Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel 9 (43 db)

Mit csináljak ha a barátnőm 9 év után nem akar lefeküdni velem?

A barátn?m 25 én 27 éves vagyok, a barátn?mmel 9 éve vagyunk együtt, együtt is élünk 4 éve, de még mindig nem akar lefeküdni velem, azt mondta csak a házasság után hajlandó szerelmeskedni. Hogy lehetne megtörni, hogy mégis lefeküdjön most is? Ne írj olyat, hogy vegyem el, mert most nem lehet, és ezt ? is megérti. nagyon keveset keresünk.

Legjobb válasz: együtt éltek és egymás elött elégititek ki magatokat, vagy elbújtok a fürdöbe? mert nem hiszem hogy egy egészséges nö vagy férfi ebben a korban kibírja sexnélkül éveken keresztül. attól hogy nagyon keveset kerestek még elvehted, pláne hogy egyháztartásban laktok. biztos lehetsz benne ahogy te is kivered a fürdökádban úgy a barátnöd is masztizik fürés közben vagy mikor te nem vagy otthon. èn ilyen kapcsolatban nem élnék, ha ragaszkodik is a házaság elött nincs sex akkor ha tényleg szeretem 1-2 év után elvenném, ha nem akarja akkor maradjon öreglány, de összeköltözés no sex no házaság nem egészséges, akkor semmi nincs a kapcsolatotokban, nincs hév, nincs forró szerelem .

együtt éltek és egymás elött elégititek ki magatokat, vagy elbújtok a fürdöbe? mert nem hiszem hogy egy egészséges nö vagy férfi ebben a korban kibírja sexnélkül éveken keresztül. attól hogy nagyon keveset kerestek még elvehted, pláne hogy egyháztartásban laktok. biztos lehetsz benne ahogy te is kivered a fürdökádban úgy a barátnöd is masztizik fürés közben vagy mikor te nem vagy otthon. èn ilyen kapcsolatban nem élnék, ha ragaszkodik is a házaság elött nincs sex akkor ha tényleg szeretem 1-2 év után elvenném, ha nem akarja akkor maradjon öreglány, de összeköltözés no sex no házaság nem egészséges, akkor semmi nincs a kapcsolatotokban, nincs hév, nincs forró szerelem .
Ha meg akarod törni, régen rossz. Ne akarj vele a lelkiismerete ellen tétetni semmit! Rád haragudna utána, mérgezné a szexet is. Miért nem lehet nagy felhajtás, saját lakás és nemtudommik nélkül összeházasodni? A fogamzásgátló házasfelek közt is hatásos. Én nem látok más megoldást: csináljatok egy szerény esküvõt akár két tanúval, azzal az egymás iránti hûségeteket fejezitek ki, nem kötelez ezentúl semmi másra. Szerintem nagyobb gáz házasság nélkül együtt hálni, mint lakás nélkül összeházasodni. A barátnõdet 100%-osan megértem.
jesszus, 9évig bírtad úgy, h nem csaltad meg??? De ha 9évig nem hiányzott, akkor most miért?
9 éve együtt vagytok, és még nem feküdtetek le soha? ez már gáz... nem is értem mit kerestek egymás mellett. egy egészséges férfinak és nõnek szüksége van sexre. és egy 25 éves bõ már azt hiszem lelkileg is készen áll rá
17.36: természetesen a továbbra két "b"-vel írandó!
ns erz egy tuti módszer a biztos válásra rövid idõn belül :)
Következetes, kemény csajról lehet szó, akit én teljesen megértek. Nyilván volt /van/ köztetek egy erre vonatkozó megállapodás. Akkor most miért akarod felrúgni. Õ így látja jónak továbra is és lehet, hogy igaza is van. Várdd ki szépen az esküvõt, ahogy megbeszéltétek.
jézussss és nem pofoztad még fel párszor ?? figyi sok csajnak kell ám a kemény férfikéz ...
Lehet az elején úgy gondolta hogy csak az esküvõ után, aztán közben elvesztette mással és nem meri megmondani Neked, hogy már nem szûz, ezért halogatja.
Szintén az esküvõ utáni szex híve vagyok, ha ez baj, engem is le lehet pontozni, nem érdekel a pontozósdi :D Írtak itt olyat, hogy mi lesz, ha az esküvõ után kiderül, hogy nem jó vele a szex. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha valaki számára csak az elsõ együttlétkor derül ki, milyen a párja az ágyban, az elég gáz. Meg lehet tudni sok egyéb testi és/vagy nyelvi jelbõl is, hogy éppen vad vagy szelíd, gyors vagy lassú, türelmes vagy türelmetlen. A legegyszerûbb módja, ha beszélgettek a szexualitásról, a saját igényeit mindenki ismeri, azért van a maszturbáció, hogy megismerkedj a saját nemi vágyaiddal. De a Kérdezõ ezt nyilván tudja, hiszen ilyen párkapcsolatban él 9 éve. A másik pedig, hogy ha valaki 9 év alatt egyszer sem fekszik le a barátjával, az nem jelenti azt, hogy nem is kívánja, csak épp uralkodik a nemi ösztönein, mert ugyebár emberi lényként erre is képesek vagyunk, ha akarjuk. Az állatok erre képtelenek, ezért gondolkodás nélkül bárhol, bármikor ösztönösen nekiesnek. Kedves Kérdezõ, én azt mondom, hogy ha a barátnõd 9 éven keresztül meg tudta tartani az "ajándékát", akkor részedrõl elég nagy udvariatlanság lenne, ha megpróbálnád elcsábítani, bár valószínûleg csak azt érnéd el vele, hogy elõbb-utóbb kiszeretne belõled, mert aki ennyire komolyan gondolja ezt az egészet, az úgyse adja meg magát ilyen könnyen. Ha 9 évet vártál, akkor képes leszel kivárni azt a legrosszabb esetben 1-2 évet, ami hátra van még a nagy napig. A helyedben tisztelném és becsülném ezt a lányt, akinek ennyire sokat jelent az "ajándék", hogy 9 éven keresztül nem esett kísértésbe, nem kezdte el "bontogatni". Nem hittem volna, hogy vannak még ilyenek, de nagyon örülök neki. Kívánom, hogy te is tudj uralkodni az ösztöneiden, és ne menjen emiatt tönkre a kapcsolatotok! Arra a bizonyos éjszakára pedig sok örömet és sok feledhetetlen élményt kívánok!
igen az esküvõ utáni szex egy "fantasztikus" találmány, aztán ha az elsõ alkalommal rájönnek mindketten, hogy borzalmas együtt, akkor van a pofára esés, összeházasodtatok aztán másnap lehet is beadni a válást, . Nem hiszem el egyébként hogy manapság amikor a 15 évesek nagy része is aktív nemi életet él, akkor vannak még ilyen emberek .... ki van zárva vagy ha igen, akkor ott valami nagy agybaj van !!
Ha nem illenének össze, arra nem az elsõ alkalommal fognak rájönni, mert akkor még mindketten kezdõk, nem is tudják, milyennek kéne lennie :D De ez amúgy is hülyeség, hogy nem illenek össze, ha két embernek ennyre hasolnó a felfogása a szexrõl és még ráadásul szeretik is egymást, akkor menni fog nekik. Úgyhogy szerintem a kérdezõnek el kéne hagynia a barátnõjét, mert a kérdésbõl azt látom, hogy õt marhára nem érdekli ez a szüzesség-dolog, a lányt viszont nagyon, úgyhogy nem igazán passzolnak össze, kár hogy erre a kérdezõ 9 év után jött rá!
lehet h vallási okokból nem akar lefeküdni veled.a 10parancsolatban pl bennt van h házasság után "lehet" csak sexelni.
12:10, a Tízparancsolatban annyi szerepel, hogy ne paráználkodj, szó sincs arról, hogy esküvõ elõtt tilos szexelni.
Szerintem a barátnõd egy kicsit önzõ. Oké, én megértem, hogy van ilyen, hogy valaki ki birja az esküvöig... (bár én azt vallom hogyha ugy igazán, szenvedélyesen szeretne, nem bírná...) De az, hogy neki nem is jó akármilyen esküvö, inkább huzza az agyad még 4 évig, hogy a tökéletesre megálmododtt álomfelhajtás közepette mehessen férjhez...hát, valami itt nincs rendben nekem. Ne is haragudj, de valahogy nekem az egészböl az jött le, hogy a barátnõd nem nagyon foglalkozik veled... Ennek ellenére eztmondom, ha 9 évet rápazaroltál már, ne hagyd el ahogy sokan mondják...kérdezz rá erre a kicsiesküvö dologra, és ha semmiképpsem, meg amugysem adja be a derekát, akkor lépj le sürgösen, mert ennek a nõnek te nem vagy igazán fontos...
Két dolog jutott eszembe: 1: frigid a csaj, mert éveken keresztül lefeküdni valaki mellé, akit szeret és nem megkívánni, beteg dolog.Ha 9 éve együtt vagytok, akkor mit számít már az a papír. Fõleg ha az együttéléssel nem volt gondja. Az már majdnem házasság. És iszonyat mocsok dolog tõle, hogy minden este odafekszik melléd, de nem érdekli, hogy te szeretkeznél. (Mert egy egészséges férfi igenis vágyik rá, meg persze egy egészséges nõ is) 2: A csaj nem szeret. Fekszetek egymás mellett, mint a BARÁTOK. Egy kapcsolat, amiben van szeretet, de hiányzik a vágy, az csak barátság. De a szerelemben vágy is van. Szerintem hagyd el, mert végtelenül önzõ, ostoba és korlátolt. Emellett még nem is szeret téged, mert akkor tiszteletben tartaná a te igényeidet, és nem csak elvárná, hogy te tartsd tiszteletben, hogy neki semmi szexuális igénye. Vagy vidd orvoshoz, mert komoly betegsége van, amit nem fog az esküvõ elmulasztani. Ha valakiben nincs vágy, akkor azt az esküvõ sem hozza meg.
Kilenc éve balek vagy és a barátnõdnek tutira frigid. Ha pár hónapról lenne szó, vagy max egy évrõl, hogy valaki elvbõl, vagy vallási okokból nem akar szexet házasság elõtt, az még elfogadható. Na de kilenc évig? Ez már nagyon durva, itt valami qurva nagy gubanc van a csajjal. De Te sem vagy százas, mert egészséges férfinek fontos a szex és egy egészséges nõnek is. Én egy év után rákérdeztem volna, hogy akkor most mi a helyzet és ha tovább halogatta volna a dolgot, akkor már régesrég élnék boldogan olyan nõvel, akinek nem csak albérlõnek kellenék. Szerintem nyugodtan várj tovább, ha gondolod, megérdemlitek egymást.
jav: barátnõdnek=barátnõd
2. megoldás van. 1. Elveszed. Vmi fapados esküvõvel, amit megengedhetsz magadnak: igen-igen, puszi-puszi csõ... Vagy. 2. Eléállsz, bevallod, hogy már nem bírod így tovább, szexelni akarsz MOST. Ha igent mond oké, ha nemet akkor elhajtod a sunyiba. És még csak nem is a csajt fogod sajnálni, hanem a 9 legszebb éved, amit elvesztegettél, mert puha p.cs vagy. Csak ezek a lehetõségek vannak + szenvedhetsz tovább is...
Szerintem hagyd el. Nem azért, mert nem akar lefeküdni veled, hanem mert nem illetek össze. Neki olyan pasi kéne, akinek hasonló felfogása van és tud várni az eslüvõig, és tiszteletben tartja hogy a lány nem akar addig szexelni, nem pedig olyan aki azon filózik hogy hogy vegye rá mégis a szexre. Neked meg olyan lány kell, akit nem kell gyõzködni meg rábeszélni, hanem boldogan lefekszik veled esküvõ nélkül is.
na megpofoztad már ??? mi az eredmény ??
Mikor mondta meg neked, hogy csak az esküvõ után fog lefeküdni veled? Én is csak az esküvõ után fogom elveszteni(utolsónak annyit, hogy aki ezt komolyan gondolja, az igenis kibírja szexnélkül ilyen hosszú ideig is, nem kell rögtön ráfogni, hogy megcsalja a párját), le is szoktak érte pontozni, most is nyugodtan pontozzatok le, ha nem tetszik :) Szóval a párkapcsolat legelején én ezt mindig elmondtam, és ha a fiú nem fogadta el, hagytuk az egészet, mert én ebbõl nem engedek semmilyen körülmények között. Gondolom a te barátnõd se tegnap közölte ezt veled, ha pedig akkor elfogadtad, hogy neki ilyen az értékrendje, akkor két lehetõséged van, vagy kivárod az esküvõt, vagy elhagyod a lányt, de ha igazán szereted, akkor az elsõ változatot választod. Nehogy már azért hagyd el 9 év után, mert felállt a férfiasságod...
A kérdező hozzászólása: azért mert voltam egyedül tegnap egy esküvõn amire nem tudott eljönni a párom mert dolgoznia kelett. és egy csaj akit nem ismertem odajött és nagyon felizgatott és alig bírtam magammal. de aztán sikerült vissza utasítanom.
A kérdező hozzászólása: de sokszor mondogatja aztis hogy jobb ez így, hogy nem házasodunk még össze, mert fiatalok vagyunk, és nem akarja elkötelezni még magát. és õ mindig arról álmodozott, hogy egy csodálatos templomi esküvõnk lesz, gyönyörû fehér ruhában meg minden ami megfizethetetlen :S
úristen :S 9éve és még nem feküdtetek le???:S:S én már rég otthagytam volna :S nemtom h te h bírod..
most miért kötsz vele?
Nem vagyok már fiatal, de nem értem teljesen a szitut.Azt értem, hogy a barátnõd nem akar lefeküdni veled házasságkötés elõtt, van ilyen felfogás.Ha viszont együtt éltek 4 éve, akkor csak az anyagiakon osztoztok meg?Ha igen, akkor akár össze is házasodhatnátok.Nem kell lakodalmat tartani, ami felesleges pénzkiadás.Ha most megtudtok élni a jövedelmetekbõl, akkor a házasság után is megélnétek.Csak gyereket nem kellene még vállalnotok. A helyedben azért elgondolkoznék néhány dolgon! A kapcsolatotok kezdetén és az összeköltözéskor is megmondta ezt neked? Ha igen , te elfogadtad és egyetértettél vele?Milyen indokot hozott fel erre ?Ha azért ragaszkodik a házassághoz, mert a vallási felfogása ilyen, Te mennyire vagy híve annak a vallásnak?Ez hosszú távon a házasság után is komoly problémákat okozhat?Lehet, hogy csak mindenáron férjhez akar menni?Az is lehet, hogy egyszerûen frigid, vannak ilyen emberek.Ez pedig szintén nem jó egy házasságban.Nem vagyok híve a mai szabados erkölcsöknek, az én idõmben még nem fekhetett le egy lány a võlegényével sem.Ennek ellenére természetesnek találom, hogy egy komoly kapcsolatban, ahol szeretik egymást, együttélnek már a házasság elõtt is.Úgy vélem , hogy valami komoly probléma lehet a barátnõddel, és a kapcsolatotok jövõjével.Komolyan elkellene beszélgetnetek, és ha továbbra is ilyen makacsul ragaszkodik az álláspontjához, kilépni a kapcsolatból.A megtörés nem vezetne semmi jóra.Még fiatal vagy, találhatsz magadnak minden szempontból megfelelõ párt.
Na ez az amit én nem hiszek el.
A kérdező hozzászólása: nem tudom igazából. az anyukája is ilyen, hogy csak 3 év után mutathatott be neki meg ilyenek. de a barátnõm télleg tartja azt, hogy szép templomi esküvõt akar. errõl álmodozott mióta összejöttünk. az elején ezt nem mondta, mindig arra hivatkozott, hogy ez még korai. és aztán mondta, hogy esküvõig inkább ne. én nem akartam veszekedni vele, mert félek, hogy elveszítem, és nagyon szeretjük egymást, harmonikus romantikus kapcsolatban élünk.
Fuh, én nem tudom, hogy kamu-e vagy sem a kérdés, de, ha még igaz lenne, akkor ott bajok vannak, legfõképp nálad. Élõszõr is nem tudom, hogy 9 év alatt, hogyhogy nem kívánt meg egyszer sem. Olyan nincs. Nem szeretnék vészmadár lenni, de szerintem a helyedben én rá néznék a barátnõdre, mert szerintem más dugja (ahogy olvastam nagyon úgy tûnik, hogy ez az esküvõs duma csak lerázás) , ha esetleg mégsem, akkor beteg. Mindezt magadnak köszönheted, most 9 éved elpazaroltad a barátnõdre (nem mellesleg, pont azt a 9 évet, ahol a legaktívabb vagy).
Mi van akkor, ha majd összeházasodtok, a hölgy beadja a derekát, te örülsz magadnak, hogy végre megtört a jég és a lány az elsõ alkalom után azt mondja, hogy ezt többet nem akarja? Akkor már házas leszel és onnantól kezdve már nem olyan egyszerû... Én nem vagyok túl tapasztalt, de szerintem komolyan el kellene beszélgetnetek!
Ja, és ha õ is annyira szeret téged, akkor neki is kéne engedni egy kicsit, nem?
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor mindkettõtökkel baj van. Egészséges fiatalok nem önmegtartóztatnak 9 évig. És mi van ha a házasság után derül ki, hogy nem illetek össze az ágyban? Akkor gyors válás, vagy pedig szex nélkül élitek tovább az életeteket és max gyereknemzés céljából lesztek együtt? Szóval itt szar van a palacsintában. Vagy nem õszinte valami ebben a történetben, vagy pedig Veletek van komoly probléma.
Huuuuuu!Csupa nagybetuvel irom:A BARATNODET VKI MAS SZERETGETI HELYETTED!!!Ennyi idos korban sex nelkul elni pedig a ferfi ott van keznel...?Vmi nagyon gyanus!!!!
Nem is az a gáz, hogy esküvõig várni akar, sokan vannak így. De 9 évig (és még persze ki tudja meddig) húzni a dolgot, elég gáz. Mert itt már nem az esküvõrõl van szó. Ha úgy lenne, akkor már hozzád ment volna hétországra szóló lakodalom nélkül is. De mi lesz, ha sosem lesz annyi pénzetek, hogy neki csillivilli álomesküvõje legyen? Akkor szépen megöregszetek és meghaltok anélkül, hogy egyszer is lefeküdtetek volna? Egymás mellett alszotok életetek végégig, szeretitek egymást és mégis szex nélkül haltok meg? Lehet, hogy ez roppant romantikus regény alap lenne, de az életben elég nagy hülyeség. Itt arról van szó, hogy a csaj kifogásokat keres: nem megy hozzád, mert a kis esküvõ nem jó, nem fekszik le veled, mert nem volt esküvõ. Kicsit olyan mint az a mese, A nyulacska harangocskája. (Van ennek valami tyúkos változata is, de nem tudom a címét...na abban mire a párja kiszaladozza magát, hogy vizet hozzon, addigra megdöglik a tyúk) Ez jut eszembe rólatok.

Miért fogdossa állandóan a barátnőm 9 éves gyereke a kukiját?

Állandóan ha beszél hozzám, de lehet ha másokhoz is, állandóan a pulykanyomorítóján van a keze, és matatja.

Legjobb válasz: Mert pasi :-)

Mert pasi :-)
Biztos rájössz - egyszer.
A kérdező hozzászólása: :-) Én is elég makacs vagyok, csak nem értem, hogy mi lehet az oka.
Nem tudom, miért csinálja, de nem hagynám, mindenki érdekében. Úgy beszélnék errõl, mintha a fülét fogdosná: megkérdezném, hogy fáj-e, viszket-e, menjünk-e vele orvoshoz. Mondanám, hogy senki nem fogdossa mások elõtt, nehogy kinevessék, vagy kicsúfolják. (lehet, hogy csak otthon csinálja, a suliban nem reszkírozza?) Addig lenne téma, míg tart. Elég makacs vagyok. Meg ugye, a gyerek az gyerek, anyának meg mindig igaza van. :)
A kérdező hozzászólása: Ha ugy teszek, mintha nem venném észre, vagy ha észreveszem, neki tökmindegy. Nem zavarhatja magát.
És ha megkérdezitek, miért fogdossa, mit mond? Ha már ennyiszer elmagyaráztad neki, hogy nem kéne, akkor én lehet, hogy taktikát váltanék, és egy ideig úgy tennék, mintha észre sem venném. Gondolom, hogy baromira idegesít, ha már ennyiszer elmagyaráztad neki, de ha ez hatástalan volt, akkor talán megér egy próbát az, hogy nem veszed észre látszólag...
A kérdező hozzászólása: Igen elettarsak vagyunk, es kb. naponta minimum 3x elregelem neki, egy eve elunk eggyutt, az kb. 1000 db. figyelmeztes. Es semmi latszatja....
Ha a barátnõt úgy érted, hogy egy pár vagytok, akkor esetleg jelezhetnéd neki, hogy pasiként te úgy gondolod, hogy egy 9évest már le kellene szoktatni errõl idegenek elõtt (mondjuk én is így gondolom). És igen, vsz. azért fogdossa, mert jó érzés neki, ilyen egyszerû a magyarázat.
:DDD
Mert õ is tudja, hogy ez jól esik. Viszont a barátnõd elmagyarázhatná a fiának, hogy más elõtt ne fogdossa a kukiját!
Lehet zavarba van
A kérdező hozzászólása: Én is az vagyok...
Csak egy rossz beidegzõdés. Le kéne szoktatni róla. Dícsérd meg, ha nem teszi, cseszd le, ha igen.

A barátnőmmel 9 hónapja vagyunk együtt, már mindketten készen állunk a dologra, de nemtudjuk hogy hol és hogyan kéne?

Én 17 ? 16,és az a baj h a 19éves bátyám és a 3 éves öcsém szinte mindig itthon vannak,nála pedig a nagyanyja lakik:/

Legjobb válasz: Egyikõtöknek sincs saját szobája? Ottalszotok egymásnál egy hétvégén és kész.

Egyikõtöknek sincs saját szobája? Ottalszotok egymásnál egy hétvégén és kész.
a családoddal nem tudod megbeszélni, hogy menjenek el egy estére?
Szerintem, ha elmentek valahova sokkal jobb lenne, mert nem feszengenétek azért, hogy bármikor rátok nyitnak. Pl. ismerõs lakása, vagy egy hétvége együtt valamelyik hotelben...
A kérdező hozzászólása: nemhiszem
Szerintem küld el családot amig ti hancuroztok
hát...ismét egy komoly probléma. szerinted mások nem a saját szobájukban/ahol léehetõség volt rá veszítették el? Legyetek már kreatívok...
szerintem se otthon, eléggé fogtok igy is stresszelni, nem kell még amiatt is hogy mikor nyitnak rátok.de ötletem nincs hogy hol
hotel? ismerõs lakása?
menjetek el kempingezni:D egy sátornál nincs is jobb hely...én már csak tudom XD 16L
aha utánna elélvezett volna
ha a pisilési inger volt az
Szerintem simán lehetett a G-pontja, barátnõmnek is jó mélyen van.Ami nem a méhnyakszáj, ezt onnan tudom, hogy egyszer hirtelen tövig benyomtam neki (kb 17 cm vagyok) és ott éreztem valamit, ami furcsa volt, neki pedig kellemetlen, és utána közölte h az a méhe volt (méhnyakszáj, csak mi angolul beszélünk, mivel õ nem magyar).
a G pont a has feloli oldalon van, tehat kb ugy ered el h ugy teszel mintha a hasfalat akarod "kidomboritani belulrol" az egesz huvely nincs 10 cm ugyh az mar mehnyak lehetett ha valoban olyan melyen benn voltal.
A kérdező hozzászólása: hát most nah...xD de am egy kis segítséget tudnátok akko adni me a has felõli oldal az mindenhol ugyan olyan tapintásra!
de jó annak akinek 9-10cm-s ujja van... amúgy az sztem még elõbb van, hát hol lenne bárkinek 10-cm-s ujja??!!
Szrintem az a méhnyak volt... a gpontot amúgysem lehet érezni, legalább is nekem nem érzõdik...
a G-pont az nem 9-10 cm-re van a hüvelybemenettõl
mekkora ujjad van neked?:D 10 centi..azszép:) szerintem elég az 6nak is 17f
Hát a Gpont az nincs annyira mélyen...nem lehetetlen de a hüvely bemeneteltõl úgy 2-3 centire TAPINTHATÓ, bár ez nem törvényszerû...én mikor az ujjaim feldugtam, egészen, szinte a kezem fejébõl is egy részt, akkor a méhszáj volt érezhetõ...az kettõt nem kéne összekeverni.Amúgy az is kellemes érzéssel töltötte el csak jó technikád kell legyen :-) Még egy mondat.Próbáld ki két ujjal, felváltva izgatni a gpontot...mint mikor járást szimulálsz az ujjaiddal, és néha dugd fel tövig...neked is és a párodnak is nagyon kellemes lesz.Öröm nézni:-)

A barátnömmel 9 hónap járás után szakitotunk. Lehet még valami köztünk? (Bövebben lent)

9 hónap után szakitotunk mert távkapcsolatban éltünk.

Legjobb válasz: válaszok a kérdésedre: 1. igen ki tud szeretni belõled ennyi idõ alatt 2. igen lehettek egy pár ettõl függetlenül, csak újra meg kell hódítanod õt...(persze az õ részérõl is kell hajlandóság a dolog felé)

válaszok a kérdésedre: 1. igen ki tud szeretni belõled ennyi idõ alatt 2. igen lehettek egy pár ettõl függetlenül, csak újra meg kell hódítanod õt...(persze az õ részérõl is kell hajlandóság a dolog felé)
Lehettek még egy pár! Szokjatok hozzá hogy keveset látjátok egymást, és ha találkoztok végre akkor legyen különleges, készülj te is rá. Lepd meg. Vigyél neki valami finomat, ilyenek... De ne hagyjátok ennyibe, ha egyszer szeretitek egymást. Tudjatok várni! Mondd meg neki, hogy szereted, és hogy inkább csak ritkán találkozol vele, mint hogy egyáltalán ne találkozzatok! Küzdjetek egymásért és a kapcsolatotokért! De ne várj ezzel! Ha úgy döntesz, hogy "igen, megpróbálom", akkor siess! Nem azért, mert megcsal vagy elfelejt, hanem azért, hogy tudja, hogy biztos vagy a dolgodban! :-) Beszélgessetek a kapcsolatotokról. És mérlegeld magadban, h hogy tényleg fontosnak tartod- e, és ha igen, akkor kezdjétek el újra rendbehozni ... Hszereted, akkor ne add fel! :-) Szurkolok nektek! :-)
Tudom eltelt már pár nap, de azért válaszolok :D Ezen az oldalon folyton olyanokat olvasok, hogy már ennyi meg annyi ideje szakítottunk, de szeretjük egymást, újra összeakarunk jönni stb. Szóval én látok rá lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: A kérdés kiírása óta annyi változot hogy van barátja. De minden nap beszélünk a kapcsolatunkról meg úgy mindenrõl.Néha mondjuk is egymásnak hogy szeretlek. Probálom vele éreztetni hogy szeretem, de mikor elkezd valamit mesélni a jelenlegi barátjáról akor ideges leszek és olyankor megsértem a beszolásaimmal. De ennek ellenére még mindig felszokot hívni és érdekli mivan velem.

A barátnőmmel már 9 hónapja vagyunk együtt de mostanában nem úgy működik a szex szerintetek ez mitől van? Bővebben leírtam a konkrétumnál.

A barátn?mmel 9 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem ?t:) viszont mostanában egyszer?en a péniszem nem úgy m?ködik ahogyan én azt szeretném az elején is voltak vele problémáim de max 1-2x és utána minden ment tovább a normális kerékvágásban viszont kb. 3-hete gyakrabban fordul el? ez a probléma hogy nem áll fel és már annyira kikészül?k ett?l a dologtól hogy lassan meg?rülök ,pedig mindig kívánom a barátn?m, mégis a péniszem máshogy reagál az egészre és már egyre jobban stresszelem magam ami szintén nem jó. már gondoltam a szexológusra , valami gyógyszere csak hát ahhoz még fiatal vagyok szerintetek ez mit?l lehet el?re is köszönöm a válaszokat:) 24/f

Legjobb válasz: 9 hónap? Akkor nem fér be a gyerektõl. :D

9 hónap? Akkor nem fér be a gyerektõl. :D
A farkad a legjobb barátod és a legnagyobb ellenséged is. EZ egy tény! Minden férfinak ezzel a tudattal kell élni!
1. szervi gond 2. a munkahelyi/magánéleti stressz kihat a szexuális teljesítményedre 3. túlságosan megszoktad a barátnõdet, már nem izgat fel annyira 4. egyéb pszichés problémák mindenekelõtt az 1.-t kell kizárni, tehát én javasolnék egy vizitet a háziorvosnál. de mondjuk, ha mostanában sokkal több a stressz az életedben, akkor meg azért van, ez esetben meg kell tanulnod kezelni a nyomást.
A kérdező hozzászólása: Hát valóban sok a munkahelyi stressz, õt mindig kívánom és még nem tudnám megunni szóval ez kizárva.
Próbálj csökkenteni a stressz helyzeteken. És feljds el a munkát mielött találkozol vele. Szánj rá egy szép napot és talán utánna menni fog.
Valami elõ játék kéne de ha az sem segít akkor tényleg nem vonzó neked.
A kérdező hozzászólása: az elõjátékkal nincs semmi probléma:)

Valentin napra rózsán gondolkodtam a barátnőmnek, de nem tudom hogyan legyen.8 igazi és 1 mű, vagy 9 igazi és 1 mű?

Legjobb válasz: Ha azzal adod át, hogy: "Addig szeretlek amíg az utolsó rózsa el nem hervad.", na AZ mû. Amúgy pedig nem mindegy?

Ha azzal adod át, hogy: "Addig szeretlek amíg az utolsó rózsa el nem hervad.", na AZ mû. Amúgy pedig nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: Az lenne a szöveg, de nem tudom hogyan jobb adni...
NE ezt NE mondd. Az ígéretek a legszörnyûbbek. Majd egy idõ után elváltok és csak az fog visszhangzani a lány fejében hogy "dehát azt ígérte hogy...." Sose ígérj ilyet. Ezer más dolgot lehet mondani, de a jövõbeli éned helyett hogy ígérhetsz meg ilyet?
A kérdező hozzászólása: Nem ismersz, és a barátnõm se! Nálunk lehet örökké, nem úgy mint a mai fiataloknál...
Szia, nem akarlak megbántani, de szerintem se a legtalálóbb ötlet ezt már elõtted eljátszották! Lepd meg vmi eredetivel :) szív alak mécsesekbõl rózsák, rajz...szív torta vmi aranyos :) És persze benne lehet (legyen), hogy a ti kapcsotok örökké tart, de ne ezzel. Ez olyan klisé :( Remélem nem bántottalak meg. De ez a személyes vélemyényem. Mi 2 éve vagyunk együtt, és abszolute nem örülnék neki, ha ezt kapnám :(

Ha a barátnőm azt kéri 9 hónap után hogy ne csak szerelmesek legyünk hanem egyben barátok is az nem jelenthet rosszat igaz?

Legjobb válasz: Hát arra gondol,hogy ne csak szex legyen hanem legyetek barátok tudjatok szabadon beszélgetni,járkáljatok el erre arra.Legalább is elõzõ barátnõmnél ezt takarta.

Hát arra gondol, hogy ne csak szex legyen hanem legyetek barátok tudjatok szabadon beszélgetni, járkáljatok el erre arra.Legalább is elõzõ barátnõmnél ezt takarta.
Váó... Ti így visszafelé haladtok? Én elõször mindig barát, majd a szerelme leszek.
:) szerintem ez kicsit sem jelent rosszat, sõt :) jót!
Csernus szerint a legjobb barátod a párod kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)

Yasminelle fogamzásgátló (3 hónapnyi) adagja most fogyott el, viszont az utolsó darabot este 9 helyett, reggel 8 körül vette be a barátnőm, ma kellene megjönnie Neki, de még semmi jele, aggódjak?

C vitamint is szedett a hónapban, viszont arról azt olvastam, hogy nem befolyásolja a gyógyszer teljesítőképességét. Utolsó bogyó bevétele után nem volt semmi sex. :\

Legjobb válasz: még csak dél van,vagyis csak 12 óra múlva kell parázni ezen

még csak dél van, vagyis csak 12 óra múlva kell parázni ezen
akkor lehet hogy a C-vitamintól esett teherbe
A kérdező hozzászólása: úgy van, hogy dec31 estén fogyott volna el, de jan 1-én vette be reggel. rá pár nappal szokott megjönni, mindig csütörtökön. azért vagyok most kicsit parás :\
Nemgáz, a harmadik hét amúgy se necces, inkább a második. Délután meg fog jönni :)
A kérdező hozzászólása: Remélem :)
A kérdező hozzászólása: minden rendben van :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!