Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel együtt (461 db)

Miért ne járhatna veled egy edzésre???
A kérdező hozzászólása: Ha vannak még lányok rajta kívül, akkor nincs gond. Nem tudom, hogy egyedüli lányként, hogyan állnának hozzá.

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

Ma vagyok fel eve a baratnömmel együtt, ilyenkor illik egy szal rozsat venni neki?

Ma fogunk talalkozni,de nem csinalunk semmi különöset csak megnezünk otthon egy filmet, szerintetek vegyek neki egy szal rozsat vagy csak az elsö eves fordulonkra ?

Legjobb válasz: Egy lány mindig örül, ha kap valamit - akármilyen apróságot is. Szerintem vehetsz neki egyet, tetszeni fog!

Egy lány mindig örül, ha kap valamit - akármilyen apróságot is. Szerintem vehetsz neki egyet, tetszeni fog!
Biztos vagyok benne , hogy jó az ötleted, a lányoknak ez nagyon be szokott jönni.
1 szálat na ne viccelj! Inkább vidd el a mekibe vacsizni.. letöltesz egy jóféle progit a telódra, ami olyan mint egy gyertyafény, és kész a gyertyafényes romantikus vacsora...
Szerintem ne vegyél csak azért, mert illik (ezt úgyis kiszúrja, mi nõk megérezzük, ha nem szívbõl jön valami), az olyan gáz. Amúgy meg a 23, 5. nap alkalmából is vehetsz, nincsenek erre írásba foglalt szabályok -.-
Nyugodtan vegyel egy szal rozsat, es esetleg melle a kedvenc csokijat. De csak akkor ha szivbol jon.


Letudná valaki fordítani németre, hogy: Takarítást vállalok a barátnommel egyutt?

Legjobb válasz: Ich nehme mit meine Freundin Arbeit über, als Putzfrau. Azt hiszem így helyes :D Ha nem majd valaki kijavít..

Ich nehme mit meine Freundin Arbeit über, als Putzfrau. Azt hiszem így helyes :D Ha nem majd valaki kijavít..

A barátnőmmel együtt vagyunk terhesek, kb 1-másfél hét van köztünk! Elképzelhető hogy egyszerre fogunk szülni?

Nagyon örülök neki, mert sokat beszéltük hogy jó lenne együtt babázni! És most tényleg! Nagyon szupi! Ti voltatok már így?

Legjobb válasz: Én voltam/vagyok ugyanígy. 6.-ára volt kiírva én 11.ére. Õ megszült már 2.-án mi meg még mindig egyben vagyunk babóval. :-))

Én voltam/vagyok ugyanígy. 6.-ára volt kiírva én 11.ére. Õ megszült már 2.-án mi meg még mindig egyben vagyunk babóval. :-))
Ja és a doki szerint még húzhatom akár 2 hétig is. Nem túl nagy a baba kb.3kg és még jól is érzi magát bent.
Nekem is volt ilyen, a barátnõm dec. 31-re volt kiírva, én meg dec.23-ra. Én végül 30-án szültem, õ másnap, így egyszerre voltunk a kórházba.
Szia!Az esély megvan rá, hogy egyszerre szültök.1, 5 hét az egyáltalán nem sok idõ, bárki behozhatja a másikat!Lehet már a pocaklakók is megbeszélték egymás közt, hogy egyszerre jönnek :-) Nagy öröm az ilyesmi.Az én barátnõm 2nappal késõbbre van kiírva mint én. Úgyhogy egy cipõben járunk. Sok szerencsét kívánok nektek!És boldog babavárást!!!
Ez tök jóóóó! :) Nálunk a rokonságban hirtelen elég sok baba lesz. Ebbõl 3-an vagyunk júniusra kiírva. Csak azt sajnálom, hogy elég messze élünk egymástól. Viszont egyik barátnõm március végi, így azért lesz kivel babakocsit tologatni. :)
Az öröm ha barátnöddel eggyütt vagytok terhesek én most a második babám várom és anyám húgával vagyok egyszerre terhes de én nem örülök neki(ö 5 évvel nagyobb nállam vagyis 31 éves).Márpedig azért nem örülök mert anyám szerint ö a megtestesült tökéletesség , én bármit csináljak úgysem csinálom olyan jól mint az ö drága hugocskája.majdnem egyszerre szülünk (5 nap külömbséggel)de inkább vele akar lenni mint a lányával.Megjegyzésként én Erdélyben élek, a húga pedig Spanyolországba.30 hetes kismama
Szia! Igen voltam igy, huszonhárom éves batátságnak lett vége, mert mindig hasonlitgatta a gyerekeket. Remélem nálatok nem igy lesz. Sok sikert!
Megeshet
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ. Nem hiszem hogy rámegy a barátságunk, nagyon jó barátnõk vagyunk és feltétel nélkül örülünk egymás boldogságának. Szerencsére Õ sem és én sem vagyunk rivalizálósok. :) Jó lenne együtt lenni a kórházban is! :) De ami tuti hogy együtt tologathatjuk a babákat! :)

Ha a barátnöm együtt akar velem fürdeni mit tegyek?

Legjobb válasz: csak te tudhatod! fürödj vele, de azért készülj fel mert ki tudja mit tartogataz éjszaka ;)

csak te tudhatod! fürödj vele, de azért készülj fel mert ki tudja mit tartogataz éjszaka ;)
fürödj vele együtt:D
Fürödj vele együtt, de készülj fel rá, hogy ott nem csak fürdés lesz :) Egyébként nagyon nagyon jó dolog, nincs mitõl félned :)
ajaj, mi lesz még ott;-) tényleg készülj fel, minden jóra, mert ott nem csak fürdés lesz.Jó buli lesz, ne hagyd ki.Nagyon izgalmas ott is szeretni a másikat:D sok sikert hozzá, és csak ügyesen;-) egy 20éves lány
Egyik volt barátnõmmel szex után mindig közösen fürödtünk le, aztán rendszerint még egy menet lett belõle, utána persze megint fürdés :)
Semmi izgalom, nyomás fürdeni! :)
elsõ és legfontosabb, ne a csaj kidobótípusú papájának a sarokkádjában, az apuka által a saját céljaira elõre behûtött pezsgõvel. mer akkor véged van.
szerintem is fürödj vele mert naon vagi :D, de azért én szólok h mi mikor fürödtünk utána vagy 1 órán keresztül semmit nem tudtunk csinálni úgy ki voltunk ázva és melegedve, meg minden... persze utána hogy összeszedtük magunkat, nem volt rossz :P
ne fürgyé'le :P jó nem csak vicceltem :D Szerintem fürödj vele tuti nagyon jó! Én is most ezt akarom kipróbálni a barátommal:)
Fürödj vele, tök jó.
és alaposan mosd is meg, ahol a nap nem süti ott legfõképp :)
Menekulj , szakits a csajjal ez nagyon durva... :DXDXD:D:D Viccet felre teve ez nem kerdes johogy vele kell furdened.Hidd el nem rossz az!!! :) SÕÕÕÕTT!!!
nyomd a sampont a szemébe és röhögd ki

Milyen programok legyenek a bulin? A baratnommel egyutt tartjuk, o 14 lesz, en 15

Mindketten elhivjuk a legjobb baratainkat es baratnoinket, szoval viszonylag sokan leszunk, es nem fogjak ismerni egymast.Nem szeretnem, ha unalmas lenne, az ilyen unalmas es inkabb kisebb korosztalynak valo programokat is el szeretnem hagyni..Mit javasoltok?

Véleményeket szeretnék a Drégelyvár Szakközépiskoláról mert ott fogok tanulni szeptembertől a barátnőmmel együtt, és véleményeket várok az ott tanuló vagy tanult diákoktól?

Kérem tényleg csak olyanok írjanak akik az iskolában tanultak vagy még most is ott tanul. Fontos lenne a felhasználható információ az iskoláról.

Legjobb válasz: Tanmûhelyek meg nincsenek igazán, de mostanra erre valószínûleg te is rájöttél :D

Tanmûhelyek meg nincsenek igazán, de mostanra erre valószínûleg te is rájöttél :D
A tanárok nagyon jók, csak a lányok nagyon deszkásak, a fiúk + lányosan öltözködnek.
A kérdező hozzászólása: És az iskola milyen sokan írták hogy pénzlehúzósak meg ilyenek. Milyenek a tanmûhelyek?
péntlehúzós az igaz

Mitol van az, hogy mikor a baratnommel együtt vagyok, akkor ugy csinal (olyan hangot ad ki) mintha fajna neki?

De mikor megkerdezem h faj e neki akkor azt mondja h nem...miert akkor?

Legjobb válasz: Lehet h õ így mutatja ki h tetszik neki a dolog. Kérdezd meg tõle inkább azt h élvezi-e!

Lehet h õ így mutatja ki h tetszik neki a dolog. Kérdezd meg tõle inkább azt h élvezi-e!
jaj de utálom mikor igazságtalanul pontoznak le....
Ezt én se értem h miért pontoztak le... :/ Pedig én is v.mi ilyesmi választ írtam volna le XD
minden nõ máshogy élvez, õ igy van aki meg se mukkan. örülj neki h jelez.
Néha én is sikongatok egy pár olyat h a barátom megijed...:D nyugi...ez olyan mint amikor már annyira meleg vizet engedsz hogy szinte jegesnek érzed:DAnnyira jó hogy már fáj:D
én is szoktam olyan hangokat kiadni...fõleg amikor kicsit erõsebben csinálja a párom. az tényleg olyan jó hogy már szinte fáj. ne izgasd magad emiatt, gondolom ha tényleg fájna neki akkor szólna.

Miért van az, hogy amikor a barátnőmmel együtt maszturbáltunk akkor ő elélvezett és akkor akkorát sikított hogy szétszakadt a dobhártyám majd később én is elélveztem és én nem is éreztem szinte és nem is sikítottam?

én csaj vagyok a barátn?mmel csak kipróbáltuk hogy milyen ha együtt csináljuk természetesen nem egymásnak csináltuk hanem magunknak és nem is nyúltunk egymáshoz

Legjobb válasz: Igen nekem is furcsa Spriccelös orgazmusnál semmit sem érezni...

Igen nekem is furcsa Spriccelös orgazmusnál semmit sem érezni...
Ha pasi csinálja neked, biztos jobb lesz!
Az orgazmus legfõbb része az agyban dõl el, az érzelmek a beleélés és a tudat. Barátnõdnek ez jobban megy és valószínû jobban izgatja a szitu. Ennek ellenére nem hiszem, hogy egy G-foltos orgazmust semmilyennek éreznél mert az fizikai képtelenség. Ebbõl pedig következik, hogy kamuzol itt össze-vissza.
Ha semmit sem érzel, akkor honnan veszed, hogy elélveztél ?
Édesek lehettetek úgy együtt:D Ne izgulj, nem mindegyik orgazmus egyforma. Fogsz te még olyat is élvezni, hogy úgy kell majd lefogni:) Ha már most spriccelõs orgazmusod van... Amúgy hány évesek vagytok?
tyûû az komoly!Szerrintem próbáljátok meg egymásnak is.....tutti jó lesz.Vagy egy pasival
Húha...ha valaki hozzáértõ nyúl hozzád, ájulás-szerû orgazmusaid lesznek ;) Szóval hajrá!
Miért, miért?? Milyen egyszerû is lenne a világ, ha mindenkinek egyforma lenne az orgazmusa....
A kérdező hozzászólása: onnan hogy "spriccelõs" orgazmusom volt
A kérdező hozzászólása: De nekem nagyon baj hogy úgy élvezek el hogy semmit sem érzek.
annyira nem furcsa, mert én is így vagyok vele. Orgazmusom van, csak épp nem érzem. Szóval nincs ezzel egyedül. 7 éve vagyok a párommal. 2 gyerekes anyuka.
elfelejtettem, hogy a dokim( nõ) is mondta, hogy van ilyen, nem is kevés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!