beteszed neki, addig ne húzd fel a gumit, de aztán mindenképp. figyelj oda rá, elõtte kellõen lazítsd el.
GHB
Szerintem felejtsétek el a gumit, kár elrontani ezzel az elsõ élményt. Szedjen tabit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!