Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel együtt fürödtünk a (6 db)

Lehet abból gyerek ha a barátnőmmel együtt fürödtünk és mindketten a vízben voltunk és közben elélveztem? Tanácsot szeretnék kérni!

Legjobb válasz: ha vizben nem, ha a lányban akkor igen. vizben a sperma pillanatok alatt elpusztul, a másik meg a lánynak nem megy be nagyon a víz, mert tiszta izom a hüvely, ha csak úgy beuszna akkor nem kellene hosszu pénisz a férfinak. még így is míg bele élvezel a lányba sokat kell menniük a spermáknak meddigre célba érnek.

ha vizben nem, ha a lányban akkor igen. vizben a sperma pillanatok alatt elpusztul, a másik meg a lánynak nem megy be nagyon a víz, mert tiszta izom a hüvely, ha csak úgy beuszna akkor nem kellene hosszu pénisz a férfinak. még így is míg bele élvezel a lányba sokat kell menniük a spermáknak meddigre célba érnek.
a vízbe vagy a csajba? nemmindegy vízbe szinte zéró
A kérdező hozzászólása: természetesen a vízbe nem a lányba :$ :D csak kicsit félek hogy gyerek lessz belõle ezért kérdezem hogy ilyenkor mi ujság van :)
A kérdező hozzászólása: bocsánat ezt még kifelejtettem: a b.nõmnek menses-e van
Mondjuk ha szexuális életet élet, akkor talán szedjen fogamzásgátlót és akkor nem lesz ilyen gond!
nem kell félned :) nincs miért :)
ha nem dugtad be nem-.-'
NEM:D további jó locsizást:D:R
Ha jól emlékszem volt már ilyen kérdés, nem is egy. Ha nem közvetlenül (ergo szex közben adsz át spermát vagy ondós kézzel matatsz lent), nem lehet terhes, mivel a spermiumok meglehetõsen érzékenyek a környezeti adottságokra (levegõ, víz, satöbbi).
a klóros vizben nemis életképesek a spermák.
Nem !!
nem kell félned:)
Ha bedugta sem lehet belõle gond! No para! 22/L
P?
jajj, má megint ilyen kérdés..nem hiszem el, hogy nem volt hasonló
amúgy ésakkor mivan ha voltmár ilyen kérdés? biztos nem 100%osan egyezett. ésha ennyire zavar akkor egyszerûen csak ne írj választ a kérdésre. amúgy már válaszoltam korábban

Ma együtt voltam a barátnőmmel és együtt lét előtt megfürödtünk. Lefekütünk, majd pihentünk kb háromnegyed órát, majd ismét egymásnak estünk. De a két alkalom közt nem fürödtünk meg. Mielőtt élveztem kivettem. Mekkora az esélye hogy teherbe esett?

megjegyzés: tegnap múlt el a menzesze.tegnap még halványan volt meg neki.ma már egyáltalán nem

Legjobb válasz: Így kb. fele annyi az esélye a teherbeesésnek, mint ha nem védekeztek sehogy. Remélem, örülsz.

Így kb. fele annyi az esélye a teherbeesésnek, mint ha nem védekeztek sehogy. Remélem, örülsz.
50% vagy igen, vagy nem
Olcsóbb mint a babakocsi. :)
De mért kell mindig ezt a "mielõtt élveztek kiveszem" módszert? Nem hiszem el, hogy nem futná gumira, vagy tablettára..
Én megértelek téged és a barátnõdet is. Ne hallgass az okoskodókra. Igazából mi is így szexelünk a barátnõmmel tehát általában 2 alkalom egymás után és a végén kiveszem DE én lehet, hogy még ürülnék is egy gyereknek adott esetben. Nem akarok még gyereket csinálni természetesen azért veszem ki a végén. A tabletták nem tesznek jót a barátnõm szervezetének az állandó gumihasználat pedig költséges és nem is jó benne. Így sokkal kevesebb az esélye, hogy terhes lesz mintha simán bele engednék, tehát nagyon nem valószínû. Még akkor sem olyan könnyû a fogantatás amikor akarod. Ha nem vagy biztos a kapcsolatodban, fiatal vagy stb... gondolj bele abba milyen lenne az ha a barátnõd terhes lenne és eszerint tegyél. Gyógyszer, gumi, megszakításos módszer... ahogy érzed.
örülnék*
nem is tudtam, hogy a fürdés fogamzásgátló hatású...O.o
Uramisten, megint egy "gumiban nem áll fel" típusú félimpotens gyerekgyáros. :D Édesszivem, ha a gumi nem tetszik, akkor mi lenne, ha választanátok a maradék cirka tucatnyi védekezési lehetõség közül egyet? (Nem, a "kihúzom idõben" az nem védekezés.)
Oké, ha nem jó a gumi, akkor is ott a tabletta. Ha az meg a barátnõdnek nem tetszik, akkor mondjuk Pharmatex? Annyi védekezési mód van, hogy hihetetlen..
3 napra az együttlét után már kimutatja az eedményt.
én nem értem ezt a "két alkalom között nem fürödtünk meg" részt, annak van valami jelentõsége? Egyébként kicsit olyan érzésem van, mintha emberek direkt azért csinálnának ekkora baromságokat, hogy utána kiírják ide. Napi x nemvédekeztünk, lehet terhes kérdés...?Nálam is elõfordult régebben, hogy felelõtlenül szexeltem, de utána nem irogattam ki, tisztában voltam a lehetséges következményekkel. Ha már elég idõsek vagytok a szexhez, akkor tudnotok kéne, hogy ez nem védekezési mód. Ettõl függetlenül szerintem nem lesz terhes, legyen igazam, nektek meg legyen több eszetek!
Hát elég nagy hülye vagy... Van rá esély h terhes.
De még hiába veszed még, ennyi idõ alatt semmi nem változik.
Dm-ben van már 600forinttol (én x-epillt vettem tavaly)
Annyiba, amennyibe 10 óvszer.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és mennyibe kerül egy vizelet sugaras teszt?
védekezés nélkül MINDIG van esély. aktustól számított 14.napon reggeli vizeletbõl egy vizeletsugaras terhességi teszt BIZTOSAT mutat.
A kérdező hozzászólása: vágom én, de hogyis mondjam finoman...ha gumiban csinálom lankad a férfiasságom...
Mindenki szekáll titeket pedig nemta helyes védekezés volt a kérdés. Menzesz után min. esély a teherbeesésnek. Ak ijedj meg, ha ovukor letettek volna együtt. Lehet, hogy belekerült x spermium, de a barátnõdnek nem volt érett petesejtje!
what kind of gyûrû?
együtt fürdésbõl se lesz gyerek... annyira tuti, hogy ha mégis, vállalom, hogy leszek a keresztapja és Ferrarival viszem a keresztelõre... :D
Szerinted használnák az emberek az óvszert a világ minden táján milliószámra, ha nem mûködne? a el sem mentél, akkor pedig végképp nincs ok az aggodalomra. Az lenne a csoda, ha ettõl megfoganna. Kizárt.
Az együttfürdés nem jelent kockázatot :)
vegyetek be ketamint és mindketten megnyugszotok
A kérdező hozzászólása: és az együtt fürdés? nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!:) rendesek vagytok!:)
Nem lett terhes.. de ha a hüvelygyûrûn keresztül mégis megfoganna, akkor a gyerek ugy fog kinézni mint Michelin..
szóval óvszer volt, el sem mentél... nyugtasd meg asszony pajtást, ebbõl nem lesz gyerek... és álljon itt jó példának az esetetek. A sok rinyáló "de kivette csak egy kicsi ment belém" libának... respect! (Y)
kotton gyûrû... hm, ilyet még nem hallottam. csak simán koton (egy T-vel) ismétlem: akor folyhat ki ha nem figyeltek oda, s lecsúszik nagyon vagy teljesen. Ha odafogod, akkor nincs baj.
Amennyiben helyesen használtátok az óvszert ( + még el sem mentél ), kizárt, hogy következménye lenne az együttlétnek.
nyugi! nincs gáz:)
elsõ: amúgy jah én is ezt akartam kérdezni... de sztm gumival védekeztek.
A kérdező hozzászólása: kotton gyûrû
kifolyni csak akkor folyik ha, ha nem figyeltek arra hogy a helyén maradjon.. ne stresszeljen mert akkor nem fog megjönni neki és mégjobban megijed.
kotton gyûrû XD Hát figyelj nagyon állitsd fel a brét és akkor nem folyik ki..és elõször ne nyomd be tövig

Ha sperma jut a fürdőkádba, megtermékenyítheti a barátnőmet, akivel együtt fürödtem?

Legjobb válasz: Ugy tudom hogy kipurcannak a meleg vízben.Nem hiszem hogy terhes lesz

Ugy tudom hogy kipurcannak a meleg vízben.Nem hiszem hogy terhes lesz
Annyi ilyen kérdés volt már. Meghalnak a vízben!
Ha kissé melegebb vízben vagytok, akkor meghalnak a spermiumok... bár nem tudom mennyire kellemes ilyen melegben még melegebb vízben fürdeni.
Ugyan.. Gondold el menyni sperma van pl. a balcsiban, nem lehet így teherbe esni :-)
En is csak azt tudom mondani mint az elottem szolok, h meghalnak a vizben!Kar ezert izgulnod!

A barátnőmmel tegnap együtt fürödtünk a kádba. Először szájjal kielégített a kád szélén, a kezébe mentem el, utánna vissza ültünk a kádba és magához nyúlt úgy hogy nem mosott kezet, de a vízbe volt. Lehet baj?

Utánna én is ujjaztam, az én kezemen is volt cucc.. Ezt utólag vettük észre. Lehet baj így vízen keresztül? Köszi a válaszokat!!!!!

Legjobb válasz: nem hinnem hogy lenne valami.de ha nem vcagytok biztosak benne akkor vegyetek egy esemeny utani tabit.

nem hinnem hogy lenne valami.de ha nem vcagytok biztosak benne akkor vegyetek egy esemeny utani tabit.
akkor már nagyon kicsi az esélye. esély mindig van de menhiszem hogy teherbe esett ha 10 perc mulva volt.
Nem hiszem, hogy bármi baj lehet.
Ennél több dolognak kell történnie ahhoz, hogy teherbe essen. Szerintem nem történt meg. Túl könnyû lett volna ahhoz képest, hogy más meg mennyit küzd érte. Szerintem nyugodjatok meg és máskor óvatosabbak legyetek. Én amondó vagyok, hogy nem esett teherbe.
én úgy tudom, hogy vízben meghalnak
hány percel késõbb nyultál fel neki?ugyértem ha eltelt 1 óra akkor nemlehet baj. tehát mennyi idõ telt el a ketõ között?akkor hány perce jöt kia cucc mikor felnyultál neki?
A kérdező hozzászólása: 10 perc múlva

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!