Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm volt velem, azóta (6 db)

Egyik osztálytársamnak meghalt az apja, régen a barátnőm volt, de azóta sokszor voltam vele bunkó. Mondjak neki valamit vagy ne?

Régebben nagyon jó barátn?k voltunk, mindent elmondtunk egymásnak. Aztán a bunkó stílusa miatt megutáltam, elegem lett a megalázásaiból, és elkezdtem vele bunkó lenni. Röhögtem rajta, gúnyoltam. Most meghalt az apja és tök rossz érzésem van. Igaz, hogy nem is voltak olyan jóban, meg az az ember alkoholista volt, de akkor is. Nem tudom, nagyon sajnálom ?t és kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy milyen bunkó voltam vele az elmúlt hónapokban. Mondjak neki valamit? Bár az nagyon képmutatás lenne..de most ?szintén sajnálom. Egyik legjobb barátn?m volt

Legjobb válasz: Igen, mondjál neki. De csak annyit, hogy "Katalin, õszinte részvétem." Semmi más nem kell. Ez nem meghunyászkodás, vagy megaláztatás, és nem is megbánás, az elmúltakért.

Igen, mondjál neki. De csak annyit, hogy "Katalin, õszinte részvétem." Semmi más nem kell. Ez nem meghunyászkodás, vagy megaláztatás, és nem is megbánás, az elmúltakért.
Kedves utolsó. Azért mert te nem szereted a mákostésztát, más szeretheti. Pontosan úgy van a dolog, hogy ha valamire sablon csak szöveget mondasz, az nem jelent semmit. Nem tudom, érted e, vagy még nem tartasz itt.
Talán itt lenne az ideje, hogy kibéküljetek... Tudod azért az is elég tré, hogy a problémáitokat bunkózással oldjátok meg ahelyett, hogy leültetek volna akkor emgbeszélni...
A kérdező hozzászólása: Én megbeszéltem már vele sokszor, de nem hagyta abba a bunkózást, mindig leégetett mások elõtt és mivel van büszkeségem, így szépen lassan én is visszaadtam neki. Ez van
nee azt nehogy mond neki, hogy "õszinte részvétem" nekem is meghalt az apukám, és majdnem leütöttem azokat, akik mondták. Annyira mû, és sablonos dolog, hogy a hátamon fel áll a szõr tõle! undorító:( inkább mondj neki annyit, hogy "nagyon sajnálom" még mindig jobb ez, mint az a mû franc "õszinte részvétem" blõõõ 22l
18:33 attól, hogy neked nem sablon szöveg, attól még másnak lehet az...:) attól, hogy te elfogadnád, ha mondják, attól még másnak nem kell elfogadni....:)

A barátnőm elösször volt velem, azóta már 2szer voltunk 1ütt szóval ez már a 3. volt, normális hogy még mindig vérzik?

Legjobb válasz: Igen, szerintem elképzelhetõ, hogy még mindig nem szakadt át rendesen a szûzhártyája és azért vérzik még mindig. Azért ha ez már a 10-11. alkalommal is elõfordul, érdemes felkeresni egy orvost.

Igen, szerintem elképzelhetõ, hogy még mindig nem szakadt át rendesen a szûzhártyája és azért vérzik még mindig. Azért ha ez már a 10-11. alkalommal is elõfordul, érdemes felkeresni egy orvost.
nekem is 2.3-ig véreztem.sztem semmi gáz.
Te fasz lehet hogy most jött meg neki èszre se vettedTe meg azt hitted hogy vèresre kefèlted

18 eves srac vagyok, erekcios problemaim vannak. Egy honapja szakitottam a baratnommel. Azota meg voltam vagy ket lannyal es semmi nem mukodott. Kozben ismet lefekudtem a volt baratnommel es vele ment. Mi lehet ennek az oka?

Mar nem szeretem a volt baratnomet, az erzelmek megszuntek, de mi lehet az oka hogy vele nincs gond az agyban, massal meg csodot mondok. S nem az az oka, hogy nem tetszett volna a masik ket lany, sot nagyon is izgatoak voltak.... Koszonom

Legjobb válasz: Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.

Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.
Ha nem szereted az exed, miéert is feküdtél le vele?! Ha nem lennél szerelmes, nem járnál vissza hozzá! Valószínüleg csak nem szeretnéd szeretni, viszont tudat alatt igenis érzel még valamit! Nagyon jó önismeret és sok idõ kell hozzá hogy le tudd zárni, és rendezõdjenek a dolgaid. Ja és egy jó tanács: saját tapasztalatból mondom, hogy ameddig szexelsz az exszel ne várd hogy az érzelmeid elmúlnak!
Utolsó kommentet tuti csaj írta.. Nekem is volt már ilyen szarság, hogy nem állt fel új csajnál. Volt bnõdnek már bizonyítottál, magabiztosabb vagy, tudod, vele összeszoktál már..új csajnál meg gondolom tudat alatt benned van a parázás, meg az idegesség.. el fog múlni elõbb utóbb ne aggódj.. nekem is elmúlt! :) utolsónak: miért lenne baj az, ha az exével dug néhanapján?

A barátnőmmel szakitottunk 4 hónapja de összejártunk az utolsó kettőben, volt minden. Jó volt az egész erre szombatra csak ugy lett valakije. Összetörtem teljesen. Mit tegyek azóta nem beszél velem, semmi .7 évet voltunk együtt, mehet ez tovább?

Mit tegyek ??? Segitsetek ... Haggyam kicsit pihenni a dolgot ? Imádom , Õ az életem :(

Legjobb válasz: Nem értettem sosem, hogy mire jó az, hogy szakít egy pár, de utána még jópár hétig/hónapig összejárnak, együtt töltik a szabadidejüket...akkor miért szakítottak? Egyébként a barátnõdnek csak addig kellettél, míg nem talált más párt, hogy addig se unatkozzon, vagy ne érezze magát egyedül. Mit tegyél? Semmit, lépj túl. Amúgy sem lett volna szabad belemenned, hogy még összejárjatok, pláne, hogy még totál odavagy érte. Mit gondoltál, hogy elõbb-utóbb úgyis újra egy pár lesztek? Ki lettél használva rendesen...próbáld meg elfelejteni, próbálj meg mással foglalkozni, elõbb-utóbb jobb lesz neked is. Azzal semmit nem érsz el, ha zaklatod, vagy mész utána, fõleg, hogy már beszélni sem akar veled. Így csak belekavarsz a dolgaiba, amiért mégjobban el fog távolodni tõled, és valószínûleg az új párja sem fogja sokáig jó szemmel nézni ezt...

Nem értettem sosem, hogy mire jó az, hogy szakít egy pár, de utána még jópár hétig/hónapig összejárnak, együtt töltik a szabadidejüket...akkor miért szakítottak? Egyébként a barátnõdnek csak addig kellettél, míg nem talált más párt, hogy addig se unatkozzon, vagy ne érezze magát egyedül. Mit tegyél? Semmit, lépj túl. Amúgy sem lett volna szabad belemenned, hogy még összejárjatok, pláne, hogy még totál odavagy érte. Mit gondoltál, hogy elõbb-utóbb úgyis újra egy pár lesztek? Ki lettél használva rendesen...próbáld meg elfelejteni, próbálj meg mással foglalkozni, elõbb-utóbb jobb lesz neked is. Azzal semmit nem érsz el, ha zaklatod, vagy mész utána, fõleg, hogy már beszélni sem akar veled. Így csak belekavarsz a dolgaiba, amiért mégjobban el fog távolodni tõled, és valószínûleg az új párja sem fogja sokáig jó szemmel nézni ezt...
Nem jól értelmeztétek az utolsó két hónapban egymás közelségét. Amíg te gyengéd érzéseket táplálsz felé, addig õ komolyan gondolta a szakítást és kereste a következõ párját, ez idõ alatt csupán szüksége volt egy kis egészségügyi hempergésre. Azt tanácsolom felejtsd el az illetõt, ugyanis ha tud mással együtt lenni, akkor már nem szeret téged.
Szerintem te nem a papa vagy:DD
A kérdező hozzászólása: Õ is szeret , tudom ... Nem hivott voolna állandóan , meg érzetette is , egyik napról a másikra összejött olyan gyerekkel akit edig egész életében szidott .. kis cigánygyerek
Azért szakított, hogy tudjon melletted pasizni. De azért még kellettél neki, amíg nem talált mást. Valószínüleg rádunt. Kár volt ebbe belemenned, hogy szakítás után még összejártok. Téged használt, ameddig tudod, de azt se hozhatod fel neki, hogy lett valakije, hisz nem jártok.
Hát ha egy "kis cigánygyerekkel" jött össze akkor nagyon messzirõl kerüld el, még az ágynemût is felégetném utána. Ki a fenével voltál te együtt 7 évig?
Gyerekek a kérdezõ egy nõ:DD
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nõ te idió.a ...
A kérdező hozzászólása: Kivel voltam együtt ? :) Nagyon megváltoztt azóta hidd el , nagyon aranyos csaj ( volt addig ) :( akkor hagyjam a fenébe ?

A hét végén egy buliban amúgy "hülyeségből" lesmárolt egy velem egykorú barátnőm. Azóta nem megy ki a fejemből. Előtte csak fiúkkal volt kapcsolatom, de ez most jól esett Tőle. Szerintetek biszex vagyok? 16/L

Legjobb válasz: Lányoknál nem gáz a biszexualitás, még szexi is... A pasiknál már gázosabb! Szerintem csak jólesett, és ezért fantáziálsz rajta annyit... Legközelebb, ha buliba mentek smárold vissza!Csak úgy hülyeségbõl... Úgysem fog nyugodni hagyni a tudat, hogy jólesett!!!

Lányoknál nem gáz a biszexualitás, még szexi is... A pasiknál már gázosabb! Szerintem csak jólesett, és ezért fantáziálsz rajta annyit... Legközelebb, ha buliba mentek smárold vissza!Csak úgy hülyeségbõl... Úgysem fog nyugodni hagyni a tudat, hogy jólesett!!!
Izgató:)
énis szoktam csjokkal smárolni és a fiúkat szeretem de eltudnám gondolni csajjal is szal akko énis bi vagyok? szentem attol h 1 csajjal smároltál az még nem azt jelenti h bi vagy lehet csak túl sokat ittál
Ettõl még talán nem. De ha újra kívánod akkor már megvan a hajlam:)
Énis smároltam már barátnõmmel... nem egyszer nem kétszer partyn! És mégsem vok biszex mert azt érezném! :D ... Bár ha legközelebb is megtörténik és azután is kívánni fogod sõt kívánod a lányt, hogy több is legyen ne csak csók, na akkor már lehet hogy van benned egy kis hajlam... :D :) na pusza :)
nem gáz, egy nagy ribanc vagy, akinek mind1 kivel, bárhol és bármikor
Miért lenne ribanc???? mert smárolt a barátnõjével... pffff ... akkor sztem jobb lesz ha megkeresed a ribanc szó jelentését!
szánalmas , hogy azért elfogadottabb ha lány lánnyal csinálja mintha pasi pasival mert az szexibb. egyébként meg a többség a lányoknál divatból csinálja , hogy izgassa a pasikat. 17 éves lány vagyok egyébként. És az ismerõseim többsége is ilyen. bárkivel smároltok. Csakhogy a pasiknak tetszelegjetek. Egy ideig lehet , hogy kelletek a pasiknak.. de nem vagytok megbecsülve. könnyûvérû kislányok vagytok. Tisztelet a kivételnek. Ha a kérdezõ is kivétel.. Akkor talán tényleg biszexuális vagy.
Az nem lehet, hogy a szexualitás terén is izgató dolog, amirõl úgymond tiltott kép van a fejünkben, avagy inkább extrém? Még szép, hogy kivánjuk azt, ami... :)

Szakítottunk a volt barátnőmmel, de ő újra össze akar jönni velem amibe esetleg benne is lennék de azóta történtek olyan dolgok amiket nem nézek jó szemmel! Mit tegyek?

19 éves vagyok a volt barátn?m 17, egy éve szakítottunk mert ritkán tudtunk találkozni. Egy ideig én próbáltam kezdeményezni hogy emiatt ne legyen vége próbáljuk meg újra. Aztán feladtam, de most ? akarja újrakezdeni! Egy a probléma, azt mondja nem tud elfelejteni és nem talál magának olyan srácot aki nem csak megdugni akarja és hogy bennem bízik és hogy még mindig szeret. Viszont! megtudtam hogy az egyik legjobb barátomat csak úgy spontán lesz*pta egy pláza wc-jébe, amikor találkoztak. Az hozzátartozik a történethez hogy a srác volt neki az els? még régebben, és 14 éves korában volt vele együtt amiért eleve "elítéltem" de mondjuk hogy ezt elfelejtettem. Én utálom az olyan lányokat akik minden idiótának aki 2 szép szót mondd nekik már megengednek mindent, ezt a lányt viszont szeretem de ez hogy csak úgy lesz*pta ez most annyira [email protected] esett, és csalódást okozott hogy az hihetetlen. Szerintetek mit csináljak? Ha összejövök vele újra, ezen fogok filózni hogy nemrég még a legjobb barátomat "kényeztette" mert az megkérte rá?!?! Akkor most hogy bízzak meg benne? Komoly válaszokat légyszives, köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Fogd magad és nézz egy másik lány után. Egyáltalán nem vagyok a franciázás ellenzõje (sõt!) de ne menjünk már le annyira szubhumánba, hogy egy pláza illemhelyén hódoljunk ennek a szenvedélynek. Ha találsz valakit akiben megbízol nagyon hamar el fogod felejteni ezt a lányt.

Fogd magad és nézz egy másik lány után. Egyáltalán nem vagyok a franciázás ellenzõje (sõt!) de ne menjünk már le annyira szubhumánba, hogy egy pláza illemhelyén hódoljunk ennek a szenvedélynek. Ha találsz valakit akiben megbízol nagyon hamar el fogod felejteni ezt a lányt.
Figyelj, 2 féle ember létezik: az egyik, aki nem tudja olyan könnyen túltenni magát dolgokon és ha vmi történik, akkor azon rágódik egy csomót (pl te meg én:D), a másik pedig nem így gondolkodik, neki nem okoz gondot egy szexuális kapcsolat csak spontán vkivel aki nem is fontos neki, mert egyszerûen könnyen túl tud rajta jutni (pl a 3. válaszoló meg a volt bnõd). És ez nem rossz egyáltalán, egyik sem az. Szerintem itt csak azzal van a baj, hogy ennyire mások vagytok azzal a lánnyal. És amíg neki nem jelentett ez a dolog a haveroddal semmit, te amíg vele leszel ezen fogsz rágódni és nem fogsz benne megbízni. Meg is mondtad: "elítéled". Márpedig ez egy fontos dolog a kapcsolatban.
ez szerintem is nagyon kozonseges, most kell az neked, hogy mindig azon parazz, most kivel csal meg. keress valami normalis lanyt, mert ez hosszu tavon nem hisze, hogy boldogga fog teged tenni.
azt írtad, az a fiú volt neki az elsõ, akkor bizonyára nem csak azért csinált ilyesmit, mert a srác mondott neki 1-2 szót, hanem azért mert már ismerik egymást, és bizonyára van vmiféle vonzalom is...a csajnak sztem nem róhatsz fel olyasmit, amit akkor tett mikor együtt sem voltatok...szingli volt, szabad, azt csinált amit akart, az meg hogy hol és kivel szintén az õ dolga. Egy kapcsolat meg a szingli élet között rengeteg különbség van, egy szingli bármit meg tehet amit akar és ugyan már miért ne tenné meg? ki tiltja neki? én is lefeküdtem csak úgy haverjaimmal mikor nem volt senkim, sõt én is lesz....m vkit csak ugy(mondjuk én kocsiban)...és az nem jelenti azt, h rib..c lennék, sõt azt sem hogy folytattam ezt az életmódot, mikor kapcsolatom lett. Onnantól kezdve tabuvá vált minden más pasi, és ezt be is tartottam(amit nem nehéz mert szerelmes vagyok elég rendesen)...a páromnak is volt elõttem millió nõ akikkel lefeküdt, volt, akivel csak úgy a két szép...na mind1, és nem piszkálgatjuk egymást azért, hogy ki mit csinált a kapcsolat elõtt, mert akkor még nem voltunk együtt, egyikünk se követett el bûnt! Sztem nyugodtan adj egy esélyt a csajnak, esetleg kicsit figyelj oda rá meg a barátodra(nem azt mondom hogy féltékenykedj már akkor ha köszönnek egymásnak)...de ha nem látsz egyértelmû jeleket arra, h esetleg a kapcsolat alatt is csinál ilyesmit, és érezteti veled, h téged szeret, nincs semmi ok az aggodalomra...mondom, nem veszthetsz semmit ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, elõször is akkor mi ez a duma hogy nem talál olyan palit aki nem csak megdugni akarja de azért csak a 2 szép szeméért lesz*p egy olyan srácot akihez 3 éve semmi köze, és azt mondja engem szeret ... szóval nem értem a logikát kedves 3. kommentelõ :/ jó pár embert megkérdeztem ezzel kapcsolatban és 90% azt mondta felejtõs kategória. de azért még várom a véleményeket. és még1szer köszönöm mindenkinek a véleményt!
hát abban igazad van kedves kérdezõ, hogy a "nem talál" meg a "még mindig szeret" között nagy a szakadék amúgy szerintem is felejtõs, biztosan van a közeledben aranyos lány, aki tetszhetne neked amúgy az utolsó válaszoló álláspontja is helyes valamilyen szinten, mivel az emberek elsõsorban magukból indulnak ki, de persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki olyan, mint õ
pedig én a te hsz-edre is hasznosat nyomtam, mégis lepontozták XD szerintem ilyen témában a legtöbb álláspont hasznos, mivel mi úgyse dönthetünk helyette, viszont tudunk neki adni alternatívákat viszont baromira nem hasznosak, mivel nem ismerük õket meg a múltjukat, így csak a saját tapasztalatainkból tudunk táplálkozni
A kérdező hozzászólása: kedves "3. kommentelõ" :) nekem más elképzeléseim vannak az elfelejtés mikéntjérõl, és nem éppen az hogy csak úgy lesz*p egy csávót akihez ahogy mondtam már jó pár éve semmi köze, a srác meg berúgva nagy pofával meséli (pedig mindenki, õ is tudja milyen) na mind1, még ugyan nem beszéltem vele de úgy döntöttem várok egy kicsit, kíváncsi vagyok mit szól ehhez, nem akarom kihasználni mert aranyos lány és nem akarom hogy bennem se bízzon úgyhogy egyelõre pihenõre teszem a dolgot hogy eldöntsem magamban hogy akarok-e egy ilyen kapcsolatot vagy nem. max akkor meg megint õ gondolja meg magát, akkor legalább tudom mennyire gondolta komolyan! köszönök minden véleményt :)
Hát kedves kérdezõ!Szerintem mindenféleképpen felejtsd el ezt a lányt, hisz ha szeret, nem csinál ilyet.Tudom ez sablonszöveg, de így van!Írtad, hogy elõször Te próbálkoztál az újrakezdés lehetõségével, viszont akkor õ volt hajthatatlan.Elgondolkodtató, hogy vajon mi változott, mi történt, hogy most Õ akarna visszakapni!Rendben, aláírom, hogy lehet tényleg olyan típus vagy, aki nem csak a szex miatt lenne vele, de ez a "még mindig szeretlek", ez nagyon átlátszó!Akkor éppen nem szeretett egy kis ideig, míg Te szeretted volna újrakezdeni? A másik.Ez, hogy orálisan kielégítette egyik legjobb barátodat, mit gondolt a lány, nem fogod visszahallani?Vagy ennyire naiv, vagy csak fellengzõségbõl tette.Írtad, hogy ha újra összejössz vele, megint ezen fogsz filózni.Itt a válasz.Ez neked sem lenne jó és neki sem.Ez által úgysem tudnál megbízni benne, és mint tudjuk, a bizalom a kapcsolat alapja!:) Üdvözlet: Bubbla
3. válaszoló vagyok, csak segíteni akartam, hisz azt írtad, te is szereted... és a válasz a most feltett kérdésedre: talán próbált elfelejteni a szakítás után de most jött rá, hogy nem tud! és még mindig szeret...nem kell mindig rosszindulatot keresni mások szavai között, tudom milyen nehéz az érzelmek ellen küzdeni, megtapasztaltam már... ennek örülnöd kellene, hogy nem megy neki, mert azt jelenti, h képes lesz megbánni "bûneit"...adj neki egy esélyt, adj neki ultimátumot, h bizonyítsa be az érzelmeit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!