Találatok a következő kifejezésre: A barátnőm volt velem, (120 db)

Nõk...
27/N szóval ha te évekig jársz egy pasival és ugy érzed kihûlt a kapcsolat ezért szakitasz vele, utána semmi bajod nem lenne azzal, ha a legjobb barátnõd kezdene el vele járni?....nehezen hiszem el.
Ezt még en sem bocsajtom meg neked. Komolyra fordítva a szót te egy tabut sértettél meg, de ha a lány csalta, meg mar másik fiúval van? Számomra is gyerekes a viselkedése, de igazat adok neki... ó istenbáránya...
A kérdező hozzászólása: köszönöm!mind a negatív és a pozitív hozzászólásokat.a barátnõmnek most jelenleg is van barátja aki miatt szakított ezzel a sráccal akivel most vagyok.de igaza van, hogy nemkellett volna ilyet tennem, remélem helyrehozhatoma dolgokat:)
Sosem értettem az ilyesmit. A barátnõd és a srác szakítottak, te az után jöttél vele össze! Tehát szakítottak! Innentõl kezdve mi köze hozzá, hogy kivel jársz? Mégis milyen jogon haragszik? Elég éretlen dolog szerintem, az ilyen "nekem nem kell, de a tiéd sem lehet " felfogás... Szerintem, ha nem képes felnõtt ember módjára elviselni a dolgot, akkor nem igazi barátnõd. Ennyi. 27/N
Szerintem egy ideig ezt nem hozod rendbe.Amíg a sráccal együtt leszel nem.Ha a barátnõd megcsalta, ahhoz neked semmi közöd, és nem jelenti azt hogy akkor te neked kell összejönni a sráccal.Persze szíved joga azzal dugni akivel akarsz...de általában ebbõl mindig balhé van.
A kérdező hozzászólása: már rég nemvolt jó a kapcsoltaunk a barátnõmmel, és tudom h ez akkorsem kifogás erre.nap mint nap vitatkozok magammal h mit tegyek, de ugyanakkor azt érzem h a barátnõm se ítélhetne el annyira mert amikor együtt voltak ezzel a fiúval akivel most vagyok akkor õ megcsalta és ez a srác szenvedett nagyon..nemszándékoztam összejönni vele, így alakult.de mindenki azt mondja h inkább fájjon és legyek õszinte , mindhogy ne tudjak róla és hazudjak.igen megbántam, és igen hibáztam.de helyre szeretném hozni a dolgokat.
Én a büdös életbe soha nem bocsájtanék meg :) ... Úgy tudod max helyrehozni, hogy most rögtön kidobod a pasit.
Szerintem nem fogod helyre hozni ezt...sok ilyet láttam már, amíg együtt leszel a pasival, tuti nem lesz semmi féle helyrehozás.Hidd el tapasztalat..jó pár ilyet láttam.
Látom nem ismered azt az íratlan szabályt, miszerint barátnõ pasija, exe, kiszemeltje tilos.
persze nõk.mert férfiakkal még biztos nem fordult elõ a történelem során, hogy a havejuk volt csajával jöttek össze...na mindegy, amúgy nem kérdezted meg mielõtt öszeejöttetek, hogy nem zavarja-e, okés? ha megkérdezted és azt mondta ok, akkor õ a köcsög, ha azt mondta zavarja te, hogy mégis összejöttél vele, nem tudom megbocsjtja-e, ha meg sem kérdezted, akkor meg még nagyo köcsög vagy, én sem bíznék újra benned.
Ez tabu szóval rá b*tál
utolsó! Ha az után jönnek össze, hogy szakítottunk, akkor semmi közöm hozzá, legyenek boldogok! Onnantól kezdve, hogy én már nem vagyok együtt egy pasival , tõlem azzal jön össze, akivel akar! Szerintem ez a logikus! Egyébként férjnél vagyok, de abban az esetben is ugyanez a helyzet. Ha már nem lennénk együtt, azzal jön össze a férjem akivel akar! 27/N

Talán tényleg a barátnőmmel volt a probléma mert pénteken lett új és vele tényleg talán jó volt a szex. Talán ennyit számít hogy kivel csinálom? úgy tűnik igen. Ti mit gondoltok?

megpróbáltam egy kis szünetet írni ahogy múltkor írtam de nem sikerült. de talán másoknak volt igaza mikor azt írták hogy a barátnővel van a probléma

Legjobb válasz: Talán igen.

Talán igen.
igen talán... vagy inkább nem?
1. nem tudom, hogy mi volt a problémád, ami most megoldódott, úgyhogy végül is kár volt feltenni a kérdést, ha nem írod le, hogy mi a baj. 2. "talán jó volt a szex" ?? Hát nem tudod eldönteni? Miért nem? Nem te voltál ott? Vagy azt várod, hogy más mondja meg, hogy jó volt.e neked, vagy sem?
Ebédelj meg.
Nézd meg a gumi csomagolását! Ha az van ráírva, hogy "MADE IN CHINA", akkor kezdhetsz aggódni! Szerinted a kínaiak miért vannak olyan sokan? :-)
Semmit. Várj. és ne õrizgesd a használt gumit, mert büdös lesz ebben a melegben....
úristen...
Szerintem nem lehet terhes. Én 17 és fél éves vagyok, a menstruációm pedig még mindig nem teljesen rendszeres. Egy megfázás is késleltetheti.... szóval nem kell aggódni.
Kicsit korán kezdtétek, de ma már ez nem szokatlan. Remélem érettek vagytok. A gumi csaknem száz százalék. A menstruáció ebben a korban még nagyon össze vissza jön meg.. Nyugodj meg, és próbáljatok továbbra is felelõsséggel közelíteni ehhez a dologhoz.
ja ovi óta gondolom, az nem volt olyan rég...
A kérdező hozzászólása: de ez csak ilyen 1 volt és csak kipróbáltuk legalábbis õ akarta így hogy 1 legyen mer már nagyon régóta 1ütt vagyunk
hát 15 évesen nem kén kefélni, egy 15 évesnek amúgy is rendszertelen a menstruációja, megint két igen okos tini kölyök szexelt...
A kérdező hozzászólása: én 16 a bnõm 15 és olvastam olyat is hogy akár 1 hónapot is csúszhat..a stressztõl elvileg
Hány éves a barátnõd?Néha késik a menstruáció, ez tök normális, hogy 2-3 napot is késik, nem feltétlenül pont ugyanabban az idõben kell megjönnie.Ezt a meleg is okozhatja.Ha egy hét után se jön meg neki, akkor vegyetek terhességi tesztet, hogy megnyugodjatok, habár nem tartom valószínûleg, hogy teherbe esett.
szerintem éjjel miután megvolt nektek egy kis kobold megejtette magvait a barátnõdben és röhögve csak annyit mondott az éjszakába hogy "joyeux anniversaire" :D és kiugrott az ablakon
Második vagyok, és azért kérdeztem, mert ha fiatalok vagytok (van egy olyan érzésem, hogy azok), akkor valószínûleg még nem rendszeres a barátnõd menzesze, azért nem jött meg neki.
Ne aggódj kérdezõ, az elsõ alkalom összezavarja a hormonháztartást, így csúszhat akár egy hetet is.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: de az óvszer nem volt lyukas és nem kell leszólni azoknak akik még nem dugtak ennyi idõsen azok ink. ne is írjanak mer nem azér van a gyakorikérdések hogy leszóljátok a másikat..ennyit errõl!

Egyik osztálytársamnak meghalt az apja, régen a barátnőm volt, de azóta sokszor voltam vele bunkó. Mondjak neki valamit vagy ne?

Régebben nagyon jó barátn?k voltunk, mindent elmondtunk egymásnak. Aztán a bunkó stílusa miatt megutáltam, elegem lett a megalázásaiból, és elkezdtem vele bunkó lenni. Röhögtem rajta, gúnyoltam. Most meghalt az apja és tök rossz érzésem van. Igaz, hogy nem is voltak olyan jóban, meg az az ember alkoholista volt, de akkor is. Nem tudom, nagyon sajnálom ?t és kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy milyen bunkó voltam vele az elmúlt hónapokban. Mondjak neki valamit? Bár az nagyon képmutatás lenne..de most ?szintén sajnálom. Egyik legjobb barátn?m volt

Legjobb válasz: Igen, mondjál neki. De csak annyit, hogy "Katalin, õszinte részvétem." Semmi más nem kell. Ez nem meghunyászkodás, vagy megaláztatás, és nem is megbánás, az elmúltakért.

Igen, mondjál neki. De csak annyit, hogy "Katalin, õszinte részvétem." Semmi más nem kell. Ez nem meghunyászkodás, vagy megaláztatás, és nem is megbánás, az elmúltakért.
Kedves utolsó. Azért mert te nem szereted a mákostésztát, más szeretheti. Pontosan úgy van a dolog, hogy ha valamire sablon csak szöveget mondasz, az nem jelent semmit. Nem tudom, érted e, vagy még nem tartasz itt.
Talán itt lenne az ideje, hogy kibéküljetek... Tudod azért az is elég tré, hogy a problémáitokat bunkózással oldjátok meg ahelyett, hogy leültetek volna akkor emgbeszélni...
A kérdező hozzászólása: Én megbeszéltem már vele sokszor, de nem hagyta abba a bunkózást, mindig leégetett mások elõtt és mivel van büszkeségem, így szépen lassan én is visszaadtam neki. Ez van
nee azt nehogy mond neki, hogy "õszinte részvétem" nekem is meghalt az apukám, és majdnem leütöttem azokat, akik mondták. Annyira mû, és sablonos dolog, hogy a hátamon fel áll a szõr tõle! undorító:( inkább mondj neki annyit, hogy "nagyon sajnálom" még mindig jobb ez, mint az a mû franc "õszinte részvétem" blõõõ 22l
18:33 attól, hogy neked nem sablon szöveg, attól még másnak lehet az...:) attól, hogy te elfogadnád, ha mondják, attól még másnak nem kell elfogadni....:)

A barátnom nemakar velem osszekoltozni, mert h vallásos és ezt nemengedheti meg magának. Elottem régebben igaz, de egy házas pasival volt joba egy évig, persze titokban. Mit csinálnátok?

Nemakarom a fejéhez vágni, mivel tudtam errol, de akkor hol volt a vallásossága. Mit tegyek, mondjak? Ti mit tennétek? Szeretném ha hozzám koltozne, de még elvenni nemakarom pár honap után.

Legjobb válasz: Szóval "d*gtok"...Oké, akkor ennyit a vallásos dumáról. A barátnõd szimplán idióta, ne is haragudj. De legalábbis keveri a dolgokat.

Szóval "d*gtok"...Oké, akkor ennyit a vallásos dumáról. A barátnõd szimplán idióta, ne is haragudj. De legalábbis keveri a dolgokat.
Pedig ö azt szeretné, hogy elvedd!
én még mindig ezen vagyok kiakadva hogy erkölcsösségrõl meg vallásosságról pofázik a csaj, de egy nõs férfival együtt lenni az nem szegi meg a tízparancsolatot.. ez egy álszent lotyó akibe még fekvõ állapotába is belerúgnék
#7-es és #8-as voltam .... még annyival kiegészíteném hogy ha dobod a csajt, figyeld csak majd meg, heteken - ha nem napokon - belül új kannal fog mutatkozni..
4-es vagyok: még annyi, hogy én ezt nõként mondom, szóval még férfiúi elfogultság sincs bennem
* volt már dolgom .... elírtam valahol a mondandóm közepén
Vallásosság, erkölcsösség, aha.. :D Bocsi haver, ne vedd sértésnek, de a te barátnõd az álszent, szemforgató mocskok közé tartozik, akit minél elõbb pattints le, mert te fogod a rövidebbet húzni. Sorolhatnám a miérteket, de nincs értelme. Volt már két ilyen nõvel is, gyakorlatilag teljesen az igájukba akartak hajtani megkötözve bilincsben, miközben õk eljárogattak bulizgatni, meg flörtölgetni hapsikkal.. :D Persze csak utólag tudtam meg, mert a félrevezetésnek hittem inkább, mint a józan eszemnek.. Úgyhogy haver, dobd ezt a szukát, mert ez egy érdek k__rva.
A kérdező hozzászólása: 4es, erre gondoltam én is, lehet, mivel utalt is rá.
A kérdező hozzászólása: Dugunk, és dugott azzal a házas pasival is, ilyennel nincs baj.
Szerintem még várjatok, pár hónap után nem biztos, hogy össze kell költözni. Úgy is sok idõt tölthettek együtt, ha konkrétan nem nálad lakik. Persze ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok. Meg nem tudom, hogy ez pontosan, mit is jelent. Pl. azért nálad aludhat? Vagy azt sem lehet? Nem lehet, hogy a barátnõd azért ragaszkodik annyira ezekhez a szabályokhoz nálad (ugye írtad, hogy elõtte nem mindig volt ilyen szabálykövetõ) mert így akarja elérni, hogy hamar megkérd a kezét?
A "jóban volt" mit jelent? Szexuális kapcsolatot? Én amúgy dobbantanék egy ilyen kapcsolatból (vagyis nem alakulna ki kapcsolat), mert az együttélést és szexuális életet fontosnak tartom házasság elõtt, nem akarnék zsákbamacskát játszani. Az ilyesmi csak két egyformán vallásos ember között mûködik, ha mûködik egyáltalán.
Azért már dugtok?
A barátnõd nem akar veled összeköltözni. Ez csak duma a vallásról. Ha keféltek akkor annyira tisztátalan szûz mint én! :D

:' (Ezt hogy gondolta? Miért velem csinálták ezt? 4éve vagyok együtt a párommal, a legjobb barátnőmet 3éve ismerem! Megbiztam bennük de átvertek, ma mondta el egy jóismerős barátnőm hogy a barátnőm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnőmmel!

Még eddig magamba vagyis ide irtam csak le meg egy fiúval beszéltem ezt!! Kivel beszéljek els?nek, mit mondjak nekik? Tehetetlen vagyok!

Legjobb válasz: Zavart érzek az erõben. Túl sok a barátnõ.

Zavart érzek az erõben. Túl sok a barátnõ.
ma mondta el egy jóismerõs barátnõm hogy a barátnõm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnõmmel! WTF??? Ezt most csak én nem értem?
Mi van? Nekem ezt nem sikerült értelmezni... "ma mondta el egy jóismerõs barátnõm hogy a barátnõm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnõmmel!" Valaki érti ezt?
Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, lehet, hogy az ismerõsöd félreértett valamit vagy nem olyan "jó"ismerõs, mint hiszed. Szerintem õt vallasd ki (idézõjelben) aztán a pasidat vond kérdõre. Legyél magabiztos, ne lássa, hogy össze vagy törve, eléggé sokkolni fogja. Én remélem, félreértésrõl van szó. Szorítok, írj.
Was makogsz, was hamzige zûrzavar?
"Az egyik haveromnak mondta a legjobb barátnõm hogy együtt a volt a párommal." Együtt a volt párommal, de mi? Vagy együtt volt a volt párommal? Ahhoz semmi közöd. Vagy együtt volt a párommal? Akkor állj elé és kérdezz rá, ne tökölj. Egyébként nekem még az sem világos hogy fiú vagy lány vagy.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat csak nagyon ideges vagyok!! Az egyik haveromnak mondta a legjobb barátnõm hogy együtt a volt a párommal.
A kérdező hozzászólása: Csaj vagyok és lefeküdtek ennyi értetlenkedöt!Csak kifogások vannak de válaszok sehol!
nevetek az elsõ válaszolón :D:D:D:D amúgy meg szerintem ez elég aljas dolog ez, barátnõdet vond elõször kérdõre szerintem, én ezt tenném :O
Ne a válaszadókat hibáztasd, te vagy ideges, te nem tudsz helyesen írni (persze ilyen ideghelyzetben érthetõ...) Szärj mindkettõnek a fejére. Köcsögség volt, amit csináltak.Barátnõdtõl meg pláne, hogy ezzel felvág.
És mire vársz válazt végülis? "Ezt hogy gondolta? Miért velem csinálták ezt?" Erre? Feltételezem úgy gondolták hogy te nem tudod meg. Csinálni meg azért csinálták mert új és izgalmas élmény volt nekik. Azt javaslom ezentúl ne szólitsd a pasid párodnak, mert ez a jelzõ már nem illeti meg, rúgd jól tökön és hagyd szenvedni, vond meg magad tõle. Ha ez szenvedés neki, ha nem akkor pedig annál inkább. Nem tudom milyen élethelyzetben vagy, de ha nem vagytok anyagilag összekötve akkor add ki az útját (barátnõnek szintén), hogy késõbb mi lesz azt majd az idõ eldönti, de ezt a békát ne nyeld le, mert az élet még hosszú, vedd elejét ezeknek a dolgoknak már most.
Én egyikkel sem beszélnék ezentúl!A "párod"-at faképnél hagynám, ha együtt éltek, akkor kalap meg a bot, és soha többet nem adnék magamról jelet nekik!Legyenek boldogok.Nem méltóak arra, h egyáltalán beszélj is velük bármikor!SOha!
21:36 fogalmaz érthetõbben

18 eves srac vagyok, erekcios problemaim vannak. Egy honapja szakitottam a baratnommel. Azota meg voltam vagy ket lannyal es semmi nem mukodott. Kozben ismet lefekudtem a volt baratnommel es vele ment. Mi lehet ennek az oka?

Mar nem szeretem a volt baratnomet, az erzelmek megszuntek, de mi lehet az oka hogy vele nincs gond az agyban, massal meg csodot mondok. S nem az az oka, hogy nem tetszett volna a masik ket lany, sot nagyon is izgatoak voltak.... Koszonom

Legjobb válasz: Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.

Egyszerû. "Idegen" embereknél kezdetben stresszel az ember, és ez sokszor okoz problémát. Míg a volt barátnõdet már "megszoktad", nem volt benned a bizonyítási kényszer.
Ha nem szereted az exed, miéert is feküdtél le vele?! Ha nem lennél szerelmes, nem járnál vissza hozzá! Valószínüleg csak nem szeretnéd szeretni, viszont tudat alatt igenis érzel még valamit! Nagyon jó önismeret és sok idõ kell hozzá hogy le tudd zárni, és rendezõdjenek a dolgaid. Ja és egy jó tanács: saját tapasztalatból mondom, hogy ameddig szexelsz az exszel ne várd hogy az érzelmeid elmúlnak!
Utolsó kommentet tuti csaj írta.. Nekem is volt már ilyen szarság, hogy nem állt fel új csajnál. Volt bnõdnek már bizonyítottál, magabiztosabb vagy, tudod, vele összeszoktál már..új csajnál meg gondolom tudat alatt benned van a parázás, meg az idegesség.. el fog múlni elõbb utóbb ne aggódj.. nekem is elmúlt! :) utolsónak: miért lenne baj az, ha az exével dug néhanapján?

Az egyik legjobb barátnőm volt pasijának bejövök és nagyon járni szeretne velem, de a barátnőmnek a szakítás után sem lett közömbös és nekemsem az. Mit tegyek, hogy ne béntsak meg senkit?

Az egész kapcsolatuk alatt én segítettem a barátnőmet bizonyos dolgokban és korábban soha nem gondoltam a srácra úgy mint a pasimra. A barántőm azt mondja, hogy őt nem zavarná ha összejönnék vele, de én tudom, hogy nagyon is mert visszahallottam , de nagyon nemszeretnék vele összeveszni mert már én is voltam hasonló helyzetben ...várom a tanácsokat

Legjobb válasz: Nem kezdenék a pasival, ha maga a Mr.Adonis lenne akkor sem, ha a helyedben lennék. Barátnõ ex barátja tabu volt/van /lesz.

Nem kezdenék a pasival, ha maga a Mr.Adonis lenne akkor sem, ha a helyedben lennék. Barátnõ ex barátja tabu volt/van /lesz.
Így van, tabu. Mondhatnánk, hogy mondd el a dolgot a barátnõdnek, és ha áldását adja..., de már a dolog felvetése feléje is tapírság és a barátságotok elárulása volna. Már akkor is megbántanád. Szóval nincs mit tenni ezekkel a kondíciókkal.
Ha az egyik legjobb barátnodrol valamit visszahallasz azt beszéld meg vele. Ha senki nem akarsz megbántani akkor talán az lenne a legjobb, ha nem jonnél ossze a sráccal. Azzal hogy osszejottem a barátnommel tobb embert megbántottunk úgy az én ahogy az o részérol is. De nekem százszorosan is megérte. Onzo, szemét húzásnak lehet nevezni, de szeretjuk egymást és nem vesztettuk el a fontos embereket, barátokat. Ha kavarni akarsz vele, felejtsd el, ha komolyan gondolod, hajrá!
Kivéve ha a csaj az exemmel kezdett volna:D
Én is ilyen helyzetben vagyok, de menti a helyzetet, hogy halálosan egymásba szerettünk (persze, csak miután szakítottak), és az exe sem olyan közeli barátnõm, csak közös a társaság. Az elsõ perctõl fogva titkoljuk a dolgot, azt hiszem, ez így korrekt.
"de menti a helyzetet, hogy halálosan egymásba szerettünk " Semmi nem menti:DD
Ha összejössz azzal sráccal akkor a barátnõd a legnagyobb ellenséged lesz

Az egyik barátnőm elvesztett egy fiút, nem a barátja volt annál sokkal több. Most beszéltem vele msn-en, nagyon kivan szegény ami érthető. Hogy segítsek a barátnőmön?

nem akarja elmondani,pedig az jó ha nem zárja magába a problémát,azt mondja elég ha ?k ketten szenvednek.segíteni szeretnék.már sokmindent megpróbáltam,de nemsikerült.kérlek segítsetek,mert nagyon fontos ez nekem,nem szeretném ilyen szomor?nak látni.S.O.S. GYORSAN SEGÍTSETEK.!!!!!

Legjobb válasz: sajnos az embert ilyenkor nem is nagyon lehet felvidítani. legyél ott, ha a barátnõdnek szüksége van rád. de magányra is szüksége van, hagyd egyedül szerintem, kell, hogy az emberbõl felszínre törjenek a probléák és kisírja magát. ez sokkal jobb, mintha magában tartaná a problémát. ha kicsit jobban van már, biztosan veled is akar majd beszélni és neked is elmondani a dolgokat és akkor szüksége is lesz rád. és ekkor majd nagyon sok dolggal felvidíthatod: közös, film, mozi, buli, vásárolgatás, odrász- te is tudod, ami elfelejteti a problémákat. most viszont még várj ezzel szerintem.

sajnos az embert ilyenkor nem is nagyon lehet felvidítani. legyél ott, ha a barátnõdnek szüksége van rád. de magányra is szüksége van, hagyd egyedül szerintem, kell, hogy az emberbõl felszínre törjenek a probléák és kisírja magát. ez sokkal jobb, mintha magában tartaná a problémát. ha kicsit jobban van már, biztosan veled is akar majd beszélni és neked is elmondani a dolgokat és akkor szüksége is lesz rád. és ekkor majd nagyon sok dolggal felvidíthatod: közös, film, mozi, buli, vásárolgatás, odrász- te is tudod, ami elfelejteti a problémákat. most viszont még várj ezzel szerintem.
Ha nem barátja volt, hanem több, akkor gondolom egy olyan fiú volt, aki mindig mellette volt és segített neki, jól érzete magát a társaságában. Nekem is volt egy ilyen barátnõm, aki elköltözött. Elég szomorú voltam sokáig, de ahogy telt az idõ kihevertem, és mostmár minden olyan mind a régi. Szerintem idõvel "rendbejön" a barátnõd, adj neki idõt, ha meg szüksége van rád, segíts neki.
Szerintem szervezz minél több csajos programot, ahol a barátnõd jól érzi magát veled, és igy könnyebben elfelejtheti a szerelmét. És persze légy ott neki továbbra is, ha lelkizni akar.
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentáló:nem a szerelme volt, annál sokkal több, hogy mondjam mindig kiállt érte, segített neki, szerette, de nem jártak...ez a kapcsolat sokkal több volt ennél. köszi a segítséget.:)

Szerintetek kinek van igaza? A barátnőm nagyon jóban van a volt pasiaival. Én kértem tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, mert nekem ez kellemetlen. Rossz érzés, ha olyanokkal találkozgat néha, akikkel lefeküdt.

Én kértem, hogy mondjon le róluk a kedvemért, de ? azt szajkózza, ?k a barátai ne féltékenykedjek. Mire én mondom neki, hogy van még más él? ember a földön, akikkel fel?lem barátkozhat, ha fiú, ha lány. Engem zavar nagyon az egész dolog, és soha nem fog megváltozni az érzésem.

Legjobb válasz: Szerintem sem egezseseges az effajta kapcsolattartas az exxel. Nem mondom nem kell haragban lenni veluk, ha osszefutsz veluk az utcan koszonjon az ember meg elhangozhat egy "Hogy vagy?". En nokent azt gondolom, hogy az ex legyen a multe. Igazat adok neked, s ezt en is akarcsak te elvarnam a paromtol, hogy ne az exeivel logjon. Foleg, hogy miutan ket ember annyira intim viszonyban volt egymassal, elofordulhat, hogy pl. banataban elvesziti a fejet es meg osszejon egy szeretkezes. Sztem ne erezd magad rosszul amiatt, hogy igy erzel, inkabb neki kellene, hogy ahelyett, hogy rad figyel es a te erzeseid tartsa szemelott inkabb csak magara gondol.

Szerintem sem egezseseges az effajta kapcsolattartas az exxel. Nem mondom nem kell haragban lenni veluk, ha osszefutsz veluk az utcan koszonjon az ember meg elhangozhat egy "Hogy vagy?". En nokent azt gondolom, hogy az ex legyen a multe. Igazat adok neked, s ezt en is akarcsak te elvarnam a paromtol, hogy ne az exeivel logjon. Foleg, hogy miutan ket ember annyira intim viszonyban volt egymassal, elofordulhat, hogy pl. banataban elvesziti a fejet es meg osszejon egy szeretkezes. Sztem ne erezd magad rosszul amiatt, hogy igy erzel, inkabb neki kellene, hogy ahelyett, hogy rad figyel es a te erzeseid tartsa szemelott inkabb csak magara gondol.
én lány vagyok, de megõrülnék ha a párom tartaná az exeivel a kapcsolatot! nálam ez nem fér bele, lehet bunkónak tartani, de sajnos irritálna, és nem viselném el. szerencsére a barátom nem beszél egyik exével sem .
Szerintem is neked van igazad! Hány évesek vagytok?
az õszinte véleményem annyi, hogyha Te többször megkérted õ meg csak védekezik akkor cs*ssze meg, találsz olyat aki szeret annyira, hogy lemondjon 4 srácról
Passz, saját negatív tapasztalataim miatt én neked adnék igazat (nekem is azt mondták, hogy óóó csak ex, nem lényeg, nem jelent semmit, csak munkakapcsolat, csak nagyritkán beszélnek, aztán félrekúrt fele, szóval kösssz...), de most lehet, hogy a lány tényleg csak barátkozik velük. Engem mindenesetre azóta igencsak irritálnak az exek.
Férfi és nõ között nincs barátság !! Lehet hogy szendvicsezik a csajt...
Pont igy voltam.. találkozott az exével.. aztán 1 hónappal ezelött dobott. szerintem vigyázz. :)
Én is neked adok igazat. egy exemmel szoktam beszélni, ritkán, de vele is csak ilyen szia, hogy vagy szinten. nem is tetszik a barátomnak. Így mellõzöm is, mert inkább a szerelmemmel vagyok, és ha neki nem tetszik, elfogadom. õ nem tartja a kapcsolatot az exeivel, de ha tartaná, lehet nekem se tetszene. mindenesetre akár más fiúkkal is félre tudna lépni a barátnõd, akikkel engeded barátkozni, nem kell hozzá ex... akik meg itt gyik-on neked támadtak biztos úgy gondolják az ex nem véletlenül ex..kinek kéne mégegyszer, ha elsõre se mûködött... nekik is picit igazuk van. nekem egyik idióta volt pasim se kéne. Mi lenne, ha megkérnéd, mutasson be nekik, vigyen el egy találkozóra.ha nem akar, akkor elég egyértelmû miért nem. nekem anno ezt tanácsolták és bejött, nem akart, sõt eleinte titkolta is, szakitottunk, mert megcsalt vele...
Neked adok igazat. Az ex nem barát. Az én barátom is ezt csinálja-"barátkozik" az exeivel. Több éve együtt vagyunk, de mai napig nem tudok úgy gondolni rá, hogy ez csak barátság. És ha ezt jelzem, akkor én vagyok a féltékeny hisztigép. Õ csak nem akar rosszba lenni. . . Elvileg most törölve lettek 5 év után. De ha szegényeket ez megbántja arról én tehetek. "Ó szegények."
Idióta libák az ilyenek. Eleve nem is nagyon vágom, hogy hogyan lehet valaki az exével barát. Ugyanis épp attól lesz valaki ex, hogy nem jöttek ki jól egymással. Teljesen neked adok igazat. 23/F
A kérdező hozzászólása: Nahát! Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy mások is egyetértenek velem. Persze a barátaim is egyetértenek velem, mondják is, hogy inkább dobjam a csajt (ilyet szoktak mondani: "én nem tûrném a nõmtõl, hogy akivel már dugott, azzal barátkozzon/találkozzon, mert tuti akarna tõle még valamit" - persze nem ilyen szépen megfogalmazva, ahogy én ezt most leírtam :) ). Szóval jó olyanoktól is hallani (olvasni) ezt a véleményt, akiket nem is ismerek... :) )) Bár felvetettem ezt egy másik kérdésben is itt a gyk.-n és nekem esett pár nõ, hogy mi bajom van nekem ezzel és írták, hogy õk is tartják a kapcsolatot a volt pasijukkal. Amikor meg megkérdeztem tõlük, hogy miért, mindig kitérõ választ adtak /terelték a szót másra (hogy mit ítélkezek meg szenteskedek), de fel voltak háborodva mert kinyilvánítottam a véleményemet (azt amit a kérdésben is megfogalmaztam)... Kissé gyanús nekem az az indulat, ami jött felõlük az irányomban... fõleg úgy, hogy nem adtak a választ arra a kérdésemre, hogy miért kell pont velük barátkozni (hisz van még egy csomó ember - akikkel nem feküdtek le, mert hát NEM ELÉG NEKIK A TÖBBI EMBER?! hisz csak pár ember barátságáról kellene lemondani).
A kérdező hozzászólása: 23 & 21
Nem szabhatod meg neki, hogy kivel legyen jóban. És te azzal foglalkozz, milyen amikor veled van nem azzal, hogy mit csinál mással . Én is utálom, ha megpróbálnak korlátozni. Mért pont a barátnõd mondjon le bármirõl is ami neki fontos. Mondjál le te arról, hogy megpróbálod õt korlátozni. Amit megtehetsz az annyi hogy eléred mindenkinél jobban szeresseen veled lenni, akkor nincs szükség fölösleges szájtépésre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!