Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel hónapja (382 db)

Szakítottunk a barátnőmmel elég csúnya dolgok miatt, kért 1 hónap "gondolkodási időt", azt mondta utána elmegyünk valahova és megbeszéljük mi legyen. Hova vigyem így "első alkalommal"?

mozi+beülünk valahova utána(első randink ilyen volt), vagy állatkert, vagy fürdő, vagy olyan hely, ahol többen vagyunk, de eltudunk vonulni beszélgetni, esetleg kettesben valami parkban stb, olyan legyen, ami emlékeket idéz benne, vagy teljesen új környezet? Szerintem jobb lenne valami program mielőtt beszélünk, hogy feloldódjon mindkettőnk és érezzük, hogy még akarjuk egymást, vagy sem, vagy tévedek?

Legjobb válasz: 1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak,... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már

1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak, ... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni..
park, nyugis kávézó
A mozis randit sosem értettem. Az nem azt fejezi ki, hogy unjuk a másikat? Beszélgetni nem lehet és nem is kell közben.
Mozis randihoz: Közben nem lehet beszélgetni, de mozi után beültök beszélgetni. Ez tényleg arra jó, hogy elõtte egy kicsit lelazulj. Illetve ha nincs már nagyon beszédtéma (ami randinál elég ciki) akkor lehet a filmrõl beszélni, mint nagyon végsõ mentõöv. Olyan helyre vidd szerintem, ami jó emléket ébreszt benne, hogy milyen jó volt akkor a kapcsolatotok. Bár nem tudom. 1 hónap alatt bõven átgondolhatta, szóval valószínûleg nem a randin fog múlni
nem lesz folytatás... mi ez a szünet hülyeség?
1 hónap mindenképpen túl sok idõ ha néhány napot kért volna, még talán érthetõ, de egy hónap gondolkodási idõ túlzás
A kérdező hozzászólása: Azért kérte az 1 hónapot, mert az augusztus 20.-ai héten megy barátnõivel Egyiptomba és utána akar dönteni, ott lesz ideje átgondolni az egészet, ezt mondja.... Mozit pedig csak azért gondoltam, mert elsõ randink is mozis volt, utána pedig beültünk egy bárba beszélgetni órákat.... és ez szerintem jó emlék neki, 5 hónapot voltunk együtt.

A barátnőm 17 éves és még szűz, de vagy 1 hónapja elkezdett egy barátjával járni, és kipróbálták a szexet. A barátnőmnek fájt és abbahagyták! Félek, hogy többet nem akar majd szexelni a barátnőm, mert fél tőle. Ez megeshet?

de a pasi tegyük hozzá már nem sz?z!

Legjobb válasz: Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)

Szerintem attól, hogy fájt neki, még nem teljesen ment el az egésztõl kedve. A legtöbb lánynak fáj az elsõ alkalom, de egy odaadó, figyelmes partnerrel.... :)
A lányok 90%-nak fáj az elsõ együttlét, ha nem is fizikailag, de lelkileg az izgalom miatt kellemetlennek érzik. Ezért szokták mindenképpen ajánlani szûz, de már abban a korban járó lányoknak hogy kezdjenek el tampont használni menstruációkor, ezzel együtt a saját testüket is jobban megismerik. A lényeg az hogy elsõ együttlétkor nem szabad kapkodni.De a kedve nem hiszem hogy elmegy a barátnõdnek!
Hát, elmondom, hogy énis így voltam. Nekem is nagyon fájt, és nem csak az elsõ...Pedig iszonyatosan imádom a barátom, és tényleg akartam. Idõ kell, bizalom, és minden rendben lesz... Egy hónap még elég kevés idõ, több összeszokás kell, rengeteg beszélgetés, és tapasztalás hogy melyik félnek mi a jó. Minden rendben lesz, ha tényleg az a srác az aki az igazi.
Talán inkább a petting vizein kellene a barátnõdnk eveznie egy ideig. Élvezet ott is van, és ugye a szexben az a fõ. Ha már a sok petting alatt megismeri a saját testét és a barátjáét, akkor sokkal zökkenõmentesebben megy majd a behatolás. A pasi meg azért kicsit lehetett volna türelmesebb is. Nem kell mindjárt a lényegre térni. Hosszú elõjáték, vagy pár alkalommal petting csak. És utána nincs ez a szánom-bánom....
Én csak olyankor szoktam bedugni ha már 3 ujjnyira (itt nem az angol mértékegységet kell érteni ;) ) kitágult a lánynyak. Addigra már remélhetõleg a sokadik orgazmuson túl van, így biztosan jó napja lesz. :) Ugyanakkor a nedvesség is nagyon fontos, és a megfelelõ póz. Ha gumit használtok akkor lehetõleg olyat amin extra adag nedvesítõ van.
Mi a barátnõmmel 4.szerre tudtunk ugy együtt lenni hogy kibirja hogy ne fájjon neki annyira! Nem ment el tõle a kedve eggyáltalán!
biztos, hogy nem megy el a kedve a szextõl mert ahhoz valami nagyon dúrva dolognak kéne történnie vele.
en is remelem, mert en voltam a tettes ...
Teged miert erdekel a baratnöd maganelete?

Gond-e hogy még nem szexeltünk a barátnőmmel? Bár már lassan 2 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.

Én nagyon szeretném persze csak ha ? is. egyébként sajátos talán vallási problémái vannak.vagy csak fél az els?t?l..

Legjobb válasz: Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....

Ezt a bár már lassan két hónapja vagyunk együtt dolgot úgy írod mintha már két éve lennétek együtt. Két hónap az semmi, fõleg egy szûz lány esetében, szóval majd ha eltelt két év és még mindig nincs szex akkor kezdj el csodálkozni, vagy furán nézni....
gáz:D már spermium korotokba kellet volna:D
A kérdező hozzászólása: bocsi. elfelejtettem mondani. h már lassan 3 éve ismerem. és már voltunk együtt idõszakonként, de távkapcsban élünk és így nehéz. de mindig össze jövünk mert akármit teszünk szeretjük egymást még ha szar is így
Nem, nem gond. Bocs, de értelmetlen a kérdésed, egyszerûen szerintem bárki, aki kicsit is rendelkezik némi belátással, rájöhet, hogy ez nem olyan, amit idõhöz lehetne kötni, és legfõképpen nem lehet erõltetni, siettetni. Csak hagyd, hogy jöjjön minden magától, amikor a kettõtök közötti összhang és a pillanat lehetõvé teszi majd, hogy boldoggá tegyétek egymást. Ja, és ne az lebegjen a szemed elõtt, hogy még nem szexeltetek, és mikor jön már el végre az ideje, hanem az, hogy mind a ketten a lehetõ legboldogabbak legyetek.
Szerintem egy kapcsolatban fontos a szexuális együttlét is, hisz anélkül egy idõ után kihûlhet a szerelem. De ne ez legyen az elsõdleges szempont. Fontos, hogy tudd kivárni azt a pillanatot, mikor a barátnõd is akarja, és akkor lesz teljes az együttlét. Én megértem, hogy férfiból vagy, vannak igényeid, de akkor próbáld egy kicsit megpuhítani, egy idõ után beadja a derekát, hidd el. Nyilván lehetséges, hogy a mély vallásossága miatt nem enged, de én valószínûbbnek tartom, hogy fél. A legtöbb lány, fél az elsõ alkalomnál, azt hiszik, hogy valamit rosszul fognak csinálni. Lényeges, hogy tudnia kell, vigyázni fogsz rá (beleértve a védekezést is, ami fontos). Mindenesetre légy türelmes, de azért próbálkozz, ne hagyd rá, egy idõ után engedni fog, addig is biztosítsd róla, hogy nagyon szereted :) Sok sikert :)
Én annak idején a páromat megvárakoztattam, mégha eléggé ismertem. Miért nem kérdezel rá tõle, hogy ne úgy vegye, hogy te rá akarod beszélni?Kérdezd meg, még az is kiderül, hogy csak fél az elsõ alkalomtól. S nem kell szexelni, van még petting is.;)
17 évesen 2 hónap után majdhogynem természetes, hogy még nem volt szex. Nem értem, ez miért probléma. Különben se szexszel próbálkozz elsõnek, van petting is a világon például.

A barátnőm 19 éves, és van egy barátja 5 hónapja. Viszont 4 hónap után lefeküdt vele (szűz volt a bnőm). Nekem azt mondta, hogy nagyon élvezte és hogy elment. Lehetséges ez? Nekem pár hónap kellett amig elmentem. Nem hogy egyből. Higyjek neki?

Legjobb válasz: Lehetséges.Valakinek ez könnyen megy,valakinek meg sajnos meg kell tanulni.Én 25 vagyok de még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.Örüljetek neki hogy nektek van!

Lehetséges.Valakinek ez könnyen megy, valakinek meg sajnos meg kell tanulni.Én 25 vagyok de még soha nem volt hüvelyi orgazmusom.Örüljetek neki hogy nektek van!
Nekem is rögtön a legelsõ alkalommal volt orgazmusom, nem is egy. Ez természetes dolog, de van aki nagyon sokáig nem tud eljutni a csúcsra.
Igen, elképzelhetõ, hogy valós az állítás, akármilyen hihetetlen. Merthogy nagy általánosság, hogy rengeteg nõ nem jut el aktus során az orgazmushoz, vagy csak nagyon nehezen, nagyon sokára. De vannak olyan nõk is, akiket igen könnyû izgalmba hozni, és igen könnyen sikerül õket eljuttatni a csúcsra. Ez utóbbi a ritkább eset, sajnos. Õk talán valamilyen szinten lazábbak, azért megy könnyebben nekik.
Te szimplán peches vagy kisanyám! de lényeg hogy a spannod élvezi... Ne törd magad miatta majd lesz ez így se
A kérdező hozzászólása: én 21 leszek és én is 19évesen vesztettem el.De még sajna nekem se volt hüvelyi orgazmusom.Csak orálisan. ezért furcsálom hogy neki ilyen hamar van
Igen, szerintem lehetséges...BÁR... lehet van benne furcsaság. de lényeg, hogy neked milyen. lehet sikerült neki, de lehet, hogy nem...ÉÉÉÉS?? sajna én is oda tartozom, hogy kb4-bõl egyszer sikerül a hüvelyi, de akkor kiabálok. a csikló pedig is-is. higgyél neki, nincs okod nem hinni.

Lassan 1 hónapja lesz, hogy eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ti szoktatok venni ilyenkor valamit, vagy elmentek valami különleges helyre?

A kérdés egyszerű, 1 hónapja eggyüt vagyok a barátnőmmel. Ennyi ideig még sose jártam senkivel, ezért nem is tudom, hogy ilyenkor szokás-e valami különlegeset adni neki, vagy elvinni valahova. Hova vigyem el, vagy mit adjak a barátnőmnek? 15-16 éves lányok, ti minek örülnétek? 15/f és 15/l Előre is köszi az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem is felesleges, max. átöleled, megcsókolod és emlékezteted, hogy ma egy hónapja...

Szerintem is felesleges, max. átöleled, megcsókolod és emlékezteted, hogy ma egy hónapja...
Szerintem az egy hónapot nem kell ünnepelni.
Felesleges. Max hívd meg egy sütire, ha nagyon akarod, de amúgy nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy hány évesek vagytok? Illetve a nemeteket is elárulnátok?
szerintem vidd el moziba :) vagy csak adj neki egy csokor virágot, a lányok örülnek ha emlékeztek a hónapfordulóra
szerintem meg igen is kell! Vidd el egy sütire vagy vigyél egy szál virágot! a lányok szeretik a figyelmes pasikat!
Ha gondolod, vigyél virágot vagy menjetek el cukrászdába, különösen ha még nem voltatok. De igazán az évfordulókat érdemes ünnepelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Hát... én 8 hónapja leszek a barátommal legközelebb. Mi maximum adtunk egymásnak egy olyan coca colát aranyos feliratokkal :) Vagy éppen sétáltunk egy nagyot, mikor hófordulónk volt, és nekem nem hiányzik különösebben, hogy elhalmozzon. Ha 1 évesek leszünk, majd lehet, hogy lesz valami 17/l

Normális, hogy 3 hónap után sem fogom fel, hogy a barátnőm a barátnőm?

Hihetetlen számomra, hogy egy ennyire jó csaj az enyém és engem akar. Átlagosnak tartom magam, mint fiú, ő meg átlagon felüli csaj. Nem csak szerintem van ez így. Meglátom és sokszor nem hiszem el, hogy ő az én barátnőm. Mással volt ilyen vagy én vagyok ennyire gyenge felfogásban? 23/F

Legjobb válasz: Akkor még most használd ki az alkalmat, mert nem sokáig lesz ez így! :) Sok boldogságot!

Akkor még most használd ki az alkalmat, mert nem sokáig lesz ez így! :) Sok boldogságot!
Majd ha elveszed, és mérges leszel rá-akkor ezt az írásodat sûrûn vedd elõ:XDD Sok boldogságot Nektek:D
fogsz te még sirni itt hogy megcsalt :) de amugy meg sok sikert és gratulálok :D
Csak húzd meg öreg, mert vágod ugye, hogy minden csoda 3 napig tart?
Jah, csak poén. Élvezd ki a helyzetet. Nagyon szerelmes voltam egy lányba, bár ugyan soha nem mondtam meg neki, nagyon vágytam rá, képes lettem volna érte dobni a jelenlegit, de ez viszonzatlan maradt. Annak is örülök, hogy idõnként eljön velem kávézni, néha összefutunk itt.ott.
4-Majd ha beleesik a házisárkány kategóriába, mert a zoknidat levetetted, de nem a szennyesbe teszed, és visitani fog veled, gondolj ezekre a pillanatokra bõszen, mielõtt visszaszólsz majd neki:XDDDDDD
5% bocsánat :)
ma 12:17 nézd az ide érkezõ válaszok 70% ban csak ironiák meg poénkodások... tudod iylen haveri b*sztatás vagy nevezd akárhogy. a maradék 25% on osztozik az irigység :) és %% igazunk van :)
A kérdező hozzászólása: Úristen miért csalna meg?? Azért, mert vki jól néz ki nem azt jelenti, hogy gerinctelen és egy büdös krva. Ennyibõl a jó csajoknak meg a jó pasiknak esélytelen, hogy hosszútávú kapcsolata legyen, mert úgyis megcsalják a másikat?
szegény kérdezõ! tudod nincs olyan nõ akit ne unnának, szóval a válaszolóknak igazuk van, sajnálom bár legyen szerencséd, egyébként olyan szerelmes vagy, mint az ágyú, ezért is vagy ilyen N
Hát szerintem is ideje lenne észbe kapnod, mert az lesz a vége, amit az elsõ írt, h félrelép. Akkor majd azt nem fogod fel:D
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy szép még nem ribanc :D
szerintem normális :) a barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, és még mindig hihetetlen mind a kettõnknek, hogy rátaláltunk a másikra.

3 hónapja vagyunk eggyutt a baratnommel es nem tudom e hogy korai lenne e megcsokolnom sztetek?

Legjobb válasz: kb úgy 3 hónapja lett volna érdemes megkérdezned ezt

kb úgy 3 hónapja lett volna érdemes megkérdezned ezt
nyugtass meg, hogy nem szerelmeslevéllel vetted le a lábáról:D
te nagyon fiatal lehetsz...ha még nem is csólolóztok azt nem is lehet párkapcsoatnak nevezni ami nem baj ha 12-13 év körüliliek vagytok...
Szerintem ne csókold meg, mert már a barátzónában vagy.
Istenem, mikor óvodások játsszák a felnõttet. Mégis mi értelme ennek? A kezét megfogtad már?
A kérdező hozzászólása: am szarok rá ki mit mond ez az én életem meg az övé senki ne szoljon bele értve sztem nem csak egyedül vagyok ezzel a helyzettel aki ilyen korhatárban van
nem te vagy egyedül de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne megrontás
Az volt a kérdés, h szerintünk korai lenne e megcsókolnod. Amint már leírtam puszi, szájrapuszi, kézfogás (érted hogy hogy értem) aztán meg ha tudsz csókolni rendesen akkor csókold meg. 1x élünk nem?
Mi az a megrontás?
A kérdező hozzászólása: igazad van köszi am megrontás ha lefekszel vele nem az ha mondjuk csak csókolozol abba nincs semmi rossz
Ha még csak meg se csókoltad, akkor nálad mit jelent az, hogy "együtt vagyunk"? :DD
A kérdező hozzászólása: nyugodj meg :)
A kérdező hozzászólása: Jógász úr! mi az a 14 annyinak lell lenni hogy ne legyen megrontás??
elõször is nem úr vagyok hanem nõ amúgy nézz utánna BTK.-ban ha ennyire nagy szád, (segítek; 1978 évi IV törvény 200§) ha ennyire ostoba vagy hogy még a korosztályokkal se vagy tisztában (gyermekkorú, fiatalkorú, kiskorú) bár a korod miatt még valószínüleg megúsznád, nem fáradok azzal hogy bemásoljam neked úgyse értenéd meg. Viszont nemsokára változik a törvény.
A kérdező hozzászólása: egyepkent magatartasom 5 os rendorsegi ugyem nincs teljesen tiszta vagyok aggodalomra semmi szukseg korosztalybolis van de mi van akkor ha. o tetszi nagy gond ez?
14 év alatt nem vizsgálják a belelegyezést csak fölötte. A helyesírásod meg csapnivaló (és itt nem az ékezetek hiányára gondolok) tanuljj inkább ahelyett hogy ilynekkel foglakozol.
A kérdező hozzászólása: tanulj meg te kit érdekel a szöveged
Én sokmindenkit ismerek akinek 13 évesen volt barátja/barátnöje.
A kérdező hozzászólása: milyen 16?
A tv pont [email protected] hogy 16-nak néz ki és én is senki ne mondja nekem hogy egy 13 éves gyerek elég felnõtt egy kapcsolathoz. Ezt a 16-ot meg áruldd már el honnan szedted mert én jogászként 14-rõl tudok...
A kérdező hozzászólása: viszont en vagyok az elso pasia es nem tudom fel van e keszulve ra
A kérdező hozzászólása: nem
A kérdező hozzászólása: öm nos hát én 16/f ö 13/l
Sztem elöször kezd puszival aztán szájrapuszival aztán még több szájrapuszival és fogd a kezét is aztán jöget a csók. Ezeket ne 1 hét múlva csináld hanem ma puszi holnap szájrapuszi vagy ma délelött puszi este pedig már szájrapuszi.
A kérdező hozzászólása: akkor szted jó ez a korhatár?
akkor felejtheted is el, mert megrontásnak számít. a szülõk helyében legalábbis tennék az ellen, hogy a lány körül legyeskedj. de addig is, amíg betölti a 24-et gyakorold kicsit a helyesírást
A kérdező hozzászólása: csak az a kár hogy a szülõk bele egyeztek de viszont addig nincs megrontás amig nem fekszel le vele am meg én nem vagyok az a fajta aki már arra pályázik hogy az ágyban kössenek ki
Korai! Várj egy évet, mert különben gáz van!
A kérdező hozzászólása: am bár bocs de ha már kb 16 betölti neincs megrontás
A kérdező hozzászólása: na hát ezért kérdesztem
Sztem jó a korhatár én 14/f vagyok barátnöm 12.
A kérdező hozzászólása: látod am nem lehetne kinézni belölle hogy 13 mert kb 15-16 néz ki
A kérdező hozzászólása: belelegyezést ink te tanulj meg
Dehogy gond! Rá se ránts!
Ha nem csak írni tudsz, hanem olvasni is, akkor szépen elõveszed a betegtájékoztatót és elolvasod, hogy ilyen esetben mi a nagy helyzet! Vagy szétnézhetsz itt az oldalon is. Ezerszer feltették már ugyanezt a kérdést. Ha nincs meg a betegtájékoztató, akkor Google! Gyógyszer neve + betegtájékoztató = egybõl kiadja. Pofonegyszerû, nem? De tudod, mit? Jobb ha nem szedi és inkább óvszerrel védekeztek, ha ennyit nem tudtok megtenni magatoktól.

Most leszek 1 hónapja együtt a barátnőmmel. Szoktatok ilyen alkalomra venni valamit?

Ha igen,akkor mit?El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: én nem szoktam,ez még nagyon kevés idõ. de azért egy 'boldog egy hónapot' jól esik majd neki:) 17/L

én nem szoktam, ez még nagyon kevés idõ. de azért egy 'boldog egy hónapot' jól esik majd neki:) 17/L
Én mikor 2 hetesek voltunk akkor plüssfigurát vettem, amikor meg 1 hónaposak ünnepeltünk...ilyen vagyok, szeretem a kerek számokat ^^.
Egy vacsora egy étteremben
Mi még az évfordulókat sem ünnepeltük soha. 1 hónapot meg minek egyáltalán?
Hónapra? Dehogy! 1 hónap az még semmi, az nem érdem. Évfordulót szoktuk megünnepelni, de azt se visszük túlzásba, én kapok egy csokor virágot, a barátom meg valami apróságot (pl. egy doboz Raffaello), együtt töltünk egy romantikus hétvégét, aztán ennyi. Komoly ajándékok nélkül is nagyon örülünk egymásnak, nem ez a lényeg. És már több mint 3 éve...:) 19/L
Szia! Én kaptam egy szál rózsát, de csak mikor 1 hónaposak lettünk. Minden hónapot azért nem ünneplünk meg. A következõ az 1 év volt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!