Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel egy ideje, de (6 db)

A barátnőmmel szünetelünk egy ideje, de tartjuk a kapcsolatot. Szerdán leszünk/lennénk 3 évesek és találkozunk. Hova vigyem?

Egy 2 órás találkozást tudtam megbeszélni vele, de nem mondtam el neki hogy mit csinálunk, mert még nem is igazán tudom. Ötletek? Nem szeretnék túl nyomulós dolgot, csak hogy éreztessem hogy még érdekel. 19/F

Legjobb válasz: Mi az, hogy szünetelünk?

Mi az, hogy szünetelünk?
A kérdező hozzászólása: szünetelés alatt azt értem, hogy jelenleg nem vagyunk együtt egy ideje, próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, beszélgetünk sokat és találkozgatunk, de semmi több.
Vidd el oda, ahol elõször randiztatok. Ott pedig adj át neki valami szép gyûrût.
Mit jelent az, hogy próbáljátok helyrehozni? Már úgy értem, hogy egy kapcsolat nem olyan, mint az autószerelés, hogy lefullad, akkor kicserélem a gyertyát (= próbálom megszerelni), és vagy elindul (mert ez volt a baja), vagy nem indul (mert nem ez volt). Milyen az, hogy mindketten próbáljátok helyrehozni, de mégsem megy? Mert akkor az egyik csak azt mondja, hogy szeretné, de valójában nem.
A kérdező hozzászólása: úgylátszik ezt a kérdést nem értelmezted, és nem kellenek ilyen nyomorult [email protected] válaszok.
CSak arra akartam rámutatni, hogy ez nem barátnõ, ez nem kapcsolat, ez nagy nulla. Mégis hogy számolod a három évet? Hozzáadod a szünettel töltött idõt is? Szóval kicsi lúzerkém, vedd észre, hogy hintában vagy.

A barátnőmmel járunk egy ideje, de ő még csak 15 múlt és le akar feküldni velem. Mondjam neki, hogy még ne?

Legjobb válasz: te hány éves vagy? amugy hogyha õ éretnek érzi magát erre és te is magadat és tényleg mind a ketten akarjátok akkor nincs semmi gond azzal hogy 15 éves vszont ha te még nem vagy felkészülve erre akkor ne tedd meg hanem várjatok még vele.

te hány éves vagy? amugy hogyha õ éretnek érzi magát erre és te is magadat és tényleg mind a ketten akarjátok akkor nincs semmi gond azzal hogy 15 éves vszont ha te még nem vagy felkészülve erre akkor ne tedd meg hanem várjatok még vele.
A szexualitás nem csak a korhoz kötõdik, sokkal inkább az érettséghez. Ha 15 mult, akkor az már nem annyira kicsi, mintha 12 vagy 13 lenne. Én is 16 voltam, nem bántam meg. A lényeg, hogy szerelem legyen, meg türelem és tisztelet, és akarjátok mindketten. De amíg kétségek vannak, várjatok és beszéljetek róla!!
Még annyit tennék az elõzõ hozzászóláshoz, hogy a védekezésre mindenképpen gondoljatok. Mivel 15 évesen õ valószínûleg nem szed tablettát, neked kellene óvszerrel vigyáznod magatokra.
Ha mindkettem szeretnétek akkor miért ne!A védekezésre azonban ügyeljetek! És tökjó fej vagy hogy ilyet kérdeztél, mert általában apasik sürgetik az együttlétet, mikor még a lány nincs felkészülve rá.Szerencséje van a barátnõdnek hogy ilyen pasit talált:)
ha te még nem szeretnéd nyugodtan mondd meg neki.Egyenlõre elég a petting is
Ha egy kicsi kétség is van benned affelöl, hogy õ felkészült rá, akkor mondd meg neki h nem sürget senki stb...
A kérdező hozzászólása: Mindenki azt mondja hogy milyen aranyos vagyok hogy figyelek a lányokra... ez igaz. De õ rájuk is kell gondolni nem csak magunkra és mindenkinek köszönöm a válaszokat.

Milyen bókokat mondjak barátnőmnek? 17 F Már együtt vagyunk egy ideje, de szóvá tette, hogy nem elég választékos a bók-szótáram, ezért kérdezek itt.

Lányok, és értelmes fiúk válaszai jobban érdekelnének, van humorérzékem, de ha lehet normálisan válaszoljatok

Legjobb válasz: Istenem ez annyira szánalmas....mi vagy te a pincsikutyája? Õ nagysága szóvá teszi hogy "nem elég választékos a bók-szótárad"..már maga ez a kifejezés is mi??? Akkora egy papucs vagy....ááá 21L

Istenem ez annyira szánalmas....mi vagy te a pincsikutyája? Õ nagysága szóvá teszi hogy "nem elég választékos a bók-szótárad"..már maga ez a kifejezés is mi??? Akkora egy papucs vagy....ááá 21L
szép az orcád te asszony
Egész világom égboltja lettél. Hiányod átjár, mint huzat a szobámon. Minden elejtett szavad õrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.
gyönyörû vagy, aranyos, cuki, kedves, babám, kicsim, bogaram, drágaságom, gyönyörûségem, szeretlek, nameg ami jön magától
A süket szöveg hasztalan! Nem kell ide költõi szépségû nyálas szenny.. kivéve, ha a barátnõd nem valami hiperszuper érzékeny bájhercegnõ:) , persze ez jóértelemben. Mond el neki, hogy mit érzel, ha vele lehetsz, és hogy a két kezedet összetennéd, de biztos, hogy nincs ilyen lányból még egy, mert vele annyira jó. Imádod, ha megcsókolod, imádod érezni a puha ajkát. (azt már te döntsd el, hogy a felsõt, vagy az alsót ;)) ..és ha vele vagy akkor semmitõl sem félsz.. vagy de mégis! attól, hogy valaha elveszíted. Mond el mennyire imádod a puha bõrét simogatni, és hogy mennyire szereted ha elalvás elõtt jóéjt csókot adtok egymásnak, aztán pedig hozzábújhatsz. :) Végtelen a paletta.. csak ne nyájaskodj, mert az nem mindig aranyos. :) Tényleg nem kellenek ide a költõi mondatok. Õszinteség.
Ne bókolj neki túl sokat, mert elbízza magát, és azt fogja leszûrni belõle, h nálad jóképûbb pasit is szerezhet magának!
szemed kereszttüzében égek (egyszerûen csak kancsal vagy)

Terhes lehet a barátnőm? A lényeg, hogy barátnőmnek már egy ideje nem jön meg, de mi mindig védekeztünk gumival, utánna mindig ellenőriztem, nem voltak lyukasak.

Barátn?m elment n?dokihoz, aki megvizsgálta, és azt mondta, hogy vagy terhesség, vagy hormonzavar :S egyszer mondjuk volt egy olyan, hogy közösen fürödtünk, és egy picit bedugtam neki, de nem mentem el, utánna bementünk a szobájába, és ott már gumival folytattuk. de ezek után megjött kb egy hétre a mensese, és rendesen le is zajlott, azóta kb 2 hónapja nem jött meg neki:S és elötte is rendszertelen volt neki, volt, hogy egy hónapot kihagyott, volt, hogy két hét telt el a kett? között :S Én nagyon aggódok, most csütörtökön lesz vizeletvizsgálat, + vérvétel. valaki mondjon valamit, mert meg?rülök!!

Legjobb válasz: A leírtak alapján tuti nem lehet terhesség. Nyugodj meg.

A leírtak alapján tuti nem lehet terhesség. Nyugodj meg.
csináljon egy tesztet otthon.. drogériában, patikában lehet venni. hamarabb megvan az eredmény mint az orvososnak, és kiderül hogymi van
Nem szedett a párod esetleg esemény utáni tablettát? Csak emr az iszonyatosan felboritja a hormonrendszert és van h 10 nap mulva megjön néha meg 40-50 napig semmi.
nem kell aggódni, ha elõtte is rendszertelen volt neki. Tesztet vegyetek!
A kérdező hozzászólása: nem szedett eseményutánit. ezzel most egy kicsit megnyugtattatok, remélem tényleg nem lesz semmi. de azon kívül semmi elõjele se volt, pl reggeli rosszullét, stb
Vegyetek tesztet. Barátcserje-kapszula és cickafarkfû-tea beállíthatja a vérzését. Gumi nélkül soha ne tedd be neki, attól is teherbe eshet, az elõváladékban is vannak spermiumok.
so sad :(
Mond hogy mostmár keresel mást:D Amúgy szerintem ha fiatal vagy akkor ez egy vicc, ha meg idõsebb, akkor legyél türelmes de örökké semiképp se várj:DD
Nem szed véletlenül fogamzásgátlót? Attól is csökkenthet a libidója.
esetleg tedd félre a saját igényeid és egód és legyél vele türelmes.
Csald meg majd koptasd le!;) és szerezz egy igazi nõt.
veszélyes dolog 14 évesen a kangörcs

Van egy barátnőm, akivel nagyon rövid ideje járunk és tényleg csak egy kis kaland vagy ilyesmi. Végülis szakítani akarok vele, de nem veszi fel a telefont, néha feljön msnre, mondja hogy majd felhív ő, de nem hív. Mit tennél a helyemben?

Ilyenkor mi lenne a legjobb? MSNen megmondani hogy akkor vége, kimenni elé valahova, nem beszélni vele többet, vagy sms-ben, vagy valakinek ha van valami jobb ötlete azokat is köszönöm!

Legjobb válasz: SMS be meg se probáld az "parasztság" se msn-en se telefonon a Legjobb ilyet Személyesen megbeszélni. max ird emg sms-be neki hogy valami nagyon fontosrol szeretnél beszélni vele és ha elérhetõ hivjon fel és beszéljetek meg egy idõ pontot!

SMS be meg se probáld az "parasztság" se msn-en se telefonon a Legjobb ilyet Személyesen megbeszélni. max ird emg sms-be neki hogy valami nagyon fontosrol szeretnél beszélni vele és ha elérhetõ hivjon fel és beszéljetek meg egy idõ pontot!
sztem kezdd azzal, hogy megírod neki, h ugyanarról szeretnél szted beszélgetni, mint õ veled. Elõzd meg. Csak légy figyelmes!
SZEMÉLYESEN! Gyanítom a lány is szakítani akar, de azért legyen annyi gerincesség benned, hogy személyesen mondod el...
Igaza lehet az elöttem írónak, lehet a lány nem aggódott ezen és õ már le is tudta szakítást! De Te fairül állsz a dologhoz ahogy látom! A legegyszerûbb ha írsz egy üzenetet, hogy beszéljetek! M

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!