Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel hónapja vagyok együtt, (85 db)

Dehogy kell több, talán még túl sok is, ahhoz képest, hogy 3 hónapja vagytok együtt!
Jaj drágám nem kellett volna :) )) édi vagy, cukorfalat
A kérdező hozzászólása: akkor ennyi elég?
Bõven! A lány nagyon szerencsés :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm...de én még milyen szerencsés ^_^

1 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és most elkezdtem társkeresőkre járni és lányokkal beszélni, és más lánnyal szexet tervezni, pedig szeretem a barátnőm, de nem tudom mi lehet?

Legjobb válasz: Dewo voltam Az elõzõ kommentelp tuti hogy csaj. Csak a mihez tartás végett - magából indul ki. A kérdésre a válasz az az hogy a srácoknak vannak különbözõ szükségletei, ha tetszik ha nem, ha egy csaj nem adja meg amire vágysz ott legbelül, tuti hogy nem fogsz vele sokáig együtt maradni ezt tapasztalatból mondom. Ezért érzel késztetést arra hogy te máshoz közeledj. Élj a mának, kúrj össze vissza, még fiatal vagy!

Dewo voltam Az elõzõ kommentelp tuti hogy csaj. Csak a mihez tartás végett - magából indul ki. A kérdésre a válasz az az hogy a srácoknak vannak különbözõ szükségletei, ha tetszik ha nem, ha egy csaj nem adja meg amire vágysz ott legbelül, tuti hogy nem fogsz vele sokáig együtt maradni ezt tapasztalatból mondom. Ezért érzel késztetést arra hogy te máshoz közeledj. Élj a mának, kúrj össze vissza, még fiatal vagy!
Ha a barátnõd tenné ugyanezt, akkor mindenféle [email protected] elhordanád ugye?Akkor most kicsi nézz magadba és gondolkodj el, hogy te mi vagy!
Igen, nõ vagyok.Szerintem, ha egy nõ nem elégíti ki a pasi szükségleteit, akkor a pasiban kéne, hogy legyen annyi gerinc, illetve bátorság, hogy elmondja az igényeit.Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.Igen, az is megoldás, hogy össze-vissza kúrsz, ahogy a 2. írta...az ilyenek hamar kiégnek...nem baj, legalább bõvül a melegfelvonuláson résztvevõk száma. :) )
Én is azt csinálom, nem kell megállni egy két csajnál. Mi a francnak? Egyszer vagyunk fiatalok hát használjuk ki. Kiégni? Ezt nehezen hiszem, nem érzem a parazsat a lábam alatt és igenis élvezem az életet!
A kérdező hozzászólása: hm, szeretem a barátnõm =) és mégis az excsajomat képzeltem el ahogy jól megdugom :| de közben meg arra gondolok hogy ott van õõ és szeretem.. =(
Jó, persze, ti biztos tizenévesek vagytok komoly életcélokkal.Hál isten 20-30 között már több érettebb gondolkodású pasi van, aki nem játszik mások érzelmeivel. Végülis, ha beleuntok a sok punciba, akkor ott a fütyi is...én is azt szeretem...
amíg a barátnõd nem tudja, addig nyugodtan mehet a dolog. ha kiderül akkor tereljél mindenképpen.
Nem tudod bogárkám mi lehet a gond? Szegénykém... Az a te bajod, hogy egy sz*rházi vagy! S mindenki aki ilyen dolgot helyesel, hogy nyugodtan lépjen félre a fiatalságra hivatkozva. Hát igen, ha nõ csinálja az nagy ribanc, de ha férfi akkor egy istenkirály penge csávó hogy mennyi nõt tudott összeszedni. Nem szereted a barátnõdet csak saját magad!
Mint minden normális társadalom, a miénk is patriarchális társadalom, és bizony úgy van rendjén, hogy a hímek össze-vissza dugnak, és még büszkék is lehetnek rá. Ez az élet rendje, úgyhogy csajok, ne zúgolódjatok!!!

Barátnőmmel lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem a mostani barátnőmet, nagyon szemrevaló lány, és tudom hogy Õ is szeret. Meg bízom benne, de mégis féltékeny vagyok. Talán másokban nem bízok. Mit tegyek?

elötte egy 2 éves kapcsolatban éltem, ami elég sok féltékenységgel folyt, általában az én részemr?l.

Legjobb válasz: próbálj meg megbízni benne,de sajna én úgy vagyok vele,hogy senkiben nem érdemes megbízni:( mert rengeteget csalódtam a pasikban és bnõimben is:S

próbálj meg megbízni benne, de sajna én úgy vagyok vele, hogy senkiben nem érdemes megbízni:( mert rengeteget csalódtam a pasikban és bnõimben is:S
Szerintem itt az önbizalmaddal lehet baj. Én is voltam így, mivel engem párszor már megcsaltak, és miután olyan fiúval hozott össze a sors 10 hónapjába telt h teljesen megbízzak benne és ne akadjak fenn apró hülyeségeken. Én akkor magamban nem bíztam, hogy elég jó vagyok neki. Ha neked is ilyesmi a gondod, akkor ezt simán megbeszélheted barátnõddel, meg fogja érteni, de minél hamarabb, mert a féltékenységeddel az õrületbe kergetheted, és amúgy is sokáig tart amíg az ember errõl le tud szokni.
Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy a barátnõd nem a tulajdonod és nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá, viszont mindent tegyél meg annak érdekében, hogy amíg veled van, addig ne kelljen neki más. Persze az sem egy nagy tragédia, lányok jönnek, lányok mennek.

A baratnommel mar lassan 5 honapja vagyunk egyutt, mostanara [mert nem bizok annyira senkiben, felltekeny vagyok, stb.]sikerult ugy ahogy a bizalmamat elnyerje, es most minden `olyan jo` kettonk kozt. Igy jo, vagy valtoztatni kell? Es hogyan akkor?

Meggyozodtem h nem csalna meg,es h remelhetem,h ha tole fugg,hosszu[nagyon]tavon eggyutt lehetunk[annak ellenere h 15,de mindenki mas,nemde?].Ami a baj az h eddigi`barati tarsasagunk` kicsit szetesett,mondjuk eddig is csak`kulonleges,nagyobb`unnepekkor voltunk mind egyutt,meg reszben a suliba,de igy is `jo volt`.Az en `legjobb haverom`ratette az utolso kartyat a varra,es ugyhiszem osszedolt`olyat mondvan ami fajt es egy`igazi barat`nem mondana olyat[marmint h szivesen lefekudne a baratnommel,csak `ugy`,hiaba nincs annyira oda erte,es neki is van baratnoje]...aztan a baratnomnek a legjobb baratnoje,valami kis hulyesegen osszekaptak,aztan fokoztak,engem is belekeverve hogy `tul sokat van velem,stb.`de a baratnom,egyaltalan nem igy velte,csak a masik `mindentudo buszkeseg` kelett ugy felspekelje a dolgokat es meg neki allt feljebb a vegen.Szoval most ottvagyunk h koztunk,tudtommal minden ok,de `elvesztettuk`a barati tarsasagunkat,marmint azt a kozeli viszonyt amelyben voltunk.En szemely szerint tapasztaltam mar ilyet,es nem volt tul jo[igaz akk. nem volt ott `o`] es nem akarom h majd kihasson,h majd `az`legyen a baj,de ugylatszik h most nemtud[o se meg en se] segiteni ezen.De ti mit mondtok erdemes,vagy majd lessz mas[vannak masok,csak nem olyan kozeli,erdemes e azza tenni?],volt mar valakinek ehez hasonlo?Mit tettetek? elore is koszi [17f]

Legjobb válasz: Én azt gondolom bízz meg a barátnõdben, örülj h együtt vagytok és minden rendben. Biztos vagyok benne h találtok új barátokat, akik nem szúrnak hátba titeket stb. Nem az a lényeg h sok barátod legyen! Legyen egy vagy kettõ de azokra lehessen számítani mindig! Az olyan barát nem bánt meg! A haverok meg csak haverok. Sztem az a legfontosabb h a barátnõddel minden rendben!!! Együtt mindig könnyebb!! Kitartás! Ne ragaszkodj a régi rosszhoz, keressetek új jót!

Én azt gondolom bízz meg a barátnõdben, örülj h együtt vagytok és minden rendben. Biztos vagyok benne h találtok új barátokat, akik nem szúrnak hátba titeket stb. Nem az a lényeg h sok barátod legyen! Legyen egy vagy kettõ de azokra lehessen számítani mindig! Az olyan barát nem bánt meg! A haverok meg csak haverok. Sztem az a legfontosabb h a barátnõddel minden rendben!!! Együtt mindig könnyebb!! Kitartás! Ne ragaszkodj a régi rosszhoz, keressetek új jót!

Barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt kb 4 hónapja pettingelünk és 2 hónapja próbálkozunk a sexxel de vmért képtelen vagyok behatolni. Ez azért van mert nem vagyok elég merev vagy mert ő túl szűk?

Legjobb válasz: Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)

Az elsõ kérdés h hány évesek vagytok??.. Ezt valahogy senki nem szokta leírni. Lehetséges h nem pettingeltetek eleget, nem tágult még ki eléggé a hüvelye, és lehet h egyáltalán nem akarja még, és ezért 'összeszûkül' ott lent. (A tudatalattia mond nemet.)
A kérdező hozzászólása: 15 a barátnõm én meg 17
A kérdező hozzászólása: ja ujjazásnál 2 ujjam "passzosan" fér bele
Csak próbálkozztok, sikerülni fog, fõleg ha 2 ujjad befér. Azért már 2 hónap próbálkozás utn sikerülnie kéne. Figyelj arra, hogy a barátnõd nedves legyen, mert akkor sokkal könyebben fog menni.
nálunk is így volt.. de próbálkozzatok csak, menni fog! aztán már gondolni sem fogtok arra a 2hónap próbára!:) ami késik nem múlik, de ez ne vegye el a kedvetek!:)
A kérdező hozzászólása: okés ;) köszi a válaszokat

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy: 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és szilveszter este együtt voltunk. Kielégített kézzel, nem hatoltam belé. Teherbe eshetett úgy hogy esetlegesen fanszőrzetére került az ondómból nagyon kevés?

Legjobb válasz: hány éves vagy???...ne haragudj de ha ilyen kérdést teszel fel akkor nem hinném, hogy érett vagy a szexre.elõbb tájékozódj és utána csináld...amúgy nem...nem lehet terhes.

hány éves vagy???...ne haragudj de ha ilyen kérdést teszel fel akkor nem hinném, hogy érett vagy a szexre.elõbb tájékozódj és utána csináld...amúgy nem...nem lehet terhes.
Jaaaj hogy lenne már az?
Mi vagy te? Valami pedofil? 14 évessel kielégitettni magadat... háth nincs szavam...
ma 19:00, de még nem hallottál olyat, hogy valaki nem gyantáztatja/borotválja az egészet, hanem esetlek hagy egy kisebb (vagy nagyobb) csíkot? És mi az, hogy normál csajok? Akiknek más tetszik, mint neked, vagy netalán alergiás a gyantára/borotvára az már nem is lehet normális? 22/l
Nekem azon akadt meg a szemem, hogy fanszõrzetére. Milyen barátnõd van neked? A Yeti? Normál csajok gyantázzák. 20/F
A kérdező hozzászólása: Az már nem fért oda de utána olvastam én 18 õ 14 Azért írtam mert bár utána olvastam de a személyes tapasztalatotokra számítok.
A kérdező hozzászólása: azért írtam mert régebben olvastam itt hogy valaki így esett teherbe
19.09....nálad a pont:)

A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt azt mondja h szűz bugyin keresztül szoktam kényeztetni és bugyival együtt az ujjamból kb 2cm bemegy és nem mondja h fáj vagy valami ez azt jelenti h már nem szűz? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: 2 cm bugyin keresztül még belefér...késõbb fog kiderülni, ha lekerül a bugyi és beljebb csusszansz...de amúgy ha óvatos vagy meg õ alapból se szûk, akkor se fog fájni, max élvezni fogja... Jah és ha azt mondja, szûz hidd el, mert tutira úgyse derítheted ki, nincsen más választásod... 20/L

2 cm bugyin keresztül még belefér...késõbb fog kiderülni, ha lekerül a bugyi és beljebb csusszansz...de amúgy ha óvatos vagy meg õ alapból se szûk, akkor se fog fájni, max élvezni fogja... Jah és ha azt mondja, szûz hidd el, mert tutira úgyse derítheted ki, nincsen más választásod... 20/L
Ez természetes! A tampon felhelyezése is ugyebár úgy történik, hogy be kell dugnia az ujját, még sem veszti el a szüzességét és fájni sem fáj annyira.
Hát nekem a tampon simán bement mindig mikor még szûz voltam. Különben meg minek mondaná hogy szûz ha nem az? Egy kis bizalom azért nem ártana:P
A kérdező hozzászólása: akkor ez azt jelenti h nem minden lány szûk ?? amúgy köszönöm szépen a segítséget :) :)

Mi tévő legyek? Mit csináljak? Nagyon kétségbe vagyok esve. A volt barátnőmmel idén májusba mentünk szét, csodás 1 évet töltöttünk el egymással. Most van egy barátnőm akivel 2 hónapja vagyunk együtt, de ő most kint van külföldön, ott dolgozik.

A volt barátn?mmel tartjuk a kapcsolatott neten. Azt tudom,h van neki barátja akivel boldog. Nagy nehezen rászántam magam és egy találkozóra hívtam(péntek volt ez), amire el is jött. Nagyon sokat beszélgettünk és még aznap este - kés? este - felhívtam telon.Majd másnap tudtam,hogy a párjával megy el vidékre,sms-tünk és telon is beszéltünk.Amikor haza jött ez volt vasárnap akkor találkoztunk és nála aludtam.Megtörtént aminek meg kellett történnie.A barátn?m sejt valamit, a lány párja nem sejt semmit sem. Azóta is találkozunk szinte minden nap, és minden naposak az sms-ek, meg a kés? esti telefon beszélgetések.

Legjobb válasz: Próbáljatok jobban vigyázni, nehogy már rájöjjön a barátnõd a végén.

Próbáljatok jobban vigyázni, nehogy már rájöjjön a barátnõd a végén.
Döntsd el kit szeretsz! Ha a barátnõd, akkor ne találkozz az exeddel. Ha az exszed szereted, akkor kérdezz rá, õ mit érez és mi lenne ha újra járnátok ? Mi lenne ha õ is és te is szakítanátok a baráttal-barátnõvel és újra kezdenétek? Ha benne van az exed sinen vagy, ha nem akkor bajban vagy !! 28/N
Csald továbbra is a nõdet. Férfi vagy ember, két nõt dugni jobb mint egyet :)

Lassan 2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és mostanában egyre többször van szeretethiányom mellette..Miért ilyen a barátnőm?

Lassan 2 hónapja vagyunk együtt a barátn?mmel és mostanában egyre többször van szeretethiányom mellette meg sokszor ha megölelem vagy valami akkor alig kapok viszonzást, pedig mielött összejöttünk olyan jó volt vele de mostanában.... :( Ha nálunk vagy náluk kettesbe vagyunk simogatom, kényeztetem akkor olyankor is mint ha egy fadarab lenne és vissza alig kapok t?le valamit a kényeztetésböl. :S Miért csinálja ezt? Adjatok tanácsokat! El?re is köszi.

Legjobb válasz: - Mert gyerek még és nem tudja kifejezni az érzéseit. - Mert nem tudja kifejezni az érzéseit - Mert nem szerelmes beléd. - Mert ilyen. Keress egy olyan lányt, aki majd értékeli, ha szeretgeted. 25/f

- Mert gyerek még és nem tudja kifejezni az érzéseit. - Mert nem tudja kifejezni az érzéseit - Mert nem szerelmes beléd. - Mert ilyen. Keress egy olyan lányt, aki majd értékeli, ha szeretgeted. 25/f
Én is pont ebben a helyzetben voltam...:) ..az a helyzet hogy a barátnõd szeret téged, de elhidegültetek egymástól..menyetek el valahova 2esben, nézzetek meg egy filmet..csináljatok minél több közös programot..hogy érezze ismét amit elsõnek érzett..hidd el ez a megoldás.... Sok szerencsét...:)
Én is voltam így csaj szépen átb*szott :( még most is szeretem :(
Nem szerelmes beléd. Ha az lenne, kimutatná az érzéseit, mert boldoggá tenné, hogy te szereted és ezt boldoggá tenné a kimutatott érzelem és a te boldogságod. Ez egy ilyen öngerjesztõ folyamat. Tehát nem az. Nem tudom ennek ellenére mit eszel rajta. Olvass innen 10 oldalt és láthatod a lányok azt szeretnék, ha szeretnék õket. Megtesznek egy csomó mindent a faszijuknak, az meg szarik rájuk. Szerintem ezek a lányok nagyon örülnének neked, te meg egy ilyen csaj mellett ragadtál le 18 éves létedre? Gondolkozz már? Nem szeretnéd, ha kimutatná az érzéseit? Te nem a lányba vagy szerelmes, hanem az érzésbe, hogy szerelmes lehetsz. Javaslom keress egy másik lányt, aki majd értékel. Meglátod más lesz a világ és csak csodálkozol, hogy szerethettél egy ilyen lányt eddig, hiszen ez a másik sokkal jobb. Csak ezt tudom mondani. 25/f
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem akarom elveszteni mert szeretem és õ is szeret érzem rajta sokszor :S am ezt elfelejtettem: 18/L 18/F
Sorry, de két hónap alatt nem hinném hogy el lehet hidegülni attól akit igazán szeretünk...
Ne tartsátok a kapcsolatot 1 hónapig, utána kiderül
már nem szeret, ez nem fog megváltozni. szakítsatok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!