Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel már azon (433 db)

Mit csináljak, hogy a barátnőmnek már az első alkalommal orgazmusa legyen?

Õ még sz?z és az szeretném ha már az els? alkalomnál is lenne orgazmusa, mit tegyek hogy ezt elérjem?

Legjobb válasz: mindenféle képp nagyon óvatosan kezdj hozzá,nyakát puszilgasd,combja belsõ felét,a fülét harapdáld...és ne hüvelyi orgazmusra gyúrj mert az érettebb nõknek sem jön ám cska úgy...legkönnyebb és legjobb megoldás ha ujjal izgatod elõsször óvatosan a csiklóját,aztán kényeztesd orálisan hogy teljesen nedves legyen.amikor már jó akkor behatolhatsz de ha nem lesz aktus közben orgazmusa (mert nem biztos) akkor semmiféle képp ne legyél lusta utána tovább kényeztetni õt.még egy megoldás hogyha kutyapózban csináljátok,és az aktus közben is izgatod a csiklóját...hát az valami fantasztikus tud lenni....

mindenféle képp nagyon óvatosan kezdj hozzá, nyakát puszilgasd, combja belsõ felét, a fülét harapdáld...és ne hüvelyi orgazmusra gyúrj mert az érettebb nõknek sem jön ám cska úgy...legkönnyebb és legjobb megoldás ha ujjal izgatod elõsször óvatosan a csiklóját, aztán kényeztesd orálisan hogy teljesen nedves legyen.amikor már jó akkor behatolhatsz de ha nem lesz aktus közben orgazmusa (mert nem biztos) akkor semmiféle képp ne legyél lusta utána tovább kényeztetni õt.még egy megoldás hogyha kutyapózban csináljátok, és az aktus közben is izgatod a csiklóját...hát az valami fantasztikus tud lenni....
igen, a hüvelyi orgazmus valószínûleg nem fog összejönni elsõre, sõt késõbb sem sok mindenkinek. a csiklóorgazmust meg annyira talán nem lesz nehéz elérni, kezeddel, nyelveddel..
orál... orál... orál...
Berakod, elélvezel.kihúzod és nézd az arcát ahogy vonásai torzulnak.
Elsõre kevés nõnek van orgazmusa, de az orál kiváló arra, h eljuttasd a csúcsra
Igen, izgazsd a csiklóját. Bár el kell keserítselek, a legtöbb lánynak 1. alkalommal még nem jön össze semmiféle orgazmus. Nekem pl. 2 év után volt az elsõ.
ki az a szerencsétlen aki 2 évig...

Hy!? A baratnommel mar 10 honapja jarunk es arra ogndoltam hogy mar itt az ideje az elso alkalomhoz. Csak kicsit felek. Mert nagyon szeretem es nem akarok neki fajdolmat okozni.

Csajok elmondanatok hogy nektek mijen volt az elso alkalom esetleg hogy mit csinaljak vagy ne csinaljak hogy jo legyen?

Legjobb válasz: Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1

Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen megfogadom a tanacsokat..... meg 1 kerdes.... borotvaljam le? +sikositot vegyek vagy...van az ovszerbe? nem tudom...
Nem ez volt a kérdés :P
Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1 A válasz 34%-ban hasznosnak tûnik. Hát basz**on meg az aki erre negatívot nyom. Angol nyelvtan 1 Oka: Hy ..ilyen nem létezik csak Hi Magyar nyelvtan 1 Oka: mijen ... milyen az LY.
nem muszáj orgazmusig nyalni (nekem spec orgazmus után egy napig "hozzámneérj" szindrómám van), de nem árt a nyalás és ujjazás, óvatosan, lassan, elõször egy, majd két, és utána 3 ujjal, gyengéden. érzékien, finoman. azután lassan told be a farkad, de tényleg. tolsz egy kicsit, megállsz, vársz, mikor jelzi, hogy mehet, akkor megint. nálam ez egész jól sült el, kb 1-2 percig fájt, utána már nem. csak figyelj rá, a visszajelzéseire, stb. mondjuk, én összeszorítottam a fogam, és nem kértem, hogy hagyja abba az illetõ, de így utólag visszagondolva igazán nem is volt olyan hûdemilyen fájdalmas. nem hazudok, fájni fájt, de elviselhetõ, és sokkal jobb, ha egybõl, nem hagyod abba fél perc után, hanm végigviszitek a dolgot. ha sokáig fáj neki, ilyen 5+ percig, akkor viszont tényleg hagyjátok abba. röviden ennyi, amit tudok tanácsolni.
Ami a legfontosabb, hogy várd meg amíg õ is akarja. Attól még, hogy te úgy érzed itt az ideje, nem biztos, hogy ezzel õ is így van. Figyelj oda rá, legyél gyengéd és ne túl durva vagy túl heves. Izgasd fel eléggé, úgy kevésbé fog neki fájni, vagy lehet, hogy egyáltalán nem is fog. A lényeg, hogy figyelj a reakcióira. Nekem például nem fájt és nem is véreztem. Velem 2 hete történt meg.
olvass utána ne kapkodd el nyald ki elõtte orgazmusig aztán......
Csak finoman mintha lovat basznál.
Bízd rám, a második meg már könnyebben fog menni neki.
Szerintem borotváld le és vegyél és ne sporolj vele :)

A barátnőm már nem szűz, de én még az vagyok, ő azt hiszi h én is voltam már lányokkal, elmondjam neki h szűz vagyok?

A barátaim azt mondják ne mondjam el neki, de ha rossz lennék el?ször szerintem jobb ha tudja, hogy miért, de ennek ellenére én se szeretném ha tudná, mi lenne a jobb?

Legjobb válasz: Én nem mondanám el,de te tudod.

Én nem mondanám el, de te tudod.
Jobban jársz ha elmondod. Az elsõ eggyüttlétnél úgy is észreveszi ha szûz vagy...
Én nem mondanám el. Ha nem szól semmit, abban mi a hazugság? Ha a csaj nem kérdi meg, és nem mondja azt, hogy "már nem vagyok szûz", abban hol a hazugság? Szerintem ha odakerültök akkor dugd meg, aztán ha nagyon szükségét érzed, akkor elmondod neki utána, ha meg nem, akkor nem. Amúgy meg azért fél attól, hogy elmondja-e, mert el tudja képzelni, hogy a csaj akkor lelép. Láttunk már itt is ilyen példát.
Az én barátom 21 évesen volt szûz. Én is azt hittem volt már csaja, mert semmi kifogásolni való nem volt rajta. De én voltam neki az elsõ.
Miért jó hazudni róla? Ha vagytok olyan jóban, nem lesz gond belõle ha bevallod neki az igazat...
8-assal teljesen egyetértek!
A barátaidnak igaza van. Ha szeret, nem ezen fog múlni. Az én barátom is szûz volt, még mindig együtt vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: nem mondtam azt h voltam már lánnyal, ezt csak õ gondolja :) én is õszinte akartam lenni vele, ebben ti meg is erõsítettetek :)
A kérdező hozzászólása: 3 emberrel volt már, 17 éves
Egy kapcsolat öszinteség nélkül mit sem ér..... Ha szeret akkor nem számit bár az engem zavarna hogy mért hazudtál hogy már voltál lánnyal.
szerintem mondd el neki! nem tudom miért gondolják egyesek, hogy ciki ha szûz vagy... bár nem tudom hány éves vagy sokkal jobban fogja venni a barátnõd, ha tudja, mintha csak azt látná, hogy bénázol szerintem õ is örülni fog, hogy kicsit tanítgathat, és, hogy õ neked az elsõ
hány partnere volt eddig és hány évesek vagytok. ha sok, ne mond el...
mondd el.ha õszinte a kapcsolatotok.ha értékeled a barátnõdet ne hazudj neki, hidd el rosszul esne neki ha megtudná hogy hazudtál neki.HA ettõl menõbbnek éreznéd magad hogy nemvagy már szûz ezt felejtsd el..ha a barátnõddel jó a kaapcsolatod nemfogja érdekelni.a barátaidra ne hallgass, te élsz a kapcsolatotokba nem õk.
Mindenképp mondd el neki! Egyrészt neki is jól fog esni a tudat, másrészt segíteni tud neked...bár valszeg túl nagy tapasztalati neki sincsenek még, de a tiédnél mindenképp több. Nem lesz semmi gond, ne parázz! :)
Én nem értem ezt a világot. Hogy lehet 2 ember között (tartós) és _normális_ kapcsolat, ha ilyen alapvetõ dolgokat eltitkoltok egymástól?! :) Miért ne mondanád meg neki? Félsz tõle, hogy mit gondol? ha igen, akkor nem szeret eléggé, ha pedig nem szeret, akkor miért vagy vele?! 28
Én elmondtam és nem volt belõle gond :)
igen
"Amúgy meg azért fél attól, hogy elmondja-e, mert el tudja képzelni, hogy a csaj akkor lelép. Láttunk már itt is ilyen példát." Ahogy megjegyzem, a fordítottjára is (fiú nem bajlódik szûz lánnyal!) De kérdem én, ha valaki ezért lép le, mennyire kár érte? Mennyire fontos annak a másik?

Miért nem megy az aktus, ha a barátnőm már kielégült?

Kézzel szájjal kielégítem utána tovább izgatom de az aktus legtöbbször már nem megy, vagy nem kellemes érzés neki. Mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: utána már nekem sem jó, kellemetlen. 20/L

utána már nekem sem jó, kellemetlen. 20/L
Egyet bír, ritka, de elõfordul... Kezdjetek Veled!
Nekem pl pont csak akkor megy, miután kézzel/szájjal kielégített a pasim, különben nem jó...
Told popoba neki utana, nincs mas megoldas...

Ha már elélveztem az óvszerbe, de még utána " tolom " a barátnőm akkor az óvszer amiben már van sperma az kiszakadhat?

Legjobb válasz: Van rá sansz.Inkább vedd ki,és húzz egy újat,aztán mehet tovább,ha bírod még.

Van rá sansz.Inkább vedd ki, és húzz egy újat, aztán mehet tovább, ha bírod még.
Toldd inkább a talicskádat a csaj helyett.
A módszer egyszerû: amikor felhúzod a gumit fogd le a tetejét, így nem megy bele levegõ csak a végén a "cucc", ezért nem szakad ki...de balesetek mindíg vannak...:)

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk eggyütt és az a helyzet hogy már nem vagyok annyira kemény mint az elején:S ez mért van?

Legjobb válasz: Úgy érted, odalent nem vagy már olyan kemény? Vagy milyen értelemben?

Úgy érted, odalent nem vagy már olyan kemény? Vagy milyen értelemben?
A kérdező hozzászólása: igen ugy értem:)
Próbáljatok meg szex-szünetet tartani :) És ne verd ki :D
A kérdező hozzászólása: énis erre gondoltam:D de azért köszi:)
Én is azt javasolnám, hogy tartózkodj most egy ideig a saját örömszerzéstõl. A pároddal is megbeszélhetitek, hogy vigyetek a dolgokba valami pluszt...az mindig jó:-)! Nálunk bevált módszer, hogy megbeszéljük, hogy akkor csak a párom elégít ki engem, és neki nem lesz semmi...mire én a végéhez érek a párom olyan kemény, mint a kõ:-)! Sok sikert!

Az igaz hogy ha a barátnőd már mer fingani előtted akkor az azt jelenti hogy igazi bizalmi kapcsolatban vagytok?

Legjobb válasz: Igen, pontosan így van. Amíg ez nincs meg addig kapcsolatról sem igen lehet beszélni.

Igen, pontosan így van. Amíg ez nincs meg addig kapcsolatról sem igen lehet beszélni.
A kérdező hozzászólása: Kiábrándító bizony hogy nem ismerik a szarkazmust :D De mi van akkor ha a srác vázolta fel a csaj elõtt ezt az elméletét és a csaj meg akart neki felelni? Egyébként szerintem inkább egyfajta elfogadást jelent mintsem negatív dolgot.
Nem. Ez csak azt jelenti, hogy babot evett ebédre.
Látom elég kevesen értik a szarkazmust, kiábrándító...
Én nem fingok a barátom elõtt, mert tudom, hogy nem tetszene neki, attól függetlenül, hogy valszeg semmit nem szólna érte.
Meg azt is hogy egy bunkó
Igen. És egyben azt is jelenti, h már nem tekint rád igazi férfiként, akinek meg kell felelni. Így bár szakítani nem fog, de keres mást, akinek meg kell felelni(és valszeg titokban fogja, persze a hálószobában:) )
Ha már kábelt is fektet, a kezét is meg lehet kérni.
Nem ezen múlik.
Én simán eleresztek egyet a barátom elõtt és õ is elõttem. Exemnélviszont nem mertem :D Az meg nem igaz, hogy nem akarok már a barátomnak megfelelni, egyszerûen megmondta nekem, hogy nyugodtan fingjak, mert emberi dolog. Ettõl függetlenül még mindig igényes maradok mellette.

A barátnőmmel már tervezzük az első szexünk, de van pár felmerülő kérdésem, szerintetek? (Többi lent. )

Először is már volt, hogy megujjaztam, mélyen, de nem tudom, hogy ettől elszakadhatott-e neki? (Lehet sport közben már elszakadhatott, nem vérzett.) Ettől függetlenül még vérezhet az első alkalommal? Milyen pozícióban csináljuk először? Mit tegyek, hogy minél kevésbé fájjon neki? Kérlek a bunkó válaszokat mellőzzétek, nincs rá szükség. 17/F

Legjobb válasz: Mivan akkor ha vérez? Pár cseppet kell elképzelni, ha vérez nem egy egész tócsát. Csináljátok kutyába,mert az jó. Izgasd fel,legyen kellõen nedves és akkor nem fáj. 18/L

Mivan akkor ha vérez? Pár cseppet kell elképzelni, ha vérez nem egy egész tócsát. Csináljátok kutyába, mert az jó. Izgasd fel, legyen kellõen nedves és akkor nem fáj. 18/L
Jó, hogy így felkészültök rá, így kell ezt.:) A védekezést NE felejtsétek el! Attól hogy átszakadt a szûzhártyája, még vérezhet. De nincs sok jelentõsége amúgy, h átszakadt-e már, mert fájhat neki így is. Sõt, minden esély meg van rá, h fájni fog. Az egyénfüggõ, h mennyire... A vérzés csak nagyon gyenge lesz (ha lesz egyáltalán) attól nem kell félni. Szerintem az a legjobb, ha elõször te vagy felül, õ meg alattad és úgy csináljátok. Próbáld lassan csinálni és óvatosan. Figyeld a reakcióit, és ha látod h nagyon fáj neki akkor lassíts le. Ja és figyeljetek oda, h elég nedvesek legyetek, v használjatok sikosítót - védekezés módjától függõen. Elég sok erõ kell hozzá h meg tudd tartani magadat fölötte, úgyh ha nem vagy a legjobb izomzatban, akkor elõtte levõ napokban nyomj pár fekvõt.:D
A kutya tényleg jó, de elsõ alkalomra mégis a misszionáriust ajánlom. Kényelmesebb neki, jobban el tud lazulni és te is látod az õ minden rezdülését.
Jó párszor volt már ilyen kérdés, mostanában is - akár vissza is kereshetnéd. Amúgy nem írt ki párat, mikor feltetted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, mindenképp teljesen felkészültek szeretnénk lenni és a védekezést sem felejtjük el.

A barátnőmmel már elég régóta járunk és már többször utalt a sexre de mindíg tereltem. Viszont már utólag azt érezte hogy már nem szeretem igazánn?

Hétvégére meghívott magához mozizásra viszont csak mi 2-en lennénk. Tudom hogy mit akar utalt rá. De nem tudom hogy mit csináljak hogy kezdjem vagy egyáltalán hogyan hol.

Legjobb válasz: Ember! Kezdtek csókolózni, hátrafekteted, játszol a mellével, leveszed a pólóját, utána a melltartóját, belenyúlsz hátul a gagyájába és fogdosod a seggét, utána kigombolod az övét és atán leveszed a nadrágját(zoknival együtt, játszassz a puncijával leveszed a bugyiját, megujjazod, kinyalod aztán beteszed. Ennyi

Ember! Kezdtek csókolózni, hátrafekteted, játszol a mellével, leveszed a pólóját, utána a melltartóját, belenyúlsz hátul a gagyájába és fogdosod a seggét, utána kigombolod az övét és atán leveszed a nadrágját(zoknival együtt, játszassz a puncijával leveszed a bugyiját, megujjazod, kinyalod aztán beteszed. Ennyi
Csak a neved bzi vagy az is vagy? Mert ha hetero vagy akkor megteszed amire kér.
A neved mindent elárul!
Hány éves vagy?
Szerintem majd õ irányít, csak engedd, adj egyértelmû jelet, hogy szeretnéd. Vagy nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok bu*zi, amikor csináltam a címem akkor hüly*eségbõl tettem be. Egybe kell olvasni mert úgy gondoltam, hogy majd mindenkit leb*uziz*ok.
Még magad is :P
A kérdező hozzászólása: á azt nem

Mi a véleményetek? Tiz év kapcsolat utan a baratnőm elhagyott. Azt mondja mar nem szeret. Harom honapja ment el konkret valasza nincs ennyi sok kicsi ősszejőtt. Van ra esély hogy rendbejőn az esze és visszajőn, megbanja ezt?

Az interneten vettek el az eszét,képes volt mindenkivel ?sszeveszni meg a sajat csaladjat is ellenségnek tekintette.Most az egyik huganal lakik aki tamogatja aki mindig is ellenem volt ok nelk?l.Nem erdekelte hogy van hazunk k?lcs?nre meg rengeteg minden k?t ?ssze benn?nket.Itt hagyott és most nem érdekli élek vagy halok.Õ most 28 éves és eddig sosem volt gond vele megvaltozott.

Legjobb válasz: Ha már nem szeret, ne erõlködj, engedd el. Így nincs értelme együtt élni. Hidd el, ha a szerelem elmúlik, nem jön vissza. Az anyagiak miatt nem éri meg együtt élni.

Ha már nem szeret, ne erõlködj, engedd el. Így nincs értelme együtt élni. Hidd el, ha a szerelem elmúlik, nem jön vissza. Az anyagiak miatt nem éri meg együtt élni.
Hagyd magtára, ha valami kell viassza megy hozzád meglátod, de abban nem vagyok biztos h szerlembõl, csak kell valaki, amúgy is lehet h eddig is csak azért nem lépett le mert nem volt nálad jobb sorry, de a kapcsolatok többségénél kiderült azért lett vége mert jött egy jobb akire várt és azért volt x-el h legyen valkije.
Az a baj, hogy az ilyet nem szokta az ember megbánni. Megbánja az ember, ha megcsalja a másikat, ha hirtelen felindulásból hülyeséget mond... de azt, hogy egyszerûen megunta, nem érzi így jól magát, nem fogja megbánni. Miért nem vetted feleségül? Ha engem tíz év után sem venne el a párom, már csak emiatt is elhagynám. És hát ha nem a barátnõd, hanem a feleséged lett volna, akkor az sokkal erõsebb kapocs lett volna köztetek...
Vagyis: tíz éved lett volna arra, hogy feleségül vegyed! Ha nem tetted, megérdemled az elhagyást. Senkit nem lehet tíz hosszú évig büntetlenül hitetegetni és elkötelezettség nélkül magad mellett tartani. Én már két év múlva úgy elhagytalak volna, mint a huzat. Férjhez fog menni és a szemedbe nevet, te pedig fulladozhatsz az adósságban.
Hát ez egy rettentõ [email protected] érzés. 10 év kapcsolat után, hát igazán mondani sem tudok semmit... Nem hiszem hogy lenne rá esély hogy visszajön, de ha mégis te tudnál ezek után bízni benne? Az már nem lenne ugyan az mint régen. Bele kell törõdnöd hogy ez van, le kell részegedned párszor alaposan, sírnod kell heteken át, aztán el kell engedned, nem tudsz mit tenni. Hidd el lesz másik, mindig van, persze ilyenkor úgy érzi az ember hogy ááá, sosem lesz még egy ilyen mint Õ, és itt vége a világnak. Pedig nincs. Van egy tök jó Leonard Cohen szám, abban van: I know that I’m forgiven, But I don’t know how I know I don’t trust my inner feelings – Inner feelings come and go.
..És ne haragudj Rá.Mindenkinek joga van a saját érzéseit követni.Ha elment, így kellett tennie, jobb, hogy most tette meg.Bár most nem látsz tovább a fájdalomnál, valószínûleg mindkettõtöknek szívességet tett vele.
Miért lenne vagy lesz [email protected] a lány?nem feltétlenül! Lehet hogy élete legjobb döntése volt, nem tudhatjuk...! Szerintem próbáld meg elfogadni, beszélgess vele minnél többet ha lehet és ha tényleg nem megy akkor ne erõltesd, lehetsz még boldog mással is, még ha most ezt nem is látod így:-)
ne keresd meg ne is hivd, ne alázkodj meg elötte.majd rájön ha sz.rban, lesz.
Én is hagynám! A szerelem elmúlhat. Aztán ezt vagy tudja "kezelni" valaki, vagy nem. Nyilván ha idõsebb lenne, akkor elfogadná, hogy elmúlt, és maradt a szeretet, de 28 évesen nyilván úgy gondolja, fiatal még ehhez! És te is fiatal vagy még, lesz még más.
09:38 fején találta a szöget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!