Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmmel éjszaka (35 db)

A nyár utolsó szabad 7 végéje a barátnőmmel. Éjszakai fürdőbe vigyem, vagy moziba a Ted. C filmet nézzük meg?

Mindkett? nagyon ígéretes program sztem..és sajna csak az egyikre van pénzem.

Legjobb válasz: Fürdõ. Egyébként meg: KUSSOLJ MÉG NYÁR VAN!! (bocs ezt muszáj volt...)

Fürdõ. Egyébként meg: KUSSOLJ MÉG NYÁR VAN!! (bocs ezt muszáj volt...)
a fürdõ romantikusabb, de a Ted nagyon jó film :D a lány stílusától függõen dönts te.
fürdõbe, ott romantikusabb és mint írta egy válaszoló, a filmet otthon is megtudjátok nézni:) amúgy én pont ma néztem meg a moziban és k*rva nagy :D
A kérdező hozzászólása: nyugi ember... egy szóval sem mondtam hogy vége van.
Ha rám hallgatsz, akkor az éjszakai fürdõ... Lehet romantikus is a fürdõzés így, de lehet még ennél több is :)
Ted, utána a fürdõ:)
3as vagyok véletlen kétszer irtam le hogy otthon is megtudjátok nézni :D
vidd el fürdõbe. a Ted-et pedig otthon is megtudjátok nézni. fent van a mozicsillag"pont"com-on magyarul elég jó minõségben :) azt pedig otthon megtudjátok nézni :) :)
A kérdező hozzászólása: tudom, épp ezért vagyok ekkora kételyben...:D
Fürdõbe:)

Hogyan lehet átszoktatni a hörcsögöt (aranyhörcsög) arra hogy éjszaka aludjon és nappal legyen ébren? A barátnőm azt javasolta h takarjam le de ha megeszi a takarót (ketrece van) akkor meghal! És még nagyon félős! Hogyan szoktathatom magamhoz?

Legjobb válasz: Nem lehet átszoktatni arra h este aludjon. Mivel rágcsáló így részben éjszakai állat is. Kedveskedésrõl annyit h ne tegyél hírtelen mozdulatokat.^^ az ujjad hagyd h meg szaglássza. (: meg simogasd a fejét. saját tapasztalat. :P 16/F puszi.

Nem lehet átszoktatni arra h este aludjon. Mivel rágcsáló így részben éjszakai állat is. Kedveskedésrõl annyit h ne tegyél hírtelen mozdulatokat.^^ az ujjad hagyd h meg szaglássza. (: meg simogasd a fejét. saját tapasztalat. :P 16/F puszi.
A kérdező hozzászólása: köszi!:) azaz egy baj van ha hozzáérek akkor máris elmenekül. De ha óvatosabban nem hirtelen mozdulatokkal nyúlok be akkor nem fog elmenekülni?Remélem...köszi a segítséget!
Hát ha menekül akk fog 1 kis cikk almátv répát és azzal közelíts. :P
A kérdező hozzászólása: OKOK már megpróbáltam:P de azér köszi:) bár még azért úgyis fél! Van még más ötletetek? am köszi h írtok
Nem lehet rászoktatni az esti alvásra, éjszakai állat.Nehogy rárakj szegényre egy takarót!Ha azt szeretnéd, hogy kezes legyen, akkor már kiskorától kezdve ki kell venni, és járatni a kezedben, de ha még attól is fél, hogy hozzád érjen, akkor próbáld megszoktatni vele a kezedet.:) Eleinte szinte biztos, hogy megharap ha kiveszed:D, ezt saját magamon tapasztaltam.De amint megszokik nem harap, és 'azt csinálsz vele amit akarsz'.
A kérdező hozzászólása: köszi!!!sokat segítettél!:P

Mit tegyek, hogy a barátnőm jól aludjon, vagy legalább végig aludja az éjszakát?

A barátn?mmel nem régóta alszom együtt. El?re elmondta, hogy rosszul alszik. De amit láttam, az nekem durva volt. Forgolódik rúgkapál, és nyöszörög. Néha beszél is, de csak annyit, hogy ne meg ilyenek.Néha fel ijed a szeme is nyitva van, de vissza alszik. Nem meséli el, mit álmodik de látom az arcán, hogy fél. Ha hozzám bújik, akkor kapaszkodik belém.Hogyan tudnék segíteni neki?

Legjobb válasz: Egy idõben én is nagyon rosszul aludtam, stresszes voltam, valahogy a tudatalattimra is olyan szinten kihatottak ezek, hogy álmodni is a problémáimmal álmodtam, forgolódtam, nem pihentem ki magam, ettõl csak még stresszesebb lettem. Ez egy ördögi körforgás. Akkor sem biztos hogy tudnál neki segíteni, ha tudnád mi van a háttérben, de azért jó lenne ha megnyílna valakinek. Ha rosszul alszik öleld át, vagy simogasd meg hátha megnyugszik. Amúgy ami engem átsegített ezen az idõszakon az az volt hogy kaptam a barátomtól egy mikrós macit. Be kell tenni mikróba és akkor pár órán keresztül meleg, plusz árasztja magából a levendula illatot. Elég tömény, mindig hamar bekábultam tõle :) Fontos lenne azt is tudni, hogy csak a saját ágyában vagy az övében is, illetve hogy tudatában van e annak, hogy mit csinál éjszaka. Ha kipiheni magát ettõl függetlenül akkor egyszerûen csak ilyen... ha nem, akkor érdemes foglalkozni vele. Beszélgess errõl vele.

Egy idõben én is nagyon rosszul aludtam, stresszes voltam, valahogy a tudatalattimra is olyan szinten kihatottak ezek, hogy álmodni is a problémáimmal álmodtam, forgolódtam, nem pihentem ki magam, ettõl csak még stresszesebb lettem. Ez egy ördögi körforgás. Akkor sem biztos hogy tudnál neki segíteni, ha tudnád mi van a háttérben, de azért jó lenne ha megnyílna valakinek. Ha rosszul alszik öleld át, vagy simogasd meg hátha megnyugszik. Amúgy ami engem átsegített ezen az idõszakon az az volt hogy kaptam a barátomtól egy mikrós macit. Be kell tenni mikróba és akkor pár órán keresztül meleg, plusz árasztja magából a levendula illatot. Elég tömény, mindig hamar bekábultam tõle :) Fontos lenne azt is tudni, hogy csak a saját ágyában vagy az övében is, illetve hogy tudatában van e annak, hogy mit csinál éjszaka. Ha kipiheni magát ettõl függetlenül akkor egyszerûen csak ilyen... ha nem, akkor érdemes foglalkozni vele. Beszélgess errõl vele.
Itt valami komoly trauma lehet a háttérben, a leírás alapján... vagy nem? Nem akar errõl beszélni? Ilyen nincs ok nélkül!
Hát ha nem mondja el, mi a baj, akkor nehezen!Tutira van valami a háttérben.Ha végképp hallgat, megkínálhatod lefekvés elõtt citromfû-vagy levendulateával:segíthet.
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy rosszul alszik, a levendulás dolog ki lõve mert allergiás rá.
A kérdező hozzászólása: Valami biztos van, mert a családjával nem találkoztam még, de senki sem ismeri õket a baráti körbõl. Nem tudom, hogy kérdezzek rá, de az utóbbi idõben egyre rosszabb.
A kérdező hozzászólása: A családjával nem tartja a kapcsolatot. Nem mondott különösebbet, de az anyjával még a szomszédok sem beszélnek.
A kérdező hozzászólása: Adjatok valami tanácsot, mert egyre rosszabban alszik. tegnap ötször riadt fel.
:S látom régi a kérdés, ha olvasod még, leírnád, mi történik?:/
Jó katona vérben is harcol.
Ebbõl vérfürdõ lesz...
Ne legyé má finnyás. Egy kis vértõl semmi bajod nem lesz. Hajrá!!
Akkor nincs más választás, mint megismerni jobban egymást testét és hogy mit szeret. Találjátok fel magatokat, nem minden a szex körül forog (jobb esetben)
ha nem akarja, akkor úgy se fogod tudni rávenni. törõdj bele, hogy most két napig másként fogjátok jól érezni magatokat. kirándultok, fürdötök (tampon ez esetben hasznos megoldás) napoztok esetleg esténként leszop
szereti jack sparrow-t? egy igazi kalóz a vöröst tengert is megjárta!
Lassú vagy Batman. 3# voltam.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm nem akarja :SSS hogyan vegyem rá ??
a harcos vérben is harcol:DD
Itasd le

Nagyon beteges az h kiakadok azon h a baratnom mikor meg en nem voltam neki lefekudt olyannal egy ejszakara akit nem isismert?

20 eve fiu vagyok. Bnom 19. 1 honapja vagyunk egyutt es mondta h volt egyszer olyan h [email protected] kedve volt es egy fiu megvigasztalta es tobb is volt mint vigasztalas. Na ezen en annyira kiakadtam h majdnem lekuvaztam es majdnem szakitottam vele. Engem ezek nagyon erzekenyen erintenek.

Legjobb válasz: Alkat kérdése... De jobb témátok nincs?

Alkat kérdése... De jobb témátok nincs?
Értem, hogy érzékenyen érintenek, én a párom egy szem exének szóba kerülésekor is már kicsit feszkóba vagyok, de elsõsorban azért, mert én szívok annak a hülyeségei miatt. Neked is jogodban áll kicsit felzaklatva lenned, de semmi kifogásod nem lehet amiatt, hogy elõtted is szexelt azzal, akivel akart. Ha nem tudod ezt levetkõzni, nem neked való ez a lány.
De hát kit érdekel? Neked az a bajod inkább, hogy szûz vagy és fosol, hogy leégsz a csaj elõtt, aki már kefélt.
A szûz csajjal meg az a baj, hogy nem nõ vissza a szûzhártya az elsõ aktus után. Tehát utána már elvileg bárkivel lefekhet a csaj, nem lesz ellenõrizhetõ. Ez ám a nagy dilemma.
Vagy keress szûz csajt.
Ha nem voltatok még együtt, akkor nem kérheted számon, meg nem is értem miért kell ezen parádézni.
Miért is van igazad? Mert õelõtte is élt nemi életet, amikor még nem is ismerte? Nem értem. Kedves kérdezõ, talán költözz egy arab országban, és keress magadnak egy lefátyolozott 16 éves lányt, akit megkérhetsz a szüleitõl feleségül. Õ még valószínûleg szûz lesz. Bár akkor neked is kell egy-két áldozatot hozni, pl. felvenni a vallásukat. ja, nõsülni nem akarsz, csak d.ugni? Hát, ez ciki, barátom.
Jaaa hogy akkor meg nem volt..xD En kerek elnezestt.. bar kedves 21:58 még igy is igazam van :D
Szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Egyértelmû, hogy kiakadsz. Kedves 21:58.. Ha egy pasi lep felre, akkor a csaj kiborul, felteve, ha erdekli(ha nem, akkor hááát..:S)... Ha egy csaj lep felre, akkor mint latod, a pasi is kiborul.. Akkor hol itt a gond?
Egyénfüggõ, van akit zavar, mást meg nem. De ha valakinek nem tudod elfogadni a múltját, nem biztos, hogy van közös jövõtök. Az biztos, hogy ha a párom valamelyik múltbéli hülyeségemen, hibámon, vagy bármin ami a múltban történt velem ennyire kiakadt volna, erõsen gondolkodóba estem volna, hogy fenntartsam-e továbbra is a kapcsolatot.
Én nem járnék veled. Igen, ez beteges. Bezzeg a férfiak lefekhetnek fûvel-fával, de ha egy nõnek vannak vágyai, akkor az már k.urva? Elõnybe helyeznéd Magyarországon is a nõi körülmetélést?
''20 eve fiu vagyok'' elotte lany voltal?
Lelki beállítottság, van akit ez zavar, van akit nem. Ha érzékenyen érint téged az, hogy hogyan mikor kefélt elõzõleg, akkor minek beszéltek róla?
A kérdező hozzászólása: M az h alkat kerdese ?
De miért állna jogában megsértõdni ez miatt? A nõje múltja az a csaj dolga, nem a kérdezõé. Én szörnyû dolgokat tettem a múltban, mégsincs hatással a jelenemre.
Lehet, persze, csak fürödjön meg, mert úgy nem valami gusztusos.
ezt most komolyan kérdezed???? menstruáció közben is lehet szexelni, nem lesz terhes!
A kérdező hozzászólása: hát én is úgy gondoltam meg õ is h megfürdik
Úgy nyugodtan, de VÉDEKEZNI akkor is KELL! Különben jön az újabb kérdés, tudod: "Lehet terhes a barátnõm, ha..." És igen, bármikor lehet terhes! :-)
Menstruáció elõtt és után illetve a menstruáció alatt, nem lehet terhes a csaj de persze lehet csinálni még menstruálás közben is csak az már kicsit undorító, gusztus kell hozzá :D
biztos vele álmodsz miközbe...
kanfaszt kaptál.
álmodban szexelsz, van ilyen betegség :D
Ilyet az én párom is szokott. Álmában odabújik, össze puszil, simogat, aztán durmol tovább. Reggel mikor kérdezem mit álmodott, mindig kuncog, mert tudja, hogy megint "letámadott". De Õ nem emlékszik rá! :)
Nem mindegy mitõl van?! Örüljetek neki, szeretitek egymást, és még egymásról is álmodtok...
``Ma este jó neked?`` :D
megnéztem, nem rossz ürü. de ha stabil kapcsolatom lenne, az azt jelentené, hogy éjjel-nappal szexelünk, szóval nem lenne rá igényem. de ha az asszonynak épp nem aktuális, akkor már tárcsárznám is ezt az olívját. :)
lány vagyok. átfutottam a kérdéseket, és annyit láttam hirtelenjében: "...és jön Oscar Wilde és azt mondja hogy lefeküdne veled egy éjszakára, mit mondanál?" - erre én gyorsan idekattintok, húú, persze hogy igent mondanék! ...aztán figyelmesebben elolvasom a kérdést: "a barátnõddel." "OLIVIA Wilde." - Francba. :D habár Oscar Wilde kevéssé valószínû, hogy ilyesmit ajánlana, homoszexuális volt...
Ki az az Olivia Wilde?
Ki az az Olivia Wilde?
Persze!
Ja a "tizenhármas"! Nem szokott fogazni? Anált szereti? Fõzni tud? :D
Hello Olivia, jöhetsz harmadiknak. Húú csajok máris egymásnak estetek? Vadul smároltok de édesek vagytok...jövök én is...
Nem, de ha jönne Yuri Ebihara, akkor gond nélkül.
A kérdező hozzászólása: 19:46 nem tudom kérdezd meg tõle :)

Mit csináljunk éjszaka a barátnőmmel? Bövebben lennt

Ma alszok elöször a bn?mnél és 1-2 napja volt a havija, igy szexelni nem fogunk. igy mit tudunk csinálni nála?

Legjobb válasz: aludni..

aludni..
Miért ne tudnátok szexelni? Ez inkább attól függ, hogy mennyire vérzik még. Ha már nem a Niagara-üzemmódban van, akkor húzol egy gumit, alátok raktok egy törölközõt és hajrá. Ha véletlen valami véres lesz (fõleg a törölközõ), hideg vízzel szappannal tök simán kijön a folt. :)
A kérdező hozzászólása: Õ nem akar emiatt :D nekem nem lenne gond
ha már megkérdezed itt hogy mit tudsz vele csinálni már rég gáz.. nem minden a szexrõl szól..vagy ezek szerint csak azért van :)
Attól, hogy még esetleg vérzik, lehet szexelni. Persze nem kötelezõ. Megnéztek egy filmet, beszélgettek és alszotok.
A szeretkezés nemcsak dugásból áll.. már bocs a kifejezésért. Ha a ciklus miatt nem akar, teljesen érthetõ, én is idegenkedem tõle ilyenkor és helyes hogy ezt tiszteletben tartod. De attól még hogy esetleg rajta van egy bugyi, csók, simogatás, összebújás, beszélgetés miért nem lehet? Ha nekem ilyen "kreatív" barátom lenne, mint Te, elgondolkodnék a kapcsolatunkon.
Én eddig a hét hónap alatt csak egyszer aludhattam együtt a barátnõmmel, teljes titokban, míg egy 15 éves ismerõsöm alig 2 hónap után már együtt aludt a pasijával. Ha lenne ilyen lehetõségem, mint neked, nem itt vacakolnék más emberekkel. Élvezd ki... nem csak a szexrõl szól az éjszaka, rengeteg más csodálatos dolog is van benne...

A barátnőm tegnap éjszaka elájult szex közben Mitől lehetett?

Sokvolt? vagy rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: akkor go doki mindenféle képen, ha nem az elsõ volt ! valami ott nincs rendben, vedd rá h menjetek el késõbb nagyobb baj is lehet belõle

akkor go doki mindenféle képen, ha nem az elsõ volt ! valami ott nincs rendben, vedd rá h menjetek el késõbb nagyobb baj is lehet belõle
Szerintem a kérdezõ úgy értette, hogy ájulásra ez volt az elsõ példa..DE a lány már nem volt szûz, ergo nem az elsõ alkalom volt :-) Szerintem is menjetek dokihoz, biztos ami biztos.Ez elég ijesztõ :-S
"nem elsõ volt" vagy "nem, elsõ volt" mi mindenre képes egy vesszõ :) de ha az elsõ volt akkor is menjetek el, lehet baj is és ha nincs semmi legalább tudjátok, és ha meg van többet árt ha késõbb mentek el
Én olyanról hallottam csak, hogy a csaj lefeküdt a sráccal, és a csaj elájult, amikor elment!! Nektek is ez volt?? Sztem is mindenképp doki, mert ez nem utalhat semmi jóra!
orvos azonnal.. tényleg kicsit durva:/ a hirtelen vércukorszint leesés okozta sztem..
Ha elsõ alkalom akkor lehet hogy nagyon izgult. Meg ilyenkor nyáron ha kánikula van, akkor veszélyesebb a vérnyomás-ingadozás. Szerintem nem kell rögtön orvoshoz rohanni, de ha máskor is lesz hasonló, vagy nem szex közben, hanem csak úgy rosszul lesz a lány, akkor viszont menjetek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: nem, nem ment még el...:S Mikor szóbahoztam az orvost, aztmondta, hallani se akar errõl, mert õ tudja, h ninc semmi vész...
A kérdező hozzászólása: Nem elsõ volt... És légkondis szobában voltunk...
Lehet, hogy allergiás a spermádra. Ha pedig még nem mentél el, akkor az elõváladékra is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!