Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet hagyja békén egy (2 db)

A barátnőmet nem hagyja békén egy nő. Lehet valamit tenni?

Szegénynek nagyon rossz az élete...nagyra becsülöm,hogy ilyen család mellett ennyire mosolygós,optimista lány tudott maradni...Az anyjáék elváltak,mert az apja ivott,aztán 8év után abbahagyta és megint összeköltöztek...1év után újra kezdte az apja...és most megint alkoholista...Az anyja is beteg...skizofréniás...? se normális...És most itt ez a n?...a volt tanára...Õ is az idegosztályon van már,és azt mondja a barátn?m miatt...hogy ? teszi ezt vele,és ha megöli magát,az csakis miatta lesz...szegényt 20percenként hívogatja,hogy mit csinál,miért nem tanul...pedig 4es tanuló...azt mondja neki,hogy egy lyukba fog élni,meg fenyegeti mindennel...Nem lehetne valamit tenni?Valahogyan segíteni neki?

Legjobb válasz: szerintem a barátnõd nyugodtan menjen be a rendõrségre és .... ez már zaklatás. vegyen új telefonszámot titkosat, a vezetékesen is lehet kérni. a volt férjem rendõr és mindig mesélte az ilyen ügyeket. simán fel lehet jelenteni.A barátnõd meg mondja meg neki, a nõnek, hogy a nõ fog lyukba élni és akkor ásson jó mélyet , a barátnõd meg ott él ahol akar és annyit tanul amennyit akar és jelenthet is az iskolaigazgatónak. nekem is volt egy ilyen matektanárom az anyámat is õ tanitotta , bekattant , majd gumiszoba , aztán öngyilkos lett, de csak õ volt a hibás.

szerintem a barátnõd nyugodtan menjen be a rendõrségre és .... ez már zaklatás. vegyen új telefonszámot titkosat, a vezetékesen is lehet kérni. a volt férjem rendõr és mindig mesélte az ilyen ügyeket. simán fel lehet jelenteni.A barátnõd meg mondja meg neki, a nõnek, hogy a nõ fog lyukba élni és akkor ásson jó mélyet , a barátnõd meg ott él ahol akar és annyit tanul amennyit akar és jelenthet is az iskolaigazgatónak. nekem is volt egy ilyen matektanárom az anyámat is õ tanitotta , bekattant , majd gumiszoba , aztán öngyilkos lett, de csak õ volt a hibás.
Gondolom, úgyis vigyáznak a nõre, hogy ne csináljon hülyeséget.

A gyengébek kedvéért én lány vagyok mit tegyek van egy barátnőm aki bánt de mikor össze veszünk mindig nyalizik nem hagy békén sohasem mit tegyek?

els?ben pofozott másodikban csipkedett harmadikban mindíg lelökött a lépcs?n negyedikben megint pofozott most meg zsarol és szerintem lezbi

Legjobb válasz: Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!

Milyen gyengébbek kedvéért? Te beteg vagy! Tanulj meg írni!!
Hány éves vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!