Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet és az ujjammal egy (8 db)

A barátnőmet megujjaztam, és az ujjammal egy kis borsónyi pontot éreztem. Az a G pont volt?

Legjobb válasz: hát golndolom ha valaki megujjaz valakit akkor az feldugja az ujját a hüvelybe, és az szeméyltõl függ h kinek hol van a g pont és nem mélyen belül általában és van akinél nem is érezhetõ:D

hát golndolom ha valaki megujjaz valakit akkor az feldugja az ujját a hüvelybe, és az szeméyltõl függ h kinek hol van a g pont és nem mélyen belül általában és van akinél nem is érezhetõ:D
Nem, a Gont az ELVILEG a hüvelyben van, amit te érzhettél az a csikló. Várjál, hol ujjaztad meg?? fegugtad, mert ha van is G pont akkor az magasan van a hüvelyben, ha van egyáltalán, mert olyan jellegû "valamit" még ez dokik se találtak, hogy bizonyítsák a létezését. A csikló pedig a hüvelytõl kb3 cm-nyire van, a a szeméremajkak "Oltalmában".
Rátapintottál a lényegre!
Ha ilyenekkel nem vagy tisztában, inkább ne csináljatok semmit. Az ilyen sok gy*kér miatt van itt annyi "lehetek terhes?" meg hasonló kérdés.
nem.
Mivel a sperma levegõt ért így nem lehet terhes.
Ennek az esélye kb 0, 01%, szóval nyugi.
Azért ne törekedj spermás újjal izgatni aztán feltenni ide ilyen kérdést. Én azt mondom lehet, inkább féljél tõle, hogy máskor ne legyen.

Szűz barátnőmnek bedugtam az egyik ujjam és ujjaztam. Éreztem, hogy picit szűk, és mondta utána, hogy fájt egy kicsit. Vajon kiszakadt a szűzhártyája vagy fájni fog még az aktus során is?

Legjobb válasz: Nekem is fájdalams volt az elsõ ujjazás,pedig kívántam. Szeritnem azért volt,mert izgultam,hiszen elõtte nem történt velem ilyen.:) Megnyugtatlak,ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá,az elsõ behatolás (is )szép élmény lesz neki.

Nekem is fájdalams volt az elsõ ujjazás, pedig kívántam. Szeritnem azért volt, mert izgultam, hiszen elõtte nem történt velem ilyen.:) Megnyugtatlak, ha szépen kitágítod és eléggé figyelsz rá, az elsõ behatolás (is )szép élmény lesz neki.
Nem is olyan kevesek vesztik el ilyen módon a szûzhártyájukat-köztük én is. Bár ez általában enyhe vérzéssel jár, de az sem mindig jelentkezik. Arra figyelj, hogy nedves legyen a lány hüvelye, akkor nem fáj. Szeritnem inkább a fájdalom a "furcsa" érzés volt, hisz ilyet még nem csinált, mégis valami mozgott a hüvelyében, ami nem megszokott érzés. Nekem még hosszas szex kihagyás után a is furcsa:-) Ha többször "ujjazod "meg, sõt idõvel kettõ vagy három ujjal, akkor a szex sem fog fájni, én szinte különbséget sem éreztem a három ujj után. Ne féljetek, ha fáj is, nagyon hamar elmúlik. Lassan mozogj benne.
Igen, el fog múlni. Elõször még furcsa, meg lehet, hogy fáj is, hiszen hát csak nem ehhez van hozzászokva, de ha sokat csináljátok, idõvel biztosan elmúlik. TÜRELEM.
Az ilyen módon történi érintkezés nekem is fájdalmas volt, de az elsõ szeretkezésnél meg nem éreztem semmilyen rossz dolgot... Szerintem ez midnekinél más amúgy...
Hát , azért remélem nincs túl vastag ujjad. Különben nem ártana, ha nem szárazon dugdosnád be neki. Úgy persze hogy fáj. Ha jó nedves, akkor azért nem szabad fájnia. :-)
Az ujjazásnál nem szokott megtörténni a szûzhártya szakadása, de ha igen az nagyon ritka dolog.Az aktus után meg, hát hidd el utánna pár óráig érezni fogja a barátnõd, de nem tartós:)
Egyszerû. Ne ujjazd meg két ujjal... Paraszti logika
- mert nem volt elég elõjáték? - még szûz és szûk? - szorongott és ettõl görcsölt? Amúgy minden kezdõnek javaslom, az ujjazás nem csak az, amikor beledugod, hanem keresd a csiklót, biztos siker!!
Mert gondolom még szûz?
A kérdező hozzászólása: azt ténleg elfelejtettem hogy szûz
Hogy lehet ezt elfelejteni? Nincs ezzel semmi gond, de akkor ne ujjazd két ujjal, nyilván. Majd ha nem fáj neki, az jelenti, hogy tényleg felizgult.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy a kérdés be írni hogy még szûz

Ha a barátnőmmel pettingeltünk és figyelmetlenségből előváladékos ujjal ujjaztam meg attól lehet terhes? (mivel még szűz épp csak egy picit volt benn az ujjam

Legjobb válasz: Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal,hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!

Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal, hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
Lehet, az elõváladék tartalmaz egy kevés spermát! Egy tablettát kapjon be a barátnõd a biztonság kedvéért!
Annyi ilyen kérdés van már miért nem olvasgatod azokat?? sztem már elég unalmas kb a 100. kérdés az elõváladékos ujjazásról. Amugy meg a google csodákra képes
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
A kérdező hozzászólása: megéri emiatt tablettát bevenni? amugy télleg csak egy kicsit volt ott az ujjam 1-1, 5 cm-et..mert fájt neki és ki is vettem onnan..meg az se biztos hogy volt rajta...csak hát az idegesség
Tényleg kicsi az esély, én nem vennék be tablettát, de ti beszéljétek meg, vagy akár ott a nõgyógyász.
Én biztosan nem venném be.
Hát én se venném be ilyen apróság miatt. Nagyon elenyészõ az esély rá, oly annyira hogy nincs is.
aha utánna elélvezett volna
ha a pisilési inger volt az
Szerintem simán lehetett a G-pontja, barátnõmnek is jó mélyen van.Ami nem a méhnyakszáj, ezt onnan tudom, hogy egyszer hirtelen tövig benyomtam neki (kb 17 cm vagyok) és ott éreztem valamit, ami furcsa volt, neki pedig kellemetlen, és utána közölte h az a méhe volt (méhnyakszáj, csak mi angolul beszélünk, mivel õ nem magyar).
a G pont a has feloli oldalon van, tehat kb ugy ered el h ugy teszel mintha a hasfalat akarod "kidomboritani belulrol" az egesz huvely nincs 10 cm ugyh az mar mehnyak lehetett ha valoban olyan melyen benn voltal.
A kérdező hozzászólása: hát most nah...xD de am egy kis segítséget tudnátok akko adni me a has felõli oldal az mindenhol ugyan olyan tapintásra!
de jó annak akinek 9-10cm-s ujja van... amúgy az sztem még elõbb van, hát hol lenne bárkinek 10-cm-s ujja??!!
Szrintem az a méhnyak volt... a gpontot amúgysem lehet érezni, legalább is nekem nem érzõdik...
a G-pont az nem 9-10 cm-re van a hüvelybemenettõl
mekkora ujjad van neked?:D 10 centi..azszép:) szerintem elég az 6nak is 17f
Hát a Gpont az nincs annyira mélyen...nem lehetetlen de a hüvely bemeneteltõl úgy 2-3 centire TAPINTHATÓ, bár ez nem törvényszerû...én mikor az ujjaim feldugtam, egészen, szinte a kezem fejébõl is egy részt, akkor a méhszáj volt érezhetõ...az kettõt nem kéne összekeverni.Amúgy az is kellemes érzéssel töltötte el csak jó technikád kell legyen :-) Még egy mondat.Próbáld ki két ujjal, felváltva izgatni a gpontot...mint mikor járást szimulálsz az ujjaiddal, és néha dugd fel tövig...neked is és a párodnak is nagyon kellemes lesz.Öröm nézni:-)

Fiuk! Ha ujjazátok a bnőtöket és ha "bentebb mentek" jobb oldalt van egy nagyobb csomó! Az mi? Mindenkinek van? Ha azt "simogatom" az ujjammal élvezi a barátnom. Talán G-pont?

Legjobb válasz: Ha élvezi a barátnõd miközben azt ingerled,akkor az a G-pontja,igen,de ez olyan logikus,vagy nem de? : )

Ha élvezi a barátnõd miközben azt ingerled, akkor az a G-pontja, igen, de ez olyan logikus, vagy nem de? : )
Mellette a polcon meg két üveg dugilekvár még a dédi fõztjébõl.
Menjed a barátnõd méhészhez :D
Neked ott semmilyen csomót nem lenne szabad érezni. A barátnõd meg menjen el méhészhez, hátha õ megmondja, mit találtál. A G-pont pedig a bejárattól nem messze, a has felõli oldalon található.
Igen az.
nekem nincsen csomóm! 17F
A baba!
Képet róla! :D
:D
nehogymár ne tudd h mi az a hasfal. tudod az a fele a csajnak ami nem a háta és nem az oldala. még egy kis segítség: a köldöke is ezen az oldalon van :D
A kérdező hozzászólása: én már nem tudok semmit sztem elmegyek nõgyógyásznak:D mind1 én ezt elmondom a bnõmnek és vagy doki vagy nem
nemlehet hogy a méhszáját buzerálod? a G-pont az felül van ha ugy vesszük
A kérdező hozzászólása: én a kisméhész a doki a nagyméhész.ha a hasfal az jobb oldalt van akkor a g-pont de vki a g-ponot felülre rakta ez pedig jobb oldalt van
méhész ez mekkorát ütött :D legyen inkább nõgyógyász :) am nem lehet h a hasfala felõl van? mert akkor tényleg g-pont
haha, de taplóó emberek vannak-.- az enyémnek nincs akkor menjen orvoshoz :S
jobboldalt? hát sztem az has felõli oldalon van, nem vmeik side on
Jeeeee, megtaláltad a G pontot! Nem minden nõnek van. Így hüvelyi orgazmusra is képes, az jobb mint a sima, kielégítõbb, legalábbis én így érzem.
Nem, az a méhszáj volt. A szûzhártya a hüvelybemenettõl max cm-re található.
ha tampont hasznal attol is atszakadhat.
A szûzhártya a hüvelybemenet mögött húzódó, többnyire vékony nyálkahártyaredõ, mely nem zárja el teljesen a hüvelyt, kisebb-nagyobb rést hagy rajta (a menstruációs váladék távozására). De hozzáteszem sok információhoz juthatsz, ha a google keresõbe írod be a kérdéses szót.
Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy a szûzhártya gyakran már az elsõ szeretkezés elõtt átszakad (sportolás közben, pl), de lehet nagyon rugalmas is, szóval nem törvényszerû, hogy az ujjazásnak fájnia kell.
A szûzhártya sokmindentõl átszakadhat. Pl. sportolástól, vagy esetleg a saját maga ujjazásától is... ez még nem jelenti azt, hogy már nem szûz.
"Hova lett a szûzhártyája akkor?" Elvitte a cica. De lehet a szomszéd Józsit kéne megkérdezned hová rakta amikor elvette.
Bocsi, lemaradt a 3 =)
Nekem sem fáj az ujjazás, az elsõ sem fájt.De ha szeretnéd kitapintani, akkor mikor ujjazod egy kicsit próbáld "tágítani" és kb.2-3cm-re a hüvelybemenettõl kell éreznie a lánynak, hogy fáj, na az lesz a szûzhártyája!:) 14/L
A kérdező hozzászólása: Szellemes, mégis inkább sírok mint nevetek.
A kérdező hozzászólása: Már 1 hónapja pettingelünk... Most lesz 14 éves... Hova lett a szûzhártyája akkor? Mert nem fájt neki az elsõ ujjazás sem.
Annakidején nekem sem fájt az ujjazás. A szüzességem elvesztésekor viszont volt fájdalom is, vérfolt is.
Én meg azon sírok, hogy mennyire ostobák a tinik..
én meg azon sírok, hogy a lány még 14 sincs és már itt tartatok. undorító.. 20/L
Szted nem gáz, hogy az alap biológiával ne vagy tisztában, de már "csinálod"?
Olajba áztatott gumi szerû valami :D Biztos autószerelõ a srác :D
én is 14 vagyok (15 leszek). a barátommal most leszünk 4 hónaposak és már az orálisig is eljutottunk. Az elsõ ujjazás nekem is egy kicsit fájt bár túléltem és azóta minden tökéletes, de az elsõ szexel még várunk kb. 2-3 hónapot =)
Na jó sírok néhány választól......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!