Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet nehezen (39 db)

Az mitől van, hogy a barátnőm nehezen élvez el?

Együdt vagyok már kb 3hónapja a barátnőmmel és sór került az ujjazásra. El kezdtem és mikor el telt 3 perc akkor nagyon gyórsan vette a levegőt,tépkedte a takarót és azt mondogatta hogy ez nagyon jó.De utána csak jó volt neki de nem volt orgazmusa és már nem élvezte olyan jól mint az elején.Ez mitől van hogy nincs orgazmusa? Esetleg félhet attól hogy ránk nyit valaki? (mert ott vólt a szomszéd szobában az öccse)

Legjobb válasz: Kicsi a farkad! 25N

Kicsi a farkad! 25N
az meg le het hogy atól félt hogy be nyit az öt cse. vagy kérdezzd meg tõle hogy hogy szeret né, ha csinálnád, hogy el menjen
-.- Ne hidd hogy mindenki hipphopp elmegy... Nõknél ez néha nehéz. Sok nõnek nincs hüvelyi orgazmusa. Lehet hogy lehetne, lehet hogy idõvel lesz, de van aki nehezebben éri el, az biztos! Amit te tehetsz hogy sokat próbálkozol, és nagyon figyelsz rá, hogy mi az, ami igazán jó neki.
A kérdező hozzászólása: Én mindig is figyeltem a reakcióit és sose mondta hogy esetleg rossz helyen van az ujjam vagy ilyenek. DE volt mát olyan is hogy egyszerûen rám gondolt és úgy bele élvezet a bugyijába át ázott nagyon az mért van?
Attól hogy átázott a bugyija, szerinted biztos elélvezett?
A kérdező hozzászólása: Igen mer õ mondta hogy nagyon jó érzést érzett akkor.

A barátnőm nehezen akar elmenni. Mit csináljak hogy gyorsabban menjen el, és milyen pozban volna jó csinálni?

Legjobb válasz: Mindenképp hosszú legyen az elõjáték, rendesen nedvesedjen be. Elégítsd ki orálisan is, izgasd a nyelveddel, aztán próbálkozzatok olyan pózokkal, amikor teljesen be tudsz ahtolni. Pl: kutyapóz vagy oldalt fekszetek te a fenekéhez simulsz és hátulról teszed be neki, vagy lovaglópóz. Ja és ami szerintem nagyon jó a g-pont izgatására az hogyha a lány a hátán fekszik, te felette vagy és a lába a nyakadban van keresztezve és így hatolsz belé.

Mindenképp hosszú legyen az elõjáték, rendesen nedvesedjen be. Elégítsd ki orálisan is, izgasd a nyelveddel, aztán próbálkozzatok olyan pózokkal, amikor teljesen be tudsz ahtolni. Pl: kutyapóz vagy oldalt fekszetek te a fenekéhez simulsz és hátulról teszed be neki, vagy lovaglópóz. Ja és ami szerintem nagyon jó a g-pont izgatására az hogyha a lány a hátán fekszik, te felette vagy és a lába a nyakadban van keresztezve és így hatolsz belé.
Mit jelent az, hogy nehezen? A lányoknak több idõ kell hozzá, mint a fiúknak. De sokan nem is képesek hüvelyi orgazmusra, a csiklóját ingereld
A legfontosabb szerintem az elõjáték. Pl egy erotikus masszázs és idõ idõ idõ...És hidd el, ha õ rendesen felizgul, utána neked is jobb lesz. Gyorsabban csak akkor megy, ha a csajszi már eleve úgy kel fel reggel, hogy a szexen jár az esze. A nõk néha lassan hangolódnak rá, mi másképp mûködünk... Szerintem az egyik legjobb póz ha lovaglóülésben próbáljátok. Így a csiklóját már a mozgásával eleve izgatja és sokkal könnyebben elmegy. Egyébként kérdezted már õ hogyan szereti a legjobban? Néha ez is segít... :-D

Barátnőmmel mikor lefekszünk egymással nagyon nehezen élvezek el. Mért van ez? Talán az a baj hogy maszturbálok és ahoz szokott a szervezetem? Hogy lehet ezen segíteni hogy hamar el menyek a barátnőmbe?

Legjobb válasz: Nem baj,ha nehezen mész el...a barátnõd jobban élvezi...viszont ha hamar elmész mindig,akkor kezdhetsz csomagolni... :)))

Nem baj, ha nehezen mész el...a barátnõd jobban élvezi...viszont ha hamar elmész mindig, akkor kezdhetsz csomagolni... :) ))
Gondolj valami izgatóra.
A kérdező hozzászólása: és ha hozzá szokott arról le is lehet szokni ha az ember nem csinálja mi? akarat erõ kell!
Hozászokott a szrevezeted a maszturbáció-hoz, gyögyszerekel és külömbzö terápiákkal át lehet szoktatni a szervezetedet a dugáshoz :D
Mennyi idõt jelent, az a :"nagyon nehezen megyek el"????
millió ember ölne azért, ha egy picivel késõbb menne el, mint amúgy.
Örülj neki, hogy soka bírod!
gondolj magadra úgy hamar eldurransz
Nem maszturbálsz.
gondolj valami izgatóra ne a barátnõdre
Ha van barátnõd akkor minek hokizol. Normális vagy???

A barátnőmet nagyon nehezen lehet kielégíteni. Mi lehet ennek az oka, és mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Szia!Lehet h az elöbbi válasz nem volt épp a leg kielégitõbb... Az odáig ok h csináld ügyesen. Elõsször is mindenképpen az kell h kivánjon téged nagyon a lány. Másodszor amikor kielégited, kérdezkesd tõle h jo e neki, azt hogy feljebb vagy lejebb csináld e. A lényeg ha már mind a ketten tudjátok h õ nehezen tud elmenni akkor egy aktus alkalmábol probáljatok meg közösen rájönni h mi az ami jo neki és kell neki és amitõl tutira elmegy. Jo probálkozásokat kivánok!

Szia!Lehet h az elöbbi válasz nem volt épp a leg kielégitõbb... Az odáig ok h csináld ügyesen. Elõsször is mindenképpen az kell h kivánjon téged nagyon a lány. Másodszor amikor kielégited, kérdezkesd tõle h jo e neki, azt hogy feljebb vagy lejebb csináld e. A lényeg ha már mind a ketten tudjátok h õ nehezen tud elmenni akkor egy aktus alkalmábol probáljatok meg közösen rájönni h mi az ami jo neki és kell neki és amitõl tutira elmegy. Jo probálkozásokat kivánok!
én saját magamból kiindulva akkor tudtam igazán kielégülni, amikor már elég ideje együtt voltam a barátommal, hogy bíztam benne, így el tudtam magam engedni, és az aktus közben nem agyaltam, h xy hanem csak élveztem a dolgot...ehhez idõ kell, és türelem. ja és ne felejtsd el éreztetni vele, h szereted, meg legyél gyengéd, ne ugorj fejestül a közepébe:) nálam ez vált be!
Szia!!!Van ilyen sajnos, hogy nehezen lehet kielégíteni egy nõt, de ez ellen van megoldás, méghozzá az hogy ügyesen csináld!Ha ügyes vagy akkor tetszeni fog a barátnõdnek!Sok sikert neked, és szurkolok :) !

A barátnőm pónija, egy welsh póni, körülbelül 100-110 cm-es marmagassággal. Én és a barátnőm is kb 160 cm -esek vagyunk illetve kb 45-50 kg-osak. Nem vagyunk túl nehezek a póninak?

A póniról még tudni kell, hogy rendkívül makacs, néha még lépésbe is alig tudjuk elindítani,ezért nem tudom hogy csak egyszer?en nincs jól belovagolva, vagy mi vagyunk túl nehezek neki.

Legjobb válasz: Hát.. nehéz így megmondani de lehet hogy egy kicsit már tényleg nagyok vagytok neki. Képet nem tudnál linkelni? Úgy jobban látszik mennyire ér le a lábatok róla. Amúgy a pónikra jellemzõ ez a makacsság, lehet hogy csak hisztizik mikor nem akar elindulni.

Hát.. nehéz így megmondani de lehet hogy egy kicsit már tényleg nagyok vagytok neki. Képet nem tudnál linkelni? Úgy jobban látszik mennyire ér le a lábatok róla. Amúgy a pónikra jellemzõ ez a makacsság, lehet hogy csak hisztizik mikor nem akar elindulni.
nekem 125cmes pónim van még régrõl és 170 cm vagyok 50 kgvel.:D és fel kellett ülnöm ma rá nem volt baja csak friss volt de amugy Makacs!! a pónik a lovak legszívósabb fajtája!!bírnak mindent erre lettek kitenyésztve
Hát, lehet hogy azért már picit nagyok vagytok rá. Tudsz képet rakni? Úgy jobban meg lehetne mondani.
Nem hiszem, hogy nehezek vagytok. Fertõdön láttam, hogy egy csaj ugratott vele pedig a lóhoz képest talán egy kicsit nagy volt. Azt, hogy hány kiló volt persze nem tudom.

A barátnőmmel 3 napja feküdtünk le és akkor vesztette el de még mindig nagyon fáj neki és nehezen tud pisilni és véres is. Védekeztünk! Mit tanácsoltok? Ez mit jelenthet? Van okunk aggódni vagy természetes?

Legjobb válasz: aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S

aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S
Ha nehezen tud pisilni és véres is, vagy zavaros (a pisi), akkor valószínû, hogy összeszedett valami fertõzést. Orvoshoz kell vele menni, mégpedig (ha nehezen pisil) lehetõleg gyorsan.

Nem tud orgazmust elérni a barátnőm, vagy csak nagyon nehezen miért lehet ez?

21 évesek vagyunk mindketten.Lassan egy éve együtt vagyunk,nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást.Az a baj hogy bármit csinálunk nagyon nehezen tud orgazmusig eljutni nagyon ritkán megy neki,pedig élvezi a sexet ? is,nem fáj neki.Néha sikerül,de csak nagyon ritkán.Pedig én mindent megteszek,hogy jó legyen neki,mindent bevetek,nincsenek "méretbeli"problémáim sem,azt szeretném,hogy neki is sikerüljön mindig.Valami segítséget tudnátok mondani?21/f

Legjobb válasz: Próbálj meg lassítani!

Próbálj meg lassítani!
Még annyit, hogy törekedj, hogy eltudja magát engedni teljesen. Félhomály, esetleg bekötheted egy sállal a szemét, hogy csak az érzésekre koncentrálhasson.
Tök jó ilyen kérdést olvasni, látszik, hogy fontos neked, hogy jó legyen a párodnak! :) Nehéz tanácsot adni, mert neked kell kitapasztalnod, hogy õ mit élvez. Maximum magamból kiindulva tudok pár tippet adni, ami talán õt is felizgatja. Én akkor tudok a legkönnyebben elélvezni, ha már sikerül felizgulni, az elõtt, hogy sex lenne vagy hogy orálisan kényeztetne. Ha hason fekszem nagyon szeretem, ha a hátamat, a vállamat, nyakamat csókolgatja a barátom, közben gyengéden simogat, ha közben odasimul hozzám a testével, esetleg érzem ahogy merevedik. Ha a fülemet harapdálja, és belesúgja, hogy kíván. Ilyenkor alakul ki bennem, hogy egyre jobban szeretném, hogy lent is kényeztessen. Ha ez megvan akkor jöhet az orál, ne egyszerre ott kezd, mert az úgy nem olyan izgató. Csókolgasd a mellét, a hasát, a combját, és amikor érzed a sóhajiból, hogy felizgult kellõképp, akkor térj csak át oda. Körülötte csókolgasd elõször, aztán nyald meg gyengéden, lentrõl a csiklójáig, a csiklóját kényeztesd a nyelveddel, amikor azt érzed, hogy jó a tempó, akkor úgy folytasd, semmiképp ne erõsen csináld, mindig csak gyengéden. Kézzel is simogathatod közben, megujjazhatod. Aztán csak ezután jöjjön a szex. Ha felül van, maga tudja irányítani, hogy milyen tempóban jó neki.Számomra izgató, ha közben csókolózunk, vagy ha a párom, az ujját a számba teszi. Mivel itt õ irányíthat, így azt gondolom így a legkönnyebb elmennie. De ha te vagy felül akkor is jó ha hagyod, hogy irányítson , ha megfogja a feneked derekad, vagy a lábával átkarol, ez menni fog. Itt is azt kell érezned, hogy mikor van az amikor, már kellõképp érzékeny, és ha elkapod azt a tempót akkor ne változtass rajt, míg el nem élvez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!:)
Én még irigykedem is a barátnõdre. Én még sose mentem el a barátom által. :( Úgyhogy érdemleges tanáccsal nem tudlak segíteni. Csak azt javaslom, hogy ne görcsöljetek rá, hagyd õt irányítani, csinálj sokféle dolgot vele, és mindig kérdezd, ez jó-e neki.
A kérdező hozzászólása: Igen általában mindig orállal kezdek és csinálom neki jó sokáig és csak aztán megyünk tovább.Nem tudja hogy most mi volt az amitõl elment egyszer orál közben meg ujjazás közben volt de mindig mástól ment el.
Biztos, hogy orgazmus volt amit eddig érzett?Nem bántásból mondom félre ne érts!!De ha már párszor elment, akkor azért már ki kellene tapasztalnia a dolgot.. Amit az elõzõ írt szerintem is jó, orállal érje el elõször, úgy könnyebb lesz aztán szex közben is
Elõször inkább orálisan próbáld meg, úgy könnyebben el tud menni sztem. Aztán neki kell kitapasztalni h h jó neki.De am ha már párszor elment, akkor nem tudja h mi az ami akkor jól esett vagy h segített esetleg magának rá erre?Pl h összeszorította hüvelyét vagy hasonló
A kérdező hozzászólása: Okés majd megpróbáljuk, habár mindig "összhangban" voltunk egyszerre mozogtunk így adtuk a tempót:) köszönöm a kommenteket
Kérd meg a lányt, hogy fogja meg a derekad, és "adja a tempót"...(ha még nem tapasztaltad ki, hogy mi a jó neki)
A kérdező hozzászólása: Én tényleg mindent bevetettem már! Nagyon élvezi is nagyon gyengéd vagyok meg nem megyek el hamar próbálom türtöztetni magam, izgatom nyelvvel, a kezemmel minden pózt kipróbálunk de tényleg :D Csak egyszerüen nagyon sokáig tart neki és egy idõ után már én sem birom :)
Lassítani lehet, esetleg aktus közben simogasd a csiklóját. Idõvel majd könnyebben megy neki is! :)
Csináljátok lovaglópózban.Úgy sokkal könnyebben fog elmenni. L19

Lányok, hogyan csatoljam ki gyorsan és egyszerűen a barátnőm melltartóját? Mert van amikor nehezen megy.

Legjobb válasz: Háhááááá!!!! Ilyenkor örülök, hogy lánytesóm van és néha jön, hogy segítsek ki-be kapcsolni a melltartóját, mert nem látja hova dugja. Profi vagyok, két ujjal is menne már... xDD

Háhááááá!!!! Ilyenkor örülök, hogy lánytesóm van és néha jön, hogy segítsek ki-be kapcsolni a melltartóját, mert nem látja hova dugja. Profi vagyok, két ujjal is menne már... xDD
metszõollóval
Gyakorold. Nem tudom hogyan de nyilvan NE rajta. Az en pasimnal is ez volt:D
A gyakorlás a kulcs... elmondani nem lehet.
Nézd meg a Szerencsecsillag címû filmet, a szex résznél látszik, hogy kell fél mp alatt egy mozdulattal kikapcsolni.
Nálunk is volt mikor 10 percet szenvedett vele.Én csak jót nevettem rajta :D Ha olyan kapcsolatban vagytok, szerintem az se gáz ha rajta gyakorolsz.Legalább is engem biztos nem zavarna ha a párom rajtam gyakorolna. :D
Normális melltartónál, a bal részét a csatnak jobbra húzod, a jobb részt pedig balra. http://kerekeske-gombocska.hu/643-1173-thickbox/melltarto-ha.. nem nagy ördöngõsség...
Egyszerû: kérd meg kedvesen, hogy vegye le, vagy kerülj mögé és kapd le egy pillanat alatt ;)
gyakorold :)

Barátnőmet nehezen veszem rá a szexre. Miért?

Nehezen lendülünk bele, viszont ha megkezdtük megy minden. Csak az eleje kicsit "kínos". Hogy lehetne olajozottabb az egész?

Legjobb válasz: Kényeztesd orálisan,tudod mint a "nyaligátor" :D

Kényeztesd orálisan, tudod mint a "nyaligátor" :D
durex play (vízalapú) :) vaaaagy masszázzselé :P
A kérdező hozzászólása: Épp az a baj, hogy keveset is csináljuk sajna. De valahogy meg kell oldani:)
Lehet hogy ritkábban kéne szeretkeznetek, és akkor mire rá kerül a sor, már rég fel lesztek húzva, tehát nem lesz nehéz a kezdés. Egyébként nem tudom, ezzel nekünk is vannak problémáink, de az azért mert mindig itthon van az anyja, és én hangos vagyok, és nem akarom, hogy anyós hallja. Régen amíg albérletben lakott, azért nem ment, mert akkor még kirántásos módszerrel védekeztünk, és neki így soha nem volt kezdve, mert úgyse élvezte. Most meg rohadt meleg van, és nekem sincs erõm semmihez. Szóval nehéz az élet. De külön lesz választva a tetõtér, ami csak a miénk lesz, úgyhogy remélem megoldódnak végre ezek agátlások. Oda is fogok költözni, úgy meg azért nyilván egyszerûbb.
How To Train A Woman To Have Multiple, Full-Body, Ejaculatory (Squirting) Orgasms Erre keress rá. Van belõle magyar szinkronos is de nem keresgélem most meg, én ismerem így letöröltem már. Ezt ismerem ami mûködik is biztosan.
lovesexdurex.hun is van egy blog masszázsról szól
A kérdező hozzászólása: És hol tudok a utánanézni annak a masszázsnak?:)
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet:) csak a ráhangolással van a gond, mintha az eleje erõltetett lenne. Amikor benne vagyok akkor meg mintha mindig is ezt csináltuk volna.
Masszázs. Van kifejezetten szexre kifejlesztett is, örülni fog neki nagyon :)
Hát akkor sajnos nem tudom, de ha rájöttél, majd szólj, nekünk se ártana... :P

A barátnőm pár hónapja egy buliban smárolt egy fiúval és egy lánnyal is. Elmondta. Nehezen de megbocsátottam neki, de engem még mindig nagyon zavar maga a tény hogy ilyet tett. Nem tudok benne úgy megbízni mint régen. Mi tévő legyek?

Én 18éves vagyok,a barátnőm pedig 16. elmondása szerint nem biszex, és a fiú is csak haver.és természetesen arra fogta hogy ittas állapotban voltak.

Legjobb válasz: Egy ilyen csaj csak arra jó,hogy ingyen lökdösheted...

Egy ilyen csaj csak arra jó, hogy ingyen lökdösheted...
Díjazom a türelmedet. Én egy ilyet sosem tudnék megbocsátani.
És soha többet nem fog bulizni? Soha többet nem fog inni? Én már rég otthagytam volna!
még csak 16 még egy pár ilyen dolog lesz majd meglátod
érdekes. én, ha iszom, nem tennék ilyet senkivel. persze, barátkozós, ölelkezõs vagyok, de ilyet nem tennék...
utolsó, ez elég sz*r megoldás. tehát, ha mondjuk egy pedofillal meg akarja k*ratni magát, vagy épp egy másik ember életét tönkre akarja tenni, akkor elnézhetõ, mert 16 éves? na ne...
ez a legbénább kifogás, hogy azért mert részeg volt..Akkor ne igyon!!-.- én sose bocsátanék meg ilyet. de ha te már megtetted nem kellett volna rögtön kicsit hagynod kellett volna, hogy teperjen, hogy megijedjen, hogy elhagyod..mondjuk az jó, hogy elmondta
Hülye qurva, én már úgy kibaßtam volna, mint macskát [email protected]
Ha úgy döntöttél hogy megbocsájtasz neki akkor tartsd is magad hozzá...
ha egyszer megtette, nem biztos, hogy többször meg fogja tenni, fõleg, ha érzi veszélyét, hogy minden összeomlik.
Ittas állapodban oldodnak a gátlások DE!!! Az ember ittas állapotban is tud még józanul gondolkodni. Szal szar kifogás. Tudta hogy nem szabad de megtette ráadásul többször. Ha egyszer megtette többször is megfogja. Ha hülye vagy elviseled ha nem vagy hülye akkor kidobod. 20/f
Vigyázz a szerelemmel, mert az vak. Hosszú idõre össze is köthet olyas valakivel, aki mellett nem lehetsz boldog. Ott van erre orvosságul a józan ész, ami megmutatja a helyes utat, ha a szív meghülyül. Bizalom nélkül mit ér ez az egész?
Nem a dolgok BTK-részére gondoltam:-) Mindössze annyi, hogy nem fog tudni "leláncolni" egy 16 éves lányt.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! De attól sajnos még szeretem. :S
"Nem tudok benne úgy megbízni mint régen" Ember, Õ egy 16 éves gyermek még..milyen "régenrõl"beszélsz?? Tudomásul kell venned, hogy kísérletezõ korban van, minden érdekli, és mindent ki is akar próbálni. Ezt nem lehet a szemére vetni. Vagy elfogadod ilyennek, amíg fel nem nõ...vagy nem.
Háát...Én is voltam már a párom nélkül buliban, nagy átlagban ittasan, de még gondolni se gondoltam arra, hogy megcsalom, fõleg nem egy azonos nemûvel, plusz még egy fiúval...Ha gondoltam volna rá, vagy akartam volna, akkor meg ott van egy [email protected] érdekes képesség: önuralom.Igen, részegen is mûködik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!