Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet és az (1467 db)

Szívbetegsége van a barátnömnek és az orvosok nem merik elvállalni és 10% ot adnak neki h túléli. Mit tudok csinálni?

18 èves életerôs lányròl lenne szò ès nem alszok napok òta úgy fèlek :(

Legjobb válasz: biztatni, mellette lenni, ha vallásos vagy, akkor imát mormolni mást nem nagyon

biztatni, mellette lenni, ha vallásos vagy, akkor imát mormolni mást nem nagyon
Te neharagudj, de had kérdezzem már meg mi az a paramedicina? Keresgélem egy ideje de nem találok semmi érdemi infót... A szellemgyógyászatban lehet orvosolni egy szervet, csak nem a fizikai, hanem egy sikkal(dimenzióval) feljebbi ömm.. ugyanazon szervét... A biorezonanciával, meg nagyonjól lehet általános képet kapni a problémákról. Ki tudja még mi baja van az embernek, az meg az elsõ, mert anélkül honnan tudja mit kell kezelenie az embernek... Én biztos hogy odamennék, fõleg, ha amúgy mütétes orvos nem vállal... De nem érdemes ezen különösen vitatkozni, mindenki azt tesz amit akar, és úgy látja ahogy akarja. Az is biztos hogy téged nem akarlak meggyõzni, gondolod ahogy gondolod. Azonban azt elvárom hogy egymás nézeteit tartsuk tiszteletben! Szellemgyógyászatról itt egy videó, hátha valakit érdekel(2órás): https://www.youtube.com/watch?v=3lqixFl-XRY
Emellett bár nagyon nehéz, de sajnos azt is el kell tudni fogadni, hogy valakit nem lehet esetleg meggyógyítani. Az ember nem atyaúristen, a paramedicina meg nem arról szól, hogy amit a tudomány nem tud meggyógyítani, az a paramedicinával gyógyítható. Ilyen komoly rendellenességnél, mint ami a szóban forgó lánynál lehet, nem kérdés az irányvonal...
Az orvoslás és a kuruzslás között viszont akad némi különbség... itt nem az egyes emberekrõl beszélek, hanem, mint tudomány és áltudomány.
Neharagudj, épp az orvosok utasítják vissza a beteget. En csak annyit mondtam, hogy maradt annál több is, mint reménykedni meg imádkozni. (Mink2 oldalt vannak nemodavalóemberek)
Igen igazad van, de sajnos az orvosok között is nagyon sok a lelkiismeretlen, aki csak a pénztárcádra hajt, kihasználja kiszolgáltatottságodat, még rád is ijeszt, (elég egy idõben félrehúzott száj is).
Az ilyen ostoba emberek miatt halnak meg sokan, mert visszautasítják az orvosi kezelést. A csodadoktorok meg jól meggazdagodnak rajtuk. Szerintem ez bûncselekmény. A kiszolgáltatott ember átverése.
Köszi! :) Kár hogy pont fordítva.
utsó, neked meg egy fejmosás! Kérdezõ, légy a barátnõd mellett, engedd, hogy a félelmeirõl és az érzéseirõl beszélgessen. Ez nem lesz könnyû, de neki sokat segít. Ha nem kell tabuként gondolnia ezekre. Te pedig keress valakit, akinek a saját félelmeidrõl érzéseidrõl beszélsz... nagyon nehéz ez mindenkinek.. a reményt soha nem szabad feladni!
Alternatív. Biorezonancia. Szellemgyógyász. Ilyenek.
Para=melletti paramedicina= hagyományos orvoslás melletti, azt kiegészítõ ágazat

Mit csináljak? Pénteken egy buliba mennék a barátnőmmel és az elözö buliban ami 2 héttel ezelőtt volt, találkoztam egy sráccal. Csak 2 csók volt köztünk?

Az a bajom h ugye persze bejelöltem facebookon, és állandoan rámir meg rám van szállva. De elmondtam neki h nekem nem jelent semmit se ?, max barátok lehetünk. De nem birja felfogni. és a barátnöm elött meg nem akarok leégni, de a sráccal meg azért csak kavarnék, de nem várok el töle kapcsolatot. A barátnömet nem fogom ott hagnyi geyedül, ha már ketten mentünk ja és ö tud erröl a srácról. a srác 21, én 17

Nagyon furcsa lenne ha elmennek nyaralni a baratnommel es az edesanyjaval?

Az egyik gyerekkori baratnom elhivott magaval es az edesanyjaval tengerparti nyaralasra. Nem tudtam mit reagaljak ra. Anyukammal meg fogok beszelni de mas velemenye is erdekelne . Baratnom is es en is 15 eves lanyok vagyunk.

Legjobb válasz: Dehogy lenne furcsa sokat nyaralnak így!

Dehogy lenne furcsa sokat nyaralnak így!
Az a kérdés, hogy NEKED kellemetlen lenne-e. Ha nem, akkor mit számít?:-) Ha gyerekkori barát, akkor bizonyára az édesanyját is ismered, nincs ebben semmi furcsa. Azzal nyaralsz, akivel szeretnél:-)
Miért lenne furcsa? Nem is értem...

Ma együtt voltam a barátnőmmel és az óvszer alatt megjelent egy fehér váladék, ami hasonlított az ondóra? Lehet-e?

Ma együtt voltam a barátnőmmel és az óvszer alatt megjelent egy fehér váladék,ami hasonlított az ondóra!Lehetséges hogy kifolyt az előváladék,mert nem mentem el és nem is volt kilyukadva vagy a barátnőm váladéka volt esetleg!Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: 10cm átmérõjü miteszer

10cm átmérõjü miteszer
google--->testnedvek
barátnõd váladéka volt..
A csaj jobban élvezte a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! Csak nagyon hasonlított az ondóra ès megilyedtünk. Akkor azt mondjátok hogy nem kell félnünk, ami jó mert tényleg odafigyeltünk , még amikor nem kellett akkoris cseréltünk óvszert.
A kérdező hozzászólása: Akkor a nõi testnedv hasonlíthat az ondóra?
Terhes vagy!
Sivatagban él a teve, locsolkodni jöttem, he-he
Üdvözlöm e szent ünnepet, a ház minden lakóit, Kívánom, hogy töltsék vígan ennek minden óráit. Vagyon itt egy szép virágszál, aki, tudom, öntözést vár, Mert víz nelkül minden palánta, úgy gondolom, elszáradna! De hogy õ soká viruljon, szép orcája is piruljon, Megöntözöm piros vízzel, fogadja el jószívvel!
Zúg a traktor, szánt az eke Elvtársnõ, locsolhatok-e?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezek nagyon tetszenek:)
Pálinkás jó reggelt kívánok e háznak, Fõképp a dolgos szülõk jól nevelt lányának! Elmondom én gyorsan jövetelem célját: Megöntözöm most a környék legszebb lányát. Kívánok e háznak hát mindenbõl eleget, Fõképp békességet, egészséget és szeretetet!
Korán reggel útra keltem, Se nem ittam, se nem ettem. Tarisznya húzza a vállam, Térdig kopott már a lábam. Bejártam a fél világot, Láttam sok-sok szép virágot. A legszebbre most találtam, Hogy öntözzem, alig vártam. Piros tojás, fehér nyuszi, Locsolásért jár egy puszi.
Vízbevetô hetfû nekünk is úgy tetszik: Látjuk az utcákon, egymást hogy öntözik. Öntünk gazdát, ASSZONYT KEDVES LEÁNYÁVAL: Várunk piros tojást, de azt is párjával. Ha párjával adják, meg fogjuk köszönni, Ha párral nem adják, nem fogjuk elvenni.
Jó reggelt, jó reggelt, kedves liliomszál, Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál. Kerek erdôn jártam, piros tojást láttam Bárány húzta rengô kocsin mindjárt ide szálltam. Nesze hát rózsavíz, gyöngyöm, gyöngyvirágom, Hol a tojás, piros tojás, tarisznyámba várom!
Itt a húsvét, eljött végre A szép lányok örömére Mert a lányok szép virágok Illatos víz illik rájuk Ne fuss hát el, szép virágom, Locsolónak csók jár, három.
Kinyílott az aranyesô Én voltam ma a legelsô, aki kora reggel locsolkodni kelt fel Minden szôke, barna lány, Mint a piros tulipán Virulva-viruljon Rózsapermet hulljon. Íme, itt a kölni Szabad-e locsolni?
Van e háznak rózsabokra, nyúljék élte sok napokra, hogy virítson, mint rózsaszál, megöntözném: ennyibõl áll e kis kertész fáradsága, piros tojás a váltsága.
Kint a réten peng a kasza, öntözzön meg apád fasza!

Miért van az, hogy berakom a barátnőmnek és az érzéstől és melegségtől egyből elmegyek? Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Hm...a barátom is megjegyezte,hogy miylen jó meleg van odabnt... XD Talán próbálj meg olyankor másra gondolni...

Hm...a barátom is megjegyezte, hogy miylen jó meleg van odabnt... XD Talán próbálj meg olyankor másra gondolni...
Ez bizony korai magömlés. Maszturbálj sokat, váltogatott tempóban, és mikor közeledik az orgazmus, hagyd egy kicsit abba, hogy magát az ingerlést szokjad. Nem az a cél, hogy minél hamarabb élvezz, hanem hogy jól ingerelhetõvé válj. Sok szerencsét a gyakorláshoz. Talán az elszorításos módszer is segíthet. Az orgazmus közeledtekor a barátnõd vagy te a makk alatt sorítsd meg egy kicsit, ez is szokott segíteni a vég kitolásában.
A gyakorlással mindent el lehet érni, én is azt ajánlom...:) A legtöbben így vannak ezzel az elején, nem szokatlan. Az én barátom is sokat fejlõdött az együtt-gyakorlások által;)

2nappal ezelőtt sexeltem a barátnőmmel, és az első 5 percben elfelejtetem felvenni a gumit, többi lent?

2nappal ezel?tt sexeltem a barátn?mmel, és az els? 5 percben elfelejtetem felvenni a gumit, de ki volt készitve és felvetem aztán amikor végevolt! 2napra rá azaz most! Mai napon önkielégitetem és észre vettem hogy piros pöttyök vannak a makkomon! és amikor végeztem az önkielégitéssel megfájdult a bal herém! Ez miért van?

Legjobb válasz: Valamit elkaphattál. Dokinak megmutathatnád

Valamit elkaphattál. Dokinak megmutathatnád
A kérdező hozzászólása: Hát az elég ciki lenne szerintem! Megtudná valaki mondani hogy ez mi lehet?
Talán gombás fertõzésed lehet, próbáld kenegetni Canestennel, vagy Pimafukorttal. A heréd lehet, hogy azért fájdult meg, mert nem ürült ki rendesen. Ha nem múlnak a panaszaid, keress fel egy bõrgyógyászt, vagy urológust.

A barátnő és az unokabáty között. Mit tegyek, barátnőárulásnak számítana?

Van egy barátnőm, sok minden miatt szeretem, de elég könnyűvérű, anyagias, kihasználós (férfiakat) lány... Van állandó barátja, akivel persze macska-egér viszonyban vannak, mellette pedig olyan "pasijai", akikkel lefekszik, fuvaroztatja magát ide-oda, megvetet magának ezt-azt... Nemrég szemet vetett az unokabátyámra, helyes is, pénze is van azért... Ez engem zavar, mondtam is neki a bnőmnek, hogy neki van barátnője, hagyja... Azt mondta, hogy "jó, nem is érdekel", de én tudom, hogy ez nem így van, mert azóta is próbál a közelébe férkőzni valamilyen módon... Én nem akarom megbántani a barátnőmet, de nem akarom, hogy kihasználja az unokabátyámat! Aki eddig rá sem fittyent, de amilyen a barátnőm, nem biztos, hogy sokáig így lesz... Nagyon be tudja magát vetni, direkt azt élvezi, mikor megszerzi a férfiakat... Mit tegyek szerintetek? Ha sikerül az unokabátyám közelébe férkőznie, hogyan szóljak neki (u.bátyámnak)? Ez barátnőárulásnak számít? L20

Legjobb válasz: Miért számítana annak? Döntsd el, hogy ki a fontosabb, egy ribanc "barátnõ", vagy egy családtagod.

Miért számítana annak? Döntsd el, hogy ki a fontosabb, egy ribanc "barátnõ", vagy egy családtagod.
jobb lenne elõre szólni, igen.. mert akkor õ eldöntheti hogy hagyja magát kihasználni miközben kihasználja a lányt, vagy nem fog foglalkozni vele.Ha utólag mondanád neki már késõ lenne
Már ne haragudj, de ez egy barátnõ? Mit tudsz benne szeretni? Egy gátlástalan dögnek tûnik, aki tojik az úgynevezett barátnõje fejére. Te megkérted valamire õ meg nem tiszteli sem a kérésed-ami jogos-sem a barátságotokat, sem a családodat, és nem tiszteli egy kapcsolat szentségét. Az ilyet úgy vágnám élbõl szájba, hogy elfelejtené hanyadikán van elseje. Elõször is mondd meg neki egy kicsit határozottabban a véleményed. Talán felhívhatnád a figyelmét arra, hogy elmesélheted az unokabátyádnak milyen nõ. Neked jobban hisz elvégre a rokona vagy. Ha ezen besértõdik akkor tudod, hogy kivel kéne megszakítani a kapcsolatot. Az unokabátyádnak meg mindent elmondanék mert utána joggal vonhat kérdõre, hogy miért nem szóltál neki arról milyen a csaj. Persze ha képes egy normális barátnõt dobni egy ilyenért akkor megérdemli. Bocs. De ha rendes a srác akkor egyértelmû, hogy ellátom infoval csak a békesség kedvéért. Itt most nem egy ribi "barátnõ" a fontosabb.
legjobb védekezés a megelõzés: szólj unokabátyádnak hogyvan ez a barátnõd, te nagyon szereted, de olyan amilyen, és nem örülnél ha viszonozná közeledést.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy jobb lenne neki elõre szólnom? Mert akkor megpróbálom elhívni most egy kávéra, aztán akkor, mert tényleg nagyon féltem. :/
Ez egy szegénységi bizonyítvány is rólad, tudod, madarat tolláról, embert barátjáról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, beszéltem is vele :)

Szilveszter napján nagyon összevesztünk a barátnőmmel és azt mondta h kezdjük előről ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: azt jelentheti,hogy elõrõl kezditek a kapcsolatotokat.

azt jelentheti, hogy elõrõl kezditek a kapcsolatotokat.
Talán hogy elõröl akarja kezdeni. De burkolt megfogalmazásban az is lehet, hogy Szibériában akar élni. Ember gondolkodj már mielõtt ökörséget kérdezel. Összevesztetek szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. Megbecsülendõ.
lehet a veszekedést akarja kezdeni elölrõl :D
azt akarja h elfelejtsétek a veszekedést, és menjen minden úgy tovább ahogy elõtte volt ;) hajrá ;)
Lehet, hogy a szexre gondolt, biztos elölrõl jobban szereti.
Ez a kérdés értelmezhetetlen.
A kérdező hozzászólása: jaaaa lehet
nekem is ismerõs volt a sztori valahonnan :D szóval gondolom ez itt kamukérdés. ^^
Én ugyan ezt mondtam a barátomnak öt hónap után, de én csak viccbõl mondtam neki és most eléggé fasírtban vagyunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!