Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel együtt voltunk (100 db)

Semmi! De egyébként mensi elõtti napokban szinte 0% az esélyetek, bár láttunk már csodákat! Legközelebb VÉDEKEZZETEK!
Ha megjott neki, akkor semmi gond. Nem lett terhes a baratnod! De ha jol tudom, akkor a b.nod is ezt a kerdest tette fel, keresgelj egy kicsit lejjebb a kerdesek kozott, es ott is talalsz megnyugtato valaszokat. Udv, Es legkozelebb tessek gumival vedekezni!
Esély a terhességre = 0-val.
A kérdező hozzászólása: legközelebb mindenképpen védekezünk, a tabi pedig 72orás nem napos volt elirtam :P és köszi mkinek a választ
A kérdező hozzászólása: Es az nem gaz ha nem annyi jott neki mint amennyi szokott? ill. azt mondta h eleg keves volt... ez nem lehet problema?
Nem gond, mindig valtozo, petefeszektol fugg. Nekem minden 2-ik honapban borzastoan gorcsol, es keves mennyiseg, a masik 2-ben sok van es szinte gorcsmentes. Ha 5 napig megvan a baratnodnek, akkor minden OK, es biztos, hogy nem terhes! Szóval nyugi!!!

A barátnőmmel együtt voltunk kb 3 hete és alagútban "katapultáltam", 5 napot késett, de megjött neki, bár csak pecsételt. Mennyi az esélye, hogy terhes?

(szedi a fogamzásgátlót)

Legjobb válasz: Ha elõírás szerint szedi a fogamzásgátlót, akkor nem szabad terhesnek lennie. De ha mondjuk elmenne a barátnõd orvoshoz, akkor minden kiderülne... És ha ennyire féltek, hogy gyógyszer mellett is teherbe esik, akkor használjatok más fogamzásgátló módszert is, abból baj nem lehet.

Ha elõírás szerint szedi a fogamzásgátlót, akkor nem szabad terhesnek lennie. De ha mondjuk elmenne a barátnõd orvoshoz, akkor minden kiderülne... És ha ennyire féltek, hogy gyógyszer mellett is teherbe esik, akkor használjatok más fogamzásgátló módszert is, abból baj nem lehet.
Hát a pecsételés nem megnyugtató. Vegyetek terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl teszteljetek. Ha az sem nyugtat meg benneteket, fogd kézen és menjetek el egy megbízható nõgyógyihoz.
A fogamzásgátló okozhat pecsételõ vérzést, sõt, késhet is tõle pár napot. De én is inkább azt ajánlom, hogy teszteljetek, a teljes nyugalom érdekében.
Kérdezd meg tõlük milyen nevet szeretnének adni születendõ unokájuknak, biztos leesik nekik.
Katniss az elõbb még 13 voltál és lány...most meg 17 vagy és fiú?
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a bátorítást 12.!!
Nos, elsõre gratulálok a gyermekáldáshoz, de még inkább a felelõs döntéshez! Nagy bátorság. Nem gondolnám, hogy a szüleid ezért kiraknának. Ha igazi szülõk, akkor mindet megtesznek majd értetek.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm is 17 és az õ szülei elég tehetõsek és én is elmegyek dolgozni!!
Helló. NOs kérdeznék valamit. Ha már láttátok akkor hogy kiszakadt a gumi, megkérdezhetem miért vártatok hetekig?? Van fogalmad mit vállalsz?? Nem bántani akarlak, de nem egy nem két hasonló helyzetû ismerõsöm volt más és sajnos nem mindig olyan nagy boldogság a vége. Elvégre most jönne az életetekben( nem tudom a lány hány éves, csak remélni tudom hogy nem fiatalabb) az az idõszak amikor igazán ismerkedhettek, élhettek, illetve ami talán a legfontossabb hogy megalapozhatjátok az életeteket. Tanulással/munkával egyaránt. Na most hogy becsúszott ez a baba, marad a munka, és nem tudom mennyire állnak jól a szüleid, de bocs hogy ezt mondom, kicsit elb..tok az életeteket. Eleve 20 alatt .... Sok sikert kivánok:(
katniss everdee neven fiu? csodas... akarommondani, meglepo. hat, nem mondom, legalabb hasznaltatok gumit, ez nemi felelossegerzetre vall. a kiszakadasrol nem feltetlenul tehettek. na de 17 evesen megtartani egy babat? es a lany hany eves? szulok mennyire "normalisak" es megertoek? elzavarni nem fognak szerintem.
Barátaim jártak így, kb ennyi idõsen becsúszott náluk a baba. Õszintén elmondták a szüleiknek, akik támadták õket, de egy idõ után megenyhültek, mikor pedig megszületett a pici nemrég, helyreállt a béke:) bárhogy is lesz, komolyan és határozottan álljatok hozzá. Egy új kis élet, amiért felelõsek vagytok. Nehéz lesz, de mi nem az? Sok sikert!
Akárhogyis adod be, egy jó nagy fejmosásra számíthatsz. Bár már mindegy. De végiggondoltátok ezt? A lány hány éves? Még be kéne fejezni a tanulmányaitokat, keresni valami munkát, stb. Egy gyerek ráadásul óriási felelõsség, nem tudom, hogy ti készek vagytok e már erre. Persze nem akarlak rábeszélni az abortuszra, de remélem a ti példátok jó lesz arra, hogy ha ilyen történik, akkor igenis be kell venni azt a nyamvadt tablettát! Egyébként sok sikert és boldogságot hozzá!
Ezt te tudhatod, hogy milyen a viszonyotok!? Hány éves a lány?
Á, ez is a színjáték része a Kapitólium ellen, kedves Katniss?
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam mivan ha elküldenek otthonról?
Leülsz velük és elmondod! Ennyire egyszerûen!
-Apa, anya gratulálok! -Miért, fiam? -Nemsokára nagyik lesztek:D
Kedves Kérdezõ, hogy vagytok? Mikor, hogyan mondtátok el otthon a nagy hírt? Mit csináltok mostanság? Üdv, 23/L

Üdv mindenki. , az van hogy a barátnőmmel együtt voltam . De olvass tovább. lent . és szerintetek ez baj?

a barátn?mmel együtt voltam :| (szex stb..érted) és mindenre figyeltem ......és volt egy olyan pillanat hogy véletlen a kezembe..élveztem ..(gec*ztem..)és utána letöröltem .meg minden és mikor már száraz volt megujjjaztam a bárátn?met. és akkor most így lehet terhes még ??(remélem nem nagyon) mert ez pont tegnap volt 1 hete és hányingerre ébredt hogy hányingere van egész nap -.az volt ma meg hasfájás :\\\

Legjobb válasz: Terhes vagy. Amúgy meg a sok hülye válaszolónak üzenem, hogy hülyeség amit írtak mert: Gondolj bele, h ha letörlöd a kezedrõl a spermát nem megmosod, akkor büdös lesz utána, és szted mitõl?? Attól, ami rajtamaradt hülyegyerek. Egy spermasejt 4-5 óra múlva pusztul el. Gratulálok.

Terhes vagy. Amúgy meg a sok hülye válaszolónak üzenem, hogy hülyeség amit írtak mert: Gondolj bele, h ha letörlöd a kezedrõl a spermát nem megmosod, akkor büdös lesz utána, és szted mitõl?? Attól, ami rajtamaradt hülyegyerek. Egy spermasejt 4-5 óra múlva pusztul el. Gratulálok.
nemhiszem
kevés az esélye amúgy meg nem 1hét után jelentkezenk a tünetek ha terhes volna, jó tanács moss kezet és nem fogsz ilyen kérdést ki irni!
pff jól figyeltél mindenre gratu... am szerintem nem igen. Ja és olvassatok egy kicsit mikor jelentkeznek az elsõ jelek, mert nem pár nap után... lehet teljesen mástól hányingere.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek ...nagy kõ esett le a szívemrõl ..nem akarok 16évesen apa lenni ..szép is lenne....tényleg köszi.. na igen ...hát erre nem figyeltem :\ és kezet fogok mosni .....
Én se hiszem, lehet hogy csak a nagy melegtõl van rosszul, vagy meg fog jönni neki stb. De legalább jó tanuló pénz volt, h legközelebb figyeljetek oda jobban mindenre
hát az a helyzet, hogy simán lehet terhes... 6 óra alatt pusztulnak el a spermák, az hogy megtörölted semmit se ér. De valóban nem ilyen korán jelentkezik a hányinger
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm mindenkinek ^^ hát remélem nem lesz semmi ..:||
Kamu kérdés...hülye téma...gyökér kölök! :D
és a nagyanyja milyen?
Túl sok milf pornót nézel
persze, fektesd meg, így vagy tudod mire számíthatsz a lányánál 20 év múlva, vagy ha béna, akkor mondhatod neki, hogy bezzeg anyád ezt jobban tudja, vagy felcsinálod anyucit, és ha késõbb komoly lesz a kiscsajjal, akkor a lányod lehet a sógornõd :)
A kérdező hozzászólása: Abból, ahogy szólt hozzám és rám nézett.
21 év van köztetek. Mondjuk nekem is a 40 körüliek jönnek be... Mibõl vetted észre hogy bejössz neki ? miket csinált, hogy erre következtetsz ?
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok.
Fektesd. Kit érdekel?
csináljátok 3asban anya lánya sex :)
Kelj fel gyerek, bilibe lóg a kezed!
nem fog veled lefeküdni még ha bejössz neki akkor sem, mert a lánya barátja vagy. te hány éves vagy ?
vannak azért pálcásku.rva anyák is.. bár bocs..
a barátnõd anyja..gondolkozz..megér ennyit?
Biztos hogy nem tudnád megfektetni mert ha tényleg annyira jó nõ akkor bárkit megkaphat és nem a lánya pasijával fog szexelni. A lánya miatt sem.
Ez jó ez a szitu, ezt melyik könyvbõl olvastad?

A barátnőmmel most voltunk "UGY" együtt elősször és nem igazán védekeztünk de vigyáztunk. Esetleg ami testnedv vagypedig ami még ott maradhatott, attol terhes lehet e a barátnőm? Vagy az igazából kevés ahoz, hogy gond legyen?

2 szer bujtunk össze egymás után de az els? után is megvolt az eredményem ami hát eltakarítgattunk(ugyahogy). A kett? között eltelt 10 perc és a második menetnél esetleg ami testnedv vagypedig ami még ott maradhatott...

Legjobb válasz: a 7. osztályos biológia kimaradt, vagy még el se jutottatok addig? :-o IGEN lehet terhes, IGEN elkaphatott bármelyikõtök szexuális úton terjedõ betegséget, és IGEN minden sarki üzletben, patikában, hipermarketben, drogériában lehet óvszert venni

a 7. osztályos biológia kimaradt, vagy még el se jutottatok addig? :-o IGEN lehet terhes, IGEN elkaphatott bármelyikõtök szexuális úton terjedõ betegséget, és IGEN minden sarki üzletben, patikában, hipermarketben, drogériában lehet óvszert venni
SZÉGYELLD MAGAD!!!MEG A CSAJ IS!!! Védekezni kéne!!! Nem így az abortusszal dobálózni! Egy életet megölni asszed ilyen egyszerû!! Szegény nem tehet róla!!!
Két hétig no szex, csak a teszt!vegyetek két tesztet két hét múlva és kiderül...
Nem igazán fogtam, hogy végül is mit csináltatok? És mire vigyáztatok? Ha a behatolás megtörtént - akárhányszor, akármennyi ideig - vagy a közelben jártál, és a testnedvek keveredtek, akkor LEHET terhes. VÉDEKEZNI KELL!
anyááám borogasss!!!! ez durva. mi a f.sznak szexeltek, ha nem vagytok tisztában alapvetõ dolgokkal???
Minek írod hogy "ám"? XD na mindegy. Ám xD igen, lehet terhes, elég nagy eséllyel... gratulálok.
a 2. menetnél [email protected]átok el. az elõnedvben is lehetnek spermiumok, amiknek a száma igencsak megnõ az elsõ szex után, mivel 1005osan nem ürül ki minden az elsõ elélvezésnél. úgyhogy rá[email protected], de elég rendesen. lehet terhes a barátnõd.
hány évesek vagytok?
Baze ez azért durva :) Még ha 1 menet menne le óvszer nélkül teljes odafigyeléssel még csak csak megértem - mert nekem is volt hasonló, de az utána következõ idegeskedés megtanított arra hogy óvszer vagy inkább mellõzzem a dolgot :) De az hogy olt egy második menet is, ez a terhesség esélyét megdobta 70% al Gratula az apukának 72 órás tabi, vagy pedig test - 2-3 hétig, ha terhes abortusz. Csak tudd, elsõ abortusz után 40% al nõ az esély arra, hogy a csaj gyereke kora szülött lesz, amivel az egészsége nagyban változhat negatív irányba.. A köv generáció egészségi állapotát vágtad haza, gratula. Majd magyarázkodhatsz a gyereknek ha betegen születik meg. 22F
A kérdező hozzászólása: ám a csaj nem annyira érzékeny, sokat csinálta megszakításos dologgal és ilyen szituban is volt már.. és én is sokat csináltam megszakításos dologgal de nem így ilyen formában és soha nem volt gond... ám mit tudok tenni ha mégis pozitív? mennyi idõre kell befeküdni ha abortuszról lenne szó? vagy csak az abortusz létezik? Ám még annyit, hogy elvileg hány % esély van rá, hogy nem lesz semmi gond?
A kérdező hozzászólása: Ám a két menet között volt egy orális sex is... az befolyásolhat valamit? És a héten meg kéne neki jöjjö..
vegezzen tesztet. es igen, terhes lehet.
"ám a csaj nem annyira érzékeny, sokat csinálta megszakításos dologgal és ilyen szituban is volt már.." ezt most komolyan gondolod? mi az, hogy nem olyan érzékeny, a terhesség nem egy nátha, amit nem kap el, ha elég erõs az szervezete ellenállóképessége. olyan nincs, hogy valaki nem érzékeny a terhességre, legfeljebb, ha meddõ, bár már olyat is hallottam, akirõl azt mondták meddõ, ma egy 3 éves lánya van. az, hogy eddig megúszta, nem jelenti, hogy most is meg fogja, itt nem általánosíthatsz. ha került a lányba hímivarsejt, akkor lehet terhes. azért nem kellene kétszer egymás után felelõtlennek lenni, egyszer sem, és igen, most aggódhatsz, és reménykedhetsz, hogy most sem volt "érzékeny"

Barátnőmmel együtt voltunk. Megijeszthettem esetleg? A Többi lent.

Együtt voltunk barátn?mmel pettinggeltunk. Jó pár órája egymásra voltunk szállva amikor szóltam neki hogy nemsokára nem lehet majd megállítani és legyen egy kicsit több a dologból. Amikor közöltem vele hirtelen abbahagyott mindent. Addig jól elvoltunk de ez után még egy csókot sem akart adni. Esetlegesen megijeszthettem valamivel? Meglep?dtem a reakcióján.

Legjobb válasz: :O tuti

:O tuti
Röviden annyi, hogy esze szerint nem akarta csak a vágy hajtotta. Amikor megszólaltál eszébe juttattad, hogy mi is történik.
Akkor érthetõ. Várd meg míg õ is szeretné. Ne erõltesd rá.
lánynak ez ijesztõ lehet... gondolj bele, erõsebb vagy nála
bár igy bele gondolva lehet tisztázd vele a dolgokat :) elsõ voltam
Ez esetben: türelem rózsát terem.
Mit nem lehet megállítani és mibõl legyen több?
Elõzõnek igaza van. Ne engedd a nõt gondolkodni!! Csak az érzelmeit indítsd be meg a vágyait!!
nem akarta hogy elmenj? hagyd ott a csajt mihamarább ha igen
A kérdező hozzászólása: utána azt mondta nekem hogy jó lenne ha lenne több de még nem érzi magát felkészültnek. Így már lehet hogy világos...
Meg kell erõszakolásznod...:D Ez van, ne pánikolj be!:) Na most akkor... Te azon morfondírozol, hogy meg-e rémítetted asszonyod, mikor közölted vele puszta tényként, hogy eljõ a pellanat, mikor már nem tudsz leállni. Ezzel kvázi azt mondtad, hogy ha még kettõt rántasz rajta, [email protected], ha akarod, ha nem. Persze, hogy megijedt, mert nem akarja még a löncsöd a [email protected]'jában érezni... -ReapeR-25/F
én nem mondtam volna semmit csak tettem volna a dolgom.
nem szabad semmit sem mondani!!!Csak meg kell dugni és kész... Tudod õ még szûz és egy picit bepánikolhatott szerintem...
A kérdező hozzászólása: Elmúltunk mind a ketten 18 évesek.
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Annyira tisztelem õt, elõbb szóltam - kérdeztem ez lett rá a válasz talán majd legközelebb :)
Elõzõnek! Azért, mert nem mondani kell. Egyszerûen annyi, hogy lágyan megfogod a kezét és irányítod, nem fog ellenállni.
Én is jártam úgy, hogy amíg a punciját simogattam, nagyon élvezte és teljesen benedvesedett, amikor mondtam, hogy fogja meg az enyémet, akkor meg bepánikolot!
szóval igen, finoman rá kell vezetni és nem beszélgetni.. Én úgycsináltam hogy miközben én is csináltam neki rátettem a kezét és vezettem hogy csinálja, közben meg smároltunk, majd elélveztm, legközelebb már azt akarta hogy belé élvezzek, és ennyi ien egyszerü, csak el kell indítani

Barátnőmmel együtt voltunk és kotonnal védekeztünk. hagyományos normál síkosítós durex. Miközben felrakta mindketten láttuk hogy fénylett valami egy kicsit. Mitöl lehetett a fény?

nem úgy hogy fénylett hanem szinte világított. Vajon miért lehetett?

Legjobb válasz: "mindketten láttuk hogy fénylett valami egy kicsit. nem úgy hogy fénylett..." No elõször írd le pontosan, hogy mi történ, lehetõleg úgy, hogy ne keveredj ellentmondásba magaddal.

"mindketten láttuk hogy fénylett valami egy kicsit. nem úgy hogy fénylett..." No elõször írd le pontosan, hogy mi történ, lehetõleg úgy, hogy ne keveredj ellentmondásba magaddal.
lehet gumi helyett az elemlámpát húztad fel!
én auchan-ban láttam foszforeszkálósat, azóta is nagy a kísértés... :D Amúgy szerintem is az h valami rávilágított, és azt tükrözte vissza. Nemtom mitõl mástól tudnak fényleni :D
Ez kurva jó...hol vettétek?? És ilyen neonzöld mint a koncerteken a világítónyakék???!! Juj írd le hol vetted!!XDXDXD :D:D
foszforeszkálós gumi :D
Megvilágosodtatok.
Hát, ha megdöglök sem értem mirõl van szó... Mi az a fénylés? Valaki magyarázza el kérem szépen...
Életre kelt a gumi, és jelezte, hogy használatra kész :D Szerintem csak odavilágított a lámpa fénye, és mivel van sikosító a gumin, ami alapjából véve latexGUMI, így lehet, hogy fénylett.Jobbat nem tudok.:-)
azt írod:mitõl lehetett a fény? lehet valaki feloltotta a villanyt!
A kérdező hozzászólása: Mikor rakta felfelé a kotont akkor világított egy kicsit. Az mitöl lehetett? meglepödtünk eléggé
Nyugi mindinkinek, nem az elemlámpa okozza. Mi is óvszert használunk, és némelyiknél - én a márkát nem szoktam nézni - tényleg szoktam látni, miközben felhelyezen, hogy fluoreszkál. Tök jó.
Szerintem beszorult a gumi alá a szentjánois bogár. Vagy véletlenül a farkad helyett az éjjeli lámpára húztad a gumit.

Barátnőmmel együtt voltunk, védekeztünk, minden rendben volt. Miután levettem az óvszert, és megtöröltem a péniszem, rá egy 10-15percre megujjaztam. Lehet terhes?

Nem valószín?, hogy került ondó a kezemre, legalábbis az óvszert mikor vettem le nyilván nem lehetett olyan a kezem, utána meg a péniszem zsebkend?vel töröltem le.Csak nem szeretek parázni azért kérdezem.

Legjobb válasz: Mivan???? Nem, nem lehet terhes a barátnõd.

Mivan???? Nem, nem lehet terhes a barátnõd.
A kisfiam Jánoska a gyûrûsujjamtól van
A kérdező hozzászólása: Csak olvastam olyat, hogy ondós kézzel ujjazta a bnõjét meg ilyenek.én meg együttlét után nem mostam kezet..és hát óvszer lehúzás közbe benne van h kicsit olyan lesz a kezed.
A sperma 5 perc után "elhal". Szóval biztos hogy nem lehet terhes. Üdvözlettel Legly
A sperma/spermák még mindig nem Bear Grylls...
Legközelebb mosd meg a kezed, biztos ami biztos!
Aki kefél, az vállalja a terhek kockázatát...
A kérdező hozzászólása: Akkor azt hiszem megnyugodhatok.Pár hónapja élek csak rendszeres szexuális életet, és hát még bele kell jönni h mindenre oda kell figyelni, ne a hibájából tanuljon az ember.

Barátnőmmel együtt voltunk és a gumikiszakadt, de nem szimplán elszakadt hanem a makk része a guminak benne maradt mi a teendő?

Mivel kés? este van kocsi nem áll most rendelkezésemre és kiesünk a korháztól kora reggeli busszal bemegyünk n?gyógyászhoz nagy a fert?zés veszély vagy ez a 4 óra már csak nem probléma? Csak normál válaszokat !

Legjobb válasz: Megpróbáltátok kiszedni? ( lehet hülye kérdés, de nálunk volt hasonló és sikerült, persze csak bizonyos keretek között, könyékig nem nyúltam fel neki ). Szerintem 4 óra nem probléma, de azért persze minden necces, ami nem természetes dolog az ember szervezetében.

Megpróbáltátok kiszedni? ( lehet hülye kérdés, de nálunk volt hasonló és sikerült, persze csak bizonyos keretek között, könyékig nem nyúltam fel neki ). Szerintem 4 óra nem probléma, de azért persze minden necces, ami nem természetes dolog az ember szervezetében.
Szerintem inkább bízd az orvosra.
Nalunk is volt ilyen, probaljatok kiszedni, vagy mekkora darab ? Baja nem lesz tole egeszsegileg, ne aggodj! A tampon is bent lehet 8-10 orat!
Nem lesz baja :) Mint mondtam a tampon is bent lehet minden gond nelkul 8-10 orat.
A kérdező hozzászólása: köszi válaszod valami tipp ami segíthet?
A kérdező hozzászólása: A makk része a guminál háát kb 2 3 cm darab az szakadt le , csak nem jártam még így és streszelek hogy nehogy legyen vmi baja.
Én jártam így.Barátnõd feküdjön bele a kádba(ha van)és a zuhannyal töltse fel magát vízzel.Amikor megtelt, préselje ki magából a vizet az izmok segítségével.Reggelig nem lesz baj, ha nem jön ki.
nekem kb 2 nappal késõbb jött ki magától:D és nem lett semmi bajom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!