Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel hamarosan (17 db)

Mit szólnál, ha a barátnőd hamarosan megvakulna?

Járnál vele tovább,tudván,hogy néhány hónap és elveszti a látását? Nem láthatod tovább az egyébként gyönyörű szemeit.

Legjobb válasz: Miért? ki fog esni vagy mi?

Miért? ki fog esni vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Igen...Na mindegy, majd túlélem valahogy.:D
furcsa a sok vidám smile a hozzászólásaidban azt nem tudom, hogy te mit adnál fel, mennyire lennél "alázatos" (tudom, hogy nem jó szó, de most nem jut eszembe a megfelelõ) csak azért, hogy veled maradjon. szóval, ha érzed benne az eltávolodást, akkor te mi mindenre lennél hajlandó, csak, hogy melled legyen. ez a másik része a kérdésednek. hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Igen, mert nemtudom, mi lenne a jobb, ha magamba fordulnék, sírnék, hogy úristen megvakulok, vagy megpróbálnám pozitívabban felfogni. Bocsáss meg, hogy nem fakadok sírva..És én sem tudom mit tennék, ezért kérdezem.
A kérdező hozzászólása: 32 évesek vagyunk.
mindenben támogatnám és segítenék neki elfogadni és megszokni az új életét, amit ugyanúgy mellettem fog leélni, mintha látna 22/L
mármint egyértelmûen arra írtam, ha a barátommal történne ez... de sztem ez visszafele is ugyanúgy mûködik...személytõl függ, kibírja e, nem nemtõl
Bocs lehet h most köcsög leszek...de mi a betegséged neve?...O.o...Nekem is fura a sok smiley..ha tudnám h megvakulok nem tudnák nevetni...://....De szerintem attól h megvakulsz még a kapcsolat fojtatódhat már írtam ne áljon semmi az utatokba...;)
Lány vagyok, de ha a barátommal történne, hogy megvakul, kitartanék mellette.
Szomorú lennék, de ha nem tudnék mellette kitartani akkor mit tennék? Ha nem tudsz vele maradni ha beteg lesz visszafele is igaz. Mondjuk ez egy nagyon komoly kapcsolat amihez meg kell érni és nem csak szerelmesnek kell lenni hanem elköteleznetek. Na én pontosan egy ilyen kapcsolatot szeretnék egyszer.
A kérdező hozzászólása: Igen..:D Köszönöm a válaszokat!:)
Én nem hagynám el a párom, bármi is történne vele. Bár én lány vagyok, gondolom ki is derül ebbõl a hozzáállásból.
A kérdező hozzászólása: betegség következtében megvakulna
Én nem lennék elég erõs hozzá, hogy ennek ellenére járjak vele és beleszeressek.
ha lenne barátnõm és ez a probléma fent állna akkor ugyan úgy vele maradnék mert szeretném
ne kérdezz mást ez a te döntésed ha szereted vele maradsz ha nem nem
A kérdező hozzászólása: És a lány ilyenkor mit tehet? Hogyan éljen tovább?
Figyelj!!!Nem muszáj rám halgatni..de ha szereted semmi se állhat az utadba.....;)...Ja és támogazsd lelkiégben...az sokat segíthet...és kitudja majd lesz valami orvosi csoda v isteni.....:)
Fúúú, borzasztó nehéz kérdés. Nagyon nehéz dolog ez, mert mind a kettõtök életét megváltoztatja. Attól függ, mennyire szeretem, és milyen régóta vagyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány, és félek, hogy a párom majd emiatt elhagy. Mert õ sem tudná elviselni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

A barátnőmmel hamarosan meglesz az első. Félek hogy vérezni fog. Az elsőnél akkor is vérzik, ha mondjuk nagyon benedvesítem őt (nyalással, ujjazással)? Mennyi az esélye hogy vérezni fog?

A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Vérezni fog, akármit csinálsz, mert egy erekkel alaposan átszõtt hártyát fogsz átszakítani. Nem tudom, mitõl félsz, de ha elájulsz, és jófej, úgyis felpofozgat.

Vérezni fog, akármit csinálsz, mert egy erekkel alaposan átszõtt hártyát fogsz átszakítani. Nem tudom, mitõl félsz, de ha elájulsz, és jófej, úgyis felpofozgat.
Én véreztem az elsõnél, de nem úgy kell elképzelni, hogy minden tucsogott a vérben. Mi is gumival csináltuk és mikor a végén kihúzta még a gumi sem volt olyan, hanem mikor utána elmentem pisilni... Dehát minden lány más. Zsepit vagy törölközõt készítsetek oda. Izgasd jól fel és ha mondja hogy fáj neki, de azért elviselhetõ, akkor állj meg kicsit, hogy legyen a hüvelynek ideje tágulni kicsit. Utána jó lesz. Ja és tiszta legyen a kezed mikor felhúzod azt a gumit. Bocsi, hogy ilyen aggódós vagyok :D Gondolom te sem akarsz még gyereket :D Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: ésgumival.
ésmivel?
A kérdező hozzászólása: Ok köszi a tanácsokat. Védekezni fogunk:) Egyébként barátnõm egy évvel fiatalabb (15 éves).
-.-'.... Nem feltétlenül kell egy lánynak vérezni az elsõnél! Lehet, hogy a barátnõd szerencsés és nem fog. De még ha fog is vérezni akkor sem halsz bele sem te, sem a barátnõd. Én nem véreztem az elsõnél csak fájt. Izgasd fel jól, és védekezzetek.
tessék rendesen védekezni ám
nemkell nagy mennyiségü vérre gondolni egy pár zsepi v valami sötétebb törölközö és meg is van oldva(: ezen ne parázz csak izgasd fel eléggé és jó lesz minden(: sok sikert:D barátnöd hány éves?
amikor elõször életemben lefeküdtem a barátommal elõször nyalt és ujjazott, bár álmomban sem gondoltam volna, h akkor fogok életemben elõször szexelni. nekem nem vérzett, nem fájt, úgyhogy jah szerintem nyald és ujjazd és csak utána..de nem kell tervezni, az volt nálunk a szép, h csak így spontán jött, h na ok, akkor most szex.:) soksikert! 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszii szépeen:)

Ciki-e hogy körül vagyok metélve? Nem fog undorodni a barátnőm? Hamarosan együtt leszünk és félek, hogy talán kinevet.

Legjobb válasz: az én barátom is körül van metélve egészségügyi okbol még gyerekként történt nekem nagyon tetszik söt sokkal jobban mint a körülmetéletlenek nincs ezzel semmi baj, de szerintem megmondhatod neki elötte is az is lehet hogy nem is tünik neki fel, attól függ de semmiképp nem ciki

az én barátom is körül van metélve egészségügyi okbol még gyerekként történt nekem nagyon tetszik söt sokkal jobban mint a körülmetéletlenek nincs ezzel semmi baj, de szerintem megmondhatod neki elötte is az is lehet hogy nem is tünik neki fel, attól függ de semmiképp nem ciki
ha szeret tuti nem fog kinevetni. Ez lessz az elsõ?
egyáltalán nem kell félni eddig nekem semmilyen problémám nem volt miatta.
ne aggodj! nem fog kinevetni , egyrészt ha még szûz õ akkor nem igazán látott sok fajta péniszt, ha meg igen akkor csak örülni fog neki, szebb és kényelmesebb így és neked is sokkal inteznzívebb érzés lesz .sok sikert
az én barátomnak is körül van metélve, és sokkal jobban tetszik mintha nem lenne! ha az ember szereti a másikat, úgy jó neki, ahogy van :) ne aggódj;)
szia! szerintem nem fogja zavarni õt, meg mond el neki bátran a dolgot biztos hogy meg fogja érteni. a barátom is körül van metélve és nagyon nem zavar, szerintem ez tök természetes dolog, fõleg ha ilyen okból történt.
Nem ciki :-) Sõt, ha szûz a lányka szerintem észre se fogja venni :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez lesz az elsõ és neki is. Kiskoromban fitymaszûkületem volt és azért történt.

A barátnőmnek hamarosan itt a szülinapja, és nem tudom, hogy mit vegyek neki. Ötletek? ( én is lány vagyok, LENT INFÓK )

14 éves lesz, én is 14 vagyok. Én BFF -ként tekintek rá, de ? másra tekint BFF -ként. Szeretném viszont, ha ? RÁM tekintene BFF -ként.

Legjobb válasz: jó ötlet a bff nyaklánc vagy karkötõ, vagy esetleg gyûrû.ha szereti a vasembert mondjuk egy plüss vasembert , vagy csak simán egy plüssmackót. bocsi de a vasemberesben nem nagyon tudtam és tudok segíteni mert nem nagyon tudom mi az, azon kívül hogy egy film.

jó ötlet a bff nyaklánc vagy karkötõ, vagy esetleg gyûrû.ha szereti a vasembert mondjuk egy plüss vasembert , vagy csak simán egy plüssmackót. bocsi de a vasemberesben nem nagyon tudtam és tudok segíteni mert nem nagyon tudom mi az, azon kívül hogy egy film.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi! :)

A barátnőmmel hamarosan 3hónaposak leszünk, erre illene valamit vennem nem? Egy virág elég lenne, vagy esetleg mást is szokás ilyenkor?

Legjobb válasz: Hát, szerintem 3 hónap még nem olyan nagy jelentõségû, mint egy féléves "évforduló", vagy 1 éves... Szerintem ha írsz neki egy rövid levelet (mondjuk kézzel), vagy csak szóban megemlíted neki, esetleg valami finom ételt esztek, az bõven elég. :) Én nem vártam el, hogy minden hónap 6.-án meglepjen valamivel a párom, viszont a féléves fordulónak megadtuk a tiszteletet. :D 23/L

Hát, szerintem 3 hónap még nem olyan nagy jelentõségû, mint egy féléves "évforduló", vagy 1 éves... Szerintem ha írsz neki egy rövid levelet (mondjuk kézzel), vagy csak szóban megemlíted neki, esetleg valami finom ételt esztek, az bõven elég. :) Én nem vártam el, hogy minden hónap 6.-án meglepjen valamivel a párom, viszont a féléves fordulónak megadtuk a tiszteletet. :D 23/L
szerintem is elég fél éves/éves...stb fordulót ünnepelni, én sem vártam el apáromtól, hogy ajándékokat adjon, csak félévesnél, meg egyévesnél.
Én egy 3 szál rózsából álló csokrot adtam. Annak szerintem örülne. :D

A barátnőmmel fogok hamarosan lefeküdni mit tegyek?

Legjobb válasz: Csinalj forrocsokit a baratnodnek, vidd az agyba talcan. Igyatok meg, kapcsoljatok le a villanyt es aludjatok. Mi az, hogy mit csinalj? Vagj le egy feldisznot. Ha ennyire nem tudod akkor szerintem ne eroltesd.

Csinalj forrocsokit a baratnodnek, vidd az agyba talcan. Igyatok meg, kapcsoljatok le a villanyt es aludjatok. Mi az, hogy mit csinalj? Vagj le egy feldisznot. Ha ennyire nem tudod akkor szerintem ne eroltesd.
enj el a legközelebbi boltba és vegyél óvszert! Ez a legfontosabb teendõd a felkészülési idõszakban!!!
Elõször is szerintem engedd el magad és próbálj úgy hatni a barátnõdre hogy õ se parázzon. A sok símogatás megnyugtatja az embert. Ne legyél túl rámenõs. Elõször csináld azt amit õ akar és legyél vele nagyon gyengéd.
Aki ilyen jol fogalmazza meg a kérdését, és még meg is kérdezi h mit tegyen, az még ne szexeljen.. "fogok hamarosan lefeküdni" = hamarosan le fogok feküdni.. ez igy lenne értelmes
Olvass utána, vagy kérj tanácsot olyantól, aki már jóval tapasztaltabb nálad. De a kérdésedben nem érzem, hogy lelkileg fel lennél rá készülve... úgyhogy gondold meg, és csak akkor tegyétek meg, ha érzitek, hogy utána nem bánjátok meg!!! Szerintem ha biztos lennél benne, hogy akarod, akkor nem kérdeznéd, hogy mit kell tenned... ami engem illet, ezt így nem is tudnám leírni, hogy mit tégy... akkor a helyzet adni fogja magát.
Mi az hogy mit tegyél?Ha nem tudod akkor még ne szexelj.
hallod ez olyan hülyeség, hogy igy elöre megbeszélni.Minek elöre megbeszélni, és ha a "megbeszélt idöpontban" nem lesz kedvetek?Szerintem az magától jön.Hogyha kettesben vagytok meg minden és megkivánjátok egymást.Akkor kell......
Sztem állítsd fel a faszod, kezdetnek nem rossz.
Ha lefekszel vele, az biztos jó lesz. De egyelõre maradj közben a simogatásnál. A többi még kicsit korai lenne mindkettõtöknek.

Lehet hinni a jósnőnek? Azt jósolta a barátnőmnek, hogy hamarosan elválnak a férjével.

A férje külföldön van, amit a jósn? nem tudott és tényleg kezdenek távolodni egymástól érzelmileg is, pedig nemrég házasodtak össze.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de mennyi idosek vagytok? Megis mibol josolgat a josno? Kartya, uveggomb, esetleg tenyerbol? Ugyanmar! Felesleges penzkidobas, es egy jo nagy marhasag! Aki pedig elmegy hozza, es meg raadasul elhiszi amiket mondott a josno, megerdemli, hogy ne tudjon nyugodni. A baratnod meg visszamegy a josnohoz jo penzert? A josno a hazugsagbol el, az egyszeru embereket beeteti:))) Nem megy tonkre minden tavkapcsolat, csak amelyiket nem apol mindket fel, az megy tonkre.

Ne haragudj, de mennyi idosek vagytok? Megis mibol josolgat a josno? Kartya, uveggomb, esetleg tenyerbol? Ugyanmar! Felesleges penzkidobas, es egy jo nagy marhasag! Aki pedig elmegy hozza, es meg raadasul elhiszi amiket mondott a josno, megerdemli, hogy ne tudjon nyugodni. A baratnod meg visszamegy a josnohoz jo penzert? A josno a hazugsagbol el, az egyszeru embereket beeteti:) )) Nem megy tonkre minden tavkapcsolat, csak amelyiket nem apol mindket fel, az megy tonkre.
18:34 - KÖSZÖNÖM!
A jósnõknek hinni badarság. Ha "igazat mond", az vagy vakon ráhibázásból ered, vagy a semleges dolgok közlése közben az általad eljtett szavakból áll össze. Pl.: Itt látok valamit, ez ált. azt jelenti, és figyeli a reakciódat! Aki nagyon hiszékeny, mint Te, azt nehéz eltántorítani attól, hogy bizony a jósnõ mennyi igaz dolgot mondott. Ha az egészet felvetted volna, és visszajátszanád, akkor Te is rájönnél, hogy mik voltak azok a kommunikációs fogások, amiket õ alkalmazott, és a bicska kinyílna a zsebedben, amikor az elméd megnyíllik.
Utolsó: el is hiszem, hogy van abban valami, hogy a holt lelkekkel az ember tudja tartani a kapcsolatot, de amit te is leírtál, hogy olyat jósolt neked, ami abszolút nem jött be mutatja, hogy ez mennyit ér. Természetesen sok ember elmegy jósnõhöz, mert benne van az emberi természetben, hogy tudni akarjuk a jövõt. De ezen az alapon bármit jósol, csak jól jöhet õ ki belõle, ha azt mondja ezek csak lehetséges opciók. Gondolj bele...hogy látja õ a jövõt, ha az egy opció és nem úgy valósul majd meg a te életedben, ahogy õ látja? A víziónak kell, hogy legyen valami alapja, nem? Az embernek természetesen minden egyes helyzetben van kismillió döntési lehetõsége és legjobb tudásunk szerint kell a többi emberhez viszonyulni, nem kell ahhoz jósnõ, hogy ezt valaki belássa.
Ez olyan, mint a Pygmalion effektus. Ha valamit az ember eltervez vagy elgondol, az úgy fog megvalósulni. Ha valaki beleplántálja a barátnõdbe, hogy már pedig õk el fognak válni, mert ez így van elrendelve, akkor tényleg el is fognak válni. Én távkapcsolatban élek már hosszú ideje és nem ment tönkre pedig már sokszor próbára lett téve. Embere válogatja.
Mondd meg a baratnodnek, hogy ne hagyja, hogy tonkremenjen a kapcsolatuk, erre ne is gondoljon!!! Ez nem lehet. Igy kell hozzaallni. Gondolom nem unalombol hazasodtak ossze, hanem mert szeretik egymast. A ferje a jobb elet remenyeben ment ki kulfoldre, nem lehet konnyu neki kint, a feleseget itthon hagyta. Talan neki meg nehezebb, mint a baratnodnek, hiszen o maradt a megszokott kerekvagasban. A ferjenek viszont egyedul kell megbirkoznia a kinti elettel! Hidd el, nem konnyu. Ha tehetne a baratnod, menjen utana. Ne azon gondolkodjon, hogy vajon mi lesz a hazassagukkal, vajon hogy alakul az elet. Szeresse a baratnod a ferjet, es minden erejevel azon legyen, hogy szeressek egymast orokre!
èn megértem a barátnödet. Nekem is az exférjem külföldön dolgozott és szétmentünk. évekig bírtam aztán elég lett. Most olyan helyen dolgozok ahol a kollégák külföldre menenk kiküldetésbe. nap mint nap számolnak be hogy hullik szét a család. Aztán van olyan aki már van 6 éve kint van de még mindig egyben a családja. Hogy a josnö mit mondott és ök mitfognak csinálni az két külön dolog.
a jóslás becsapás. a párok háromnegyede elválok. tehát ennyi esélye van, hogy pont eltalálja.
Nekem gyanús ez a jósnõ, mert az, aki KOMOLYAN foglalkozik az okkult tudományokkal (pl. asztrológia, tarot, stb.), az nem tesz ilyen drasztikus kijelentéseket. Nem azt mondja meg, hogy mi lesz, hanem azt, hogy az õ érzékelése ill. az alapján, amit lát, mire van esély. Ezt egy wicca boszorkány mondta nekem. Meg azt is, hogy a boszorkány, asztrológus (vagy jós) célja, ha jól végzi a feladatát (!!!!), nem az, hogy a saját képességeit fitogtassa, és kész tényeket tárjon a hozzá forduló elé, hanem az, hogy SEGÍTSEN. Szerintem a barátnõd egy pénzcsalónál járt.
Biztos érzékeli a jósnõ a abarátnõdön a távolodást. Fogjon hozzá, közeledjen! Érzelmileg. Abból baj nem lehet. Van levél internet, telefon, gondolatátvitel És néha csak hazajár. Nem megy utána?
Tudod, ez úgy mûködik, hogy a jövõ képlékeny, vagyis akinek meg is van a képessége, hogy belelásson valamilyen módon (én az álmaimon keresztül, kaptam egy ilyen adományt, ami néha átok), az látja valaminek az esélyét, amin bármikor lehet változtatni, ha nem tetszik. Tehát nem tudom, mennyire hiteles az a "jósnõ" (sok a kókler, úgyhogy jobb vigyázni), de ha a barátnõd hitelt ad neki, akkor jobb, ha végiggondolja, hogy van-e valami a férjével a kapcsolatukban, ami vezethet váláshoz, és ha van, akkor javítani kell a kapcsolatukat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ilyen régi kérdést látnak-e a válaszadók, de ha valaki véletlenül rátalál, akkor elmondom, hogy most derült ki, hogy a barátnõm férje 1 éve szeretõt tart külföldön, úgyhogy ki tudja mi lesz velük. Lehet hogy mégis van valami igazság abban amit mondott a jósnõ.
Szerintem lehet.Én is jártam ilyen helyen.Hárman párban voltunk, amit õ nem tudott.Részletesen, szinte dátumra megmondta mi fog történni, amit én nem akartam elhinni, mert másra számítottam.Nem nyugodtam bele, ezért három hét alatt elmentem még két helyre.Mindegyik egyformát mondott, és az idõ õket igazolta.Elõtte nem jártam ilyen helyen soha, és többet nem is szeretnék menni.Csak az nem hiszi, aki nem próbálta....
Ebben igazad van maximálisan, viszont amit jósolt nekem az az elkövetkezõ 5 évre szólt, a válást is 4-5 év múlva látta bekövetkezni, és ebbõl a 4-5 évbõl még csak 1 telt el.Ami még nagyon lenyûgözött, az az volt, hogy 10 perc beszélgetés után megmondta a gyerekeim korát nemét hajszínét, valamint a kártyából való jósoláskor megmondta, hogy kivel van a családomban konfliktusom hajszín és családi kapcsolat alapján. Attól meg leesett az állam, amikor megmondta, hogy nagyapám hogy nézett ki és fõleg, hogy hogy halt meg.Elég ritka halála volt, nem mindennapi.Ha azt mondja szívinfartus, vagy agyvérzés abban hal meg szinte minden második férfi, de a nagyapámat a villám ütötte agyon.
Hogyne látnánk a kérdést, hisz amióta válaszoltál az elsõ helyen van a megválaszoltak közt.Szegény barátnõd gondolom, hogy ki van borulva.Hogy lehet az, hogy már 1 éve szeretõt tart, ha nemrég házasodtak össze.Miért nem tették elõbb próbára a kapcsolatukat ezzel a külföldi munkával?A barátnõd miért nem ment a férje után külföldre?Ez furi friss házasoknál olyankor még mindent együtt szoktak csinálni.
A kérdező hozzászólása: A 18:20-nak: Nem én voltam jósnõnél. Nem én vagyok a hiszékeny. Barátnõm is felvette diktafonra az egészet és már visszahallgatta. Nem mondott semmit az életérõl és a családjádról sem beszélt. Szerintem egy reakcióból nem lehet kiolvasni, hogy valakinek a férje külföldön dologzik, a szülei elválltak, a nagymamájánál lakik stb.
Szerintem menjel el egy másik jósnõhöz! Én voltam már 3-nál, az elsõ volt a jó, az nem csak a jövõt mondta, hanem vissza ment a múltba és a jelenbe, ezzel igazolta magát. A másik az nem mondott igazat, teljesen az ellenkezõjét, a harmadik meg olyasmit mondott, amit az elsõ, és be is igazolódott belõle már pár dolog, az elsõnél is... Honnan írsz? ha írsz privit, akkor megtudom adni 2 jósnõnek is a számát... Én borsod megyébõl írok
17.18-ast kár volt lepontozni, mert igaza van abban, hogy a jövõ nincs megváltoztathatatlanul megírva. Tehát egy jós nem jelentheti ki, hogy ez vagy az "lesz" - ezzel nem is segít, mert ha úgyis ez "lesz", Te mit tudsz csinálni? - hanem hogy a csillagok állása, az õ érzékelései stb. alapjén merrefelé tendálnak a dolgok. De egy, az okkult tudományokkal komolyan foglalkozó ember ezt direkt hangsúlyozta, soha nem szabad a kliensnek olyat mondani, hogy valami megváltoztathatatlan. A barátnõd vegye ezt jelzésnek, figyelmeztetésnek - de ha nem akar elválni, és a férje sem, akkor meg tudják menteni a hézasságot.
A kérdező hozzászólása: 27 évesek vagyunk és kártyából jósolt neki. Sok minden igaz volt, amit mondott a jósnõ a családjáról, biztos lehet benne valami. Nem kért sokat, 2 órát foglakozott vele, nagyon részletes volt és nem kell megint visszamennie. Barátnõmnek elég jó munkahelye van itthon, így nem akar külföldre menni, hogy mosogasson vagy takarítson valahol. Átmeneti megoldásnak gondolták, hogy tudjanak elindulni az életben valamerre.
A kérdező hozzászólása: Ja értem, mindig tanul az ember. :) Már több éve együtt éltek, a több pénz reményében ment ki egy évre, az esküvõ után, de több lett mint egy év. Azért nem ment ki a barátnõm, mert nem akartak külföldön élni, csak egy kicsit pénzt gyûjteni és a feleségnek nagyon jó állása van itthon.

Milyen kerdeseket tegyek fel a baratnomnek amivel zavarba lehet hozni (sex teren)? 17 lesz hamarosan es meg szuz!

Legjobb válasz: Ez meg mire jó neked? Nem értem. Hozd zavarba inkább úgy, hogy kedves vagy vele.

Ez meg mire jó neked? Nem értem. Hozd zavarba inkább úgy, hogy kedves vagy vele.
Fiktív ökörségeket, tudod "dugnál birkát, ha te is birka lennél?" és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Kerdezz feleleket jatszunk erotikus kerdesekkel!
Mondcsak (hatásszünet) patkoltál már disznót? Ezt persze piszok perverz ábrázattal és hangon illik kérdezni.
Szokott-e állva hugyozni?
Azt hogy vajon eljátszott e már a gondolattal milyen lehet veled a szex.

Hamarosan szexelünk a barátnömmel és mit csináljak? Nyaljak vagy mi az ami elengedhetetlen szexközben?

Legjobb válasz: Ha azt sem tudod mit kell csinálnod, akkor mért akartok lefeküdni? Várj még vele.

Ha azt sem tudod mit kell csinálnod, akkor mért akartok lefeküdni? Várj még vele.
Szxelünk a barátnõmmel? Kivel, a haverodal, tesóddal, apáddal? Rögtön gruppenbe vágnád? Vagy csak a nyelvtan esik nehezedre? Megjegyzem, ne az eszeddel elégítsd ki, hanem a pici pöcörõddel.
Elõbb izgasd fel, mielõtt belé hatolsz különben fáj neki. nyald ha akarod. De inkább elõtte nézz pornót vagy nõlj fel a dologhoz. És ne felejtsetek el védekezni! Ha már ennyire nincs fogalmatok a dologról, gondoltam szólok ez ügyben is.
Szerintem az exed nevének motyogása a legelengedhetetlenebb
Két szó: KAMU KÉRDÉS
Nálunk 4 hónapig csak petting volt elõtte. Na? Sikerült kiismerni egymás testét, igényeit, és amikor eljutottunk a szexig, már nem is bénáztunk. Pedig mind2en szüzek voltunk!
Az az elengedhetetlen, hogy kellõképp felizgasd, úgy, hogy a puncija tocsogjon a nedvességtõl és így könnyedén belé tudj hatolni... De ha még soha nem pettingeltetek, és nem tudod, mitõl izgul annyira fel, akkor még ne feküdj le vele. Egy lánynál fontos, hogy eléggé fel legyen izgulva. Nincs olyan, hogy elengedhetetlen, Neked kell tudni, mi az, ami jó neki, és mitõl lesz eléggé nedves. Az, ami elengedhetetlen.
NEM. Az aktus a pénisz vaginábavaló behatolása és ott végrehajtott további tevékenysége, a többi csak fakultatív program, opcionális sallang. Még levetkõzni sem muszáj. És ha ennyire nincs róla fogalmad, akkor szexelni sem.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm.
Ez érdekes... Mire mi a szeretkezéshez jutottunk, addigra a barátom már sokszor kielégített orálisan (persze én is Õt). Már rég ismerte minden porcikámat és tudta, mi hogy jó nekem (és fordítva...) Azóta mindig az elõjáték része a nyalakodás... Szerintem nem árt, ha felizgatod valahogy, ez egy elég jó módszer rá. De ismerek olyan lányt is, aki nem szereti, szóval azért nem árt, ha már elõtte bepróbálkozol és megtudod, õ szereti e. 20/L
A kérdező hozzászólása: de anyalás az elengedhetetlen?
Kispofa, ha te du.gás közben is tudsz nyalni, a kettõt egyszerre, feltétlen írd ki az elérhetõségeidet. Erre sokan vevõk lennének. Ha ennyire ideges vagy, képzeld el, õ milyen ideges lehet. Kötelezõ, vagy miért erõltetitek ennyire?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!