Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel egy ideje, de ő (2 db)

A barátnőmmel járunk egy ideje, de ő még csak 15 múlt és le akar feküldni velem. Mondjam neki, hogy még ne?

Legjobb válasz: te hány éves vagy? amugy hogyha õ éretnek érzi magát erre és te is magadat és tényleg mind a ketten akarjátok akkor nincs semmi gond azzal hogy 15 éves vszont ha te még nem vagy felkészülve erre akkor ne tedd meg hanem várjatok még vele.

te hány éves vagy? amugy hogyha õ éretnek érzi magát erre és te is magadat és tényleg mind a ketten akarjátok akkor nincs semmi gond azzal hogy 15 éves vszont ha te még nem vagy felkészülve erre akkor ne tedd meg hanem várjatok még vele.
A szexualitás nem csak a korhoz kötõdik, sokkal inkább az érettséghez. Ha 15 mult, akkor az már nem annyira kicsi, mintha 12 vagy 13 lenne. Én is 16 voltam, nem bántam meg. A lényeg, hogy szerelem legyen, meg türelem és tisztelet, és akarjátok mindketten. De amíg kétségek vannak, várjatok és beszéljetek róla!!
Még annyit tennék az elõzõ hozzászóláshoz, hogy a védekezésre mindenképpen gondoljatok. Mivel 15 évesen õ valószínûleg nem szed tablettát, neked kellene óvszerrel vigyáznod magatokra.
Ha mindkettem szeretnétek akkor miért ne!A védekezésre azonban ügyeljetek! És tökjó fej vagy hogy ilyet kérdeztél, mert általában apasik sürgetik az együttlétet, mikor még a lány nincs felkészülve rá.Szerencséje van a barátnõdnek hogy ilyen pasit talált:)
ha te még nem szeretnéd nyugodtan mondd meg neki.Egyenlõre elég a petting is
Ha egy kicsi kétség is van benned affelöl, hogy õ felkészült rá, akkor mondd meg neki h nem sürget senki stb...
A kérdező hozzászólása: Mindenki azt mondja hogy milyen aranyos vagyok hogy figyelek a lányokra... ez igaz. De õ rájuk is kell gondolni nem csak magunkra és mindenkinek köszönöm a válaszokat.

Van egy barátnőm, akivel nagyon rövid ideje járunk és tényleg csak egy kis kaland vagy ilyesmi. Végülis szakítani akarok vele, de nem veszi fel a telefont, néha feljön msnre, mondja hogy majd felhív ő, de nem hív. Mit tennél a helyemben?

Ilyenkor mi lenne a legjobb? MSNen megmondani hogy akkor vége, kimenni elé valahova, nem beszélni vele többet, vagy sms-ben, vagy valakinek ha van valami jobb ötlete azokat is köszönöm!

Legjobb válasz: SMS be meg se probáld az "parasztság" se msn-en se telefonon a Legjobb ilyet Személyesen megbeszélni. max ird emg sms-be neki hogy valami nagyon fontosrol szeretnél beszélni vele és ha elérhetõ hivjon fel és beszéljetek meg egy idõ pontot!

SMS be meg se probáld az "parasztság" se msn-en se telefonon a Legjobb ilyet Személyesen megbeszélni. max ird emg sms-be neki hogy valami nagyon fontosrol szeretnél beszélni vele és ha elérhetõ hivjon fel és beszéljetek meg egy idõ pontot!
sztem kezdd azzal, hogy megírod neki, h ugyanarról szeretnél szted beszélgetni, mint õ veled. Elõzd meg. Csak légy figyelmes!
SZEMÉLYESEN! Gyanítom a lány is szakítani akar, de azért legyen annyi gerincesség benned, hogy személyesen mondod el...
Igaza lehet az elöttem írónak, lehet a lány nem aggódott ezen és õ már le is tudta szakítást! De Te fairül állsz a dologhoz ahogy látom! A legegyszerûbb ha írsz egy üzenetet, hogy beszéljetek! M

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!