Találatok a következő kifejezésre: A barátnőmet és 1 idő (11 db)

1 éves kapcsolat után megcsalt a barátnőm és el is hagyott! Azóta egy ideig nem keresett és jól megvoltam! De nem rég megkeresett, hogy Szeret és könyörgött, hogy fogadjam vissza! Mit tegyek? Szeretem, de a büszkeségem nem engedi visszafogadni!

Én 16 ? 14 éves! Meg persze a megcsalás is nagyon zavar...:(

Legjobb válasz: elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...

elég fiatalok vagytok még. Úgy látszik a lány még nem érett egy komoly kapcsolatra. van még idõd szerintem ne fogadd vissza, mert még felelõtlen nagyon...
hát igen...az elõttem szóló 100%os....bocs de én a kérdésen is csak röhögni tudok...pisisek élik a felnõttek életét:) csodás! :D:D
Szerintem se fogadd vissza. Micsoda kis [email protected]! Nem hogy nemi életet él, de már több pasival is van egyszerre - és mindezt 14 évesen. Csak gratulálni tudok!
Egy 14 évesnek még nem való egy komoly kapcsolat...De te is fiatal vagy, és ahogy írták, lesz még sok csajod... ...Könyörög, mert gondolom a csávó, akivel megcsalt dobta és szegényke nem akar egyedül lenni...Hozzád meg hüséges lenne, amíg nem jön egy másik...Vissza ne fogadd!
nem is mondta hogy hogy csalta meg ... lehet hogy csak egy csók volt vagy ilyesmi ti meg itt lehordjátok (mondjuk sztem az is több a nagyon soknál :P)...mindegy de a lényeg hogy ne fogadd vissza...
14 évesen megcsalt?????? EZ durva....Szerintem ilyen kis qrvákkal ne kezdj...Mert ha már 14 évesen ilyet csinál, akkor az! Felejtsd el szerintem. Aztán folyton aggódhatnál, hogy mikor csal meg újból. Találsz te nála sokkal értékesebb lányt is!
Még véletlenül se fogadd vissza! Azonnal tessék elfelejteni! Különben is, 16 éves vagy lesz még 1000+1 barátnõd ha így haladsz! off: 14 évesen már 2 pasival is összefekszik, hááááát....
Ja, nekem se az jutott eszembe, hogy le is feküdt vele. Perverz aki egybõl erre gondol, még akkor is ha kiderül ez az igazság.

A kérdésem a következő! A barátnőm már 1 éve fogamzásgátlót szed (Yasminelle), és az utóbbi időben csökkent a libidója! Mit csináljunk?

Találtam egy teát ami talán segíthet a problémán! Az összetétele a következ?! ginzeng, csalán, málnalevél, barátcserje, borsmenta, cickafark, rozmaring! Viszont egy természetgyógyász és egy gyógynövényszakért? is azt javasolta hogy ne fogyassza mert befolyásolhatja a gyógyszer hatékonyságát, viszont egy másik szakért? butaságnak találja ezt a feltevést! Most akkor mit csináljon? Kérnélek titeket hogy csak akkor válaszoljatok ha biztosak vagytok abban amit írtok!

Legjobb válasz: én nem szavaznék semmilyen teára mert ha már valaki azt mondja h csökkenti a hatását, akkor már meg van rá az esély. ha már nem olyan jó a gyógyszer inkább váltsatok másra (am én is yasminellet szedek:), lehet h ez a gyógyszer hosszútávú hatása a barátnõdre, és akkor már egyszerûbb feliratni egy másikat mint ilyen teákkal kísérletezni, ami megint csak idõ és pénz és még a végeredmény is kétes.

én nem szavaznék semmilyen teára mert ha már valaki azt mondja h csökkenti a hatását, akkor már meg van rá az esély. ha már nem olyan jó a gyógyszer inkább váltsatok másra (am én is yasminellet szedek:) , lehet h ez a gyógyszer hosszútávú hatása a barátnõdre, és akkor már egyszerûbb feliratni egy másikat mint ilyen teákkal kísérletezni, ami megint csak idõ és pénz és még a végeredmény is kétes.
nekem is ilyen próblémám volt. gyógyszert váltottam, és most minden oké. ha esetleg megint elõjönne, akkor megint gyógyszert váltanék.
Amennyiben egyik sem antibiotikus hatású és nincs hashajtó, méregtelenítõ, emésztést befolyásoló hatása, akkor nincs rá hatással. Mivel ez a fog.gátló nem jó (libidócsökkenés), váltani kell. Az a legbiztonságosabb.
Helló, férfiként alapból fogamzásgátló ellenes vagyok. Nem tartom tisztességesnek, hogy csak kefélés okán nõket veszünk rá arra, hogy felborítsák a saját hormonháztartásukat. Tudom, hogy új generációs alacsony hormontartalom bla-bla-bla, a helyzet mégis az, hogy leállítja a természetes ciklusát és mesterségesen, mást hormonszintû ciklust állít be neki. Szóval a fogamzásgátló leállítja a kedvesed szexuális vágyait. Ha gyógyszert váltasz, ugyancsak hormonnal tömöd. Ha teát iszik, akkor, ahogy feljebb írtad, módosíthatja a hormon hatásait. Az, hogy ne szedjen semmit és védekezzetek gumival, vagy máshová élvezéssel talán manapság nem is olyan egyértelmû. Mi 14 éve vagyunk együtt a feleségem soha nem szedett gyógyszert, a terhességek a kívánt idõben jöttek, és sok izgalmas hely van rajta, ahová el lehet élvezni... Miért pont a punci?
SPORTOLÓ és táplálkozáshoz értõ vagyok, ezek a növény meg fogja dobni a testet, mert részben koffein is van a ginzeng révén benne, viszont hogy a libidóra fog hatni... Azt nem tudom. Inkább edzés (súlyemelés, futás, stb. ) elött szokás ezeket használni. Rontani nem fog, mivel ez gyakorlatilag étel tabletta, mindent kajával is meg lehetne enni. Ha pedig nagyon félsz, akkor a fogigátló beszedése után 3 órát várj a bevételével. Igazán jó pedig az lenne, ha szex elött 30-prccel, vagy max. 1 órával vennéd be, legjobb lenne üres gyomorra. A hatása az helyi, tehát csak 1-2 órán át ad egy kis extra hatást. Jó estét a barátnõdnek ;)

A barátnőmet megujjaztam és 1 idő után fehéres folyadék jött ki belőle. Mi lehetett az?

nem élveztem el?tte bele meg semmi!

Legjobb válasz: Szerintem felizgattad a barátnõdet és hüvelyváladék lehetett.

Szerintem felizgattad a barátnõdet és hüvelyváladék lehetett.
ez természetes. Barátnõd élvezte amit csináltál, és váladék termelõdött benne.
Az a váladka volt, és jobb is hogy van az a folyadék, mert attol a pénisz jobban csúszik.
Egy ujabb IQ-fighter kangorcsos... Hamar ennyire benne vagy a dologba, akkor esetleg olvasgatni kene, hogy mi-micsoda, es nem egy ilyen honlapon egetni magad a tudatlansagoddal. Terkep esetleg a csiklojahoz nem kell?
Erdekes, nem piszkálni akarlak de...ha már ott tartotok, hogy megujjazod, akkor tudnod kéne hogy mi micsoda nem?Tényleg nem piszkállak csak...mind1.
Bögylé Zolee XDDD
Ektoplazma
Vízkõ!
Tejbegríz
A bögyébõl xD
A kérdező hozzászólása: Erre voltam kíváncsi! Cement?
Elfröcskölt az ujjad!
Milyen cement? xd A cement az nem fehér :D Inkább mész :D
Létezik fehér cement, szóval akár még az is lehet :D
Ma is tanultam valamit akkor, ami nélkülözhetetlen egy nõ számára. Van fehér cement! :D És ezt a szerelem, szex kategóriában kellett megtudnom :D love gyk :3

1 hónapja szakítottam a barátnőmmel, ez az idő alatt volt sárdobálás is és most utalgat Facebook bejegyzéseken keresztül. Mit tegyek?

Leszögezem, hogy nem haragszom rá, de nem is akarok tőle semmit. Az elején még bűntudatom volt, jóvá is akartam tenni, de aztán közös ismerősökön keresztül lehordott engem és nagyon elegem lett. Megírtam neki, hogy hagyjon békén. Azóta viszont voltak utalások Facebookon bejegyzésekben (zene) és idegesít. Nem akarom letiltani, az nekem gyerekes, de ezt a viselkedést sem tartom helyesnek. Írjak neki, hogy álljon le, vagy próbáljam mellőzni? 24F

Legjobb válasz: Hangsúlyozd ki a gyerekes viselkedését egy nyilvános megszégyenítés alkalmával.

Hangsúlyozd ki a gyerekes viselkedését egy nyilvános megszégyenítés alkalmával.
Tiltsd le és nem fogod látni.
Nem emlékszek rá hogy ilyen kérdést kiírtam volna mert ugyan ebben a helyzetben vagyok még az életkor is stimmel :D
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam a profiljára menni, de megjelenik a kezdõlapomon, ez a baj. Na de majd megkeresem azt az opciót.
minek ekkora ugyet csinalni az ilyesmibol nem ertem. tiltsd le, mondd meg neki v cak egyszeruen nezd levegonek! 24 evesen ferfikent aze nem artana ilyesmit tudni, eleg nyuszinak tunteted fel magad mit mondjak...
Nem kell letiltanod, eleg, ha kikapcsolod a frissiteseit, hogy ne jelenjen meg a fooldaladon.
ha nem akarod látni, nem kötelezõ nézegetni a profilját leiratkozol a bejegyzéseirõl, ismerõsödnek is megmarad, meg nem is dobja ki neked amit kitesz, még valami? ebben az esetben ez a legjobb megoldás, észre veszi h letojod és abbahagyja
van egy olyan beállítás egyébként facebookon, hogy ne küldjön semmilyen értesítést, ha csinált valamit. Már ha csak az zavar, hogy te látod. Ha az zavar, hogy más is látja, akkor ez nem megoldás rá. Szóval se nem törlöd le, se nem tiltod le, de likeokat/postokat/akármit nem látsz, ha megnyitod a facebookot, csak és kizárólag akkor, ha önszántadból megkeresed az exed.
Akkor csak töröld az ismerõseid közül...
Egyszerûen miért veszel egyáltalán tudomást róla? nekem ezt egy pasi csinálta. Nem érdekelt, átléptem, még egy ilyen kérdést sem irtam ki miatta..minek?
Ez esetben kerüld a facebook-ot és válts google+-ra.
A kérdező hozzászólása: 4: Tudom, hogy állandóan figyeli az én profilom, szóval... :)
A kérdező hozzászólása: Nem, ilyet nem teszek. Akármennyire is megbántott, nem csinálok mûsort. Nem is vagyok olyan típus.
Lehet hogy gyerekes, de akarod nézni a hülye posztjait vagy nem? Amúgy sem írja ki neki a face (ha jól tudom) hogy letiltod.
A kérdező hozzászólása: Ezt szeretném elkerülni. Szerintem gyerekes a tiltás.
Ha annyira zavarna amennyire itt beállítod, akkor letörölted volna az ismerõseid közül. A többi csak kifogás.

Szakítottunk a barátnőmmel elég csúnya dolgok miatt, kért 1 hónap "gondolkodási időt", azt mondta utána elmegyünk valahova és megbeszéljük mi legyen. Hova vigyem így "első alkalommal"?

mozi+beülünk valahova utána(első randink ilyen volt), vagy állatkert, vagy fürdő, vagy olyan hely, ahol többen vagyunk, de eltudunk vonulni beszélgetni, esetleg kettesben valami parkban stb, olyan legyen, ami emlékeket idéz benne, vagy teljesen új környezet? Szerintem jobb lenne valami program mielőtt beszélünk, hogy feloldódjon mindkettőnk és érezzük, hogy még akarjuk egymást, vagy sem, vagy tévedek?

Legjobb válasz: 1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak,... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már

1 hónap??? mennyit voltatok együtt??? öregem... az az egy hónap alatt úgyse akar majd látni szerintem. eeeeeez... nemtom... egy hónap szerintem elég nagy kihagyás, hogy a kapcsolatból semmi se maradjon meg. keress másik csajt öregem. egy hónap múlva talán már újra szerelmes leszel... ne már, mi ez a gondolkodási idõ? ... a nõk nem olyanok, mint a fiúk. nem agyalnak hetekig... addigra úgy átrendezi az életét, hogy ha tényleg találkoznátok egy hónap múlva, talán rá se ismernél, nemhogy a barátnõdnek érezd még akkor is... nemtom öregem. addig te meg sóvárogni akarsz? megint azt mondom, egy hónapig éltetni magadban a szerelmet egy lány iránt, akit nem látsz, nem jársz vele, nem szexeltek. a tudat alatt ez olyat idézhet elõ, hogy ha találkoztok, és azt mondja, bocsi, de nem akarlak, ... te nem fogok tudni elfelejteni még egy jó darabig... mert annyira beerõszakoltad magadba (a képét!, ami az egy hónap alatt se nem õ volt, már régen), hogy jó kis idõ kell, hogy kikopjon, õgy rendesen. ez gusztustalan sz*patás a lány részérõl, hogy tutira ne felejtsd el, éljen benned. aztán meg mi van, ha pofára ejt? vigyorog magában, még te kaparod össze magad... ehh... ne már
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni..
park, nyugis kávézó
A mozis randit sosem értettem. Az nem azt fejezi ki, hogy unjuk a másikat? Beszélgetni nem lehet és nem is kell közben.
Mozis randihoz: Közben nem lehet beszélgetni, de mozi után beültök beszélgetni. Ez tényleg arra jó, hogy elõtte egy kicsit lelazulj. Illetve ha nincs már nagyon beszédtéma (ami randinál elég ciki) akkor lehet a filmrõl beszélni, mint nagyon végsõ mentõöv. Olyan helyre vidd szerintem, ami jó emléket ébreszt benne, hogy milyen jó volt akkor a kapcsolatotok. Bár nem tudom. 1 hónap alatt bõven átgondolhatta, szóval valószínûleg nem a randin fog múlni
nem lesz folytatás... mi ez a szünet hülyeség?
1 hónap mindenképpen túl sok idõ ha néhány napot kért volna, még talán érthetõ, de egy hónap gondolkodási idõ túlzás
A kérdező hozzászólása: Azért kérte az 1 hónapot, mert az augusztus 20.-ai héten megy barátnõivel Egyiptomba és utána akar dönteni, ott lesz ideje átgondolni az egészet, ezt mondja.... Mozit pedig csak azért gondoltam, mert elsõ randink is mozis volt, utána pedig beültünk egy bárba beszélgetni órákat.... és ez szerintem jó emlék neki, 5 hónapot voltunk együtt.
Az biztos, hogy nem terhes!
ha védekeztetek, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: védekezünk mindig
17 éves korban még nem feltétlenül áll be rendszeresnek a menzesz. Valószínûleg, csak átmeneti "üzemzavar" ha többször is csinálná, akkor szerintem menjen el nõgyógyászhoz^^
és h védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: gumival
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem h miért fontos ez?vmi betegség is lehet, vagy miért?
lehet terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm azoknak akik normálist választ tudtak adni amugy meg 20 vagyok nem 15
aha, és az, h fél percre beteszi, szted mi, ha nem megszakitás? az a fél perc alatt bõven bejuthattak az elõváladékban levõ spermiumok.
igaza van , hogy nem kioktattást kért, hanem segítséget!!és fél percre tette be!! nem ugy szexeltek , csak fél percre tette be gumi nélkül!! én sem hiszem hogy terhes a barátnõd!!
jaj, utolsó, és az, h betette minden nelkul, az szted felelõsségteljes szex?? áá. nem birom az ilyet.
huuu!! az ilyet ugy bírom! a sok okos teszi itt a fejét , okoskodik, hogy biztos 15 évesek meg ilyen olyan felelõtlenek!! szerintem nem kioktatást, hanem segítséget kért!!ésaz eggyik illetõ irta h az ilyen megszakításos védekezésekbõl vannak az abortuszok!! te olvastál itt olyat h megszakítással védekeztek?? mert én nem!! én azt olvastam hogy fél percig tette be gumi nélkül!! aztán gondolom gumival folytatták!nem valószínû ogy terhes lett, de csináljatok egy tesztet!! a másik dolog pedig hogy véreset pisilt, az inkább valószínûbb hogy azért késik és nem azért mert terhes!!
Szerintem sem te, sem a barátnõd nem lehet egy észkombájn. Komolyan mondom, élvezet látni ahogy a sok megszakításos felelõtlen idióta teherbe esik és ahelyett hogy dokihoz menne, itt várakozik hetekig hogy majd mi megmondjuk. Ha 10-9 arányban gyõz a nem terhes, akkor le se szrod majd és dugsz tovább? Csak azt sajnálom, hogy az ilyen iqlight embereknek a mi adóinkból kell a családi pótlékokat meg az egyéb szarokat fizetni...
nem. erre az esetre van a 72 oras tabletta..
simán lehet terhes, erre az esetre van a terhességi teszt.
lehet, h a felfázástól késik, de nem kellene erre kenni a dolgot, ha volt kockázatos aktus. gondolom, érett, sokat tapasztalt, 15 évesek vagytok :)
basszus, ha valaki már úgy fel van fázva, hogy véreset pisil, akkor ott egyáltalán nem furcsa, hogy ennyit késik, nekem volt már, hogy az idegessségtõl késett ennyit. De a legjobb lenne csinálni vagy 2 tesztet!
ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek. az ilyen idióta " kicsit betettem " marhaságokból abortusz szokott lenni. amit ti csinaltatok, az kockázatos aktus. és mi a francnak irogatod, h fel volt fázva?? attól még lehet terhes!!
Ha tényleg csak egy kicsit voltál benne, nem valószínû, hogy terhes, de ha késik mindenképpen menjen el nõgyógyászhoz. Már csak a felfázás miatt is.
A kérdező hozzászólása: de mikor elkeztük akkor voltam benne egy nagyon rövid ideig
Ha közben belõled "folyt a dolog" akkor lehet, persze. Felfázás miatt nem igen szokott 2 hetet késni. A legjobb, ha elmegy a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: de 2 hetet késhet amiat h felvolt fázva???
jaj mitõl lehetne.. én évekig gumi nélkül szexeltem és soha nem volt semmi, pedig csak akkor vette ki az illetõ, ami elõtt elment.
bocs, nem tom, h neked mi a normalis válasz. a baratnod lehet terhes. máskor védekezni kell. remélem, tanultatok az esetbõl. ha még nem késõ, akkor irány az orvos, és 72 oras.
Verd ki elötte
ez valóban hatalmas gond
mondd neki, hogy húzzon gumikesztyût :D
A kérdező hozzászólása: Valaki !!! valami normálisat ???
Vágd le a farkad.
szeva az egyik ok az az, hogy valószinûleg õ az elsõ barátnõd (akivel szexuális kapcsolatod is van) így telejen új dolgok történnek veled, veletek. A másik, ami inkább közrejátszik, úgymond a ''bajod'', hogy meg akarsz felelni, nem akarsz ''beégni'', azon stresszelsz, hogy hamar elélvezel, ami aztán be is következik. most ha azt kérdezed hogyan szabadulhatsz meg a korai magömlésedtõl, akkor csak azt tudom válaszolni, sajnos ez vagy elmúlik magától, vagy fordulj szakemberhez. Esetleg beszélj a barátnõddel a dologról, valószínûleg õ is tud a problémádról, mond el neki hogy õ az elsõ, és nagy izgató a ''játék'' vele, ezért is nem birod a témázgatást. Ezt képes vagy meglépni, meg fogsz könnyebbülni! meglátod sokkal jobb lesz utána! Együtt létek során probáld meg elõször a csajodat a csúcsra juttatni, ezután is csókken valamivell a nyomás, nem agyalasz azon hogy neki még nem volt jó. Próbáljátok megszakítani az együttlét mikor érzed el fogsz menni, olyankor csak te kényeztesd a barátnõdet, és amikor már ''megnyugodtál'' folytathatjátok tovább, ehez sok idõ és türelem kell! sok sikert!! a legfontosabb beszélj a barátnõddel ha igazán szeret meg fog érten és segíteni fog, ez fogja a legjobb eredményt hozni!
Jaaaajjj! Maradj már!!!
szerintem csak a 2 het hiany utan jobban felizgult es jobban kitagult.
Tudod ez attól is függ, hogy mennyire tud ellazulni egy lány.Ha szorong "ott" is "megfeszülnek" az izmok, ha laza a lány akkor az izmok is ellazulnak így akár több ujj is befér. Ez nem jutott eszedbe? Nyilván a 2hét alatt jól kipihente magát, nem stresszes, stb, és ezért "laza". Egy Lány
szerintem már nagyon kívánt téged!és jobban eltudott lazulni!
Második vagyok:nem biztos, hogy miattad szorong, hanem a suli, szülõk, stb. és, hogy jól nézzen ki.Nõ vagyok és én is szorongtam ezek miatt sokat.
Lehet hogy közben szült :) Viccen kívül, ez nagyon vicces :)
Ha ennyire nem bízol benne, akkor itt szó sincs õszinte kapcsolatról. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: De eszembe jutott, de 1 éven át egyszer sem fért volna be a 2 ujjam, nem is erõltettem. Nem hiszem hogy 1 éven át szorongott volna mellettem. Nekem egyszerûen furcsa ez a hirtelen változás, pláne hogy nem voltunk együtt. Egy másik lánnyal pont így jártam, és persze hogy elõször EZ ugrik be :S (más férfi tágította) Kicsit megnyugtattatok, , , kösz a válaszokat.
Légy oly kedves, hogy nem hisztizel. Most azért mert végre befért 2 ujjad? Inkább örülj, ne ilyen baromságokon törd már az agyad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!