Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel napja (430 db)

Mi történt a barátnőmmel, napok ota nem tok rola semmit?

Múlt héten a barátn?m elment külföldre 4 napra nyaralni. ugy volt h kedden visszajön. de nem jelentkezett meg semmi, de nézem h iwiwen fennt volt aznap este szoval biztos hazajött. De nem jön fel se msnre, és az sms-re se válaszol meg ha hivom ki van kapcsolva. de csak azon a keddi napon ment fel iwiw-re utána nem. Az a baj h pontosan nem tom h hol lakik. Teljes képzavarban vok h mi a fene történhetett. szerintetek?

Legjobb válasz: Kosár.....

Kosár.....
A kérdező hozzászólása: Õ 16 éves, még soha nem volt elõttem pasija, nem egy nagy pasizós. Meg családdal ment ki. Szerintem a megcsalás az kizárt. Az lehet benne van a pakliban h szakitani akar... De ezen is meglepödnék, hisz nagyon jo volt vele a legutobbi találkozás.
Külföldön felszedett egy pénzes pasit
hát sztem ez nem számonkérés hogy tudni akarja h hol van x nap után...
és lehet nem szeretne magyarázattal tartozni
lehet nem szereti hogy folyton számon kéred mindenért
amikor az én volt pasim eltûnt 2 hétre, és két hét után hajlandó volt írni nekem egy e-mailt, akkor onnan tudtam meg, hogy mi akkor most szakítottunk. mondjuk nem kár érte.
nem akarlak elkeseriteni, de van tapasztalatom: ilyenkor az szokott tortenni, hogy pl: a nyaralasan ivott kicsit megismerkedett valakivel, szexeltek...es emiatt buntudata van es nem keres teged... vagy kozben rajott, hogy mar nem is kellesz neki, es most meg kivar, hogy mondja ezt el neked...
kérdezd meg az egyik bnöjét
Nem akarlak elkeseríteni de lehet, hogy szakítani akar. Én ugyan így jártam, hogy szerettem egy csajt, tök jól megvoltunk de elment 1 hétre nyaralni. Mikor hazajött nem is írt vagy hívott. Barátnõjétõl tudtam meg, hogy szakítottunk. Úgy gondolta, hogy ha nem ír akkor azzal el van intézve a szakítás.
A csaj bunkó, annyival tartozik egy srácnak, hogy megadja neki az elbocsátó szép üzenetet...úgy néz ki, már nem a barátnõd..
Vagy lapát......
valószínû h a szülei nem akarják engedni h tartsa veled a kapcsolatot továbbra is , vagy lehet h csupán talált magának ott külföldön egy jobb pasit aki közel van hozzá , s lehet h még jobbnak gondolja nálad. A nõknél néha beüt 1-2 olyan alkalom amikor ha hiányzik a párjuk akkor külföldön , távol a szerelmétõl , új pasiban tölti ki az ûrt. Sztem mindenképp lépj kapcsolatba egy közelebbi rokonjával (akár a szüleivel is) , v barátnõjével.S majd õk elmondják h mi a szitu. De azért szurkolok h minden rendben legyen !

Menstruál a barátnőm! Napok óta hol rosszabb a kedve, hol jobb. OK. Tudom hogy ezzel jár a dolog, De akkor is, létezik hogy kicsit túl játsza a szerepét?

Legjobb válasz: Sajnos van, aki rájátszik a mensivel járó hisztire - mint ahogy olyanok is vannak, akik rájátszanak a részegségre :) hiszen ráfoghatják, hogy azért viselkedtek úgy, ahogy mert nekik ez meg az a bajuk, így kvázi nem vonhatók felelõsségre. Remélem, nekem nem ilyen a barátnõd, azaz nem színlel, hanem szegénynek tényleg ilyen a hormonháztartása. Még pár nap és megint rendes lesz. ;)

Sajnos van, aki rájátszik a mensivel járó hisztire - mint ahogy olyanok is vannak, akik rájátszanak a részegségre :) hiszen ráfoghatják, hogy azért viselkedtek úgy, ahogy mert nekik ez meg az a bajuk, így kvázi nem vonhatók felelõsségre. Remélem, nekem nem ilyen a barátnõd, azaz nem színlel, hanem szegénynek tényleg ilyen a hormonháztartása. Még pár nap és megint rendes lesz. ;)
Nem!!!! Én amikor menstruálok a párom kivan készülve.merem már állítani hogy rosszabb mint egy terhesség(nekem)nem hiszem hogy túl játssza(hangulatzavarok>>egyik percben sír a másikban nevet)tök természetes szokj hozzá :D
A menstruáció hangulatingadozással jár, akár a terhesség :) Nem tudom rájátszik-e, de hidd el jobban jártál, mert vannak olyan nõk, akik mozdulnak nem bírnak és tényleg havonta kórházba kerülnek annyira fáj nekik. Ha a párodnak is fáj, akkor ajánlom a cickafark teát.
Az én barátnõmrõl viselkedés alapján meg nem mondanám, hogy éppen megvan neki.
Fájdalmat érez? Ha a cickafark tea nem szünteti meg a görcseit, akkor adok más tippet.
A kérdező hozzászólása: Köszi! remélem...
A kérdező hozzászólása: Igen, a cickafark tea, tegnap elõtt már azt ivott..
lehetseges, de ha kell neki sokszor pisilni akkor csak egy fell fazas
Inkább fertõzés lesz szerintem. Jó lenne, ha minél elõbb elmenne egy nõgyógyászhoz. Hány évesek vagytok?
12
Voltam már így, de csak akkor amikor sex elõtt 1-2 órával pisiltem majd sexeltünk a barátommal... Abban a pillanatban nem éreztem semmit. Elmentünk aludni, de reggel olyan érzés volt mint ha mindig pisilnem kellene. Vettem egy forró fürdõt, de még akkor sem múlt el. Majd aztán 1-2 óra alatt ez az érzés elment. Nem 1x volt ilyen nekem. -de amióta fürdés és sex között nem megyek el pisilni akkor másnap ilyen problémám nincs. Szóval nem fürdõk sex elõtt pl. 4 órával max 1 órával esetleg 2-vel. Tényleg elég hülye érzés. 19/L
A kérdező hozzászólása: Barátnõm 19 én 20!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
Szerintem húgyuti fertõzés, azzal pedig inkább urológiára kell menni. Tavaly nekem is volt, azóta szenvedek vele..
nekem is ez a problémám sajnos, szex után szinte mindig elõjön ://

A barátnőmet 20 évnyi Boldognak mondható házasság után elhagyta a férje egy másik nőért. Az egész teljesen váratlanul érte a barátnőmet, nem tér magához a döbbenetből, éjjel nappal sír. Mit mondhatnék neki, hogy meg vígasztaljam?

Legjobb válasz: Ne adj neki tanácsokat,csak érezze,hogy melette vagy.Ilyenkor bármit mondasz nem biztos,hogy jot teszel vele.Ha már tul van az elsõ megrázkodtatáson akkor probáld elhívni malahova.A lényeg,hogy ne ezen agyaljon egész nap.Sajnos ez nagyon nehéz idõszak,de tul lesz rajta.

Ilyen helyzetben vagyok én is 14 év után a férjem megcsalt de elmenni persze nem akar én meg nézzem el a dolgait. Naa nemmm nekem a legjobb barátnõm ugy segitett, hogy kirángatott vitt koncertre házibuliba stb. És most egész jól vagyok. Persze szenvedek mert van két szép gyerekünk és minden fázison én is át mentem sirtam, fogytam 12 kb-ot de rájöttem, hogy ez igy nem mehet tovább és a barátnõmnek köszönhetem hogy mellettem állt.
Ezek szerint mégsem volt olyan boldog a házasság.
Lehet, hogy már elkéstem, de azért leírom, amit gondolok. Aki sajnálja a másikat, az nem hisz abban, hogy mindennek oka van, és a dolgok nem véletlenül történnek. Aki igazában hisz ebben, az nem sokat sajnálkozik. Akár hiszel felsõbb hatalomban, akár nem, a jövõbe látás képessége nélkül nem tudod eldönteni, hogy ez, ami most történt, 10 év távlatából a legrosszabb vagy a legjobb dolog lesz-e, ami csak történhetett? Egyszerûen nincs rá mód. (Én legalábbis nem tudok ilyet. Aki tud, szóljon!) A második ellenérvem a vigasz nyújtása ellen, hogy mivel Te nem vagy ebben a helyzetben, kicsit a barátnõd fölé kerülsz ettõl. Nem akaratlagosan, de ez a szituáció mégis megbontja a kettõtök egyenrangúságát, ami árt a viszonyotoknak. Ha vigasztalod, azzal kicsit szülõ-gyerek viszonyba kerültök. Ez nem nagyon vészes, hiszen csupán átmeneti, csak megemlítem, hogy figyelhess rá. A harmadik és legfõbb érvem az, hogy a fájdalmat is meg kell élni. Része az életnek. Vannak kellemes és kellemetlen részei, de ezek együtt alkotnak egészet. Megteheti bárki, hogy elnyomja a fájdalmát, nem gondol vele, elmegy bulizni, eltereli a figyelmét a fájdalom forrásáról valamilyen más módszerrel. Akkor a seb nem gyógyul be végleg. Majd egy késõbbi idõpontban felszakad és megint fájni fog. (Mások a problémák szõnyeg alá söprésével szokták képileg megjeleníteni ugyanezt a gondot.) Aki éppen nagy fájdalmat él át, az ritkán beszél róla, mert Õ olyan mély tudati / tudat alatti szinten van, hogy az ellentétes lenne egy olyan magas rendû funkció mûködésével, mint a beszédközponté. Ha ilyenkor szavakkal fordulunk az illetõhöz, akkor Õ neveltetésétõl függõen nagy valószínûséggel válaszolni fog nekünk. Ami felhozza õt egy olyan tudati szintre, ahol nem tudja már igazán megélni a fájdalmát. És akkor, aki szólt hozzá, az azt hiheti, hogy jót tett, hiszen szemre az illetõ máris "jobban van", nincs elmerülve a fájdalmában. Csakhogy az elõzõ gondolatban foglaltak miatt ez nem is olyan jó. Mit lehet akkor tenni, hogy mégis kimutassuk, hogy segíteni akarunk? Ha a barátnõd nem utasítja el a testi érintkezést, akkor öleld át! Szavak nélkül mutasd ki neki, hogy mellette vagy, támaszkodhat rád, és bízhat benned. Erre az érintés megfelelõ. Sajnos vannak, akiknek a neveltetésébe nehezen fér bele. Akkor csak legyél mellette, hogy amikor majd Õ akar mondani valamit, legyen kinek elmondania. Az is sokat segíthet. De mindenképp várd ki ezt, ne Te mondj neki vigasztalónak szánt szavakat! Ha tényleg JÓT akarsz neki. (És úgy látom, azt akarsz.)
08:34-es, nagyon szép, amit írtál. Nekem is segít, egy hónapja szakított velem a Párom, és épp ezt élem meg, hogy nincs a hatalmamban a döntése, a lelke, és békén kell hagyni. A kérdezõnek. Szerintme nem reménytelen, hogy a férj visszatér, de ez jó alkalom az önreflexióra, és arra, hogy magával foglalkozzon az elhagyott feleség. Valósítsa meg mindazt, amit tervez egy ideje. Én pl. elkezdtem futni, tornázni (segít levezetni a feszültséget, és fogyok is, amit a Párom szeretett volna egy ideje), egészségesebben étkezni. Eddig 6 kiló. És rengeteg programot, barátot szervezek magam köré. És lett egy kismacskám.
Ne adj neki tanácsokat, csak érezze, hogy melette vagy.Ilyenkor bármit mondasz nem biztos, hogy jot teszel vele.Ha már tul van az elsõ megrázkodtatáson akkor probáld elhívni malahova.A lényeg, hogy ne ezen agyaljon egész nap.Sajnos ez nagyon nehéz idõszak, de tul lesz rajta.
Hát nem nagyon lehet vigasztalni valakit ilyen helyzetben. Mert ez nagyon durva! Még rossz házasságban is 20 év nyomot hagy az emberben. Nem tehetsz mást minthogy mellette vagy ha szüksége van rád.
Mit mondhatnál egy olyan embernek, aki a saját lelki békéjét, életét egy elmozdítható dologra alapozta? Legfeljebb, hogy keresse meg önmagát, ahelyett, hogy sajnálja önmagát. Ráadásul olyasmi elvesztése okán, ami sosem lehet senkié: egy másik ember lelke (vagy ahogy tetszik: lénye, valója, stb). Igen, azt is lehetne mondani, hogy a fazon # évig várta, hátha észreveszi õt és bizonyos igényeit, de ez nem sokat dobna a hangulatán. Vannak emberek, akik nagyon boldogok a másikkal, ugyanennyire függ is a hangulatuk tõle, stb, egyszóval nekik nagyon jó az a másik, és az efelett érzett nagy örömükben fel sem merül, hogy az a nagyszerû valaki, aki még a gondolatuk is ismeri/kikövetkezteti, valami hasonlót szeretne. Mondhatnám úgy is, az ember vele egyenlõ társat keres, nem alárendelt rajongót.
Szerintem nem beszélgettek eleget, egy boldog házasság nem szûnik meg csakúgy, ott valami eltussolt probléma volt, a boldogság pedig csak látszat lehetett.
"általában asszony beleszokik a helyzetbe, már nem izgalmas, már házsártoskodik és észre sem veszi" bezzeg a férj gondolom aztán mindent megtett, nemcsak lapított, mint szar a fûbe
Szerintem az elõttem szóló 1-2 hozzászólónak nincs igaza. Attól, hogy valaki hibázik egy kapcsolatban (ki nem?), még nem kell félre menni a másiknak. Ha a férj nem szól semmit, hogy neki ez meg az nem OK, akkor honnan kellene tudni? Meg is lehet beszélni a dolgokat. Teljesen váratlanul érte, mert valószínûleg a kommunikáció nem volt jó a kapcsolatban. Szerintem azzal tudsz neki a legtöbbet segíteni, ha kirángatod ebbõl a közegbõl, elviszed pl. vásárolgatni, elmentek moziba, színházba stb, hogy ne a férjére gondoljon. Én nem hoznám fel neki az esetet, mert attól csak rosszabb.
Mondd neki azt, hogy a férjének kapuzárási pánikja volt, és hogy nem érdemli meg a feleségét. Meg sírja ki magát, ha az jólesik.
Akkor az a házasság csak neki volt boldog, a férjnek nem. Innen nem tudhatjuk, de általában asszony beleszokik a helyzetbe, már nem izgalmas, már házsártoskodik és észre sem veszi (nem is érdekli), hogy a férjnek ez nem olyan jó. Ez csak megszokás volt, ami viszont csak addig tarthat, míg nem jön valaki, aki érezteti a férfivel, hogy õ még bizony FÉRFI. Addig kellett volna megbecsülni, amíg ott volt. Akkor nem ment volna el. No, ezek nem épp vígasztalásra valók, de attól még ez van.
Legyél minél többet vele, csináljatok közös programokat. Lehetõleg ne olyanokat, ami a volt párjára emlékezteti. Vállaljon minél több munkát (az leköti), fogjon bele bármilyen tanfolyamba. Ne mondj neki ilyeneket hogy: "felejtsd el", "ne gondolj rá", stb. Ne szídd a pasit, és ne várd el tõle, hogy minél hamarább utálja meg. Semmiképp ne akarj neki pasit keresni. Ne hagyd, hogy magában kezdjen el hibát találni. Ha sírnia kell akkor sírjon. Hosszú hónapok kellenek míg összeszedi magát, de végig legyél mellette, az segít. Tapasztalatból mondom.
Ajánld a barátnõdnek ezt az oldalt - itt egy támogató nõi közösség van! ;) http://ujrano.org/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak.
Nálam ugyanez volt :-( . Mára túltettem magam rajta (ezt akarom hinni). Sokat segített a Titok c. film, amit nekem is itt ajánlottak. Azokon a fázisokon tényleg át kell esni, de az idõtartamuk változó. Nekem is mondták, hogy minimum 4-5 hónap lesz a "gyász" idõszaka, de én lezavartam mindent 2 hónap alatt. Az új pasi valóban nem jó megoldás, de az igenis segít, ha azt érzi a nõ, hogy más még azért érdeklõdik iránta, például ha csak bókol neki egy férfi, már az is hatalmasat dob az önértékelésén. Ez a legfontosabb, hogy rájöjjön, azzal, hogy elveszített valamit, közben nyert egy csomó mindent :lehetõségeket, amik egy házasságban nem megoldhatóak (pl.flört), új nézõpontot, új ismerõsöket, több szabadidõt, hogy nem kell senkinek elszámolni az idõvel, pénzzel, bûntudat nélkül vehet magának ezt-azt, ha el akar menni valahova, nem kell azon gondolkozni, hogy a gyerekekre az anyukának illik vigyázni -vigyázzon rájuk apuka is, ..., sorolhatnám, de ez mind saját tapasztalat. Persze mindenki másra vágyik, de a lényeg, hogy érezze magát minél jobban, ettõl felszabadul a fájdalom nyomása alól, és kitárul egy boldogabb élet lehetõsége. +Most ott tartunk, hogy megbeszéltük, válunk, de közben jobban vagyunk, mint eddig bármikor. Azzal, hogy megváltoztam, megváltozott az is, ami miatt eltávolodott tõlem. Most minden függ a levegõben, nem tudom még, mi lesz, de már eldöntöttem, hogy bármi lesz, én jól fogom magam érezni (Titok). Beválik :-)

Megjött a barátnőmnek és 2 nap után elmúlt, ilyenkor mi van?

Szexeltünk, de bogyóval védekezik! Megjött neki, jó időben, meg minden! Közbe is szeretkeztünk, meg minden és 2 nap után elmúlt! Másikfalyta fogamzásgátlót kapott, de azt mondja már vagy 6 fajtát szedett és az átállás közben is lehet szexelni! Most mi van? lehet, hogy terhes, vagy csak valami zavar van?

Legjobb válasz: Nem kell csodálkozni az ilyen sza*rok felborítják az egyensúlyt... 2 napig jött meg 2 napig jött meg nem tudsz mit csinálni. Barátnõmnek meg se jön, mondtam hogy ez nemnormális de nem akar elmenni orvoshoz.

Nem kell csodálkozni az ilyen sza*rok felborítják az egyensúlyt... 2 napig jött meg 2 napig jött meg nem tudsz mit csinálni. Barátnõmnek meg se jön, mondtam hogy ez nemnormális de nem akar elmenni orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: de akkor nem terhes, meg efélék? :O
Milyen "efélék" te szerencsétlen? És gyógyszerváltás alatt nem ártana védekezni a biztonság kedvéért. De hiába beszél itt bárkinek az ember.
A kérdező hozzászólása: Az orvos nem monta! ;) a másik meg, hogy menszesz elõtt szedett egyfélét, menszesz után kezdi a másikat! Nagy szexológus f*****!
Akkor minek kérdezel, ha annyira biztos vagy benne? Fölösleges játszani az eszed. Vagy terhes vagy nem, de gyógyszer váltásnál ajánlott védekezni egy ideig.

A barátnőmnek 5-6 éve van menstruációja, és 2-3 éve rendszeresen beállt ( 28 nap, +/- 2 ). Két hónapja nem jött meg rendesen neki, csak 3 hete egy napig kis váladék, illetve egy hete újra egy napig kis vérszerű váladék. Mit jelenthet ez?

Mindig gumival csináljuk, de mindig ellen?rzöm, és nem szakadt ki soha. Fáj a melle, szerinte bármelyik pillanatban megjöhet neki, de már napok ota ezt mondja, én meg már kezdek izgulni. Miért nem jön meg neki normálisan most ?

Legjobb válasz: terhes, ez tuti... hány éves?

terhes, ez tuti... hány éves?
Akkor visszavontam. BOCS...
A kérdező hozzászólása: a barátja vagyok te okos
Miért nem mernek emberek a saját nevükben kérdezni? "A barátnõmnek 5-6 éve van menstruációja" "Két hónapja nem jött meg rendesen neki" itt meg: "Mindig gumival csináljuk" meg "mindig ellenõrzöm, és nem szakadt ki soha" Most akkor te vagy a barátnõd... Ennyire gyerek vagy, hogy magad még névtelenül sem vállalod fel...
A kérdező hozzászólása: micsoda lehetetlenség, most hivott, és megjött neki, és rendes vér, nem csak oolyan elõ izé
Szerintem menjetek el dokihoz, õ megmondja a tutit, hogy most mi a helyzet.
elsõ, ezt mibol gondolod? nem terhes, mert nem volt kockazatos aktus, de még ha lett volna is, az se jelentené azt, h egyértelmû a terhesség.. vegyen egy tesztet, ha az negativ, akkor menjen el orvoshoz..
Lehet hormonzavar.
ha 20 éves akkor gratula apa leszel mert nincs ilyen tünetü nemi betegség(nekem elhiheted az anyám nõgyógyász) nincs gáz csak ha nem fogja zavarni hogy a suliba xxxl rucikban kell majd flangálni...
A kérdező hozzászólása: betegséget is jelenthet ?
Vegyen tesztet. Aztán akár negatív, akár pozitív, menjen orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 20
elõszöris mindenképp vegyen egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: akkor nem baj
Esélytelen
...melynek puncija harminchat uncia :) PUNCIJÁRA, így a helyes. :)
Az, hogy szûz, nem jelent semmit. De nagyon kicsi az esélye!
Van rá esély ha a spermiumok bejutottak, de nagyon kicsi. Ha nem jön meg akkor teszt majd orvos, amugy ha ilyen van, pl elszakad a gumi vagy stb akkor van 72 órás tabletta. Hány évesek vagytok? Utána nézhetnétek pár dolognak mielõtt szexelni fogtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.És remélem télleg esélytelen..

Szerintetek az nagy baj, ha egy fiút már jó ideje csak a szex és barátnő szerzése iránti vágy tartja életben, ad kitartást, erőt a minden napi életben, mert szex vagy barátnő nélkül az élete üres és hiányos, unalmas és értelmetlen?

De pont az a baj, hogy még sosem jött neki össze, de ez tartja életben, lázban, hogy küzdjön és próbálkozzon lányokkal ismerkedni, hogy találjon egy lányt, akivel akár csak szex, de akár komolyabb is kialakulhat. Eddig az eremény két részegsmárolás, meg egy prosti, de amúgy semmi érintkezés szexuálisan lányokkal él?ben. A chatszex az nem számít meg az online eredmények most.

Legjobb válasz: prostival smárolni? [email protected]

prostival smárolni? [email protected]
ismerõs helyzet
A kérdező hozzászólása: ma 21:00 Nem, prostival szûztelenítés történt meg, pénzért. De két tinit lekaptam részegen. De nem a számomra vonzótípust. Józanon hozzájuk sem értem volna, de részegen el voltam akkor keseredve, szeretethiányom volt és általában ilyenkor megyek le bulizni és iszom le magam a földig. Persze, hogy könnyen kihasználják a csúnyább, kövér lányok. Bár az elsõ nem volt olyan rossz, meg kövér sem. Csak arcra nem jött be típus.
Jajj te, meg aki azt írta hogy ismerõs helyzet...mi van veletek?:D Szingliként is lehet tök jól élvezni az életet, persze azért egy kapcsolat (fõleg ha van szerelem) mindig jó:) De annyi örömforrás van az életben, hogy húúú:D
A kérdező hozzászólása: ma 21:58 Te tán a kutyával szexelsz vagy mi? Õ csókolgat, búj hozzád, vele fekszel és kelsz? Vagy csak aszexuális vagy, vagy hazudsz magadnak?
Legalább valami életben tart. A kérdést olvasva te se lehetsz valami szépség, de mégis elkezdtem kételkedni ebben, mikor leírtad hogy a csaj nem jött be mert kövér volt vagy nem szép. Pedig szerintem inkább vele vesztetted volna el a szüzességed mint egy prostival...

Olvastam arról hogy az ovuláció körbelül a 12 naptól a 35. napig megtörténhet. Van olyan hogy mondjuk valakinek hamarabb történik? Barátnőm tegnap volt ciklusa 7. napjában, lehetséges hogy akkor megtörtént esetleg?

Nem azért, puszta kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.

Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.
na számoljunk egy picit: 1. védekeztél: a gumióvszer PEARL-indexe 3-4. Vagyis 100 nõbõl 3-4 esik teherbe egy év alatt, ha így védekeznek. 2. Ha sehogy sem védekeznek, akkor ez 85. Szóval még akkor sincs 100% esély a gyerekre. 3. a naptármódszer, ami most a te esetedben tulajdonképpen fennáll, hiszen a várható ovuláció idõpontjától távol történt az aktus, az 14-40% . Ez a 3 összeszorozva egy igen-igen kis valószínûséget ad, ami ellen jön a te "vétséged", hogy megfordítottad a gumit. Még ha véletlenül elõváladékos is lett volna, akkor is nagyon kicsi az esély hogy abban spermium van. Végsõ következtetés: ide valami irtózatosan nagy "csoda" kell, hogy fogantatás történjen.
A kérdező hozzászólása: de akkor látom nem lehet belõle gond :)
A kérdező hozzászólása: Nem is izgulok, de gondoltam felteszem a kérdést 2 okból: 1. Legalább tanulok kicsit, és mostmár nem kell kérdést feltennem 2. kicsit azért megnyugszom, bár itt nemigazán vagyok most ideges :)
Áhh. Semmi gond. Azért ennyire nem egyszerû a dolog. Erre még matematikailag is annyira kicsi az esély, hogy felesleges számolgatni. Márpedig azt már a fene megette, ha nem józan ésszel, hanem matematikai lehetõségekkel kalkulálunk.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem mert elkövettem azt a hibát, hogy amikor felvettem az óvszert, kifordítva kezdtem felvenni, és utána megfordítottam, és ráraktam úgy, de nemm volt a péniszemen elõváladék :) ezért kérdeztem :)
Egyébként jól is gondolod. Közvetlenül vérzés után nem szokott peteérés lenni, ha lenne, akkor is túl vékony a nyálkahártya, de láttam már rá példát, hogy valaki ilyenkor alkotott gyereket :) Na nem azért, mert mégis volt peteérés, csak egy kicsit korábban volt, a spermium meg kibírta addig :)
A kérdező hozzászólása: hát 28 naposak általában :) csak annyira akarok kilyukadni, hogy nagyon valószínû hogy nem mostanság van ovulációja :) ugye? :)
Mit jelent, hogy nem állt be? Mennyire nem állt be? Mert én 24 vagyok, 11 éve menstruálok, de a mai napig csúszkál 2-3 napokat. Szóval ha csak ennyi, az nem gond. Nem beállt ciklusnál nehezebb kiszámolni az ovulációt, de akkor is átlagolni kell egy kicsit, de csak kb. eredményt kapunk, pontosat nem.
A kérdező hozzászólása: és ha még nem állt be neki rendesen a menstruációja? :) azért gondolom valószínütlenebb hogy így a 7. nap körül fog, amikor 1 nappal elõtte volt vége a menstruációnak :)
Mindig van esély a teherbeesésre. Korábban is lehet a peteérés és a spermiumok is várakoznak egy darabig. Viszont azért lényegesen kevesebb, mintha ovuláció idején fekszetek le egymással.
Általában úgy történik, ahogy az elsõ írta, de egyébként a ciklus alatt bármikor bekövetkezhet ovuláció.
A kérdező hozzászólása: 6. napon meg volt még neki, a 7. nap reggelén is, délután már nem ! :)
A kérdező hozzászólása: Szóval ha tegyük fel, a 7. napon lefeküdtünk, akkor nincs esély a teherbe esésre ? :) ha jól értelmezem :)
A kérdező hozzászólása: ha jól értelmezem, szinte lehetetlen hogy megtörténjen.. amugy nem élveztem el, csak azután fejezte be nekem, miután levettem, tehát ondó nem került bele :)

Barátnőmnek napja kellett volna megjönniie, folyton görcsöl görcsölget a hasa van amikor nagyon. (kb 6 napja ) eddigi tesztek negativak .2 Nap mulva érdemes ujjat csinálni?

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem hozzátenni hogy : nem egyfolytában görcsöl, van amikor egynap max egyszer, de van amikor sûrûn.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem hozzátenni hogy : nem egyfolytában görcsöl, van amikor egynap max egyszer, de van amikor sûrûn.
Ha nem késik sokat lehet azért görcsöl mert meg fog jönni szerintem várjatok pár napot még és utána teszteljetek vay egyszerüen menjen orvoshoz
A kérdező hozzászólása: 10 NAP * ennnyit késik most, csak a numlock" lemaradt :D az orvos a nõgyógyászt mondja . a nõgyógyászhoz sürgõsségivel is csak 1-2 hónap mulva kapott, idõpontot. elõõbb sajnos nem..
Szerintem csináljatok ujjat biztos ami biztos, bár ha ennyitb késik akkkor szerintem tutii hogy babaa . Tervezett babaa ?
ha negativ akkor azért iráány a doki a ha poozitiv akkormeg azért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!