Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet nehezen lehet (5 db)

Barátnőmmel mikor lefekszünk egymással nagyon nehezen élvezek el. Mért van ez? Talán az a baj hogy maszturbálok és ahoz szokott a szervezetem? Hogy lehet ezen segíteni hogy hamar el menyek a barátnőmbe?

Legjobb válasz: Nem baj,ha nehezen mész el...a barátnõd jobban élvezi...viszont ha hamar elmész mindig,akkor kezdhetsz csomagolni... :)))

Nem baj, ha nehezen mész el...a barátnõd jobban élvezi...viszont ha hamar elmész mindig, akkor kezdhetsz csomagolni... :) ))
Gondolj valami izgatóra.
A kérdező hozzászólása: és ha hozzá szokott arról le is lehet szokni ha az ember nem csinálja mi? akarat erõ kell!
Hozászokott a szrevezeted a maszturbáció-hoz, gyögyszerekel és külömbzö terápiákkal át lehet szoktatni a szervezetedet a dugáshoz :D
Mennyi idõt jelent, az a :"nagyon nehezen megyek el"????
millió ember ölne azért, ha egy picivel késõbb menne el, mint amúgy.
Örülj neki, hogy soka bírod!
gondolj magadra úgy hamar eldurransz
Nem maszturbálsz.
gondolj valami izgatóra ne a barátnõdre
Ha van barátnõd akkor minek hokizol. Normális vagy???

A barátnőmet nagyon nehezen lehet kielégíteni. Mi lehet ennek az oka, és mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Szia!Lehet h az elöbbi válasz nem volt épp a leg kielégitõbb... Az odáig ok h csináld ügyesen. Elõsször is mindenképpen az kell h kivánjon téged nagyon a lány. Másodszor amikor kielégited, kérdezkesd tõle h jo e neki, azt hogy feljebb vagy lejebb csináld e. A lényeg ha már mind a ketten tudjátok h õ nehezen tud elmenni akkor egy aktus alkalmábol probáljatok meg közösen rájönni h mi az ami jo neki és kell neki és amitõl tutira elmegy. Jo probálkozásokat kivánok!

Szia!Lehet h az elöbbi válasz nem volt épp a leg kielégitõbb... Az odáig ok h csináld ügyesen. Elõsször is mindenképpen az kell h kivánjon téged nagyon a lány. Másodszor amikor kielégited, kérdezkesd tõle h jo e neki, azt hogy feljebb vagy lejebb csináld e. A lényeg ha már mind a ketten tudjátok h õ nehezen tud elmenni akkor egy aktus alkalmábol probáljatok meg közösen rájönni h mi az ami jo neki és kell neki és amitõl tutira elmegy. Jo probálkozásokat kivánok!
én saját magamból kiindulva akkor tudtam igazán kielégülni, amikor már elég ideje együtt voltam a barátommal, hogy bíztam benne, így el tudtam magam engedni, és az aktus közben nem agyaltam, h xy hanem csak élveztem a dolgot...ehhez idõ kell, és türelem. ja és ne felejtsd el éreztetni vele, h szereted, meg legyél gyengéd, ne ugorj fejestül a közepébe:) nálam ez vált be!
Szia!!!Van ilyen sajnos, hogy nehezen lehet kielégíteni egy nõt, de ez ellen van megoldás, méghozzá az hogy ügyesen csináld!Ha ügyes vagy akkor tetszeni fog a barátnõdnek!Sok sikert neked, és szurkolok :) !

Nem tud orgazmust elérni a barátnőm, vagy csak nagyon nehezen miért lehet ez?

21 évesek vagyunk mindketten.Lassan egy éve együtt vagyunk,nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást.Az a baj hogy bármit csinálunk nagyon nehezen tud orgazmusig eljutni nagyon ritkán megy neki,pedig élvezi a sexet ? is,nem fáj neki.Néha sikerül,de csak nagyon ritkán.Pedig én mindent megteszek,hogy jó legyen neki,mindent bevetek,nincsenek "méretbeli"problémáim sem,azt szeretném,hogy neki is sikerüljön mindig.Valami segítséget tudnátok mondani?21/f

Legjobb válasz: Próbálj meg lassítani!

Próbálj meg lassítani!
Még annyit, hogy törekedj, hogy eltudja magát engedni teljesen. Félhomály, esetleg bekötheted egy sállal a szemét, hogy csak az érzésekre koncentrálhasson.
Tök jó ilyen kérdést olvasni, látszik, hogy fontos neked, hogy jó legyen a párodnak! :) Nehéz tanácsot adni, mert neked kell kitapasztalnod, hogy õ mit élvez. Maximum magamból kiindulva tudok pár tippet adni, ami talán õt is felizgatja. Én akkor tudok a legkönnyebben elélvezni, ha már sikerül felizgulni, az elõtt, hogy sex lenne vagy hogy orálisan kényeztetne. Ha hason fekszem nagyon szeretem, ha a hátamat, a vállamat, nyakamat csókolgatja a barátom, közben gyengéden simogat, ha közben odasimul hozzám a testével, esetleg érzem ahogy merevedik. Ha a fülemet harapdálja, és belesúgja, hogy kíván. Ilyenkor alakul ki bennem, hogy egyre jobban szeretném, hogy lent is kényeztessen. Ha ez megvan akkor jöhet az orál, ne egyszerre ott kezd, mert az úgy nem olyan izgató. Csókolgasd a mellét, a hasát, a combját, és amikor érzed a sóhajiból, hogy felizgult kellõképp, akkor térj csak át oda. Körülötte csókolgasd elõször, aztán nyald meg gyengéden, lentrõl a csiklójáig, a csiklóját kényeztesd a nyelveddel, amikor azt érzed, hogy jó a tempó, akkor úgy folytasd, semmiképp ne erõsen csináld, mindig csak gyengéden. Kézzel is simogathatod közben, megujjazhatod. Aztán csak ezután jöjjön a szex. Ha felül van, maga tudja irányítani, hogy milyen tempóban jó neki.Számomra izgató, ha közben csókolózunk, vagy ha a párom, az ujját a számba teszi. Mivel itt õ irányíthat, így azt gondolom így a legkönnyebb elmennie. De ha te vagy felül akkor is jó ha hagyod, hogy irányítson , ha megfogja a feneked derekad, vagy a lábával átkarol, ez menni fog. Itt is azt kell érezned, hogy mikor van az amikor, már kellõképp érzékeny, és ha elkapod azt a tempót akkor ne változtass rajt, míg el nem élvez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!:)
Én még irigykedem is a barátnõdre. Én még sose mentem el a barátom által. :( Úgyhogy érdemleges tanáccsal nem tudlak segíteni. Csak azt javaslom, hogy ne görcsöljetek rá, hagyd õt irányítani, csinálj sokféle dolgot vele, és mindig kérdezd, ez jó-e neki.
A kérdező hozzászólása: Igen általában mindig orállal kezdek és csinálom neki jó sokáig és csak aztán megyünk tovább.Nem tudja hogy most mi volt az amitõl elment egyszer orál közben meg ujjazás közben volt de mindig mástól ment el.
Biztos, hogy orgazmus volt amit eddig érzett?Nem bántásból mondom félre ne érts!!De ha már párszor elment, akkor azért már ki kellene tapasztalnia a dolgot.. Amit az elõzõ írt szerintem is jó, orállal érje el elõször, úgy könnyebb lesz aztán szex közben is
Elõször inkább orálisan próbáld meg, úgy könnyebben el tud menni sztem. Aztán neki kell kitapasztalni h h jó neki.De am ha már párszor elment, akkor nem tudja h mi az ami akkor jól esett vagy h segített esetleg magának rá erre?Pl h összeszorította hüvelyét vagy hasonló
A kérdező hozzászólása: Okés majd megpróbáljuk, habár mindig "összhangban" voltunk egyszerre mozogtunk így adtuk a tempót:) köszönöm a kommenteket
Kérd meg a lányt, hogy fogja meg a derekad, és "adja a tempót"...(ha még nem tapasztaltad ki, hogy mi a jó neki)
A kérdező hozzászólása: Én tényleg mindent bevetettem már! Nagyon élvezi is nagyon gyengéd vagyok meg nem megyek el hamar próbálom türtöztetni magam, izgatom nyelvvel, a kezemmel minden pózt kipróbálunk de tényleg :D Csak egyszerüen nagyon sokáig tart neki és egy idõ után már én sem birom :)
Lassítani lehet, esetleg aktus közben simogasd a csiklóját. Idõvel majd könnyebben megy neki is! :)
Csináljátok lovaglópózban.Úgy sokkal könnyebben fog elmenni. L19

Az a problémám hogy nehezen élvezek el a barátnőmmel, szerintetek ez mennyire gáz? Vagy mi lehet a baj? 26/F

Nagyon régóta van ez így nálam, az exekkel is így volt, van hogy 2-3 órán át is csinálom, és mikor a csúcsra érnék elmúlik.

Legjobb válasz: sokat vered.

sokat vered.
Ismerõs a probléma. Nekem a sportolás és a pornómegvonás segített. :)
A kérdező hozzászólása: Lehet van benne valami:)
Az a gáz, h ide jössz a magánéleted problémáit megbeszélni idegenekkel, ahelyett, h a lánnyal foglalkoznál.
Csak nehogy :ooo ez legyen a vége: Lebukás a pasi háta mögött Anett a középiskola harmadik osztályában jött össze Bencével, akivel fél év múlva el is veszítette a szüzességét. "A szex kellemes volt vele, azt leszámítva, hogy csak nem akart jönni az együttléteink alatt a mindenféle szaklap által emlegetett orgazmus. Ezt általában otthon éltem át, saját ujjaimtól, természetesen egy szót sem szóltam neki errõl. Késõbb úgy alakult, hogy nyári szünetben a szüleivel együtt elmentünk nyaralni a Balatonhoz, ahol egy szobában, egy ágyban aludhattunk, így a mindennapos szex adott volt, de a kielégülés elmaradt." Anett egy hét elteltével már szinte õrjöngött, hiszen Bence kellõen felizgatta minden egyes alkalommal, de tapasztalat híján a lánynak fogalma sem volt, hogyan vallja be a fiújának, hogy eddig még egyszer sem jutott el a csúcsig tõle, az útmutatáshoz pedig pláne nem volt mersze. "Aztán másfél hét után, amikor egy menet után (annak hitében, hogy) a pasim bealudt mellettem, álmatlanul kapcsolgatni kezdtem a tévét, és leragadtam a pornócsatornánál. Egyszerûen nem bírtam magammal, élveznem kellett, így közvetlenül Bence mellett (aki háttal volt nekem) kezdtem el maszturbálni az egyik jelenetre, folyamatosan oldalra pillantva, és ügyelve arra, hogy ne ébresszem fel az ágy rázkódásával. Öt percen belül orgazmusom volt, ami után elégedetten dõltem ki a pasim mellett, aki a legnagyobb megdöbbenésemre megszólalt: , , És ez most mire volt jó, ha itt vagyok melletted?" Köpni-nyelni nem tudtam. Kiderült, hogy az ágy mellett lévõ ablakban a tévé fényének visszaverõdése miatt minden egyes mozdulatomat végigkövette, és egyáltalán nem tudott örülni a látványnak, a tudatnak pedig, hogy nem tudott kielégíteni, még kevésbé."
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es. köszönöm az építõ jellegû hozzászólásod.:) nem tudom hogy te így idegenként mégis mibõl gondolod, hogy nem foglalkozok a lánnyal....
Detto ugyan ez a probléma nálunk is , és így nekem sem jó , sõt én sem tudok elmenni mellette ami nagyon rossz N.
A kérdező hozzászólása: OLvastam arról is hogy a sok stressz avagy a munkahelyi dolgok is hatással lehetnek....ebben is van valami.
Hagyd abba a pornónézést és a faszverést.

Ha a barátnőmmel szexközelbe kerültünk, elkezdtük izgatni egymást, még fel se állt de már elmentem. Ha eljutunk odáig, hogy elkezdjek a hüvelybe hatolni akkor is gyakran elmegyek. így nagyon nehezen és ritkán sikerül egy igazi szex. Mi lehet a baj?

Hozzá tartozik a dologhoz, hogy a barátnőm szűk illetve, hogy régebben valamivel gyakoribban éltünk szexuális életet. Ez manapság heti 1 - jobb esetben 2 - alkalom.

Legjobb válasz: Túlizgat téged. Vagy túl izgulod a dolgot, mohó vagy valahol. Kicsit lassítsatok az elõjátéknál. Nem kell mindjárt tûzijátékozni. Ha sûrûbb lenne, hamarabb megszoknád, h tovább bírd.

Túlizgat téged. Vagy túl izgulod a dolgot, mohó vagy valahol. Kicsit lassítsatok az elõjátéknál. Nem kell mindjárt tûzijátékozni. Ha sûrûbb lenne, hamarabb megszoknád, h tovább bírd.
Én nem tudom mi lehet a baj, de ha elõtte mondjuk kivernéd? Lány vagyok, nem akarok hülyeséget mondani, de talán segítene. :)
közelítsétek meg más oldalról a kérdést. elõször elégítsd ki te, aztán õ téged. vagy fordítva, de úgy nemjó, hehe. aztán fél óra pihi és szex újra közösen.
A kérdező hozzászólása: próbáltam úgy is hogy délelõtt kivertem, délután szexeltünk. elõfordult akkor is ilyen probléma. néha úgy érzem hogy szexmániás vagyok. csak ránézek és legszívesebben már belé is hatolnék. néha ezt tudom kontrollálni. de egyre nehezebb.
Sztem elõször csak orálisan vagy kézzel elégítsétek ki egymást (de legalább õt éged) aztán mehet a 2. felvonás. Nem mennélel hamar :)
"csak ránézek és legszívesebben már belé is hatolnék." Túlságosan a célra koncentrálsz és persze, hogy elsülsz.
Ha már dugás elõtt elsülsz akkor mit számít hogy szûk a csaj?Szûkmarkú?:) Még nagyon ott van a tojáshéj a valagadon.
mielõtt testi kapcsolatot létesítenél vele, gondolj a legrandább, legköcsögebb osztályfõnöködre/tanárodra (nem feltétlenül meztelenül!) aki többször is szivatott, égetett. Csak 10-20 alkalommal kell mielõtt szeretkezel pároddal, és garantálom, hogy be fog égni az agyadba a gondolat, és nem fogod elszúrni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!