Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel már azon voltunk, (23 db)

A barátnőmmel kb.3hónapja már azon voltunk, hogy szakítunk mert olyan semmilyen volt a kapcsolatunk de még hivatalosan együtt voltunk amikor is ő párszor csókolózott egy másik gyerekkel. Megbocsáthatok neki?

elmondása szerint össze volt zavarodva és hogy igazából nem számított neki semmit csak megtetszett neki a srác és azt hitte,hogy menni fog de azt mondja hogy akkor jött rá, hogy igazán szeret és hogy nem kell neki más!Nem merte elmondani egy darabig mert félt hogy szakítok vele és hogy azt nem bírná ki! Nem tudom hogy ezt meg lehet-e bocsájtani vagy nem!

Legjobb válasz: Én megbocsátanék neki helyedben. Voltam már hasonló helyzetben és én is tényleg akkor, ott döbbentem rá, hogy valóban nagyon szeretem a párom.

Én megbocsátanék neki helyedben. Voltam már hasonló helyzetben és én is tényleg akkor, ott döbbentem rá, hogy valóban nagyon szeretem a párom.
Szerintem bocsájts meg neki! Minden ember hibázhat! Hány évesek vagytok amúgy, ha szabad megkérdeznem?:)
A kérdező hozzászólása: Ja és már majdnem két éve együtt vagyunk és ez most jelentett elöször problémát!de amíg nem tudtam meg megint olyan jó volt a kapcsolatunk mint régen!
A kérdező hozzászólása: 20évesek vagyunk!köszi a válaszokat sokat segít mert én is arra hajlok , hogy megbocsássak mert még mindig(sajnos) nagyon szeretem!
Én nem csaltam meg a pasimat csak szakítás után "jártam" valakivel, akivel nem volt semmi. Nekem nem akar a barátom megbocsájtani(õ 22éves). Pedig én nagyon szeretem! Örülhet a barátnõd, hogy ilyen megbocsájtó barátja van!:) Sok boldogságot nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy voltam vele , hogy a csók már megcsalás de ahogy belekerültem ebbe a helyzetbe (úgy gondolom ezzel mindenki igy van) átértékeltem a helyzetet mert itt is vannak sztem fokozatok pl. hogy mi miért történt vagy minek a hatására!én ezt igy látom a megbocsájtásról meg annyit hogy ha még egyszer megtörténik akkor vége de ahogy ismerem még egyszer nem merné megkockáztatni!a te pasidat viszont nem értem de hát ki ilyen ki olyan!bár ha nagyon szeretne akkor biztos megbocsájtana persze nem tudok semmit a helyzetrõl se a kapcsolatodról szóval okoskodni nem akarok!de ha szereted és neki nem kell valaki aki szereti akkor jó hülye!
Köszi, hogy ezt leírtad, Érdekelt mi zajlik ilyenkor egy pasi fejében. Lehet egy kérdésem? Gondolom a családod is tudja, hogy mi zajlik köztetek és arra lennék kíváncsi, hogy a szüleid nem szólnak bele ebbe a kapcsolatba? Mármint nem mondták, hogy ne békülj ki vele, mert úgyis még egyszer megteszi? Vagy egyáltalán nem befolyásol a döntésedben a család?
Már annyira nem szerethet téged ha másokkal csókolozik

A barátnőm már nem szűz, de én még az vagyok, ő azt hiszi h én is voltam már lányokkal, elmondjam neki h szűz vagyok?

A barátaim azt mondják ne mondjam el neki, de ha rossz lennék el?ször szerintem jobb ha tudja, hogy miért, de ennek ellenére én se szeretném ha tudná, mi lenne a jobb?

Legjobb válasz: Én nem mondanám el,de te tudod.

Én nem mondanám el, de te tudod.
Jobban jársz ha elmondod. Az elsõ eggyüttlétnél úgy is észreveszi ha szûz vagy...
Én nem mondanám el. Ha nem szól semmit, abban mi a hazugság? Ha a csaj nem kérdi meg, és nem mondja azt, hogy "már nem vagyok szûz", abban hol a hazugság? Szerintem ha odakerültök akkor dugd meg, aztán ha nagyon szükségét érzed, akkor elmondod neki utána, ha meg nem, akkor nem. Amúgy meg azért fél attól, hogy elmondja-e, mert el tudja képzelni, hogy a csaj akkor lelép. Láttunk már itt is ilyen példát.
Az én barátom 21 évesen volt szûz. Én is azt hittem volt már csaja, mert semmi kifogásolni való nem volt rajta. De én voltam neki az elsõ.
Miért jó hazudni róla? Ha vagytok olyan jóban, nem lesz gond belõle ha bevallod neki az igazat...
8-assal teljesen egyetértek!
A barátaidnak igaza van. Ha szeret, nem ezen fog múlni. Az én barátom is szûz volt, még mindig együtt vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: nem mondtam azt h voltam már lánnyal, ezt csak õ gondolja :) én is õszinte akartam lenni vele, ebben ti meg is erõsítettetek :)
A kérdező hozzászólása: 3 emberrel volt már, 17 éves
Egy kapcsolat öszinteség nélkül mit sem ér..... Ha szeret akkor nem számit bár az engem zavarna hogy mért hazudtál hogy már voltál lánnyal.
szerintem mondd el neki! nem tudom miért gondolják egyesek, hogy ciki ha szûz vagy... bár nem tudom hány éves vagy sokkal jobban fogja venni a barátnõd, ha tudja, mintha csak azt látná, hogy bénázol szerintem õ is örülni fog, hogy kicsit tanítgathat, és, hogy õ neked az elsõ
hány partnere volt eddig és hány évesek vagytok. ha sok, ne mond el...
mondd el.ha õszinte a kapcsolatotok.ha értékeled a barátnõdet ne hazudj neki, hidd el rosszul esne neki ha megtudná hogy hazudtál neki.HA ettõl menõbbnek éreznéd magad hogy nemvagy már szûz ezt felejtsd el..ha a barátnõddel jó a kaapcsolatod nemfogja érdekelni.a barátaidra ne hallgass, te élsz a kapcsolatotokba nem õk.
Mindenképp mondd el neki! Egyrészt neki is jól fog esni a tudat, másrészt segíteni tud neked...bár valszeg túl nagy tapasztalati neki sincsenek még, de a tiédnél mindenképp több. Nem lesz semmi gond, ne parázz! :)
Én nem értem ezt a világot. Hogy lehet 2 ember között (tartós) és _normális_ kapcsolat, ha ilyen alapvetõ dolgokat eltitkoltok egymástól?! :) Miért ne mondanád meg neki? Félsz tõle, hogy mit gondol? ha igen, akkor nem szeret eléggé, ha pedig nem szeret, akkor miért vagy vele?! 28
Én elmondtam és nem volt belõle gond :)
igen
"Amúgy meg azért fél attól, hogy elmondja-e, mert el tudja képzelni, hogy a csaj akkor lelép. Láttunk már itt is ilyen példát." Ahogy megjegyzem, a fordítottjára is (fiú nem bajlódik szûz lánnyal!) De kérdem én, ha valaki ezért lép le, mennyire kár érte? Mennyire fontos annak a másik?

Mitévő legyek? Karácsonykor szakított velem a barátnőm. Másfél éve voltunk együtt, minden tökéletesen működött, szeretet is őszinte barátság is volt, a szex is működött. Azt mondta, már nem érez semmit irántam, áll. két hét alatt megváltozott.

Tavaszra megkértem volna a kezét, és lehetőleg összeköltöztünk volna. Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk. Mitévő legyek, kérjem meg a kezét? 25/F

Legjobb válasz: "Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.

"Távkapcsolat volt, hetente legalább egyszer találkoztunk." Kevés ez az idõ, az igazi szerelemhez. Azért mûködött minden tökéletesen, mert kevés idõt töltöttetek együtt, és nem jöttek felszínre bizonyos dolgok. Az egészet szinte csak a szex tartotta össze. Az összeköltözésnek pedig meg kellene elõznie a leánykérést, hogy hamarabb kiderüljön, tudtok-e együtt élni. A távkapcsolat nem kapcsolat, az egy szar. Ha tényleg akarod a lányt, ne a kezét kérd meg, hanem oldd meg, hogy több idõt lehessetek együtt. Emiatt nem alakult ki semmi komoly a részérõl, egyszerûen túl kevés volt az együtt töltött idõ. Ha viszont tényleg mûködik a dolog, az összeköltözéssel kiderül, és az érzések is visszatérnek (ha voltak), ha pedig nem voltak, fognak keletkezni. A kérdés csak az, hogy + vagy -.
Heti egy alkalom és másfél év elég kevés szerintem egy lánykéréshez, de ez saját vélemény. Szedd össze magad, találkozz vele, és beszéljétek meg.
Ezek után nehogy meg kérd a kezét. Hagyd a fenébe, felejtsd el, ha ez a döntése...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, lehet kevés idõnek bizonyul, annyit azonban mondhatok, hogy nem a szex tartotta össze a dolgokat. Ez holtbiztos. Sajnos, anyagi helyzetem eddig nem tette lehetõvé az összeköltözést (õ nem dolgozik), most javulnak a dolgok, és szüleim is segítõkészek. Megegyszer köszönöm.
A kérdező hozzászólása: További válaszokra is kíváncsi lennék, köszi
És reméljük, hogy nem egy másik srác miatt változott meg ilyen gyorsan. Sajnos nem lenne meglepõ...
A kérdező hozzászólása: Elmodása szerint nincs másik srác, eddig õszinte volt velem...
Igen, sûrûn szoktak ilyeneket mondani. Egy nõnél is nagyon fontos a biztonságérzet. Általában inkább benne maradnak egy rosszul mûködõ kapcsolatban, mint hogy kiszálljanak a semmibe. Ha meg tényleg nem pasi van a dologban próbálj meg vele beszélni személyesen. Ha szeret, még megpróbálhatja veled, ha viszont már elmúlt...

A barátnőmmel tegnap együtt voltunk. Az első orgazmusom után (orális szex után) már nem tudtam 100%-os "eredményt" elérni, így nem is tudtam később behatolni. Mi lehet a probléma?

20 éves srác vagyok

Legjobb válasz: lánynak sok kényeztetés kell, hogy teljesen ellazuljon és akkor jobban kitágul, de ahhoz türelem kell és idõ

lánynak sok kényeztetés kell, hogy teljesen ellazuljon és akkor jobban kitágul, de ahhoz türelem kell és idõ
ha egyébként is nagyon szûk akkor pettingeljetek még és inkább ujjazással próbáld eljuttatni a csúcsra, mert közben kicsit tágul is.
Mellesleg az én barátnõm orgazmus után nagyon beszûkül... szóval ne juttasd el, vagy várjatok kicsit utána, és csak majdnem menjen el...
Lazítsd el, azért szûk gondolom, mert sík ideg :)
A kérdező hozzászólása: A kényeztetés megvolt. Elõtte részesült õ is orális szexben, két orrgazmusa is volt mielõtt "nekiláttunk" volna a dolognak.

én 5 hónapja vagyok a barátnőmmel együtt. Én voltam neki az első. Már nagyon sokszor próbálkoztunk, de nem élvezi a szexet, nem érez semmit amikor beléhatolok. Ennek mi oka lehet? Nincs eléggé felizgulva? Vagy mi baj lehet?

Legjobb válasz: Magamból kiindulva nekem is sokáig nem volt orgazmusom, addig amíg rá nem jöttem mi a jó nekem és hogy élvezek el, mert van aki hüvelyen belül van aki csiklónál. Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretne vagy neki hogy a jó, vagy mikor magának csinálja, akkor hogyan. Legyél hozzá türelmes és gyengéd és próbálkozzatok pózokkal. Nekem az jött be mikor én vagyok felül és kezem támaszkodom akkor intenzivebb hatás éri a csiklómat.

Magamból kiindulva nekem is sokáig nem volt orgazmusom, addig amíg rá nem jöttem mi a jó nekem és hogy élvezek el, mert van aki hüvelyen belül van aki csiklónál. Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretne vagy neki hogy a jó, vagy mikor magának csinálja, akkor hogyan. Legyél hozzá türelmes és gyengéd és próbálkozzatok pózokkal. Nekem az jött be mikor én vagyok felül és kezem támaszkodom akkor intenzivebb hatás éri a csiklómat.
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket.. majd próbálkozunk..
az orgazmus nagy részben az agyban történik és annak van köze hozzá én 2 dolgot ajánlok neked ami segíthet rajtad áll hogy kipróbálod-e az 1. agykontroll, egy rakás könyv van belõle 2. a könyv címe: Erotikus Masszázs szerintem vedd meg õket mert segíteni fog
Elõ válaszoló vagyok. Csinálj olyat amikor csak õt kényeztetted és õ nem csinál semmit, halk zene, gyertya, romantika, semmi zavaró körülmény. Vagy szerep játék, ahol mások bõrébe bújtok, hátha ki jön belõle ami belül nyomasztja!
A kérdező hozzászólása: gondolkoztam ezen is, hogy lelki oka lehet..., hogy nem tudja magát elengedni, szorong.. de hogyan tudnám elérni hogy ellazuljon lelkileg..?ne legyen szorongása?
Ha hüvely szárazságról lenne szó akkor bizony érezne valamit, méghozzá fájdalmat! De ott a kezed meg tudod állapítani szerintem, hogy elég nedves-e. Egyébként valószínûleg lelki oka van, vagy te csinálsz valamit nagyon rosszul. Én sem élvezek el szex közben, de attól még az egészet élvezem csak a végkifejlet nincs meg, de ettõl a szex még szuper! Úgyhogy ha te rendben csinálod a dolgokat akkor valószínûleg lelki oka lehet. 21/N
Akkor nem a kor a hibás.
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat! Már úgy próbáltuk, hogy õ van felül és ugy izgatom a csiklóját..és mindig van orgazmusa.., csak ha szerelmeskedni próbálunk..akkor nem érez semmit..lehet túl száraz a hüvely fala?vagy nem tudom mi lehet a baj..
Függ ez attól is, szerintem, hogy hány éves... Mennyi? 14?
Mi a párommal 3 évig vagyunk együtt! Én se élveztem régen a sexet de ez megváltozott! Mi ugy szoktuk hogy a lány van felül a fiu alul magyarul lovaglópozt veszünk fel!És a fiu elkezdi a lánynak a hüvelykujjával simogatni a csiklót! Én igy megyek el probáld ki te is! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azt az egyet nem értem, hogy ha nem is élvezi az együtt létet de attól valamit kellenne éreznie.. nem is jó neki, de nem is rossz olyan semmilyen.. már sok féle pozícíóban is próbálkoztunk de mégse jártunk sikerrel..

Van egy barátnőm akivel már 6 éve ismerjük egymást. Már az oviban is legjobb barátnők voltunk. De úgy érzem már unalmas vagyok neki. Soha nincs velem, csak a suliban. Szerintetek mit csináljak ilyenkor?

Sokszor a szemembe hazudik. Mostanában csak népszerű lányokkal lóg, velem meg nem is foglalkozik.

Legjobb válasz: Gondolom van veled valami baja :/

Gondolom van veled valami baja :/
én is hasonló helyzetben vagyok 2. osztálytól a legjobb barátnõk voltunk. Kib. jól elvoltunk. De mostanság (7. vagyok) már nem is igazán beszélünk, 5. osztályól más suliba járunk. Õ 'híres' lett minden fiúnak tetszik, nem csoda mert nagyon szép, s a lányok is mind barátkoznak vele, mert nagyon jófej. Na már most én múltkor elmondtam neki, hogy nagyon hiányzik meg blabla, de nem sok hatása volt. Nem tudom mi történhetett mostanában már egymás képeit sem lájkoljuk :D, és mérges vagyok rá, bár nem igazán tudom miért. Mikor elkezdõdött romlani a kapcsolatunk sokat sírtam, mostanság már nem. vannak új barátaim , bár egyikõjüket sem érzem annyira közelinek mint õt régebben. DE HÁT EZ VAN TOVÁBB KELL, HOGY LÉPJÜNK AKÁRMENNYIRE IS FÁJ. (BÁR TALÁN NÁLAD VAN MÉG REMÉNY)
"A barátság aranyfonal, mely ha egyszer elszakad, össze lehet kötni ugyan, de a csomó megmarad." Sajnos semmit nem tehetsz, nem lesz a régi.

Az utobi 2 honapban kulfoldon voltam, ez az ido alatt bele szoltak a baratnom eletebe, ettol a baratnom elbizonytalanodott s mar nem tudja h mit erez irantam. Egy hete szakitott velem mikor megprobaltam kibekiteni azokkal akik bantottak. Elrontottam?

Azota kijelentette h nem akar mar kibekulni velem. Mit tegyek?Nagyon hianyzik es szeretem. Mit tegyek, vissza lehet meg szerezni ot? Kepes lex ujra belem szeretni? Szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Bevallom neked: gyûlölöm az ilyen lányokat. Egyszerûen azért, mert gyengék. Az ilyen embereknek mindig "fogni kell a kezét", mert befolyásolják õket... Én is beleszerettem egy ilyen lányba, pechemre. Feljelentett, mikor elõtte meg imádott. Szerintem hagyd el, amíg lehet.

Bevallom neked: gyûlölöm az ilyen lányokat. Egyszerûen azért, mert gyengék. Az ilyen embereknek mindig "fogni kell a kezét", mert befolyásolják õket... Én is beleszerettem egy ilyen lányba, pechemre. Feljelentett, mikor elõtte meg imádott. Szerintem hagyd el, amíg lehet.
Bárki bármit mond: ha szeretne, hiába szólnának az emberek bele az életébe. Egyszerûen nem szeret és pont. Aki szeret, azt nem lehet elbizonytalanítani. "nem tudja h mit érez irántam" tipikus jele annak, hogy nem szeret.
Nem teljesen értem a kérdést, de leírom, ami velünk történt, hátha segít valamit: Velem nagyon csúnya dolgot csinált a barátom (nem megcsalás) pár hete, amit megtudtak az õ barátai is. Mindenki ellene fordult, mindenki engem védett, mindenki nekem magyarázta, hogy ha ezek után még mindig szeretem, és visszafogadom, nagyon hülye vagyok, és ne csodálkozzak, ha pár hónap múlva az idegosztályon kötök ki a barátom miatt. Nem hallgattam rájuk, engem mások véleménye olyan szinten érdekel csak, hogy meghallgatom, levonom belõle a tanulságot (már ha egyáltalán van) és ÉN MAGAM fogok dönteni. Úgy döntöttem, hogy én igen is szeretem azt a fickót, ha kicsinálja az idegrendszeremet, akkor is! És vállalom a felelõsséget, következményeket, de nekem õ kell, szeretem és kész. Azóta is boldogok vagyunk. Fordított helyzetben is voltunk már, mikor a barátom haragudott rám valamiért, és felhozta nekem indoklásul azt, hogy a környezetében mindenki azt mondta neki, hogy ne bocsásson meg nekem. Kinevettem. Eltelt még durcival pár nap, és õ jött hozzám sírva, hogy õ akkor is szeret, nem tud vele mit kezdeni, nem érdekli mások véleménye, õ velem akar lenni. Én meg bevágtam a büszke fejet, és gondoltam magamban, hogy "én megmondtam, hogy ne másokra hallgass!" Szóval, ülj le a csajjal és mondd meg neki keményen, hogy mi lenne ha nem másokra hallgatna, elvégre nem õk a kapcsolatotok szereplõi, hanem ti magatok. Csakis te és õ!!! Nem a barátok, ellenségek, szülõk, tesók, rokonok, senki, csakis ti! Ti tudtok a legtöbbet a kapcsolatotokról, érzéseitekrõl, nem pedig mások. Mások sosem fognak tudni helyesen mérlegelni, mert sosem ismerhetik meg a kapcsolat minden pici mozzanatát, eseményét. 21L
Utolsó: nagyon helyes. Kellenének még ilyen lányok... Az én "exbarátnõm" befolyásolása, másokra való hallgatása olyan mértékben elvadult, hogy feljelentett, és még örömét lelte abban, hogy szenvedek. Utálom, gyûlölöm, megvetem ezentúl a gyenge lányokat, akik hagyják magukat befolyásolni, mert úgy könnyebb...
Szerintem nem rontottad el. Ha a barátnõd ilyen akkor ne is törõdj vele. Már bocs ha megbántottalak!

A baratnom szeret csak mar nem annyira s mar nem akar engem mert feltekeny voltam sokszor s azt mondta h ugy erzi nincs egyeni szabadsaga s en nagyon szeretem s nem akarom elvesziteni, mit csinaljak?

... pedig megmondtam h meglatod h tobbet nem fogok feltekenykedni mert sajnos az ember a hibajabol tanul mikor latja s erzi h elvesziti akit nagyon szeret akkor letud mondani mindenrol meg megvaltozni csak azt mondta h mar nem akarja... pedig en megakarok tenni mindent h vissza fogadjon legalabb egy utolso eselyt adjon h mutassam meg de mondta h nem:(:(:( segitsetek mert vissza szeretnem kapni a szerelmemet...

Legjobb válasz: Tanultál a hibádból, ez jó. A következõ kapcsolatodban remélhetõleg már adsz szabadságot a párodnak. Egy kapcsolat alapja a bizalom, tudom hogy mindenki ezt hajtja, de ez valóban így is van. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, ezen miért idegeskedsz? Tönkretettél már a fölösleges féltékenységeddel egy kapcsolatot. Ezt lányt már szerintem nem kaphatod vissza, mert nem hisz neked. Mi a párommal egyáltalán nem vagyunk féltékenyek. A munkahelyén körül van véve nõkkel, én is pasikkal, de nem vagyunk féltékenyek. Attól még beszélgetünk a másik nemmel, de semmi több.

Tanultál a hibádból, ez jó. A következõ kapcsolatodban remélhetõleg már adsz szabadságot a párodnak. Egy kapcsolat alapja a bizalom, tudom hogy mindenki ezt hajtja, de ez valóban így is van. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, ezen miért idegeskedsz? Tönkretettél már a fölösleges féltékenységeddel egy kapcsolatot. Ezt lányt már szerintem nem kaphatod vissza, mert nem hisz neked. Mi a párommal egyáltalán nem vagyunk féltékenyek. A munkahelyén körül van véve nõkkel, én is pasikkal, de nem vagyunk féltékenyek. Attól még beszélgetünk a másik nemmel, de semmi több.
Valószínûleg a szavadon fogna, ha szeretne még igazán, és nem hagyna elmenni. Igaza van viszont, hogy a túlzott féltékenység nagyon ártalmas! A következõ kapcsolataidban erre mindenképp figyelj...

Mit csináljak már többször együtt voltam a barátnőmmel de akkor is rövid az együttlétünk?

Már többször is együtt voltunk de hamar elmegyek és nagyon zavar lehet vmi szihés oka van vagy mi? Nem tudom mit csináljak hogy tovább bírjam.

Legjobb válasz: Használj olyan óvszert ami késlelteti az ejakulációt. Vagy gyakorolj. Gyakorlás alatt azt értem, hogy masztizz és próbáld vissza fogni magad.

Használj olyan óvszert ami késlelteti az ejakulációt. Vagy gyakorolj. Gyakorlás alatt azt értem, hogy masztizz és próbáld vissza fogni magad.
Ha egy pasi már egyszer elment, akkor a következõ valószínûleg tovább tart. Mielõtt mész a bnõdhöz, ügyködj otthon. Mellesleg csatlakozom az elõttem lévõhöz, hogy gyakorolj. Meg a pasik azért nagyjából tudják magukat kontrolálni. Ezen azt értem, hogy hogyha érzed hogy elmész, vagy közel vagy hozzá, akkor lassíts. De amugy ez póz függõ is. Minden pózban hamar elmész?
A kérdező hozzászólása: Hát eddig csak a misszionárius pózba csináltuk mert szüz volt és h így jobb neki azt mondja. amúgy köszi válaszokat.
Szûz volt.Akkor nem az van, hogy neki úgy a jó, hanem erre fogja, mivel más pózt még nem próbált. Vezesd rá...Már nem 1x, nem 2x vtatok együtt! Most mindig ebben a pózban akarja majd, mert még nem próbált másikat?Vagy kezdjetek így, aztán máshogy folytassátok.. Na úgy tuti jó lesz neki!
Gyakorolj önkielégítés közben:? amikor már majdnem elmennél, akkor állj le, és egy perc múlva folytasd. Addig gyakorold ezt, amíg legalább félóráig nem bírod az önkielégítést. Ugyanezt lehet a lánnyal is. Senki sem véste kõbe, hogy ha egyszer betetted neki, akkor bent kell maradnod, amíg el nem mégy. ha közel jársz, kiveszed, addig simogatos a lányt, majd megint beteszed. Ráadásul a lánynak hihetetlenül jó érzés, amikor csak kicsit teszed be, és aztán kiveszed, ki-be-ki-be. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi segitségeket. Nagyon jók tegnap nálunk aludt a barátnõm és utolsóba leirtakat próbálgattam fél óráig bírtam köszi segítséget:D!!:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!