Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel már (1184 db)

A barátnőmnek is nekem is tetszik egy fiú, de a barátnőm már "lestoppolta". A múlt heti bulin a srác viszont velem flörtölt, mire a barátnőm megsértődött. Most mi legyen a sráccal? És mit mondjak a barátnőmnek?

Legjobb válasz: Hát tudod, az úgy szokott lenni, hogy aki a barátnõnek is tetszik, az tabu. De szerintem ha a srác egyértelmûen tõled akar többet, akkor ülj le beszélgetni a barátnõddel, hogy ezen ne vesszetek össze, de neked is nagyon tetszik a fiú, és úgy tûnik, hogy te is neki. Csak nem fogja megtiltani...

Hát tudod, az úgy szokott lenni, hogy aki a barátnõnek is tetszik, az tabu. De szerintem ha a srác egyértelmûen tõled akar többet, akkor ülj le beszélgetni a barátnõddel, hogy ezen ne vesszetek össze, de neked is nagyon tetszik a fiú, és úgy tûnik, hogy te is neki. Csak nem fogja megtiltani...
bocsi de msot kapsz egy kis lecseszést... szal az ok h eldöntitek h a másik pasijára nem startoltok rá... de könyörgöm.. a pasinak is van véleménye, és eldönti h ki tetszik.. ne csináljunk belõle egy szép mûtûrgyat... am kérdésedre a válasz.. ha a barátnõd ezt megérti, tehát h nem te nyomultál, hanem a pasi téged választott, és fel tudja fogni, akkor nem lesz baj. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek és ne értsd félre, nem úgy stoppolta le, mint egy mûtárgyat.:) Csak kifejezte, hogy õ akar megpróbálni összejönni vele. De a srác ugye hozzám jött...
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: mi a barátnõmmel 16 a fiú 18.
A srácnak is van beleszólása. Nem dönthetitek el ketten a háta mögött, hogy melyikõtöké legyen.
Ne aggódj, és ne görcsölj miatta. Szerintem nem lesz gond!
Ugye azzal tisztában vagy, hogy a nõi hüvely nem feltétlenül több 13 centiméternél? Illetve hogy az átlagosnál 1 centivel nagyobb? 15 centi az átlag méret 3, 8 átmérõvel, bár a kerület a lényeg, ha nem lötyög a farkadon a koton, akkor nincs okod az aggodalomra. Ami pedig a kotonra van írva mm-el az nem az átmérõ, hanem ha egy síkben kifeszíted a kotont, akkor annak a hossza.
Ha kicsinek találod a valamennyivel több mint az átlag méretett akkor növeszd meg egy félmétéres ökörfarokra, de vigyázz nehogy rád is bepöccenjen a pornóipar.. Viccet félretéve. A 16cm teljesen rendben van és simán ki lehet vele elégíteni egy nõt. De köztudott, hogy azon van a hangsúly, hogy hogyan is használod.
Csak hogy megrémítselek:a vastagság többet számít. Amúgy ne parázzál, a 16cm jó, csak tudnod kell használni, de abba majd belejössz.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyén mértem de a vastagság az 14 cm.(spárgával közbemértem és ennyi lett.)
Miért hiszitek, hogy az számít, hogy mekkora hosszra?
A szex hogy mennyire jó nem a hossztól függ hanem hogy mennyire szenvedélyes és hogy mennyire adjátok át magatokat a másiknak
maximum levág belõle!
Biztos, hogy hülyén mérted a 14 cm zsinórral körbetekerve a kerülete, és nem a vastagsága. Matekóráról hiányoztál?
Kicsit konkrétabban?
A kérdező hozzászólása: Valami netes tanácsadás vagy ilyesmi érdekelne
Menjetek el pszichológushoz, fõleg a lány, illetve ajánlhatom még Susan Forward Mérgezõ szülõk címû könyvét (bár az már kicsit régi).
Ha látható jelei vannak, hogy az anyuka bántalmazza a lányt, mindenképp vedd rá, hogy menjen el a rendõrségre és feltehetõen szüksége lesz egy ügyvédre. Egy embert nem lehet beutaltatni pszichiátriára, ha nem bizonyítottan beteg, ha eljárást indítanak ellene, akkor ez nyilván kiderül.

Hogyan tudnék segíteni a barátnőmön? Már 5 éve nem tudja feldolgozni a férjével való válást, aki összejött a barátnőjével és azóta vele él. Sajnos már legalább 3 éve iszik.

Most lesz egy esküv? ahova hivatalosak mind a ketten, és az exférj viszi a csajt is, nagyon tartok t?le, hogy valami ?rültséget fog csinálni miután látja ?ket együtt!! Az esküv?re mindenképpen elmegy, nem lehet lebeszélni. segítsetek!

Legjobb válasz: Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre,fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol,lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele,büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek,ne hagyd elveszni a világba.

Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre, fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol, lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele, büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek, ne hagyd elveszni a világba.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy engem nem hívtak az esküvõre, így nem tudok menni.
Ha elmegy, és nem tudod lebeszélni, akkor nem sokat tehetsz. Esetleg ha tudsz valakirõl, aki szintén ott lesz, figyelmeztesd.
Igen ha tényleg szedi NORMÁLISAN már úgy értem hogy 1 napot se hagy ki!
Miért nem tõle kérdezed meg? Ha meg õ se tudja, inkább ne szexeljetek...
A kérdező hozzászólása: Nem még nem kezdett el de nemsokára igen...

15 éves fiú vagyok és még szűz, a barátnőm is velem egy idős kb. (nyár elején leszek 16) és a barátnőm már nem szűz. Mit tegyek?

15éves vagyok nyáron leszek 16 és összejöttem egy lánnyal majdnem egy hónapja vagyunk együtt ? már nem sz?z de én az vagyok. Még nem pettingeltünk meg semmi de ha oda kerül a sor akkor, mit tegyek mármint a sexel kapcsolatban? De viszont már szívesen csinálnám.

Legjobb válasz: Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)

Engedd el magad. :D Viccen kívül, ha nagyon parázól (hidd el jobb lesz, mint egy beöntés) utánaolvashatnál neten vagy (ciki nem ciki) valamelyik szülõvel megbeszéled. A legjobb viszont, hogy valamelyik tapasztaltabb jóbarátodat kérdezed meg, akiben tényleg megbízol.(egy idõsebb testvér a legjobb erre, persze ha van)
Hát egy hónap után tényleg nem kell sietni, ráértek! Bár a barátnõdnek ezt már hiába mondanám, picit gyors volt... Csak lazaság, ne izgulj, jön magától. A barátnõd meg csak várjon, míg te is ugy érzed!
ne aggódj, menni fog az magától. Ha valamiben bizonytalan leszel kérdezd a barátnõd, õ érzi, hogy mi jó neki.
A kérdező hozzászólása: nem az hogy parázok johh az is benne van kicsit csak nem tom olyan fura hogy õ már nem szûz én meg még az vagyok meg sokan írják hogy nem kell elsietni......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

A barátnőm már 4. napja reggelente hányingerrel ébred, más tünete egyelőre nincs. Lehet terhes a barátnőm?

Két terhességi teszt szerint sem terhes. De azért aggódunk...lehet, hogy túl korai állapotban van a terhesség ahhoz, hogy kimutassa a teszt?

Legjobb válasz: A legelsõ jel a mell feszülése. Jó lenne tudni, mikor kellene neki megjönni.

A legelsõ jel a mell feszülése. Jó lenne tudni, mikor kellene neki megjönni.
A kérdező hozzászólása: Akkor elsõ tünet nem volt nála jelen(ez akkor valószínûsíti még jobban, hogy nem terhes?)..jah és következõ hétvégén kéne neki megjönnie...

Hy!? A baratnommel mar 10 honapja jarunk es arra ogndoltam hogy mar itt az ideje az elso alkalomhoz. Csak kicsit felek. Mert nagyon szeretem es nem akarok neki fajdolmat okozni.

Csajok elmondanatok hogy nektek mijen volt az elso alkalom esetleg hogy mit csinaljak vagy ne csinaljak hogy jo legyen?

Legjobb válasz: Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1

Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen megfogadom a tanacsokat..... meg 1 kerdes.... borotvaljam le? +sikositot vegyek vagy...van az ovszerbe? nem tudom...
Nem ez volt a kérdés :P
Angol nyelvtan 1 Magyar nyelvtan 1 A válasz 34%-ban hasznosnak tûnik. Hát basz**on meg az aki erre negatívot nyom. Angol nyelvtan 1 Oka: Hy ..ilyen nem létezik csak Hi Magyar nyelvtan 1 Oka: mijen ... milyen az LY.
nem muszáj orgazmusig nyalni (nekem spec orgazmus után egy napig "hozzámneérj" szindrómám van), de nem árt a nyalás és ujjazás, óvatosan, lassan, elõször egy, majd két, és utána 3 ujjal, gyengéden. érzékien, finoman. azután lassan told be a farkad, de tényleg. tolsz egy kicsit, megállsz, vársz, mikor jelzi, hogy mehet, akkor megint. nálam ez egész jól sült el, kb 1-2 percig fájt, utána már nem. csak figyelj rá, a visszajelzéseire, stb. mondjuk, én összeszorítottam a fogam, és nem kértem, hogy hagyja abba az illetõ, de így utólag visszagondolva igazán nem is volt olyan hûdemilyen fájdalmas. nem hazudok, fájni fájt, de elviselhetõ, és sokkal jobb, ha egybõl, nem hagyod abba fél perc után, hanm végigviszitek a dolgot. ha sokáig fáj neki, ilyen 5+ percig, akkor viszont tényleg hagyjátok abba. röviden ennyi, amit tudok tanácsolni.
Ami a legfontosabb, hogy várd meg amíg õ is akarja. Attól még, hogy te úgy érzed itt az ideje, nem biztos, hogy ezzel õ is így van. Figyelj oda rá, legyél gyengéd és ne túl durva vagy túl heves. Izgasd fel eléggé, úgy kevésbé fog neki fájni, vagy lehet, hogy egyáltalán nem is fog. A lényeg, hogy figyelj a reakcióira. Nekem például nem fájt és nem is véreztem. Velem 2 hete történt meg.
olvass utána ne kapkodd el nyald ki elõtte orgazmusig aztán......
Csak finoman mintha lovat basznál.
Bízd rám, a második meg már könnyebben fog menni neki.
Szerintem borotváld le és vegyél és ne sporolj vele :)
mi az, hogy elküldenek??? legyél már férfi, aqrvaéletbe
EPIC FAIL xD
Rosszul írtad! Hárman vagytok együtt! Olvasd el a kérdésed! Teljesen értelmetlen.
Mi az, hogy elküldenek?
szakits vele...
Az igen! Van egy barátnõd, aki mindig egy másik fiúval van és ha ez nem lenne elég, még el is küldenek a fenébe. Ilyen egy igazi szeretettel teli kapcsolat! :)
elküld? hát ember, töketlen vagy.... engem egyszer hozna ilyen helyzetbe a nõm, egybõl az "exek" listára kerülne....mi az hogy elküld????? el sem tudom képzelni......

A barátnőm már nem szűz, de én még az vagyok, ő azt hiszi h én is voltam már lányokkal, elmondjam neki h szűz vagyok?

A barátaim azt mondják ne mondjam el neki, de ha rossz lennék el?ször szerintem jobb ha tudja, hogy miért, de ennek ellenére én se szeretném ha tudná, mi lenne a jobb?

Legjobb válasz: Én nem mondanám el,de te tudod.

Én nem mondanám el, de te tudod.
Jobban jársz ha elmondod. Az elsõ eggyüttlétnél úgy is észreveszi ha szûz vagy...
Én nem mondanám el. Ha nem szól semmit, abban mi a hazugság? Ha a csaj nem kérdi meg, és nem mondja azt, hogy "már nem vagyok szûz", abban hol a hazugság? Szerintem ha odakerültök akkor dugd meg, aztán ha nagyon szükségét érzed, akkor elmondod neki utána, ha meg nem, akkor nem. Amúgy meg azért fél attól, hogy elmondja-e, mert el tudja képzelni, hogy a csaj akkor lelép. Láttunk már itt is ilyen példát.
Az én barátom 21 évesen volt szûz. Én is azt hittem volt már csaja, mert semmi kifogásolni való nem volt rajta. De én voltam neki az elsõ.
Miért jó hazudni róla? Ha vagytok olyan jóban, nem lesz gond belõle ha bevallod neki az igazat...
8-assal teljesen egyetértek!
A barátaidnak igaza van. Ha szeret, nem ezen fog múlni. Az én barátom is szûz volt, még mindig együtt vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: nem mondtam azt h voltam már lánnyal, ezt csak õ gondolja :) én is õszinte akartam lenni vele, ebben ti meg is erõsítettetek :)
A kérdező hozzászólása: 3 emberrel volt már, 17 éves
Egy kapcsolat öszinteség nélkül mit sem ér..... Ha szeret akkor nem számit bár az engem zavarna hogy mért hazudtál hogy már voltál lánnyal.
szerintem mondd el neki! nem tudom miért gondolják egyesek, hogy ciki ha szûz vagy... bár nem tudom hány éves vagy sokkal jobban fogja venni a barátnõd, ha tudja, mintha csak azt látná, hogy bénázol szerintem õ is örülni fog, hogy kicsit tanítgathat, és, hogy õ neked az elsõ
hány partnere volt eddig és hány évesek vagytok. ha sok, ne mond el...
mondd el.ha õszinte a kapcsolatotok.ha értékeled a barátnõdet ne hazudj neki, hidd el rosszul esne neki ha megtudná hogy hazudtál neki.HA ettõl menõbbnek éreznéd magad hogy nemvagy már szûz ezt felejtsd el..ha a barátnõddel jó a kaapcsolatod nemfogja érdekelni.a barátaidra ne hallgass, te élsz a kapcsolatotokba nem õk.
Mindenképp mondd el neki! Egyrészt neki is jól fog esni a tudat, másrészt segíteni tud neked...bár valszeg túl nagy tapasztalati neki sincsenek még, de a tiédnél mindenképp több. Nem lesz semmi gond, ne parázz! :)
Én nem értem ezt a világot. Hogy lehet 2 ember között (tartós) és _normális_ kapcsolat, ha ilyen alapvetõ dolgokat eltitkoltok egymástól?! :) Miért ne mondanád meg neki? Félsz tõle, hogy mit gondol? ha igen, akkor nem szeret eléggé, ha pedig nem szeret, akkor miért vagy vele?! 28
Én elmondtam és nem volt belõle gond :)
igen
"Amúgy meg azért fél attól, hogy elmondja-e, mert el tudja képzelni, hogy a csaj akkor lelép. Láttunk már itt is ilyen példát." Ahogy megjegyzem, a fordítottjára is (fiú nem bajlódik szûz lánnyal!) De kérdem én, ha valaki ezért lép le, mennyire kár érte? Mennyire fontos annak a másik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!