Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet és 1 idő után (5 db)

Bögylé Zolee XDDD
Ektoplazma
Vízkõ!
Tejbegríz
A bögyébõl xD
A kérdező hozzászólása: Erre voltam kíváncsi! Cement?
Elfröcskölt az ujjad!
Milyen cement? xd A cement az nem fehér :D Inkább mész :D
Létezik fehér cement, szóval akár még az is lehet :D
Ma is tanultam valamit akkor, ami nélkülözhetetlen egy nõ számára. Van fehér cement! :D És ezt a szerelem, szex kategóriában kellett megtudnom :D love gyk :3

A barátnőmet megujjaztam és 1 idő után fehéres folyadék jött ki belőle. Mi lehetett az?

nem élveztem el?tte bele meg semmi!

Legjobb válasz: Szerintem felizgattad a barátnõdet és hüvelyváladék lehetett.

Szerintem felizgattad a barátnõdet és hüvelyváladék lehetett.
ez természetes. Barátnõd élvezte amit csináltál, és váladék termelõdött benne.
Az a váladka volt, és jobb is hogy van az a folyadék, mert attol a pénisz jobban csúszik.
Egy ujabb IQ-fighter kangorcsos... Hamar ennyire benne vagy a dologba, akkor esetleg olvasgatni kene, hogy mi-micsoda, es nem egy ilyen honlapon egetni magad a tudatlansagoddal. Terkep esetleg a csiklojahoz nem kell?
Erdekes, nem piszkálni akarlak de...ha már ott tartotok, hogy megujjazod, akkor tudnod kéne hogy mi micsoda nem?Tényleg nem piszkállak csak...mind1.

1 éves kapcsolat után megcsalt a barátnőm és el is hagyott! Azóta egy ideig nem keresett és jól megvoltam! De nem rég megkeresett, hogy Szeret és könyörgött, hogy fogadjam vissza! Mit tegyek? Szeretem, de a büszkeségem nem engedi visszafogadni!

Én 16 ? 14 éves! Meg persze a megcsalás is nagyon zavar...:(

Legjobb válasz: elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...

elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...
hát igen...az elõttem szóló 100%os....bocs de én a kérdésen is csak röhögni tudok...pisisek élik a felnõttek életét:) csodás! :D:D
Szerintem se fogadd vissza. Micsoda kis [email protected]! Nem hogy nemi életet él, de már több pasival is van egyszerre - és mindezt 14 évesen. Csak gratulálni tudok!
Egy 14 évesnek még nem való egy komoly kapcsolat...De te is fiatal vagy, és ahogy írták, lesz még sok csajod... ...Könyörög, mert gondolom a csávó, akivel megcsalt dobta és szegényke nem akar egyedül lenni...Hozzád meg hüséges lenne, amíg nem jön egy másik...Vissza ne fogadd!
nem is mondta hogy hogy csalta meg ... lehet hogy csak egy csók volt vagy ilyesmi ti meg itt lehordjátok (mondjuk sztem az is több a nagyon soknál :P)...mindegy de a lényeg hogy ne fogadd vissza...
14 évesen megcsalt?????? EZ durva....Szerintem ilyen kis qrvákkal ne kezdj...Mert ha már 14 évesen ilyet csinál, akkor az! Felejtsd el szerintem. Aztán folyton aggódhatnál, hogy mikor csal meg újból. Találsz te nála sokkal értékesebb lányt is!
Még véletlenül se fogadd vissza! Azonnal tessék elfelejteni! Különben is, 16 éves vagy lesz még 1000+1 barátnõd ha így haladsz! off: 14 évesen már 2 pasival is összefekszik, hááááát....
Ja, nekem se az jutott eszembe, hogy le is feküdt vele. Perverz aki egybõl erre gondol, még akkor is ha kiderül ez az igazság.
Az biztos, hogy nem terhes!
ha védekeztetek, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: védekezünk mindig
17 éves korban még nem feltétlenül áll be rendszeresnek a menzesz. Valószínûleg, csak átmeneti "üzemzavar" ha többször is csinálná, akkor szerintem menjen el nõgyógyászhoz^^
és h védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: gumival
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem h miért fontos ez?vmi betegség is lehet, vagy miért?

A barátnőm már 13 órája fekszik a szülészeten de semmi változás! Ha csak csordogál a magzatvíz de nem folyt el és semmi fájás nincsen csak keményedés, tágulás 1 ujjnyi akkor mennyi idő után "csinálnak valamit"? Ha reggel sem lesz semmi változás?

Legjobb válasz: Ha csordogál a magzatvíz illenék neki fájáserõsírõ (oxitocin) infúziót adni... Hiszen megrepedt a magzatburok, jó lenne, ha a dokik tennének valamit... Szerintem kérdezzetek rá!!!

Ha csordogál a magzatvíz illenék neki fájáserõsírõ (oxitocin) infúziót adni... Hiszen megrepedt a magzatburok, jó lenne, ha a dokik tennének valamit... Szerintem kérdezzetek rá!!!
Remélem mire ezt a választ írom, már meglesz a baba! Nekem is adtak fájáserõsítõ(oxitocin) infúziót mindkét szülésnél. Az elsõnél sajnos nem hatott, de a másodiknál igen. Majd írd meg, mikor lett meg a baba! És hogy mi volt?!
Sajnos sok anyuka, nagyon sokat vajúdik, fõleg az elsõ babával. Nekem éjfélkor kezdõdtek a fájásaim, és a baba, de. 11-kor született. Ha valami gond lenne, úgy is lépnének az orvosok, türelem, hamarosan meglesz az a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Most hívott, hogy végre rákötötték az infúziót, állítólag ilyenkor szoktak várni 12 órát!
Én 20órát vajudtam, de nekem azt mondták, hogy amíg a szívhang rendben, hagyják.6 ujjnyira tágultam, de onnan sehova.Végül a szívhang lement 100 alá, és irány a császár.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!! A baba végül tegnap 12óra után pár percel meglett!!!Az oxitocin hatására megindultak a fájások de a tágulás nem lett nagyobb 1 ujjnyinál!!!Lement a szívhang 90körülire és a végén megcsászározták!Csodálatos kisbaba lett!Mindenkinek jó babavárást!
2. válaszoló vagyok. Sajnos az én elsõ szülésem is így alakult, nagyjából ennyi vajúdás után, szintén császár lett. De azóta a kislányom csodálatos 6 éves csajszi! Viszont 10 hónapja szültem a kisfiam, és õt sikerült rendesen, így a barátnõdnek is sikerülhet legközelebb! Gratulálok neki, nagyon sok boldogságok kívánok a babához, é jó egészséget! Neked meg köszi, hogy leírtad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!