Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel hónapja vagyok együtt, és (44 db)

Dehogy kell több, talán még túl sok is, ahhoz képest, hogy 3 hónapja vagytok együtt!
Jaj drágám nem kellett volna :) )) édi vagy, cukorfalat
A kérdező hozzászólása: akkor ennyi elég?
Bõven! A lány nagyon szerencsés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm...de én még milyen szerencsés ^_^

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk együtt és már 3 hónapja összeköltöztünk! Szerintetek ez még korai volt? Vagy lehet valami következménye?

Legjobb válasz: Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)

Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok. Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást. Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)
Max elõbb kiforrja magát, hogy passzoltok-e vagy nem. (-: Vagány húzás volt!
Szerintem korai volt. Kihagytátok az udvarlás szakaszát az azzal járó izgalmakkal és várakozással, randikkal együtt, helyette bevállaltátok a szürke hétköznapokat egybõl. A következmény csak annyi, hogy amit kihagytatok, az már sosem lesz pótolható, és nagyobb a veszélye, hogy hamarabb ellaposodik a kapcsolat. Persze nem biztos, hogy ellaposodik, csak a veszélye nagyobb, mint egyébként, de rajtatok múlik. Mindezt úgy mondom, hogy én 2 hónap után költöztem össze a párommal. Bajunk nem lett belõle, most már a férjem, de nagyon sajnálom, hogy a legjobb részt kihagytuk.
a következménye 6 hónap múlva lesz ami egy baba.
nálunk is hasonló a szitu. a kis drágám egy évig csapta nekem a szelet, aztán amikor beadtam a derekamat, kb rá két hétre összebútoroztunk. nem bántuk meg, már 2 éve boldogítjuk egymást :D jobb, mert hamar összeszoktunk, kialakítottuk a közös szokásainkat.
Én 2 hét ismeretség és nappal az összejövetelünk után költöztem össze a párommal!Azt mondta, hogy vagy belevágunk vagy sehogy, mert neki nincs ideje utazgatni és udvarolni, amikor reggeltõl estig dolgozik.Összeköltöztünk és több, mint 4 éve együtt vagyunk és van egy 8 hónapos lányunk.Azóta az építõipart ott hagyta és már nem dolgozik estig.Én nagyot csalódtam benne az elsõ hónapokban, de pozitív irányba!Az elõtt is jó embernek ismertem meg, de hogy valaki ilyen sokszínû legyen...ritka, mint a fehér holló!És apának sem mindennapi! Én soha nem fogom ezt a döntést megbánni! 22/L
Én a párommal két nap után költöztem össze. Tulajdonképpen mire kellett volna várjak? Udvarolt már elõtte egy ideje, aztán amikor összejöttünk, egybõl össze is "bútoroztunk". Már ha annak lehet nevezni az egyik albiból a másikba való költözést. Soha nem értettem ezeket a dolgokat, hogy most akkor várni kell erre meg arra. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Évek óta együtt vagyunk, és együtt is akarunk maradni. Anyagilag is sokkal jobban állunk, mint azok, akik külön élnek, mert milyen már összeköltözni. Ez még nem házasság. Ha nem tetszik, akkor szétcuccolunk. Bár sokan a házasságot is így élik ma már meg...
A második férjem, meg sem kérdezett, és odaköltözött hozzám. Azt mondtam próba szerencse, és 10 éve együtt vagyunk!
Hát nem tudom, azért én egy hónap után még nem költöznék össze senkivel. De ti tudjátok, remélem nektek bejön a dolog :) Csak én úgy vagyok vele, hogy nekem több idõ kell. Az együttélésbõl már nem olyan egyszerû kiszállni, mintha csak szimplán együtt járnátok, és teszem azt fél év után kiderül, hogy mégsem olyan jó a dolog. Na jó, persze ez megint más akkor, ha valakinek a szüleinél laktok, és más akkor, ha ez miatt van esetleg egy közös albérlet, amit csak ketten tudtok fenntartani, és megint más, ha valakinek van egy önálló otthona, és a másik odaköltözik. De én tényleg biztos nem költöznék össze egy hónap után.
Én 23 voltam a párom 26, amikor megismerkedtünk. Miután összejöttünk rá kb.2 hétre oda költözött hozzánk. Valahogy annyira természetes volt, mintha már egy éve együtt lettünk volna. Azóta eltelt 5 év, és a múlthéten volt az esküvõnk. :)

A barátnőmmel 7 hónapja vagyok együtt, és már vagy 2 hete csak a sexről beszél. Ez jel lehet az első együtléthez?

Hogy ha 2-be vagyunk akkor kérdezget midnig h milyennek képzelem el az els?t! ezt vegyem jellnek? és tegyem meg az els? lépést?

Legjobb válasz: Igen, talán ideje lenne.

Igen, talán ideje lenne.
Álmodozni lehet bármirõl, de lehet, hogy még nem érett rá lelkileg. Mert egy lánynak nem csak testileg kell rá megérnie. Kérdezz rá elõször, h szeretné-e. Ha nem akkor ne siettesd. Amúgy pettingeltek már? Õ hány éves? ha mondasz infókat több mindent tudnék mondani.
Nem igazán értem... idáig mit csináltatok? Csak a kezét fogtad meg? Mert a csókolódzás az már szex...
ja, a multkor egy lány kérdezte, hogyan célozhatna az elsõre, lehet, hogy s te bartnõd volt, vedd a célzást és lépj.
Lehet, de az is hogy elõször beszélgetni szeretne róla, hogy "barátkozzon" a gondolattal, tudja mire számítson meg hogy te hogyan állsz a dolgokhoz. az már fél siker ha dumcsiztok errõl, és így nyugodtan meg is kérdezheted tõle, hogy felkészült-e, vagy csak pettingeljetek még.
A kérdező hozzászólása: amugy 15 évesek leszunk... mindján... koszonom a válaszokat.. sokat segítetettek.... :)
Kérdezd meg hogy nem e kell egy kísérõ?
Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, hogy annyit igyon, mert tudod, hogy ha valamit részegen csinál, azt esetleg késõbb megbánja. Vagy ha lehet kísérd el, de ne apáshodj, engedd, hogy bulizzon :) Hány évesen vagytok? Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h nem tudok vele menni most :( pedig jó lenne 2 hónapja vagyunk együtt. 17/F 16/L
16évesen biszex.xDDD jó vicc
A kérdező hozzászólása: az.. nemtom min nevetsz...

A barátnőmmel több mint három hónapja vagyunk együtt, és nem sokára itt a névnapja és még nem tudom mit kéne venni neki vmi nem drága de nagyon ötletes kéne, nem akarom, hogy azt higgye h nem is érdekel a dolog! Mit vegyek?

lécci elérhet? dolgokat próbáljatok mondani=)

Legjobb válasz: hát úgy nehéz javasolni, hogy nem is ismerjük, ha esetleg van közös ismerõsötök, tõle kérdezd meg.. ha nincs, gravíroztasd valamibe a neveteket vagy hasonló, lényeg, hogy valami kapocs legyen köztetek..

hát úgy nehéz javasolni, hogy nem is ismerjük, ha esetleg van közös ismerõsötök, tõle kérdezd meg.. ha nincs, gravíroztasd valamibe a neveteket vagy hasonló, lényeg, hogy valami kapocs legyen köztetek..
A kérdező hozzászólása: nem is rossz ötlet, köszi =)
Egy kiskutyának biztos örülne.
Szerintem nem kell névnapra nagy ajándékot adni.Egy kis bombon vagy egy szál rózsa. Majd a szülinapján lepd meg a gravírozással:)

A barátnőmmel kb 9 hónapja vagyunk együtt és mindig óvszerrel védekezünk. Most kb már egy hetet csúszik a menstruációja. Lehet ez oka hogy terhes vagy pedig csak szimplán késik vagy kimarad neki? Mekkora esélye van ennek?

Legjobb válasz: Azt írtad hogy mindig védekeztek,akkor nem sok esélye van,ha kinem szakadt a gumi,de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek,az attól is lehet hogy stresszel,de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)

Azt írtad hogy mindig védekeztek, akkor nem sok esélye van, ha kinem szakadt a gumi, de hát azt gondolom megnéztétek.Az meg hogy késik a Barátnõdnek, az attól is lehet hogy stresszel, de tényleg megnyugodhatsz ha mindig védekeztetek gumival:)
Ha mindig védekeztetek, és nem jutott sperma a hüvelybe, akkor nemigen lehet terhes. Csináljatok tesztet, egy hetes késésnél már mutat eredményt. Késés lehet stressztõl, idegességtõl vagy betegségtõl is. Ha nem jön meg, mindenképp menjetek orvoshoz, ki kell deríteni, mitõl késik!!! Ha tartós kapcsolatban éltek, jobb a fogamzásgátló, beszéljetek róla, a dokival is.

A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, és teherbe esett. Mi nagyon szeretnénk megtartani a babát, de a szülei nem engedik, és abortuszra akarják küldeni. Hogy lehetne őket meggyőzni, mert mi már mindent megpróbáltunk?

Legjobb válasz: Szia!Hát szerintem mindenképp szülessen meg az a baba! Van rá lehetõségetek,akkor költözzetek el akár albérletbe,kezdjetek teljesen új életet a babával!Ha tényleg meg akarjátok tartani a babát,akkor ne hallgassatok senkire!hány évesek vagytok?

Szerintem ne hagyjátok, hogy ennyire beleszóljanak a kapcsolatotokba, mert elég felnõttek vagytok ehhez a döntéshez. Minden jót nektek!
Szia!Hát szerintem mindenképp szülessen meg az a baba! Van rá lehetõségetek, akkor költözzetek el akár albérletbe, kezdjetek teljesen új életet a babával!Ha tényleg meg akarjátok tartani a babát, akkor ne hallgassatok senkire!hány évesek vagytok?
mutasd meg nekik ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=6gIk2gIcAZY
Úgy, ha el tudjátok tartani és fel tudjátok nevelni. Mert ezt rájuk nem erõltethetitek. Ti hibáztatok, Nektek kell vállalni a felelõsséget!!! Attól is függ hány évesek vagytok, van-e munkátok, tanultok-e még....stb...? A kérdésbõl azt feltételezem, hogy még külön éltek, a leányzó a szüleivel. Így nyilván nehéz.
Ha eltudjátok tartani magatokat akkor nem kell õket meggyõzni.HA meg nincs munkátok, lakásotok, pénzetek akkor ne is akarjátok õket meggyõzni
21 éves és nem tud ellent mondani a szüleinek mert fél tõlük? Biztos vagy abban hogy érett az anyaságra?
Szia. Én 18 éves voltam, amikor terhes lettem. Terveztük a párommal, aki idõsebb volt, biztos állással, egzisztenciával. Nekem csak édesanyám él, aki nagyon-nagyon nem örült annak, hogy terhes lettem! Folyamatosan gyõzködött, hogy vetessem el! A testvérem még a szülés elõtti hetekben is mondogatta, hogy adjam örökbe!!! De persze, én akartam a babát, és megtartotam. Ma már 7 éves a lányom. :) Mindenki imádja! A nagyanyja egy napot sem bírna ki nélküle! :) Szóval, a szülök néha túlaggódják. Ha ti úgy érzitek, hogy képesek lesztek gondoskodni magatokról és a babáról, és megtartjátok, minden bizonnyal rendben lesz minden, és a nagyszülök is odalesznek a babáért. :) Sok sikert!
Ennyi idõsen már semmi közük a szülõknek hozzá, ha el tudod õket vinni és el tudod tartani. Talán meg is enyhülnek majd! Sõt, még örülni is fognak! Ne féljetek!!!! Jól döntöttetek!!!!
Dolgozol oké, de keresel annyit hogy eltudd tartani a barátnõd és a babát?
Sehogy. Ha elmultatok 18 évesek nincsen beleszólásuk, legfeljebb lelkiekben nehéz lesz hogy igy állnak hozzá. Bár egy meglátott kisunoka csodákra képes!:-))
A kérdező hozzászólása: Én 23 leszek a barátnõm meg 21. Én dolgozok már, bár nem a szakmámban egyenlõre, hanem a szüleimmel. Õ meg a szülés elõtt még befejezné a sulit. A szüleim azt mondták nem ellenzik, és biztos kiállnának mellettünk, de õ meg nagyon tart a szüleitõl:(
Üljetek le és gondoljátok át, hogy nagyobb segítség nélkül fel tudjátok-e nevelni. Ha anyagilag el tudjátok tartani, ha nem kell folyton nagyikra bízni a gyereket az élethelyzetetek miatt, és persze nagykorúak vagytok, akkor álljatok a saját lábatokra. A fent leírtak megléte nélkül gondoljátok át mégegyszer a dolgokat.
Attól függ, hogy hány évesek vagytok, befejeztétek-e már a sulit, van-e mibõl eltartani a babát, a barátnõd tud majd elmenni dolgozni ha nagyobb a gyerek... Bizonyára a szülõknek is vannak érveik, miért ne szülje meg. A te családod mit szól hozzá? Mert ha onnan kaptok segítséget, már könnyebb lenne. Nem mondom, hogy könnyû, de könnyebb. Egyébként meg a döntés kizárólag a barátnõdé, az õ teste és nem a szülõké.
Atyaúristen, én megnéztem ezt a videót... Szörnyû...
Szerintem ha még csak ennyi idõ után ellaposodik a dolog, az már eleve rossz :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nincs veszve semmi, mert szeret és szerelmes belém meg én is belé csak vhogy nem tudja kiverni a fejébõl amit csinált vele...
Vidd el szerintem valahova el sétálni vagy amit tényleg szeret járj úgy a kedvében ahogy az exe nem és rájön, hogy jobb is, hogy elmúlt már.
Az elsõnek igaza van
Azárt szerelmes a régi barátjába, mert az megcsalta õt? Ez olyan ismerõs hozzáállás...
A kérdező hozzászólása: nem szerelmes a régi barátjába, mert megcsalta a pasi...csak nem tudja kivernia fejébõl, hogy azt csinálta vele...
Nemtom, engem hidegen hagy, hogy mit csinált az elõzõ pasim. Ezért EX, és ezért van új barátom. Szerintem érez még iránta valamit, ha ennyire bántja a dolog.. Velem az exem gonoszul bánt, piszkált, bántott, stb.. Mégse azon emésztem magam, hanem a mostani barátommal foglalkozom. Hozzátenném: több mint két és fél éve nem laposodott el a kapcsolatunk, és harmóniában vagyunk:)
én eltörném a lábát, DE A CSAJ NE TUDJA MEG!
Semmi. Ne küzdj egy "külsõs" ellen. Ha a lány szeret, nem fog elhagyni Érte. Ha pedig elhagy... Akkor ez van... Próbáld pcit felturbózni magad, kápráztasd el a lányt...
Egy lány úgy eltud küldeni egy fiút, hogy az szégyell utána még ránézni is... Ha ebbõl se ért, akkor tényleg a gyomron rúgás marad, bár ha kikezd a nõddel, akkor lehet rólad egy véleménye. Gondolom egy kis nyüzüge vagy, aki még sose ütött meg senkit... Amikor ilyen kérdéseket olvasok, sokszor elgondolkodok mi lett ezzel a fiatalsággal, a mi idõnkben, már ugrottunk is össze. Ha a kislány meg nem melléd áll, akkor mehet a k*rva anyjába...
Beszélj a fejével. De komolyan beszélj vele, ezt most nem átvitt értelemben mondom :D Szóval vedd fel a sráccal valahogy a kapcsolatot, és tudasd vele, hogy õ a te barátnõd, és szeret téged, veled van most éppen együtt, és ezt tartsa tiszteletben. A másik még jobb megoldás, ha együtt beszélnétek hárman a sráccal. Ha egymás mellé leültök a barátnõddel vele szembe, és megmondanátok közösen, hogy mi a helyzet, szerintem ha korábban nem vette le, akkor levenné. Ha ez nem segít, akkor sajnos tényleg meg kell verni :S
Nincs olyan, hogy nem engedi, de piszkálja... Ha a lány leordítaná, vagy lerúgná a fejét a gyereknek, vagy csak herénb*szná... Akkor venné a lapot.
Akkor meg boxold meg a gyereket hogy le álljon ennyi :)
A kérdező hozzászólása: 21:56 Nemengedi, csak folyamatosan piszkálja!!
szólj neki, hogy nem kéne.
A lány miért engedi? Figyelj, ilyenkor mindig rá kell kérdezni: a lány miért engedi???
A kérdező hozzászólása: 21:48 De folyamatosan piszkálja, hívogatja...
jól pics.ázd el
Elég baj az, hogy a csajod engedi. Õ is gázos. Miért nem küldte el keményen eddig a srácot? Minek veszi fel a telefont? Ha vkivel nem akarsz beszélni, akkor fel se veszed a kagylót azt kész. Persze te is rácsöröghetsz a srácra, hogy álljon le. De azért a 3-as beszélgetés tényleg húzós. A csaj szemében lesüllyedsz, ha látja, hogy ráparázol a témára.

1 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és most elkezdtem társkeresőkre járni és lányokkal beszélni, és más lánnyal szexet tervezni, pedig szeretem a barátnőm, de nem tudom mi lehet?

Legjobb válasz: Dewo voltam Az elõzõ kommentelp tuti hogy csaj. Csak a mihez tartás végett - magából indul ki. A kérdésre a válasz az az hogy a srácoknak vannak különbözõ szükségletei, ha tetszik ha nem, ha egy csaj nem adja meg amire vágysz ott legbelül, tuti hogy nem fogsz vele sokáig együtt maradni ezt tapasztalatból mondom. Ezért érzel késztetést arra hogy te máshoz közeledj. Élj a mának, kúrj össze vissza, még fiatal vagy!

Dewo voltam Az elõzõ kommentelp tuti hogy csaj. Csak a mihez tartás végett - magából indul ki. A kérdésre a válasz az az hogy a srácoknak vannak különbözõ szükségletei, ha tetszik ha nem, ha egy csaj nem adja meg amire vágysz ott legbelül, tuti hogy nem fogsz vele sokáig együtt maradni ezt tapasztalatból mondom. Ezért érzel késztetést arra hogy te máshoz közeledj. Élj a mának, kúrj össze vissza, még fiatal vagy!
Ha a barátnõd tenné ugyanezt, akkor mindenféle [email protected] elhordanád ugye?Akkor most kicsi nézz magadba és gondolkodj el, hogy te mi vagy!
Igen, nõ vagyok.Szerintem, ha egy nõ nem elégíti ki a pasi szükségleteit, akkor a pasiban kéne, hogy legyen annyi gerinc, illetve bátorság, hogy elmondja az igényeit.Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.Igen, az is megoldás, hogy össze-vissza kúrsz, ahogy a 2. írta...az ilyenek hamar kiégnek...nem baj, legalább bõvül a melegfelvonuláson résztvevõk száma. :) )
Én is azt csinálom, nem kell megállni egy két csajnál. Mi a francnak? Egyszer vagyunk fiatalok hát használjuk ki. Kiégni? Ezt nehezen hiszem, nem érzem a parazsat a lábam alatt és igenis élvezem az életet!
A kérdező hozzászólása: hm, szeretem a barátnõm =) és mégis az excsajomat képzeltem el ahogy jól megdugom :| de közben meg arra gondolok hogy ott van õõ és szeretem.. =(
Jó, persze, ti biztos tizenévesek vagytok komoly életcélokkal.Hál isten 20-30 között már több érettebb gondolkodású pasi van, aki nem játszik mások érzelmeivel. Végülis, ha beleuntok a sok punciba, akkor ott a fütyi is...én is azt szeretem...
amíg a barátnõd nem tudja, addig nyugodtan mehet a dolog. ha kiderül akkor tereljél mindenképpen.
Nem tudod bogárkám mi lehet a gond? Szegénykém... Az a te bajod, hogy egy sz*rházi vagy! S mindenki aki ilyen dolgot helyesel, hogy nyugodtan lépjen félre a fiatalságra hivatkozva. Hát igen, ha nõ csinálja az nagy ribanc, de ha férfi akkor egy istenkirály penge csávó hogy mennyi nõt tudott összeszedni. Nem szereted a barátnõdet csak saját magad!
Mint minden normális társadalom, a miénk is patriarchális társadalom, és bizony úgy van rendjén, hogy a hímek össze-vissza dugnak, és még büszkék is lehetnek rá. Ez az élet rendje, úgyhogy csajok, ne zúgolódjatok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!