Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel már azon voltunk, hogy (11 db)

A barátnőmmel kb.3hónapja már azon voltunk, hogy szakítunk mert olyan semmilyen volt a kapcsolatunk de még hivatalosan együtt voltunk amikor is ő párszor csókolózott egy másik gyerekkel. Megbocsáthatok neki?

elmondása szerint össze volt zavarodva és hogy igazából nem számított neki semmit csak megtetszett neki a srác és azt hitte,hogy menni fog de azt mondja hogy akkor jött rá, hogy igazán szeret és hogy nem kell neki más!Nem merte elmondani egy darabig mert félt hogy szakítok vele és hogy azt nem bírná ki! Nem tudom hogy ezt meg lehet-e bocsájtani vagy nem!

Legjobb válasz: Én megbocsátanék neki helyedben. Voltam már hasonló helyzetben és én is tényleg akkor, ott döbbentem rá, hogy valóban nagyon szeretem a párom.

Én megbocsátanék neki helyedben. Voltam már hasonló helyzetben és én is tényleg akkor, ott döbbentem rá, hogy valóban nagyon szeretem a párom.
Szerintem bocsájts meg neki! Minden ember hibázhat! Hány évesek vagytok amúgy, ha szabad megkérdeznem?:)
A kérdező hozzászólása: Ja és már majdnem két éve együtt vagyunk és ez most jelentett elöször problémát!de amíg nem tudtam meg megint olyan jó volt a kapcsolatunk mint régen!
A kérdező hozzászólása: 20évesek vagyunk!köszi a válaszokat sokat segít mert én is arra hajlok , hogy megbocsássak mert még mindig(sajnos) nagyon szeretem!
Én nem csaltam meg a pasimat csak szakítás után "jártam" valakivel, akivel nem volt semmi. Nekem nem akar a barátom megbocsájtani(õ 22éves). Pedig én nagyon szeretem! Örülhet a barátnõd, hogy ilyen megbocsájtó barátja van!:) Sok boldogságot nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy voltam vele , hogy a csók már megcsalás de ahogy belekerültem ebbe a helyzetbe (úgy gondolom ezzel mindenki igy van) átértékeltem a helyzetet mert itt is vannak sztem fokozatok pl. hogy mi miért történt vagy minek a hatására!én ezt igy látom a megbocsájtásról meg annyit hogy ha még egyszer megtörténik akkor vége de ahogy ismerem még egyszer nem merné megkockáztatni!a te pasidat viszont nem értem de hát ki ilyen ki olyan!bár ha nagyon szeretne akkor biztos megbocsájtana persze nem tudok semmit a helyzetrõl se a kapcsolatodról szóval okoskodni nem akarok!de ha szereted és neki nem kell valaki aki szereti akkor jó hülye!
Köszi, hogy ezt leírtad, Érdekelt mi zajlik ilyenkor egy pasi fejében. Lehet egy kérdésem? Gondolom a családod is tudja, hogy mi zajlik köztetek és arra lennék kíváncsi, hogy a szüleid nem szólnak bele ebbe a kapcsolatba? Mármint nem mondták, hogy ne békülj ki vele, mert úgyis még egyszer megteszi? Vagy egyáltalán nem befolyásol a döntésedben a család?
Már annyira nem szerethet téged ha másokkal csókolozik

Barátnőmmel 1, 5hete szakitottunk, azt mondta már nem szeret, és legyen vége. 4hónapig jártunk, és nagyon szerelmesek voltunk. Azt mondta hogy egyszerűen csak elmult a szerelem nála. Mit tegyek? Mit csináljak?

Mindkett?nknek els? szerelem volt. Szerintetek probáljam elfelejteni és keressek mást, vagy probálkozzak még nála? vagy várjak még ? jelentkezik? vagy mit tegyek? (17éves srác)

Legjobb válasz: Bármit csinálhatsz, amit jónak érzel, mind2nek megvan az elõnye. Ha meg már most mások véleményére van szükséged párkapcsolataidban, akkor késõbb mi lesz?

Bármit csinálhatsz, amit jónak érzel, mind2nek megvan az elõnye. Ha meg már most mások véleményére van szükséged párkapcsolataidban, akkor késõbb mi lesz?
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz hogy nehéz döntés, mindkét döntésnek van elõnye, hátránya, és nemtudom mit csináljak, és kiváncsi lettem volna mások mit gondolnak errõl a dologrol, hátha más is volt hasonlo helyzetben, és õ mit csinált, az jo döntés volt , és miért, stb. A döntésemet már meghoztam, már csak az érdekel hogy jol döntöttem e.
Tudod, ilyenkor az a legrosszabb, hogy szeretnénk mástól hallani a legjobb döntést. Ne kérd, hogy mások döntsenek helyetted, mindenkinek saját maga kell megtennie. Saját véleményem: ha szereted, el is tudod engedni, nem szabad senkit börtönbe zárni, sem magad, az élet úgyis újra Rád mosolyog!
hat ha o szakitott veled, nem hiszem hogy jelentkezni fog egyhamar. Elso szerelem, nagyon fiatalok vagytok, szerintem keress mast. Persze, hogy nehez tultenned magad rajta, nem vagy egyedul. Most kicsit tarts szunetet, elvezd az eletedet.
Szerintem küldd el õt jóerõsen a p*csába(mégis az van hogy te szakítasz vele és nem õ veled) Ha szeret akkor elõbb utóbb jelentkezni fog, rájön, hogy hülye volt. Ha meg nem akkor meg megérdemli. Jobbat nem tudsz tenni. Nekem bejött:)
Ugyanilyen kapcsolatban voltam a másik oldalról. 4 hónapot jártunk, a fiú szerelmes volt teljesen, én nem voltam biztos magamban.. Túl késõn jöttem rá, hogy ez igazából nem is szerelem, és sajnos nagyon megbántottam õt :S. Ha azt mondja "elmúlt a szerelem", akkor valószínûleg az nem is nagyon volt. Ne erõltesd a dolgot szerintem, engedd el, és próbáld elfelejteni.. Sajnálom, hogy így jártál, remélhetõleg a következõ lánnyal több szerencséd lesz..
Én is hasonló helyzetben voltam..3 hete szakítottam a pasimmal és 5 hónapig jártunk... az elején szerelmes voltam és õ is nagyon szeretett (szeret), de vhogy elmúlt.. és úgy gondoltam így jobb lesz mind2nknek. Õ sem értette h miért ilyen hirtelen... de meg kellett tennem... már nem úgy gondoltam rá és már vhogy.. nem olyan volt mint régen. Ha kicsit is fontos neked, vedd figyelembe h azért szakított mert neki már nem volt jó a kapcs...
A kérdező hozzászólása: Én eddig azt hittem értem a nõket, de rájöttem hogy nem:) köszönöm mindenki válaszát!
valaki egy életen át nem ismeri meg a nõket mit vársz egy 15 évestõl??

Menni szeretnék spirit base-re (fesztivál) de +18as a korhatár. De viszont láttam már olyanokat akik nem múltak el 18 mégis bent voltak. Hogy menjek be a barátnőmmel? Ha megkérek egy felnőttet hogy mondja azt hogy a húgai vagyunk, akkor beengednek?

hogy menjek be a fesztiválra?

Legjobb válasz: Menj be a fesztivál építése elõtt, vájjál egy odut a bokrokba, vigyetek kaját, piát, szeszt, takarókat és éljetek ott a fesztivál építése idején és az egész fesztivál alatt. 3-at egy csapásra: bejutsz, ingyen jutsz be és lesz piád olcsón. Ha ez nem tetszik, szerezz egy személyit nõvéredtõl, vagy vkitõl, aki ott van és van nála diák meg személyi is, hasonlít rád és elmúlt 18. Visszaadod neki bent, zálogba adsz neki vmit.

Menj be a fesztivál építése elõtt, vájjál egy odut a bokrokba, vigyetek kaját, piát, szeszt, takarókat és éljetek ott a fesztivál építése idején és az egész fesztivál alatt. 3-at egy csapásra: bejutsz, ingyen jutsz be és lesz piád olcsón. Ha ez nem tetszik, szerezz egy személyit nõvéredtõl, vagy vkitõl, aki ott van és van nála diák meg személyi is, hasonlít rád és elmúlt 18. Visszaadod neki bent, zálogba adsz neki vmit.

Miért van az, hogy szakítás után folyton a barátnőm jár a fejemben, míg amikor együtt voltunk alig gondoltam rá és nem is szerettem már annyira mint kéne? 23/F

Õ szakított velem, de azóta teljesen megbolondultam. Egész nap rá gondolok és hihetetlenül hiányzik. 4 évig együtt voltunk, ez volt a leghosszabb kapcsolatom. Lehet, hogy csak a megszokás miatt? Vagy az önbecsülésem miatt, hogy ő szakított velem, nem én vele?

Legjobb válasz: Mindig az fáj a legjobban, amit nem értékeltünk eléggé és elveszítettük.

Mindig az fáj a legjobban, amit nem értékeltünk eléggé és elveszítettük.
hát...Akkor bizony egy cipõben járunk, csak én lány vagyok.
bármelyik is az indok, egy darabig még tartani fog. Én egy 3 éves kapcsolatból léptem ki, mert már elviselhetetlen volt a barátnõm, de hosszú hónapok kellettek, és egy új boldog kapcsolat, hogy el tudjam felejteni, pedig nem szerettem, nálam a megszokás dominált...
A kérdező hozzászólása: Mikor éreztem, hogy kezd egyre rosszabb lenni az egész kapcsolat, próbáltam megmenteni, de úgy néz ki már túl késõn.
Kettõn áll a vásár, tartja a mondás. Nem csak neked kellett volna tenni érte
ezzel egyet értek, ha már az egyik nem akarja, az egész kapcsolat nem ér egy kalap trágyát sem, mert halálra van ítélve...

A Barátnőmmel 3 hete szakítottunk odaáig minden rendben volt 3 hete is én voltam a hülye. Mind1 de mostmár azt mondja hogy nem akar kibékülni mert már nem szeret szerelemből. Megváltozott benne minden így hirtelen mit csináljak?

elötte ment el 2 héttel a babánk amit mind a 2-en akartunk

Legjobb válasz: sztem most csak maganyra vagyik aztan atgondolja az erzeseit es megkeress teged;)tudod egy nonek ienkor mikor elmegy a babaja nyugalomra es maganyra vagyik(igaz nem mindenkinel van igy de legtobbnel igen)es sajnalom a babat:(

sztem most csak maganyra vagyik aztan atgondolja az erzeseit es megkeress teged;)tudod egy nonek ienkor mikor elmegy a babaja nyugalomra es maganyra vagyik(igaz nem mindenkinel van igy de legtobbnel igen)es sajnalom a babat:(
Lehet sok volt neki mindaz, ami történt.Elveszítette a babát, összevesztettek.Hagyj neki idõt most, hogy feldolgozza ezeket.
Szerintem azért éreztesd vele, még így is, hogy külön vagytok, hogy rád mindig számíthat, jó ha egy nõ (ebben a szituban) tudja h számíthat valakire!pasiban.. Ne vidd túlzásba, mert az se jó, csak hogy tudja h te még õt akarod, ne erõtesd!
A kérdező hozzászólása: ty a válaszokat utólag meg elõre is
legy turelemes es megerto, ez a legtobb amit tehetsz. ha nem akarja h talalkozzatok tartsd tiszteletben, viszont felhivhatod h tudd mi van vele (azt se surun tedd) szerintem jora fordulnak a dolgok...turelem, kitartas! Udv es en is sajnalom:(

A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együt, és már többször is voltunk együt UGY, az utóbbi időben háromszor is megtörtént az, hogy mielőtt behatoltam vola leállt.. Mi lehet a baj? Lehet az idegességtől, vagy mi...

Legjobb válasz: nekem a gumitol szokott teljesen elmenni a kedvem. talan neked is kondomfobiad van:D amugy megtanultam jol a kikapos modszert. harom eve folyamatosan mukodik mindenfele malor nelkul. megvarom mig elmegy aztan johetek en. tudom nem a legjobb, de en a gumit utalom, o meg a tablattatol irtozik, szoval ez marad :)

nekem a gumitol szokott teljesen elmenni a kedvem. talan neked is kondomfobiad van:D amugy megtanultam jol a kikapos modszert. harom eve folyamatosan mukodik mindenfele malor nelkul. megvarom mig elmegy aztan johetek en. tudom nem a legjobb, de en a gumit utalom, o meg a tablattatol irtozik, szoval ez marad :)
akkor csak az idegesség vagy ijesmi gondok menjetek el nyaralni talán ott vagy egy hétvége valahol te ismered hol tud kikapcsolodni jobban mit szeret vagy lassabban kezd hozzá és csak akkor nyulj a puncijához mikor már majdnem betetted és várakoztasd az ujjazással aztán hirtelen pozba kicseréled az ujjad lehet észre se fogja venni:)
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj, hogy a barátnõm nem szereti a tablettákat, és gumi nélkül nem fogjuk csinalni.eddig kb 12szer voltunk együtt, akkor semmi baj nem volt a gumival...
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat:)
Persze hogy lehet baj az idegesség, és az hogy arra gondolsz, mi lesz ha nem lesz neki jó.Én is voltam így a párommal, de ez majd alakulni fog.Ne gondolj közben semmire.Ha a barátnõdnek nem tetszik valami, akkor majd szól.
900e körül van csak a repülõjegy....
kizárt dolog, hogy csak a repjegy ennyibe kerülne... itt van pl. egy utazási ajánlat: http://www.hurra-nyaralunk.hu/mexiko/cancun/utazas?id=469184..
Ha csak egy hétre mész, akkor se jössz ki nagyon 1 millió forintnál olcsóbban, de én az ilyenekkel mindig úgy vagyok, hogy ha már elmennék ilyen messzire ennyi pénzért(nem szoktam egyébként, csak elméletben), akkor még rászánnám azt az arányosan már nem túl sok 2-3 százezret, hogy a környéket jobban bejárjam. Szóval olyan 1, 5 millió körül lehet ezt értelmesen kihozni. Egyébként azért repülõjegyet már 230.000Ft körül ki lehet hozni fejenként, oda-vissza.
290000/fõ a repjegy (Lufthansa, Condor), 3 csillagos hotelben 10 éjszakára már 300 dollártól van szoba 2 fõnek, 4 csillagosban pedig 500 dollártól. Szóval kettõtöknek repjeggyel, szállással, étkezésekkel együtt kb. 700000 Ft + a költõpénz, ez meg rajtad múlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)
Szia! Én Mexikóban élek, holnap fogunk pont Cancunba menni egy hétre. A repülõjegy (retur) air france 215e ft. Idönként vannak akciók is , akkor ugyanez 180 e ft. ( illetékkel együtt számitva persze) a szálloda (4csilagos) 4 napra kb 50 e forintnak megfelelõ összeg (all inclusive elátással) Gondolom, hogy idegeskednétek a szállás miatt, ha szállodai foglalás nélkül mennétek, de szerintem sokkal jobban megéri, ha ott helyben mentek be az utazási irodába és ott kértek szállás ajánlatot.Nagyon sok szálloda van, mindig van szabad hely valahol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
hààt szerintem kell korubelul olyan 2-3ezer euro
2X voltam all inclusive ellatassal 2007-ben es 2008-ban. Egy het kb. 1000 dollar volt. New Yorkbol mentem.

Ugye nem vagyok meleg? Voltam már lánnyal sokszor és nem volt gond a sex-el és sok barátnőm is volt már! 17 vagyok és kezdem magamba beszélni, hogy meleg vagyok.! Ugye aki hetero az később nem tud meleg lenni?

Legjobb válasz: Nem az van, hogy érzékeled magad körül ezt a mostanában "trendi" b.zihullámot és megijedtél, mi lesz ha te is azzá válsz? aki ténylegesen b.zi, annál már korábban mutatkoznak a jelei. biztos, hogy nem vagy az. próbáld meg elterelni a figyelmedet errõl, foglalkozz a hobbiddal, mocizz sportolj, ismerkedj lányokkal továbbra is. késõbb már neveti fogsz az egészen. 23 L

Nem az van, hogy érzékeled magad körül ezt a mostanában "trendi" b.zihullámot és megijedtél, mi lesz ha te is azzá válsz? aki ténylegesen b.zi, annál már korábban mutatkoznak a jelei. biztos, hogy nem vagy az. próbáld meg elterelni a figyelmedet errõl, foglalkozz a hobbiddal, mocizz sportolj, ismerkedj lányokkal továbbra is. késõbb már neveti fogsz az egészen. 23 L
akkor ne mond magadba , hogy meleg vagyok! oké? és ha így van akkor maximum biszex lehetsz mer a meleg az h lányokra nem merevedik...
Miért gondolsz rá? Vagy valaki beléd beszélte? Gondoltál már "úúgy" a pasikra?
Mibõl gondolod, hogy meleg vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom :S! Egyszer csak elkezdtem rajta gondolkozni..! És most olyan fura érzés..! De nem gondolok úgy a pasikra! Csak attól félek, hogy fogok.. ! Focizok, motorozok és nem is viselkedek úgy mint egy meleg, de mintha kezdeném magamba mesélni!!
velem is hasonló van kefélj sokat csajjal és eltereled a figyelmed a meleg dologrol

A nőkben genetikailag benne van a leszbikus hajlam? Ha látok két barátnőt az utcán, biztosra vehetem, hogy már voltak együtt?

Itt annyi kérdés van, fiatal kis csajoktól 14-25 éven át hogy "csókolóztam a barátnőmmel, leszbikus lennék?" kérdés, csak be kell írni ezt a szót a keresőbe és kijön millió kérdés.

Legjobb válasz: nem :D de elõfordul azért

nem :D de elõfordul azért
Fèrfaknál nem választás kèrdèse. Egyszerüen melegek sokror õk sem örülnek neki. De nõkbèl javarèszt választás kèrdèse pp sokat csalódtak fèrfiakban. Könyvben olvastam ès netenis sok tudományos cikk szól errõl.
Akkor velem mi van? Én soha nem próbáltam ki ilyet és nem is fogok egyik barátnõmmel sem! 18/L
Sokkal több nõ biszexuális, mint férfi. Viszont sokkal több férfi homoszexuális, mint nõ. De ettõl még ne hidd hogy minden párban járó lány otthon nyalja-falja egymást :D
A homoszexualitás ma trendi. Fõleg a nõi, amit sajnos a férfiak nagy többsége támogat.A férfiaknak készült leszbikus pornó filmeknek köszönhetõen.
Nem lehetsz benne biztos! én is járkálok a barátnõmmel az utcán együtt és még se csináltunk olyan dolgokat...szoval ez nem igaz a többségre!
ez szerintem nem így van...én már eleve furán nézek arra, aki a barátnõjével próbálja ki...érdekes barátnõk lehetnek mármint én leszbikus vagyok, az összes barátnõm hetero (nyilván kivéve azzal akivel agyütt vagyok) és soha nem smároltam egyikõjükkel sem, meg semmi ilyesmi, pedig milliószor volt "pizsiparti" nem is tudnék, nekem õk olyanok mintha a testvéreim lennének...mondjuk ezek ilyne 6-10 éves barátságok...:D de a lényeg, hogy itt se lehet általánosítani 19/L/L
Ha nem bánod, én azt itt most biztosra veszem, hogy te nem vagy túl intelligens.
" Szóval ha látok két barátnõt az utcán, biztosra vehetem, hogy már megujjazták egymást, a "kipróbáljuk milyen" szöveggel? " - Ez hülyeség. Van, akiben van genetikai hajlam és van, akiben nincs. Az meg társadalmi téma, hogy jelenleg milyen mértékben elfogadott ennek a hajlamnak a kifejezése.
Az tuti nincs, hogy benne van genetikailag. Az a társadalom szemében sokkal elfogadottabb, hogy két nõ együtt (még a legdurváb homofóbok körében is van olyan, hogy "szexi", ha két nõt lát csókolózni), és a nõk általában elfogadóbbak ebben a kérdésben, mint a férfiak, ezért nem okoz különösebb lelki traumát, ha kipróbálják egymással. Bezzeg a pasit már azért is buuuzzzziiinak nevezik, mert megfordult a fejében, hogy vajon milyen lehet... Fõleg, hogy a tinikor elején van egy olyan idõszak (nem mindenkinél, de sokaknál), mikor teljesen természetes része az identitáskeresésnek, hogy a saját neméhez vonzódik. Vannak, akik kísérleteznek és rájönnek, hogy ez nem nekik való, másoknak meg tetszik a dolog. Aztán vagy kinövi, vagy nem. De attól még a társadalom ugyanúgy csúnyán néz azokra a tizenéves, önmagukat keresõ fiúkra, akik tapasztalatok alapján akarnák eldönteni, most mégis kit szeressenek, míg a lányokat úgymond "pozitívan megerõsítik" ebbéli szándékukban, merthogy ez milyen szexi, és a pasik ezért csorgatják a nyálukat...
sokunkban megvan a bi hajlam. Más kérdés, h ennek, ki milyen mértékben ad teret. De a kamaszkor egyébként is a kísérletezésrõl szól.
Csajokra sokszor alszanak a barátnõjükkel, nekik ez tök természetes. Nekem és egyik haveromnak sem jutott eszébe sohasem az, hogy milyen jó lenne együtt aludnunk. (Amelyik meg esetleg b.u.zi, az jól titkolta.) Ennek alapján: igen, a csajok többségében van leszbi hajlam.
Én így tanultam meg csókolózni... :)
Valaki megint túl sok pornót nézett.
nem lehet altalanositani. van is, meg nem is.
Utolsó: Azért ne mondjunk ilyet, mert a végén minden leszbikusra ráhúzzák, hogy csak választás kérdése. Én pl.: mindig sokkal jobban kijöttem lányos-lány létemre a fiúkkal, a legjobb barátaim leginkább az ellenkezõ nembõl kerülnek ki, semmi bajom velük, csupán nem vonzódom "úgy" hozzájuk.

Ti is féltek az influenzától? A héten utazás miatt nem voltunk oviban, viszont hétfőn már megyünk, és barátnőm telefonált, hogy a fél ovi beteg= ( A gyerekek 13é. , 4, 5é, és 17 hónapos. Nagyon kétségbeestem, most gyógyultunk meg.

Valami megfázásos dolog volt az is,én olyan beteg voltam alig "éltem túl".

Legjobb válasz: a lányom 2 éves,nem bölcsis,mégis beteg lett.tegnap este már 40 fokos láza volt.én nem vinném a helyedbe,ha megtudod oldani.

a lányom 2 éves, nem bölcsis, mégis beteg lett.tegnap este már 40 fokos láza volt.én nem vinném a helyedbe, ha megtudod oldani.
Én nem félek az influenzától, mert az egész családott beoltattam még októbertben. Így tettem tavaly is, amikor a kislányom még csak 15 hónapos volt. Ettõl függetlenül nem vinném, mert ilyenkor annyi más nyavalya is van az influenzán kívül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!