Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel hónapja vagyunk (155 db)

Az ajándékozást nem forintban mérik...
Uhhh.... ha 1 éve lennétek együtt, akkor 10ezer ft értékben vásárolnál, a 25. évfordulótokon pedig 2 millióért???? Ez nem kamatozó befektetés... Az ajándékozásra szánt összeg nem függ a együtt töltött idõtõl...szerintem. Az attól függ, hogy éppen mennyi pénzed van, milyen a kapcsolatotok stb. Ha úgy érzed, hogy a lány örülne neki, és te is tiszta szívedbõl adod, akkor vedd meg.
szerintem sok.
De azzal is foglalkozz, hogy ne vegyél annyira drágát, amit a lány nem engedhetne meg magának, amikor téged ajándékoz. Én tuti hülyén érezném magam, ha barátom beállítana vmi tök értékessel és én aztán nem tudnék hasonló kategóriába venni valamit neki. Igen, tudom hogy, nem értékben mérik, de utálnék látványosan csóróbb lenni. L/19
Mennyi idõs vagy? Saját pénzbõl veszed? A lány is van olyan anyagi körülmények között, hogy ilyen értékben tud majd venni Neked? Úgy értem nem lesz ciki ha Õ esetleg nem tud ennyiért venni? Amúgy szerintem nyugodtan megveheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várok még!
azt veszel neki, amit jónak vélsz, hozzá méltónak. és valóban nem az árától függ az ajándék. Lényeg hogy gondolsz rá
A kérdező hozzászólása: Akkor mennyiért vegyek neki? Hány FTért?
A kérdező hozzászólása: Oké, most számoltam ki 3 hónap, 28 nap, bocsi, majdnem 4 hónap.
úúú az ott egy elég csúf vesszõhiba :D bocsi, rossz helyre került. a hogy elé akartam

A barátnőmnek már vagy 3 hónapja havi 2x van menstruációja, mit lehet az oka?

Legjobb válasz: Vagy átbaxxa az agyadat, vagy küldd el nõgyógyászhoz.

Vagy átbaxxa az agyadat, vagy küldd el nõgyógyászhoz.
Nem hiszem, hogy van itt nõgyógyász. De ha van is, ennyibõl õ sem tud diagnózist mondani. Menjen el orvoshoz!!! Egyáltalán nem normális, szóval ne halogassa.

Mikor jegyezzem el a barátnőmet:karácsonykor, vagy egy fél hónappal később a szülinapján?

Legjobb válasz: "Szerintem egyik sem az igazi, mert ha netán mégse szólna a dolog örökre, rossz emlékként marad meg benne. De ha választani kell inkább szülinap, az az õ napja meg minden, a karácsony inkább családi ünnep és nem errõl szól igazán." Szerintem ez baromság... Nem szabad így állni a dolgokhoz, ilyen alapon bármikor kérné is meg, eszébe jutna késõbb, ha nem úgy alakul... Kérdezõ! Én a szülinapra szavazok!

"Szerintem egyik sem az igazi, mert ha netán mégse szólna a dolog örökre, rossz emlékként marad meg benne. De ha választani kell inkább szülinap, az az õ napja meg minden, a karácsony inkább családi ünnep és nem errõl szól igazán." Szerintem ez baromság... Nem szabad így állni a dolgokhoz, ilyen alapon bármikor kérné is meg, eszébe jutna késõbb, ha nem úgy alakul... Kérdezõ! Én a szülinapra szavazok!
Szerintem egyik sem az igazi, mert ha netán mégse szólna a dolog örökre, rossz emlékként marad meg benne. De ha választani kell inkább szülinap, az az õ napja meg minden, a karácsony inkább családi ünnep és nem errõl szól igazán.
SZerintem karácsony. Évfordulótok mikor van egyébként?
karácson, karácsony. szülinap, szülinap. keress másik idõpontot....mondjuk dec.be azon a napon, ("annyiadikán"), amikor összejöttetek
Szerintem karácsonykor, az nagyon szép lenne. Akár éjjel a fa alatt, amikor csak ketten vagytok ott...
Szerintem jobb lenne spontán. Én is azt hittem, hogy a szülinapomkor fogja megkérni, ami május elején van, aztán teljesen váratlanul április közepén kért meg egy átlagos szombat reggelen. Nagy meglepetés volt és gyönyörû. De ha már a kettõ közül kell választani, akkor inkább karácsony.
Nem hallottam még ilyet, hogy Valaki kijavítja azt, hogy a Karácsony a családé!:O Na csalamádé!:) No comment.
Miért kell ezt így csinálni? Én soha nem értettem azokat a fiúkat, akik karácsonykor, vagy szülinapkor kérik meg a párjuk kezét. Csak ennyi kreativitás szorult beléd? Nemár...
"egyébként az én párom most szülinapomkor kérte meg a kezem, és szerintem nagyon eredeti ötlet. akárcsak a karácsony:) ne hagyd magad lebeszélni:D" EREDETI??? Hát gratulálok a kreativitásotokhoz... Mi esküvõ után vagyunk, és már csak a házassági évfordulót tartjuk. De az év többi részén is õrülten szeretjük egymást, s minden nap olyan együtt, mintha ünnep lenne :P
A kérdező hozzászólása: Házasság után nem csak a házassági évfordulót ünneplitek, hanem az eljegyzést is??
Értem mit írsz. De ha pl eljegyzed karácsonykor, akkor ezek után minden évben egyszerre ünneplitek a 2-t?Délelõtt ajándékozás a családdal délután meg kettesben lesztek? Hát te tudod...
A kérdező hozzászólása: De a két ünnep közül sem úgy gondoltam, hogy a család elõtt, hanem kettesben-az egyiken is, másikon is.
Eszedbe ne jusson nevezetes naphoz kötni az eljegyzést! Hiszen rögtön az merülne fel a kicsi fejében, hogy rajta akarsz spórolni!
Utolsó! Hát ha megkérne a párom, akkor nemhogy az utolsó dolog lenne, de még csak eszembe sem jutna ez. :D
A karácsony nem a család ünnepe. Ha kell, leírom bõvebben, mit illetve KIT ünneplünk karácsonykor. De persze eljegyzés miért ne lehetne akkor.
Tudom, nem idei a kérdés, de nem bírom ki, hogy ki ne fejtsem, amit gondolok. Nem értem a Válaszadók többségét. Én nem hallottam még olyanról mondjuk, hogy "5- vagy 10éves eljegyzési évfoduló"!!!! Azt utána nem ünnepeljük. Akkor miért lenne ünnepspórolás vagy egybeolvasztás és nem oda illõ!!!???? Lássuk csak, hogy nem fér bele a Karácsonyba, a szeretet és család ünnepébe egy családalapítási lépés?:) Mert pont ODA ILLIK!:) Család ünnepe-család alapítás. Szülinaphoz is lehet kötni, az újjászületés jelképeként és még sorolhatnám, minden ünnepnél mennyire odavágó is egy eljegyzés!:)
Minden ünnepet külön ünnepelj, nehogy azt mondja hogy spórolsz.Legyen teljesen külön az eljegyzés.
Szerintem egyik alkalommal sem, találj egy semleges napot, egy ünnepnappal több lesz az életetekben. :)
Ha fiú lennék Én inkább az Új Év elsõ napján jegyezném el. Irnék neki egy verset melybe beleszõném az új, év új élet..... szöveget is. (Egyébként az én szülinapom is majdnem akkor van mint a barátnõdnek, egy nap a diferencia)
Az összejöveteletek évfordulóján, az tényleg csak a ti ünnepetek lesz. Ráadásul még egy alkalom év közben az ünneplésre:-)
Én lány vagyok és örülök, hogy a párom (most már férjem), nem ünnephez kötötte a dolgot. Én semmit sem sejtettem, egy hétvégét töltöttünk a Balatonon, összebeszélt az apartmanos nénivel meg az étterem tulajával. Nagy meglepi volt. Ha ragaszkodsz ehhez a két idõponthoz, akkor én mindenképp a szülinapot választanám.
Szerintem egyiken sem, legyen külön "nagy nap" számára ez is! Nekem nem tetszene, ha egy olyan naphoz kötõdne, amihez semmi köze...Mondtam is a páromnak, hogy szerencséje, hogy másik napot választott, ami egyébként karácsony után volt pár nappal!!!
Én egy átlagos hétköznapi délutánra idõzítettem a nagy kérdést, amikor hazaért a munkából a kedvesem. Nagyon örült neki, hogy nem kötöttem más idõponthoz. Szerintem Te se tedd. Ahogy a többiek is írják, spontán jobb lesz.
Egyiken sem. Akkor ott van a család is. Olyan napot válassz, amikor nem ünnepeltek mást, így minden évfordulótokon kettesben lehettek :) 22/L
Mi lenne, ha a kettõ között jegyeznéd el? Szilveszterkor, vagy újévkor. Elvihetnéd valami jó helyre, és ott jegyeznéd el. Hm.
A Karácsony, az Karácsony...A szülinap meg szülinap. Az eljegyzés legyen már egy külön ünnep!!! Miért kell valami más ünnephez kapcsolni?Legyen váratlan, spontán...
És évfordulón? Olyan snassz ez a karácsony meg születésnap... legalábbis szerintem. De aztán csináld úgy, ahogy szeretnéd! :)
12:08 elõrelàtóak vagyunk egyre gondoltunk:) :)
A karàcsony az eléggé ünnepélyes amùgyis. Inkàbb tervezd a szülinapjàra, és mindig emlékezni fog rà. De nehogy becsapd és akkor mindig szomorù lesz a szülinapjàn.:)
karácsony
A kérdező hozzászólása: Még nem tudom, de már nagyon várom a január 12-t:D
Karácsony.
szülinap
Én inkább a szülinapra szavazok. Amúgy mi a terved? Hova viszed, hogyan kéred meg? :)
Egyetertek, egyiken sem. Ha nem orokre szol, akkor megmergezi az unnepet, ha orokre szol, akkor meg tenyleg megerdemli, h plusz egy kulonleges nap legyen az evben.
Valóban egyik nap sem jó. Mit szólnàl, ha mikulàskor jegyeznéd el?
nem igaz, hogy megmérgezi az ünnepet, ha nem jön össze. (meg amúgy se így kell hozzáállni) velem az elsõ szerelmem szilveszter elõtt egy nappal szakított, és semmi bajom nem volt a szilveszterekkel, pedig nagyon szerettem õt... egyébként az én párom most szülinapomkor kérte meg a kezem, és szerintem nagyon eredeti ötlet. akárcsak a karácsony:) ne hagyd magad lebeszélni:D
Szerintem egyiken se! Ne ünnepen jegyezd el, mert az úgy nem az igazi. Válassz egy napot, amikor úgysem számítana rá, és hidd el, még jobban fog örülni. Leírom a saját történetemet. Éreztem a Páromon, hogy készül valamivel. Ez volt a születésnapom elõtt (ami december elején van). Biztos voltam benne, hogy vagy születésnapomon, vagy karácsonykor eljegyez. Hát, egyik sem jött be:) Már úgy voltam vele, hogy biztos rosszak a megérzéseim. Éppen kezdett kimenni a fejembõl az eljegyzés tudata, amikor megkérte a kezem. Március elején történt:) Így váratlanul sokkal jobb volt, mintha számítottam volna rá.
A kérdező hozzászólása: Utolsó!Egyetértek veled.Elég lelombozóak voltak:(
A lényeg, hogy kettesben legyetek. Nekem semmi ünnephez nem kapcsolódik, de nem felejtem el azt a napfelkeltét. Az meg tényleg hihetetlen, hogy bárkinek is eszébe jut, hogy esetleg nem örökre szól... Nagyon gáz, hogy itt tart a társadalom...
Szerintem egyik nap sem megfelelõ. A karácsony szóljon már a karácsonyról, a szülinap a szülinapról. Ne akard más ünnephez csatolni. Szerintem egy szürke hétköznap megfelelõbb erre. Egyrészt akkor nem is számítana rá barátnõd, másrészt késõbbiekben ha ünnepelni akarjátok akkor egy külön álló ünnepként tegyétek, ne valamihez csatolva. Szerintem. Én tuti a falra másztam volna ha ezeken a napokon, ne adj isten, pont szilveszterkor kéri meg a kezem, vagy valentin napon. Áááá Sógornõmet Karácsonykor kérte meg a kezét a sógorom, nem nagyon örült ennek, jobban szerette volna õ is ha kettesben, család nélkül történik. Persze örült neki, de....
ünnepe*
Születésnap, mert az végül is az õ ünnepen
én egy váratlan idõpontban tenném meg.
Az eljegyzés legyen csak eljegyzés, ne akard más naphoz kötni.
Karácsonykor :D Az ünnepi hangulat adott olyankor, mindenki be van sózva amúgy is, felfokozottabb a hangulat...

Gond-e hogy még nem szexeltünk a barátnőmmel? Bár már lassan 2 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.

Én nagyon szeretném persze csak ha ? is. egyébként sajátos talán vallási problémái vannak.vagy csak fél az els?t?l..

Legjobb válasz: Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....

Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....
gáz:D már spermium korotokba kellet volna:D
A kérdező hozzászólása: bocsi. elfelejtettem mondani. h már lassan 3 éve ismerem. és már voltunk együtt idõszakonként, de távkapcsban élünk és így nehéz. de mindig össze jövünk mert akármit teszünk szeretjük egymást még ha szar is így
Nem, nem gond. Bocs, de értelmetlen a kérdésed, egyszerûen szerintem bárki, aki kicsit is rendelkezik némi belátással, rájöhet, hogy ez nem olyan, amit idõhöz lehetne kötni, és legfõképpen nem lehet erõltetni, siettetni. Csak hagyd, hogy jöjjön minden magától, amikor a kettõtök közötti összhang és a pillanat lehetõvé teszi majd, hogy boldoggá tegyétek egymást. Ja, és ne az lebegjen a szemed elõtt, hogy még nem szexeltetek, és mikor jön már el végre az ideje, hanem az, hogy mind a ketten a lehetõ legboldogabbak legyetek.
Szerintem egy kapcsolatban fontos a szexuális együttlét is, hisz anélkül egy idõ után kihûlhet a szerelem. De ne ez legyen az elsõdleges szempont. Fontos, hogy tudd kivárni azt a pillanatot, mikor a barátnõd is akarja, és akkor lesz teljes az együttlét. Én megértem, hogy férfiból vagy, vannak igényeid, de akkor próbáld egy kicsit megpuhítani, egy idõ után beadja a derekát, hidd el. Nyilván lehetséges, hogy a mély vallásossága miatt nem enged, de én valószínûbbnek tartom, hogy fél. A legtöbb lány, fél az elsõ alkalomnál, azt hiszik, hogy valamit rosszul fognak csinálni. Lényeges, hogy tudnia kell, vigyázni fogsz rá (beleértve a védekezést is, ami fontos). Mindenesetre légy türelmes, de azért próbálkozz, ne hagyd rá, egy idõ után engedni fog, addig is biztosítsd róla, hogy nagyon szereted :) Sok sikert :)
Én annak idején a páromat megvárakoztattam, mégha eléggé ismertem. Miért nem kérdezel rá tõle, hogy ne úgy vegye, hogy te rá akarod beszélni?Kérdezd meg, még az is kiderül, hogy csak fél az elsõ alkalomtól. S nem kell szexelni, van még petting is.;)
17 évesen 2 hónap után majdhogynem természetes, hogy még nem volt szex. Nem értem, ez miért probléma. Különben se szexszel próbálkozz elsõnek, van petting is a világon például.

Barátnőmmel lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem a mostani barátnőmet, nagyon szemrevaló lány, és tudom hogy Õ is szeret. Meg bízom benne, de mégis féltékeny vagyok. Talán másokban nem bízok. Mit tegyek?

elötte egy 2 éves kapcsolatban éltem, ami elég sok féltékenységgel folyt, általában az én részemr?l.

Legjobb válasz: próbálj meg megbízni benne,de sajna én úgy vagyok vele,hogy senkiben nem érdemes megbízni:( mert rengeteget csalódtam a pasikban és bnõimben is:S

próbálj meg megbízni benne, de sajna én úgy vagyok vele, hogy senkiben nem érdemes megbízni:( mert rengeteget csalódtam a pasikban és bnõimben is:S
Szerintem itt az önbizalmaddal lehet baj. Én is voltam így, mivel engem párszor már megcsaltak, és miután olyan fiúval hozott össze a sors 10 hónapjába telt h teljesen megbízzak benne és ne akadjak fenn apró hülyeségeken. Én akkor magamban nem bíztam, hogy elég jó vagyok neki. Ha neked is ilyesmi a gondod, akkor ezt simán megbeszélheted barátnõddel, meg fogja érteni, de minél hamarabb, mert a féltékenységeddel az õrületbe kergetheted, és amúgy is sokáig tart amíg az ember errõl le tud szokni.
Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy a barátnõd nem a tulajdonod és nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá, viszont mindent tegyél meg annak érdekében, hogy amíg veled van, addig ne kelljen neki más. Persze az sem egy nagy tragédia, lányok jönnek, lányok mennek.

Barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt kb 4 hónapja pettingelünk és 2 hónapja próbálkozunk a sexxel de vmért képtelen vagyok behatolni. Ez azért van mert nem vagyok elég merev vagy mert ő túl szűk?

Legjobb válasz: Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)

Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)
A kérdező hozzászólása: 15 a barátnõm én meg 17
A kérdező hozzászólása: ja ujjazásnál 2 ujjam "passzosan" fér bele
Csak próbálkozztok, sikerülni fog, fõleg ha 2 ujjad befér. Azért már 2 hónap próbálkozás utn sikerülnie kéne. Figyelj arra, hogy a barátnõd nedves legyen, mert akkor sokkal könyebben fog menni.
nálunk is így volt.. de próbálkozzatok csak, menni fog! aztán már gondolni sem fogtok arra a 2hónap próbára!:) ami késik nem múlik, de ez ne vegye el a kedvetek!:)
A kérdező hozzászólása: okés ;) köszi a válaszokat

Lassan 1 hónapja lesz, hogy eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ti szoktatok venni ilyenkor valamit, vagy elmentek valami különleges helyre?

A kérdés egyszerű, 1 hónapja eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ennyi ideig még sose jártam senkivel, ezért nem is tudom, hogy ilyenkor szokás-e valami különlegeset adni neki, vagy elvinni valahova. Hova vigyem el, vagy mit adjak a barátnőmnek? 15-16 éves lányok, ti minek örülnétek? 15/f és 15/l Előre is köszi az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem is felesleges, max. átöleled, megcsókolod és emlékezteted, hogy ma egy hónapja...

Szerintem is felesleges, max. átöleled, megcsókolod és emlékezteted, hogy ma egy hónapja...
Szerintem az egy hónapot nem kell ünnepelni.
Felesleges. Max hívd meg egy sütire, ha nagyon akarod, de amúgy nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy hány évesek vagytok? Illetve a nemeteket is elárulnátok?
szerintem vidd el moziba :) vagy csak adj neki egy csokor virágot, a lányok örülnek ha emlékeztek a hónapfordulóra
szerintem meg igen is kell! Vidd el egy sütire vagy vigyél egy szál virágot! a lányok szeretik a figyelmes pasikat!
Ha gondolod, vigyél virágot vagy menjetek el cukrászdába, különösen ha még nem voltatok. De igazán az évfordulókat érdemes ünnepelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Hát... én 8 hónapja leszek a barátommal legközelebb. Mi maximum adtunk egymásnak egy olyan coca colát aranyos feliratokkal :) Vagy éppen sétáltunk egy nagyot, mikor hófordulónk volt, és nekem nem hiányzik különösebben, hogy elhalmozzon. Ha 1 évesek leszünk, majd lehet, hogy lesz valami 17/l

51 kg volt barátnöm mikor megtudta, terhes (ez volt 2. honapba) most szülésig van 5 hete és 60 kg! Ez most jó vagy sem? És hogy azt mondta h a 3. honapba érezte a kicsit? Lehet? Nem lesz nehéz szülnie h nem csinált semmit kihordás alatt?

Legjobb válasz: Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi,vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni,ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb,se könnyebb.Nyugi!

Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi, vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni, ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb, se könnyebb.Nyugi!
Ha már csak 1-2 kilót hízik, akkor szerintem rendben van a súlya. 3.hónapban már simán érezhette a babát, én 13. héttõl minden nap éreztem és egyáltalán nem lehetett összetéveszteni a bélmozgással. A tágulást mint olyan biztos nem fogja befolyásolni az, hogy nem csinál semmit, de az állóképességet azt igen. Elvégre a szülés az egy több órás kemény fizikai megerõltetés, szerintem aki totál el van puhulva, az a szülésnél se tud úgy helyt állni. 27 heteske
A kérdező hozzászólása: Szó szerint semmit csak tv-t nézett!
2.nak.Hányadik babád?
A kérdező hozzászólása: az elsö!szülésre gondoltam hogy birni fogja-e vagy sem szuszal

18 éves vagyok, egy hónap múlva 19, már egy éve járok a barátnőmmel, aki meglehetősen konzervatív életmódot folytat, viszont nagyon aranyos, rendes, szép, és nagyon szeret. Dobjam vagy ne dobjam a barátnőm?

Mindketten szüzek vagyunk, viszont én már teljesen készen vagyok ennek elvesztésére, és már nagyon várnám az els? alkalmat, viszont a csajom mindig késlelteti, már gyakorlatilag így megyünk el?re 6-7 hónapja. Nekem kezd ebb?l elegem lenni, és több lány ismer?söm is szívesen "odaadná" nekem bármikor. Szóval most dobjam vagy ne dobjam a csajom?

Legjobb válasz: azért mert nem akar veled lefeküdni ne dobd inkább beszéljétek meg a problémát lehet hogy még nem kész rá lelkileg vagy fél hogy teherbe esik mutasd meg neki hogy bízhat benne és számíthat rád

azért mert nem akar veled lefeküdni ne dobd inkább beszéljétek meg a problémát lehet hogy még nem kész rá lelkileg vagy fél hogy teherbe esik mutasd meg neki hogy bízhat benne és számíthat rád
Hát, nekem is volt ilyen pasim, aki kijelentette, h ha 2 hónapon belül nincs szex, kidob (18-19 voltam én is). Nem vártam meg, kidobtam én. Ne piszkáld ezzel. Várd meg amíg õ akarja, ha meg nem tudod, szakítsatok, aztán keress [email protected] és éld ki magad. Áhh
Hát már ne is haragudj, de valószínûleg érzi rajtad is, hogy így állsz hozzá, és nekem se lenne kedvem odaadni egy ilyen embernek a szüzességemet. Egyébként mire vagy annyira oda, hogy már nem bírod tovább, ha még szûz vagy?
utolsónak: azt írta nem 15, hanem 19. Amúgy igazat adok az elõttem szólóknak, tényleg nem szereted eléggé. Mondjuk megértelek téged is, 19 éves már, 1 éve vársz rá..már ideje lenne ha beadná a derekát, szerintem eleget bizonyítottál.
szerintem nem szereted... a lány meg dícsérnivaló, hogy 15 évesen nem akar lefeküdni a barátjával (manapság kevés az ilyen), aki ráadásul ilyen önzõ, és nem bír parancsolni a farkának.
az elsõ fájdalmas és egyáltalán nem a legkellemesebb élmény. szerinted megérdemled h veled ossza meg ezt a dolgot ha máris így gondolkozol? gondolom sejti a leányzó h csak magadra figyelnél közben, így neki még rosszabb lenne. szóval, hagyd, majd más kulturáltan megosztja vele ezt az élményt akinek esetleg nem az jár a fejében, h úristen miért nem hagyja h megdugjam hanem az, h neki most nem lesz jó, hogyan próbáljam meg jobbá tenni? (bocs ha ez vkinél nem így van, nekem az elsõ borzalmas volt és örülök h a mostani barátom volt velem nem egy hasonló bunkó)
Nem érdemled meg... Ez a kérdés fel se kéne, hogy merüljön benned, hogy emiatt dobod... Legalábbis akkor nem, ha szereted... Ha meg csak simán a "csajod", akkor szakíts vele finoman, mert ez így nem megy... Ha szereted, kivárod...
Ha már ezen gondolkodsz, nem is szereted igazán. Hagyd el szegényt, d*gj meg annyi nõt, amennyit akarsz, szedj össze vmi nemi nyavalyát és élvezd a további életed... Õ talál majd normális pasit, aki addig vár rá, míg õ szeretné. Te nem is érdemled meg.
1. azt nem írtad h te szereted e. ha igen, akkor valószínû ez lenne a legaljasabb cselekedet amit tehetnél, csak azokat a lányokat szokás így kidobni, akiket megvetsz, rühellsz, "arra" kellenek. 2. azt sem írtad h a lány mennyi idõs, lehet h fiatal még hozzá? 3. egy õszinte beszélgetés sokkal többet megold, mint az h olvasod majd alattam a sok srác-kommentet, h azonnal dobd ki és kezd új életet és lehetõleg minden nap 3x, 3 különbözõ helyen (legalábbis az ilyen témákban legtöbbször ilyet olvasok) ha beszélsz vele talán kiderülhet h csak túl gátlásos és el is mondhatja hogyan tudsz neki segíteni leküzdeni. egy tipp: ne úgy kezdd h figy miért nem fekszel le velem? 4. az én barátom is várt egy évet és nem bánta meg :) a tényleges közösülésen kívül számos más módszer van még az örömszerzésre ;) 5. ahhoz h akarja elsõsorban neked kell kedvet csinálnod hozzá, el kell érned h annyira felizgasd h már szinte követelje :) ehhez pedig tapasztalat kell és ismerni kell a fokozatosság nevû dolgot valamint sejteni h mi jó egy lánynak sok sikert ;)
ha tényleg szereted akkor miért nem tudod megvárni míg a barátnõd is készen álla dologra?
verd ki magadnak, okoska
Szia! Akkora egy [email protected] tünsz, de most komolyan Öszinte szoktam lenni.(pontozz le , nem érdekel). Te is olyan hülye gyík vagy mint a "mai fiatalok". Uh de felidegesítettél ezzel a kérdéssel. Szegény lány még várni akar te meg már vezetnéd be neki. Várd meg míg szeretné õ is és ne törd össze a szívét , de inkább jobb lenne most mintha pár év múlva jönne rá, hogy te gyakorlatilag olyan farok vagy aki csak a sex miatt van vele. Ha nincs sex dobod. És beszélnél vele hogy miért nem szeretné vagy valam. Ááá nem mire való az mi? A többi lány ismerõsöd meg p_csák. [email protected] meg azokat ezt a szegény rendes lányt pedig hagyd békén inkább most mint késõbb, mint már mondtam.
Szia! Szerintem egyértelmûen Dobd!!!!NEm szereted!!!Jobbat érdemel nálad.....az én párom másfél évet várt(18 ak voltunk)és SOHA egy büdös szóval nem említette hogy de mért...mert ez egy olyan dolog amit nem lehet sietetteni, ha szereted azt akarod hogy neki jó legyen...neked meg ehelyett csak a dugáson jár az eszed..hagyd békén..és dugj meg pár ribancot aki szívesen neked adná...
Örülnék én egy ilyen barátnõnek :) Sajnos még nem volt:S De a dobjam vagy ne kérdésre egyértelmû a válaszom: NE! Kicsit bírd még ki...
Hát én teljesen megtudlak érteni, gyakorlatilag nem haladtok 1-rõl a kettõre.1 év után ez már kicsit érthetetlen, ha 19 éves a barátnõd..én nem irom le ezt a nyálas feminista baromságot, hogy ha szereted vársz rá 10 évet..azért mindennek van határa, fõleg , hogy mindig leszerel téged.petting van?avgy az sincs?
Nézd én egy nagyon nyers ember vagyok ebben a tekintetben és mindig is a gyengébb ellenállás felé mentem. Kérdezd meg magadtól õszintén: Mi a fontosabb egy(több mostmár állandó) jó szex, vagy egy huzamosabb látszólag sehova nem vezetõ kapcsolat? Szerintem tudod a választ ugye? 25/f
Én nem ítélkezek feletted. Nem tudom, mit érzel, de ami nekem szemet szúrt. Mi az, hogy több lány ismerõsöd odaadná magát neked? Sírtál nekik, hogy szex hiányod van, vagy mi? Nekem ez egy kicsit furcsa. Én lány vagyok. 19 és szûz. Tudom mit érez a barátnõd, akit konzervatívan neveltek, akárcsak engem. Akár hiszed akár nem, nekünk még az is lelki kín tud lenni, hogy felizgulunk és hogyan mondjuk el a barátunknak. Errõl tettem is fel kérdést nem rég. Ha tényleg szereted, akkor beszéljetek a témáról, nekem is ezt kellene tennem. És amikor azt mondja, hogy nem áll rá készen, akkor kérdezd meg, hogy esetleg fél-e valamitõl konkrétan. Lehet olyan bagatell dolog is, minthogy van egy anyajegy a combján, vagy bármi. Egyébként semmi sem volt még köztetek? Petting, vagy simogatás ruhán keresztül? Ha nem, akkor kezd ezzel. Hogy lássa ez igenis jó dolog. Nem kell egyszerre azzal kezdeni, hogy megdugod. De ha úgy érzed, hogy tényleg nem tudsz várni, akkor igen, dobd, mert nem érdemled meg. Sajnálom ez van. Értem én, hogy hormonok, meg vadászösztön, meg szükséglet, de azért vagyunk emberek, hogy ezeken felül tudjunk kerekedni.
Hát eltérõ sajnos az igényetek pillanatnyilag. De ha a lány, akit szeretsz, 1 éve! vele vagy (az nem kevés), szóval róla van szó, és felmerül benned, hogy "dobd", csak mert nem bírsz rá várni, akkor igen, szakíts vele. De nem értem, 364 napot még vársz rá, 365-öt meg már nem? Ha jó a kapcsolatotok, minden együtt töltött nap ajándék kéne legyen, nem pedig idõhúzás... Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: 19 éves nem 15. én szeretem tényleg, ha rajtam függene csak vele lennék, de ez a túlzott félelem vagy konzervatívás már kezd idegesíteni. Beszélgetünk róla eleget, de a válasz mindig ugyanaz: "most még nem vagyok rá képes" 6-7 hónapja ez megy, sokáig már nem fogom bírni.
Nem akarom leszólni (tényleg nem) az elõttem lévõket, de nem értem ezt az apáca/szüzesség über alles gondolkodást... _ha_ szeret, akkor 1 év BÕVEN elég kellett volna lenni ahhoz, hogy megbizonyosodjon a te szerelmedrõl és már réges-régen meg kellett volna történnie. Többen is írtátok, hogy a lánynak lehet, hogy csak kis dolgok miatt vannak gátlásai (pl anyajegyes a combján, vagy hasonló), akkor amit tesz az óriási önzõség! Ha valami komolyabb lelki gondja van, amit 1 ÉVEN keresztül nem tudott megoldani (akár veled kapcsolatban akár nem), akkor ott szerintem alapvetõ bizalomhiány van...vagyis a kapcsolat egyik alapeleme hiányzik és - a leírtak alapján - nem miattad... Nem mondom, hogy dobd ki, mert nem akarok és nyilván nem is tudok ilyen mélyen beleszólni az életedbe, de szerintem jobbat érdemelsz...le a kalappal, hogy 1 évig bírtad, tényleg nagyon szeretheted, és ha ez ennyire nem hatotta meg, akkor ott vmi komoly baj van...és hidd el, akármit mondanak: NEM VELED Az, hogy többen is felajánlották, hogy elveszik neked hát nemtudom :) Én szerelembõl vesztettem el 3 hónap után, de azóta már volt futókalandom is, nem is akármilyen :D te tudod, neked, hogy lenne a jó ui: bocs a hosszú üziért

A barátnőm 17 éves és még szűz, de vagy 1 hónapja elkezdett egy barátjával járni, és kipróbálták a szexet. A barátnőmnek fájt és abbahagyták! Félek, hogy többet nem akar majd szexelni a barátnőm, mert fél tőle. Ez megeshet?

de a pasi tegyük hozzá már nem sz?z!

Legjobb válasz: Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)

Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)
A lányok 90%-nak fáj az elsõ együttlét, ha nem is fizikailag, de lelkileg az izgalom miatt kellemetlennek érzik. Ezért szokták mindenképpen ajánlani szûz, de már abban a korban járó lányoknak hogy kezdjenek el tampont használni menstruációkor, ezzel együtt a saját testüket is jobban megismerik. A lényeg az hogy elsõ együttlétkor nem szabad kapkodni.De a kedve nem hiszem hogy elmegy a barátnõdnek!
Hát, elmondom, hogy énis így voltam. Nekem is nagyon fájt, és nem csak az elsõ...Pedig iszonyatosan imádom a barátom, és tényleg akartam. Idõ kell, bizalom, és minden rendben lesz... Egy hónap még elég kevés idõ, több összeszokás kell, rengeteg beszélgetés, és tapasztalás hogy melyik félnek mi a jó. Minden rendben lesz, ha tényleg az a srác az aki az igazi.
Talán inkább a petting vizein kellene a barátnõdnk eveznie egy ideig. Élvezet ott is van, és ugye a szexben az a fõ. Ha már a sok petting alatt megismeri a saját testét és a barátjáét, akkor sokkal zökkenõmentesebben megy majd a behatolás. A pasi meg azért kicsit lehetett volna türelmesebb is. Nem kell mindjárt a lényegre térni. Hosszú elõjáték, vagy pár alkalommal petting csak. És utána nincs ez a szánom-bánom....
Én csak olyankor szoktam bedugni ha már 3 ujjnyira (itt nem az angol mértékegységet kell érteni ;) ) kitágult a lánynyak. Addigra már remélhetõleg a sokadik orgazmuson túl van, így biztosan jó napja lesz. :) Ugyanakkor a nedvesség is nagyon fontos, és a megfelelõ póz. Ha gumit használtok akkor lehetõleg olyat amin extra adag nedvesítõ van.
Mi a barátnõmmel 4.szerre tudtunk ugy együtt lenni hogy kibirja hogy ne fájjon neki annyira! Nem ment el tõle a kedve eggyáltalán!
biztos, hogy nem megy el a kedve a szextõl mert ahhoz valami nagyon dúrva dolognak kéne történnie vele.
en is remelem, mert en voltam a tettes ...
Teged miert erdekel a baratnöd maganelete?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!